Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Καλέ πόσα γραψατε?

Ελπίζω να τα θυμάμαι όλα....

Λοιπόν....

Μαρία μου, χαρά στο κουράγιο σου με την ξυνή.... Αυτή δεν είναι απλά ξυνή... Είναι απαράδεκτη η γυναίκα... Ακούς εκεί να βάζει λόγια στα παιδιά! Πού ακούστηκαν τέτοια πράγματα!!!! Α!!! και περαστικούλια σας!!!

Έλενα περαστικούλια και σε σας!!! Συγχαρητήρια και για τα δοντάκια σας!!!

Ηλιάννα πρόσεχε βρε κοπέλα μου!!!! Χρόνια πολλά για την κοράκλα!!! να είναι γερή και δυνατή!!!

Ρενάτα μου πώς τα πάτε μετά την εγχείρηση? Καλύτερα?

Βρε Θένα μου!!!!!! Είσαι τέρας υπομονής!!!! Εγώ θα τα είχα παίξει εντελώς!!!!! Τι να πω!!! Να πω περαστικά? Άλλο κακό να μην σας βρει κούκλα μου!!!

Συμπεθέρα μου!!!! Καλοφώτιστη να είναι η κοριτσάρα μας!!!!! Ξέχνα φορέματα (της μπουμπούς εννοώ για τη στραβή που έγινε)!!! Η μέρα είναι όοοολη για την κουκλάρα σου!!!!!!! Θα είστε υπέροχες μαμά και κόρη!!!! Φτου φτου φτου!!! Τα γλυκάκια τέλεια, οι μπομπονιέρες υπέροχες, η μαμά γυναικάρα!!!!!!! Με το καλό το ονοματάκι σας!!!!

Εγώ κορίτσια τι να πω!!!!! Από το ένα στο άλλο με πάει..... Ο Άλεξ ακόμα στην Πελλοπόνησο... Με παίρνει τηλέφωνο κάθε 2 μέρες (εγώ δεν τον παίρνω εννοείται)... Σήμερα με πήρε και μου είπε και στο τέλος ότι χάρηκε που με άκουσε.... Κάθε φορά είναι και αλλαγμένο (προς το καλύτερο εννοώ)... Ας ελπίσουμε ότι θα το περάσουμε κι αυτό....

Τώρα μου ήρθαν κι άλλα στο κεφάλι μου.... Είμαι πλέον και "τυπικά" διαβητική..... Εμφανίστηκε στην εγκυμοσύνη αλλά μετά τη γέννα που μετριόμουν είχε "χαθεί".... Αυτές τις μέρες 3-4 βράδυα λυσούσα το βράδυ για νερό (σύπτωμα) και λέω "δεν κάνω μια εξέταση? Στο 300 ήταν (το ανώτατο όριο είναι 110) Όλοι την εβδομάδα τρέχω από γιατρό σε γιατρό..... Τελικά πήγα στο γιατρό του πατέρα μου (είναι και αυτός διαβητικός) και μου είπε ότι έχω διαβήτη (κανονικά κανονικότατα) τύπου 1 αλλά επειδή είναι στο όριο με τον τύπου 2 (εμφανίζεται πάνω από τα 30/εγώ είμαι 28 στα 29αλλά και μου εμφανίστηκε πριν 1,5 χρόνο) είπαμε να προσπαθήσουμε πρώτα με χάπια μήπως και το κατεβάσουμε (που δεν το νομίζω) Διαφορετικά ξεκινάω ινσουλινη.....

Άντε να δω τί άλλο θα μου συμβεί....

Πρώτα ο αδερφός μου έκοψε το χέρι του (παραλίγο να το ακρωτηριάσει), μετά ο μπαμπάς καρκίνο, μετά η θεία μου καρκίνο, μετά ο Άλεξ με το....θέμα του, τώρα αυτό...... Δεν ξέρω τι να πω.......Τα 'χω παίξει....

Δημοσίευση

:cry::cry::cry: ΩΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ Κ ΕΣΥ!!!!! ΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΕ ΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΩΝ!!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΟΜΑ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ!!! ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!! Κ ΣΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΧ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Είναι στο πρόγραμμα κι αυτό... Έτσι που γίναμε ...επιβάλλεται.....

Ελενάκι μου, σε καληνυχτίζω γιατί έχω μέρες τώρα που ξυπνάω νωρίς και κοιμάμαι αργά και είμαι....κομμάτια...

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!! Θα τα πούμε αύριο!!!

Δημοσίευση

αχ βρε γιωργιτσα μου την υπομονη τη δικια σου να λεσ που τη βρησκεισ η δικα μου ειναι αλλουνου παπα...εσυ με ολα αυτα δυσικο ειναι να τα παιξεισ....τι να πω αυτοσ μου φενετε σασ δουλευει ολουσ μια χαρα περναει ...αληθεια βρε Γιωργιτσα για κανε πωσ ξενυχτασ κανα βραδυ να αρχιζει να σε χανει κ λιγο γιατι τοσο καιρο καθεσε μεσα σαν την πηνελοπη για να δεισ μπασ κ του υδρωνει το αυτακι του λιγο για την παρτη σου ;)

αλεκα ευχομαι απο δω κ περα ολα δεξια με το καλο να βαφτιστει γιατι σε βαρεθηκαμε βρε παιδι μου μασ κουρασε πωσ το λενε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (τωρα να πω πλακα κανω η θα με δειρεισ)?

ελενακι πετα κ κανα μυξομαντιλο κ σε μασ γιατι μασ τελειωσαν αυτα με το αρωμα ομωσ ετσι? :lol::lol:

εμεισ παμε προσ το καλυτερο κ εγω με τον ορο ξεπονεσε το κεφαλακι μου :mrgreen:

αυριο εχουμε το πρωι κολυμβητηριο πολυ βαβουρα εκει μεσα ...εχουν κ αγωνεσ τα μεγαλα αυριο παω να παρω ματι τα πιπινακια ωσ πιπινιφαγοσ εγω κ ο Κουγιασ :lol::lol: :lol: :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

απαπα παει κ αυτο κοπελιαααα :lol::lol: ελπιζω δλδ γιατι πολυ μου ειπαν οτι ξανα αρχισαν κ μετα πο 1 βδομαδα που ηταν καλα :shock: κ τρεμω μου τελειωσε κ το αρωματικο χωρου :lol::lol:

σασ ειπα που πηγα να παρω τον Γιωργο απο το σχολειο μια μερα κ μου λεει η δασκαλα του 'ειναι λιγο κρυομενοσ ο Γιωργακησ γιατι ολο αερια εχει ...εχουμε ανοιξει ολα τα παραθυρα κ εχουμε ξεπαγιασει' :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν ηξερα απο που να κρηφτο σασ λεω ..πικρα πικρα... :lol:

Δημοσίευση

KALHMERA KORITSIA!!!SIMERA EXOYME SYNNEFIA KAI LIGO PSIXROULA MIKRI PAIZEI STO PARKO KAI EGO BARIEME...

ALEKA MOY OLA TA PRAGMATAKIA SAS EINAI ORAIA KOYKLA THA EINAI SANTY SOY ME TO KALO BAFTISI SAS KAI TO ONOMATAKI SAS THA PERIMENOYME FOTO...OSO GIA TO FOREMATAKI MIN STENAXORIESE OPOS EIPE GEORGIA KATHE EMPODIO KAI GIA KALO...

HLIANNA NA XAIRESE TO KORITSAKI SOY XILIOXRONO...

THENA EINAI HROAS ME TOSA PAIDIA XARA STO KOYRAGIO SOU...

GEORGIA MOY TI NA PO IPOMONI KAI EYXOME NA PERASEI GRIGORA KAI AYTO TO PRAGMA TO ENA KAKO PISO APO TO ALLO...

MARIA MOY OXI DEN MAS EDOSE SIDIRO DEN XREIAZETE EINAI MIA XARA ETSI...APLA OTAN GINEI 12MINON THA KANOYME TIN EXETASI GIA TO STIGMA MESOGEIAKIS ANAIMIAS...OTAN IMOYN EGKIOS EKANA EGO KAI O SIZIGOS EKEINOS DEN EIXE EMENA MOY BRIKAN TO STIGMA EXO TIN APLI MORFI KAI MALON TO PIRE APO MENA...EXO KAI EGO XAMILO AIMATOKRITI KAI MEXRI TORA PINO SIDIRO K ASBESTIO EPIDEI THILAZEI...EPISIS PERASTIKA MIKROYLI SOY...

XEXASA BGALAME KAI ALLO DONTAKI APO PANO [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

FILIA SE OSES XEXASA ALLA DEN THIMAMAI ALLA...

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!τι κανετε?????σημερα πολυ χαλια ο καιρος!!!!!!!!

μπηκα να σας πω μια καλημερα κ να ξεκινησω σιγα σιγα τις ετοιμασιες για το βραδυ!!!!!!

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

πραγματικα ειστε η καλυθτερη παρεα!!!!! ;);););););):x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG:

μαρακι μου μπραβο συνεχιζεται να βγαζεται δοντακια!!!!εμεις εχουμε μεινει με τα δυο!!!! :lol::lol:

αχ βρε θενα μου πραγματικα γελαω μαζι σου ετσι οπως τα γραφεις!!!!!!να'σαι καλα!!! :lol::lol::lol:

κ παλι εχεις πολυυυυυυυυυ υπομονηηηηη κοριτσι μου μπραβο!!!!!

ελενακι μου πως εισαι σημερα?????εισαι καλυτερα??????

αλεκα αντε με το καλο να βαπτιστειτε κ να μην συμβει κ αλλο στραβο!!!!!

γεωργια μου τι ειναι αυτο βρε κοριτσι μου σου εχουν πεσει ολα μαζεμενα κοπεα μου!!!!!!υπομονη κουκλιτσα μου !!!!! α κ κανε κ κανα ευχελαιο οπως ειπε κ η ελενα!!!!!!!!

ρενατα μου,μαρακι μου,ζετα μου,πολλα πολλα φιλακια σε ολες κοριτσακια μου!!!!!!!

κ σε ολες οσες ξεχασα!!!!!!!!!

την αγαπη μου κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια..............Κι εμείς έχουμε συννεφιά σήμερα και ετοιμαζόμαστε για βροχές............

Να σου ζησει η κορούλα σου Ηλιαννα μου και να τη χαίρεσαι.........

Κορίτσια έρχονται τα πρώτα γενεθλια των αγγελουδιων μας...........τι σκεφτεστε να κανετε????????????

Να προγραμματιζόμαστε σιγά σιγά...............πείτε καμιά ιδέα.............

Περαστικά στα αρρωστούλικα μας................

Καλό Σαββατοκυριακο και καλα να περασετε.............χτες ητανε αργια για εμάς......γιορτασαμε την Ιδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας..........σήμερα πάλι δουλειά........σπάσιμο..........και αυριο ξεκουραση ελπίζω.............

Αλέκα μου καλοφώτιστη να ναι η Σάντυ μας και να πάνε ολα τελεια σημερα............

Γεωργία μου ελπίζω να περασει με τη φαρμακευτική αγωγή και να μη χρειαστει ινσουλίνη...........τι κακό και αυτό.........Για τον Αλεξ τι να πω..............ταρακουνησε τον λιγο μη σε εχει και σιγουρη και κανει οτι του καπνίσει κι εσυ εκει STAND BY............Να του λες οτι βγαινεις εξω με φιλες κλπ............Φιλάκια στο Γιωργάκη σου..........

Φιλάκια πολλα σε ολα τα μωρακια μας.........

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΡΥΩΛΟΓΗΜΑ? ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΔΙΝΟΥΜΕ ''ΜΑΧΗ''. Η ΜΚΡΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ :(:(:(:(:( ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 12:30 ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3:30 ΚΑΘΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ :o:o:o ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9. ΣΤΙΣ 9 ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΑΛΙ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΑ 45ΛΕΠΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ :cry::cry: ΕΧΩ ΞΕΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ 6-7 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ :-o:-o:-o:-o ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΡΔΙΤΣΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ :lol::lol::lol::lol: ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ :P:P:P ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΣ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞΑΚΙ ;;);;);;) ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!!! ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ :P:P ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ? ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ :roll::roll: ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ;);) ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΧΑΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ!!! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! [smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Δημοσίευση

ena γρηγορο χρονια πολλα κ απο μενα στην κορη σου ηλιαννα ηθελα να στα πω σημερα που εχει τα γενεθλια :D να περασετε καλα στο παρτι κ ξεκουραστα για σενα ;);););)

αλεκα να σου ζησει ελπιζω ολα να πηγαν καλα ..περημενουμε νεοτερα ;)

ζετακι κοπελα μου γαλανοματα τησ παρεασ(ειναι καμια αλλη? :?:oops::oops: ) κατσε κοιμησου ολο το μεσημερι γιατι αν συνεχισει ετσι δεν θα τη βγαλεισ καθαρει! :shock: οταν λεω εγω τα παιδια μασ ειναι σεληνιασμενα δεν με πιστευετε :lol::lol: δεν εξηγειτε αλλιωσ [-([-(

αχ κοριτσια εχω φαει μεγαλο κολλημα με το farmerama κ δεν ξεκολλαω με τπτ :?:?:mrgreen: (ασχετο χιχι)

εμεισ καλα ημαστε για τωρα δλδ γιατι ποτε δεν ξερεισ :cry::cry: αν κ μια γκρινια το βραδυ την εχει ...ειναι κ το μπουκομα αφου τον συκωνω τα μεσανυχτα κ τον πλακωνω στον ορο αλλιωσ δεν ησυχαζει :roll::roll: εχουμε κ κατι μερεσ που δεν τρωει μεσημεριανο με τπτ οτι κ να του δωσω καλομαθε στισ κρεμεσ εχω κ την πεθερα που του δινει ολο ψωμι αφου δεν τρωει το φαι του κ μου την εχει δωσει ...τησ την ειπα γιατι ετσι κανει κ στα μεγαλα κ τωρα τα μεσημερια την κοπαναει απο δω ...παει σπιτι τησ ;):lol::lol::lol::lol:

αυτα ...καλο σκ :x:-*:-*

Δημοσίευση

ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ Η ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΤΕ .....!!!!ΕΛΠΙΖΩΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.......ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ!!!! :D

ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΠΟΡΔΙΤΣΕΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟΣΥΝΑΧΟ!!!!! 2 ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΙΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟ ΦΟΥΛ ΤΟΝ ΕΧΩ....ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΛΛΥ ΧΑΝΕΣΕ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΤΟ ΝΕΟ???????????? ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΝΤΙ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!1 :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΕΙΔΕΣ ΕΛΕΝΑΚΙ ? ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ 3 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΖΙ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ.

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ. ΗΛΙΑΝΝΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΑΣ ? ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ?

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ? ΚΙ ΕΣΥ ΖΕΤΑ ? ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ. ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ LAPIN ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ, ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ, ΚΑΖΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΑ. ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ALL STAR ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΕΡΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ.

ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΟΠΙΚΕΝΑ.

Δημοσίευση

καλημερα

αν κ για μενα ηταν κακη μερα :roll:

εκει που ολα πηγαιναν προσ το καλυτερο τσουπ....να ο εμετοσ το βραδυ...η Δαναη εντωμεταξυ ειχε χτυπησει στο σχολειο το ποδαρακι τησ την παρασκευη αλλα δεν φανικε να ποναει τρελα κ χθεσ το βραδυ αρχισε να κλαιει οτι την πονουσε ...κοιταω ειχε γινει τουμπανο το δαχτυλο το μεγαλο κ το κουτουπιε τησ....μετα που εκανε εμετο λεω θα ηταν απο τα κλαματα γιατι το κανει αν κλαιει πολυ...αλλα συνεχισε ολο το βραδυ να ξερναει κ πεταει κ ενα 39 κ μασ αποτελειωνει..........απο το πρωι δεν ξανα εκανε εμετο αλλα ο πυρετοσ δεν λεει να πολυ κατευει κ φτανει στο 40 τωρα την εχω με το βρακι κ κομπρεσεσ...παραμηλαει κ καμια φορα αν κ τισ φετεσ με το μελι τισ τσακισε :shock::mrgreen: τεσπα πανε κ τα βαφτισια κ τα γεννεθλια που θα πηγαιναμε σημερα οχι οτι στεναχοριεμαι που τα εχασα αλλα πιο πολυ αυτα περημεναν πωσ κ πωσ για να παμε να φυγουν κ λιγο απο το σπιτι....

αχ τι νοσοκαμο ...εγω παιρνω σε λιγο πτυχιο ιατρικησ :?

αυτα ....θα χανομαι γιατι εχω κ χρεη μανασ

φιλια

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΘΕΝΑ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ? ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ. ΜΕ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΓΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Δημοσίευση

Και ναι κοριτσια ειμαστε επιτελους χριστιαννες και εχουμε ονοματακι ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!! Η Σαντυ απο τη στιγμη που μπηκαμε στη εκκλησια μεχρι που τελειωσαμε εκλαιγε! Περιττο να σας πω τι ακουσαμε αυριο που θα εχω περισσοτερο χρονο θα σας τα πω ολα..

Δημοσίευση

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

:((:((:((:((:((:-p:-p ΟΥΥΥΥΥΥ ΚΛΑΨΙΑΡΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΛΕΚΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΣ ΝΕΑ!!!!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ,ΚΑΤΣΑΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Η ΜΑΜΑ Κ ΤΣΑΓΑΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Κ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΕΡΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ ;) ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΜΥΞΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!

ΘΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ???? ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ ΑΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ :cry:

ΛΟΙΠΟΝ..... ΣΑΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑ!!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλιτσες μου!!!!!!πως ειστε??????απ'οτι βλεπω ολες την κανατε με ελαφρα ε???? :lol::lol::lol:

αχ βρε θενα μου περαστικα στη μικρουλα!!!!!!!!πως ειναι???μηπως ειναι καλυτερα????μηπως να την πηγαινες στον γιατρο με τοσο πυρετο???? (λεω εγω τωρα)!!!!

αλεκα μου να σας ζησει η νεοφωτιστη (κλαψιαρα :lol::lol: )!!!!!!!!! περιμενουμε τα νεα σας.

ρενατα μου αντε κοπελα μου μακαρι να γινει συντομα καλα ο αντρουλης σου να ηρεμησεις κ εσυ λιγο!!!!

ελενακι μου δεν ευχαριστηθηκατε το καφεδακι στην αυλη με τον κολοαερα ε?????αντε τι στο καλο απ'δω κ περα να φτιαξει ο καιρος!!!!!

να σας πω κ τα δικα μας τωρα:λοιπον χθες στο παρτυ ηταν καταπληκτικα!!!τα παιδακια μου (κ ειδικα η αννα μαρια μου σαν πιο μεγαλη) το καταχαρηκαν!!!!!το ευχατιστηθηκαν πολυ!!!!!!αφου η αννουλα περιμενε ποσες μερες πως κ πως να σβησει τα κερακια!!!!!περασανε υπεροχα ολα τα πιτσιρικια,πεξανε,χοραψανε μια η ωρα τελειωσαμε !!!!!!!!ευτυχως παει περασε κ αυτο!!!!!!

τωρα πλεον εχει μονο ξεκουραση κ τιποτ'αλλο!!!!!

αντε να ερθει κ η τριτη να παω στο γιατρο να δω τι κανει κ αυτο το μικρουλι εκει μεσα,αν ειναι καλα κ φυσικα τι γινεται με την αποκοληση!!!!!!μακαρι να μην υπαρχει!!!!!!!

για αλλη μια φορα σας ευχαριστω πολυ κουκλιτσες μανουλες για τις ευχες σας για τα παιδακια μου!!!!!!

να ειστε ολες καλα κ να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΥ ΣΑΣ Ε???? Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ :D ????? ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΒΡΕ1!!!!!!

ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ!!!!!!!!!! ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...