Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

Ζαιρα κουκλος ο μικρος :x κ μια χαρα βαρος περνει...να τους χαιρεσαι κ τους δυο τους μικρους αντρες σου.....φιλακια πολλα καληνυχτα :x

Φανη ναι θελω να βαλω τικερακια,αλλα δε ξερω τι εγινε κ δε μπορω χαθηκε κ αυτο που ειχα για το μικρο; ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ζαιράκι μου!!!!!!!!!!!!!!Τι μπεμπέκι γλυκό είν αυτό που έκανες?Αχ!!!!!!Σα να ζήλεψα τώρα λιγάκι.......

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ το δεύτερο?Μου θυμίζει το δικό μου Γιωργάκι.....

Όσο για την καισαρική,μη φρικάρεις γιατί θα σου στρίψει.....Κι εγώ έτσι ήμουν και παραλίγο να την πάθω την κατάθλιψη.......Κάνα 6μηνο είναι που έχω συνέλθει πλήρως....

Δεν το επιδιώκαμε εμείς......Απλά έπρεπε να γίνει έτσι......Σκέψου οτι εσύ είσαι από τις τυχερές...Κατάφερες έστω την πρώτη φορά να έχεις την εμπειρία ενός φυσιολογικού τοκετού.....εγώ δεν είχα και δε θα μπορέσω ποτέ να την έχω...δεν άκουσα και δε θα ακούσω ποτέ το πρώτο κλάμα των παιδιών μου....ουφ!Ας μην τα θυμάμαι πάλι και με πιάνει....

Σημασία έχει ότι είναι γερός και ότι θα τον μεγαλώσεις σωστά σα μητέρα......Τώρα το πώς γεννήθηκε,δε νομίζω οτι σε μερικά χρόνια θα χει σημασία....

Ακόμη και η ουλή σου...Αν σε πρόσεξε ο γιατρός στο ράψιμο δε θα φαίνεται σε λίγο...

Εμένα τώρα η μισή έχει σβήσει εντελώς και η υπόλοιπη είναι σα γρατζουνια ροζ......Τίποτα δηλαδή.....

Φανούλα, μην πιέσεις τη μικρή με το γιογιό...Συνέχισε να την ρωτάς αν θέλει να κάνει τσίσα εκεί όπως πριν,αλλά αν δε θέλει μη την εξαναγκάσεις...Δε δοκιμάζεις το σκαμνάκι με το ειδικό καπάκι που μπαίνει πάνω στην κανονική λεκάνη,μήπως της κινήσει το ενδιαφέρον?

Η μικρή σου είναι πολύ ώριμη και πιστεύω οτι εαν συζητήσεις μαζί της και της πεις οτι αν συνεχίσει να αρνείται το γιογιό,θα υποχρεωθείς να της φορέσεις ξανά πάνες, μπορεί να καταλάβει και να αρχίσει ξανά τις προσπάθειες....

Όσο για την κουνιάδα σου.....πες της να πάει να..."κουρευτεί"......

Και μία παιδική φίλη της δικής μου κουνιάδας 2 χρονών έλεγε όλα τα τραγουδάκια και η κουνιάδα μου δεν ήξερε τίποτα...Και τελικά μεγαλώνοντας,η κουνιάδα μου σπούδασε κι έγινε δικηγόρος και η φίλη της έμεινε στο χωρίο και παντρεύτηκε απ τα 18!!!!!!!!!

Όσο για το μήλο μου κόκκινο..........Τι ωραία που το λέει :lol::lol::lol::lol:

Εμένα πάλι ο δικός μου στα τραγούδια,λέει μόνο τις τελευταίες καταλήξεις......Μάλλον κάνει τα φωνητικά,γι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ που θα το ψάξεις λίγο με το θέμα του πάρτυ μας......

Δε βιάζομαι...μέχρι τις 14 του Ιούλη έχουμε χρόνο!!! :lol::lol::lol::lol:

Δωρούλα,ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή..

Ναι τα ξέρω τα κουλουράκια του Παρλιάρου.Αυτά φτιάχνω το Πάσχα,γιατί δε μου αρέσουν τα άλλα,της αμμωνίας.Πώς όμως έφτιαξες τις καφέ λεπτομέρειες?Πρόσθεσες στο μείγμα κακάο?

Πάντως θα ήθελα να μας πείτε τις εμπειρίες σας,εσείς που γίνατε δεύτερη φορά μανούλες...Πώς είναι με άλλο ένα παιδάκι η περίοδος της λοχείας,πώς η εγκυμοσύνη,αν τώρα βοηθάει περισσότερο ο περίγυρος και ο σύζυγος...Αν έχετε αλλάξει εσείς...δηλαδή εγώ είμαι του στυλ "χωρίς το μωρό μου δεν πάω πουθενά!!!!" που λέει και η Βίσση.... :lol::lol::lol:

Θέλω να πω οτι όπου πάμε με Το Μιχάλη,το Γιώργο τον παίρνουμε μαζί μας.Πρώτον μου λείπει και δεύτερον δε θέλω να επιβαρύνω κανέναν τρίτο......

Άσχετα αν στο τέλος εγώ γίνομαι κουρέλι,όπως σήμερα που τον κυνηγούσα σε όλη την παραλία μην τυχόν πάει στη θάλασσα και ούτε τον καφέ μου ήπια όυτε τίποτα......

Αυτά φίλες μου.......Σας καληνυχτίζω!!!!!!!!!!!

Α!!!!!Όποια από σας θέλει να γίνουμε φίλες στο φβ ας μου στείλει πμ με το ονοματεπώνυμό της ή να ζητήσει να της πω το δικό μου!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα καλησπερα

ζαιρα μου κουκλος και ο δευτερος γιος να σου ζησει και παλι νομιζω στα ματια μοιαζουν με τον μεγαλο τωρα μικρουλης ο μεγαλος σου δεν θυμαμαι...

φανη μου μην δινεις σημασια για το τι λενε κακιες μια χαρα μιλαει η κοπελαρα σου....εμενα μετραει μεχρι το εννια και?αλλα λογακια που λεει η μικρη σου δεν τα λεει ο δικος μου....οσο για το γιο γιο αυτο το περασα και εγω τον οκτοωμβριο για ενα χρονο σχεδον τα καναμε μονο στο καθικι ασχετα που δεν τα ελεγε και ξαφνικα αρχισε να μην καθεται και αρχισα να τον βαζω στη τουαλετα με το καθσματακι και τιποτα...οποτε τον αφησα και τωρα σιγα σιγα τον ξεκιναω αλλα τωρα ομως τα λεει εχει διαφορα μην την ζοριζεις χειροτερα ειναι δεν σε βιαζει κανενας...

νιννα μου δεν φαινεται κανενα τικερακι μαλλον τα εβησες.πως εισαι?

εμεις πηγαμε στο γιατρο ολα καλα δεν υπαρχει τιιποτα ανηυσηχυτικο και η μικρη μου μεγαλωνει.εφτασε τα 2 κιλα θα μου γινει θηριακι...την τριτη μπαινω στον 8 φανταστειτε...καναμε και βολτουλα στην αλεξανδρουπολη φαγαμε ηπιαμε και καφεδακι κυνηγουσε λιγο ο αντρας μου τον μικρο...ξεχασ να σας πω οση ωρα περιμενα τον γιατρο μολις ειχαν βγει 2 μωρακια απο γεννα ηταν μια σταλιτσα ειπα και εγω και ο αντρας μου πωπω ποσο μικρουλια ειναι ξεχασαμε....τωρα παλι στον γιατρο αρχες ιουνη σε κανα 20μερο περιπου

μηπως δεν διαλεγεις το σωστο για δες?πρεπει να κανει και αποθηκευση στο προφιλ σου λοιπον εψαχνα αρκετουτσικη ωρα για να βρω αυτο...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΛΥΔΙΑ 06/06/2009 karolinaki1

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

Μπράβο ρε Ιφιγένεια!!!!!!!!!!

Άμα σου πω οτι ήθελα κι εγώ να το βάλω,μιας και θα ξαναρχίσουν τα γενέθλια των παιδιών μας?

Μου επιτρέπεις να το έχω κι εγώ στις απαντήσεις μου...ε?

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

Καλημερα ομορφες!!!

Τι κανετε;;;

καταρχας...Ζαιρακη να μη σε ακουσω να το ξανασυζητας...

αμα ηταν ετσι εγω δεν θα εκανα δευτερο. Σε καταλαβαινω απολυτα..τα ιδια μη σου πω ακομα χειροτερα ..συναισθηματα ειχα και εγω οταν γεννησα ακριβως εξαιτιας της καισαρικης και ολων οσων προηγηθηκαν.

Αυτη η αρνιση με εμποδησε να χαρω τις πρωτες μερες του μωρου μου και αντι να λεω δωξα τον θεο που το μωρο μου ειναι γερο και υγηες και το κραταω στην αγκαλια μου και αποφυγαμε τα χειροτερα καθομουν και εκλεγα.

Καλα να εισαι να εχεις την υγεια σου, να ειναι και το μωρακι σου γερο και υγηες, και ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες

Κατερινακη μου μεχρι στιγμης εχω παρει 6 κιλα..απο δω και περα δεν ξερω ποσα.

μαρακι τελεια τα νεα σας...τι ηθελες δηλαδη κανενα κοιμησμενο μωρακι..το γλυκουλι μου

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 ZAIRA

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

Ποσα πολλα ειπατε :o ????Τι να πρωτοθυμηθω :roll::roll: ???

Καλησπερα ειπα??Δεν ειπα :lol: !!!Καλησπερα ομορφες :D:x !!!

Ζαιρακι μου γλυκο τι ειναι αυτα που λες???Δε θελω να σε μαλωσω εισαι κ λεχωνα :x !!!

Μη σκεφτεσαι ετσι!!!Φανταζομαι οτι ηταν πολυ δυσκολη φαση,κατασταση,μερες,ωρες....ολα!!!Αλλα να σκεφτεσαι οτι το μωρο σου ειναι γερο κ δυνατο κ εσυ καλα!!!

Μη σκεφτεσαι "τι θα γινοταν ααααν...." κτλ!!!

Οπως ειπε κ το Μαρακι εσυ τουλαχιστον ειχες την τυχη να βιωσεις εστω κ 1 φορα το μεγαλειο της φυσιολογικης γεννας!!!!!

Η καισαρικη υπαρχει για τετοιες περιπτωσεις...δυσκολες κ επικυνδινες!!!Κ παλι καλα που υπαρχει κ γεννιουνται γερα μωρακια!!!!

Κ τι παει να πει οτι επειδη ηρθαν ετσι τα πραγματα κ εκανες την καισαρικη δε θα ξανακανεις αλλο μωρακι???!!!!Αν ηταν ετσι μια πολυ μεγαλη μεριδα των γυναικων θα ειχε μεινει στο 1 παιδι!!!

Οσο δυσκολο κ αν σου ειναι σε αυτη τη φαση(γιατι ειναι ολα πολυ φρεσκα)κρατα μονο τα θετικα κ την ουσια ;);):):) !!!!

Καλα, ΚΑΙ το αντρακι σου το 2ο ειναι κουκλι :D:D:D:D:D !!!!!!!

Φανηηηηηη μου ομορφη τι ηθελα να σου πω :roll::roll: ???

Α ναι!!!!!!Καλα πια ηλιθια(sorry κιολας!!)ειναι αυτη που σου λεει εμμεσα οτι η Αναστασια αργησε να μιλησει ,δε μιλαει καλα κ αλλες τετοιες μπουρδες...να πηδηχτω απο το παραθυρο τωρα??????!!!!!!!

Μη τρελλαθουμε τελειως!!!!!!

Κ μη διαννοηθω οτι σε επηρρεαζει εστω κ λιγο [-x[-x[-x !!!!!!

Εγω δλδ πρεπει να την τρεξω τη μικρη σε ειδικους :o:o !!!!!!

Βλακειες!!!Μην ακους κανεναν!!!Εχεις το πιο λαμπρο αστερακι ;);):x:x !!!!

Κ με το γιο-γιο μη σκας μωρε...μπορει να περναει φαση!Χωρις πιεση κ σιγα σιγα θα ξαναβρει το ρυθμο της!Ερχεται κ καλοκαιρακι ;)

Μαρακι μου τι αστερακι εχει γινει ο Γιωργος σου?!!!Τι καλα που λεει κουβεντουλες!!!

Κ πολλες βολτες ακουω!!Τελεια!!!

Νινινα μου τι κανεις??

Πως τα πατε με το κουνημα :? ..?Καμια προοδο?

Εμεις χθες πηγαμε στα γενεθλια της ξαδερφουλας κ περασαμε πολυ ομορφα!!Κ η Αφροδιτουλα μου αντεξε παλι 1 αυπνη ολη μερα(απο το πρωι)!!!!Ξερραθηκε στο δευτερολεπτο το βραδυ!

Τι αλλα ηθελα να πω :roll::roll: ??Δε θυμαμαι...

Ντινακι μου που εισαι????Τι κανετε??????Μας ξεχασες :(( !!!

Α!Βαλ'τε καλε στη λιστα το ονομα μας!!Αργησαμε να βαφτιστουμε το ξερω :lol: ...!!!

Ιφ μου,Αφροδιτη!

Κ εσεις περνατε φαση με το γιογιο?

Ο αντρας σου γυρισε?

Αχ δε θυμαμαι αλλα...

Σημερα λεω να παω να βγαλω μια πανοραμικη δοντιων κ αυτη τη βδομαδα να ξεκινησω :? ...

Σας φιλω ολες!!Καλο μεσημερι :-*:-*

κοριτσια μου καλημερα και καλη εβδομαδα!

περασαμε ενα τελειο σαββατοκυριακο με πολυ εξω και τωρα πισω στη δουλεια!

ζαιρακι τελειος ο μπεμπης! και φαγανος πολυ! να το χαιρεσαι !οσο για τη ζηλια αναμενόμενη πιστευω- θελει πολυ υπομονη απο εσενα!συνηθως λενε κραταει το πολυ 3 μηνες!στην ηλικία των παιδι'ων μας ηταν η βαφτισιμια μου οταν περσι γεννηθηκε ο αδερφός της και μου ειπε "νονα να πεταξουμε τον μπέμπη από το μπαλκόνι? (ειδατε στόμα?)τωρα το παίζει η μεγαλη αδερφή που τον προσεχει!

όσο για τα υπολοιπα συγγνώμη αλλα θα σε μαλώσω!εχω διαβασει τοσα πολλα εδω από άλλες κοπέλες.... δοξα το θεο ολα πηγαν καλα με τα παιδακι σου και ειναι υγιεστατο!δε φταις πουθενα!καταλαβαινω οτι ολα εγιναν πολυ γρηγορα και με μεγαλη πιεση αλλά αυτο συμβαίνει σε μεγαλο αριθμο γυναικών!την επόμενη φορα που θα γεννήσεις ή θα γεννησεις φυσιολογικά (έχεις περισσότερες πιθανοτητες απόμια γυναικα που εκανε καισαρική) ή θα πας κυρία για καισαρική χωρίς άγχος και φόβο!στο λέω γιατι έτσι πηγα εγώ εκανα επισκληριδιο και ακουσα και ειδα το μωρο αμέσως!τωρα για τη θερμοκοιτίδα-καταλαβαινω οτι ειναι στεναχωρια αλλα ηταν τοσο λιγο που δεν εχει καμια επίπτωση στο μωρο-γέννησες ενα τελειομηνο αντρακι που οντως είναι και κουκλακι!

φιλια σε όλες

Καλησπέρα!

Άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα μου και να δω πώς θα τελειώσει.........

Το πρωι κατέβηκε η μαμά μου(μένουμε πάνω-κάτω) να μου πει να πάρω το Γιώργο μαζί μου στον παιδικό γιατί η γιαγιά μου αρρώστησε κι έπρεπε να πάει να τη δει. :(:(:(:(

Μαύρη μέρα πέρασα....κάνουμε πρόβες για την καλοκαιρινή γιορτή ,η τάξη είναι μες τα σκηνικά και τις κούτες και να χεις και το Γιώργο "μαμά εκείνο,μαμά το άλλο" και να πρέπει να του δώσω το αβγό του,το φρούτο......και να χω και τους μαθητές μοΥ (είναι 3.5 χρονών) να ζηλεύουν!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Τρελή επιτυχία μιλάμε!!!!!!!!!!!Ίσα ίσα το γλίτωσα το εγκεφαλικό!!!!!!!!!!! :((:((:((:((:((

Τελικά η γιαγιούλα μου (85 ετών) δε μπορεί να κουνήσει καθόλου τα πόδια της.Έχει γενικά πρόβλημα με τα πόδια,έχει κάνει εγχείρηση φλεβίτη,έχει κάνει αφαίρεση στο ένα γόνατο και έχει βάλει πλαστικό και ο ορθοπεδικός που την είδε,της είπε ότι θα κάνει αγωγή αφού βγάλει ακτίνες στο πόδι και μετά μάλλον θα πρέπει να χειρουργηθεί και στο άλλο γόνατο για να της βάλουν πλαστικο.......

Θα πρέπει αύριο να εισαχθεί στο νοσοκομείο για να γινεουν εκεί οι απαραίτητες εξετάσεις,αφού δε μετακινείται.....και μετά να αποφασιστεί αν θα γίνει η εγχείρηση......Τι να πω?Στα καλά καθούμενα?

Λοιπόν να σας πω και κάτι να γελάσουμε....

Ο Γιώργος τρελαίνεται για λαχανικά!Τρωει όλα τα λαχανικά που υπάρχουν και μάλιστα ωμά!!!

Στο σούπερ μάρκετ ας πούμε ο εφιάλτης μου είναι στο μανάβικο,γιατί χτυπιέται και θέλει να του δώσω καρότο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o

Σήμερα λοιπόν,αφου γύρισα κατάκοπη από τη δουλειά,έκοβα σαλάτα και ο Γιώργος που πεινούσε ο καημένος,μου βούτηξε ένα ολόκληρο φρέσκο κρεμμυδάκι!Δεν έδωσα σημασία,αφού ήμουν σίγουρη οτι θα μου το δώσει πίσω μόλις το δοκιμάσει.Κορίτσια.....δε μου το επέστρεψε......Το έφαγε ΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Μετά τον τάισα και τον έβαλα για ύπνο και τώρα που ξύπνησε βρωμοκοπάει το στόμα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λες κι έφαγε ένα τσουκάλι στιφάδο και σκορδαλιά μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Λέτε να τον πονέσει το στομάχι του,να έχει καούρες?Πάντως μου κοιμήθηκε ένα 2ωράκι και τώρα που ξύπνησε μια χαρά ήρεμο τον βλέπω............. #:-s#:-s#:-s#:-s

Πώς όμως θα ξεβρωμίσει το στόμα του????????????????? :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

χαχαχα Μαρακι!!!Τσακισε ολοκληρο το φρεσκο κρεμμυδακι ο γιος σου :lol::lol::lol: ???Δεν υπαρχει =))=))=)) !!!!Δε πιστευω να σου τρωει κ τα σκορδα σα καραμελες :P:P ???

Παντως ειναι πολυ καλο που τα τρωει ετσι ωμα κ φρεσκα με ολες τις βιταμινες ;) !!

Οσο φρεσκα ειναι δλδ κ οσες βιταμινες εχουν στις μερες μας :? ...

Τωρα για την αναπνοη ,δωσ'του να μασησει κανα φυλλο μεντας ή δυοσμου,δε νομιζω να εχει προβλημα :P !!Ή μηλαρακι ;) !!

Περαστικα κ στη γιαγιακα σου κοριτσακι μου!!!Μεγαλωνουν οι ανθρωποι,μεγαλωνουν κ τα προβληματα δυστυχως :( !!

Φανταζομαι πως θα ταλαιπωρηθηκες πολυ σημερα...αληθεια τα ζουζουνια σου γιατι ζηλευαν?Που δε σε ειχαν αποκλειστικοτητα γλυκια δασκαλα?

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 ZAIRA

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 08/07/2009 little angel

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

Καλησπεεερααα κουκλιτσες....πως ειστε;;;;

Εγω λιγο κατακοπη μ αυτην την απογραφη που εμπλεξα αλλα ειπα να μπω λιγο πριν πεσω να διαβασψ τα νεα σας...

Καταρχας Ζαϊρακι να ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ κ παλι ο κουκλος σου,δεν μοιαζει καθολου για τοσο μικρος τον πηρατε σπιτι;;;

Παντως μηνκανεις τετοιες ασχημες σκεψεις κ μην κατηγορεις τον εαυτο σου κ πραγματικα μην νιωθεις ασχημα για την καισαρικη, το παοτελεσμα ειναι το ιδιο...ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.....

Κ γω ακουγα παρα πολλα για τις καισαρικες σε σημειο που τις εβλεπα σαν ενα μεγαλο εφιαλτη κυριως μετα τη γεννα, κ να που ηρθαν ετσι τα πραγματα κ εκανα κ γω....ελικρινασας λεω ηταν πολυ θετικη η εμπειρια μου.Εκανα επισκληριδιο κ ειδα το μωρο μου μολις το βγαλαν κ η μονη δυσκολια ηταν 2 3 μερες μετα, εγω αναρρωσα πολυ γρηγορα κ δεν μπορω να καταλαβω ακομη γιατι πρεπει να νιωθουμε ενοχικα οσες γεννησαμε με καισαρικη......

Μαρια μου, πολυ σοου ο μικρος σου, ακου εφαγε ολοκληρο κρεμμυδι....ευτυχως δεν τον πειραξε στο στομαχακι του....

Την σκουρη ζυμη την εκανα με κακαο κ την ροζ της Μινυ με χρωμα ζαχαροπλαστικης...

Φανουλα, καλα απο τετοιες δεν μας λειπουν κ μας...Φαρμακι κ αγιος ο Θεος αλλα τι να κανεις......

Με το γιογιο κ μεις το χουμε ψιλοπαρατησει αλλα πρεπει αμεσα ν αρχισουμε συστηματικα περασε ο καιρος νομιζω......

Κ μενα ο μικρος μου εξελλισεται σε μεγαλο μπλαμπλατζη κ δεν μπορω να το πστεψω.....σημερα μαθαμε την Αλφαβητα μεχρι το ξι κ τα λεει σχεδον οπως ακριβως ειναι..........

Καλο βραδυ κουκουβομανουλες............

βλπεω καμια δεν ειναι μεσα ολες με δουλειες ε?αφηστε τα εχω ισοπεδωθει με αυτες και τελειωμο δεν εχω σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου αν και δεν χριεαζοταν γιατι γενικα εχω χαμηλο ζαχαρο αλλα ειπε ο γιατρος ας κανω ολα καλα μου εφυγε και αυτη η εννοια...τα νεα σας.

σες ρωτησε για τα βλαστοκυτταρα η να παρω τηλ?

κατερινα μου δεν σε ξεχασα απλα με το τικερ δεν ασχοληθηκα θα το δω ομως να ξερεις

πλησιαζουν τα γενεθλεια του ιασωνα ε?

kαλησπερα..τι κανετε; χαθηκαμε λιγακι..... ;)

Ιφι μου οκ οταν εχεις χρονο,μια χαρα το ζαχαρο σου..το δικο μου παλι μερικες φορες ουτε να το μετρησω δε θελω αφου εχω το μυαλο μου στα γλυκα, τι σοκοφρετες,κις, κ γενικα υπαρχει σε γλυκο,δεν κρατιεμε τ απογευματα.... :? μου φαινεται θα παρω αρκετα κιλα αν δε μαζευτω αρχισα κ φαινομαι πως παχυνα....ααα προχθες πηγαμε αργος στον π.αντωνιο πηγαμε για καφε κ φυγαμε καλο απογευμα,ο μικρος ξεσαλωσε, τον κυνηγουσε η μικρουλα με τη περπατουρα,για μια αρκουδα..ειχαν φαση... :lol: το πιο ωραιο ομως ενω την ειχαμε αγκαλια το επεζε αδιαφορος,σημασια,πολυ κυριος βρε παιδι μου.... ;)

Μαρακι οχι δεν ειμαστε βολτες,γενικα γιατι ο καιρος εδω ειναι τοσο χαλια,που παγωσαμε :? καλα για το κρεμυδακι τι να πω; μπραβο σας που τρωτε φρουτα κ λαχανικα,εμενα παλι καθολου χθες του εδωσα ενα κοματακι μπανανα κ για να μη φαει ετριβε τα μουτρα στον καναπε,θα δοκιμασω τωρα παλι βανιλιες κ ροδακινα που θα ειναι φρεσκα, ενοειτε αλεσμενα,γιατι δυστηχως ειναι κ δυσκιλιος ο δικος μου.... ;)

οι υπολοιπες τι κανετε; γιορταζει καποιος δικος σας το σαββατο; εμεις ο αντρας μου,οι γονεις μου,η πεθερα μου κ αν το μικρουλι ειναι μπεμπα του χρονου κ αυτο..... :lol: αυριο θα φτιαξω ενα ευκολο γλυκακι,μηπως ερθει κανεις,αλλα τις γιορτες που εκανα αλλα χρονια,πιατα κ μεζεδακια, ξανα πιατα τα εκοψα κοριτσια..... ;) αυτα σας αφηνω καλο απογευμα κ θα τα ξαναπουμε μακια :x

υ.γ χρονια πολλα στη νυφουλα μου που αυριο γιορταζει, να σε χαιρομαστε κοπελαρα μου γλυκια μακια πολλα.... :x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...