Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!!!ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ Νο11


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΓΕ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΕΙΟ!!! ΕΒΑ΄ΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΕΝΟΥΡΙΑ ΜΠΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!! :?:?:? ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ!!!! ΤΟΣΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΣΕ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!! ΜΗΛΑΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΑΜΑΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΗΜΟΥΝΑ ΦΟΥΛ!!!!! 9 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΞΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ!!! ΠΗΡΑ Κ 2 ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ!!! Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :?

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ Η ΝΥΦΗ???? ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΜΑΜ Κ ΝΑΝΙ!!!! :D ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ :D

ΑΛΕΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΡΕΙ????????

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΙΚΕΣ!!! ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ!!!!! ;)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΥΞΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γελα ελενα γελα απο πισω μου ερχαισε :-w:-w

Εμεις με την γαστρεντεριτιδα τα ιδαμε όλα …χθες ηρθε κ με μαζεψε ασθενοφορο…νομιζα ότι θα πεθανω χωρις υπερβολες.

Κολλησαμε κ εγω κ ο Αηδονης ξερναγαμε :ymsick::ymsick::ymsick: κ λογο της περιοδου ισως δεν αντεξα μου επεσε κ η πιεση κ δεν ειχα δυναμη να παω μεχρι το αυτοκινητο ….με τα πολλα με βαλαν στα εκτακτα κ αφου εγω ειμουν στο κοσμο μου με ρωταει ο γιατρος : ηλικια? 32…ποσο??????32 ξανα λεω …….πεταγετε κ η κουνιαδα μου κ λεει ʽμε τρια παιδιαʼ ποσα???????ξαναρωτανε κ αρχισαν να ψαχνουν το βιβλιαριο για τα αληθες στοιχεια μου γιατι πανω από 17 δε με εκαναν….εγω σε αθλια κατασταση….φορμα,ακαλτσοτη με τσοκαρα κ μια μπλουζομπιτζαμα με τον μικι κ τη μινη που να καταλαβουν ποσο ειμαι…αφου μου βαζουν ορο να στανιαρω κ μου περνουν αιμα με αφυνουν με κατι παπουδια σε ένα δωματιο κ μετα από 3 ωρες παω για ακτινογραφιες κ εκει ακουω τα ιδια ʽποσο?????ποσα???????ʼτελικα αφου εφυγα το βραδυ καπως καλυτερα στο ασανσερ βρισκω έναν γυναικολογο κ μου λεει ʽαντε θα σε παω στο γυναικολογικο να δεις πως είναι που θα ερθεις σε μερικα χρονακιαʼ(εγω κατεβαινα στο παρκινκ) κ αφου του λεει η κουνιαδα ότι εχω τρια αρχισε κ αυτος τα ποσα –ποσο εγω δεν μιλουσα από το χαλι μου ευτυχως ειχα κ την κουνιαδα ο αηδονης χαλια κ αυτος δεν μπορουσε νε κατσει μαζι μου….τεσπα εδινε τις απαντησεις αυτή γιατι με τοσα πολλα ποσο-ποσα δεν θα την εβγαζα καθαρη.. :shock::lol:

Το βραδυ ξανα αρχισε ο γιωργος τους εμετους παει το χαλι στο δωματιο τι εχει τραβιξει κ αυτό...ο ιασονας ξυπνησε σημερα με διαρια κ η πεθερα μου χθες ξερασε κ αυτή σημερα ο πεθερος με το στομαχι καπως αλλα του εδωσα κατι χαπια που μου εγραψαν χθες κ συνιλθε…αυτά τα λιγα …αρχισα λιγο να τρωω σημερα γιατι ειχα από πρωχτες κ ειχα ζαλαδες.

αααα το καλυτερο δεν σασ το πα...τελικα πηρα τηλεφωνο να παω το χαλι για πλυσημο κ μου λεει ο συζυξ παμε μαζι να δουμε κ κανενα αλλο...κατεβαινω κατω ειναι το ξυλουργιο του αντρα μου κ ηταν ενασ πελατησ κ γυριζει κ του λεει'η κοπελα ειναι η κορη σου' :shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μηλαμε επαθε σοκ ολα τα εχουμε ακουσει αλλα αυτο ηταν το τελιωτικο χτυπημα γιατι ενα χρονο με περναει αλλα εχει γκριζαρει πολυ κ γενικα μεγαλοφερνουν οικογενιακοσ.

τεσπα πηγα τη μοκετα παραγγηλαμε κ αλλη μια γιατι το καλοκαιρι θα αλλαξουμε τα δοματια.

μαρινακι αφου τον ποτιζεισ κ τα μεσανυχτα ειναι λογικο να βγαινουν απ εξω....εμεισ με ενα γαλα κ γεμιζει αλλα τωρα πρωτα τον ταιζω κ μετα απο κανα τεταρτο μπανιο που θα εχει κατουρισει κ το πρωι ειναι καλυτερα.....οσο για το ξενυχτι ειμαι συγουρη οτι οταν τον βγαλεισ απο το δωματιο θα ειναι καλυτεροσ αλλα τωρα με τα δοντια τουσ που υποφερουν θα ηταν καλα μια πιπιλα αλλα αν δεν περνει τουλαχιστων μην του δινει πολυ γαλα τα μεσανυχτα λιγο ισα για παριγορια το θελει αφου δεν πιπιλαει.

ηλιαννα πωσ εισαι? οι εμετοι σταματισαν καθολου?

αυτα παω γιατι δεν σασ αντεχω αλλο :-p:-p:-p

__________________

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ...ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ....ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ!!!!! :shock::shock::shock::shock: ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΜΩΡΗ????

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΕΙΑ???? ΠΟΠΟ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!! ΣΟΥ ΓΙΝΕ Ο ΚΟΛΟΣ ΝΑ Ο???????

ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΕΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ???? :lol::lol:

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΥΡΑΝΙΑ!@@@!!! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Κ ΚΑΤΕΛΗΞΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ! ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ!!! Κ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ!!! ΤΙ Σ ΔΩΣΑΝ ΕΣΕΝΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μακαρι να γινοταν ο κολοσ να ξαλαφρονα κ λιγο.....εμετουσ ειχα εντονουσ...ενα για το στομαχι κ το πριπεραν για τουσ εμετουσ......η ερμη η πεθερα λεσ κατα λαθοσ να το εφαγε κ αυτη αυτο που μασ εφτιαξε :shock::lol::lol::lol:

εγω πρωτη φορα το παθαινω κ μπορω να πω οτι ουτε στισ εγκυμοσυνεσ τετοιο εμετο δεν προλαβαινα να αναπνευσω(τρωει καμια σασ? :mrgreen: )τεσπα

απο οταν τα παιδια πανε σχολειο αρχιζουν ολα γι αυτο στο λεω ...να προετιμαστεισ ψυχολογικα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σας κοριτσαρες μου... Χαλασε η μαμημενη κλειδαρια του αυτοκινητου μου και δεν λεει να βγει το κλειδι και οπως καταλαβαινετε δεν βγηκα για καφε...Σημερα θα το παω στην αντιπροσωπεια μπας και το βγαλουν αυτοι που ξερουν...

Ελενα μου θα της τα φορεσω να την δειτε αν καθησει... Οσο για το πονοκεφαλο βρες μια ξεματιαστρα παντα standby....

Θενα μου ειναι υπουλη η γαστρεντεριτιδα. Περσυ επαθε ολο το ξενοδοχειο που δουλευα απο τους εργαζομενους μεχρι τους πελατες...αστα. Περαστικουλια σας..... Καλα οσο για την ηλικια σου ασχολιαστο!

Μαριαχαρ 30αυγουστου ειναι η γιορτη μου αλλα καλοδεχουμενες οι ευχες σου. Καλα τον κανεις και τον τσιγαριζεις τον αντρα σου, ετσι θελουν μπας και αλλαξουν μυαλα...

Ρενατα μου εσεις πως τα πατε??? Εχει ξεκινησει να σηκωνεται ο αντρας σου ή οχι ακομη?

Συμπεθερουλα μου τι εγινε?Ολα καλα με τον Αλεξ?

Ζετα μου και εγω θελω μακιγιεζ δεν ειμαι μακρια......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσακια μου.............

Περαστικά σας Θένα μου.................τι πάθατε και σεις???????????Μάτι μάτι...............Σαν της Έλενας!!!!!!!!!!!!!!Τι κακό είναι αυτό????????Ευχομαι να γιάνετε γρήγορα οικογενειακώς!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Αλέκα μου............και συ τι κακό έπαθες?????????????Μα να μην πας για καφέ?????????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τραγωδία!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εμείς που δεν πάμε ποτέ πουθενά μας έφαγε η ζήλεια.. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν του δίνω τα μεσάνυχτα γάλα................μόνο στις 10 και στις 4.............δε θέλω να τον ξυπνάω τα μεσανυχτα για γάλα............θα ξυπνάω κι εγώ να τον ξυπνάω να πίνει γάλα???????????Που ήσουν??????????Πούποτε???????????????

Μαράκι δείχτου της να της περάσει............μετά όμως θα πει ότι είσαι στρίγκλα και φάουσα!!!!!!!!!!!!!!!!Εμείς έχουμε περπατούρα 1,5 μήνα................έχει γίνει οδηγός ο Ορέστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σουμαχερ τον φωνάζω..............δε μου χει αφήσει τραπεζάκι, ερμαρακι, πόρτα που να μην εχει γρατσουνιές...........

Ελενάκι προσέχετε απ' τα ρεύματα..............

Φιλάκια πολά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ :D:D:D:D:D

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ Κ ΥΠΝΟ!!!!!ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΧΤΗ!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑΖΕΙ :twisted::twisted::twisted::twisted: ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΟΛΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΥΝΤΖΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! :lol::lol::lol::lol: ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ :lol::lol::lol:

ΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ??????????????????????????????ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΥΑΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ!!!!! ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΗΣΤΗΤΕ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΝΑΚΙ???????? ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????

ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ!!!!! Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΣΚΟΠΙΕΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ!!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ???? Η ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μολις γυρισα απο την αντιπροσωπεια του αυτοκινητου,τελικα θελουν αλλαγμα ολες οι κλειδαριες και παει το μαλλι 150ευρω. να δω ποτε θα μου το φτιαξουνε και μεχρι τοτε μεσα θα καθομαι εγω......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρες και από Πάτρα!!

τί κάνετε?

Θένα μου τί πάθατε? πω πω..μια φορά πριν 2-3 χρόνια έπαθα γαστρεντερίτιδα και δεν το ξεχνάω.. :shock::shock: άντε περαστικά σας οικογενειακώς κοπέλα μου!Σοκ οι γιατροί με την ηλικία σου ε?? :lol::lol: εσύ θα θες να πας σε club και θα σου ζητάνε ταυτότητα στην πόρτα!!!

Έλενα σίγουρα θα σε περάσουν για τρελλή..ειδικά αν σε κοιτάνε από τη κάμερα να μουντζώνεις όλους τους πελάτες!!!!! :lol::lol: άντε να τους πείσεις για το κυπριακό έθιμο!!!!

Μαρίνα μου προτιμώ να με πει φάουσα..γιατί τόσο καιρό ήμουν το θύμα τζιαι πάλε δεν ήταν ικανοποιημένη..ε τωρά θα δει τζιαι την άλλη όψη του νομίσματος!!! Μόνη της το διάλεξε!!!Έμένα προς το παρόν δε μου τα έγδαρε..λίγο καμιά γραμμούλα στον τοίχο όπως χτυπά με φόρα...

Αλέκα θέλουμε να δούμε το μοντελάκι ε? Καλά λέει η Μαρίνα..και εσύ να μην πας για καφέ!!! ;);):lol::lol: Αυτό θα σου έλεγα..το σκέφτηκα ότι θα θέλαν άλλαγμα οι κλειδαριές όλες όπως και το ότι καθυστερούν..τουλάχιστον μιας ξαδέρφης μου της καθυστέρησε αρκετά! Δε λες που έκανες τα βασικά για τη βάφτιση...

Η Γεωργία τί κάνει?

Η Ρούμπι?

Η Στέλλα δε χάθηκε ρε κορίτσια? Έχει καμία νέα της?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια...σημερα καπωσ καλυτερα φοβαμε ομωσ να φαω λετε να γινω στιλακι μεχρι το καλοκαιρι :shock::lol::lol:

αλεκα μπασ κ καποιοσ ξυνοσ σε σαμποταρει για ψαξτο λιγο :idea::o εκτοσ κ αν ο αντρασ σου το εκανε για να γλιτωσει τα εξοδα απο τουσ καφεδεσ :lol::lol::lol::lol: περισσοτερο θα κοστιζαν :lol::lol::lol::lol: .

ναι καλε χαθηκαν τα κοριτσια :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!! τι κάνετε? εμείς καλά.σήμερα είχα πάει σε μια συνέντευξη για μια δουλειά αλλά μούφα η κατάσταση :(:( θένα μου περαστικά σας!!!! πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για όλους σας φαντάζομαι...ελπίζω να αναρρώσετε γρήγορα :P συμπεθέρα και μένα η μικρή στις 9 κοιμάται. το γάλα της το δίνει ο μπαμπάς της στις 12 κοιμισμένη και πίστεψέ με είναι η καλύτερη ώρα, δεν κουνιέται καθόλου :D:D:D:D:D α!!!! σήμερα κάναμε τα πρώτα μας 2 βήματα χωρίς να την κρατάω από το χέρι :D:D:D ηλιάννα μου πώς είσαι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρες μου σας διαβάζω...

Προς το παρόν είμαι καλά.... Έζησα τρελές καταστάσεις..... Δεν προλαβαίνω να γράψω και πολλά!!!

Θα επανέλθω απο εβδομάδα να τα πούμε... Φιλάκια πολλά σε όλες και σε όλα τα κουκλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επανηλθα!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΚ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!! ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ

\:D/ \:D/ \:D/ :-bd:-bd ΜΠΡαβΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΜΑΙ!!!!

ΘΕΝΑ ΦΑΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΛΑΙΤ!!! ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΡΥΖΑΚΙ......ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ....ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΝΟΒΟΛΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΙΝΗ :roll:

ΗΛΙΑΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σας κοριτσακια μου!!!!!πως ειστε??????τα μικρα ζουζουνακια μας τι κανουνε?????μπηκα ισα ισα για λιγο να δωσω το παρων!!!!!!δεν προλαβα να σας διαβασω καλα, καθως σημερα το πρωι ειδα κατι καφε κομματακι κ πηρα αμεσως τηλ τον γιατρο μου κ μου ειπε να μην σηκωθω,να μην κανω τιποτα κ οχι βαρη.να παω την τριτη να με δει να δουμε αν ειναι ενταξει η ψυχουλα μου!!!!!!η αληθεια ειναι πως ειμαι πολυ φοβισμενη, αλλα .....δεν μπορουμε να τα βαλουμε κ με τον θεο!!!!!Αυτος κανονιζει,οποτε ....... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ευχομαι να ειστε ολες καλα κοριτσακια μου εσεις κ τα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ!!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ?????

ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Κ ΠΟΛΛΥ!!!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σας μανουλες μου ομορφες. Χαρα θεου σημερα στο νησι μας και εγω εχω ξεκινησει απο το πρωι πλυντηρια.... Φυσικα μην εμενα μεσα και να μην παω για καφε, ακουστε τη λυση βρηκα ωστε να παιρνω το αυτοκινητο μου και ας μη βγαινει το κλειδι απ'τη μιζα. εχω παντα μαζι μου ενα σεντονι παλιο και σκεπαζω ολο το ταμπλω και δεν φαινεται αν εχω στο τιμονι πανω τα κλειδια...καλο εεεε?οχι που θα μου γλυτωνε!!!!

Συμπεθερουλα κρατα γερα εδω θα ειμαστε να σε ακουσουμε......

Ζετα μου αστα πικρα με τις δουλειες που θα παει βρε θηριο θα βρεις κατι. Οσο για την Δημητρουλα μας συγχαρητηρια αντε και να τρεχετε!!!!

Ηλιαννα μου ησυχη και ηρεμη μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα ολα καλα θα πανε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Αλέκα...........είσαι μία εσυ...............αφήνεις τα κλειδιά στο αυτοκίνητο για να μη χάσεις τον καφέ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Πολύ μ' αρέσεις!!!!!!!!!!!!!!Εγώ δε θα το τολμούσα ποτέ..............Εύγε!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι κάμε της τα κάστια εμέις μαζί σου............αν θες βοήθεια είμαστε πρόθυμες πάντως!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοβαρά και γω σκεφτομουνα πως χάθηκε η Στέλλα........να ανησυχήσουμε???????????Τι έπαθε??????????

Άντε καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε..............να ξεκουραστείτε!!!!!!!!!!!!!Ηλιάννα μου μην αγχώνεσαι μάλλον αυτό που λέει η Έλενα είναι...........αφού δεν έχεις δει αίμα νομίζω πως δεν είναι τίποτα..............απλά ξεκουρασου............

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Ηλιάννα μου ξεκουράσου και ηρέμησε..για να μη σου πει ο γιατρός να πας αμέσως σημαίνει δεν είναι ανησυχητικό...μην σκέφτεσαι αρνητικά..μόνο θετικά! φιλιά στην κοιλίτσα σου!!

Γεωργία μου φτάνει που είσαι καλά!εμείς εδώ θα είμαστε, όποτε μπορείς και θες, να μας μιλήσεις..

Αλέκα μπράβο!!Είσαι φοβερή!!Ούτε εγώ θα το τολμούσα!!!

Ζέτα μου μπράβο για τα βηματάκια σας!!! Άντε να σας ακολουθήσουμε και εμείς οι υπόλοιπες σιγά σιγά!!!

Όσο για τη δουλειά,δύσκολοι οι καιροί τώρα..υπομονή...

Μαρίνα μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Θένα πώς είστε σήμερα? καλύτερα φαντάζομαι..

Έλενα δουλεύεις? Πώς πάει ο πονοκέφαλος?

Εδώ ψιλοβρέχει και μου χάλασε τη διάθεση..ήθελα να πάω για κάτι ψώνια...προς το παρόν κάνω δουλίτσες μέσα...και ο Κωνσταντίνος με ακολουθεί παντού με την περπατούρα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσάρες και μπεμπάκια!!! τι κάνετε? εγώ μόλις κοίμησα τη μικρή και τώρα ετοιμάζομαι να φάω. σήμερα θα είμαι μόνη μου με την δήμητρα γιατί ο άντρας μου δουλεύει μέχρι τις 12 και πρέπει να επιστρατεύσω όλη μου την υπομονή :roll::roll: το πρωί την πήγα στις κούνιες αλλά φοβήθηκε η φοβιτσιάρα και όταν την εβαλα στην κούνια προσπαθούσε να σηκωθεί και άρχισε να τρέμει :-\ :-\ στην τσουλήθρα τα πήγαμε καλυτερα!!! το καλό ήταν ότι έβλεπε τα άλλα παιδάκια που περπατάγανε και δεν ήθελε να κάτσει στο καρότσι, ήθελε να την κρατάω απ'τα χέρια και να περπατάει. βέβαια η μέση μου άνοιξε στα δύο απ'το σκίψιμο...αυτά τα νέα μας, παω να φάω, να μαζέψω τίποτα τώρα που κοιμάται το τερατάκι και θα τα ξαναπούμε μετά!!! φιλάκια σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περρημενουμε φοτο αλεκα :D .... καλα αφυσε τα κλειδια αλλα δεν εχεισ δευτερα να κλειδωνεισ κ το αμαξι μηντο αφυνεισ ετσι :?

εμεισ κοριτσια καλυτερα τα αγορακια μου μονο εχουν ενα θεμα με την διαρροια ακομα δλδ το πρωι ο ιασονασ ειναι λιγο λερομενοσ κ ο γιωργοσ παει να του φυγει καμια πορδιτσα κ λερωνει το βρακακι απο :lol::lol::lol::lol:

μαρακι κ εδω χαλια ο καιροσ που θα παει θα κανει ξαστερια :mrgreen::mrgreen:

απο βηματακια κανουμε κ εμεισ κ εχουμε 2 μερεσ τον παω περα δοθε με το ενα του χερακι καμια φορα πεφτει αλλα του λεω μπραβο κ παλαμακια γιατι ειναι κ λιγο φοβιτσιαρησ κ θελει ενθαρρυνση ;)

ηλιαννα να ακοσ το γιατρο κ μην στεναχωριεσαι το βλεπουν κ τα παιδια κ δεν κανει....κατσε ξεκουρασου κ χαιδευε κοιλιτσα

γιωργιτσα εμεισ εδω θα κατσουμε δεν φευγουμε οποτε θεσ κ μπορεισ κανε μασ παρεα :)

ζετα καλη ορεξη....να δεισ που οταν ξαναπατε θα ειναι πιο καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ? ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΛΥ !!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΩΡΑΡΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 3.30 Ή ΣΤΙΣ 4 ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.

ΑΛΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΡΕΛΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥΣ.

ΖΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΜΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ? ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΣΩ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Ή ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΦΤΟΥΜΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΝΕΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΞΟΚΡΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΙΧΤΥ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ? ΕΣΕΙ ΤΙ ΠΑΡΚΑ ΕΧΕΤΕ ?

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙ. ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΛΛΕΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟΣ. ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΒΑΡΟΣ Ή ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ. ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΝΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΙΣΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΥΠΟΜΠΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΙ ΜΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ.....

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ? ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ζητάω συγκεκριμένα την μπροστινή μπάρα ασφαλείας ενός παλιού καροτσιου 3 σε 2 μάρκας cangaroo sharah verde (του μεγάλου καροτσιου και όχι του καθίσματος αυτοκινήτου). Έχω μόλις γεννήσει το δεύτερο παιδάκι μου και το ξέχασα στην παιδική χαρά και χάθηκε και έτσι γίνεται άχρηστο και μη ασφαλές για το μωρό. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω καινούργιο... Εάν έχει κάποια μαμά ένα παρόμοιο μοντέλο και δεν το χρειάζεται και μπορεί να μου βγάλει την δική της μπάρα ( με πληρωμή) το χρειάζομαι επειγόντως. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσι μου καταρχάς συγχαρητήρια! Πλέον και υπερηχογραφικά επιβέβαιωσες την εγκυμοσύνη σου κι όλα δείχνουν ό,τι έπρεπε να δείξουν με βάση την εβδ κύησης. Αυτό για τη μέτρηση μη σε απασχολεί, ούτως ή άλλως το βίωσες και με προηγούμενη εγκυμοσύνη όπως λες κι όλα πήγαν καλά! Κι εμένα μου το μετρήσαν 6 μέρες μικρότερο απ' την μέτρηση με βάση την ΤΕΡ, αλλά μεγαλώνει σταθερά με αυτό το ρυθμό μέχρι στιγμής. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι η μέτρηση με βάση την ΤΕΡ λαμβάνει υπόψη έναν ιδανικό κύκλο 28 ημερών και με ωορρηξία 14η μέρα, που είναι το φουλ ιδανικό σενάριο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη - επίσης, σ αυτή τη φάση το έμβρυο είναι τοσοδούλικο οπότε είναι δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια.  Όσο για την τομή, δεν έχω γνώση να σου απαντήσω, αλλά καλώς πιστεύω σκέφτεσαι να μιλήσεις με κάποιον γιατρό ίσως πιο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνη μετά από καισαρική που ίσως σε κατατοπίσει καλυτερα 😊 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! ❤️ μ' έπιασε και μια μικρότερη κρίση σήμερα στο σούπερ πάλι, αλλά αυτή τη φορά έπραξα αμέσως και έκανα αυτό με τις αναπνοές, ευτυχώς όλα καλά 😊 Αύριο έχω βιντεοκλήση με τη γιατρό μου (εν τω μεταξύ αυτή το π΄ροτεινε, δε ξέρω γιατί 😅, μάλλον για να τσεκάρει πως πάω με τη λοίμωξη) και θα της το αναφέρω ως γεγονός. Εγώ τώρα έχω κλείσει ένα ακόμα υπέρηχο την άλλη βδομάδα 18 του μηνός που θα έχω μπει με το καλό στην 11η εβδ και μετά από 2 εβδ έχω την αυχενική. Εύχομαι να φτάσουμε αισίως σ' αυτό το στάδιο όλες μας 🙏 κι εμένα δε σας κρύβω μ επιασαν κάτι ανασφάλειες πάλι, κυρίως γιατί φοβήθηκα μην η κρίση πανικού το Σάββατο έκανε κακό στο μωράκι, αλλά πρέπει να εμπιστευτώ το σώμα μου και το μωρό μου 💖 
    • Πραγματικά δε με πτοεί τίποτα. Ας είναι καλά η μπουμπού... εγώ αντέχω!!! 2,5 μήνες είναι... θα περάσουν! 🙂
    • Ωχ βρε κορίτσι μου υπομονή δεν είχα θέμα με Γοπ εγω πριν λιγες μερες με έπιασε το στομάχι μου βράδυ έκανα πολύ εμετό δεν ξέρω τι είχα πάθει ευτυχώς την επομενη ήμουν καλά  Φτάνουμε σιγά αίγα στο τέρμα και θα ηρεμήσουμε 😊  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...