Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εμένα τρώει

πρωι 200 γάλα

δεκ.νο φρουτα (κυρίως φρουτόκρεμα για να κερδιζω 8ερμίδες)

μεσημεριανο 1 μέτριο πιατο

απογευμα μπανανα η κρέμα η γιαουρτι η τοστ

βράδυ γάλα 150 - 180 γραμμ

πάντως 2 διαφορετικοι γιατροι στο Παιδων μου ειπαν να εχω υποψιν μου πως το γάλα πιάνεται για κανονικό γέυμα !

σας φιλώ κ σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και εμεις 200 πρωι μετα πορτοκαλαδα και φρουτα οχι λιωμενα, ή αυγο

μεσημερι κανονικα, συν γαλα απογευμα γιαουρτι με μελι ή τοστ ή και τα δυο ή ο,τι αλλο τον παιρνει και βραδυ 300 συν τα 250 του μεταμεσονυκτιου γευματος....

καληνυχτα...φιλια

Δημοσίευση

καλημερα

εμεις ηπιαμε 140γρ γαλα ο νικος και 80 ο Στελιος

ηπιαμε λιγη πορτοκαλαδα

1 πορτοκαλι ο καθενας περιπου κκαι 1/2 μανταρινι

ψωμι δεν θελανε με τιποτα να φανε

κορν φλεικς με τιποτα

μπισκοτο με τιποτα

φρουτο τωρα που δοκιμαζω με τιποτα

θα τους αφησω λιγο και σε λιγο παλι

καλη μερα να εχουμε

σοφι μου σε ευχαριστω πολυ

την ειδα την δημοσιευση σου

την δικη μου δεν κρατησε η βλακεια - τωρα το παρατηρησα

Δημοσίευση

καλημέρα!!!

συμμαζεύω το σπίτι.

οι άνδρες πήγανε να αγοράσουνε τις λαγάνες!!!

μετά θα ξεκινήσουμε ψήσιμο.

χταποδάκι, καλαμαράκι και σουπιές.

μόνο η πεθερά και ο κουνιάδος θα έρθουν.

οι υπόλοιποι πήγανε διακοπούλες.

για γλυκό λέω να φτιάξω χαλβά.

κοπιάστε κοριτσάκια μου!!!

Δημοσίευση

καλημεραααα!!!!

Μαρια οταν θα αρχισουν τα παιδια να τρωνε τα κερατα τους δεν θα το πιστευεις και θα σου εχει μεινει η στενοχωρια...Το λεω καθαρα φιλικα ετσι????

παντως και εμενα δεν εχει παρει καθολου ουτε γραμμαριο απο το Δεκεμβρη...μαλλον ό,τι τρωει το καιει ολη μερα τρεχοντας!!!!

εκανε ενα 10-5 το βραδυ -γαλα -και 5-7..που θα παει αυτο????ως ποτε θα ξυπναει τα βραδια????

απο τη μια το εχω συνηθισει αλλα απο την αλλη .... :|:|

σημερα θα φαμε στους γονεις μου αλλα φτιαχνω εγω μυδια και γαριδες...απο αυριο διαιτα..παλι!!!!!

Δημοσίευση

καλημερααααα

και καλη σαρακοστη

και εμεις μεσα τιποτα το ιδιαιτερο...

που ειστε φιλεναδιτσες μου...

ναι και εγω αυτο πιστευω οτι ολα θα περασουν....

χρυσουλα καλα να περασεις, φαε και για μενα...

εγω δεν αγχονομαι καθολου για το φαει, ετσι και αλλιως εχει παρει απο την μανουλα του :mrgreen:

μαρκερ δεν ειπα κατι γιατι δεν προλαβαμε, εφυγαν χαχαχ

Δημοσίευση

gεια και απο μενα..περιμεν0ουμε..

φεραμε στρωμα αερα..

περαει κοσμος..η θουλη ερχεται με το μωρο το μεσδημερι οποτε δεν εχει κοσμο..φαγαμε λαγανες και ταραμα και μακαρονια και χαλβα..

χαρα τι να πω για την αδερφη..μαλλον τα ψυχολογικα της..

τζουλ μη δωσεις φακελακι..μη ενισχυεις την μαλακια τους..

καντον 1 δωρο..

οχι φακελακι..πρεπει επιτελους να κοπει αυτο το χαλι!

Δημοσίευση

Σωσω καλη σαρακοστη. Να χαίρεσε τη μαρθουλα τα ανηψακια σου.

Εχεις δικιο. Να μη δωσει φακελακι. Ενα δωρο ειναι καλυτερα. Εμεις συντηρουμε αυτο το καρκινωμα. Έλεος πια!

Να μαι και γω...

Καρναβαλιστηκαμε χθες! Παρολο που ειχε καιρο χαλια κατεβηκαμε. Κρατησε βεβαια και δεν εβρεξε. Αλλα μια συννεφια μια αερας...

Το ειχα στον μαρσιπο! Σε ring-sling! Μιλαμε τελεια! Ειναι 12 κιλα ακριβως και ψηλο παιδι. Αλλα δε καταλαβα πολλα.Τον ειχα πανω μου σιγορα 2 1/2 ωρες! Και το καλυτερο? Σε ολη την παρελαση κοιμοτανε! χαχαχαα! Εγω να τρεχω και να χορευω να γινεται χαμος και ο Διονυσης κοιμοτανε και μαλιστα βαρια!

Ειμασταν η ατραξιον του καρναβαλιου! Ολοι λεγανε αχουυυυυυ κοιτα μωρε! χαχαχα

Βεβαια σημερα ειμαι πιασμενη.. χαχα

Ητανε το καλυτερο καρναβαλι εβερ!

Ηρθε και η νονα με τον κουμπαρο του φερανε δωρακια! Φυγανε σημερα και τωρα μελαγχολησα...

Ο αντρεας πηγε σε ενα παρτυ και εγω βαριομουν και καθησα σπιτι.

Κανει τρελο κρυο σημερα!

Α ημασταν το καλυετρο γκρουπ οπως και καθε χρονια! χαχαχα! 200 ατομα και ειχαμε τελεια και εντυπωσιακη στολη. Φουσκες.

Καλα εγω δε ξαναλεω στο μαρακι να μην αγχωνεται.

Εμεις τρωμε:

Πρωινο Γαλα

Δεκατιανο Φρούτα

Μεσημεριανο Φαγακι

Απογευματινο Γιαουρτι ή μιλκ σεηκ χεχε (φρεσκο γαλα με μπανανα) ή ρυζόγαλο

Βράδυ Γάλα

Γαλα ακόμη σκόνη . Κυρίως επειδή το βλαστάρι μου καμιά φορά κάνει απεργία πείνας και το φρέσκο δε τον καλύπτει.

Αλλα ακομη χοντροαλεσμένα. Γενικά στο φαι αργει να παρει μπρος. Δημαδη αργησε να γινει καλοφαγας. Μου βγαλε τη ψυχη. Θυμοσαστε... Αλλα δε με βλεπει να αγχωνομαι και δεν τον εχω πιεσει ποτε.

Α ναι και το γαλα ειναι οντως γευμα κανονικο που λεει και η τζουλια.

Ωχ θεε μου τωρα με εχει πιασει απιστευτη βαρεμαρα.

Δημοσίευση

Κορίτσια αν έχετε όρεξη μπέιτε εδώ και βοηθήστε στην έρευνα που γινεται για τον μητρικο θηλασμο!

Θα βοηθησετε συμπληρωνοντας ενα ερωτηματολογιο

http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IHNMLL_d139d5a0

Επίσης Ντομ τωρα που πλησιαζει ο καιρος να ξαναγινεις μανουλα και αφου εχεις πολλες αποριες για τον θηλασμο μπες εδω http://www.mitrikosthilasmos.com/

και επίσης πάρε τα βιβλία(2 τόμοι) της Αννας Πατσούρου.

Εσυ που εισαι αθηνα και εχεις προσβαση ακομη και ραντεβου απο κοντα μπορεις να κανεις με συμβουλο θηλασμου.

Δημοσίευση

μπραβο μαρακι και του χρονου, μπραβο στον κοντε.....εβγαλε τη μαμα ασπροπροσωπη, ουτε γκρινια ουτε τιποτα, ειδες κοντες με τα ολα του χιχιχιχιχι

ξαπλωσα λιγο στον καναπε, αλλα εκαναν τοση φασαρια και οι δυο που δεν κοιμηθηκα, παιδια εγιναν και οι δυο χιχιχιχιχιχι

παω να πιω καφε...

ειδατε το θεματακι που ανοιξα;

μαρακι ευχαριστω για της συμβουλες...

γεωργια πως ειναι η μαρθουλα;

Δημοσίευση

α ρε σωσωκα

τουλαχιστον ξερεις να περιποιηθεις τον πατερα σου

τελικα τι κάνατε

σπιτι τον έχετε;

μακαρι να αρχισουν να τρωνε και ας μου μεινει η ξυνιλα χρυσουλα μου

ειμαι απελπισμενη δεν μπορεις να φανταστεις πραγματικα

ενι γουει

σημερα δεν θελανε να κοιμηθουν το μεσημερι και τους εβαλα νωρις για υπνο

βεβαια το λιγο γαλατακι το θελανε για να κοιμηθουν

κατα τις 11 θα οκιμασω να τους δωσω παλι γαλα

αντε κοριτσια καλη σαρακοστη

εγω βεβαια δεν νηστευω αλλα καλη νηστεια για τις υπολοιπες

Δημοσίευση

καλα ειναι η μαρθουλα...ρε μηπως εφαγε τιποτα καινουργιο ο μικρος;;;

εμεις τρωμε γαλα,δεκατιανο φρουτσα με αυγο...

χωρια..αλλα στα καπακια..

μετα μεσημεριανο

απο γιαουρτι η τοστ η χυμο και μετα γσαλα!

μαρακι θα απαντησω στο ερωτηματι

Δημοσίευση

Geia σας κ απο εμας !

Σπιτι αραχτοί ,αυριο ξυπνημα στις 6 να ετοιμαστουμε κ στις 7 να μαστε εκει για τα χαρτια , να το δει αναισ8ησιολογος , εξετασεις ιστορικο κ μετα η επεμβασουλα μας.

Σημερα εκανε καινουριο ακροβατικο , σκαρφαλωσε πανω στο αλογακι του όρ8ιος κ μου λεει ''μαμααα'' γυρναω και ... ηταν όρ8ιος πανω στην σελα με τα χέρια οριζοντια τυπου ακροβάτης :shock::o:o , δεν παει καλά ...

ναι τελικα δεν δινω τιποτα , 8α παρω κάτι όταν 8α μας βγαλει τα ράμματα.

ρε η θουλη γιατι μιλάει για την θούλη σε 3 προσωπο ??? :o

Δημοσίευση

γεια σας ρε κοριτσια μου!!!!

Καλη Σαρακοστη!

μου λειπετε πολυ αλλα.... αυτο το 5 το πρωι καθε μερα ξυπνημα.... με εχει σακατεψει...

το μονο καλο ειναι οτι γυρναω, νωρις σπιτι. φυσιολογικα 2 -2:15 ειμαι πισω, εκτως αν εχει δουλεια το περιπολικο που μας αλλαζει και αργησουμε... εχω γυρισει και με 1 ωρα καθηστερηση!

επεμβασεις ακουω, μαλλον ο μπαμπας της Σωσως κατι εχει... περαστηκα γρηγορα ευχομαι...

οσο για την απεργια πεινας συμπεθερα.... join the club!!!!

μαλλον κανουν συμπαρασταση στους πακιστανους, μη χεσω...

ο Σπυρος εκοψε ΤΕΛΕΙΩΣ το γαλα!

το βραδυ τρωει γιαουρτι και το πρωι γιαουρτι ή κρεμα...

η Μαριαννα εκοψε το μεσημεριανο φαγητο!

τρωει οταν γυρναμε ολοι απο τη δουλεια και καθομαστε ολοι μαζι για φαγητο.

θελει να τρωει τα παντα μονη της, με τα χερια!

σημερα ετρωγε φασολια πιάζ που εφερε η πεθερα.

ολο το απογευμα επινε νερο! νταλακιασε!

δεκατιανο τρωνε μαζι 1 πορτοκαλι+1 μανταρινι+1 αχλαδι + 1 μπανανα.

απογευμα γιαουρτι και μετα κανενα κουλουρακι της μαμας μου ή κέικ ή ψωμι σκετο.

κατα τα αλλα... καλα...

να δω ποτε θα μπω σε σειρα να συνηθισω και να επανελθω δρυμητερη!

πως γραφεται δεν ξερω...

χιονισε καλε σε σας;;;

εδω απο 12:30 - 18:00. εριξε πολυ, το εστρωσε και σταματησε.

αντε και του χρονου!

Δημοσίευση

τζούλια, καλή επιτυχία!!!

θα περιμένουμε νέα!

Μαράκι εγώ το είχα απαντήσει αλλά δεν ξέρω αν πιάνει γιατί γέννησα Κύπρο.

Χαρά ποιο θέμα άνοιξες;

Η σωσώ γράφει από της Θούλης.

Μαράκι, θέλουμε φωτό.

Δημοσίευση

ανοιξα νανα ενα θεμα ο στεφανακος μου εχει βγαλει γυρω στα 10σπυρακια στο προσωπο σαν κουνουπια με ασπρο κεφαλακι, και δεν ξερω τι κρεμουλα να βαλω, γιατι εχει φαγουρα....

γεωργια δεν εφαγε κατι διαφορετικο απο τις αλλες μερες..

τζουλια καλη επιτυχια αυριο...η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου...φιλακια στο θανουλη...

γεια σου βαγκμαν υπομονη και θα βρεις τη σειρα σου πιστευω...

αρχιζει το νησι, τρεχωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

αχ ευχαριστω πολύ κοκόνες μου !!!!!!!!!

ααα η Σωσω κανει την θουλη ...

ρε Χαρα παρε τον γιατρό σου κ ρώτα τι να του βάλεις του μωρου . Περαστικούλια.

8α τα πουμε όταν τελειώσουμε απο νοσοκομειο.

σας φιλώ όλες !!!

Δημοσίευση

πρίν λίγο έφαγα 1 κιλό γυαλιστερές (όστρακα) λέτε να πά8ω κάτι ???

περίπου 26 μέτριες σε μεγε8ος ... :shock::?

μας πηρε ο πατερας μου ,δεν ή8ελε ο άντρας μου κ τα έφαγα όλα (χωρις κρασι αυτη την φορα)

τεσπά 8α δείξει... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εγώ το είδα το νησί... χεχεχε!!!

στην Κύπρο το δείχνει στις 9!

ό,τι πρέπει για μένα.

δεν χρειάζεται να ξενυχτίσω... χαχαχα!!!

καλό ήτανε.

το διάβασα χαρά μου.

τελικά δεν μπόρεσες να μιλήσεις με τον γιατρό;

νομίζω οτι ο γιατρός σου, δεν πολυαπαντάει τα τηλεφωνήματα.

μήπως να του έκανες μια παρατηρησούλα;

Δημοσίευση

Υγρό πάντως δε κάνουνε τα κουνούπια.

Απάντησα εδω αντι για το αλλο ποστ χαρουλα μου.

Τζουλ καλη επιτυχια για αυριο! Φιλια στον θανουλη! Σου απαντησα στο φεισ για αυτο που ρωταγες τις προαλλες.. χαχα

Τωρα για τις γυαλιστερες.. το πολυ πολυ να λαμποκοπας το βραδυ....

Μωρη δεν αναγουλιασες? Καλα και γω τις λατρευω.. Αλλα και το λευκο κρασακι τους παει τοσο πολυυυυυ!

Μιαμ μιαμ!

Νανα ειδες ζωη της αλλης? Εδω δεν το πολυειδα.. Εβλεπα τον πατερα και συγκινουμουν... Λεω ασε...

Η Βαγκ που ειναι ρε παιδια! Μας ξεχασε!

Δημοσίευση

Βαγκ και σε μας λείπεις!

ο δικός μου θέλει να τρώει μόνος του.

του αγόρσα και κάτι πλαστικά πηρουνάκια από τα ικέα και πολεμάει να τσιμπήσει τις μπουκιές.

αν δεν τα καταφέρει, το πιάνει με το χεράκι, το βάζει στο πηρούνι και το τρώει... χαχαχα!

αν του δοκίμαζες φρέσκο γάλα;

ο δικός μου άρχισε να πίνει λίγο γαλατάκι.

για να δούμε...

μαράκι δεν το είδα γιατί έβλεπα το νησί.

θα το δω αύριο από το κυπριακό.

καληνύχτα σας κοριτσάκια μου!

Δημοσίευση

γιατι η μαριαννα εκοψε το μεσημεριανο;;

αλλο παλι και τουτο.καλα τα πατερ με την κοπελα που εχετε;;

μαρκατ τα παιδια πως ειναι;;

ολα αυτα τα φρουτσα τα τρωτα αλεσμενα φανταζομαι...

τζουλ ολα καλα να πανε..περιμενουμε νεα σου...

πριν 13 χρονια η μαμα πεθανε 1 μερα μετα τη καθα δευτερα..

καλο,ε;;

και γω λεω να την πεσω..σας φιλω..αντε να δουμε τι θα ξημερωσει και αυριο@!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρες!!! Σας ευχαριστώ για το ξανακαλωσόρισμα :D Πραγματικά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος γιατί οι υποχρεώσεις μου έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα!!! Ο μικρός είναι πια πιο απαιτητικός και δυστηχώς η λιγοστή βοήθεια απο τα πεθερικά μου κοντεύει να στερέψει!!! Καλά να είναι το ζουζούνι μου, είναι πολύ ζωηρός!!!

Εχω και τα ιστολογια που μου τρώνε πολύ χρόνο και τα αγαπώ ιδιαίτερα αλλά δεν σας ξεχνώ!!!

Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και να ευχηθώ σε όλους Καλή Σαρακοστή!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...