Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες σας.

Εχω εναν μπεμπη περιπου 9 μηνων.

Σημερα το απογευμα που τον αλλαξα δεν ειδα τους ορχεις του στη θεση τους. Τα σακουλακια ηταν αδεια και ανησυχησα.

Ετσι ξαφνικα γινεται αυτο? ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ?

Μεχρι σημερα δεν ειχε ξανασυμβει ποτε κατι τετοιο....

Πεστε μου οτιδηποτε καθυσηχαστικο γιατι καταστεναχωρηθηκα :(:(:(:(:(

Δημοσίευση

παντα ετσι ηταν?? οταν γεννηθηκε ηταν "κανονικοι" καλα δεν καταλαβα?

εχω ακουσει οτι η κρυψορχια φαινεται απο τη γεννηση του παιδιου, δεν ξερω αν γινεται να ανεβοκατεβουν..

οπως και να εχει παρε ενα τηλ τον παιδιατρο.. δοκιμασες να δεις αν πιανεις τπτ με το χερι σου?

στον δικο μου δεν ειχε συμβει ποτε τπτ τετοιο παντως..

αχ δεν ξερω... ανησυχησα, αν εχεις νεοτερα πες μας!!

ευχομαι παντως να μην ειναι τιποτα!!!

Δημοσίευση

Της τηλεφωνησα και μου ειπε να μην ανυσηχω. Οτι ετσι γινεται, ανεβαινουν και κατεβαινουν μονοι τους.

Οτι αφου κατα τη γεννηση ηταν ολα φυσιολογικα, να μην ανησυχω.

Τωρα που τον ξαναειδα ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΗΚΑΝ!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ξαναγεμισαν τα σακουλακια μας. Ουφ, αμαν τρομαρα που πηρα.

ΜΑνουλες αν συνεβει και σε εσας καποια φορα κατι παρομοιο πεστε μας εμπειριες.... :shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

τυχαινει δεν ξερω για ποσο διαστημα να ανεβοκαταιβενουν.θυμαμαι μια φορα ειχα παει στη παιδιατρο και τα επιανε ενω ηταν μαλλον πιο μεγαλος απο εσας και το ενα ειχε ανεβει μετα στο σπιτι ξανακατεβηκε αλλα μου ειχε πει ειναι φυσιολογικο

Δημοσίευση
τυχαινει δεν ξερω για ποσο διαστημα να ανεβοκαταιβενουν.θυμαμαι μια φορα ειχα παει στη παιδιατρο και τα επιανε ενω ηταν μαλλον πιο μεγαλος απο εσας και το ενα ειχε ανεβει μετα στο σπιτι ξανακατεβηκε αλλα μου ειχε πει ειναι φυσιολογικο

Προφανως συμβαινει και σε αλλα αγορακια. Αρα να μην ανυσηχουμε ε γλυκουλα μου???

Δημοσίευση

Πασχαλιτσακι μολις ειδα το θεμα σου μπηκα μονο και μονο για να σου γραψω ο πρωτος μου γιος εχει ανελκομενους ορχεις και πριν λιγες μερες καναμε την τελευταια μας επισκεψη σε παιδοχειρουργο,λοιπον θα πεις την παιδιατρο σου να ελενξει τους ορχεις του,και να ρωτησεις αν κρινει απαραιτητο να τον δει παιδοχειρουργος και εμεις οταν ηταν μωρο το ειδαμε πρωτη φορα,μην ανησυχεις ομως δεν ειναι κατι το σοβαρο αλλα θελει να το ελεγχεις συνεχεια,εμας αυτη τη φορα που τον ειδε μας ειπε στη κατασταση που ειναι δεν χρειαζεται εγχειρηση και οτι οταν θα μπει στην εφηβεια θα βαρυνουν και θα μεγαλωσουν και θα σταθεροποιηθουν,τελοςπαντων βεβαιωσου πρωτα οτι ειναι ανελκομενοι και ξαναμιλαμε αν θελεις.

Δημοσίευση

Κατερινα μου γεια σου.

Οπως σου εγραψε και η Κα1(κατερινα κι αυτη) δεν υπαρχει θεμα προς το παρρον.

Εμενα ο μεγαλος μου γιος ηταν σαν κι τον δικο σου,ανεβοκατεβαιναν.

Αργοτερα ομως θα χρειαστει να το παρακολουθεις για να μην εχει ταση προς τα πανω.

εμενα σε ηλικια 3 και ο ενας εξαφανιζοταν συνεχεια και επειδη ειχε μικρυνει και το σακουλακι τον Νοεμβριο καναμε την επεμβαση στο Παιδων που δεν ειναι τιποτα οποτε μην σε αγχωνει οτι και να γινει.

Γενικα να ξερεις οτι τα μπαλακια ποτε δεν ειναι το ενα διπλα στο αλλο και συνεχεια φευγουν απο την θεση τους :D

Ειναι αστειο αλλα ρωτα και τον αντρα σου που ειναι πιο ειδικος στα θεματα αυτα.

Παντως μην αγχωνεσαι ακομα ειναι πολυ μικρουλης ο δικος σου.

Οτι αποριες εχεις πες να σου απαντησω.

Τα φιλια μου.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου.

Οπως ειπα και χθες ξανακατεβηκαν. Δεν ξερω ποση ωρα ηταν "επανω" μεχρι τη στιγμη που το προσεξα. Απο τη στιγμη που το ειδα μεχρι που ξανακατεβηκαν περασε περιπου 1 ωρα.

Αυτο που περιγραφει η lemon και η ΚΑ1 ειναι καποια μονιμη κατασταση που πρεπει να ελεγχω καθημερινα? Ετσι ξαφνικα εμφανιζεται? Πως μεχρι τωρα δεν ειχε συμβει?

Υπαρχει πιθανοτητα να "ανατριχιασε" εκεινη την ωρα και να κρυωσε και να τα ανεβασε μονος του? Σημερα εχουμε την μηνιαια μας επισκεψη στον γιατρο και θα το συζητησω το θεμα, ελπιζοντας να με καθυσηχασει....

Επισης εσας οταν κρυβοντουσαν τα μπορμπολακια τους, σε ποση ωρα ξαναεμφανιζονταν? Γινοταν καθημερινα αυτο?

Επισης lemon τι επεμβαση ειναι αυτη που κανατε?

Ο αντρας μου ειπε οτι αυτο το παθαινουν οι αντρες αλλα δυστυχως δεν με καλυψε......

Δημοσίευση

χαχαχα τι μου θυμησες τωρα.......

ενα απογευμα του ειχαν ανεβει και του δικου μου με αποτελεσμα να εχουν γινει 2 καρουμπαλα κατω απο το πουλακι και τα σακουλακια αδεια!!!!

τρελαθηκα πηρα την παιδιατρο και της λεω 'ο μικρος εκανε 2 καρουμπαλα κατω απο το πουλακι του' :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: η γιατρος φυσικα καταλαβε τι ελεγα και με καθυσηχασε λεγοντας μου οτι αυτο συμβαινει και οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο!!!!

μετα εκανα και γκαλοπ(τρομαρα μου) σε ολα τα αρσενικα μελη της οικογενειας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η απαντηση τους? ιδια με της γιατρου!!!!!

Δημοσίευση
χαχαχα τι μου θυμησες τωρα.......

ενα απογευμα του ειχαν ανεβει και του δικου μου με αποτελεσμα να εχουν γινει 2 καρουμπαλα κατω απο το πουλακι και τα σακουλακια αδεια!!!!

τρελαθηκα πηρα την παιδιατρο και της λεω 'ο μικρος εκανε 2 καρουμπαλα κατω απο το πουλακι του' :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: η γιατρος φυσικα καταλαβε τι ελεγα και με καθυσηχασε λεγοντας μου οτι αυτο συμβαινει και οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο!!!!

μετα εκανα και γκαλοπ(τρομαρα μου) σε ολα τα αρσενικα μελη της οικογενειας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η απαντηση τους? ιδια με της γιατρου!!!!!

Μονο μια φορα σας συνεβη? Σε τι ηλικια ησασταν?

Τι σου ειπε ο γιατρος?

Σημερα παρατηρησα οτι του συμβαινει οταν του ανοιγω την πανα.... κρυωνει και αυτα μαζευονται και μια φορα κρυφτηκαν παλι..... ετσι τωρα θα γινεται ρε κοριτσια?

Ουφ! Ανυσηχω..... :(:(:(:(

Δημοσίευση

πολυ χαρηκα που δεν ηταν τιποτα!!!

παντως στον δικο μου δεν ειχε συμβει ΠΟΤΕ!

καμια φορα μαζευονταν προς τα πανω αλλα οχι τοσο ωστε να φανει αδειο το σακουλακι..

αλλα αφου δεν ειναι τιποτα και συμβαινει συχνα... ολα καλα!!

Δημοσίευση

ΕΜΑς ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑΤΟ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥς ΑΝΤΡΕς ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕς ΤΟ ΕΛΕΓΞΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ

Δημοσίευση

Κατερινα μου γεια σου και παλι.

Δεν ειναι τιποτα βρε,με το κρυο μαζευεται ο σακος.

Εσυ θα πιανεις μεσα να δεις αν ειναι οι ορχεις γιατι η σακουλα το οσχεο δηλαδη μικραινει και μεγαλωνει.

Ο γιος μου μεχρι 3 ανεβοκατεβαιναν αλλα το καλοκαιρι που μας περασε εβλεπα οτι κατεβαιναν μονο στο μπανιο κι ετσι πηγαμε σε ουρολογο και μας εστειλε παιδων.

Καναμε επεμβαση για κρυψορχια δηλαδη μιση ωρα στο χειρουργιο χωρις καν ολικη ναρκωση και με το που βγηκε ο Μιχαλης περπατουσε και ετρεχε κανονικα.

Οτι και να συμβει μην ανησυχεις ουτε χρειαζεται να κοιτας αν ειναι παντα κατω αλλα μια στο τοσο να πιανεις το σακουλακι να βλεπεις κι οχι μονο να κοιτας.

Μην αγχωνεσαι παντως στο ξαναλεω.

Κι οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι.

Δημοσίευση

ηταν ενος χρονων περιπου και ετυχε μια φορα

αυτο που λενε οτι οταν κρυωνουν μαζευονται προς τα πανω το εχω ακουσει κι εγω

ο γιατρος δεν ανυσηχησε καθολου γιατι ειπε οτι ειναι φυσιολογικο

εξαλλου καθε φορα που πηγαιναμε τα 'ψαχουλευε'

Δημοσίευση

ΚΑλημερα κοριτσακια μου.

Χθες πηγαμε στον γιατρο για την μηνιαια μας επισκεψη και το συζητησαμε.

Ειπε να μην ανησυχω καθολου. Οτι δεν τιθεται θεμα κρυψορχιας αφου κατα τη γεννηση ηταν εκει και τα 2 και οτι ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο για καποιους ανατομικους λογους, λογω αντανακλαστικων, που τωρα δεν θα καθησω να σας αναλυσω για να μην σας κουρασω. Οτι συμβαινει σε οοοοοοοοοοοολα τα αγορακια, απλα δεν συμβαινει να το παρατηρουμε και μεγαλωνοντας θα ωριμασουν οι μυες και τα νευρα και θα σταματησει να συμβαινει απο μονο του.

Εννοειται οτι δεν χρειαζεται περεταιρω ψαξιμο σε παιδοχειρουργους και αλλους γιατρους.

Ολα καλα λοιπον. Αντε να ηρεμησουν και τα μπορμπολακια του γιοκα μου, να μην τα πιανω ολη την ωρα.

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου ολες για τις απαντησεις σας. ΣΑς φιλω γλυκα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...