Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αμα ειναι με μπεμπεδοσκονη μονο να ρθειτε να μου κανετε κ μενα το σπιτι μου λαμπικο!!!!Τοτε να σας ριξω οση θελετε...

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ειναι κ απο εγκυουλα ε???????

Δημοσίευση

καλησπερα τωρα βρηκα χρονο με τρεχει το παιδι μου! :D

θυμαμαι με ειχε δει σαββατο ο γιατρος μου χε πει ελα τριτη για εμβρυομεταφορα και δευτερα εγινε η αποψυξη,μια μερα πριν δηλαδη,και μαλιστα δυτερα κατα τς 11 το πρωι με πηρε η εμβρυολογος και μουπε οτι επανηλθαν και ολα ειναι καλα!η εμβρυομεταφορα εγινε τριτη μεσημερι κα τα εμβρυα ηταν ηδη 3 ημερων οταν τα κατεψυξαν!

και γω ειχα αγχος και ελεγα θα τα καταφερουν μεχρι την αλλη μερα;και ο γιατρος μου ελεγε μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα...περιττο να σου πω οτι απο την αγωνια μου απο το σαββατο μεχρι την τριτη ειχα ξεπατωθει στις δουλειες,στα ψωνια σ/μ για να περνα η ωρα :D

μεσα απο την ψυχη μου ευχομαι ολα να σου πανε καλα!

και στα υπολοιπα κοριτσια που προσπαθουν η περιμενουν τα νινακια τους!

Δημοσίευση

oulitsa mou to palebw ti na kanw???thelw de thelw prepei na synelthw!!alliws :-ss:-ss@-)@-):-B:-B:ymcowboy::@)3:-O:(|):-s:-s:-s:-s de me blepw kala!!!!tha to riksw stin douleia,ta glentia k ligo sto s...x!!e na min ksexname to spor giati meta apo 9 mines ksana an telika ginei to epithymeito!!!!!! :lol::lol::lol:

gerani mou se fxaristwwww paaaara poly gia tis plirofories k to xrono sou!!!makari oi efxoules sou na piasoun :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: k apo mena oooti thes meta!!!!! :D:D

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

lollipop να σου ζήσουν οι ζουζουνίτσες σου !!!!!! να είναι καλότυχες και υγειής !!! Φαντάζομαι θα σ'εχουν τρελλάνει :D:D

jannolino μου καλή επιτυχία και καλοστέριωτα.Νά πάνε όλα καλά εύχομαι !!

Όσο για εμένα χαλαρώνω όσο μπορώ κρεβάτι -καναπε και πίσω ανάποδα :lol: Σήμερα είναι η 2 ημέρα μετα την εμβρυομεταφορά και επικρατεί απόλυτη ησυχία εκει κάτω :?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...