Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Ααα πατησα υποβολη κ τωρα ειδα...

Αναστασια εγω επειδη εχω ενοικιαζομενο αυτοκινητο το νοικιασα με καρεκλακι...ΑΠλα κοιταξα να εχει πανω την πιστοποιηση της ΕΕ κ το θεωρησα ασφαλες...δεν το εψαξα...Δεν γνωριζω ομως αν νοικιαζουν μονο σκετο καθισματακι...Θελεις να ρωτησω εκει που κανω ληζινγκ το αυτοκινητο μου??? ΘΑ επικοινωνησω μαζι τους την Τριτη..

Για το αλλο που ρωτας, εγω τρωω συνεχεια απο το ιδιο πηρουνι με το Σεμπινι, κ του δινω πολλες φορες κ απο το ποτηρι μου..κ ο Κ το κανει...Αλλα δεν αφηνω κανεναν αλλο φυσικα...

Την κυριακη ειχαμε τραπεζι στους γονεις του Κ κ η χοντρη (=μανα Κασπερ) αρχισε να ταιζει τον Σεμπ με το πηρουνι της :evil::evil: ..Ηθελα να την πνιξω! Απο ντροπη δεν ειπα τιποτα σε αυτην αλλα ειπα στο Σεμπινι αν σου ξαναδωσει αυτη φαγητο να της σπρωξεις το πηρουνι στα μουτρα...ΟΚ δεν ειναι παιδαγωγικο...ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..χα χα της εσπρωξε το πηρουνι κ καταχαρηκα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασια τοτε το Βερντε ειναι ιδανικο...Αρκει να εχει καλο καιρο...Ειναι αλσος κ εχει μεσα ενα καφε (ειναι ωραια να κατσουμε εξω) κ μετα προχωραμε μεσα στο αλσος κ εχει μια ωραια παιδικη χαρα..Επισης εχει δενδρακια, πλακοστρωτο..γενικα ειναι ωραιο να παμε με παιδια..Οκ στο καφε θα βαρεθουν, αλλα αν αντεξουν 40 λεπτα εκει (εφοσον θα καθομαστε εξω) που πιστευω θα κατσουν , παμε κ στις κουνιες διπλα..Εγω αν παρω το Σεμπινι θελω να τον παω μετα κ στην παιδικη χαρα (μεσα στο αλσος) διοτι δεν θα ειναι καλη εξοδος για εκεινο μονο το καφε...

ti κανετε?

σας διαβασα ολες!

τα καταφερα!

Αφροδιτη μου να παρεις πλυντηριο πιατων...αξιζει τα λεφτα του!

εμεις εχουμε αυτο ..εντοιχισμενο

http://www.electroniki.gr/electroniki/e ... 45n1eu.php

και σιδερο εχω γιουρο προ πρεσοσιδεροστρα...οκ καλη!

αλλα σιγουρα υπαρχει και καλυτερη!

λενα μην ξαναμιλησεις για τον υπνο!!!!!

αντε μη θυμωσω!!

εμεις ακομη δεν κοιμηθηκαμε!τωρα που μιλαμε ειναι πανω στο πιανο κ κατεβαζει απο τη βιβλιοθηκη τα βιβλια μου φωναζοντας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ"μαμααααααααααααααα βιβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιια"!!!!!!!

που να μην ειχε κ πυρετο!!!

Νατασα την εταξα κ φυσικα θα την κανω τη μηλοπιτα!ασε που,συνηθως,την πετυχαινω πολυ!!!!ειναι αυτη η θριφτη που σου ελεγα!

αχ δεν μπορω,παωω!φρανι τα φιλια μου!

ειμαι χαλια ...εμαθα για τα δυο παιδια τησ ομαδας διας που σκοτωσανε χθεσ ....κριμα μεγαλο κριμα ,νεα παιδακια 21-22 ετων ...το ενα απο τα τρικαλα ....

κανεισ παιδια τα μεγαλωνεισ και μετα σου ερχονται καποιοι και τα σκοτωνουν ....

πως να προφυλαξουμε τα παιδια μας .....

οταν ημουνα 8 μηνων στον μανωλη εγινε εκεινο με το αλεξη ....τωρα 7 μηνων σε αυτο γινετε αυτο με τα δυο παλικαρια .....ειμαι χαλια .σκευτομαι ακομα και αν ειναι ιοωνοι ....

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους κατάφερα να σας διαβάσω... :shock::shock::shock::shock:Τι κάνετε;;;;; :D:D:D:D Ήρθε η ώρα να σας πω πως πέρασε η χθεσινή νύχτα...

Λοιπόν,. γύρισε ο Γιώργος από τη δουλειά στις 9.30 το βράδυ, φάγαμε, έπαιξε λίγο με τη μικρή, την πλύναμε, ήπιε γάλα, έχεσε στην τουαλέτα.....Την παίρνει ο Γιώργος αγκαλιά να ανέβουν πάνω στο δωμάτιο της, εγώ από πίσω ακολουθούσα (πάντα την πάμε και οι δυο μαζί για ύπνο :oops::oops: ), της βάζει στην κούνια, της δίνω πιπίλα, το Winnie και τη Minnie της, της λέμε ότι την αγαπάμε πολύ, καληνύχτα, φεύγουμε και ενώ περιμέναμε να ουρλιάξει, δεν έκανε απολύτως τίποτα.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o Περιμέναμε, περιμέναμε πότε θα κλάψει, τίποτα η Ιω.... :o:o:o:o Κοιμήθηκε χωρίς να βγάλει κιχ, χωρίς να ζητήσει να κοιμηθεί μαζί μας... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λέω στο Γιώργο "τη νύχτα θα έχουμε πάρτυ...Δεν ξέρω αν θα αντέξω να την ακούω να κλαίει...Την αγαπώ..Και με αυτά που μου λέει λιώνω..." (Το απόγευμα πηγαίναμε σούπερ μάρκετ και την ώρα που οδηγούσα μου λέει "Μαμάαααα εσύ είσαι η αγάπη μου..Σ'αγαπώ πολύ!!!!! :x:x:x:x:x )....Λιώνωωωωω...Δεν αντέχω....Μου λέει ο Γιώργος "Αν κλαίει για πάνω από 10λεπτο να σηκωθείς..Αλλιως όχι...Για το καλό της είναι" :?:?:?:?

Στις 2 τη νύχτα ακούω μια μίρλα, γκρινίτσα, όχι κλάμα....Στα 3 λεπτά σηκώνομαι, πάω στο δωμάτιο της, τη βλέπω καθόταν στον κώλο και μουρτζόκλαιγε...Της βάζω πιπίλα, της λέω "αντε αγάπη μου κοιμήσου..."Την ξαπλώνω, τη σκεπάζω και σε ενα δευτερόλεπτο κοιμήθηκε..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Χωρίς να αντιδράσει..Χωρις να κλάψει... :?:?:?:?

Μετά την άκουσα άλλες 2-3 φορές να γκρινιάζει στον ύπνο της, αλλά δε σηκώθηκα...Τελικά δεν ξύπνησε καθόλου..Δε ζήτησε κρεβάτι..Δε ζήτησε να κοιμηθούμε μαζι... :shock::shock::shock::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τελικά ξύπνησε στις 8 το πρωί και με φώναζε μανούλαααααα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυτά!!!!!!!!!Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ομαλά την επαναπροσαρμογή στην κούνια της... :D:D:D Τι να πω;;;Δεν ξέρω....Θα δείξει!!!!

Πάντως, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έκλαψε καθόλου... :D:D:D:D:D

Να σας πω και το άλλο γεγονός που με έκανε να χαρώ τρελά σήμερα...

Το πρωί έλαβα τον πρώτο τόμο της Πατσούρου για το θηλασμό που μου έστειλε η λατρεμένη Νατάσα lovie....

ΝΑΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.....ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ....ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το πρωί πήγαμε Λητώ μια βόλτα να χαζέψουμε, πήρα επιθέματα Chicco, κατι αυτοκόλλητα για το playroom, δύο πιπίλες για το νινί και ένα σύστημα (διχτάκι και γαζούλες) της Chicco για τον αφαλό του νινακίου που είχα πάρει και στην Ιω για να μη βρέχεται.... :D:D:D:D Μετά πήγαμε στα Τζάμπο, πήραμε κι εκεί κάτι χαζά και γυρίσαμε στις 3 το μεσημέρι σπίτι...ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΙΩ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ....... :D:D:D:D:D:D

Δε νομιζω να σας ζάλισα;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol: Αλλά αποκλείεται!!!!!Δεν είπα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!1 =))=))=))=))=))=))=))=))

ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...

1)ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΑ;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

2)ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.... :lol::lol::lol::lol:

Πάω να σχολιάσω τώρα.... :D:D:D:D

Α...Δε σας ειπα...Το μεσημέρι μου ήρθε και ο δεύτερος τόμος της Πατσούρου που είχα παραγγείλει.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ακόμα βέβαια δεν έχω ξεκινήσει ούτε της Νατάσας...Κάθισα να διαβάσω εσάς και έφαγα ένα διωράκι... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Α, ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ;;;;; :roll::roll::roll::roll: ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ;;;;;;;ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ..

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;

Γωγω μετ ατον θηλασμο..δεν κανουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα στο στηθος...απλα φροντιζουμε να φοραμε καθαρα βαμβακερα εσωρουχα η επιθεματα , μπανιο κανουμε απλα και τακτικα..τιποτα αλλο!!!

Αφρο το σκεφτομουν απο χτες που το διαβαζα..και στεναχωρηθηκα παρα πολυ..δεν ηθελα να γραψω κατι αλλα πραγματικα τις λοιπαμαι αυτες τις μανες..

δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο το να χανεις το παιδι σου ετσι απλα...ξαφνικα..χωρις λογο και αιτια

μου θυμησ ετην κορη της συναδελφου που με εκανε ρακος οταν γεννησα τον Χριστοφορο...

ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...

1)ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΑ;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

2) ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ;;;;; :roll: :roll: :roll: :roll: ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ;;;;;;;ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ..

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;

1. όχι δεν δίνουμε πιπίλα στα μωρά που θηλάζουν για να μην έχουμε σύγχυση θηλών, επειδή οι θηλαστικές κινήσεις όταν θηλάζουν είναι διαφορετικές από αυτές που κάνουν στην πιπίλα!!! και

2. πριν θηλάσεις το μωρό δεν κάνεις τίποτα στο στήθος, εννοείται ότι το στήθος είναι καθαρό και δεν έχεις να κάνεις μπάνιο από τον καιρό του Νώε!! :roll::roll::roll::roll: ...

για αυτό και ο θηλασμός είναι εύκολος, αν ήταν να κάνεις ιδιάιτερη προετοιμασία πριν τον θηλασμό θα ήταν μπελάς σαν να απολυμαίνεις τα μπουκάλια!!! ;) και

:ymapplause::ymapplause::ymapplause: μπράβο στην Ιω, ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και να μην ήταν ένα τυχαίο γεγονός!!! :roll::roll::roll:

Αρχίζω λοιπόν να σχολιάζω.....

Αναστασία ψηλέγκωωωωωωωωωωωω κι εγώ Χαλάνδρι μένωωωωωωωωωωωωωω....... :D:D:D:D:D:D:D:D Κανόνισε να πιούμε πολλά καφεδάκια.... :D:D:D:D:D:D Τι καλάααααααααααααααα..... :D:D:D:D Αν βρεις καθισματάκι, πάμε μαζί στο Βέρντε.....Οδηγώ καλά!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, έχω να πω ότι εγώ δίνω στην Ιω από το πιρούνι μου... :?:?:? Και ο Γιώργος!Επίσης, η Ιω όταν έρχεται να μας φιλήσει, μας γυρίζει το κεφάλι και μας βουτάει να μας φιλησει στο στόμα... :lol::lol::oops::oops::oops: Αλλά με το Γιώργο νευριάζω όταν φιλιούνται στο στόμα γιατί καπνίζει και δε γουστάρω... :twisted::twisted::twisted:

Λέναααααααααα τι όνειρα είναι αυτά μωρή;;;;;;;;;;;;Με την Αφρο εννοώ..Πολύ γέλασα... :lol::lol::lol: Ο Στασης καλά;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Αφρο εγώ έχω πλυντήριο πιάτων 60αρι Siemens...Ατμοσίδερο είχα πάρει ένα της Tefal γύρω στα 450 ευρώ και χάλασε.. :twisted::twisted::twisted: Σιδέρωνε σούπερ, αλλά...Δεν πήγα να το φτιάξω... :oops::oops::oops::oops:

Καλέ όλα τα πολυντήρια έχουν προγράμματα 2,5 ωρών;;;;; :shock::shock::shock: Δεν το ήξερα..Κι εγώ έλεγα τι μαλακία πλυντήριο πιάτων πήρα... :?:?:?:?:lol::lol::lol:

Αρτζι κι εγώ στο γρήγορο, στα 29 λεπτά το βάζω και δε μου στεγνώνουν... :roll::roll::roll: Αλλά ρε συ λυπάμαι να το βάλω 2.5 ώρες... :?:?:?:?:?:?

Ταμπλέτες βάζω η Calgonit ή Finish...

Θουλάραααααααα δύο μήνες μάλλιασε η γλώσσα μου.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Ελπίζω να φτιάξει σιγά σιγά....Τα νινιά σου καλά;;;Τι λέει η άλλη συμπεθέρα σου;;;;Κούκλος και με προσόντα ο γαμπρός μου;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Στείλε μου μαρη καμια φωτο του να τον δω..Θέλω να σε πάρω τηλ, αλλά ντρέπομαι μην ενοχλήσω... :oops::oops::oops:

Επίσης, περιμένω να μάθω νέα για τον μπαμπάκα σου... :oops::oops:

Το Σαβρογιωτινι που χάθηκε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Γιώταααααααααααααααααα....

Νατασούλα αυτό μου το έκανε πιο παλιά και μενα η Ιω....Έχουν πολύ πλάκα τα γλυκούλια μου...

Χρύσα τέτοιο απωθημένο έχεις μωρή με την κουζίνα σας;;;;;;; :lol::lol::lol: Ρε πότε έφτασες 18 εβδομάδων;;;;; :o:o:o

Ερη μου σε σκέφτομαι ρε...Στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να έρθω χθες... :(:(:(:(

Βίκυ πέθανα με την Μ.Ι...Μα τι γλώσσα έχει ρε;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: ΘΕΑΑΑΑ η τσαούσα...

Σισσάκι δεν ξέρω ποια είναι η παράσταστη που λες...Τι νέα;;;Το Χαριλινάκι;;;;;

Η Καρολ άφαντη σήμερααααα.... :roll::roll::roll: Γιατί;;;;;;; :?:?:?

Ιουλίαααααα περαστικούλια στον κούκλο σου....Ελπίζω σύντομα να πίειτε καφέ με τις άλλες τις μουρλές... :lol::lol::lol:

Μιτσάκιιιιιιι μου άρχισαν καούρες;;;;Κατα τ'αλλα καλά;;Ηρέμησες;;;Το νινάκι-ανηψάκι πως πάει;;;;; :?:?:?

Φρανι άντε καλή επιστροφή...Σύντομα να πιούμε το καφεδάκι μας... :D:D:D:D:D

Λάααααλα που είσαι καλέ σήμερα;;;Μας βαρέθηκες;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Πείτε μου ότι δεν ξέχασα καμίαααααα.... :ympray::ympray::ympray::ympray: Φιλάκιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Λέω να ξεκινήσω διάβασμα για τις εξετάσεις του...θηλασμού!!!!!! :lol::lol::lol:

Μωρή Αρτζι τι με περασες;;;Για βρωμιάρα;;;;; :twisted::twisted::twisted: Κάθε μέρα κάνω μπάνιο και στην Ιω, επειδή λερωνόμουν συνέχεια με το γάλα, έκανα 3-4 φορές την ημέρα μπάνιο για να μην κολλάω.. :?:?:?:?

Στο Ιασω μου είχαν πει πριν το θηλασμό να πηγαίνω να αδειάζω λίγο το στήθος μου στο νιπτήρα για να μην έχω μεγάλη ροή και μετά το θηλασμό να το πλένω με νερό και σαπούνι.... :?:?:?:?:?:?:?:?

Επίησς χρειάζεται να αγοράσω Purelan για τις θηλές;;Μου είχαν δώσει στο Ιασώ... :?:?:?

Αφροοοοοοοο ασε ρε...Κοντεύω..23 Μαρτίου μπαίνω στο μήνα μου... :roll::roll::roll::roll: Κι έχω αρχίσει να φοβάμαι.... :?:?:?:?:?:?:?

Χρυσάκι μου.... :x:x:x:x:x:x:x

εγώ πάντως δεν έκανα απολύτως τίποτα ούτε πριν ούτε μετά και την 1η φορά είχα αρκετή ροή!!!

και εμένα δεν μου αρέσει να φιλώ τα παιδιά στο στόμα, το φιλί στο στόμα το θεωρώ ερωτικό, να δώσω στον άντρα μου, στον γκόμενό μου οκ αλλά όχι στα παιδιά μου!!! :?

για το πιρούνι-κουτάλι-ποτήρι αν τυχόν και ταϊσω την κοπελάρα μου μπορεί να δοκιμάσω από το φαγητό της γιατί είμαι λιχούδα, από το ίδιο ποτήρι όχι...μια φορά η πεθερά έδωσε στον Λ. από το πιρούνι της και μου ήρθε νταμπλάς!!!! :evil::evil::evil::evil: και έκανα τα πάντα για να αποφύγω την ίδια κατάσταση!!!

1ον δεν είναι η μάνα του και

2ον είναι μεγάλη σε ηλικία!!!! :evil:

πήγαμε ΟΛΟΙ οικογενειακώς στον οδοντίατρο, μου είπε ότι ο φρονιμήτης έχει τρυπούλα και έχει infection και θα πάω να του κάνω ακτινογραφία για να δει μήπως και μπορούμε να το σώσουμε, να μην το βγάλουμε.....μου το καθάρισε κιόλας, μου είπε ότο είχε πλάκα :o πότε πρόλαβε? πριν 6 μήνες είχα κάνει καθαρισμό!!!! :?:?:?

Αρτζι από το ποτήρι μου ούτε εγώ της δίνω...Αλλά από το πιρούνι ναι.. :?:?:?:? Συνήθως, όπως είπες εσύ, εγώ δοκιμάζω από τα δικά της... :lol::lol::lol::lol:

Για το φιλί εμένα μπυ αρέσει, αλλά δεν θέλω να τη φιλάω..Αυτή με αναγκάζει... :?:?:?:lol::lol::lol:

Αναστασία μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο με παιδικό κάθισμα, εμείς το είχαμε κάνει, τώρα για μόνο παιδικό κάθισμα, δεν ξέρω, ίσως υπάρχουν μαγαζιά που νοικιάζουν, ψάξε στο ιντερνετ ή........μήπως θέλεις να ψάξω εγώ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αν έχεις την φήμη......!!!

Γωγώ ωραίο είναι αλλά εμένα δεν μου αρέσει, όπως είπα το βλέπω ερωτικό καθαρά!!!! :?

Αναστασία τι έγινε με την εκπση τουαλέτας του Σπύρου? :?:

πώς πήγε η 1η μέρα? :?::!:

ομορφες....τι κανετε?

ξαπλωσα να κοιμηθω μια και ειμαι νυχτα αλλα δεν τα καταφερα!

σκεφτομαι τους 2 αστυνομικους....ρε γμτ ο ενας μου φαινεται γνωστη φυσιογνωμια....!

δεν ξερω....

κριμα...για 900ευρω παιζουν την ζωη τους....

και Παγκ. τους λεει κοπριτες και τεμπελιδες!

οχι κυριε δεν ειναι ολοι οι Δ.Υ ιδιοι ουτε οαλ τα επαγγελματα!

αχ αυτες οι μανουλες...!

Αφροδιτη μου δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εγω πιστευω οτι οταν μια ζωη παει ψηλα καποια αλλη ερχεται...

νομιζω το εχω ξαναπει....

στα 40 του θειου μου...οταν ξεκινουσε το μνημοσυνο γεννησε η αδελφη μου...ακριβως την ιδια στιγμη!εμεις στο χωριο και εκεινη εδω!

ουτε εμεις φιλι στο στομα...μονο μαγουλο αλλα ξερει οτι ο μπαμπας και η μαμα μονο στο στομα...

η κουνιαδα μου εχει τρομερη αδυναμια στην Μ-Ι

μακαρι να ακνει και εκεινη ενα παιδακι...

Άρχισα τη μελέτη.... :D:D:D:D Διαβάζω Πατσούρου.... :D:D:D

Προς το παρόν λέει γενικά πράγματα..Οφέλη κλπ...Υπάρχουν και πράγματα που με βρίσκουν αντίθετη, αλλά στα περισσότερα συμφωνώ... :D:D:D:D Για να δούμε... :roll::roll::roll::roll:

Θα προλάβω άραγε να τα διαβάσω και τα δύο μέχρι να γεννήσω;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Βικάκιιιιιιιι τα φιλιά μου...

Άσε κι εγώ έχω καταστενοχωρηθεί με αυτή την ιστορία... :cry::cry::cry::cry: Άδικα χάθηκαν τα παιδιά... :cry::cry::cry: Και ξέρετε γιατί τα παίρνω κρανίο;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Όταν ο μπάτσος σκότωσε τον Αλέξη, έγινε επανάσταση...Έκαψαν την Αθήνα...Τώρα όλοι τουμπεκί... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αλλά ξέχασα...Αυτοί δεν ήταν καλοί...Ήταν μπάτσοι.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τους σιχαίνομαι τους δήθεν επαναστάτες και αυτούς που δεν μπορούν να μπουν στη θέση ενός ανθρώπου που καθημερινά ρισκάρει τη ζωή του για το τίποτα...Αηδιάζω με αυτούς που βρίζουν τους μπάτσους λέγοντας τους φασίστες, κομπλεξικούς κλπ....

Αυτοί απλώς εντολές εκτελούν και οι περισσότεροι δε γίνονται αστυνομικοί επειδή γουστάρουν, αλλά επειδή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, είναι από πολύ φτωχές οικογένειες και μπαίνουν εκεί για να αποκατασταθούν επαγγελματικά...

Λυπάμαι πολύ!!! :cry::cry::cry::cry:

και για τον Αλεξη αδικο ηταν....

το ιδιο και για αυτα τα παιδια....

αν κρατας οπλο παρανομα η νομιμα χρειαζεται ψυχικη ηρεμια να μην πατησεις την σκανδαλη....

στον Αλεξη ο κ.κ. δεν την ειχε η την εχασε....

εδω?

ενεδρα?

κριμα...

σε τι κοσμο μεγαλωνουμε τα παιδια μας....!

Εννοείται ότι άδικος ήταν ο φόνος του Αλέξη..Αλλά άδικα πέθαναν και οι δυο αυτοί νεαροί...

Αν στη θέση των αστυνομικών όμως ήταν οι κακοποιοί, πάλι θα κατηγορούσαν την αστυνομία και θα έβριζαν τους αστυνομικούς...

Μιλάω δηλαδή για την αντιμετώπιση των αστυνομικών....Σαν να μην είναι άνθρωποι...

Όσο άδικος ήταν ο χαμός του Αλέξη τόσο άδικος ήταν και ο χαμός των νεαρών αστυνομικών...

:cry::cry::cry::cry:

συμφωνώ αν και δεν πολυσυμπαθώ τους αστυνόμους, ας μην αναφέρω γιατί!....

Γωγώ σε ποιά σημεία διαφωνείς με την Πατσούρου? δεν το έχω διαβάσει !!!! :?

Νατάσα τι κούκλα η μικρούλα?!! αυτή θα γίνει πιο κούκλα από την μεγάλη κούκλα σου!!! :roll::roll::roll:

ναι ρε συ ανοιχτον τον εχω αλλα δεν καθομαι μπροστα .

κανω καμια δουλεια ,παιζω με τον μικρο και κατα καιρουσ κοιταω τι ειπατε και αν θελω να πω κατι γραφω .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...