Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα στις πολυλογούδεςςςςςςςςςςςςς :D βρε σε 2 μέρες 20 σελίδες............τι να πρωτοδιαβάσω μου λέτε? ουτε το ζώδιό μου δεν αντέχω...........καλημέρα απο μένα και το μπεμπέ.

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρουλιτα ευχαριστω εσυ εχεις λιγο παραπανω καιρό απο μένα!!! Θα περασει!!!

Ευγενια ευχαριστώ!!!

ελισαβετ με γεια το μπλουζακι!!!!

Μαρακι καλοριζικος ο καναπες!!! Καλως να δεχτιες και τον αντρουλλη σου τωρα!!

Εμενα το στηθος μεγαλωσε (απο πλακα που ηταν) αλλά ακόμα βολευομαι με αυτα που εχω :?:?

Να σας ρωτησω μια και μιλαμε για εσωρουχα...σε σλιπακια τι φορατε? πηρατε ειδικα εγκυμοσυνης?

Δημοσίευση

Ήρθα πάλι για λίγο... να κάνω ένα break απο τη δουλειά!! Εννοείται ότι δεν τα θυμάμαι όοοολα όσα γράψατε!!! ΑΓια το στήθος μου δεν σχολιάζω, τα έχουμε ξαναπεί.... :lol::lol::lol::lol: σουτιέν είχα και εγώ εγκυμοσύνης και φοράω αυτά... όπως επίσης και παντελόνια με λάστιχο!!

Ελισάβετ να σας ζήσει το μωράκι!! Πάντα γερό και τυχερό να είναι!!! Καλή λοχεία στην φίλη σου!! Και άντε και στα δικά μας με το καλό!!! Επίσης με γειά το μπλουζάκι!! Καλοφόρετο!! Το έστειλαν τόσο γρήγορα ε? Μπράαβο!! Εγώ δεν παρήγγειλα ακόμα.. περίμενα να γίνει η Β επιπέδου πρώτα... λογικά το ΣΚ θα κάνω και εγώ κάποιες αγορές Online!!!

Μαράκι μου με γειά ο καναπές!!! Και με το καλό να έρθει και ο αντρούλης σου για να τον εγκαινιάσετε!!

Νικολ μου τι κάνεις?? :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Μαρουλίτα, από ποιότητα μια χαρά είναι. Εγώ πήρα το familiophobia είναι περίπου στη μέση της σελίδας. Το νουμερο να προσέξεις μόνο, το Μ που πήρα εγώ μου είναι μεγαλούτσικο αυτή τη στιγμή, αν και μέτρησα όπως έλεγε στις οδηγίες. Δεν με πειράζει όμως γιατί σε λίγο καιρό θα έχω φουσκώσει κι άλλο οπότε...

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, άντε σιγά σιγά και η σειρά μας!!!

Δημοσίευση

Μαράκι καλορίζικος ο καναπές καλές ξάπλες!!Όλη η οικογένεια!!! ;)

Μιχαέλα μου αγοράκι είναι :lol::lol: και ναι είναι μάγειρας και φτιάχνουμε κουλουράκια!!

Μάχη μου δεν πήρα ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σλιπάκια ειδικά και τώρα που μου έφερε η πεθερά μου δεν με βόλεψε!Έχω αθλητικά σλιπάκια χωρίς λάστιχα γύρω γύρω για να μην κόβουνε,βαμβακερά της fila και τα έχω βολευτεί πολύ!

Δημοσίευση
elis mou tha perimenw kai egw ligo na anoiksei o kairos...kai tote mallon tha parw!!!!

alla mou aresan para polu!!!!!!!!!!!!!

aman vre diosa mou ti mas kaneis twra....exthes piga spiti kai elega ston antra mou mazeue lefta....kai simera ta idia tha lew...ti teleia pragmatakia thee mou!!!!zaladaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Ε μόνο εγώ θα ζαλίζομαι??? :lol::lol::lol::lol::lol: Τα βάζω να τα δείτε για να ζαλιστούμε παρέα!!!! Είναι πολύ όμορφα όλααα!!!

Ευγενία τέλειο το φορεματάκι... και οι τιμές τους βρε κορίτσια καλές δεν είναι???

Ελισάβετ εγώ αν βάλω στρινγκ θα χαθεί!!! :lol::lol::lol::lol: Ο κ@λ@ς μου δεν καταλαβαίνει απο περιστάσεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Όχι βρε τι να πειράζει??εάν σε βολεύουν.. στον Νικόλα μέχρι και που πήγα να γεννήσω στριγκάκια φορούσα!!Τώρα φοράω και στριγκάκια αλλά και σλιπάκια!

Σε ευχαριστώ εκ μέρους του μικρού καιόπως λέει κι εκείνος είναι κουκί!!(κουκλί)Είμαι χαζομαμά!! :lol:

Γιελήζ έχει πάρα πολύ ωραία ρουχαλάκια τα θέλω όλα!!!!!Και για τα αγοράκια είναι φοβερά!Φαντάσου τα τυπάκια-αλητάκια να τα φορούν.. και για τα κοριτσάκια κουκλίστικα...αχχ!!Τι μου κάνεις κι έλεγα να μην ψωνίσω πολλά... :lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

diosa kai egwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa oxi apla tha xathei makrovouti tha thelei gia na to vrei...xaxaxaxaxaxaxaxaxa

as sovareutoume omws.... :P:P:P:P:P:P

pragmati oi times kai emena mou fanikan polu kales....kai skeftomai na pw thn ksaderfh mou pou einai aglia to kalokairi na mou ferei...!!!!!!!!

genika apo oso exw milisei mazi ths ekei auta ta eidh einai pio oikonomika se sxesh me edw...den kserw gt alla etsi mou eipe!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ευγενία μου και εγώ έτσι έλεγα αλλά το πρωί και τώρα που κοίταξα κάποιες σελίδες έχω βάλει στο μάτι πάρα πολλά!!

Μαρουλίτα απο Αγγλία αν έχεις κάποιον δικό σου να στα φέρει όντως συμφέρει!!

Εγώ το στάδιο που θα μπορούσε να το βρεί με μακροβούτι το πέρασα... τώρα φτάνω σε επίπεδα ανασκαφών... ε μέχρι το τέλος θα χρειάζεται δυναμίτη!!!

Ελισάβετ μου τι να κάνω η γυναίκα?? Αφού έτσι έχουν τα πράγματα!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...