Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

το μονο που εχω να πω ειναι οτι η αξονικη εγινε..

εχει ογκο στη κοιλια..λογικα κακοηθεις..

δε μπορω να το πιστεψω,,,δε ειμαι καλα..

τα λεμε οποτε εχω κεφια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θούλη σε σκέφτομαι και έχεις όλη μου τη συμπαράσταση κοριτσάκι μου.

Καλή δύναμη να έχετε στην οικογένεια. Αν χρειαστείς κάτι... ο,τιδήποτε μη διστασεις.

Χρύσα ή Αναστασία δε θυμάμαι ποια ενδιαφερόταν για καθισματάκια, έχω μπερδευτει :oops: αυτή τη στιγμή η Ολίβια έχει εκπομπη σε αυτό το λινκ http://www.eimaimama.tv/eimaimama-15.html για την ασφάλεια στο αυτοκίνητο και για τα παιδικά καθίσματα. Είναι ένας κύιος που λέει πραγματικά ωραία πραγματα.

Θούληηηηηηηηηηηη :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δε φαντάζεσαι πόσο σε νιώθω....Εχε πίστη...Μπορεί να μην είναι σοβαρό...Μπορεί να μην είναι σε προχωρημένο στάδιο... Δεν ξέρω τι να σου πω...

Ο μπαμπάς μου είχε στο στομάχι...

Αν χρειαστείς κάτι, είμαι κοντά σου...

Καλησπέρα!

Επέστρεψα.... και πέφτω σε πολύ άσχημα νέα :(

Θούλη μου λυπάμαι πολύ... Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να μην είναι σοβαρό και να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

sissiw mou thn eida tin ekpompi .

diabase kai ena sxolio mou :D

oti poloi paragilame apo eksoteriko giati edw den brikame .

polu kalh ekpompi kai euxome poloi gonis a agorasoun anapoda kathismata kai akoma perissoteroi na arxisoun na ta denoun gia arxh .....

Μπήκα με μια χαρά να σας γράψω και μου κόπηκε η όρεξη γμτ.........

Θούλη μου φιλεναδάκι μου περαστικά και αγύριστα να είναι.

Άη στο καλό...

Όλο τέτοια ακούω τελευταία. Πρώτα η γιαγιά μου και τώρα αυτό...

Βαρέθηκα γμτ.

Θα σε τηλ αύριο...

Καλησπέρα μανούλες!

Κι εγώ μπήκα με χαρά, αλλά... :(

Νατασούλι κι η γιαγιά σου; :(

Θουλάκι μου, λυπάμαι πάρα πάρα πολύ... :(:(:(

Εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου, να μην είναι ιδαίτερα σοβαρό, να βάλει ο Θεός το χέρι του και να το ξεπεράσει ο πατερούλης σου...

Είμαστε εδώ ό,τι κι αν χρειαστείς... :YMHUG::x

Τα δικά μας νέα είναι καλά μέχρι στιγμής... Δόξα τω Θεώ! Το μικρούλι ξεκίνησε να σιτίζεται. Μίλησα και με τη μανούλα, είναι πολύ ταλαιπωρημένη, αλλά το παλεύει. Η τομή της είναι λέει πολύ μεγάλη, γιατί σύμφωνα με το γιατρό, η αιμορραγία ήταν πολύ μεγάλη, κινδύνευαν κι οι δύο κι έπρεπε να γίνει πολύ γρήγορα η καισαρική. Σε όλο το πλάτος της κοιλιάς! :shock::? Είναι παλληκάρι όμως και δε το βάζει κάτω. Κι όσο έχει καλά νέα.... :) Για να δούμε....

Καληνύχτα μανουλίτσες! Σας φιλώ όλες! :-*

καλημερα!

Θουλη μου , ολα θα πανε καλα!

θα το δεις....ο μπαμπας σου ειναι παλικαρι...μεγαλωσε τις κορες του...τιε ειδε να κανουν οικογενεια...ειδε εγγονια...θελει α παιξει μαζι τους και ολα θα πανε καλα!

μπορει να ειναι μην κακοηθεια...δεν ξερω τι να πω!

καλη δυναμη....οτι χρειαστεις εδω ειμαστε....!

σε σκεφτομαστε...!

φιλια πολλα!

Καλημέρα σας,

πάλι η μικρή ξύπνησε νωρίς, μα πώς είναι δυνατόν? χθες ξύπνησε στις 6.30, δεν κοιμήθηκε όλη μέρα, πάει για ύπνο στις 19.20 αλλά έκλαιγε κατά διαστήματα, δεν ξέρω γιατί και την πήραμε κάτω στο σαλόνι, και σήμερα ξύπνησε από τις 7.00 :shock::shock::shock:

σήμερα τα παιδιά θα ντυθούν αποκριάτικα γιατί είναι Τσικνοπέμπτη και το σχολείο έχει αποκριάτικο πρωινό! :)

Καλημέρα,

Θου λυπάμαι πολύ :(:(:(:( , μην προδικάζεις όμως τίποτα να έχεις πίστη και να είσαι αισιόδοξη μπορεί να μην κακοήθεις ή να είναι σε αρχίκό στάδιο. Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς.

Αργυρώ δεν κατάλαβα τί έγινε στον οδοντίατρο :?:?:? τελικά βγάζεις άλλο δόντι????????? τι είναι αυτό που έβλεπες?

Στην Γερμανία σήμερα είναι ΤσικνοΠέμπτη? Το καθολικό Πάσχα δηλαδή θα είναι μια εβδομάδα μετά το Ορθόδοξο?

Δημητρούλα μακάρι να πάνε όλα καλά για το μωράκι.Η μαμά είναι εκεί ή έφυγε?

Γωγώ εύχομαι η Ιωάννα να κομάται κάθε βράδυ έτσι :D:D:D

Στον θηλασμό δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία 1 φορά την μέρα μπάνιο αρκεί και χωρίς σαπούνι για να μην ξεραίνεται η θηλή, σκέτο νερό αρκεί

Ιουλία πως είναι ο Γιώργος σήμερα?

Αναστασία για καρεκλάκι δεν έχω ιδέα ρώτησε όμως σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αφού έχουν για να τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ίσως μπορούν να σου νοικιάσουν και σκέτο καρεκλάκι ;)

Kαλημερα!

Νατασακι κ η γιαγια σου????Γμτ νομιζα οτι ηταν κατι απλο...Κατι "ρουτινας'.. :(

Ευχομαι τα καλυτερα...

Θουλη μου σε σκεφτομαι πολυ...Δε θα σε παρω τηλ...αλλα σε σκεφτομαι...

Ρωτησα για καθισματακι κοριτσια...Δεν νοικιαζουν μου ειπαν...

Σκεφτομαι να αγορασω ενα φθηνο(αν κ δεν μου παει η καρδια) ή να συσκευασω το δικο μου κ να το βαλω σαν αποσκευη στο αεροπλανο.Τεσπα/...Τι λεω τωρα!....

Δεν ξερω τι να πω...Στο καλο.... :( Μακαρι ολα να πανε καλα...μακαρι!

Καλημερα!!

Θουλιτσα μου μια μεγαλη αγκαλια απο μενα..προσπαθησε να εισαι δυνατη..ολα θα πανε καλα πιστευω.

Θα το ξεπερασει και αυτο.

Δεν μπορω να σχολιασω αλλα γιατι πραγματικα δεν εχω ορεξη..

Σισσυ εγω ειχα την τρελλα με τα καθησματα- την εχω ακομα δηλαδη αλλα πλεων εχω καταληξει στο τι θα κανω.

Θα σας πω μετα και τα δικα μου

Φιλακια πολλα

Καλημέρα!

MariaIoanna, καλή δουλίτσα!

Aργυρούλα, ελπίζω η Ρέα να μη το καθιερώσει το ξύπνημα στις 7! :? Καλή σας τσικνοπέμπτη!

natasoula μου, σ' ευχαριστώ πολύ. Η μαμά έφυγε, της έδωσαν εξιτήριο. Παρεπιπτόντως, Αργυρούλα, ξέχασα να σου απαντήσω... Το επισκεπτήριο στο μικρούλι είναι περίπου 5 λεπτά το πρωί και 5 το απόγευμα. Μακάρι να μπορούσα εγώ να πάω να το δω, αλλά δεν επιτρέπεται!!! :(

Έβλεπα ένα τόσο ωραίο όνειρο... Και στη μέση, χτύπησε το βρωμοξυπνητήρι! :evil: Τόσο εκνευριστικό! :evil: Προσπαθούσα να με πείσω να ξανακοιμηθώ, για να συνεχιστεί, αλλά μάταιος κόπος, δεν πετυχαίνει ποτέ! :lol:

Ανασταcoulι, αν δεν είναι μεγάλος κόπος, πάρε το δικό σου. Δεύτερο φθηνό, τι να το κάνεις; Πεταμένα λεφτά! Κι εγώ καλά οδηγώ... :lol: Θα σας φορτώσω και θα σας ξεναγήσω όπου γουστάρετε!!! :D

Κουμπαρίτσα μου, τα φιλιά μου!

Kalhmera

Θου μου αγαπημένη ! Μη χανετε το κουραγιο και την πιστη σας , καντε υπομονή να δειτε τι ακριβως συμβαινει . Τα χω περασει 2 φορες και ξερω πως ειναι , σε νιωθω . Σε φιλω χαρά μου , δεν χρειαζεται να σου πω οτι ειμαι εδω οποιαδηποτε στιγμη με χρειαστεις .

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι πολλα τωρα ...στεναχωρηθηκα ....

Νατασουλι θα κοιταξω τι ωρα πετάμε απο Θεσ . (απο δω θυμαμαι 6 το πρωι!!) και αν ειναι καλη ωρα θα κανονισουμε να βρεθουμε εστω για λιγο . Θα ταν χαρα μου να σας δω !!!

Νατασσουλα μαζι εχουμε Πασχα φετος . Σιγα μην ειναι τσικνοπεμπτη .... Αλλιως τη λενε τη γιορτη σημερα και καλα κατι σαν "γιορτη της γυναικας" , βγαινουν ολοι , πινουν σαν νεροφιδες και μετα απο 9 μηνες αυξάνονται οι γεννησεις .... Μου αρεσει η Γερμανια αλλα αυτη η διασκεδαση των Γερμανων , μπυρα -λουκανικο και να κουνιουντε σαν βαρκες ...πφφφ

Μα τι σπαστικο ειναι αυτο που δεν σε αφηνει να δ/σεις αν γινουν ταυτοχρονα αλλα σχολια ...

Αναστασί εγω κουβαλησα το καθισμα της Χριστιάννα απο δω και ταξιδευα μονη μου με τη μικρη και βαλιτσα -καροτσι κλπ συμπράγκαλα . Ρωτα στην εταιρεια γιατι νομιζω ειναι εντελως δωρεαν . Για μενα αυτη ειναι η καλυτερη λυση .

Μια χαρα ειστε Αργυρω , στην ηλικια της ΡΕΑ η Χριστιάννα ξυπναγε στις 5 και δεν κοιμοταν ποτε πριν τις 9 το βραδυ !!!! Τωρα ειμαι ευτυχισμενη ξυπναει στις 6:30 ....χορταινουμε υπνο :?

Α Γωγω οπως ειπε και η Αργη δεν χρειαζετε να κανει τιποτα μιλαμε με τις θηλες..και μην παρεις τιποτα προκαταβολικα...μπορει να μη χρειαστεις τιποτα απολυτως...

και προς θεου μη διανοηθεις να πλενεις το στηθος με νερο και σαπουνι μετα απο καθε θηλασμο το κατεστρεψες , ουτε να εχεις βαμβακακια εμποτισμενα με χαμομιλη και να το καθαριζεις πριν η μετα απο καθε θηλασμο...

το μονο που ισως θα ηταν λιγο καλο να κανεις ειναι μετα τον θηλασμο να βαζεις λιιιιγο γαλατακι στη θηλη και να αφινεις λιγο στο στηθος εκτεθημενο να στεγνωσει..τιποτα αλλο.

Μιτσακη μου τα δικα σας νεα ειναι ευχαριστα τουλαχιστων

Μακαρη να βαλει ο Θεος το χερη του και να ειναι τελς καλο ολα καλα.

Παλη κατι ηθελα να πω και το ξεχασα..μα πολυ αλτσχαιμερ βρε παιδι μου

Λαλα φιλακια.

Α!! μερικεςε χρονιες το Πασχα πεφτει με διαφορα απο το ορθοδοξο και το καθολικο αλλα αλλες χρονιες συμπιπτει..φετος νομιζω οτι σημπιμπτει

Λάλα ξεκίνησε η Χριστιάννα παιδικό? θυμάμαι ότι έψαχνες......

Αυτή η νοοτροπία των Γερμανών ούτε εμένα μου αρέσει

Χρύσα πως είσαι σήμερα καλύτερα?

Μαρία καλημέρα

καλημερα Νατασουλα..

ειμαι καλα..δενε χω παραπονο..ξυπνησα φυσικα παλη πρισμενη λιγακη και κουρασμενη αλλα ΟΚ, αυτο το εχω πλεων συνηθησει.

ο Οδυσσεας εντωμεταξη χτες μου δηλωσε οτι σημερα- αυριο πρεπει να βαψουμε το φοματιο του ΧΡιστοφορου..και πρεπει λεει να αποφασισω τι χρωμμα θελλω να ειναι...

Δεν μπορω ομως να αποφασισω τι πρεπει να κανω εκει μεσα;;;...εγω ηθελα να βαφτει μετα το Πασχα που θα καλυτερεψει ο καιρος....

Τον Αυγουστο (με τις παχιες τις μυγες ) θα ξεκινησει Νατασσουλα μου . Βρηκαμε εναν καθολικο , καλος φαινετε , εχουν φρεσκο μαγειρεμενο φαγητο καθε μερα , εχει παιδακια απο πολλες εθνικότητες ,μεγαλη αυλη με ωραια παιχνιδια , χωρο για γυμναστική , πολλες αιθουσες , ολα καλα ακουγονται το μονο πρακτικο προβλημα ειναι οτι ειναι καπως μακριά . Εγω δεν οδηγω τιποτα αλλο εκτος απο τα ποδια μου και θα ναι καπως προβλημα το χειμωνα αλλα θα δουμε .

Εκλεισα τωρα ραντεβου σε οδοντιατρο γιατι μαλλον καπου χτυπησε και εχει γκριζαρει λιγο το μπροστα της δοντακι :( Την Τριτη θα παμε γιατι λογω Αποκριων υπολειτουργουν αυτες τις μερες .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...