Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Καταρχην να ευχηθω στο Ντινακι μας καλη αρχη και καλη δυναμη!!!

Χαιρομαι που η Ολινα περναει καλα με την γυναικα στο σπιτι και ειναι χαρουμενη.. :D

Να μη σκεφτεσαι αρνητικα κοριτσαρα μου. Μια χαρα θα ειναι η μικρη.

Οσο για το πρωινο ξυπνημα.. (μα.. 8 παρα και νωρις..? :shock::shock::shock: ) θα γινει συνηθεια και θα σου φαινεται παιχνιδακι... :D:D Ρωτα κι εμενα την ερμη μανα που απο τις 6:30 ανοιγω το ματι καθε πρωι... :?:?:?:o και το κλεινω 1;00 τα μεσανυχτα... :D:D:D:D:D:D

Η μαμα μου προσεχε ενα κοριτσακι απο 19 μηνων μεχρι τα 3 που πηγε παιδικο, και τωρα που την βλεπει να μεγαλωνει (κοντευει τα 5) την λαχταρει σαν δικο της παιδι..

Ειναι πολυ συμαντικο που βρηκες ανθρωπο εμπιστοσυνης.. ;)

Αννουλα μου γλυκια.. μη τα βαζεις κατω... με στεναχωρησες με τα νεα σου..

Ειναι αδικο για μια μανουλα να περναει ολα αυτα, αλλα να εισαι δυνατη και να μη χανεις το κουραγιο σου. Ολα θα πανε τελεια, θα δεις.. Ειμαστε εδω σε οοοτι κι αν χρειαστεις.

Στελλιτσα μου, ψωμακια ακουω.....μιαμ-μιαμ.. :D:D:D:D:D:D:D

Και κρεπες.... μμμμμμ.....!!!!! :D:D:D:D:D

Να κοπιασουμε λες....? Αλλα σιγα μην εμεινε τιποτα... :lol:

Η Αφροδιτη τι κανει με τα δοντια? Εβγαλε κανενα καινουργιο?

Αχ!!! Κατερινακι μουυυυυυυυ, νεα ζωουλα εχεις στην κοιλιτσα σου.. Πως νιωθεις?

Ακουσατε και την καρδουλα...? Πω πωωωωωω!!!! Φανταζομαι το χαμογελο ευτυχιας σου και θελω να βαλω τα κλαμματα... Χαιρομαι ιδιαιτερα για σενα, γιατι ξερω ποσο πολυ λαχταρας τα παιδια και με ποσο κοπο και υπομονη απεκτησες τον Παναγιωτη.

Ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι τελος και τα Χριστουγεννα να εισαι αγκαλια με τα δυο σου παιδακια...Να μου φιλισεις το αντρακι σου.

Πφφφφ απο Δευτερα παλι δουλεια.. και πως βαριεμαι... Θελω να κλεισω τα ματια μου, κι οταν τα ανοιξω να ειναι 8 Αυγουστου και να ξερω οτι εχω τελειωσει με την δουλεια..Να κατσω σπιτι μου με το παιδακι μου.. Ολα τα βαρεθηκα... Λαθος επιλογη εκανα και.. εχασα!

Χαλασα την ησυχια μου με τον Αναστασια, με εχει φαει η μαυρη νυστα, ειμαι μονιμως κουρασμενη.. και για ποιον λογο? Για τα ενσημα? Μη χασω τη συνταξη...? :lol: Ή για το εξεφτελιστικο ποσο των 410 ευρω τον μηνα? Τα εχω παρει σημερα... Ολο σκεφτομαι και ακρη δε βγαζω.. Sοrry σας επρηξα..

Καλο απογευμα σε ολες!! Φιλια πολλα

ΥΓ: Δωρα δε σε ξεχασα. Το βραδακι θα μπω να σου γραψω ιδεες για το παρτυ σας.

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπηκα να 'κουκουβαγιαστω" :lol: λιγο και να μπω πιο μετα!!

Η μικρη πριν λιγο μου εσκασε την πρωτη μαγαααααααλη της προταση και ειμαι τοοοσο χαρουμενη!!!

"Μανουλα σε πέρατα-σε πέρατα.. πώτη".. :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ντυθηκε πιο γρηγορα απο μενα και καμαρωνε.. (κι εγω καμαρωνω με τα λογια της) ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΒΑ!!!!

Μαθαινουμε και το φεγγαρακι μου λαμπρο!!

Ακουστε πως το λεει! Ολομοναχη.... :D:D:D:D:D:D

Τεγγαλακι λαμπλο, να πελπατω, το κολιό, νταμματα-πουνταματα, του τεου πάματα!!! Μπαβοοοο!!!

Θα την δαγκωσω την φαφουτο-γκρινιαρα μου... :D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

[img]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ......

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΓΚΑΣΤΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....ΣΟΡΥ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ.....

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ....ΕΝΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΕΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ....ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΑΤΟΜΑ Κ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕς ΙΔΕΕς....ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΛΟΙΠΝ....

ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΤΑΤΙΝΑ ΦΟΒΕΡΗ.... ΜΑ ΤΙ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ε;;;;;ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.....Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς ΛΕΞΕΙΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΘΡΩΣΗ.....

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑΤΟΣ............. ΣΕ 10 ΜΕΡΟΥΛΕς ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Κ ΤΟ 2ο ΚΕΡΑΚΙ...ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ....

ΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.....

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΦΕΤΟΣ Π ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΑ, ΜΗΝ ΑΓΧΝΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΤΟ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΑ,ΑΠ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ.....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕς Κ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΝΧΤΩ..................

Δημοσίευση

Δωρουλα ας σου δωσω μερικες ιδεες..!!

-Σουβλακια με .. Κεφτεδακι-κασερι-αγγουρακι

-Κρεπες με διαφορα "γεμισματα".

-Τυροπιτακια.. λουκανοπιτακια κτλ

-Πιτσα

-Πατατες βραστες, κομμενες στη μεση (σαν βαρκουλες), με γεμιση ζαμπον-τυρι-πιπερια.

-Ψωμακια τοστ κομμενα σε τριγωνο σχημα με παστα ελιας.

-Ψωμακια με λουκανικο μουσταρδα-ριγανι κτλ

-Βραστα αυγα με καπελακια απο ντοματα (σαν μανιταρακια.. :D )

Αν θες και κατι γλυκο (εκτος απο την τουρτα)

-κεικ σοκολατας

-Κρουασαν

-Τρουφακια

-Λουκουμαδες

-Παστα φλωρα

Δε μου ερχεται κατι αλλο για την ωρα.... :?:?:?:?:?:?

Αντε πρωτοι στην σειρα ειστε!!!!! Περασαν κι' ολας δυο χρονια!!!

Τι παραξενο.... :?:?:roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα!

ας αρχίσω απο τα ευχαριστα!

κωνσταντινα μου σου ευχομαι ολοψυχα κλαη εγκυμοσυνη.δεν ηξερ αοτι δυσκολευτηκες με την πρωτη αλλα τελικά ολα βρισκουν το δρόμο τους! με το καλο!

ζαιρα αντε και με ενα πονο!να μας λες τα νεα σου!δεν το βλεπω να τον παίρνεις ολο το μηνα!ασε που ειμαι σιγουρη οτι μεσα σε 3 ωρες θα εχεις γεννησει!

μπραβο στο αναστασακι μας !τελεια προοδος!και εμεις εχουμε μεγαλη!από προτασεις μονο μαμα κακα και τετοια απλα αλλά από λεξουλες όλο και περισσοτερες!βεβαια από προφορα όχο πολυ καλη!το λ και το ρ αδυνατον να τα πουμε!

δωρούλα για το παρτι η φανη σου εδωσε τις πιο ωραιες ιδεες!αν θέλεις κατι ευκολο και εντυπωσιακο για τους μεγαλους εγω πεταω 2-3 κοτσια σε γαστρα με μουστάρδα, πορτοκάλι και μέλι και γίνονται λουκουμι!

τωρα ας περασω στα λίγο πιο στεναχωρα!

αννα μου ευχομαι να πανε ολα καλα!ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου και δειξε ψυχραιμια!στο λέω εγω που εχω τραβηξει πολλά με εξετασεις και γνωματευσεις κ.α.

φιλια σε όλες...

Δημοσίευση

καλημερα σας ..κοριτσια ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας,με συγκινουν παρα πολυ..... :-* η αληθεια ειναι πως ηθελα συντομα δευτερο παιδακι,γιατι ειμαι κ η πιο μεγαλη απο ολες σας ;) το δεκεμβριο πρωτα ο Θεος κλεινω τα 39 κ μετα δεν ηθελα ο μικρος να ειναι μονος...εχω μια πολυ διαφορετικη εγκυμοσηνη απο την πρωτη,εχω αναγουλες κ ζαλαδες,κ το ευχαριστο ειναι πως το ζαχαρο μου προσεχοντας λιγο τη διατροφη δεν εχει ξεφυγει,μακαρι να συνεχισει ετσι κ να γλυτωσω την ινσουλινη.... :) ο μικρος τωρα τα ιδια απο λογια λιγα κ αυτα οταν εχει κεφια,αυτες τις μερες τον ειχα αρωστο με πυρετο 38 μισο εβγαζε τους κατω κυνοδοντες,κ ανεβαλα για λιγο το γιο,γιο,μιας κ πρεπει να τον εχω ολη μερα ντυσε, ξεντυσε,ωσπου να περασει το πρωτο τριμηνο....κ μαλον αναβαλεται κ ο παιδικος γιατι θα μου κουβαλησει ενα σωρο ιωσεις,κ με το μωρο μες το χειμωνα δε θελω...ασε που δε θελω να νομιζει οτι ηρθε νεο μελος κ αυτον τον παραμελω......θα μου πειτε νωρις ειναι ακομη τσαμπα σκοτιζεσαι,αλλα να τα ειχα ας πουμε προγραματισει καπως τα πραγματα.... ;)

Φανη καλα η ατατινα σου ειναι ολοκληρη κοπελα δεν το συζηταμε.....πολλα μακια στα μαγουλακια να της δωσεις :x

για τα γενεθλια εγω μαλον φετος θα τα κανω πολυ κλειστα κ με λιγα πραγματακια,ισως πουμε μονο στα παιδακια της οικοδομης να ερθουν,δεν εχω κατι στο μυαλο μου ακομη.... :huh:

αυτα σας χαιρετω για την ωρα,να ξερετε διαβαζω τα νεα σας ασχετα αν μερικες φορες δε σχολιαζω... ;) νομιζω πως μ αυτη την εγκυμοσηνη θα ξεφυγω κ λιγο απο τον υπολογιστη,σας αγαπω πολυ ολες μακια... :x

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!!

τι κανετε;;;

Νινινα μου καλα θα κανεις να σκεφτεσαι μικρα γεννεθλεια..και εγω ετσι θα κανω..οχι πολυς κοσμος..λιγα ατομα.

ΟΙ υπολοιπες τι κανετε;;

ζαιρακη..γενναμε σε λιγο ε;;;;

Εγω καλα...

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γεια.......

ΑΣΧΕΤΟ.......τα νευρα μου πια μ αυτον τον γαμο....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....ας τους πει καποιος οτι δεν μας ενδιαφερει....καθολου ομως.....

Λοιπον, σημερα παραγγειλαμε την τουρτιτσα μας με τον πολυαγαπημενο μας ΜΙΚυ.....κλασσικο μεν αγαπητο δε...ηθελα τον Τομας αλλα δεν τον βρηκα....

Φανουλα μου γλυκια σ ευχαριστω για τις ομορφες ιδεες, χωρις να θελω να γινω κουραστικη να σου πω εν συντομια τι εχω στη λιστα ως τωρα:-

Με τη ζυμη για κουλουρακια λευκη κ κακαο θα σχματισω τον Μικυ κ την Μινυ κ θα τα βαλω σε ξυλακια απο σουβλακι κ θα τα ψησω,αν γινουν καλα θα βαλω φωτο...

- Αλμυρα ρολα σφολιατας με γεμιση τυριων κ αλλντικων κ με γεμιση κοτοπυλο μπεσαμελ

- Κορμος παντεσαπανι σοκολατας με σαντιγυ ή αλλη κρεμα γεμιση

- Πατατουλες κομμενες στη μεση με γεμιση κ φυλο τριφωνο παριζα σαν πανι καραβιου

- Κ μια αυτοσχεδια σαρανταποδαρουσα με κορμο απο πουρε πατατας κ κεφτεσακια κ μπριος εναλλξ για καλυψη

Στα υπολοιπα θα συνεχισει η μαμα μου......οτι αξιζει θα σας βαλω φωτο...

Χρυσα πως πας;;;;α ντε κοντευεις κ συ...

Κατερινουλα, περαστικα σας....τι επαθε παλι μωρε ο μικρος;

Ποια ξερει να μου πει καμια συνταγη για ενα ποτακι με χυμους τυπου σφηνακι;;;;;

Δημοσίευση

Hello κοριτσια :D !!!!

Πως βαριεμαι σημερα δε μπορω να σας περιγραψω...!!!!!!!

Δωρουλα μου ετοιμαζεστε για τα γενεθλια???Τι καλα :) !!!!Καλε πολυ χρυσοχερες σας βρισκω μαζι με τη Φανη!!!!Εγω δε τα παω πολυ καλα με τα τραπεζωματα κ τις πολλες ετοιμασιες...πελαγωνω :roll: !!!Για τα δικα μας γενεθλια δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομα,εχω καιρο!!Παντως πιστευω πως κ μας η τουρτα μας θα εχει το Μικι κ τη Μινι :D !!!Κ αυτη τη φορα ελπιζω νατο σβησουμε το κερακι :? !!

Περιμενουμε νεα κ φωτο!!!!

Κατερινακι μου γλυκο πως εισαι???Αναγουλες κ ζαλαδες ε?Ευχομαι να μη σε ταλαιπωρησουν καιρο!!Αλλο παιδακι,αλλα συμπτωματα :D !!

Αχ σκεφτομουν πως σας ηρθε το καλυτερο πασχαλιατικο "δωρακι" που θα το "ανοιξετε" τα Χριστουγεννα :x:x:x !!!!!!

Φανουλα μου ???Ετοιμαζεσαι ψυχολογικα για τη Δευτερα??Κουραγιο κ υπομονη...πλησιαζει το καλοκαιρακι :D;) !!!!Αληθεια,ποτε σταματας??

Το υπεροχο πολυλογαδικο πλασματακι σου τι κανει :x ????Δεν εχω λογια για τις κουβεντουλες σας,τρελλαινομαι!!!!

Εμεις δεν εχουμε καμια σπουδαια προοδο :roll: ...τα ιδια πατω κατω!

Ντινακι μου???Κ εσυ ετοιμαζεσαι για τη Δευτερα??Καλη αρχη αγαπη μου κ σε σενα κ στο Ολινακι :YMHUG::-* !!!Να δεις που ολα θα πανε μια χαρα!!Το Ολινακι θα καλοπερναει κ ευ θα εχεις το κεφαλακι σου ησυχο που θα ειναι σε τοσο καλα χερια!!!Κ οταν θα γυρνας σπιτι θα σου κανει τεεεετοιες χαρες...που θα λιωνεις ακοοοοομα πιο πολυ :x !!

Εγω σας ειπα...βαριεμαι :lol: !!!Η μικρη κανει νανι κ μετα δε ξερω,μπορει να παμε καμια βολτα!

Α!Φανη ,ακομα 8 ειναι τα δοντακια μας...θα σας ειχα ενημερωσει ;) !!!Που θα παει θα βγουνκ τα αλλα :lol: !

Με το γιο-γιο τωρα τιποτα συγκλονιστικο!Η μονη προοδος ειναι οτι τωρα πια ξεβρακωνεται μονη της κ ερχεται να της βγαλω κ την πανα κ μου λεει μεσα στη τρελλη χαρα "μαμα γιο-γιο τσισα"..ε γδυνομαστε κ καθεται στο γιο-γιο 3 δευτερολεπτα :shock: με το ρολοι κ μετα σηκωνεται κ δε θελει αλλο!Φυσικα δεν εχει κανει ακομα τιποτα(που να προλαβει σε 3 δευτερολεπτα :lol: !)αλλα κατι ειναι κ αυτο για αρχη...

Στο καθισμα της λεκανης που της εχω παρει,θελει να βαζει εμενα νακανω τσισα #-o !!!Οπου με πετυχει με τραβολααει απο το χερι να με παει στη τουαλετα "Μαμα τσισα" μου λεει κ μου δειχνει το καθισμα :lol::lol: !!!!

Αυτα τα news μας...απ'οτι θυμαμαι :roll: !!!Σας αφηνω να κανω καμια δουλειτσα οσο κοιμαται!

Το βραδυ λεω να ξανακανω γλυκες κρεπες :D:D !!!!!!Να σας κρατησω αυτη τη φορα :x:-*

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό μήνα σε όλες σας!!!!!!

Δυστυχώς αυτές τις μέρες έτρεχαααααααααααα!

Ελπίζω να καταφέρω να βρω λίγο χρόνο να διαβάσω τα νέα σας,γιατί μου λείψατε!!!!!!!

Φιλάκια προς το παρόν....

Δημοσίευση

Καλό μήνα όμορφες!άντε να μπει το καλοκαίρι γιατί μου έλειψε πολύ!

Ο αλέξανδρος πλέον λέει τα πα

ντα!ότι ακούσει το παπαγαλιζει!κάτι μικρές προτασουλες κ εγώ πεθαινψ στα γέλια!

Δημοσίευση

Kαλο μηνα!!!

Τι κανετε?

Πως περασατε σημερα?

Εμεις Σερρες στη γιαγια.. Χαλια η καημενουλα μου... Κιτρινη και κακοκεφη... :(:(:(:(

Η Αναστασια χορευε πανω στο κρεβατι και η γιαγια προσπαθουσε να βρει δυναμη να χτυπησει παλαμακια.. "Μαμα μου απαπω πολυ" να της λεει ολη την ωρα.. Ετσι την αποκαλει "μαμα μου".. κι εγω ηθελα να βαλω τα κλαμματα... :( ...

Την τραβουσε απ' τη φουστα και της ελεγε "τς ντε μπολειθ"...?

Ο καιρος ειναι χαλια... αυριο δουλεια..παλι τα κεφαλια μεσα..

Πρεπει να μαγειρεψω.. να τακτοποιησω το σπιτι, να βαλω πλυντηριο.. να να να.....

Δεν εχω καμια διαθεση...

Δημοσίευση

kαλο απογευμα κ καλο μηνα κοριτσια :) εμεις εδω σταθερα το πρωι για καφεδακι σε μια φιλη που γιορταζε κ το μεσημερακι βολτα εδω με το μπαμπα σε μια τοποθεσια που μαζευεται κοσμος κ ψηνει ;) καθισαμε λιγο κοψαμε ενα κλωναρακι για το καλο,κ γυρισαμε για νανι μαμα κ μικρος.....ο καιρος κ εδω πολυ χαλια, κ ο μικρος κανει οτι βλακεια μπορει να βαλει το μυαλο σας αφου βαρεθηκε ολη μερα μεσα.... :? κ εγω δεν ξερω σ αυτη την εγκυμοσηνη νομιζω οτι εχω μια ατονια, βαρεμαρα ουτε κ εγω ξερω τι ειναι..... :?:

σας χαιρετω κ τα ξαναλεμε μακια :x

Δημοσίευση

Kαλησπέρα κοριτσάκια μουουοουουου!!!!

Να μαι κ εγώώώ...

Ναι λοιπόν,ειναι γεγονός οτι αύριο ξεκινάω κανονικά τη δουλίτσα...

άντε να δούμε...

Το Ολινάκι μου είναι καλά,πέρασε τέλεια για μια ακόμη φορά στη γιαγιά της,

κ σημερα το απόγευμα παίξαμε,αγκαλιαστηκαμε σφιχτα,κυνηγηθήκαμε,ήταν

πανέμορφα.. :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::x:x

Δωρούλα μου γλυκιά,η Φανούλα μας είναι η πιο κατάλληλη της παρέας νομίζω

για να σου δώσει ιδέες για το πάρτυ σας..Πω πωωω...Τα δεύτερα γενέθλια των ασταμάτητων

ξεκινάνε?Απίστευτο μου φαίνεται...

Πάντως κ εγώ φέτος νομίζω πως θα κάνω πιο λίγα πράγματα,κ σίγουρα με λιγότερο κόσμο!

Φανούλι μου όμορφο κάπως έτσι νομίζω πως θα γίνει κ με τη δική μας νταντα,παρόλο

που θα ναι μόνο για 3 με 4 μήνες μαζί με την πιτσιρίκα μου!Μένει ακριβώς απέναντι μας,οπότε

νομίζω πως θα συνεχίσουν να βλέπονται κ ν αγαπιούνται,μας χωρίζουν αλλωστε μόνο 10-15 μετρα!

Για τη μικρη πολυλογού δεν εχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκτός απο εσένα πάντως,διαδίδω κ

εγώ τα..καμώματα της!!Μα δε μπορώ να τα κρατησω για μενα!!!!Είναι φοβερή!

Στελλούνι μουουουουου...Τι κάνετε αστεράκια μου????Μια χαρα τη βρισκω τη μικρη θεά-

Αφροδιτούλα με το γιογιο!!!Κ μόνο που κατεβαζει τα ρούχα της ειναι σοβαρη εξέλιξη!

Ε μη τα θέλουμε κ όλα δικά μας!!Πιστεύω πως μεχρι το καλοκαιρι θα την βγάλετε την άκρη σας!

Καλά,το πόσο γέλασα που σε πάει με το ζόρι για τσίσα δε λέγεται!!!!!! =))=))=))

Σ ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια...Εύχομαι πραγματικά να βγεις αληθινη!

Μαράκι κ αννούλα στέλνω τα πιο γλυκα φιλιά μου!!! :-*

Συμπεθερουλα μου πώς περνάτε εσείς???Τι νεα απ τον κούκλο φοφο μας?

Νινίνα μου να ξεκουραζεσαι όσο πιο πολύ μπορείς κοπέλα μου!!!Απόλαυσε το!!!

Σας αφηνω πουλάκια μου,αύριο έχει δουλειά!!!!

Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά!!!!!!!

Δημοσίευση

καλο μηνα...%7Boption%7Dκοριτσακια μου....

Πολυ ομορφη κ κουραστικη η σημερινη μερα αν κ ο καιρος δεν ηταν κ ο καλυτερος περασαμε πολυ καλα πρεπει να ομολογησω.....

Κωνσταντινουλα με το καλο αυριο δουλιτσα....

Φανουλα κ συ το ιδιο..

Κατερινα, εσυ ξεκουρασηηηηηηηηη κ μονο...

Στελιτσα...κ γω ελπιζω να σβησουμε το κερακι...εννοειται πως θα βαλω φωτο....

Καλο βραδυ σε οοοοολες.............

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

τι κανετε? εμεις καλα! τιποτα το ιδιαιτερο!

επαθα πλακα οταν ειδα την εβδομαδα που εισαι χρυσα! 27η!!!!!!!! καλα πως περναει ετσι ο καιρος!

με το καλο!

φιλια σε ολές!

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!

τι μου κανετε;;;

Αχ χαρουλα μη το συζητας..περναει ο καιρος αλλα εγω σκεφτομαι ακομα οτι εχω 13 ολοκληρες ευδομαδες μεχρη την ΠΗΤ...

Πως τα πατε;;;..

εμεις καλα..ο Φοφος καθε μερα και πιο ζωηρος, ολη μερα παπαγαληζει λεξεις, σκαρφαλωνει πηδαει..και φυσικα τρεχει σαν τρελο.

Συμπεθερα πως τα πατε με τη δουλεια..πως τα παει η Ολινα με την νταντα της;;;

Νινια μου πως εισαι;;;;

Δωρουλα μου διλακια πολλα..ετοιμαζεστε για το παρτι;;;;

Φανουλα μου πως τα πας δευτερη μερα στη δουλεια;

Ζαιρακι μου...γεννας οπου να ναι!!!

Αντε Ιφηγεννεια σειρα σου!!!

Στελλιτσα μου μακια πολλα

Δημοσίευση

Πού εξαφανιστήκατε κοριτσάρες μου?

Λοιπόν,λοιπόν..Ξεκίνησα πια εντατικά τη δουλειά,κ τελικά διαπίστωσα πόσα πολλΆ

πράγματα μπορώ να κάνω μέσα σε λίγες μόνο ώρες..

Τρέχω σαν τον συγχωρεμένο πια καλό μας άνθρωπο,τον Βέγγο,αλλα ευελπιστω να

μπω σ ενα πρόγραμμα κ να μου φαίνονται όλα πιο απλά,πιο εύκολα!

Η Ολίνα περναει τέλεια με την νταντά της,μου δείχνει πολύ θετικά σημάδια,όταν είναι

να φύγει απο το σπίτι μας,η μικρή την σφίγγει στην αγκαλιά της κ τη φιλαει!Αφήστε

που την φωνάζει γιαγιά κ εκείνη λιώώώνει...Ολα καλά,το μόνο που μας προβληματίζει

είναι οτι το πρωί δεν πίνει το γάλα της..Λέει μαμα,κ φεύγει..Ενω μετα τρώει κ ψωμάκι,

κ τσουρεκάκι κ το φρούτο της κανονικά,ε το γάλα αρνούται που λέει κ η γιατρινα μας..

Μάλλον το έχει συνδυασει μ εμένα τι να πω..Ελπίζω να το ξεπεράσει γιατι είναι το μόνο που

στενοχωρεί κ εμένα κ την νταντά μας!

Σίγουρα πάντως οι ώρες που περνάμε τώρα μαζί είναι πολύ πιο ουσιαστικές,ο χρόνος μας

ποιοτικός...Είναι κ πιο διαχυτική μαζί μου,με σφιχταγκαλιάζει,με φιλάει....αχ...η ψυχούλα μου!

Αντε να διαβαζω νεάκιαααααα!!!!!!Θα μείνετε όλες απο απουσίες,σας το λέω!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!

Δημοσίευση

καλημερα σας ναι εχει δικιο η Kωνσταντινα,χαθηκαμε κοριτσια..... ;) χαρηκα πολυ που η Ολινα τα παει καλα με τη νταντα σας, κ οσο για το γαλα μαλον περνανε φαση γιατι κ εμενα πινει 100γραμ μονο, κ χθες βραδυ ουτε γουλια....κοιμηθηκε μεχρι τις 7μιση χωρις ν ακουστει.... :o κ με στεναχωρει γιατι δε θελει με τιποτε γιαουρτια,κ μονο φετα αντε κ λιγο κασερι,κ αυτο οχι παντα με ορεξη.... ;)

Χρυσα καλα ειμαι κοπελα μου,ευτηχως οι αναγουλες κ οι ζαλαδες ειναι ελαχιστες,αλλα προσεχω πολυ τη διιατροφη μου,να φανταστειτε κοιμαμαι με ενα ποτηρι γαλα,κ 2 φρυγανιες η ελαχιστο φαγητο....ολα μετρημενα :)

η Αγγελικουλα τι κανει; ξερει καμια σας; η συμπεθερα μου;ειδα κατι φωτο στο fb αλλα εδω αφαντη.. 8-) οι υπολοιπες; Στελλα,Φανη,Δωρα.....μακια πολλα :x

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!!

τι κανετε;;;

Συμπεθερα χαρηκα πολυ με τα νεα σας...Μπραβο την Ολινα..ειναι σωστη κυρια

Για το γαλα εφοσων τρωει γιαουρτι και ικανοποιητικη ποσοτητα φαγητου μη στεναχωριεσαι..

εμεις του ΧΡιστοφορου του κοψαμε το βραδυνο..και ετοιμαζομαστε να του κοψουμε σηγα σηγα και το πρωινο γαλα

Νινινα μου να τρως..αλλα να τρως σωστα..προτεινες και πολλα λαχανικα και ολα θα πανε καλα.

Η συμπεθερα σου ειναι καλα απλα τους εκαναν συσταση στη δουλεια να μη μπαινουν σε διαφορα σαιτσ..οποτε...

Δημοσίευση

καλημερα χρονια πολλα χριστος ανεστη....

δεν προλαβα να διαβασω τι γραψατε αλλα νινινα μου εισαι εγκυος?

ειμαι ακομα σε αδεια 15μαιου γυρναω σπιτακι...διαβαζω τα νεα σας και επανερχομαι..

εμεις καλα ο κωνσταντινος καλα περναει ολο βολτες δωρακια και χατιρια...η μπουμπου μου μεγαλωνει ειναι 1,5κιλο....φιλακια

Δημοσίευση

να μαι παλι δεν γραψατε πολλα περιμενα περισσοτερα..

εφοσον ειναι σιγουρο κατερινα μου συγχαρητηρια με το καλο ενα υγιεστατο μωρακι και μια καλη εγκυμοσυνη

αννα αλεξανδρος περαστικο να ειναι ευχομαι και ολα καλα..

απο τις υπολοιπες ειστε ολες καλα χαιρομαι....

ανυπομονω να παω σπιτι να αρχισω να ετοιμαζωτα ρουχακια για τη μπουμπου σκεφτομαι ποσο γρηγορα περανει ο καιρος

ζαιραμου ειδες ο μπεμπουλης σου μια χαρα θα σου βγει το πολυ 3200-3500 κιλα εφοσν πριν κανα 10 μερς ηταν 2 κιλα δεν θα ζοριστεις που αγχωνοσουνα

Δημοσίευση

Kαλησπερα ομορφες!!!Τι κανετε???Εμεις μια χαρα!!

Δουλειτσες πολλες κ βολτιτσες :D !!!

Κ μεσα σε ολα ,με επιασε να κατεβασω τα καλοκαιρινα κ να ανεβασω τα χειμωνιατικα κ εχω ενα σπιτι μπαχαλο :? ...το πλυντηριο δουλευει φουλ κ ο καιρος μου σπαει τα νευρα X( !!!!

Ντινακι μου τι καλα που τα παει η Ολινα με την νταντα :):) !!!!Πολυ χαρηκα!!!!

Το Σεπτεμβρη θα παει παιδικο?Βρηκατε?

Ειδες ποοοσα μπορουμε κ προλαβαινουμε να κανουμε τελικα κ δε το πιστευουμε?!!!Ααααχ γυναικες παιδι μου ;);) !!!

Νινινα μου γλυκιααα!!!Τι κανετε???Να προσεχεις αλλα να τρως κ καλα!!Μην αγχωνεσαι!!

Μπραβο που δεν εχεις πολλες ζαλαδες κτλ ;) !!

Ιφ πλησιαζει κ εσενα ο καιρος :D:D !!!Τελεια!!Αχ ειναι τοσο ωραιες αυτες οι ετοιμασιες!!!Ειναι κ τα κοριτσιστικα πραγματακια αλλο πραγμα βρε παιδι μου..η χαρα της γυναικας :lol: !!Με το καλο ολα!!!

Χρυσουλινι μου εσυ τι κανεις???Κανα νεο??Πωπω πραγματι περναει ο καιρος!!!!13 βδομαδες εμειναν μονο!!!Δε πιστευω να εχεις ακομα αναγουλες??

Δωρουλα ετοιμαζεστε???

Συμπεθεραααα????Φανη???Καρολ???Ζαιρα???Αννα???Χαρουλα???.....

Τελικα με το γαλα μου φαινεται εχουν ολα τα παιδια θεμα...εγω καταληγω στο οτι φταιει η εποχη..θυμαστε που η Αφροδιτη περσυ τον Ιουλιο μου εκοψε μαχαιρι το βραδυνο γαλα για 2 ολοκληρους μηνες?Ουτε σταγονα το βραδυ κ το πρωι κανονικα κ τα υπολοιπα γευματα!

Εχει μια βομαδα τωρα που σιγα σιγα μου το ελλατωνει παλι σταδιακα...απο τα 330μλ εχει φτασει να πινει 200μλ με το ζορι...σκεφτομαι οτι θα μου κανει παλι τα περσινα κ σε λιγο θα το κοψει το βραδινο παλι :roll: ...δε ξερω,μπορει φταιει το καλοκαιρι κ η ζεστη,περναει φασεις...ποιος ξερει!

Πιστευω πως ισως επειδη της αρεσει να εναι χλιαρο το γαλα,τωρα που πιανουν οι ζεστες δε το πολυθελει ενω το χειμωνα ειναι οκ!Τι να πω!

Αχ σας αφηνω γιατι εχω ενα σωρο δουλειες κ δε ξερω απο που να αρχισω κ σε λιγο θα ξυπνησει κ το λουλουδι μου!!Μακια πολλα σε ολες!!! :-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΒΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!ΙΦΙ 29Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ :lol::lol: ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ!ΜΕ ΤΙς ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ!ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΔΙΑΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ - ΕΝΤΕΛΩς ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑ-ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ- ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ!ΧΘΕΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 400ΜΛ ΓΑΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

Kαλησπέρα αγάπες μου!

ΧΑρούλα μου όντως,αν δεν είσαι εσύ έγκυος νεράκι περνάει ο καιρός..Κ εμένα

τότε αιώνας μου είχε φανεί!

Στελλούνι μου γλυκό καλό κουράγιο με τα χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά..Εγώ τα μαζεύω λίγα

λίγα..ξεκινάω να πλένω κ να μαζεύω απο τα πολύ χοντρά,συνεχίζω με τα λεπτότερα,μεχρι

να φτάσω στα high summer..Έτσι,ούτε κουράζομαι,ούτε μαζεύονται στίβες!

Καλά,για τον καιρό,άστα,δεν εχω λόγια!

Το Αφροδιτούλι μας μάλλον δεν το χει με το γάλα όταν καλοκαιριάζει,μη την πιέζεις,θα της περάσει!

Να μου την φιλήσεις κοριτσάρα μου!

Ίφι μου τα φιλιά μου!

Συμπεθερούλα μου γιατι να κόψετε κ το πρωινό γάλα?Εννοείς άρχισε να το ελαττώνει?

Δεν του αρέσει???Όχι,να σου πω την αλήθεια,αυτό δε με ανησυχεί καθόλου!Ας έτρωγε όμως

αυγουλάκι κ ς μην έπινε γάλα καθόλου...

Νινίνα μου δε μας έγραψες νέα του ζωηρού Παναγιωτάκη!

Εμείς είμαστε καλά...Σ ενα απόγευμα σκούπισα,ξεσκόνισα,καθάρισα μπάνια,άλλαξα σεντόνια,

έπαιξα ασταμάτητα με την Ολίνα,σιδέρωσα ρούχα,έβαλα πλυντήριο,μαγείρεψα κ για εμάς,κ

για την μικρή,κ τωρα είμαι τεζα η τερέζα!!!Άξια όμως έτσι?? :lol:

Όνειρα γλυκά σε όλεεεες!!!!Φιλάκια πολλά

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...