Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

Ετσι λεω Ζαιρακι μου.

εχω πιθανοτητες καλες..

ειδικα αφου ανοιγει η λεκανι και ετοιμαζετε για τον τοκετο- μιλαμε βεβεια για απιστευτο πονο αλλα χαλαλι-

Ολα θα αποφασιστουν προς τον 9ο μηνα..απο τωρα δεν ξερει ο ανθρωπος να μου πει τιποτα

Εγω εχω κανει τα μαθηματα γιογκ αμου, θα κανω και τα μαθηματα ανωδινου τοκετου μετα απο 2 ευδομαδες και με το καλο και με την ευχη του θεου μακαρη να τα καταφερω.

Για την ωρα δεν τιθετε θεμα θεμα καισαρικης..αλλα ακομα και να τεθει εχουμε συμφωνισει με τον γιατρο μου οτι θα την κανουμε οταν με πιασουν πονοι και ερθει η ωρα να γεννηθει το μωρο και οχι στις 38 ευδομαδες νταν.

Θα ξανασυζητησουμε περισσοτερες λεπτομεριες τωρα στις 31 που εχω γιατρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σ'ευχαριστω πολυτ ζαιρακι μου

μακαρι να τα καταφερω.

Αλλα οτι και να γινει πλεων εχω συμφιλιωθει με οτιδηποτε.

Καλα να ειμαστε και ολα γινονται

καλησπερα και απο εμενα παλι...

ζαιρακι μου δεν καταλαβα ακομα γιατι ειναι δικο σου λαθος που εγινε καισαρικη ακομα δεν το εχω πιασει...

παντως ξερω ειναι δυσκολα και εγω έω συνεχεια οτι ελεγα και στη πρωτη εγκυμοσυνη να εχω πανω απο ολα ενα υγιεστατο παιδακι και μετα μια ευκολη ανωδυνη οσο γινεται φυσιολογικη γεννα οπως ειπα φοβαμαι την καισαρικη....με επισκληριδιο γιατι δεν σου κανανε?να μην στεναχωριεσαι τωρα ειδικα στη φαση που εισαι...γιατι ψυχολογικα εισαι καπως εμενα αυτη η κατασταση μου κρατησε σχεδον ενα χρονο ηταν και λογο δουλειας που τα νευρα μου ηταν χαλια...ελπιζω αυτη τη φορα να μην ξαναπερασω...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΛΥΔΙΑ 06/06/2009 karolinaki1

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

................19/06/2009 χαρουλα

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 ZAIRA

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

σορυ χαρουλα μου θυμησε μου του μικρου το ονομα

κοριτσια σορυ αλλα με τα ονοματα δεν τα παω καλα

Ζαιρακι μου δν ήθελα σε καμία περίπτωση να σε πικρανω αλλά μόνο να σε ταρακουνησω με την καλή έννοια ώστε να μην ακούς κανέναν που έχει σκοπό να σε γεμίσει τύψεις κ ενοχεσκ να απολαύσεις αυτήν την περίοδο που είναι τόσο γαλήνια. Κ αφού είναι το δεύτερο λογικά θα είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία πουψστο πρώτο ίσως να μην γνώριζε! Κ πάλι λυπάμαι...

Σας να σου ζήσει κ ότι επιθυμειται κοπέλα μου! Όλα καλά σας εύχομαι!

Οι παλιές μου φιλεναδιτσες που εξαφανίστηκαν; Κωνσταντίνα; Αγγελική; Πιστεύω να πηζεται στη δουλειά κ όχι κάτι σοβαρό να σας κρατάει μακριά μας...

καλσπερααααααααααααααααα κοριτσακιαμου........μερες εχω να σας γραψω κ πολυ σας πεουμησα αλλα λογω του καλοκαιριου κ αλλων υποχρεωσεων δεν καταφερνω να μπω συχνα....αλλα απ οτι βλεπω κ αλλες πολλες απουσιαζουν!!!!!!!!!!

Λοιπον, καταρχας Χρυσα μου να σου ευχηθω κ απο δω ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Κ ΓΕΡΟΣ Ο ΧΡΟΣΤΟΦΟΡΟΣ κ με το καλο ο μικρος μπεμπουλης σου να ερθει.....

Παρακολουθησα λιγο αυτα που γραφετε περι γεννων, να σε ρωτησω γεννησες με καισαρικη κ τωρα πας για φυσιολογικο ή λαθος καταλαβα;;;

Φανουλα, πως πατε με το κοψιμο της πανας;;;;Σου κατουραει ή την προλαβαινεις;;;;

Κοριτσια σημερα ειναι η δευτερη μερα που δεν του το φοραω, με τα κακα παμε καλα αλλα με τα τσισα δεν καταλαβαινει κ κανει πανω του, πολυ βρακι κ πολυ ρουχο μιλαμε, υπομονη ομως δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση.....

Ερωτηση προς τις Αγορομανες, καθιστα

ή ορθια τα βαζετε να κατουρανε;;;Ακουω διαφορα κ εχω μπερδευτει ομολογω.....

ΝΙνινα μου, αρχισατε την εξοικιωση με τον παιδικο ε;τι καλα κ γω πρεπει να τον γραψω αλλα ακουσα οτι στον δημοσιο τα περνουν μολις κλεισουν τα 2,5 κ εννοειται να εχουν καθαρισει.Εσεις πως πατε με την πανα;;;;

Στελλιτσα, καμια προοδος με το γιογιο ε; Να την αφηνεις με το βρακακι μονο ισως συνηθισει....

Πολλα πολλα φιλια σε ολες..............

Καλησπερα κι απο μενα!!

Τι κανετε?

Η Ντινα μας που ειναι.........??????? :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Δωρα μου ολα τελεια με την πανα προς το παρον...! :D:D:D

Χθες ηταν ο Β στο μπανιο, η μικρη ζητησε γιογιο για κακα, αλλα δεν προλαβε και γεμισε κακα το βρακακι.... :lol: Μεχρι να της το βγαλω γεμισαμε μπουτια-γαμπες σκ@τουλακια, και μετα παλι βρακακι... Θελω να πιστευω οτι θα καθαρισουμε συντομα..

Για τα τσισακια του μικρου που λες, μου φαινεται "πιο λογικο" να τα κανει καθιστος και να μαθει να πιανει το πουλακι του προς τα κατω. :? Αν ειναι αρθιος, πως θα φτανει την δικη σας λεκανη? και πως θα τα κανει και στο γιογιο? Μου φαινεται πιο δυσκολο.. Ουφ! Δεν ξερω! :D

Χρυσα μου, ευχομαι να γεννησεις οπως πραγματικα εχεις ονειρευτει...

Κι αυτο πια με τις 38 εβδομ. για καισαρικη και τις 40 για φυσιολ. το εχουν κανει ψωμοτυρι.

Κι εγω αν δεν εμπαινα με προκληση στις 40 εβδομ. ισως να ειχα γλιτωσει οοοοολη αυτη την ταλαιπωρια των 27 ωρων, και θα γεννουσα (λεμε τωρα) χωρις αναισθησιες και μπουρδες...

Αλλα πολυυυυυυυυυ πονο οι τεχνιτοι.. Μακαρι να ερθουν ολα τοσο βολικα για σενα, τι να πω...

Ηθελα να σου πω και για τον Φοφο.. Αν ξυπναει στεγνος, κανε μια δοκιμη και αφησε τον με βρακακι τη νυχτα. Βαλε υποσεντονο και δες πως θα τα πατε. Ειναι το πιο θετικο σημαδι νομιζω, το να ξυπναει στεγνο ενα μωρο.

Ζαιρααααα... Ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε εβαλε τοσα γραμμ. ο σκατουλινος σου...?? :D:D

Μπραβο!!

Αυτο με τον θηλασμο και την προωροτητα δεν το καταλαβα..... :oops::oops::oops::?:?:?:?

Τελος παντων!!

Οσο για τον μεγαλο και την ζηλια του προς τον ικρο εχω να σου πω μονο "ηρεμια και υπομονη".

Προσπαθησε να εισαι τις περισσοτερες ωρες με τον μεγαλο και να τον επαινεις καθε φορα που κανει κατι. Μη ξεχνας πως κι αυτο μωρακι ειναι....

Φιλια πολλα στα αντρακια σου.

Αννουλα, Ιφιγενεια, Στελλιτσα, Κατερινιω, και οποια αλλη ξεχναω... Τα φιλια μου!!!!!!

Νεα απο την Αναστασια δε σας γραφω... :D:D:D:D:D:D:D γιατι θα χρειαστω τουλαχιστον 5 σελιδες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειναι μια μεγαααααααααλη στομου και μαλλον θα την κανω τραγουδηστρια... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξερει πολλα τραγουδακια και τα λεει στις κουκλες της!!! :D:D:D:D:D

ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καλο απογευμα σε ολες! Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σήμερα που ζυγηστηκαμε Φανούλα 3800...δηλαδη 2320 βγήκαμε, έχουμε πάρει 1500 τζαστ.

επειδή γεννήθηκε πρόωρα και ελλιποβαρής, μου είπαν όλοι παιδίατροι, μάιες κλπ να μην το βάλω στο στήθος γιατί θα κουραζόταν γρήγορα και δε θα έτρωγε καλά...όμως τώρα το παιδάκι δεν πιάνει βυζί, οπότε το βγάζω με το θήλαστρο καιτου το δίνω.δεν ξέρω βέβαια πόσο θα αντεξω να το κάνω αυτό...εξάλλου δεν βγάζω και πάρα πολύ (20ν-30γρ ανα τρίωρο)....ακριβώς επιεδή δεν μπήκε το μωρό στο στήθος...όσες θηλαστικές κινήσεις και νακάνει το θήλαστρο,(το οποίο και αγόρασα ) δεν μπορεί το στήθος να εκπαιδευτεί... :D:D:D

Για το με΄γάλο μου τώρα σε πληρόφορώ ότι με το μωρό ασχολούμαι ελάχιστα...να φάει να κοιμηθεί,το έχω "πασάρει" στους άλλους.πιο πολύ ασχολούμαι με το Στρατή ώσπου να συνηθίσει....προσπαθώ να ασχολούμαι με το μωρό τις ώρες που κοιμάται ή που λείπει...γιαυτό κομάμαι ελάχιστα 6-9 το πρωι και ξεκλέβω και καμιά ώρα το μεσημέρι .

να ξέρεται πάντως ότι αυτό που λένε ότι τα 2α παιδιά είναι λίγο πιο αδικημένα ισχύει...προσπαθώ ναείμαι όσο πιο δικαιη γίνεται..ο Στρατής να μη νίωθει όσο είανι εφικτό ζήλια αλλά και ο Γιωργακης μου να νιώσει τη μαμά του...

έχετε χαιρετίσματα όλες από την Αγγλική, είναι μια χαρά...τρέέέέέέ΄΄εέέέέέέέ΄χει

Ζαϊρα μπραβο στον μικρουλη σου.....πηρε πολυ βαρος μεσα σε λιγες μερες τελεια.......

Λογικο ο Στρατης να ζηλευει, ειναι δυσκολος ο πρωτος καιρος οσον αφορα τις ισορροπιες αλλα κ ο μικρουλης εχει αναγκη την μανουλιτσα του....οντως τελικα τα δευτερα ειναι πιο αδικημεννα...

Φανουλα τελεια μπραβο στην Αναστασια!!!!!Εμενα ο Τατουλης μου σημερα το πρωι εκανε μια χαρα κακα στο γιογιο κ τσισα 2 φορες, ειναι μια σημαντικη προοδος για 2η μερα νομιζω....αλλα εχουμε ποοοοολυ δρομο ακομη..

Τελικα καθοστος νομιζω ειναι καλυτερα....

Πολλα φιλια κ καλη εβδομαδα σε ολες..........παει κ ο Μαϊος........

Καλημερα κουκλιτσες!!!

Χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!!

ΔΦωρουλ αμου ναι γεννησα τον Χριστοφορο με καισαρικη λιγω πολλαπλης περιτυληξης.

Αν και ο γιατρος ηταν σιγουρος οτι δεν θα τα καταφερναμε για καισαρικη περιμενε ..αλλα στις 39 ευδομαδες αρχησαν να πεφτουν ποι παλμοι του και δεν ηθελε να το ρισκαρει αλλο..οποτε 39+2 τον βγαλαμε ...

ηταν καπως νταμπλας για μενα γιατι δεν ημουν προετοιμασμενη ψυχολογικα αλλα τελος καλο ολα καλα.

Τωρα θελω - με τη βοηθεια του Θεου- να γεννισω φυσιολογικα.

Εχω πολυ καλες πιθανοτητες μεχρι στιγμης αλλα το τι θα γινει τελικα δεν το ξερω..

Αυριο εχουμε γιατρο και ελπιζω το ζουζουνι να εχει γυρησει με το κεφαλι κατω και αυτο που νιοθω κατω απο το στηθος να ειναι ποπος και οχι κεφαλακι..χιχιχιχιχι...

μακαρι παιδια να πανε ολα καλα αυτη τη φορα..αλλα και να μη πανε ειμαι προετοιμασμενη, ειχ ακανει και μεριεκς συνεδριες με ψυχολογο για να μη παθω παλη καμια επιλοχειο καταθληψη.

Φανουλ αμου θα δοκιμασουμε..

τωρα που θα σταματισω στις 09 του μηνος θα τον βαζω για νανι με βρακακι..

το θεμα ιεναι οτι παρατηρησα..πχ κοιμαται απο τις 10 περιπου μεχρι τις 5-5:30 οποτε και ξυπναει - στεγνος- πινει γαλα και ξανακοιμαται μεχρι τις 9 περιπου...σε αυτο το διαστημα απο το γαλα μεχρι το τελικο ξυπνησα ειναι που κανει τσισα..

οποτε λεω να κανω δοκιμες

το θεμα ειναι οτι εκει που ειχε σταθεροποιησει σχετικα τις ωρες που κανει κακα...τις αλλαξε παλη μετα το προσφατο κρυολογημα..αλλιως τον εβαζα καθε πρωι και απογευμα και εκανε κακα στο γιογιο ..καθοταν κανενα 20 λεπτο και τα εκαν.

Πρεπει να τα καταφερουμε γιατι θα παει παιδικο και πρεπει να βγαλει την πανα.

Ζαιρακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα

Μια χαρα τα παει το κουκλακι σου ετσι να συνεχισετε απο δω και περα

Να δωσεις τα φιλια μου στην Αγγελικη μας αμα ξαναμιλισεις μαζι της

Αννουλα μου τι κανεις;;;;

η Μανουλα σου;;;

Τα φιλια μου σε ολες

Χρυσα μου, ευχομαι να πανε ολα οπως θελεις κ να γεννησεις φυσιολογικα, κ γω οντως δεν ειχα προετοιμαστει για καισαρικη αλλα κλεινοντας τις 40 εβδομ κ μην εχοντας παρει θεση το μωρο δεν υπηρχε αλλη λυση,δεν υπηρχε περιπτωση ν αλλαξει σταση....

Τεσπα, εγω οπως εχω ξαναπει εχω πολυ θετικη εμπειρια καισαρικης αλλα θα ηθελα να ειχα κ μια εμπερια φυσιολογικου τοκετου....

Μπραβο στο Χριστοφορο που δεν κανει τσισα το βραδυ, την ημερα δλδ σου λεει κ τον βαζεις να κανει ή κανει πανω του;;;

Εμεις απο κακα μια χαρα στο γιογιο αλλα απο τσισα.....αστα...........το βρακι παει συννεφο.......

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Σε ΟΛΕΣ..........

η Κωνσταντινα γιατι χαθηκε;;;;;;;

καλημερα τι μου κανετε?βλεπω βελρτιωσεις στο θεμα του παμπερσ τελεια αχ εμεις ποτε θα καθαρισουμε δεν ξερω που ενω για ενα χρονο ημασταν τελεια εχει τωρα ενα 4μηνο ολα απο την αρχη δεν θελει τιποτα ακομα κσι στη τουαλετα δεν καθεται...θα ερθει η μαμα μου σε κανα 20μερο και ελπιζω μαζι να τον ξεσκατωσουμε να δουμε.παντως για μενα δεν ειναι λυση να τον εχω με το βρακι να γυρναει μεσα στο σπιτι και να με κατουραει συνεχεια ειδικα με το νερο που πινει πρεπει να καθαριζω καθε τεταρτο και με την κοιλια μου δεν λεει καθολου...

σες μου δεν ξερω τωρα σε εσενα μετα απο καισαρικη αλλα στο φυσιολογικο τοκετο η δευτερη γεννα δεν τους νοιαζει αν θα γυρισει το μωρο μπορει να γυρισει κατα τη διαρκεια της γεννας ακομη στη πρωτη ειναι απαραιτητο μεχρι να μπεις στο μηνα να εχει γυρισει αλλιως δεν γυρναει..

οσο για το πωσ κατουρανε τΑ Αγορια μας για αρχη καθιστα και μολις μαθουν το καθιστο και κοωουν το παμπερς μετα ορθια εκτος αν εχεις αυλη και τον αφηνεις ςξω οποτε εκει ορθια

αχ κοριτσια αρχιζει να με πιανει το αγχος της γεννας τωρα ποου κοντευω...πως θα γεννησω πως θα πανε τα πραγματα αν θα ταλαιπωρηθω αν θα γεννησω φυσιολογικα και ολα τα ερωτηματικα ναι μεν ανυπομονω να γεννησω αλλα αγχωνομαι ταυτοχρονα....σε λιγες μερες θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει με κοβει παλι να παιρνω ολο το διαστημα?στον κωνσταντινο γεννησα 39 εβδομαδες να δουμε τωρα...βεβαια εχω την εννοια οτι στον κωνσταντινο δεν πηρα καθολου μαγνησιο και τωρα παιρνω 4 και παλι τα πονακια και τα τραβηγματα μου τα εχωπολυ τακτικα.....

Ιφηγενεια μου ολα θα πανε καλα στη γεννα.

Μη σκεφτεσαι αρνητικα και ολα θα γινουν

Εγω πλεων εχω παψει να το σκεφομαι γιατι οσο πιο πολυ το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ αγχονωμαι.

Δεν ξερω τι θα γινει στο τελος με μενα..να σημερα εχω γιατρο και θα δουμε...

Δωρουλα μου δενε ιναι τοσο οτι θελλω να ζησω την εμπειρια του φυσιολογικου τοκετου

Ειμαι της αποψης οτι για συγκεκριμενες περιπτωσεις πρεπει να γινετε καισαρικη για καλυτερη υγεια μητερας και βρεφους.

Ειμαι εντελως κατα των αναιτιων καισαρικων που γινονατι για να βολευτει ο γιατρος η γιατι βαριετε να περιμενει τη φυσικη εκβαση των πραγματων

Απλα η προοπτικη να μου ξανα κανουν καισαρικη με τρομαζει.

Ειλικρινα τρομοκρατουμαι στην ιδεα και μονο- γι'αυτο και πηγα σε ψυχολογο.

Και μετα βρισκω ανοητο επειδη εγινε μια φορα να πρεπει ντε και καλα να την ξανακανω..

ΟΚ υπηρχε λογος να γινει μια φορα...

εδω η τρελη η ξαδελφη μου μετα απο 15 χρονια και παλη καισαρικη θα κανει..

και σε αντιθεση με μενα που ειχα μια τελεια σωματικη αναρρωση αυτη ειχε επιπλοκες με την καισαρικη της

τεσπα..

Ελπιζουμε γαι το καλυτερο παντα

Καλησπερα!!!

Μπηκα να πω ενα ΓΕΙΑΑΑΑΑ και να σας αφησω...

Νυσταζω τοοοοσο πολυ... Ειμαι με 2 ωρες υπνο και απιστευτη κουραση στη δουλεια.. :(

Η Αναστασια ειναι 2 ολοκληρες μερες μονο με βρακακι... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Χθες ομως καναμε βολτα στην αγορα και μεσα στο zara θυμηθηκε να κουτουρησει το καροτσι της... :evil: .. Δεν νευριασα καθολου! Την αλλαξα ρουχα και την εβαλα για τσισα σε ενα παρκακι που βρικαμε... Ωραιο κολπο ε!! :lol: Την κραταω απ' τα μπουτακια και τσιςςςςςς... Ετοιμη!!!!!

Μου εκανε δεκατα απο χθες και μου λεει "ποναει μαγουλακι μου".. :(:(:(:(

Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο δοντι..? :o Τα ουλα της ειναι σε αθλια κατασταση... Βουναλακια ρε κοριτσια και δε σκανε τα ατιμα τα δοντια... Εχω παθει κλονισμο... :(:(:(

Ζαιρα ΤΕΛΕΙΟΣ ο μικρος! Σου μοιαζει απιστευτα!!! :D:D:D:D

καλησπερα καλο μηνα κοριτσια..... :) ειμαστε καλα δε σας ξεχναμε,χθες πηγα για εξετασεις κ την τριτη εχω αυχενικη,ο μικρος πιο ζωηρος κ παλαβος απο ποτε,καθε απογευμα βολτα,παιδικη χαρα, κ μετα τρυπωνει στο 5χ5 ενα μικρο γηπεδο,ποτε αναστατωνει τα παιδια που πεζουν μπαλα,μιας κ θελει να την παρει αυτος :lol: ποτε ειναι τελειος αδειο αλλα εμεις θα μπουμε θα κανουμε 2 γυρες κ φευγουμε.... ;) κ καπως ετσι περναει η μερα μας,εγω δουλειες αρκετες,κ ξεκουραζομαι οποτε μπορω.....αα αποκτησε κ ενα αλλα χουι αυτες τις μερες αν δε θελει να παμε καπου στο σπιτι της φιλης μου ας πουμε,δινει το χερι κ με τραβαει,κ πολλες φορες με γκρινια..... :? σημερα με ξυπνησε απο τις 6 κοριτσια, κ μετα κοιμηθηκε 4 ωρες συνεχομενα,χωρις να φαει μεσημεριανο.....πολλα καψονια μου κανει..... :o

Ζαιρακι τι γλυκας που ειναι ο μπεμπης....κ φαγανουλης μου φαινεται.....μπραβο στο αγορι μας... :x

Φανουλα τι καλα που ειστε με το βρακι.... :lol: εμεις το γιο,γιο ειναι διακοσμητικο,ουτε που το πλησιαζει,κ εγω δεν τον πιεζω......

Χρυσα μακαρι να πανε ολα οπως εχεις ονειρευτει κοπελα μου,φιλακια πολλα στο φοφο κ στην κοιλιτσα... :x

Ιφι μπηκες στο μηνα σου καλε; χιχι.....αντε κ εσυ μ εναν πονο.... :x

η Κωνσταντινα που χαθηκε; ξερει καμια; :?:

Στελλα,Δωρα μακια πολλα σ'εσας κ τα παιδακια σας... :x

σας αφηνω να σιδερωσω κ να παμε κ ατα μη χαλαμε το προγραμμα μακια πολλα...

Καλησπερα κουκλιτσες...........

Καλα Ζαϊρα μου, τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς ο μπεμπακος μεγαλωσε παρα πολυ φτου......

Αλλα κ ο Στρατης ειναι γλυκας κ οι μπουκλες φο βε ρες ........ παρεπιπτοντως φοραμε κ το ιδιο μπουρνουζακι μας το ειχαν φερει δωρο κ τωρα τελευταια το ξετρυπωσα....

Φανουλα, ετσι πως τα λες σιγουρα απ τα δοντακια της ειναι....αντε να βγουν επιτελους να τελειωνουν κ αυτα,ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ....

Εμεις τα βγαλαμε ολα αλλα ειλικρινα δεν το καταλαβα το λεω κ δε με πιστευουν αλλα ουτε κ γω πιστευω οτι εχει 20 δοντια πια....

Οσο για το βρακακι πολλα πολλα μπραβο σας....ζηλευωωωωωωωωωωω εμεις κανουμς στο γιογιο αλλα κ οπου αλλου μας ερθει αχ δεν ξερω αλλα αρχισα ν απελπιζομαι κ ειμαστε στις πρωτες 5 μερες....

Πειτε κανενα κολπακι ή θελει το χρονο του μεχρι να στρωσει.....

Κατερινακι, με το καλο η αυχενικη ευχομαι...Ζωηρεψε κ σενα ε;;;Κ γω εχχω χασει νομιζω λιγο τη μπαλα...ολη μερα με τα λαστιχα τα νερα κ τις λασπες στην αυλη ειναι, μετα γυριζει με τα μηχανακια με τους παππουδες του κ γενικως ψιλοαλητεψε κ ειναι ακομη στην αρχη το καλοκαιρι....Γερά να ειναι κ τπτ αλλο.......

Που ειναι ολες οι αλλες οι τσουπρες;;;;;;;;;;;;;;;;

καλημερα κουκλες!!

Ζαιρακη κουκλι ο μικρος!! πολυυυ γλυκας!!!!!

Και ο Στρατης πωπω..θα καψει καρδιες!!!

Κατεςρινακη με το καλο η αυχενικη

Ιφη μου ολα ετοιμα;;;

Γεια σας κοριτσια!!!!!

Ειναι η 3η φορα που γραφω...ελπιζω να μη με ξαναπεταξει X( !!!

Σας εχασα αυτες τις μερες!!

Μετακομιζει η μαμακα μου κ ειμαστε στο τρεξιμο...να βρουμε το σπιτι,να πακεταρουμε,να μεταφερουμε...τα κανουμε κ ολα μονοι μας για να γλιτωσουμε τη μεταφορικη κ τα εξοδα(εχουμε το φορτηγακι του αντρα μου κ ειπαμε να το εκμεταλλευτουμε ;) )κ ετσι μας παιρνει λιγο παραπανω χρονο αλλα δε πειραζει!Μεσα στο μηνα θα εχουμε τελειωσει!

Εχω κ πολλες αλλες δουλειες αυτες τις μερες κ εχω συνενεχεια κ την Αφροδιτη μαζι μου για τυχαινει να μη μπορει κανεις να μου την κρατησει κ ετσι ειμαστε σε μια ωραια τρελλα :D !!!

Χθες ειχα μια δουλεια στην τραπεζα κ κατσαμε καμια ωρα,ε γιναμε σοου :? !!

Τελιωσα κ με την οδοντιατρο!!2 σφραγισματα :( ,καθαρισμος κ ετυτυχως γλιτωσα την απονευρωση στο τσακ!!Μεχρι στιγμης τουλαχιστον...

Αχ εχω κ ενα σπιτι ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!...........

Κατα τ'αλλα ολα καλα!!!Η μικρουλα μου ζωηρευει κ αλλο καθε μερα κ με τρελλαινει ευχαριστα :x !!!

Απο λεξεις,πεταει κατι καινουρια οταν θελει αλλα βαδιζουμε με αργους ρυθμους νομιζω :roll: ...

Το πρωι πανω σε μια κραυγη ενθουσιασμου που εβγαλε ανακαλυψα νεο δοντι οποτε τωρα ειναι 11!!

Μια φορα το ειδα κ μετα τελος,το σφραγισε!!

Με το γιο-γιο εχω σκασει!ΚΑΜΙΑ προοδος :( !Δε το θελει,ουτε το γιο-γιο,ουτε το καθισμα της λεκανης!Μολις τη ρωτησω αν θελει να κατσει αρχιζει κ γκρινιαζει κ απομακρυνεται κ φωναζει "Όσι!!!Όσι!!!" :? !!!Mα γιατι τετοια αρνηση χωρις λογο :roll: ?

Ειναι κ αυτος ο παλιοκαιρος που δε λεει να ζεστανει για να μπορεσω να της βγαλω την πανα κ να την εχω μονο με το βρακακι να δω πως θα παει κ τις αντιδρασεις της..

Ουφ δε ξερω τι να κανω!Εντωμεταξυ διαβασα που η Ατατινα κ ο Φοφο(αν θυμαμαι καλα)μενουν στεγνοι το βραδυ κ εμεινα ετσι :shock::shock::shock: !!!Εμενα κοιμαται 20:30-09:00 κ οταν σηκωνεται η πανα ζυγιζει 2 κιλα ρε κοριτσια!!!!Τιγκα στα τσισα!!

Υπαρχει κανα σχετικο χρησιμο βιβλιο?

Σας ζαλισα με τα δικα μου!!Εσεις τι νεα??

Χρυσουλινι μου σου ευχομαι κοριτσακι μου με το καλο ολα να ερθουν ομορφα κ ωραια κ να καταφερεις να ζησεις τη γεννα ετσι οπως τη θελεις τοσο πολυ!!Πραγματικα θαυμαζω τη δυναμη σου κ τη επιμονη σου!!!

Δε σου κρυβω οτι εγω δε θα το ρισκαρα τωρα μετα απο την καισαρικη,παραειμαι φοβιτσιαρα ρε γμτ :roll: ..!

Νινινα μου με το καλο η αυχενικη!!!Περιμενουμε νεα!!

Λες να μας βγει ποδοσφαιριστης ο Παναγιωτακος?

Ζαιρακι μου κουκλια σκετα ειναι τα αγορια σου :):) !!!Μεγαλωνει το νινακι σου!!!Καλα για τον μεγαλο λιωνω με τις ξανθες μπουκλες κ το πονηρο βλεμμα του!!!

Φανουλα μου γλυκια τι κανετε???Τι καλα που κοντευετε να ξεφορτωθειτε μια κ καλη την πανα :ymapplause: !!!Ποσο ζηλευω!!!Θελω κ εγω!!Να αρχισουμε τουλαχιστον :roll: !

Αχ μωρε το πουλακι μου την ενοχλουν τα δοντακια της!Σιγουρα!!Να δεις που μεχρι το φθινοπωρο θα εχουν σκασει ολα ;) !Ε μα με τετοιο φουσκωμα δε γινεται αλλιως!!!

Αχ πες μας κανεναν διαλογο καλε με την Ατατινα!!!Τρελλαινομαι :D !!Pleeeaaassssseee!!!

Δωρουλα μου καλε τα εχετε βγαλει ολα τα δοντακι κ εσεις??Τι καλα!!

Παντως κ εμενα ανωδυνα βγαινουν μεχρι στιγμης...αφου κατα τυχη τα βλεπω παντα!Δεν εχω καταλαβει γκρινια!Ειναι στο παιδι τελικα!

Ιφ μου τι κανετε εσεις??

Οπισθοχωρισε ο μικρος στο θεμα του γιο-γιο?Φαση θα ειναι!!Τωρα που θα καλοκαιριασει(Αμην κ πότε?!!!)θα τα πατε μια χαρα ;) !!

Τι αλλο ηθελα να πω??

Η Αγγελικουλα μας,το Ντινακι και η Καρολ χαθηκαν τελειως τελικα :(:roll: ...

γεια σα ςκοριτσακια μου όμορφα..τι μου κανετε?

σας ελειψα ε ? ειδα οτι καποιες κοπελιες με αναζητησαν και ομολογω οτι χαρηκα πολυ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:YMHUG: στελλουνι μου εισαι πολυ γλυκιααααααααααααααααααααααααα....μιας και ειδα οτι μεχρι και σημερα παλι με θυμηθηκες...και ας χαθηκα εγω η παλιοπαπιομανα... :oops:

απλα στην δουλεια δεν ξαναμπηκα οπως ξερετε και στο σπιτι μια σουπερ... μια μαναβη..δουλιτσες κτλ...ψαχνω να βρω και λιγο χρονο με το μωρακι μου...τωρα πια σχολαω 5 και φτανω σπιτι την καλυτερη των περιπτωσεων 6 παρα...αλλα να ξερετε οτι σας εχω στο νου μου και σας σκεφτομαι...ειστε το πρωτο μου παρεακι εδω μεσα.... :D:D

σε 4 μερουλες γινομαστε δυο χρονών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν το πιστευω οτι ειναι μονο δυο..εγω νοιωθω οτι την ειχα μια ζωη!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::lol::lol:

σας φιλω όοοοοοοοολες....

Καλησπεεερα!!!

Καλως το Καρολινακι μας!!!!! :D:D:D:D

Ειχα την εντυπωση (ξανθια βλεπεις.. :lol: ) οτι το Λυδιακι ειναι γεννημενο Ιουλιο.. :?:?:?:?

Καλα ουτε προσκληση για το παρτυ σας........???? :D:D:D:D:D:D:D

Με το καλο τα γενεθλια σας κοριτσαρες μου! Να περασετε τελεια!! Μας λειψατε..!!

Στελλιτσα μου... σαν να ακουω εμενα... Ακριβως οπως αγχωνομαι-στεναχωριεμαι, φυσαω-ξεφυσαω για τα δοντια της Αναστασιας, χωρις να υπαρχει "σοβαρος λογος".. ετσι κανεις κι εσυ για το γιογιο!

Για κουλαρε λιγακι μη σε μαλωσω τωρα.. Αιντε... :D:D:D:D:D:D

Υποσχομαι να τσεκαρω την ψηφ. μηχανη, και να γραψω βιντεακι με τα καμωματα της μικρης και να τα ανεβασω στο f/b.. Η καινουργια της ατακα... "μπαμπακολινο γιατι? Αλιμονο θου"...!! :lol::lol::lol:... Αχ! Η φαφουτιτσα μου.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζαιρα μου κουκλακια παιδια εχεις! Ο Στρατης σου μοιαζει υπερβολικα!!!

Δωρα εμεις δεν κανουμε κακα μονο στο γιογιο αλλα και σε οοοοοοολη την αυλη.. :D

Καθομαι μαζι της στην ιδια σταση που κανει τσισα και της λεω "θα κανω πρωτη" και μου απανταει "σε πελασα".. και τα εχει ηδη κανει....!!! :D:D:D:D:D

Την "προκαλω" στην τουαλετα.. οτι τα κακα της μαμας ειναι .."μυριζουν πιο ωραια" και μου λεει "Ατατινας"...! Και μετα μου λεει "γκια να ντουμε"... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Προσπαθησε να το κανεις οσο πιο παιχνιδι γινεται.. Θα ειστε και οι δυο ικανοποιημενοι.

Κατερινακι μου..Με το καλοοοοοοοοοοοοο η αυχενικη σου κοπελαρα μου!!

Χαιρομαι τοοοσο πολυ για σενα..

Ζορικος βγηκε ο μικρος... Υπομονη μεχρι να παει παιδικο.. Τι αλλο να πω... :?:?:?

Γεια σου Χρυσουλα μου ομορφη!! Φιλια στο στεγνο ποπουδακι του Φοφο.. :D:D:D

Καποια ξεχναω σιγουρα... Αγγελικη, Ντινα, Ιφιγενεια... Τα φιλια μου..!!

..Σημερα η μικρη κατουρησε οοοοοοοοοτι υπηρχε μεσα στο κρεβατακι της... Μεχρι και την παντα... :o Και ξυπνησε παγωμενη απο τον μεσημεριανο υπνο και ο Β φωναζε.. και ειχε δικιο... :(

"Μουτσαμα μανουλα... κυωνω" μου ελεγε το καημενο... και εγω δεν ηξερα τις να της πω...

Η μανα μου που της το ειπα μου λεει, δεν ειναι ουτε 2 το μωρο και το αφηνεις χωρις παμπερς στο υπνο..? Μπορει να κανω λαθη σε καποια πραγματα δεν ξερω... Αλλα ποτε δεν κανω κινησεις αν δε μου δωσει "το πρασινο φως" η μικρη... :?:?:?:?

Σας επρηξα... Παραξενη ηλικια τα 2 βρε κοριτσια... Καθε μερα και μια νεα περιπετεια....

Καλησπερα κουκλιτσες.........επιτελους καλοκαιριασε για τα καλα!!!!!!!!

Καρολινακι μου, καλωσς ορισες αχ....εισαι κ συ μια απ αυτες που ξεχασατε την παρεα του μαμυ..ντα ντα ντα... θα σε κανω....μα σοβαρα γινεστε 2 σε λιγες μερες;;;;Πως πας ετοιμαζεις τα γενεθλιακια της παπενιας;;;

Φανουλα σοβαρα μιλας;;;;;;Καοτυρησε τοσσο πολυ κ κρυωνε η Ατατινα;;;;Μηπως να βαζες καμια πανουλα που κ που....Οσο για κολπακια ασε αλλο τιποτα καθε φορα που κατουραει στο γιογιο εχουμε πανηγυρισμους κ παλαμακια κ καθομαι κ γω τακτικα στο γιογιο οφειλω να ομολογησω!!!!!

Βεβαια μια μικρη βελτιωση υπαρχει αλλα συνεχιζουμε με πολυυυ υπομονη....

Στελιτσα, καλο κουραγιο με την μετακομιση κ μεις αρχες Ιουλιου πρωτα ο Θεος παμε στο κανονικο μας σπιτακι επιτελους....Καμι προοδο με το γιογιο ε;;;;;Κ ο δικος μου πολυ συχνα πεισμωνει οχι οχι οχι τσιριζει κ δεν θελω κ πολυ ννα τον πιεσω.....

Θα κλεισω με την φραση της Φανουλας..."παραξενη ηλικια τα 2..........." ή μηπως ειναι μονο ή αρχη;;;;;;;;;;;;

Καλησπερα!

Μα που χαθηκατε ολες βρε κοριτσια? :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Για ελατε οοοοοοοοοοοοολες πισω.... :D:D:D ..

Ξεκινησατε μπανακια? Εμεις ακομη τιποτα... Και η παραλια ειναι ενα βημα απ' το σπιτι, αλλα δε την παω μια σας λεω... Ειχα να παω 2-3 χρονια, αλλα περσι με την μικρη εκανα τα στραβα ματια για χαρη της... :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περιμενω νεα απ' ολες σας!!! Φιλια πολλα!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...