Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν υπάρχουν άσχημα ονόματα- παρα ασχημοι συνειρμοι που προκαλουν στου καθενος τα αυτια για δικους του λόγους.

Οπότε- κακώς ρωτας την γνωμη μας για το ονομα που επέλεξες για την κορουλα σου Κατερίνα.

Εγω είμαι της γνωμης οτι κ το Ευλαμπία ακόμη- κ το Χάιδω κ το Μαλάμω που ανεφερε η ΜΑρία προηγουμένως ειανι ωραιότατα- απλά συνηθίσαμε να τα κοροιδεύουμε κ να ηχουν στα αυτια μας 'κάπως' γιατι πολυ απλά ετσι μας είπαν κάποιοι κάποτε...

Το Καθολική ειναι πολυ όμορφο κ έτσι να την ονομάσεις. Το αν θα θες να την φωναζεις αλλιως στην συνεχεια απο αγάπη αυτο ειναι άλλο. αν σου βγει το Κική σου βγηκε.Αν σου ερθει το Αλίκη- τελείωσε!

τι σκας?

και θα συμφωνησω με την φίλη που είπε οτι τα παιδια μαθαινουν να κοροιδευουν αλλα παιδακια στο σχολειο επειδη ετσι κανουν οι γονεις στο σπίτι τους ασυναισθητα ή και επίτηδες..

Το να κοροιδευει ενα παιδακι καποιο αλλο για το ονομα του- ειναι το ιδιο με το να το κορόιδευε γιατι θα το θεωρουσε ασχημο- χοντρο΄- αργό- ή οτιδήποτε άλλο..

αυτο μου το ειχε στειλει η κουκιδα....

Να την χαίρεσαι κοπέλα μου-

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΑΓΛΑΙΑ :roll: Κ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ Κ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΙΟ Κ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΩΜΟΥΝ Κ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΞΑΝΘΗ Κ ΜΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ...ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΟ Κ ΤΙΣ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝΝΝΝ.ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΔΥΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΖΑ Αγλάια (o τονοσ στο α)τουλαχιστων να μην ακουγετε ασχιμα Κ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑ ΑΓΗ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ......ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΒΕΤΑΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ.....ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΑΡΙΤΗ ΑΦΟΥ Η ΑΓΛΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΣ ΧΑΡΗΤΕΣΚ ΤΟ ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΔΑΝΑΗ-ΔΑΜΙΑΝΗ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ 1/11 ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ)ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ Κ ΤΗΝ ΒΑΦΤΥΣΕΙΣ ΕΤΣΙ? ;) !!!!!!!

ΑΝΤΕ Κ ΒΟΗΘΙΑ ΣΟΥ

Δημοσίευση

εμενα μονο μου αρεσει το Αγλαια ??? :shock:

little-angel μαλλον εχουμε την ιδια φιλη :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω θα εβγαζα την μαμα μου γιατι αν το δευτερο ειναι αγορι αποκλειετε να συμφωνησει να βγαλεισ τον μπαμπα σου ...εχουν ενα θεμα να βγει του πατερα τουσ για να εχει και το ιδιο επιθετο ;)

μπορει τωρα να σου ειπαι ναι αλλα μετα θα στα γυρισει οπως το εκανε και με το Αννα ....και αφου το ειδες το πρωτο εργο μη θελεις να το ξανα δεις ;)

Δημοσίευση

Καλα...Βανια με εκανες και γελασα και δεν μπορω και να γελλαω ποναει το αυτι μου...

ομως γελασα πολυ...με το ποσο πολυμηχανη μπορει να ειναι μια πεθερα..

ε ποτε μηλαμε..

καλα και αυτος τι σοι παππας ηταν...τστστσττσ...

τεσπα..

καρεινα ασχερτο αλλα προσφατα γνωρησα μια κοπελα που δουλευει σε ταξιδιωτικο γραφειο και τη Λενε Καθολικη και τη Φωναζουν Λικα...ειναι πολυ καλη!!!

Στο διαταυτα...

Εγω λεω να την Πεις Αγλαια Αννα( μη ταξεις σε αγιο και σε παιδι που λενε)..γιατι..μια χαρα ονομα ειναι και το Αγλαια...

και γιατι οχι;;;...ξερω δυο κοπελες που δωσανε στα αγορακια τους περιεργα για μας ονοματα- προσπωπικα δε μου αρεσε γιατι ειναι πολυ χτηπητα..αλλα δεν τις νοιαζει αυτες καθολου..και τους φωναζουν κανονικα με τα ονοματα ολοκληρα...και δεν τους νοιαζει και καθολου...εσενα γιατι να σ ενοιαξει..

αμα μαθεις το παιδι να ειναι περιφανο για το ονομα που κουβαλαει και να ειναι περιφανο και για την αγαπημενη της γιαγια..κανενας δε θα τολμησει να το κοροιδεψει..

Εμεις ειμαστε τρεις συνονοματες ξαδελφες στο σοι..και μονο μια παντα λεει οτι τη Λενε Χριστινα και Οχι Χρυσουλα..και ας ειναι βαφτησμενη με το δευτερο και διορθωνει οποιον τη πει ετσι..

εγω παλη και η μεγαλη μου η ξαδελφη παρολο που δεν γνωρισαμε τη γιαγια μας..πεθανε πολυ νεα οταν οι μαμαδες μας ηταν πολυ μικρες..επειδη ακριβως οι μαμαδες μας την αγαπουσαν και ηταν καλυ γυναικα, εομαστε περιφανες για τα ονοματα μας..και σκασηλα μας αν δεν αρεσουν σε αλλους

Δημοσίευση

αχ και πάνω που θα εγραφα στην κοπέλα οτι όπως κ να πει το νινι της θα ειναι όμορφο- αρκει τις καρδιες σας να μην χαλατε

Κατερίνα τα λογια που παρεθεσες καπου τα θυμαμαι ;)

Μια χαρα ειναι το Αγλαία. και το Ειρήνη και φυσικά το Αννα που το εταξες κιολας.

Εγω σαν προτεραιότητα εχω παντα να κανω αυτο που μου λεει η καρδια μου- να μην δυσαρεστησω κανεναν απο αυτους που δεν θα ήθελα να δυσαρεστησω- πολυ δυσκολο βεβαια- γιαυτο κ η αποφαση ειναι δικη σου κ του αντρα σου :)

Δημοσίευση

λοιπον τζουτζου , επειδη η ερωτηση σου ειναι "τι θα κανατε στη θεση μου " θα σου πω τι εκανα εγω στη θεση σου πριν μερικα χρονια οταν ημουν μπερδεμενη . ενα απογευματακι πηγαμε για καφε με τον αντρα μου οι δυο μας , και πολυ ωραια "ριξαμε "στο τραπεζι τις προτασεις μας , τις συζητησαμε και βρηκαμε την ακρη .

• 8 months later...
Δημοσίευση

Αχ Θεε μου ποτε θα σταματησει αυτο το ανοητο εθιμο με τα ονοματα????? Ξερω οικογενειεες ππου εχουν σκοτωθει για το ονομα των παιδιων, πεθερικα που δεν μιλουσαν στις νυφες γιατι δεν πηρε το παιδι ονομα απο το σοι τους....Αντι να παρακαλανε ολοι να εχουν ενα γερο παιδι ασχολουντε με χαζομαρες!!Ποτε δεν καταλαβα γιατι ο μονοσ λογος που πρεπει να ειναι χαρουμενος ενας παπους ή μια γιαγια ειναι οταν το εγγονι παρει το ονομα τους!!! Για μενα το ονομα ειναι καθαρα θεμα των γονιων, δεν πεφτει λογος σε κανεναν αλλο και επισης για μενα πρεπει το παιδι να παρει ασχετ ονοματο..Ηρθε μια νεα ζωη στον κοσμο, καινουργια ζωη, ξεχωριστη ζωη λογικο ειναι να παρει ενα ξεχωριστο ονομα.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Το να βγαλεις 2 γιαγιαδων βγαλτο απο τις επιλογες.

Η μια θα το φωναζει ετσι ή αλλη αλλοιως θα λαλησει το παιδι.

Εκτος και αν καταληξεις σε υποκοριστικο που θα χρησιμοποιούν ολοι

(δεν μου ερχεται κατι)

Η μαμα σου τι λεει? Υποκοριστικα του Αγλαια εχεις υποψην ?

Εγω θα παταγα στο εθιμο και θα εβγαζα την πεθερα μου παντως.

Αντε και στο επομενο τον πατερα σου και ησυχαζετε :D

Η 2η επιλογη θα ηταν να βρω ενα ασχετο ονομα και να κανω συνδυασμο ωστε να βγει ενα υποκοριστικο καλο.

Τα συγχαρητηρια παντως για τον συζυγο. Και να παταει τα εθιμα αλλα και να δεχεται το ονομα σπανιοτατο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...