Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πολλα ειπατε παλι!

πρωτα απο ολα οι φοτο....κουκλακια τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!!

ισμηνη με τετοια κορη ,μαλλον μοντελο εισαι κ εσυ!

πηγα ηρθα κ βρηκα την Αγγελικη με πθρετο κ βραχναδα κ μυξες κ κλαμα καθε νυχτα κ θελει αγκαλιες :o

σημερα οχι πυρετο ,περνει κ κατι σταγονες σολτισαλ...καπως ετσι μαλλον κορτιζονουχες ειναι για να μην κλειση η φωνη λεει ο ντοκτορ εδω...

σημερα την εβαλα στο κρεβατι της Μαρια κ κοιμηθηκε :shock: μηπως δεν θελει αλλο την κουνια?????

φτιαχνω κριτσινια με φετα γιατι ολο μαμ ζητανε κ δεν ξερω τι να δωσω!!!!!!!

να δω τι ωρα θα τελειωσω....μην φυγετε καντε μου παρεα ;)

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμείς πολύ κάτσαμε καλά...

Ο δον κάνει εμμετούς από την ώρα που γύρισε και πονάει ο λαιμός του.

Ισμήνη κούκλα η μικρή. Ξετρελάθηκα με την αράχνη :lol: .

Σωσώ για τα 40 δεν ξέρω να σου πω. Κάντε ότι θέλετε εσείς.

Εγω γενικά δεν είμαι του στυλ τί θα πει ο κόσμος.

ΠΟδήλατο έχουμε κι εμείς αυτό που το σπρώχνεις.

Ο δον δεν μπήκε ποτέ. Ο φίλ. μπαίνει του αρέσει.

Από τα τζάμπο είναι. Μια χαρά σκυλί βγήκε.

Η τέντα μάλλον άχρηστη θα είναι. Φόρα της καλύτερα καπελάκι.

Μηχανοκίνητο έχουμε και τέτοιο. Φοβούνται το γκάζι κι έτσι ακούν μόνο τη μουσική.

Αυτό που λατρεύουν είναι ένα αμαξάκι που προχωράει με τα ποδαράκια τους.

Εκεί γίνονται μάχες....ποιος θα πρωτομπεί.

Δημοσίευση

περαστικά Φρόσω μου ! πακετ ε ???

και το μηχανοκινητο 8α ναι ωραίο ... αλλα που να το βάλω , δεν έχω χώρους , εχω ενα ξυλινο σπρωχτό , ενα ξυλινο αλογακι κουνιστό (για πιο μεγαλα)κ ένα αλογακι - καροτσι-κουνιστό ΕΛΕΟΣ !!! :roll:

Δημοσίευση

κ εγω απο τζαμπο ειχα στην Μαρια ακομα ζει!

η Αγγελικη δεν πολυ θελει ,αυτη εχει τρελα με καροτσια 2εχουμε!

εχουμε κ μηχανοκινητο κ δεν το μπορει η μικρη ακομα...μονο κουμπια της αρεσεινα παταει

Σωσω κανε οπως νιωθεις ....ο κοσμο θα επρεπε να καταλαβαινει....κ οι δυο σας εχετε μωρα κ εσυ εισαι μακρια!ελεος !!!!!!

Δημοσίευση

Μπήκα να πω μια καληνυχτα..να βγάλω και τη φωτο..

Ευχαριστούμε για τα καλα σας λόγια..

Μαρακι ισα ισα η μικρη ειναι ίδια ο πατερας της..

μονο τα ματια της δεν ειναι..

ο ορεστης ειναι φωτοτυπια μου όμως..χιχιχιχι

περαστικα βρε φροσω...αμαν να τελειωνουμε μ'αυτα..

και στην αγγελικουλα περαστικα καλυψω...

Καληνύχτα κοπελιες...

Δημοσίευση

καλημεραααα!!!!!

ευτυχως δε βρεχει..

Σωσω ενα 60 αρι το ειχα παρει το ποδηλατακι..

Τζουλια εγω ψαχνω για κουνια..θα του την κρεμασω στα ξυλα της περγκολας για να εχει και σκια !!!!

Φροσω ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο...

Ισμηνη για να ειμαι ειλικρινης εγω θελω παρα πολυ μεγαλωνοντας ο Θανος να μοιαζει σε μενα :oops::oops::oops: τον αντρα μου τον λατρευω αλλα :oops::oops:

Ευτυχως ξυπνησε στις 7.30..μας βοηθησε η αλλαγη της ωρας...

σημερα κοτοπουλο στο φουρνο για ολους...

το οτι εχω φαει 6 φρυγανιες με lurpak οση ωρα σας διαβαζω τι σημαινει????

Δημοσίευση

καλημερούδια!!!

Σωσώκα, να κάνετε ό,τι αισθάνεστε!!!

πιο πολύ τόπο θα πιάσουν αν τα δώσετε σε μία οικογένεια!

παρ’ όλ’ αυτά, αν νιώθεις οτι θα σας γλωσσοφάνε...

κι εμείς κάνουμε μασκούλες γιατί είχε βήχα 3 βδομάδες και δεν έφευγε με το σιρωπάκι...

εμάς πάλι...

οι μίσοι λένε οτι είναι ίδιος ο μπαμπάς του και οι άλλοι μισοί οτι είναι ίδιος η μαμά του...

χαχαχα!!!

έχετε δίκιο...

νιώθω τόσο σίγουρη οτι θα κάνω κόρη...

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κόρες..

Ηρθα στη δουλεια...

Τι κάνετε???

Χρυσούλα τ'αγορακια μοιαζουν στη μαμα..αλλα μια χαρα ειναι ο άντρας σου απ'οτι θυμαμαι...εσενα νανα νομιζω οτι ειναι ίδιος εσυ..

τα λεμε αργοτερα...

φιλουρες

Δημοσίευση

αλήθεια λέτε;

βασικά... μοιάζω πολύ με τον Πέτρο...

πιο πολύ μοιάζω μαζί του παρά με τον αδερφό μου... χαχαχα!!!

εγώ πάλι, θεωρώ οτι έχει χαρακτηριστικά κι από τους 2...

εν τω μεταξύ όταν μου λένε οτι μου μοιάζει ο γιος μου... αναρωτιέμαι... ’’μα είμαι τόσο όμορφη;’’

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

Νυστάζω....

Λείπουν και όλοι σήμερα λόγω συνεδρίασης; Δεν έχω καταλάβει ακόμα.

Κι εγώ όσα αγοράκια πρωτοτοκα έχω δει μοιάζουν στη μαμά τους.

Πάντως η λύση είναι μία: κάντε πολλά παιδιά. Κάποιο θα σας μοιάσει δεν μπορεί :lol: .

Δημοσίευση

εχει απεργια σημερα νομιζω...

Φροσω τωρα που το σκεφτομαι ας μοιασει και στον Νικο..θα μου πεις θες και ενα θες να ειναι και φτυστο...

θα με κραξετε και με το δικιο σας!!!

Δημοσίευση

kalhmera νανα και μαρακι!!!χαχαχαχ

τι κανετε;;

τελικα μαλλο αποφασισαμε...δε θα κανουμε τιποτα...και τελος..για τα 40 μιλαω..

ημουνα νυχτα..ζουσαν ολοι πριν φυγω!!

αυριο το πρωι σεμιναρια καρπα..και μετα εφορια να δω τι διακιουμα ιαπ οτο παρακατ και δανειων..και μετα γορα εφημεριδας απ περιεργεια να δω ποσο πανε..

θα το παθω το εμφραγμα..να δειτε..

Δημοσίευση

καλησπερα κορες...

εμεις δεν κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ..η αγγελικη ολο ξυπναγε κ ουρλιαζε..

αλλα δεν την κοβω να αρρωστησε.

μαλλον το νεο γαλα της κανει τη ζημια.

αν κ αποψε παει ετσι ξαναπαμε στο υποαλλεργικο!!!

συμπεθερα κ εγω οταν αδιαθετω τρωω σαν γουρουνι..

κ αλλες μερες βεβαια που δεν ειμαι αδιαθετη..

γενικα μου αρεσει το σαβουρωμα..

εμεις ποδηλατακι εχουμε αυτο το μηχανοκινητο του μικυ αν εχετε δει τη διαφημιση.

το αποσυραμε γτ βγαζει μαυριλες στην μοκετα κ τα παζλ.ειναι για εξω προφανως!!!!

θα το ξαναδοκιμασουμε οταν παμε κουνιες με τον μπαμπα μας..

ποσα πια να κουβαλαω????

σωσω μαρη σηκωσε κανα τηλεφωνο.χειροτερη απο μενα εχεις γινει.

οσο για τα 40 να κανεις αυτο που νιωθεις..

σου εχω πει τις αποψεις μου.

οσο για τον κοσμο ας λενε.

χρυσουλα........πως παει με το βραδινο γαλα???ακομα στις 3??

αλεκα περαστικα της ρε....ειναι ατιμη εποχη.

για πες συνταγη για κριτσινια..

νανα ιδιος εσυ ειναι..

φροσω περαστικα στον δον.

τα αστερια σου ειναι τρομερες φατσες..

εμενα δεν καθεται ακινητη ουτε για φωτο..

καλο ειναι να ειναι ζωηρα αλλα καποιες φορες κλαταρω..

πχ δεν εχει κοιμηθει το βραδυ..πηγαμε κουνιες κ λυσσαξε.

την εχω μιση ωρα στην κουνια κ φωναζει ΜΑΜΑ!!!!!!ΜΑΝΑ!!!!!

:roll:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου.

Σας ψιλοδιαβασα,περαστικα σε μανουλες και μωρακια,Αντε πια να ανοιξει ο καιρος με τις παλιο ιωσεις.

Εμεις εδω καλα.Η Λυδια μαθαινει ολο και περισσοτερες λεξεις και γενικα επικοινωνει πλεον αψογα.Το μονο που δεν θα αλλαξει ποτε ειναι ο βραδινος υπνος...το εχω παρει αποφαση πια...12 και 1 χτυπαμε παλι την τελευταια εβδομαδα.Γι'αυτο δεν πολυμπαινω ολη μερα τα φτυνω και το βραδυ που λεω αντε να κοιμηθει να χαλαρωσω λιγι με παει σερυ μεχρι τις 12.Ζωη να ΄χει.

Σωσω τι θελεις τωρα και μου ανοιγεις πληγες!Το δικο μου σπιτι ειναι και δικο μου ονειρο ζωης αλλα με τις μεταθεσεις το εχω παρει αποφαση πως θα αργησει πολυ να πραγματοποιηθει.Σου ευχομαι να το αποκτησεις συντομα.Για που ομως δεν μας ειπες.

Σημερα εκανα και παραγγελια για την δουλεια,χρειαζομαι καποια πραγματακια για να ξεκινησω ραντεβου.Αυριο κιολας μου ειπαν θα τα εχω με κουριερ.

Δεν θυμαμαι και πολλα γιατι σας διαβασα στα γρηγορα.Ελπιζω το βραδυ να επανελθω με ηρεμια.Φιλια για την ωρα κορες.

Καλυψω βαστα γερα!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια

το πηρα το πισι επιτελους

θεε και κυριε ποτε φτασατε στο τέλος;

καλα δεν μπορω να τα διαβασω ολα - ελπιζω να ειστε ολες καλα

τα μικρα αναρρωσαν - μια εβδομαδα ειμασταν ο νικος μονο με γαλα και τιποτε αλλο

εγω παλι ακομα χαλια- 2 αντιβιωσεις μαζι παιρνω για να ισιωσω - πνευμονια πηγαινε - και ευτυχως το προλαβα - τωρα ισιωνω σιγα σιγα

εσεις ολα καλα;

Δημοσίευση

Μαρ καλως μας ηρθες ξανα!

Μας ελειψες βρε σκατουλα!

Περαστικα κιολας! Φιλια στα αντρακια σου!

Σουζυ που εισαι εσυ βρε?

Αληθεια και η Χαρα εχει χαθει? Που εισαι εσυ κοπελια?

Εμεις τωρα γυρισαμε απο τη βολτα στη πλατεια! Χωνεται παντου αρπαζει ξενες μπαλες χαχαα Χαμος!

Σωσω ελπιζω και γω να βρειτε το σπιτι που θελετε και να πανε ολα καλα!

Ξεκιναει και ο αντρας σου δουλεια τωρα ε?

Και σε μας γινεται χαμος. Ολοι προετοιμαζονται πυρετωδως. Καλη σεζον να εχουμε! Το ευχομαι.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...