Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟ

Moussa

Recommended Posts

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΥΝΗΜΑ..........ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΕΠΕΙΓΟΝTΩΣ ΑΙΜΑ 0(-) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΙΜΑ ΝΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6983713110

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΠΕΥΣΑΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικη εσυ εισαι?????? :)

Αυτο το μηνυμα το ειδα και εγω χθες πολλες φορες στο φεις αλλα ξερει τι με

προβληματιζει?? Σε εμενα ηρθε και ελεγε οτι προκειται για μικρο παιδακι.Σε αλλους που το

ειδα καθε μηνυμα ειχε και διαφορετικο αριθμο τηλεφωνου...

Σκεφτομαι μηπως ειναι μουφα...δεν ξερω...

Λενακι μου ναι εγω ειμαι :-).Στο κινητο που ειναι γραμμενο μιλησα πριν 1 ωρα .Εχς 0(-) αλλα λογο του οτι μενω αθηνα δεν μπορω να βοηθησω :( .Φυσικα ειπα στην κοπελα οτι αν παραστη αναγκη θα κοιταξω να παρω το αεροπλανο να φτασω μεχρι θεσσαλονικη και απο εκει θα με πανε αυτοι.Παντως μιλοντας με την κοπελα δεν ξερουν αν το κοριτσι θα ειναι εν ζωη ...αυριο..Στο κινητο αυτο μιλησα με την κυρια μαρια τουλι και ειναι η νονα του κοριτσιου.

Τι να πω...ειναι πολυ αδικο για την κοπελα αν ειναι αληθεια!

Εισαι μεγαλη ψυχη βρε Αγγελικη μου,χιλια μπραβο για την κινηση σου.

Καλα εισαστε ολοι?

Καλα ειμαστε λενακι μου ετοιμαζομαστε για τον γαμο του μεγαλου μου γιου.Την πεμπτη πρωτα ο θεος παντρευετε με πολιτικο :D .Στο FB σε προτεινα ως φιλη στην νονα της μικρης.Η κοπελα ειναι στο νοσοκομειο της καβαλας.Δεν βαριεσε λενακι μου θα μπορουσε ανετα να ηταν το δικο μου παιδι.ο μικρος εχει την ιδια ηλικια με το κοριτσι.Εσεισ τι κανετε?Ο ζουζουνο σου εοναι κουκλος.Να μου τα φιλησεις τα κουκλια σου.

αγγελικη καλημερα!το ειδα κι εγω το μηνυμα στο φεις αλλα δυστυχως κανενας μας δεν εχει τετοιο αιμα!ι επαθε η κοπελα?απ'οτι ξερω επειδη ειμαι και αιμοδοτρια μπορεις σε οποιδηποτε μερος της ελλαδας να δωσεις αιμα κι αυτοι κανουν τις ενεργειες να φτασει στον ασθενη!τουλαχιστον αυτο καναμε κι εμεις οταν χρειαστηκε!το ρωτησες αυτο?

Μια χαρα ειμαστε και εμεις! Προσπαθουμε να προσαρμοστουμε! Πως την λενε την νονα της μικρης? Για να ξερω μην την αγνοησω γιατι δεν τους δεχομαι ολους! :) Με το καλο να παντρευτουνε τα παιδια!! Τι χαρα! Φιλακια και σε εσας!

καλημερα γλυκια μου.Χρειαζοντε αιμοπεταλια.Μου ειπε η κοπελα οτι στο νοσοκομειο τησ καβαλας δεν εχουν τον εξοπλισμο που χρειαζοντε για επεξεργασια.οποτε οι ανθρωποι πληρωνουν οσοι ειναι να μεταφερθουν στην καβαλα για να σωσουν το κοριτσι.Μου ειπε η κυρια οτι απο λοιμωξη εκανε επιπλοκες.Αρχικα νομιζα οτι μπορει να ειναι απο ατυχημα αλλα μου εξηγησε η γυναικα.Εγω εχω 0(-) αλλα μενω αθηνα :( .Αν ακουσεις οτι καποιος χρειαζετε αιμα στην ομαδα μου ευχαριστως να δωσω.Στο FB θα με βρεις ως Antzy papanikolaoy.Να με εχεις στα υποψην :) .

Λενακι μου η νονα ονομαζετε ΜΑΡΙΑ ΤΟΥΛΗ (Maria toyli).στην προτεινα ως φιλη.Ευχαριστω για τις ευχε σου Λενακι μου να ειστε παντα καλα και γεματοι υγεια ολοι οικογενιακος :*

δεν χρειαζεται καποιοσ να παει μεχρι εκει να δωσει αιμα.πασ σε ενα νοσοκομειο δινεισ αιμα και αυτοι ανταλλασουν τισ φυαλλες.σε ποιο νοσοκομειο ειναι?να πω 2 φιλουσ μου εχουν 0 -

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...