Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 799
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τραγουδαρα.....

ναι χτεσινη ενα θα σου πω βγηκαμε μεχρι εξω στη πλατεια κ χορευαμε... :lol::lol::lol:

χτες ειχε αλλο προγραμμα ειναι ενα τυπος ολα τα λεφτα λεει μονο ωπα τραγουδακια λιωσαμε στο γελιο!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αντε τωρα θα κανονίσουμε ενα καλοκαιράκι (που να μπορώ και εγώ ε!) να συναντηθούμε Πάρο να κάνουμε τα μπάνια μας και να πιουμε τα ουζάκια μας! [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif]

Γεια σου Αναστασάκι!

Δημοσίευση

Αχ καλή επιτυχία βρε Αναστασία μου, σου ευχομαι ολόψυχα όλα να πάνε πολύ καλύτερα απο ότι περιμένεις, να την πάρεις την δουλειά και να ειναι και η καλύτερη! Να μην έχεις αγχος, να εισαι ο εαυτός σου και όλα θα πάνε καλα!

Φευγουμε την Πέμπτη!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΞΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?Η ΤΟΝΙΑ28 ΓΕΝΝΗΣΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΒΙΚΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ?ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΞΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?Η ΤΟΝΙΑ28 ΓΕΝΝΗΣΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΒΙΚΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ?ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσαρες εγω μολις ξυπνησααααααααααααα σαπισα λιγουλακι

αναστασια τι κανεις???

ερη μου τελειωσες με τις δουλειες??

τονια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πωπω πως περασες ο καιρος καλε???

βικακυ μου τι κανεις???

ιωαννακη ασπα φλωριαννα βασω κατερινα αντριαννα ελενη ελενη φανη ελισαβετ σταμμυ ρια πολλα πολλα φιλακιαααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...