Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δεν πανε ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ε=ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ!!!!!

ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 5 ΕΝΣΗΜΑ ΑΝ ΕΡΘΩ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ?????? ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΟΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ Κ 3 ΜΗΝΕΣ :shock::shock: ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ 5 !!!!

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναμαι και εγω.... Τωρα καταφερα να σας διαβασω ολες ουφφφφφ!

Ελενα μου και εγω που κολλησα ενσημα σε σχεδον ενα μηνα ειχαν περαστει και ετσι καταφερα και πηρα ανεργια. Ο Χρηστακης μας ειναι καλυτερα??? Τα κατω δοντακια εβγαλε?

Μαρια ευτυχως να λες που δεν ειναι θυρεοειδης οσο για την ηλεκτροφορηση ειναι για το στιγμα της αναιμιας λογω χαμηλου αιματοκριτη μη φοβασαι ολα ενταξει θα ειναι. Και εδω για μπομπονιερες τα ειχανε αλλα ταιριαξανε τελεια με τα γλυκακια και ειναι πανεμορφο εμφανισιακα. Γιατι δεν την ασφαλισες επανω σου εξ αρχης? Εγω την ασφαλισα επανω μου τη Σαντυ και πηρα και 10% αυξηση απο το ταξυ βασει των εισφορων μου.Αυτο με την αλλαγη του παιδιου το ταξυ στο ειπε? Εβγαλες και εσυ και το παιδι βιβλιαριο ΙΚΑ? Ψαξτο και μεσα απο το ΙΚΑ για να σιγουρευτεις γιατι το ταξυ μας εχει συνδεσει κανονικα και με το νομο.

Ζετα μου χρονια σου πολλα και συγχαρητηρια για την τσαχπινα κορη σου που μας τρεχει... Η Σαντυ ενα βημα κανει μονη της και τσουπ στο πατωμα και παλι και παλι...

Θενα μου γερα γερα με τσαμπουκα...Μηπως θα επρεπε να παρεις εναν αφυγραντηρα στο σπιτι? Γιαννενα εχετε τρελη υγρασια. Εγω παντως σωθηκα μαυτο, μενουμε ακριβως διπλα σε ποταμι εδω και η μικρη δεν εχει κρυωσει καθολου μεχρι στιγμης και ειναι και ολη την ωρα εξω. Κατι μυξες τρεχουν αλλα ακομη δεν εχει βγει ολο το δοντακι της για να σταματησουν.

Αχ κοριτσια ευτυχως που ο γιατρος μου ειπε ψαρι στο χρονο γιατι σιχενομαι την ψαροσουπα και φυσικα δεν ξερω τα ψαρια, δεν θελω να τα βλεπω και ουτε συζυτηση για να τα πιανω στα χερια μου...Οταν ερθει η ωρα αλλοι θα την φτιαχνουν την ψαροσουπα. Παω για νανι γιατι αυριο εχω τρελο τρεξιμο...Φιλακια πολλα

Δημοσίευση

1) ζετακι χρονια πολλα να τα εκατοστισεισ κ με ενα μπεμπη :mrgreen:

2)μπραβο σασ για τα βιματακια....τα κοριτσια βιαζοντε παιδι μου δεν κρατιουντε :mrgreen:

2)αλεκα ειναι τελεια ...θα τα εχεισ για γλυκο στη βαφτιση η για μπομπονιερα?

3)ελενα πηγαινε στο λογιστη να σου βγαλει τα ενσιμα του 2011 οσα εχεισ ...παρε κ τα αλλα κ πηγαινε αλλα πρωτα να στα σφραγισουν στο ικα(αυτα του λογιστη)

4)ελενα να σου ζησει η συμπεθερα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

5)μαρακι να ξαναπασ αλλα σε αλλων κ να του πεισ οτι αν δεν θα το βαλεισ στο ονομα σου δεν θα μπορεσεισ να παρεισ οικογενιακο επιδομα απο τον οαεδ(εκτοσ κ αν το περνει ο συζυξ απο τη δουλεια του)

τα νεα μασ...σημερα καλυτερα απο γκρινια τουλαχιστον....πηγαν σχολειο τα μεγαλα ο ιασονασ ηταν ισυχοσ τον πηρε κ η πεθερα μου κατω στο σπιτι τησ κ ετσι ηρεμισα...το κεφαλι μου νομιζω σημερα ηταν καλυτερα κ αυτο με τοσο ορο που εχω βαλει πωσν να μην ηταν αν περημενα απο την αντιβιοση να γιανω σωθηκα :shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen: πλακωθηκα κ στο βιξ κ ηρθα στα ισια μου :lol::lol: .

Δημοσίευση

Καλησπέρες από Πάτρα...

Είμαι χάλια..πονάει ο λαιμός μου,το κεφάλι μου,τα κόκκαλα μου..ο Κωνσταντίνος ξύπνησε χτες το βράδυ στις 4 και είχε γκρίνια..γκρίνια..τον βάλαμε στη μέση μας με αποτέλεσμα να μην κοιμηθούμε ούτε εμείς..γκρίνιαζε μέχρι τις 6.30!!! :shock::shock: Είχε κλειστά τα μάτια και γκρίνιαζε!! Δεν το χω ξαναδεί αυτό..Ο άντρας μου πήγε κατευθείαν για δουλειά,εγώ προσπάθησα να τον κοιμήσω..κοιμήθηκε μια ωρα και μετά πάλι γκρίνια...το μεσημέρι κοιμήθηκε μισή ώρα και τώρα πριν λίγο κοιμήθηκε ..του φταίγαν όλα... αύριο θα τον παώ γιατρό νομίζω..πυρετό δεν έχει αλλά του έδωσα ντεπόν να ηρεμήσει...ουφφφφφφ.....

Στα δικά σας τώρα..

Μαρία μου μπράβο για τις εξετάσεις σας!! Πολύ ευχάριστα νέα..απλά η κοράσα είναι φαγανούλα ε? ;)

Ζέτα μου Χρόνια σου Πολλά,καλά,με αγάπη και κυρίως Υγεία!! Να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!Και φυσικά συγχαρητήρια για τα βηματάκια σας!!!

Μαρίνα μου καλά το πάτε το ωράριο!!!!

Αλέκα ακόμα με το φόρεμα? Τί γίνεται βρε παιδί μου...Πολύ ωραία τα κορωνάκια!!!Για κεραστικά δε θα είναι?

Έλενα μακάρι να σας ακολουθήσουμε και εμείς με το ψάρι!! Welcome to the club με τα δόντια!!! Καλά στο ΙΚΑ είναι για να είναι..μια φορά χρειάστηκα κάτι χαρτιά και πήγα,και παραλίγο να δείρω την υπάλληλο..οι υπόλοιποι φώναζαν "πέστα πέστα"!!!

Δημοσίευση

mariaxar κ εμενα χθεσ ετσι ηταν γενικα αυτεσ τισ μερεσ ολο κλαιει ιδικα το βραδυ...πρωτη φορα τον πηρα στο κρεβατι αλλα του εδωσα ντεπον μετα απο λιγο γιατι δεν σταματουσε......μπασ κ εχει καμια πανσελινο τωρα κοντα κ σεληνιαστηκαν τα μαγιοπαιδα μασ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΣΥΝΑΧΟΜΕΝΩΝ!!!!!!! :cry:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!!! Η ΜΥΞΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΛΕΣ Κ ΑΝΟΙΞΑ ΒΡΥΣΗ Κ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΒΗΧΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ :cry: ΑΥΡΙΟ ΕΧΤΡΑ ΓΙΑΤΡΟ!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΑΛΕΚΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΗΔΗ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΙΚΑ(ΤΑΞΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ) :lol::lol: ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΤΟ 10% ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΣΑ ΕΠΙΑΣΕΣ???ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ 3.500ΕΥΡΩ...

ΘΕΝΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΞΥ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΙΣΩ...

Δημοσίευση

Καλημερα σας απο τη βροχερη Ροδο...Μακαρι μεχρι το σαβατο να φτιαξει παλι ο καιρος.... Δεν σας λεω τιποτα για το φορεμα για να μη στεναχωριεμαι πιο πολυ.... Παντως εχασα και αλλο κιλο!

Θενα μου το ΤΑΞΥ ειναι το ταμειο ασφαλισης ξενοδοχουπαλληλων απλως τωρα εχει κλεισει και εχει ενωθει με το ΙΚΑ. Δηλαδη πλεον εχω βιβλιαριο ΙΚΑ....

Μαρια μου εγω πηρα 4000ευροπουλα απο το ταξυ (ειναι με το 10% μεσα) και 1000ευρω απο το ΙΚΑ σαν οικογενειακο βοηθημα. Εγω και η μικρη εχουμε και τα δυο βιβλιαρια γιατι εδω στη Ροδο εχουμε ακομη και λιγους γιατρους στο ταξυ και γραφουνε ακομη στο παλιο μας βιβλιαριο και οχι στου ικα το βιβλιαριο.

Μαριαχαρ περαστικουλια σου τριψου τριψου καλα και ξεκουρασου γιατι ο μικρος θα σε ξετιναξει!

Ελενα υπομονη με τις μυξες οσο πιο συχνα τις τραβας τοσο δεν θα βηχει και δεν θα σου παρουσιασει τιποτα αλλο. Εμεις ετσι τις περασαμε η Σαντυ να χτυπιεται με τη μυξορουφηχτρα αλλα βηχας μονο τις πρωτες μερες.

Σημερα εχω μπομπονιερες,νυχια,αυτοκινητο καθαρισμα,αεροδρομειο. Φαγητο εφτιαξα χθες για ολους μας χοιρινο μπουτι στη γαστρα με πατατουλες, θα το αλεσω να το εχω ετοιμο για την μαμα μου ωστε αν αργησω να την ταισει την κοκοπικενα. Και ισως να περασω και απο το κομμωτηριο γιατι μπορει να χριαστω και αλλες ανταυγιες με τη τρεσα που θα βαλω....Αυτα φιλακια σε ολες σας!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΑΛΕΚΑ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ 1000ΕΥΡΩ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ...

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 10% ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ???

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρεσ!!!!! ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ!!!! ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΟΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ!!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ !!!! :? ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Κ ΣΙΡΟΠΙ ΑΕΡΟΛΙΝ Κ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΛΝΤΕΣΑΛΙΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΕΝΤΡΙΒΕΣ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!! :P

ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΚΟΠΙΚΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΤΟΙΜΟ!!!! ΤΟ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!! ΚΡΗΤΗ-ΗΜΑΘΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ!!!!! ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ!!!!! ΜΗ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! ΠΑΝΕ ΔΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ Ν Σ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ!!!!!!! ΠΟΠΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ1!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΦΑΙ!!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΤΩΡΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ!!!!!!!!

ΙΚΑ?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

τσα!!!!!!!!!!να'μαι κ εγω!!!!!!!γεια σας κοριτσια μου !!!!!τι κανετε??????τα μικρουλια μας τι κανουν????

ημουν εκτος κοριτσια μου γιατιημουν χαλια απο ανακατωσουρες κ ζαλαδα!!!!!!σημερα ειμαι καπως καλυτερα!!!ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για το παρτακι μας το σαββατο!!!!!!αχ αυριο η αννα μαρια μου εχει γενεθλια!!!!σαν αυριο πριν απο 3 χρονια ηρθε στη ζωη μας!!!!!την αντικρυσαμε,της δωσαμε τα πρωτα της φιλακια κ τις πρωτες της αγκαλιτσες!!!!!:(:( !!!!αχ παλι συγκινηθηκα!!!!!!

προλαβα κ σας διαβασα το πρωι λιγο κουκλιτσες μου,ομως δεν θυμαμαι κ πολλα!!!!!!! :oops::oops:

τι σπουδαιο ε??? :lol::lol::lol::lol:

πολλα φιλια σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου ομορφες! Μας τα χαλαει ο καιρος που εχει συννεφια παλι σημερα αλλα τι να κανουμε. Λοιπον εν συντομια σημερα το δρομολογιο μας εχει τραπεζα,γλυκα,κοστουμι μπαμπα, φορεμα μικρης και καφεδακι για να ηρεμησουμε και εγω και η νονα της. Σας βαζω φωτο απο νυχια, μαλλια και τη μπομπονιερα.

post-12053-13873936659892_thumb.jpg

post-12053-13873936660055_thumb.jpg

post-12053-13873936660331_thumb.jpg

Δημοσίευση

καλημερα!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ :D ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ!!!! Κ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

ΜΠΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΑΝΙΟΥ!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΛΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! :?

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΠΟ ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ :D:D:D

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!τι κανετε?????σημερα παλι ψιλοχαλια ο καιρος!!!!!!!!!!αλλα τι να κανουμε...αν εχουμε καλη διαθεση!!!!!!!! :D:D:D:D

εμεις ειμαστε μια χαρα!!!!!!!ο αγγελακος μου εχει μονο λιγο βηχα αλλα οχι κατι το σημαντικο!!!!!!!ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για το παρτακι μας!!!!!!!σημερα θα παω να αγορασω κ τα τελευταια!!!!!

αχ ελπιζω να περασουμε τελεια αυριο!!!κ πιο πολυ τα παιδακια μου (κ τα υπολοιπα που θα ερθουν)!!!!!!!

να περασουν καλα,να ειναι καλα κ χαλαλι τους ολα!!!!!!!

αλεκα αντε αυριο κανετε μπλουμ μπλουμ!!!!!!0λα τελεια!!!!!

ελενα μου τυχερη σημερα ξεκουραση!!!!!μια χαρα!!!!!!!!

οι υπολοιπες που ειστε βρε κοριτσια??????

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...

ΑΛΕΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΚΑΛΕ ΤΟ ΝΥΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΡΟ ? ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΑΣ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.

ΜΑΡΙΑΧΑΡ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ.

ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ? ΤΑΥΡΑΚΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ !!!!

Δημοσίευση

γεια σου ρενατα μου!!!!!!!πως ειστε κοπελα μου εσεις??????

ναι καλη μου εννοειται πως θα ΠΡΟΣΕΧΩ κ προσεχω παρα πολυ!!!!!!!εγω δεν θα κανω τιποτα.ολα θα τα κανουν ο αντρας μου με τη μαμα μου!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!! :x:YMHUG: !!!!σε ευχαριστω πολυ να'σαι καλα!!!!κ εσυ να χαιρεσε το παδακι σου, την οικογενεια σου!!!!!

Δημοσίευση

Λοιπον το φορεμα μαλλον θα ερθει δευτερα και μου το κανουνε δωρο και φυσικα πηγαμε και της πηραμε αλλο φορεμα γαματω και αυτο φωτο μετα. πηρα και τα γλυκακια μας φραουλιτσα φωτο μετα!

Ρενατα τετοιο μωβ ειναι το φορεμα μου σκουρο απλως εχει το πετρολ και το σπαει

ηλιαννα μου καλες ετοιμασιες εσυ και χαλαρα!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ!!!!! Κ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΠΙΚΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ???? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΥΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ;);) ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ :lol::lol::lol: ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕ?

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου τί κάνετε?

Εμένα τρέχει η μύτη μου και φταρνίζομαι συνέχεια,είναι και ο άντρας μου ψιλοχάλια..

Ο Κωνσταντίνος είναι καλά αν εξαιρέσουμε τη μυξούλα...ορό,ορό και πάλι ορό..γιατρό δεν τον πήγα γιατί χθες έδειχνε καλύτερα..ε σήμερα τα ίδια...δεν έχει γκρίνια...μόνο μυξούλα!!

Αλέκα ωραίο το μαλλί,με 'για!!Και τα νύχια πολύ ωραία!! Γιατί δε έκανες και τα πόδια το ίδιο? Η μπομπονιέρα σας εντυπωσιακή!Μπράβο σου!! Τα κανόνισες όλα πολύ καλά!! Όσο για το φόρεμα το καινούριο, περιμένουμε φώτο!!!Τί να γίνει? Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα...κάθε εμπόδιο για καλό! Άντε καλά να περάσετε αύριο,και εύχομαι να κλέψετε την παράσταση μάνα και κόρη αύριο και να σκάσουν όλες!!! :lol::lol:

Ηλιάννα να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!! Να είναι πάντα γερή και δύνατη, να την καμαρώνετε!! :ymparty::ymparty:

Μαρία μου ξέχασα να σε ρωτήσω..τί σου πε ο γιατρός για το σίδηρο? θα της δίνεις έξτρα?

Ζετούλα τί κάνεις? Το ωραίο σου κοριτσάκι πώς είναι?

Έλενα πού είσαι? Πώς είσαι εσύ? Ο γαμπρός της Ζέτας πώς είναι?

Ρενάτα μου εσύ? Καλύτερα ο αντρούλης σου?το ζουζούνι σου?

Μαρίνα? Εσύ Θένα? Εντάξει με το νοσοκομείο? :) Πάνε καλυτερα οι ασθενείς?

Ρε κορίτσια έβαλα τον internet explorer 9 και δε μου εμφανίζει ποιές είστε μέσα και το παράθυρο του chat από κάτω..Άμα μπει καμία ας μου στείλει κάτι στο chat να δω από πού θα μου έρθει... :roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...