Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας :D .Ειπα να περασω και απο το μαμμυ να σας πω τα ευχαριστα μου.Παντρεψα τον γιοκα μου την τσικνοπεμπτη (με πολιτικοα αρχικα ).Μεγαλη η χαρα μας, ΚΟΥΚΛΑΡΑ η νυφουλα μου,ολα τελεια :D:D .Υποψιαζομε οτι σε λιγους μηνες με βλεπω και γιαγια χιχιχιχιχι.Ακομη φυσικα χειροπιαστα δεν εχω τπτ αλλα κατι πλανιετε στον αερα. :D:D:D .Αυτα κοριτσακια μου αντε και στα παιδακια σας χαρες ,σε ολες τις φασης της ζωης τους .

Δημοσίευση

Τον παπαδη τον γυναικολογο μου χιχιχιχιχι.Ακομη με περιμενει ο καημενος.Δεν εχω προλαβει ουτε να αναπνευσω χιχιχιχι.Ευχαριστω αφροδιτη μου για τις ευχες σου.Πυστευω οτι κοντευω για γιαγια χιχιχιχι.Οταν θα μου το πουν θα σας πω :D .

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ πολυ.Ευχομε οτι καλυτερο στην ζωη σας και στην ζωη των ζουζουνιων σας :D .Σαυρουλα μου τι κουκλι ειναι το παιδακι σου να μου το φιλησεις πολυ πολυ.Αφρο τωρα ειδα οτι εισαι εγκυος αντε με το καλο :D .Αχ βρε κοριτσακια μου μου λειψατε.Σισσιω μου αναστασια μου ναστε καλα:-***********.

Δημοσίευση

να σου ζήσουν

αλλά... πόσο χρονών είναι ο γιός σου;

εσύ; (αν επιτρέπεται βέβαια. χαχαχα)

έχεις και μικρό κοριτσάκι;

sorry που ρωτάω... αλλά πρώτη φορά μιλάμε για γάμο παιδιού...

άντε, με το καλό και το εγγονάκι σου!

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσια μου να ειστε καλα :) .Nanouka ειμαι μολις 39 (και αυτα οχι πατημενα χιχιχιχι,τον μαιο μπαινω ),ο γιος μου ειναι 22 (ο μεγαλος που καναμε τον γαμο του) ο μεσαιος μου ειναι 20, και η κορουλα μου μολις 2 ετων :D .Ολα απο τον ιδιο γαμο (πολυ με ρωτουν αν εχω ξαναπαντρευτει χιχιχιχι).Ifigeneia μουυυυυ ποσο χαιρομε που βλεπω οτι ερχετε και αλλο νινι :D:D ,Thoyli μου και για σενα ποσο χαιρομε.Ετσι κοριτσακια μου να ερχοντε νινακια ομορφα γεματα υγεια :D:D .Πωπω μεγαλη χαρα πηρα που ειδα οτι γεμιζουμε μωρακια.Να ειστε καλα για τις ευχε σας κοριτσια μου χιλια ευχαριστω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...