Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσαρες μου...

Τι κανετε?

Που χαθηκατε ολες?

Εμεις ειχαμε μια πολυ δυσκολη μερα...

Δυστυχως χασαμε την γιαγια σημερα το πρωι.. :(:(:(:(

Μα ποοοοοοοοση αγαπη μας ειχε προσφερει αυτη η γυναικα τοσα χρονια... δεν παει ο νους σας..

Ακομη κλαιω.. και ποναω για τον χαμο της...

Η μικρη ηταν με την πεθερα μου 13 ολοκληρες ωρες και δεν εκλεισε ματι, παρα μονο οταν ηρθαμε σπιτι και της εδωσα γαλα και αγκαλια...Το μαναρι μου... Τωρα κανει νανακια και σε λιγο παω κι εγω να ξεκουραστω.. Αυριο εχει δουλεια και η διαθεση μου ειναι στα χειροτερα της... :(:(

Καλο βραδυ και φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΣΥΛΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕς ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕς....

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΙΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕς ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 70 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΝΗΣΤΙΚΙΑ ΕΙΧΑ 55 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ 120 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕς 96 ΚΑΙ ΣΤΟ 3ΩΡΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΑΙΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ...

ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΤΡΩΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΗΛΟ ΠΕΠΟΝΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ4ΜΗΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΗΘΕΛΕ ΕΙΤΕ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ...

Καλημερα κοριτσια!!!!!Τι κανετε??

Φορτωμενη βδομαδα,πολλες δουλειες..εντος κ εκτος!!

Ξεκινησα κ οδοντιατρο...πηγα χθες κ τωρα ξανα απο βδομαδα!Να δουμε αν θα τη γλιτωσω την απονευρωση :? ...οριακα ειμαστε μεχρι στιγμης!Δεν εχω κανει ποτε!

Φανουλα μου...κοριτσακι μου γλυκο :YMHUG: !!Λυπαμαι πολυ για τη γιαγιακα σου!!Σε καταλαβαινω τοοσο πολυ...

Να ειστε καλα να θυμαστε ολες αυτες τις ομορφες στιμες που εχετε ζησει μαζι!!

Σκεψου οτι τωρα πια δε ταλαιπωρειται αλλο...

Ο,τι αλλο κ να σου πω δεν εχει νοημα το ξερω...ο χρονος μονο βοηθαει σιγα σιγα να απαλυνει ο πονος!

Ιφ μου τα καλοκαιρινα φρουτα ειναι τα καλυτερα :D:D !!!Δε γινεται να αντισταθει ο Κωνσταντινος ;)

Εμεις παλι εχουμε κοψει την αλεμενη φρουτοκρεμα απο το φθινοπωρο!Οοοοολα τα θελει κομματακια...αυτη τη στιγμη τρωει διπλα μου μηλο!Και πρεπει να τη δειτε ποσο προσεκτικα τρωει κ μασαει παντα :shock::shock: !!!!

Με το γιογιο δε ξερω ακομα τι θα γινει :roll: ....ΚΑΜΙΑ προοδος!Την αφηνει πτελειως αδιαφορη!

Νινινα μου εσεις τι κανετε?Ολα καλα?Ποτε ξαναεχετε γιατρο??

Χρυσουλινι που εισαι???Πως τα πας εσυ??Κοντευεις σιγα σιγα κ εσυ :D !

Εμεις αυριο ο μονος εορταζων που εχουμε ειναι ο κουμπαρος μας(κ νονος μας)...κανεναν αλλον!

Οι υπολοιπες που ειστε βρε κοριτσια??Ολα καλα??Συμπεθερα??Ντινακι?Δωρουλα?Καρολ?Μαρακι?Αντρουλα?Χαρουλα?...

Τα φιλια μου σε ολες :-*:-* !!

Παω να ετοιμαστω να παμε τατά :D:D !!!!

Καλημερα ομορφες!!!!

Καρολινακη μου να χαιρεσαιτην ομορφη ναζιαρα τσαχπινα σου και απο εδω!!!

Φανουλα μου λοιπαμαι πολυ για την γιαγια σου...εχει πολλα χρονια που εχασα τη δικη μου αλλα ακομα θυμαμαι με πολυ νοσταλγια οσο χρονο εζησα να τη χαρω.

Κατερινακη μου τι κανεις;;;; πως παει η εγκυμοσυνη..

εγω δεν κοντευω...εχω ακομα ουυυ πολυ καιρο.

Να χαιρεστε αυριο οσους και οσες γιρταζουν..με υγεια προπαντων!!

Τα φιλια μου σε ολες σας!!!

Καλησπεραααα κουκλιτσες...παει κ αυτη η εβδομαδα....δεν ειμαι πολυ καλα αυτες τις μερες, ψυχολογικα εννοω δεν μπρω να πω οτι ειναι ιδιαιτερα σημαντικοι οι λογοι....ας πουμε διαπροσωπικες καταστασεις ατις οποιες κανονικα δεν θα πρεπει να δινουμς τοση αξια κ σημασια αλλα το ερμο το μυαλο δεν ακουει....

Τελοσπαντων, ας περασω στα σημαντικα...Φανουλα πολυ λυπαμαι για την γιαγια σου να ζησετε να τη θυμομαστε...Εγω δτστυχως την εχασα πριν 3 χρονια κ ημουν πολυ μακρια τοτε κ λογω καιρικων συνθηκων δεν μπορεσα να παω στην κηδεια..

Νομιζω τελικα οτι ειναι καλυτερα να μπορεις ν αποχαιρετας τον δικο σου ανθρωπο κ ας ειναι δυσκολες οι στιγμες αυτες......

Χρυσα, φοβερο το δωματιο σας εντος του ςπομενου μηνα θα το φτιαξω κγω προχθες μου ηρθαν τ αυτοκολλητα απο το Cosycorner.

Ελπιζω να τα καταφερουμε κ δεν ανοιξα ακομη το κουτι να διαβασω οδηγιες...

Εγκυουλες πως πατε;;;;;

Πολλα φιλια σε ολες κκ καλο σας βραδυ.......

Σειρά μου να σας ζήσει το μωρακι! Γερό κ υγιές να είναι! Κ τώρα αρχίζω την κατσαδα: τα λόγια σου ήταν απογοητευτικά... Το παιδάκι σου γεννήθηκε κ είναι φυσιολογικό! Το μπήκε σε θερμοκυτιδα δν ήρθε κ η συντελεία του κόσμου... Μετά από αποβολή όταν έμεινα πάλι έγκυος έπαιρνα ορμονες κ ήμουν 2 μήνες στο νοσοκομείο με πρόωρες συσπασεις.κόντεψε να γεννησω στην κω κ το μωρό ήταν 1.900, δν υπήρχε παιδιατρος κ θα το έστελναν αστών Κρήτη. Τελικά γεννησα στη Ρόδο 4 εβδομάδες νωρίτερα κ με τις κορτιζονες ήταν 3.100. Φυσικά μπήκε σε θεοκυτιδα 7 μέρες.τώρα πες μου τι νιώθεις;υπεύθυνη η μήπως ευγνομωσυνη που όλα πήγαν όσο πιο καλά γινόταν! Όσο για την καισαρικη πίστεψε με θα το ξεπερασεις σε λίγο καιρό.ακόμα κ ο φυσιολογικής τοκετος έχει τα στραβά του.είναι άσχημο να πρέπει να είσαι ανάσκελα για να γεννήσεις κ όμως να κοβονται οι παλμοι του μωρού... Συγνώμη αν είμαι απότομη αλλά ένα απλό ευχαριστώ εκεί ψηλά στον καλό θεουλη θα ήταν υπεραρκετο γλυκιά μου κ μην ακούς κανέναν!η πεθερά μου μεπαιρνε τηλ κ μου έλεγε ότι είμαι άχρηστη κ ότι αρρώστησε το μωρό... Είσαι καλά κ θα γίνει κ το παιδί Καίσαρος!!! Φιλία πολλά κ ολα τα λέω από αγάπη!

Χαιρετώ κ τις υπόλοιπες! Όπως πάντα τρέχω γιατί άρχισα κ την άλλη δουλειά κ είμαι εκτός πολλές ώρες. Συνεχές ωράριο:βόλτα κ παιχνίδι- δουλειά-ξανά βόλτα κ τέλος σπίτι. Κ για να πω κ τις ώρες:11-9.30... Κ όμως είμαι ακόμα εδώ κ αυτό το καλοκαίρι!!!

Επίσης χρόνια πολλά σε όλα τα ομορφουλια της παρέας που έκλεισαν τα 2 υπέροχα χρονακια τους! Εμείς φέτος θα έχουμε θέμα το toy story!

Καληνύχτα κουκλαρες!

Μπαίνω απτό I phone κ επειδή γράφω γρήγορα δν βλέπω τις λέξεις που μου αλλάζει.

Ζαιρα εννοώ κ όχι σειρά όπως επίσης το καισαρας είναι παιδαρος!!!

Χαχαχα καλό ε;

καλημερα καλημερα αν και η αγγελικη αφαντη αγγελικη μου να χαιρεσαι τον ιασωνα σου να ειναι γερος και τυχερος...

χρονια πολλα για χθες για ολους οσους γιορταζαν

Καλημερα και καλη Κυριακη σε ολες κοριτσια!

Χρονια πολλα σε ολες οσες ξεχασα χθες.. Χρονια πολλα και στα παιδακια που γιορταζαν.. :D

Πολυ ησυχια εχει πεσει... :?:?:?:?:?:?:?:?

Εμεις ειμαστε καλα, δοξα το θεο. Ο καιρος βοηθαει για βολτες και... ατελειωτα "ποταμακια" στην αυλη!!! 16 φορες τσισα χθες και το βραδυ νανι μονο με βρακακι, και το πρωι ΟΛΟΣΤΕΓΝΟ το καμαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξανα τσισακια και κακα στα χορταρακια και ειμαστε σουπερ!!!!!!!!!

Δωστε μου την θετικη σας ενεργεια κοριτσια να τελειωνουμε με το παμπερς.. Το βαρεθηκαμε!!!!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!

kαλο απογευμα κ καλη εβδομαδα σε ολες....χαθηκαμε καλεεεεε ;)

τι κανετε; εμεις ας λεμε καλα....ο μικρος εχει παρα πολυ γκρινια,κ εχει κρεμαστει στην κυριολεξια πανω στον πατερα του.....οταν ειμαστε σπιτι ειναι μια χαρα αν παμε καπου ομως δεν ξερω τρελενεται, κ τρελενει κ εμας.... :evil: σημερα πηγαμε να δουμε την μπεμπα μας ειχα να το δω απο τοτε που γεννηθηκε,εε σε ολη τη διαδρομη 45 λεπτων δε σταματησε το κλαμα...να τον παρει ο πατερας του που; αφου οδηγει ο ανθρωπος...... :( τελος παντων εκει με το μωρο τα πηγενε πολυ καλα,το χαρηκαμε λιγο κ γυρισαμε......αυτες τις μερες που ειχε καλο καιρο πηγαμε κ παιδικη χαρα,αλλα ολοι πακετο... ;) γιατρο που ρωτησε καποια κοπελα εχω 8 ιουνιου μπηκα στον 3 μηνα θα κανω κατι εξετασεις αρχες του μηνος κ μετα αυχενικη.....απο δουλιες τα κανω ολα σχεδον με πολυ προσοχη αφου δεν εχω κανενα να τα κανει....αλλα φροντιζω να ξεκουραζομαι οποτε μπορω... ;)

Φανουλα συληπητιρια κ για τη γιαγια σου να τη θυμαστε με αγαπη κοπελα μου,γιατι κατα τη γνωμη μου καποιος πεθενει στην κυριολεξια οταν τον ξεχναμε οι συγγενεις του.... :|

χρονια πολλα στον Ιασωνα που ειχε γενεθλια το αγορακι μας... :x

κ στα κοριτσια μας Κωνσταντινα .κ Ντινα...συνιθησαμε στο ζαιρα καλε... ;) μακια πολλα κ στις δυο σας να χαιρεστε τις οικογενειες κ τα παιδακια σας κοριτσια.. :x

Ιφι,Στελλα,Καρολινακι,Χρυσα,Δωρα μακια πολλα...... :x:x:x:x:x

Καλημερα κοριτσια!!Τι μου κανετε??Πραγματι χαθηκαμε...

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Μολις εβαλα τη μικρη για νανι κ σε λιγο θα ετοιμαστω να παω οδοντιατρο :?

Το Σ/Κ ηταν ομορφο,βολτες,γιορτες...ολα τελεια!Μια απο αυτες τις μερες λεμε να παμε επιτελους κ στο Αττικο ζωολογικο παρκο να χαρουμε οικογενειακως :D:D !!!Ειναι τελεια!!!

Η ζωηρουλα μου καλα,αυτες τις μερες ειναι συνεχεια με ενα μολυβι κ ενα τετραδιο στο χερι κ ολο "ζωγραφιζει"!!!

Με το γιο-γιο καμια απολυτως προοδος :( !!Με την ομιλια πολυ λιγα νεα πραγματα :roll: ...καθαρες καθαρες λεξουλες ακομα δε λεει,λιγα κ οποτε θελει!Αχιζω να αγχωνομαι σιγα σιγα :roll: ....

Φανουλα μου αντε με το καλο να ξεφορτωθειτε τελειως το παμπερ :D:D:D !!!

Ολοστεγνη οοολο το βραδυ???Ουαου :shock::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: !!!!

Μακρινο ονειρο μου φαινεται αυτο για εμας....

Νινινα μου προσκολληση εχει ο Παναγιωτης ε?Λες να μυριζεται τις αλλαγες...?

Υπομονη κοπελα μου,ολα θα βρουν το ρυθμο τους σιγα σιγα!!

Δωρουλα μου τι κανεις???Πως εισαι κοριτσακι μου??Ελπιζω καλυτερα...ο,τι κ αν ηταν να περασε :):-* !!

Αννουλα μου...ποση ταιαπωρια τραβηξες στη γεννα :o ?!Δεν ηξερα....δε ξερω αν μας τα εχεις ξαναπει,μπορει να μου διεφυγαν :oops: !!Γερα να ειναι τα παιδακια μας,κ τοσο δυνατες οι μανουλες παντα!!

Χρυσουλινι μου καλημερα!!Ολα κλα??Ειδα το δωματιο των παιδιων στο φεις...ΤΕΛΕΙΟ!!!Με το καλο ολα :)

Οι υπολοιπες που ειστε βρε κοριτσια :roll: ??Ολα καλα???

Το αγορι μου χθες με (ξανα-)ρωτησε αν θελω να κανουμε αδερφακι στην Αφροδιτη.............. :roll::roll::roll::roll::roll:

Ουφφφφφ....παω να ετοιμαστω να μην αργησω για το ραντεβου!Μακια σε ολες :-*:-*:-*

Στελιτσα παλη καλα που σε ρωταει αν θελετε...χιχιχιχιχιιχ..

Καλα ειμαστε δωξα το θεο...ειχαμε ενα θεμα με τον φοφο ηταν αρρωστουλης και επειδη δεν ειχε αλλα σοβαρα συμπτωματα μονο πηρετο μπορεις να φανταστεις οτι τα ειδα ολα..

ευτυχως απο χτες δνε εχει αλλο πηρετο και κοιμηθηκε μια χαρα σερι ολη νυχτα και τωρα ειναι παιχνιδιαρης οπως παντα...

Α και εμας δεν βρεχετε το βραδυ..αλλα ακομα δεν τον εχω βαλει για υπνο χωρις πανα..λετε να το επιχειρισω;;;

να μαι και εγω σες μου πηρα εγω τηλ μου ειπαν εχουν τα κιτ και στο νοσοκομειο της αλεξανδρουπολης και θα το παρω απο εκει και μετα να το στειλω με καποιο κουριερ απλα δεν ξερωτι να πω στο κουριερ να γραψει για βλαστοκυτταρα?τι?αληθεια?

αχ κοριτσια με την πανα εχουμε ενα θεμα δενθελει να τον βαλω καθολου στη τουαλετα μολις του δειχνω θελει να φυγει τι να πω δεν ξερω...

μου αρσεει που πλεον λεμε πολλα λογακια πχ σημερινη συνομιλια το πρωι επειδη ο αντρας μου καθοταν σημερα με αφησε να χουζουρεψω μεχρι τις 9 και οταν σηκωθηκα λεω τον μικρο τι κανεις?καλα μου λεει...ηπιες το γαλα?γαλα μου λεει..ολο του λεω?ολο γαλα...πολυ γελιο λεμε χαχαχα ποσο τον χαιρομαι αλλα κοριτσια εχει κανα 3-4μερο εχει γινει παραπονιαρης και ολο γκρινια γκιρ γκιρ ποπο τα νευρα μου χαλια και βολτες τον βγαζουμε και ολα αλλα ουτε που ξερει τι θελει τι να πω...

αχ κοριτσια ανυπομονω να γεννησω να εχωτη μπεμπα στο σπιτι θα ψοφησω βεβαια στη κουραση και στο ξενυχτι αλλα ανυπομονω...

kαλο απογευμα αντε κοριτσια να μαζευομαστε σιγα,σιγα.... :)

εμεις σημερα πηγαμε στον παιδικο για εγραφη,να ρωτησω τι θελουν κ να δει ο μικρος το περιβαλον,πηγαμε με τα ποδια,μιας κ δεν ειναι πολυ μακρια,καθισαμε περιπου 40 λεπτα κ τον πηρα με το ζορι.....θα τον πηγενω μεχρι τον ιουλιου κ θα καθομαι μαζι του καμια ωρα ωσπου να εξοικιωθει, στην αρχη ειπαν θα τον εχουμε σ ενα δωματιο για παιδακια της ηλικιας του,μαζι με καποιο αλλα παιδακι αφου τα αλλα ειναι πιο μεγαλα,κ ενοειτε κανουν πιο πολλα πραγματακια....αλλα το σεπτεμβριο θα ειναι πιο πολλα,κ ετσι θα εχει παρεουλα......ειναι πολυ υπερκινητικος κ ειπαμε τον πρωτο καιρο ετσι,κ αργοτερα οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο..... :) σημερα εβγαλα τα καλοκαιρινα μας κ τα πλενω κ αυριο σιδερο λιγα,λιγα... ;)

Ιφι αυτο που λες για το μικρο,ακριβως τα ιδια,γκρινια χωρις λογο συνεχεια :? βγενουμε στο μπαλκονι κ σωνει κ καλα να αναποδογυρισει τις καρεκλες..... :evil: κ γενικα κ στο σπιτι αρπαζει οτι προλαβει μονο,κ μονο για να τα ριξει κατω.....κ δεν ξερω κοριτσια οι ορμονες χτυπησαν κοκκινο κ φωναζω συνεχεια.... :(

Στελλα ειδες τι καλο αγορι που εχεις; σε ρωταει σεβεται τη γνωμη σου.....γιατι μαλον καταλαβενει πως μεγαλωνει ενα μωρο... ;) αν κ εγω δεν εχω παραπονο καθε αλλα αν δεν ειχα τον αντρα μου θα ειχα πεσει απο το μπαλκονι,μενω κ στον τριτο...αφηστε το καλυτερα.... :mrgreen:

σας αφηνω κοριτσαρες μου να ειστε ολες καλα κ να προσεχετε....μακια πολλα :x

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΛΥΔΙΑ 06/06/2009 karolinaki1

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 ZAIRA

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

χαρουλα ποτε εχετε γενεθλεια?

Καλησπερα!!

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Χαθηκαμε τελευταια.. :D:D:D

Εχει τοοοοοσο ωραιες μερες, και δεν μενουμε και πολυ στο σπιτι..

Η μικρη ειναι στα καλυτερα της..!! Περα απ' την γκρινια που εχει με τα δοντακια ειναι μια χαρα..

Κοιμαται, τρωει, παιζει, και δειχνει πολυ χαρουμενη...!!! :D:D:D:D

Χρυσα!!! Εφτασαν και τα δικα σας γενεθλια....?? "Γουαου' που λεει και η Αναστασια!!!

Χιλιοχρονο να ειναι το παλικαρακι σας και με το καλο και το τεταρτο μελος της οικογενειας!

Κατερινακι μου, καλη αρχη με τον παιδικο.!! Ολα θα παν καλα.. Θα εχεις και λιγο χρονο για τον εαυτο σου τωρα!! Φιλια στον ομορφουλη σου.

Στελλιτσα μου γλυκια, μην ακουω αγχος και χαζα για την ομιλια της Αφροδιτης... Ουτε 2 δεν ειναι ακομη.. :o Ελααααα!!! Αντε να μου πεις για τα δοντια να το καταλαβω... :lol::lol::lol: (καθενας το βιολι του)... :lol::lol::lol::lol::lol: Αχ! Ποτε θα σκασει το 6ο δοντι βρε κοριτσια? Τι πραγμα κι αυτο? :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ιφιγενεια... τι ωραια που τα λεει ο Κων/νος!! :D:D:D:D

Εχουν πολυ πλακα τωαρ που μιλανε... και μεις οι κουκουβαγιες καμαρωνουμε..!! :D:D:D

Ολο θελω να σε ρωτησω και ξεχναω.. Ποτε εχεις ΠΗΤ...?

Κοριτσια σας αφηνω.. Φωναζει η κοριτσαρα μου. "Ελα μανουλιτσα μου παιτσουμε"...!! :D:D:D:D

(κι εχω μια νυστα... αλλο πραμα).... :?:?:?:?:?:?

Καλο απογευμα σε ολες και καλη ξεκουραση.

Φιλια πολλα!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΘΕΤΗ!ΕΑΡΙΝΗ ΚΟΠΩΣΗ ΛΕΕΙ!ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΩ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ!ΟΛΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΘΕΛΩ!

ΕΜΕΙς ΓΕΝΕΘΛΙΑ 19/06!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Kαλησπερααααααααα!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Φοφο μας :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] !!!!!

Πολυχρονος ,γερος κ ευτυχισμενος!!!!!!!!

Να τον χαιρεστε Χρυσακι μου!!!!Με το καλο να ερθει και ο αδερφουλης :D:D !!!!

Τι μου κανετε κοριτσια??

Εγω ειμαι πολυ στα down μου :( ....κατι ο παλιοκαιρος(καλα,εριξε εεεενα χαλαζι :shock::shock::shock: !!!!),κατι το μαγαζι που δε παει καθολου καλα κ παραζοριζεται η μαμακα μου...και διαφορα αλλα μικρα κ μεγαλυτερα πραγματακια...δεν ειμαι κ πολυ καλα...

Τεσπα μη σας ριχνω!

Η ζουζουνα μου μια χαρα ζωηρη ζωηρη :D !

Την ειχα βαλει για υπνο πριν κ μου την ξυπνησαν τα μπομπουνητα κ το δυνατο χαλαζι :? ...φωναζε "Mαμααα!!Μπαμ-μπουμ!!!" :lol::lol:

Φανουλιτσα μου να ερθω κ εγω να παιτσουμε :D:x:x:x:x ???!!!!

Κατερινακι μου θα αρχισετε παιδικο?Ιδιωτικο?Ωραια,να ξεκουραζεσαι κ εσυ λιγο να καλοπερναει κ ο Παναγιωτης με τα παιδακια ;);) !!

Εμεις ισως παμε του χρονου το φθινοπωρο...δε το εχω σκεφτει ακομα πολυ...για την ωρα προσπαθω να σκεφτω το ενδεχομενο ενος 2ου μπεμπε :roll: ....γιατι σκεφτομαι κ τον καλο μου που το θελει τοσο πολυ κ δειχνει κατανοηση τοσο καιρο ,δε μπορω να πω,αλλα ειμαι τοσο χαλια αυτη την περιοδο που η σκεψη κ μονο με αγχωνει παραπανω..........

Αχ παω γιατι θα το καψω το φαι :? !!!Ρολο κοτοπουλο με πατατουλες :D !!Για καμ χίαρ ολες :lol: !!Μακια :-*

kαλο απογευμα.....Χρυσα χρονια σας πολλα, :D κ εσυ με ενα πονο τωρα..... ;)

Στελλα του δημου ειναι ο παιδικος,αλλα εδω τα περνουν κ με παμπερς,θα τον πηγενω απο τωρα για να συνηθισε,αλλα χθες βρεθηκα με μια γνωστη μου που εχει παιδακι λιγο πιο μεγαλο απο το δικο μου,κ ειμαστε μαζι εγκυες,αυτη λοιπον απ'οτι ειπε ο γιατρος της δεν αφηνει να πανε παιδικο μη τυχει κ φερει καμια ιωση, το παιδι κ την πατησει αυτη..... :| κ τωρα το σκεφτομαι κ εγω κ κολησα λιγο...θα μιλησω τωρα που θα παω κ βλεπω παλι..... ;)

καλησπερα και απο εμενα τι μου κανετε?

καταρχην χρονια πολλα σες μου στο χριστοφορο να τον χαιρεσαι να τα εκατοστησει και παντα γερος και με το καλο...

εμεις καλα πηγαμε στο γιατρο μου να με γραψει βιταμινες και επι την ευκαιρια τον ρωτησα γιατι εχω 2 μερες απο τη δεξια πλευρα χαμηλα κοντα στο ποδι πονακια ειδικα το πρωι μου ειπε να αυξησω το μαγνησιο 4 δηλ και ειναι φυσιολογικο τραβαει μεγαλωνει η μητρα και ιδου τα αποτελεσματα και εγω με τις δουλειες και με τον μικρο δυσκολα...τα νεα του μικορυ μανια να πεταει πρταγματα να φωναζουμε και να ψιλοτρωμε παλι μας επιασαν οι αφαγιες σημερα με γαλα και 200γρ γιαυρτι και 2 φετες μουρταδελα...

κατερινα μου συνηθως οι παιδιατροι λενε τον πρωτο χρονο ενος νεογεννητου αν δε ειναι απαραιτητο το σχολειο να μην τα στελνουμε γιατι μπορει να σου φερνει ιωσεις στο σπιτι και να κολλαει το μικρο σου...αυτο διευκρινησετο μην τον στειλεις τζαμπα ενα 2μηνο...

ittle-angel γιατι δεν εισαι στα καλα σου?χαλια ο καιρος?εμεις εδω κοντευουμε να βγουμε απο τα ρουχα μας το μεσημερι κοιμηθηκα με ανοιχτο παραθυρο και ουτε σεντονι ηθελα πολυ ζεστη λεμε ειδικα απο τις 10 κΑΙ μετα μεχρι τις 7 δραμα...θα με φαει η κλεισουρα....οσο για το 2 νινι αμα το σκεφτεσαι θα το σκεφτεσαι για πολυ δενθελει και πολυ σκεψη ειδαλλως δεν παιρνεις ευκολα αποφαση...και εγω στην ακρη του μυαλου μου ελεγα αμα τυχει οκ αλλα αλλιως να γινει 3 ο κωνσταντινος και να που ηρθαν αλλιως ζοριζομαι δυσανασχετω αλλα χαιρομαι που θα εχει παρες ο μικρος μου κι δεν θα βαριεται μεγαλη υποθεση...

τώρα πες μου τι νιώθεις;υπεύθυνη η μήπως ευγνομωσυνη που όλα πήγαν όσο πιο καλά γινόταν! Όσο για την καισαρικη πίστεψε με θα το ξεπερασεις σε λίγο καιρό.ακόμα κ ο φυσιολογικής τοκετος έχει τα στραβά του.είναι άσχημο να πρέπει να είσαι ανάσκελα για να γεννήσεις κ όμως να κοβονται οι παλμοι του μωρού... Συγνώμη αν είμαι απότομη αλλά ένα απλό ευχαριστώ εκεί ψηλά στον καλό θεουλη θα ήταν υπεραρκετο γλυκιά μου κ μην ακούς κανέναν!

ομολογώ ότι τα λόγια αυτά με πίκραναν λίγο Άννα... :(:(

νομίζω ότι γυναίκες που έχουμε περάσει διάφορα και κυρίως την περίοδο της λοχείας πρέπει να καταλαβαίνομαστε...αν εσύ μπορείς και εκλογικεύεις τα συνασθηματα σου, εγώ συγνώμη αλλά δε μπορώ (καρκινάκι γαρ)..,πέρασα μια πολύ άσχημη φάση και δε μπορώ να την περασω έτσι στο κουτουρού σα να μη συμβαίνει τιποτα.καταβάλλω φιλότιμες προσπάθειες όμως τώρα τοθέμα της καισαρικής δεν πρόκειται να το ξεπεράσω, είναι κόλλημα,,πως να το κάνουμε....

ΦΥΣΙΚΑ και δεν είμαι αχάριστη, ΦΥΣΙΚΑ και ευχαριστώ το Θεό...

στα ευχάριστα τώρα...

Χρύσα χρόνια πολλά. να τον χαίρεσαι και να τον δεις όπως ποθείς....

[smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion13.gif]

εμείς μςγλαώνουμε συνέχεια [smilie=wav.gif] .....έχουμε βάλει 1300γρ ως τώρα και είμαστε αισίως 3500 [smilie=wav.gif] ..κι χωρίς θηλασμό λόγω προωρότητας...μόνο λίγο τραβάω με το θηλαστρο....σήμερα είχα ΠΗΤ....σκεφτόμουνα ότι αν γεννιότανε στις μέρες του το παιδάκι μου τίποτα από όλα αυτά τα ασχημα δε θα συνέβαινε...

ο Στρατής μου ανέβασε λίγο πυρετο 38.2 και 38.8 τη νυχτα.αυτό.με λιγο depon επεσε....κατα τα άλλα ζηλευει πολύ...το βαραει το μωρο και όσο του λέμε "μη" τόσο του επιτιθεται...τρωει και καμια στον ποπο...μόνο ετσι ησυχαζει. αλλά το λυπάμαι και αμεσως το παιρνω αγκαλια....κάνω τόσο κκοπο να κοιμήσω το μωρό και πάει και το ξυπναει για να μου πει "καιει" -->>> κλαιει δηλαδη, όλη μερα αυτο το πράγμα.... ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ είναι λιγο δυσκολες οι μερες αλλά μολις σαραντησουμε , θα μαθουμε να κοιμομαστε όλη νυχτα και θα στρωσουν τα θεματα μας.....εγκυούλες μου ακούτεεεεεεεεεε κουραγιο σας ευχομαι.....προετοιμαστειτε ψυχολογικά και κοιμηθειτε.... [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]i-)i-)i-)i-)

οι δυσπιστες και μη γκαστρωμένες μηην ακούτε %-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(

Καλημερα κουκλες μου!!!

τι κανετε;;;;

Σας ευχαριτω παρα πολυ για τις ευχες σας να ειστε καλα και εσεις οτι επιθυμειτε για τα παιδακια σας!!

Υγει ανα εχουμε ολοι και στην Ιφηγενεια και στην Νινινα μας εναν ευκολο τοκετο.

Στις υπολοιπες..να το αποφασισουν συντομα..ενα το θελουν..και να τους βγει οτι θελουν και οποτε το θελουν!!!

Ζαιρακι μου δε θελλω καρδια μου να στεναχωριεσαι..

σε καταλαβαινω απολυτα περνας ασχημα εκανα και εγω παρομοιες σκεψεις και εκλεγα πανω απο το μωρο..

να σκεφτεσαι θετικα..το καμαρι σου ειναι γερο δυνατο και εσυ υγιης..αυτο εχει σημασια και μονο.

Θα σου περασει...μετα αππο καμποσο καιρο..

εμενα ακομα δε μου εχει περασει βεβεια και ειναι στιγμε ςπου σκαφτομαι διαφορα αλλα ευτυχως το ζουζουνακι μου που τρεχει γυρω μου και ζουζουνιζει μου υπενθυμιζει πως πρεπει να ειμαι ευγνομων που εχω ενα γερο και ζωντανο παιδακι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...