Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα και περαστικα. Γιατι παιρνεις το σαλοσπιρ; Στο δινει αιματολογος; Τα αντιπηκτικα φαρμακα δεν υποκεινται στην ειδικοτητα του γυναικολογου. Αφορουν αιματολογικα φαρμακα και μονο εξειδικευμενος αιματολογος και βασει εξετασεων μπορει να κρινει τι κι αν χρειαζεσαι και σε τι δοσολογια. Εχω καει και εγω απο σαλοσπιρ (που λαμβανα κατ εντολην γυναικολογου εξωσωματικου) που με οδηγησε σε αιμορραγιες και τελικα αιματωμα μητρας και το εχασα το μωρο. Θα σου προτεινα να επισκεφτεις αιματολογο. Εγω αυτο εκανα και εμαθα οτι δεν θα επρεπε ποτε να εχω παρει σαλοσπιρ, οπως και δεν ξαναπηρα στις επομενες κυησεις κι ολα πηγαν κατευχην. 
    • Καλημέρα κορίτσια!! @elena_1990 βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης;;
    • Την καλύτερη δουλειά κάνουν κορίτσια οι άντρες σας που δεν ασχολούνται με αυτό το βάρβαρο και ακριβό σπορ! Δεν χάνουν και τπτ.. τι να κάνω εγώ που έτσι τον βρήκα.. από τον παππού στο μπαμπά και μετά στο παιδί.. έτσι πάει το βασίλειο τους!!! Η πεθερά μου βεβαία του τα έκοψε τα κυνήγια του πεθερού όταν έφτασε στο αμήν..  ήταν ένα βήμα πριν τον χωρίσει... ευτυχώς συνήλθε και κοίταξε μετά την οικογένεια του. Ο δικός μου ακόμη στον κόσμο το δικό του.. λέει ότι δεν θα κάνει αυτά που έκανε ο πατέρας του αλλά τα ίδια κάνει. Γενικά εγώ έχω καταλάβει από την πεθερά μου ότι και ο πεθερός μου έτσι λειτουργεί.. ολίγον τι παρτάκιας.. απλά η πεθερά μου το έχει πάρει απόφαση και τραβάει το κουπί όπου μπορεί μόνη της.!!! Εγώ δεν τον έχω ανάγκη το δικό μου, ότι θέλει ας κάνει, ευτυχώς έχω γονείς που με στηρίζουν πολύ. Και όταν θα ρθει η ώρα του κι αυτουνού θα μπουν τα δυο του πόδια σε ένα παπούτσι αν θέλει να κρατήσει την οικογένεια του. Τεσπα! προς το παρόν το μωρό με ενδιαφέρει.. σε αυτό δίνω την προτεραιότητα μου.  @Mantarini για το γιατρό έχεις δίκιο, κι εγώ έναν έχω επιλέξει να ακολουθήσω. Από κι και πέρα κι αυτοί Θεοί δεν είναι.. 
    • Μήπως να κάνεις και μια ερώτηση στον παιδίατρο; Να σου πει και αυτός την γνώμη του, η στον γυναικολόγο, δεν ξέρω 
    • Ειναι 2 κ κατι. Ναι αυτο ήταν αρχικά το πλάνο, απλώς αυτές τις μερες περάσαμε την πρώτη ίωση και την περάσαμε ψιλοδυσκολα, κόλλησα κ εγω. Και σκεφτόμουν μηπως πρεπει να τον σταματήσω απο τωρα για να μην αγχώνομαι συνέχεια οταν αρρωσταίνει για το αν κολλησε κατι που μπορει να ειναι επικίνδυνο για το έμβρυο αν το κολλησω κι εγω, οπως πχ ο κυτταρομεγαλοιος,  το κοξακι κλπ
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...