Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΑΧΤΑΡΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΆ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!

Edie1901

Recommended Posts

Ο,τι κ να πω είναι λίγο για να περιγράψω αυτό που έζησα! Το Σάββατο 19/2 γέννησα έναν βιαστικό μπέμπη 35 εβδομάδων, 2900 και 50 πόντους στο Ιασώ. Σήμερα επιστρέψαμε σπίτι. Μόλις μπορέσω θα σας μεταφέρω τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ !!! ΜΕ "ΕΣΤΕΙΛΕΣ" !!!! να σας ζήσει το βιαστικό ζουζουνι !!!! πωπωωωω !!!!

ε θα εχετε ξετρελαθεί με τον μπεμπη σπίτι τωρα !!! πουυυυ καιρός να μας γράψεις λεπτομέρειες χαχαχααχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

δημη...εμαθα και ειδα οτι ειναι ενας κουκλος!!!!!!!!!!!!!να σας ζησει και ευχομαι να απολαμβανετε καθε στιγμη μαζι του!!!!!να ναι γερο και τυχερο το ζουζουνακι!!!!!!φιλια πολλα κι απο δω ;)

να τον χαιρεσε κ να σας ζησει ο βιαστικουλης μπεμπακος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερος κ καλοτυχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! που τον ειδες cuando ???????????????????????

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ο,τι κ να πω είναι λίγο για να περιγράψω αυτό που έζησα! Το Σάββατο 19/2 γέννησα έναν βιαστικό μπέμπη 35 εβδομάδων, 2900 και 50 πόντους στο Ιασώ. Σήμερα επιστρέψαμε σπίτι. Μόλις μπορέσω θα σας μεταφέρω τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία!!!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Θα τρελλαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζησει ο μπεμπακος σας!!!!! Να ειναι γερος,καλοτυχος και εσεις να τον καμαρωνετε καθε μερα-ολη μερα!!!!!!!!!!!

Καλη λοχεια demie μου!!!!!

Να σας ζησει!!!!!!! Να εχει υγεια και να ειναι ευτυχισμενος!!!!!! Απο τον τιτλο και μονο φανταζομαι το σοκ που παθατε Τελος καλο ολα καλα ομως!!!!

Καλε μας την εσκασε ο μπέμπης??????????????? [smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif]

Καλη Λοχεια να εχεις.... οποτε μπορεσεις θέλουμε λεπτομεριες!!!!!!

Θα αρχισω να σβηνω απο τη Λιστα μας...αχ μας συγκίνησες βρε!!!!!!!!!!! :clap::clap::clap:[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Να σας ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol::lol::lol::lol::D:D:D:D

Να είναι πάντα υγιής και καλότυχος και να είστε όλοι πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτός δεν είναι μπέμπης αλλά μπέμπαρος!!!! στην 35η εβδομάδα και 2.900?? Δηλαδή πόσο θα έβγαινε αν έπαιρνε όλο τον μήνα?? 4 κιλά και βάλε :lol::lol::lol::lol:

α και ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι γέννησες καθώς σε έχασα για αρκετές ημέρες :D:D:D απλώς περίμενα να κάνεις την ανακοίνωση :D:D:D:D

Και πάλι να σας ζήσει και περιμένω με αγωνία λεπτομέρειες& εντυπώσεις από το Ιασώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια!!

ΥΓ: τελικά την βυθοσκόπηση πρόλαβες να την κάνεις???

μπραβο ρε demaki!να σας ζησει και να ειναι γερος και δυνατος!μας την εκανες εε?αλλες περιμεναμε πρωτα..

αντε,περιμενουμε εντυπωσεις απο ολη τη διαδικασια!

να σας ζησει ο μπεμπαρος,μωρε τι αντρακι ειναι αυτο?Παιδαρος,αντε απολαυσε τον τωρα και πες μας και εμας τι μας περιμενει... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Κατ΄αρχάς να ευχαριστήσω όλα τα κοριτσάκια για τις ευχές! Εύχομαι ό,τι επιθυμεί η καθεμιά ξεχωριστά να το ζήσει κ πάντα με υγιή κ γλυκά μωράκια!

την ιστορία μου τη διηγήθηκα στο θέμα με τις φουσκοκοιλίτσες Ιουλίου, ωστόσο θα σας αναφέρω σε γενικές γραμμές το... χρονικό της απρόβλεπτης γέννας [smilie=confused2.gif]

Τελευταία φορά είδα τον γιατρό μου την Πέμπτη στις 17/2 κ όλα ήταν μια χαρά, ο μπέμπης 2.500 κ σε τελική σχεδόν θέση. Κλείσαμε ραντεβού για 3/3, να δούμε πώς πάμε.

Παρασκευή έκανα κανονικά τα μαθήματά μου (είμαι φιλόλογος) και το βράδυ τελείωσα κατά τις 9 και, πήγα σπίτι κ ξεκουράστηκα. σημειωτέον, έτυχε να βρίσκομαι Αθήνα στο πατρικό μου, καθώς είχα και το Σάββατο μαθήματα κ είπαμε με τον άντρα μου να μην πηγαινοερχόμαστε (μένουμε λίγο πιο έξω από Αθήνα πλέον)... Σάββατο πρωί εκτός από τη δουλειά μου, είχα κ ραντεβού με τη μαία μου για να μου δείξει τα "κατατόπια" του Ιασώ ώστε να εξοικειωθώ βρε παιδί μου!

Στις 7.20' μέσα στον ύπνο μου αισθάνομαι την ανάγκη για τουαλέτα, ωστόσο κάνοντας να σηκωθώ, νιώθω να φεύγουν υγρά. Τρομάζω, πετάγομαι πάνω, γιατί νόμιζα ότι είναι αίμα! κατεβάζω πυτζάμα κ αρχίζει ένας καταρράκτης κυριολεκτικά! Ξυπνάω τον άντρα μου, ο οποίος σαστισμένος, νομίζει ότι κατουριέμαι...

Αυτός με τη σειρά του ξυπνάει τους γονείς μου κ εγώ προσπαθώ να βρω τον γιατρό μου, αλλά δεν...

Τηλεφωνώ στη μαία του, μου λέει να ξεκινήσω για Ιασώ και ότι ο γιατρός είναι εξωτερικό για συνέδριο! ΣΟΚ!

Χωρίς να προλάβω να συνειδητοποιήσω και πολλά πολλά, ετοιμάζομαι, ντύνομαι – στο μεταξύ τα νερά να ρέουν άφθονα… - και παράλληλα να ειδοποιώ με μηνύματα για την ακύρωση των μαθημάτων μου…

Φτάνουμε στο Ιασώ, έρχεται και η μαία κ πάμε κατευθείαν για εισαγωγή στον κάτω όροφο. Αφήνω τα πραγματάκια μου στους δικούς μου κ κάνω το σταυρό μου!

Πάμε στην 1η αίθουσα, μου δίνουν μια θήκη ρούχων, ξεντύνομαι, βάζω τη ρομπίτσα μου κ ξαπλώνω. Έκανα καρδιογράφημα, μου έβαλαν πεταλούδα για να πάρουν αίμα, μετά μια ένεση για τα πνευμονάκια του μπέμπη και εξέταση τραχήλου, ο οποίος ήταν κλειστός εντελώς… έπειτα ξύρισμα, κλύσμα, κ μετά έμεινα μόνη στο δωματιάκι για να πάω τουαλέτα κ να κάνω ντουζάκι.

Αφού τελείωσα, με παρέλαβαν με καροτσάκι κ πήγαμε στην αίθουσα ωδινών για καρδιοτοκογράφο. Εκεί ήρθε και ο αντρούλης μου για συμπαράσταση! Τέλεια αίσθηση να έχεις τον άντρα σου δίπλα σου! Βέβαια πάθαμε μια τρελή λαχτάρα, διότι βγήκε το καλώδιο του μηχανήματος κ ξαφνικά, ενώ ακούγαμε παλμούς, ακούγεται ένα παρατεταμένο μπιιιιιιπ και απόλυτη αδράνεια….. Παγώσαμε… σε κλάσματα δευτερολέπτου, λέω αυτό ήταν, τελειώσαμε, κάτι πήγε στραβά…. Η μαία μου πετάχτηκε πάνω κ ανακουφισμένη μετά από λίγα λεπτά συνέδεσε το μηχάνημα! Πήγε η καρδιά μας στη θέση της!!

Ο γιατρός μου έλειπε κ έτσι ανέλαβε ο διευθυντής του Ιασώ την περίπτωσή μου, η οποία έχρηζε καισαρικής τομής, δυστυχώς… αμνιακό υγρό δεν υπήρχε πλέον, ο μπεμπούλης στις 35 εβδομάδες κ με φόβο για την εξέλιξη της γέννας… συνεπώς, εγκατέλειψα μια κ καλή το όνειρο του φυσιολογικού τοκετού… Ας είναι όμως, δεν πειράζει!

11.15΄ χαιρέτησα τον άντρα μου κ μπήκαμε χειρουργείο. Η μαία μου βράχος ακλόνητος, με στήριξε απόλυτα κ με έκανε να νιώθω απόλυτα δυνατή κ ψύχραιμη! Η επισκληρίδιος με ζόρισε, πόνεσα, γιατί ο αναισθησιολόγος δεν έβρισκε το σωστό σημείο… Κάποια στιγμή το πετυχαίνει κ αρχίζω να μουδιάζω εντελώς! Από εκεί κ πέρα, όλα γίνονται ταχύτατα.. 11.45’ αντικρίζω τον μπέμπη μου, μπροστά μου!!!!!!!!!!!! Η απόλυτη στιγμή βρε κορίτσια!!!!!!!!

Επικρατεί αγωνία στην αίθουσα, να δούμε αν όντως είναι 2.500 ή μήπως ζυγίζει λιγότερο κ χρειάζεται θερμοκοιτίδα… Τελικά ο μικρούλης μου είναι 2900 και 50 πόντους, οπότε όλα είναι τέλεια!!!!!!!

Ο γιατρός τελειώνει με το ράψιμο κ αφού βγαίνω από το χειρουργείο, με δείχνουν στους δικούς μου κ πάω στην ανάνηψη για καμιά ωρίτσα. Ευτυχώς αρχίζω να κουνάω τα πόδια μου κ να συνέρχομαι από την επισκληρίδιο.

Κατόπιν, στο δωμάτιό μου κ από εκεί κ πέρα, αρχίζουν κ έρχονται ξετρελαμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι! Ο μπέμπης κυριολεκτικά μας έπιασε όλους στον ύπνο, γονείς, φίλους, συγγενείς, γνωστούς, και όλοι έπαθαν το ίδιο σοκ με τα γεννητουράκια μας!

Πέρα από τις δύσκολες σχετικά 2-3 πρώτες μερούλες, συνήλθα κ όλα βαίνουν στο καλύτερο! Βγήκαμε Τετάρτη από το μαιευτήριο κ φτάσαμε αισίως σπιτάκι μας  !!!

Ο μπεμπούλης μια χαρά, προσπαθούμε να μπούμε σε νέους, πλέον, ρυθμούς! Ακόμη δεν πιστεύω ότι τον έχω αγκαλιά μου και όχι στην κοιλίτσα μου! Τα συναισθήματα πολύ δυνατά και για μένα αλλά και για τον μπαμπά μας, που συγκινείται συνέχεια!

Εύχομαι κοριτσάκια μου να σας πηγαίνουν όλα καλά, για όσες περιμένετε τα μωράκια σας, με το καλό, όσες έχετε, να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε και για τις wanna be μανούλες, σύντομα με μωράκια στην αγκαλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πω! Πω! Τι ιστορία και αυτή!!! Καλή ανάρρωση demie και να σας ζήσει ο μπέμπης, που βιάστηκε να βγεί στον έξω κόσμο!!! Ευτυχώς που ήταν μια χαρά στα κιλά του και δεν χρειάστηκε θερμοκοιτίδα...

Καλή αρχή, τώρα, στην καινούργια σας ζωή και καλή δύναμη!!!

Πολλά φιλιά και στους δυό σας :-*:YMHUG::-*:YMHUG::-*:YMHUG:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...