Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΙΟ 2011!!!!!!Νο 5

Recommended Posts

GeoV συλλυπητήρια για τον πεθερό σου...να ζήσετε να τον θυμόσαστε...τι να πω, η ζωή είναι πολύ σκληρή πολλές φορές...

α και για την φαγούρα πρέπει να κάνεις εξετάσεις για τους δείκτες στο συκώτι...τι ξέρεις φαντάζομαι ε?

Σαμαν8α μου ο πε8ερος μου ζει...απλα ειναι στο νοσοκομειο κ απο στιγμη σε στιγμη μπορει να καταληξει.

Οσο για την φαγουρα το ειχα πει στον γιατρο μου κ με εστειλε σε δερματολογο δλδ καμια διαγνωση κ καλα αλλεργια.Τι να πω,τα εχω παρει στο κρανιο,την Τριτη που 8α παω 8α του το ξαναπω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

GeoV χίλια συγνώμη κοριτσάκι μου....πω πω τι ανόητη που είμαι....με συγχωρείς πολύ...μην τα παρατάτε πάντως, έχω δει πολλές περιπτώσεις που τα κατάφεραν σαν από θαύμα...

για την φαγούρα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνει εξετάσεις για το συκώτι εμένα με το που με έπιασε έστω και λίγο με έστειλε αμέσως ο γιατρός....και γενικά είναι γιατρός που δεν στέλνει για εξετάσεις....

οι δείκτες είναι αυτοί που είχα γράψει και μια άλλη φορά SGPT, χολερυθρύνη κλπ κλπ.

μηπως σε πειράζει κανένα απορρυπαντικό?

Καλη σαρακοστη!!!!!!!!!

Να περασετε ολοι καλα σημερα σας ευχομαι!

Γωγω μου περαστικα στον ανδρα σου και σε σενα με αυτη τηνβλαμμενη φαγουρα που σ'επιασε!Απολαυσε οσο μπορεις τωρα την εγκυμοσηνη και δεν πειραζει για την διατροφη μολις γεννησεις θα μπορεις να φας οτι θελεις, ενω η εγκυμ. ειναι για λιγο καιρο σ'ολη μας την ζωη. Εγω ετσι το βλεπω και γι'αυτο δεν θελω να γεννησω ακομη. Στο πρωτο βιαζομουνα και δεν τον απολαυσα οσο ηταν στην κοιλια.

Μαριτινα οι πονοι γεννας συνηθως ειναι αυτοι που ειπες, αλλα η καθε κοπελα μπορει να τους εχει διαφορετικοι. Τι εννοω; Εμενα οταν με πιασανε αρχιζανε απο κατω και λιγο προς τα πανω και γινοταν η κοιλια μου πετρα, ο γιατρος τοτε μου ειπε πως δεν ειναι επειδη δεν ηταν οπως ειπες εσυ. Πηρα τηλ. την μαμακα μου και την ρωτησα και μου ειπε οτι ετσι οπως ειχα εγω ειχε και αυτη. Η κοιλια ομως γινετε πετρα! Ευχομαι να κανει την εμφανηση της η μπουμπου που απο τωρα θελει να τραβηξει την προσοχη. Μια κοκετα θα σου γινει μου φαινεται!!!!

Σαμανθα μου δεν εισαι η μοναδικη που δεν θελει να βγει εξω. Εγω μετα που γυρισα απο τα πεθερικα μου ξαπλωσα και κοιμηθηκα απο τις 9, ο ανδρας μου τρομαξε οτι επαθα κατι.

καλημερα κοριτσια και καλη σαρακοστη!!!

ελπιζω να ειστε ολες καπου με καλη παρεα και να περνατε πολυ ομορφα1!!!

εμεις, την καναμε την εξοδο μας χτες, απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ, και με το που γυρισα σπιτι κατα τις 11, ξεραθηκα στον υπνο μεχρι τις 10, σημερα το πρωι!! οποτε σημερα, ειμαστε σπιτακι μας, τα δυο μας, με τη μπεμπα στην κοιλια, και θα φαμε τα καλαμαρακια μας με τη λαγανα!!!εεεε, και λιγο ησυχια!!

αυτα, σας ευχομαι μια ξεκουραστη και διασκεδαστικη καθαρα δευτερα, και ισως μια χιονισμενη τριτη!!

καλημερα κ καλη σαρακοστη!!!!

εδω αρχισε να χιονιζει...μαριτινα ξερεις τι σημενει αυτο ε?? :lol::lol::lol:

εμεις εχθες φαγαμε στην πεθερα μου κ το βραδυ χαλαρα στο σπιτακι μας :lol:

σημερα μια που ειναι καθαρα δευτερα ειπαμε να καθαρισουμε τις ντουλαπες :lol: αφου η ΑΝΤΡΙΑ με εστησε :lol::lol::lol:

η φασολαδα μας βραζει ετοιμαζετε να την καταβροχθησουμε :lol:

γωγο μου περαστικα στον αντρα σου κ κουραγιο σε εσενα κοπελαρα μου ελπιζω να γινει συντομα καλα!!

σαμανθα ολες εδω κ ακομη φουσκωμενες :lol: περιμενουμε την μαριτινα κ εσενα κ κανετε την αρχη κ απο τον αλλο μηνα θα αρχισουν οι αφιξεις τωρα οι πελαργοι εχουν δουλεια αλλου πηγαινουν τα μωρακια στις φουσκοκοιλιτσες :lol::lol::lol: μετα θα ερθουν κ σε εμας ερχετε η σειρα μας :lol::lol::lol: οπως βλεπεις πρεπει να τρελαθηκα μου φαινετε δυο μερες ημουν σαν μ.παρασκευη σημερα ειμαι πολυ happy :lol::lol::lol: οτι να ναι οπως το ειπες :lol::lol:

καλα να περασετε κουκλιτσες μου σημερα οτι κ να κανετε :P

γεια σας κοριτσακια ομορφα! εμεις τωρα σε λιγο θα παμε στην πεθερα μου.. θα κουλουμιασουμε, απογευματινες ωρες! τι καμνετε? γωγουλα μου υπομονη, γιωργιαννα εισαι καλα?

αντρια μου ξεκουραζεσαι καθολου σημερα?

σουλιτσα πολλα φιλακια θελω κι εδω να χιονισει στην εξωτικη νικαια.. οι υπολοιπες που ειστε?

GeoV χίλια συγνώμη κοριτσάκι μου....πω πω τι ανόητη που είμαι....με συγχωρείς πολύ...μην τα παρατάτε πάντως, έχω δει πολλές περιπτώσεις που τα κατάφεραν σαν από θαύμα...

για την φαγούρα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνει εξετάσεις για το συκώτι εμένα με το που με έπιασε έστω και λίγο με έστειλε αμέσως ο γιατρός....και γενικά είναι γιατρός που δεν στέλνει για εξετάσεις....

οι δείκτες είναι αυτοί που είχα γράψει και μια άλλη φορά SGPT, χολερυθρύνη κλπ κλπ.

μηπως σε πειράζει κανένα απορρυπαντικό?

Σαμαν8α μου δεν πειραζει...συμβαινουν κ αυτα.Πραγματικα ενα 8αυμα τον σωζει κ 8α ειναι κ μεγαλο,ας ελπιζουμε ειναι το μονο που μας μενει...

8α του το πω παλι αυριο αλλα με ενοχλει που δεν μου εχει πει ιδιος να κανω αυτες τις εξετασεις,το υποψιαζομαι γτ εχω λιγο λιπος στο συκωτι κ οταν του το ειχα αναφερει μου ειχε πει οτι δεν παιζει ρολο....πρεπει να γινουμε κ γιατροι δλδ?

Απο απορρυπαντικο δεν νομιζω,δεν εχω ευκολα δερματικες αλλεργιες ...τι να πω τωρα,δεν ξερω....

Πολυ σπασιμο η φαγουρα παντως :(

φιλια κ σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου :D

Afroditaki mou nai simera den ekana sxedon tipota mono evala sto plintirio to kalimma tou strwmatos tou krevvatiou mas k alla3a ta sentonakia mas, mono auto!! :)

Pigame stin mama mou alla emeis k emeis eimastan giati oi 2 aderfes tis mamas mou efigan simera gia Re8imno stin 3aderfi mou k oi 2 3aderfes mou me tous arravwniastikous tous pigane se filous tous k etsi eimastan ligoi alla perasame kala :D..

αντρια...αντε επειδη εισαι γκαστρουλα σε συνχωρω!!! :lol::lol::lol: τι κανατε σημερα???

αφρο μου :-*:-*:-* καλα να κουλουμιασετε στην πεθερα :lol::lol: μονο ενα τεταρτακι χιονισε τελικα :D μετα αχνοφανηκε λιγο ηλιακος αλλα εχει αερα κ κρυο τωρα αντε να δουμε θα μας πιασει εμας εδω???

γωγω μου απο οτι φαινετε μερικες φορες ναι πρεπει να λεμε εμεις στους γιατρους τι να κανουν,εχουμε γινει πιο εξπερ κ απο αυτους :lol::lol::lol:

Soula mou pigame stin mama mou alla voi8isa k egw na strwsw to trapezi na ta simmaze4w k.o.k giati k i mama mou itan ptwma to teleutaio kairo olo trexei sto spitaki tou aderfou mou k extes oli tin mera etoimaze fagita giati k oi aderfes tis ta3idevan simera k eixe tous 8eious mou gia fagito..

Καλησπερα σε οσες κ οσους απεμειναν στην φτωχη μας την σελιδα....εγω ολη μερα σπιτι κ σημερα παρεα με τον αντρα μου που ευτυχως ειναι καλυτερα....βαριεμαι παρα μα παρα πολυ....και η φαγουρα με εχει τρελανει...Γεωργιαννα μου δεν μπορω να απολαυσω την εγκυμοσυνη οσο κ να το 8ελω...αν ημουν ηρεμη κ γινονταν ολα οπως τα 8ελω ,ισως...με τοσες εννοιες στο κεφαλι μου κ την αναγκη να στηριζομαι σε καποιους για να γινονται καποια πραγματα ειτε την αναγκη να 8ελω να βοη8ησω σε καποιες καταστασεις κ να μην μπορω...δεν με κανει να ειμαι κ τοσο ευτυχισμενη....μονο οταν αισ8ανομαι το μωρο στην κοιλια ξεκολαω οπως σου ειχα πει...ομως ολα 8α πανε καλα.....που 8α παει!!!!

Περιμενω το Σαββατο για να ξεκινησουμε καποια πραγματα στο δωματιο ...αντε να δουμε...

Αντρια μπραβο σημερα εισαι πιο χαλαρη απο δουλειες!!!!HAPPY μου αστα,ειναι να τρελενεσαι!!!!φιλια πολλα κ στις Αφροδιτουλες μας!!!

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε?

από ότι βλέπω όλες είναι ακόμα με τα μωράκια στην κοιλίτσα!! Δεν ξεμύτισε κανένα ακόμα :D:D:D:lol::lol::lol:

Μαριτίνα είπαμε πρέπει να χιονίσει για να βγει η μπέμπα :D:D:D σε πειράζω βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πότε έχεις ξανά γιατρό??

Γεωργιάννα συμφωνώ με την συννυφάδα σου! ΓΙατί να στενοχωριέται άδικα το παιδάκι??

Happy κάνε υπομονή, όλες μας πιάνουν αυτά που και που!!! Εγώ προχθές έβλεπα ότι μόλις είχα κάνει θετικό τεστ εγκυμοσύνης και αδιαθέτησα την επόμενη ημέρα....χαχα ότι 'να ναι ...

Jule το ήξερα ότι δεν θα φύγουν!! Έχω άνθρωπο απο μέσα χιχιχιχχι :lol::lol::lol::lol: (λέμε τώρα....)

GeoV συλλυπητήρια για τον πεθερό σου...να ζήσετε να τον θυμόσαστε...τι να πω, η ζωή είναι πολύ σκληρή πολλές φορές...

α και για την φαγούρα πρέπει να κάνεις εξετάσεις για τους δείκτες στο συκώτι...τι ξέρεις φαντάζομαι ε?? περαστικά!

εμείς σήμερα ήταν να βγούμε έξω για φαγητό & ίσως ποτό αλλά δεν ένοιωθα καλά και κάπως φοβόμουν το κρύο κλπ και όλο άλλαζα το μέρος συνάντησης για να είναι κοντά στο σπίτι μας αλλά τελικά το ακύρωσα τελείως...

ήθελα να δω το Withering Heights (ανεμοδαρμένα ύψη) που το λατρεύω αλλά κάπου έχει εξαφανιστεί από την dvd-θήκη μου και το χαζό video club δεν το έχει... :(:(:( θα το κατεβάσω!!

Πείτε μου ότι και άλλα κοριτσάκι θα μείνετε μέσα γιατί νοιώθω λίγο γιαγιά χιχιχιχιχ

φιλάκια σε ¨ΟΛΑ τα καλά & κακά κορίτσια!!!!!!

ΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ??ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ??

Οι αυπνίες πάνε σύννεφο!! Βρήκα όμως κάτι πολύ χρήσιμο για όσες θέλουν να παραγγείλουν απο το αμαζον και δεν ξέρουν τη διαδικασία. Δείτε εδώ http://shopping-mommy.blogspot.com/2010/12/site-review-amazon-uk.html

Γειααααα!! Καλή Σαρακοστή και με το καλό τα μωρούλια μας!!!

Επιστρέψαμε από τη Σύρο, περάσαμε πολύ ωραία! Κάναμε τις βόλτες μας, το Σάββατο είχε καρναβάλι στην Ερμούπολη, με άρματα και εξαιρετικά ευρηματικές στολές, τα μαγαζιά βγάζουν πάντα μεζέδες και κερνάνε το κόσμο στο δρόμο, πολύ όμορφα και πολύ γέλιο και μετά πήγαμε σε κουτούκι στην Άνω Σύρα, τραγουδήσαμε με μπουζουκάκια και φάγαμε εξαιρετικά! Τη Κυριακή είχε το καρναβάλι στην Άνω Σύρα, ντυθήκαμε κι εμείς, Αφρικανοί Ρασταφάρι, είχαμε βαφτεί κιόλας και γελάσαμε πολύ γιατί κάποιοι δε μας αναγνώρισαν! Μαζεύτηκαν ένα σωρό μουσικοί, αρχικά με τσαμπούνες, κρουστά και λαούτα και μετά με μπουζούκια (είναι κι η πατρίδα του Μάρκου Βαμβακάρη, μη ξεχνιόμαστε!) κι έγινε μεγάλο γλέντι!! Μετά περάσαμε κι από ένα μπαράκι στην Ερμούπολη που είχε πάρτυ. Ο Αρούλης μου βέβαια τα'παιξε λίγο, κυρίως με τις τσαμπούνες και τα ταμπούρλα, κλώτσαγε πολύ μέχρι αργά τη νύχτα αλλά σήμερα επανήλθε στα φυσιολογικά του! Σήμερα ήταν βροχερά και δε κάναμε κάτι ιδιαίτερο, φάγαμε με φίλους στο λιμάνι και πήραμε το πλοίο της επιστροφής. Πολύ τη χάρηκα την εκδρομούλα, τώρα μας περιμένει μια γεμάτη βδομάδα με γραφειοκρατικά τρεχάματα και πολλές εξετάσεις κι ελπίζω να μην παραλύσει το σύμπαν με τα χιόνια και τις απεργίες...

Γωγώ μου να ευχηθώ κι εγώ κουράγιο και να γίνει ότι είναι καλύτερο για τον πεθερό σου να μην ταλαιπωρείται! Για τη φαγούρα που συζητάτε με τη Σαμάνθα, επειδή είχα κι εγώ φαγούρες, πήγα σε δερματολόγο αρχικά, μου είπε να ενυδατώνω, δοκίμασα διάφορες κρέμες αλλά τίποτα και τελικά κατέληξα να μη βάζω καθόλου κρέμες και μου'χουν περάσει αρκετά. Παρόλα αυτά ο γιατρός μου μου έχει ζητήσει να κάνω έναν υπέρηχο χοληδόχου κύστης για να εξετάσουμε πιθανή χολόσταση (γι αυτό κοιτάνε και τους ηπατικούς δείκτες απ' όσο ξέρω αν και σε μένα δε μίλησε για αιματολογικές ακόμα...) Επειδή περίμενα κάτι χαρτιά από το ταμείο, δεν τον έχω κάνει ακόμα αλλά θα πάω αυτή τη βδομάδα.

Καλή βδομάδα και πολλά πολλά φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες κα περαστικά στους άρρωστους αντρούληδες!!

Α και κάπου είδα πως έπεσε ιδέα για συνάντηση. Να το κανονίσουμε, εγώ μέσα είμαι!!

Καλημερα!!!! Χιονιζει λιγακι αλλα απλα για να μην ξεχασουμε πως δειχνει αλλα οχι για να το στρωσει!!!!!!!! Και το παιδακι περιμενε να παιξει με το χιονει.

Σαμαρκαδε χαιρομαι πολυ που περασατε ωραια, αντε και του χρονου μαζι με τον Αρουλη!!

Γωγω μου το ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα η μπουμπου σου δινει κουραγιο. Περιπου 1 μηνας εχει μεινει και θα ειναι στην αγκαλια σου. Πως ειναι ο πεθερος σου, ακομη στο νοσοκομειο ειναι;

Σουλα τελικα εριξε χιονακι;

Εμεις πηγαμε μια βολτα στο Μπουρναζι χθες το βραδακι μαζι με την κουμπαρα μου και τον φιλο της. Ειχα καιρο να βγω για καφε και μου αρεσε πολυ. Αφηστε που μας εφεραν ενα ταψακι εκμεκ. Το τσακισα μετα που γυρισα γτ εκτος απο φρεσκο ηταν και πολυ ωραιο!!! ευτυχως δεν ειχα φαει γλυκο την ημερα και ετσι επετρεψα στον εαυτο μου να φαει!

Εγω σπιτι θα την βγαλω σημερα εχει τοσο κρυο εξω και ευτυχως δεν εχω δουλιες εξω.

Ξεχασα να σας ρωτησω κατι εαν ξερετε. Ειδα στο υπνο μου οτι μου βγηκε στο φλυτζανι του καφε δυο αριθμους πολυ εντονοι, ηταν το 3 και το 1, δεν ηταν κολητα. Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι μπορει να γενησω(επειδη αυτο ελεγα και στον υπνο μου αλλα ελεγα 3 Ιανουαριου) σε κατι με 3. Δεν ξερω εσεις τι λετε; Ξερω οτι καποια ονειρα βγαινουν οταν τα βλεπει μια εγκυος.

Αντε ελατε στην παρεα τελειωσε το τριημερο!!!!!

καλημερα κοριτσια και με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!!

σαμαρκανδη καλως ηρθες!!!τι ωραια που ηταν η εκδρομη σου!!και σε τοσο ωραιο μερος!!! εχετε καποια σχεση με τη συρο, η ειναι τυχαια η επιλογη;;;

απογοητευση σημερα!!!περιμενα κι εγω ωραιο χιονακι , να αναψω το τζακι μου και να λιωσω στον καναπε με καμια χαζοταινια, και το μονο που βλεπω ειναι κατι ανεμοδαρμενες και ταλαιπωρες νιφαδες!!!! :x:x:x:x:x:x:x

κατα τ'αλλα θα κανω κεφτεδακια, βρηκα μια συνταγη στο ιντερνετ που ελεγε κατι πολυ σωστο, να μη βαλω αυγο η γαλα για να ειναι και καλη πηγη σιδηρου!! εχω και εναν αιματοκριτη 32....

η αθηνουλα μου ειναι μια χαρα, με ενοχλει λιγο οταν χτυπαει προς τα μεσα, αλλα σε γενικες γραμμες, οταν της λεω να αφησει τη μανουλα να κοιμηθει, μ'ακουει το καλο μου το παιδακι!!! :D:D:D

γεωργιαννα καλημερα!!!ο αλεξανδρος πηγε σχολειο;;;;; δυστυχως δε μπορω να σου πω για το ονειρο, αλλα κι εγω πιστευω οτι κατι θελει να μας πει!!!!

Καλημέρα!! Σημερα ειναι η γιορτη της γυναικας!! Χρονια πολλα σε ολες μας!! Φετος μερικες θα προλαβπυμε να γιορτασουμε κ τη γιορτη της μητερας!! ΟΥΑΟΥ!!

Τζορτζι σημαδιακο λες να ναι καλε κ να μας ερθει ο μπεμπης τιποτα 3 Απριλιου π.χ? η 3 το βραδυ καποιας μερας? Ή μηπως εφαγες πολυ εκμεκ? :lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτη μη γκρινιαζεις..τι να πουμε κ εμεις..εχυθες εριχνε χιονι μπολικο αλλα ΔΕΝ το στρσε..σημερα εχει ενα κρυο αστα να πανε αλλα χιονι τιποτα...εχω κ ποσες δολειες εξω κ κρυωνωωωω!!!

Πως περασατε 3ημερο? Εγτω εχθες τσακισα τις λαγανες κ σημερα δειλα δειλα ανεβηκα στη ζυγαρια.... ΤΗΝ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!

ειρηνη μου καλημερα και χρονια πολλα!!! ειμαι λιγο γκρινιαρα, αληθεια, γιατι ξυπνησα στις 6.30 και μετα δε μπορουσα να κοιμηθω, οποτε τωρα ειμαι σαν κοτοπουλο!!!! :(

αν κανει κρυο, μη βγαινεις εξω!!!κανε μας και λιγη παρεουλα!!!

εγω πια ουτε τυπικες σχεσεις δεν εχω με τη ζυγαρια!! :lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Πολυ κρυο εξω...εγω σημερα 8α παω στο Ελενα να δω κ τον γιατρο κ το μωρουλινι μου οσο φαινεται δλδ με αυτα τα μηχανηματα....

Γεωργιαννα ο πε8ερος ακομα στο νοσοκομειο,τον συντηρουν με ορους,για ποσο ακομα δεν ξερω.

Αλλα αν βγει 8α υπαρξει προβλημα αμεσως...

Η φαγουρα συνεχιζεται κ ειχα κ μια σκοτοδεινη...καλα παμε δλδ.Η ζυγαρια με εριξε 1 κιλο δλδ εχω +11

καλα ειναι...τουλαχιστον μεσα σε ενα μηνα δεν 8α εχω παρει κιλα.

Σημερα 8α φτιαξω μπιφτεκακια στον φουρνο ,,μεχρι τις 1.30 που 8α φυγω 8α εχω προλαβει.

Τα λεμε μετα....φιλιαα πολλαααα

Εγω σκεφτομαι το γιατρο την αλλη βδομαδα να φωναζει κ με πιανει πανικος!!! Αυτη τη βδομαδα που μας επρασε εβαλα 2 κιλα κ να πεις δεν εφαγα κ πολυ...μονο εχθες που γουρουνιασα με χαλβα κ λαγανα!!

Κ εγω εχω γινει γκρινιαρα οποτε θα λεμε οτι ειναι της εγκμοσυνης!!

Πρεπει να βγβ να παω στο ΙΚΑ να παρω το χαρτι της αδειας της υπολοιπης να πληρωθω κιολας & μετα να παω να παρω τα γυαλακια μου!!

καλα γιωργο, ο μικρος σας θα βγει σωστο μουσικο ταλεντο!!!

ειρηνακι, αν ειναι να πληρωθεις, αντε να βγεις,αλλα με πολυ πολυ προσοχη!!!!

Πολυ κιμα εχει πεσει στην παρεα!!!!!! Και εγω κιμα εχω βγαλει και δεν ξερω τι να κανω. Σκευτομαι για σουτζουκακια γιαουρτλου,θα δω τι θα πει και ο μικρος μετα που θα γυρισει απο το σχολειο.

Γωγω για να δουμε ποσο μεγαλωσε η μπομπου!!! Καλα αποτελεσματα!

Αφροδιτη μου και εγω ειμαι γκρινιαρα. Ο ανδρας μου ρωταει τον μικρο εχθες πως την αντεχεις την γρινιαρα; Ε τι να κανω προσπαθω!!!! Τσαντηστηκα και τους λεω πως δεν θα ξαναγρινιαξω. Και τι μου ειπαν οχι γτ θα νομιζουμε οτι επαθες κατι!!!! Πουθενα δεν τους πιανεις.

Ειρηνη το ονειρο το ειδα πριν λιγες μερες. Δεν ειχα σκεφτει την ωρα!

Να προσεχετε οσες θα βγουν εξω να ντυθηκε καλα!!!!

μμμμμμμ γιαουρτουλου....γεωργιαννα πρεπει να εισαι μαστορισσα στην κουζινα!!!

εγω θα τα κανω στη λαδοκολλα, διαιτητικα, γιατι ο αντρας μου εφαγε μια φρικη χτες και θελει να τρωει πιο ελαφρα... να δουμε πως θα βγουνε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...