Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεωργιαδου ή Φαρμακιδης στο Έλενα


twiggy

Recommended Posts

Κοριτσια γεια... ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τους γυναικολογους οποτε σας ενοχλω παλι!

Γνωριζει καμια σας την Γεωργιαδου ή τον Φαρμακίδη στο Έλενα? Αν ναι ας μου γραψει εντυπώσεις!

Αυτό που με ενδιαφερει φυσικα είναι ένας γιατρός που να με προσέχει όσο γίνεται περισσοτερο και όχι να με ξεπετάει όπως ο δικός μου, γιατι με τα θεματα της υπογονιμοτητας και με την ταλαιπωρια που εχουμε τραβηξει πιστευω οτι χρειαζομαστε και αξιζουμε περισσοτερη προσοχη!

σας ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω τον Δεσυπρη στο Ελενα. Δεν με ξεπεταει, αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι που δεν μου κανει ο ιδιος τους υπερηχους.

Αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι πρεπει η ιδια να πας και να σχηματησεις μια γνωμη, επειδη αλλο τι μου αρεσει σε μενα και αλλο σε σενα. Την εχω πατησει αρκετες φορες. Πηγαινα σε καποιον γιατρο που μου ειχαν συστησει και εμενα δεν μου αρεσε, για διαφορους λογους καθε φορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ ευχαριστω για την απαντηση!

ναι το ξερω πως οι γνωμες ειναι υποκειμενικες και καθε μια ζητα διαφορετικα πραγματα απο εναν γιατρο! απλα συχνα σου λενε οταν καποιος γιατρος ειναι πραγματικα καλος και νοιαζεται. Για παραδειγμα ο δικος μου, ενω γενικα τον εμπιστευομουνα καιρο και ξερω οτι ειναι καλος στη δουλεια του (αλλα κυριως στους τοκετους), σε εμας εκανε λαθη γιατι δεν ασχοληθηκε αρκετα, αφου ακομα δεν εχω καταφερει να μεινω εγκυος!

ο δεσυπρης ειναι καλος? ποσο χρονών είναι? σε βλεπει στα εξωτερικά το απόγευμα ή το πρωί? οσο για τους υπέρηχους νομίζω γενικα αυτο το κανουν στο Έλενα και ναι ειναι ασχημο!δεν θα ηταν καλυτερα να μας εβλεπαν σε δικα τους γραφεια , με ολο τον εξοπλισμο , υπερηχους κλπ και μετα ο τοκετος στο μαιευτηριο? ετσι κι αλλιως τα απογευματινα ιατρεια ειναι ακριβα μπορει και περισσοτερο απο εξωτερικο γιατρο...

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Δεσυπρης ειναι καλος σαν γιατρος,χαμογελαστος και παντα με εμψυχωνει. Ειναι γυρω στα 45-50ε νομιζω. τον ειχα στην πρωτη εγκυμ. και μετα σταματησα να πηγαινω επειδη δεν ειχε ιατριο. Μεχρι να μεινω εγκυος δεν ειχα βρει κανεναν που να μου κανει, δεν ειμαι περιεργη. Αλλα πηγα σ'εναν ειχε παναρχαιο ιατριο και μου εκανε λαθος στο τεστ Παπ που αναγκαστηκα και εκανα εξτρα εξετασεις χωρις λογο. Ο αλλος με ειδε για 10 λεπτα λες και ημουνα στο Ικα. Ασε χαλια!

Οταν εμεινα εγκυος ηθελα να γεννησω παλι στο Ελενα και πηγα σ'αυτον. Η επισκεψη το απογευμα ειναι 75ε. και μου κανει καμια φορα υπερηχο, εαν κρινει οτι εχει να δει καιρο (20 ημερες) το μωρο. Δεν πηγαινω συνεχεια το απογευμα, αλλα με βλεπει και το πρωι ειδικα οταν ειναι να μου γραφει αδεια.

Εαν επιτρεπεται τι προβλημα υπαρχει, μπορεις να μου στειλεις μνμ προσωπικο,εαν δεν θελεις να γραψεις εδω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...