Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 799
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και φυσικα ηταν η ανταμοιβη μου?? επειδη λεω θα νυστεψω αλλα το γαλα ειπα να μην το κοψω γιατι εχω θεμα με το ασβεστιο... :( ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.. I SAW YOU..... Κανω και κανενα αστειακι μη με περνετε στα σοβαρα μεχει πιασει η @@ μου τωρα... :lol:

Δημοσίευση

Ασπακι αντε βοηθεια σου και καλη επιτυχια!!!

Καλημέρα Στάμμυ μου! ναι οντως δεν πηγα στην δουλεια αλλα τα ματια μου ειναι καπως ετσι... :shock:

πιαστηκα κιολας...με βλεπω σιγα σιγα να πηγαινω για υπνο...ο μικρος ακομα κοιμαται...το πιστευετε??

Δημοσίευση

ε δεν σου λεω ειναι ξενυχτης το παιδι μου...τον κοβω του χρονου που θα παει παιδικο και θα δικτυωθει, θα γυρναει και θα μου λεει:

ΜΑΝΑΑΑΑΑ δεν πεφτεις κανα ψιλο για να παω για κανα καφεδακι?? :lol::lol:

Στανταρακι... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΙΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ...Η ΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΕ ΠΕΤΑΓΕΤΕ :evil::evil: ΧΤΕΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ :ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ο;;;;;; :o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΥΤΗ!!!!!!!!

ΒΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΝΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 8-8,30 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...ΑΝΤΕ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ 9....

Δημοσίευση
Αλητάκι!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

μεγαλο..... :lol::lol: τωρα μολις ακουστηκε....Μ Α Μ Α !!!! που εισαι ρε μαμα??????

οπως καταλαβαινετε την κανω για λιγο παω για το πρωΊΝΟ του αλλα επιστρεφω δριμυτερη, μη μου φυγετε τωρα που σας βρηκα!!!!

συνεχιζει ακαθεκτος....ελα ρε μαμα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας!!!!!!!!!!!

Και χρόνια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα νέα μου είναι ως εξής: Δεν πήγαμε πουθενά!!!!!!!!!!!!!

Η μικρή είναι άρωστη με πολύ βήχα χθες άρχισε να συνέρχεται χάσμε 2 παρτυ και την Καθαρή Δευτέρα αλλά δεν πειράζει να γίνει καλά και θα της πάρω έναν χαρταετό και θα τον πετάξουμε μόνοι μας.

Καλά στις φώτο του γάμου είστε όλες κούκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς δεν έχουμε κάνει θρηρκευτικό μόνο πολιτικο τους λόγους αν σας τους εξηγίσω θα πρέπει να γράφω 10 σελίδες!!!!!!!!!!!!

Κάποια στιγμή όμως θα τον κάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά φαγητο δνε έχω για σήμερα μάλλον για Ιταλία μεριά μας κόβω χιχιχιχιιχιχιχιχιχιιχιχιχι!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ.ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΦΕΤΟΣ.

ΕΡΗ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΥΦΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ???ΕΔΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ,ΤΙ ΝΕΑ ΕΣΕΙΣ??

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΑΣ ΕΙΔΕΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΕΣΥ???

ΚΑΛΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...