Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποιο πλυντηριο να επιλλεξω?

ρουλα 3

Recommended Posts

εχω ενα πλυντηριο ρουχων πεντε κιλων , β κλασης , και επειδη βαζω καθε μερα πλυντηριο θα θελα να το αλλαξω με ενα οχτακιλο και κλασης Α . τεινω προς την πιτσος . εσεις κοριτσια τι μου προτεινετε ? ειστε ευχαριστημενες με τα πλυντηρια σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera .egv exw parei edv k ena xrono tis morris plintirio stegnotirio se ena oxi ksexoristo einai 11kilo k exw sothei pragmatika !!eidika tvta me to mwro kanei k apolimansi sta royxa !!einai mazi sto ksanaleo oxi alli siskeui ,molis teleiosei i plisi mpenei to stegnoma!!!pragmatika aksize me to parapano ta leyta tou!!!

Εγω εχω ενα 8κιλο της LG, ειμαι πολυ ευχαροστημενη, εχει και προγραμματισμο πλυσης εως 12 ωρες...το ετοιμαζω απο το βραδυ και το πρωη τα απλονω, και ετοιμαζω το αλλο το οποιο ειναι ετοιμο φρεσκοπλυμενο οταν γυριζω απο τη δουλεια.

Παντως εγω πιστευω πως τα καλυτερα ειναι τα Miele και Bosh

εγω πέρσι το Νοέμβριο αγόρασα πληντήριο LG f1056QDDενεργειακής κλάσης Α είναι 7κιλό αλλά χωράει πολλά ρούχα είναι 1000 στροφών έχει να επιλέψεις απο 400 εως 1000 στροφές έχει πολλά προγράμματα ανάμεσα σε αυτά το σύντομο 30 λεπτών εξυπερετεί πολύ . Επίσης αγοράσα και στεγνωτήριο της whirpool AWZ9989 7ΚΙΛΌ ΚΑΙ ΑΥΤΟ το έβαλα πάνω απο το πληνητηριο καλά είναι τέλειο ούτε να με νοιάζει τι καιρό έχει έξω τίποτα συν ότι αν δεις τη χνούδια μαζεύει . Και τα δυο τα πήραμε 850 ευρω μαζί .

Εγω Ρουλα εχω εδω και 1,5 χρόνο της miele....

Τα αξιζε με το παραπάνω τα χρήματα του(ειναι απο τα ακριβοτερα της αγορας)

Είναι 8κιλο,ενεργειακής κλάσης Α και πιάνει από 400 εως 1600 στροφες....

Είναι πραγματικά αθόρυβο,εχει παρα πολλες επιλογες σε προγραμμα πλυσεων,ειδος λεκεδων ,κουμπι για οικονομικη πλυση,κουμπι για πλυση 20 λεπτων και πολλα αλλα.

Εχει φωτιζομενο μενου στα ελληνικα και φωτιζομενο καδο.

Μπορω να το προγραμματισω να πλύνει τα ξημερώματα ώστε οταν σηκωθώ να απλώσω....

Αν δεν είναι ανοιχτη η παροχή του νερού ειδοποιει ώστε να μην προκληθει βλαβη....

Τι να σου πω , αν και πολλα τα θεωρω περιττα,βγήκε αξιόπιστο,πλένει πολύ καλα,βγαίνουν σχεδόν στεγνά τα

ρουχα εχει 10 χρόνια εγγυηση....

Θα επιθυμουσα τωρα και ενα στεγνωτηριο....(οχι απαραιτητα miele)

evi πόσο το πήρες αν επιτρέπεται?

και εμείς πρέπει να πάρουμε, αλλά δεν ξέρω ακόμη ποιό!!!

έχουμε ένα της Bosch αλλά είναι 10 ετών και αρχίσει να μην πλένει καλά και βάζω και αρκετό απορρυπαντικό, δεν είναι ενέργεια Α κ.λπ...

πριν λίγους μήνες πήρα της Μοrris 9kg πλυντήριο στεγνωτήριο κ έχω σωθεί. Ρυθμίζω πότε θέλω να ξεκινήσει,τις στροφές,έχει κατανομή βάρους,πλύσιμο με ατμό κ πολλά άλλα!Προς το παρόν είμαι υπερ ευχαριστημένη.Τα ρούχα τα περισσότερα τα βγάζει ατσαλάκωτα,έχω γλιτώσει πολύ σίδερο.. Εγγύηση 10 χρόνια.

εγώ εχω LG 8κιλο Α , έχει κ προγραμμα φροντίδα μωρού , στεγνό κα8άρισμα , όλα ηλεκτρονικά , ελληνικά και πολλες επιλογες όσο αφορα την προπλυση - πλυση - διπλο ξεβγαλμα κλπ κλπ κλπ κλπ

κ βάζω 3 φορές την βδομάδα . Ειμαι πολυυυ ευχαριστημένη .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...