Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι να κανω βρε γιεληζ....με τοσο μικρα τσουτσουνια δεν εχω εξοικιωθει ακομα :lol::lol::lol:

μην κοιτας εσυ που πηρες τον αερα απο το δικο σου τσουτσουνακι :lol::lol:

οταν με το καλο δω κ εγω(αν δω :!::!:)θα μαθω να τα ξεχωριζω....προς το παρον μονο σε παπακι εχω ειδικοτητα :P:P

καλο αυτο με τις εβδομαδες που εβαλες....εμενα απο αυριο αρχιζει η 13η κ το σαββατο αλλαζω μηνα κ μπαινω στον 4ο...οποτε μεσα ειμαι με βαση το χρονοδιαγραμμα.

Δημοσίευση

Μιχαέλα τι είναι αυτά που λές καλέεε???? Μικρά τα τσουτσούνια μας?????? Τι λέεες τώρα!!!! Εδώ οι άντρες μας ετοιμάζονται να παραγγείλουν παντελόνια με 3 πόδια για τους γιούς τους που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσουτσούνια και εσύ λές ότι είναι μικράααα??? Μόνο μη σε διαβάσει κανένας απο τους μπαμπάδες μας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

α καλαααααα...τωρα το ξαναειδα.εγω κοιτουσα την πρωτη φωτο κ προσπαθουσα να το βρω....ειπα κ εγω τοσο γκαβομαραααα.μαρακι μπορω να πω οτι τωρα το ειδα το προσον σας.ειδα το ποντικι στην 2η φωτο.

πολυ καλη η σταση που το επιασε ο γιατρος...οντως ειναι ενα αξιο τσουτσουνακι :D:D:D

α καλα οι αντρες σας εχουν ξεφυγει τελειως γιεληζ. :lol::lol:

ευτυχως που ο δικος μου ακομα δεν το εχει χωνεψει οτι υπαρχουν πιθανοτητες 50-50 να ειναι κ αγορι(το εχει δεδομενο το 2ο κοριτσι) κ δεν μου ζηταει ακομα τετοια.

Δημοσίευση
Μιχαέλα τι είναι αυτά που λές καλέεε???? Μικρά τα τσουτσούνια μας?????? Τι λέεες τώρα!!!! Εδώ οι άντρες μας ετοιμάζονται να παραγγείλουν παντελόνια με 3 πόδια για τους γιούς τους που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσουτσούνια και εσύ λές ότι είναι μικράααα??? Μόνο μη σε διαβάσει κανένας απο τους μπαμπάδες μας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιχαέλα μου λυπάμαι αλλά και πάλι θα συμφωνήσω με την Γιελιζ!!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μόνο έχουν ξεφύγει Μιχαέλα μουυυ?? Λίγα λές!! Ο δικός μου λέει ότι το τσουτσούνι μας φτάνει μέχρι το γόνατο!!! Αν τελικά έχετε αγοράκι ετοιμάσου και εσύ να ακούς τέτοια πετυχημένα!!! Γιατί όσο και να θέλει κορίτσι όπως λές... αν δεί το τσουτσούνι δεν θα χωράει να περάσει απο τις πόρτες!!!!

Μαράκι μου χαίρομαι που συμφωνούμε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλώς να μας έρθετε Μιχαέλα μου!!! Και καλή δύναμη!!!

Δημοσίευση

Καλά εεεε!!Μαμά και γιος είστε τέλειοι!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Καλή συνέχεια!!

Απ'όσο γνωρίζω κάτω των 12 ετών δεν επιτρέπονται τα παιδκια σε κανένα μαιευτήριο τουλαχιστον σε ιδιωτικό... και συμφωνώ με αυτή την τακτική.. αν και θα μου λείψει ό τζουτζούκος μου!!Θα μου τον φέρνουν όμως κάτω στην καφετέρια και θα τον βλέπω.. αν και δεν μου αρκεί!! :cry::cry: το θέλω συνέχεια δίπλα μου..κι αυτό και την μπέμπα!!Ουφ!!4 μέρες είναι θα περάσουν...δύσκολα αλλά θα περάσουν!! :cry::cry:

Δημοσίευση

Ευγενία μου σε ιδιωτικά επιτρέπεται ΄τουλάχιστον εδώ στην Κύπρο...

Για πειτε..τι μαγειρέψατε σήμερα?? Εγώ δεν έφτιαξα τίποτα και σκέφτομαι κάτι γρήγορα να κάνω..Εχω λίγο κριθαράκι απο χθες αλλά δεν το θέλω καθόλου...

Εσείς τι θα φάτε?

Δημοσίευση

teleio to ninaki sou maraki mou.....fantastikos o tupos!!!!ti kala pou pernane auta mesa stis koilitses...

kai emena koritsia o giatro mou edwse ΠΗΤ 12/9 ara kathe 12 allazw mina...twra me tis evdomades einai ena mperdema apo edw tis vlepw...

kai emena o antras mou einai 99% sigouros oti einai agori...kai fovamai mh meinei me thn sigouria...mou leei oti exei enstikto kai egw ton douleuw...kai tou lew kala anti na exw egw to mitriko enstikto to exeis esi..???xaxaxaxaxaaxa

plaka exoun oloi tous.... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ευγενία εγώ πολύ φοβάμαι ότι όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό δεν θα μπορώ να του φοράω πάνα!! :lol::lol::lol::lol: Θα το έχουμε ξεβράκωτο για να επιδεικνύουμε το τσουτσούνι του!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ δεν ξέρω τι θα φάμε γιατί θα μαγειρέψει ο άντρας μου... θα διαλέξει μία απο τις μέρες απο το πρόγραμμα της διαιτολόγου και θα το κάνει... (πάντως η μπριάμ θα κάνει η ψαράκι στον φούρνο.. αν θυμάμαι καλά μόνο αυτά δεν έχουμε κάνει απόλο το μενού...)

Δημοσίευση
Ευγενία εγώ πολύ φοβάμαι ότι όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό δεν θα μπορώ να του φοράω πάνα!! :lol::lol::lol::lol: Θα το έχουμε ξεβράκωτο για να επιδεικνύουμε το τσουτσούνι του!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)) Καλά... έγραψες!!Αν και το βλέπω να γίνεται!!Ο δικός μου όλο για το πουλί του γυιου του έλεγε σε όλους και στη δουλειά του και σε όποιον μιλούσε εκείνο το διάστημα!! :lol::lol: Μέχρι και στον παιδιατρο έκανε σχόλιο όταν ήρθε μια βδομάδα μετα ποπυ γεννηθηκε! :lol:

Καλό μεσημέρι Μαρουλίτα μου!!

Δημοσίευση

Kαλε λιγο ελειψα και γραψατε ενα σωρο πραγματα!!!!

Μαρακι τι καλος ο μπεμπης και με πλουσια προσοντα :lol::lol::lol::lol:

Ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι. Αφου ο δικος μος με το που μας εδειξε το τσουτσουνι και μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι αγορι σχολιαζε: " Τι να δω στον υπερηχο, 3 ποδια και λεω του γιατρου, γιατρε τι γινεται και μετα μου ειπε οτι ειναι το πουλι και ηρεμισα..." :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατα τα αλλα ο δικος μου στην αρχη ηθελε κοριτσι!!!!!

Και τι ωραια κοιλια ειναι αυτή!!! Κι εμενα ειναι μεγαλη μπορω να πω...... Αφού αρχισα να δυσκολευομαι να βαλω καλτσες :lol::lol::lol: ευτυχως θα ανοιξει ο καιρος και δεν θα χρειαζεται ;);)

Δημοσίευση

Μαχχη μου σε ευχαριστούμε!!! Αν θέλετε κανενα κύπριο γαμπρό ελάτε σε εμάς!! :lol:

Κοριτσια εγώ τελικά έβρασα πατατούλα, αυγο και θα φτιάξω πατατοσαλατα..Να βάλω και λίγο μαρούλι ντοματα αγγουρακι...εχω και μια σαλτσούλα για σαλάτες...ετοιμη!!!

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας τι κανετε?συγχωρεστε με που εκανα τοοοσοοο καιρο να μπω αλλα με ταλαιπωρησε μια φοβερη γαστρεντεριτιδα..παρατριχα γλιτωσα την εισαγωγη στην κλινικη αλλα δοξα τον θεο ειμαι καλα τωρα!!!αυριο εχω ραντεβου στον γιατρο να δω το ζουζουνακι μου κ ελπιζω να δουμε με σιγουρια το φυλο..

εσεις τι νεα δεν σας διαβασα αναλυτικα...εμας το μενου μας εχει γιγαντες σημερα..αντε κ καλη ορεξη στα μωρακια μας

Δημοσίευση

Μερυκαλ τι κάνεις κοριτσι μου??? Ταλαιπωρήθηκες ε??? Αντε περαστικά και αγύριστα! Με το καλό να δείτε το μωράκι σας αυριο!

Μάχη μου δεν ξέρω τι να σου προτείνω γιατι ουτε κι εγώ ξέρω τι θα φτιάξω :lol:

Εγώ τρωω τη σαλατούα μου..τελικά λαδι έβαλα γιατι η σαλτσούλα είχε ωμό αυγό μέσα και φοβήθηκα!

Δημοσίευση

Μαράκι πολύ ωραίο το φαγητό σου!!!!

Merykal περαστικά σου!!! Με το καλό να δείτε το ζουζούνι σας!!

Σας αφήνω και εγώ κοριτσάκια μου!! Τα λέμε μετά!!! Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη σε όλες!! Φιλάκια!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...