Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΙΟ 2011!!!!!!Νο 5

Recommended Posts

happy ,ναι, ειναι ο αντρας μου,ειναι τα πεθερικα μου,,δηλ,υπηρχε υποβαθρο.....και το οτι πηρα μεταθεση, μετρησε κι αυτο....φιλια σε ολους....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Swetty ειναι ωραια στο καρναβαλι σας, εχω δει μονο τηλ. Δεν εχω παει ποτε σε μεγαλο καρναβαλι. Καλα να περασετε!!

Αφροδιτη οταν θα ερθει το παιδι καποια εξοδα θα μειωθουν, εμενα δεν με τρελενει να βγω εξω, μονο καμια εκδρομη μου αρεσει. Δεν θα το σκεφτομουνα να φυγω οπως η Ελενα, ειδικα για Κρητη που ειναι μεγαλο νησι. Ηρθε μια μερα ο ανδρας μου και μου ειπε οτι ειχε μια προταση απο ενα ξενοδοχειο για Κρητη, φυγαμε του ειπα. Το κακο ηταν οτι ηταν για σεζον και ετσι δεν ηθελα, μονο για μονιμα. Μου αρεσει η ηρεμια της εξοχης. Σουλα πολλες πανες αγκαλιας ειναι 10. Εγω πηρα 2 και θα παρω αλλη μια καλη για καροτσι. Δεν μου ειχε λερωθει πποτε τοσο πολυ για να βγει και απ'εξω. ΣΕλτεδακια θελουμε γυρω στα 5-6 τμχ. μη κατουρισουν επανω. Οτι επιπλεον θελουμε μπορουμε να τα παρουμε και μετα, δεν χρειαζεται να το παρακανουμε.

Ανδρια ποσο θα πληρωνεις την ημερα στο νοσοκομειο;

Κορίτσια, καλημέρα! Μόλις παρέλαβα το δεματάκι από το άμαζον! Ήρθε πολύ γρήγορα. Η πετσετούλα ειναι πολύ όμορφη, τα μωρομάντηλα τα κλασικά pampers sensitive και οι πιπίλες.... αχ οι πιπίλες! Παραγγείλαμε (μη γελάσετε) 3 διπλές συσκευασίες!!! Ε, οι 3 από τις 6 είναι γαλαζιες......κλαψ!! Ούτε μία ροζ!

Soula mou pira 6 panes agkalias alla 8a parw alles 6 gia na eimai kalimeni (ka8e kouti exei 3) k pira apo to jumbo kati mias xrisis otan 8a eimai ektos spitiou k 8elei allagma pira 12 i 16 den 8imame k an me vole4oun 3ana pernw..Sentonakia kanonika (panwsentono k katwsentono) gia to krevvataki tis akomi na parw lew na tis agorasw 3 set (an vrw simera se kali timi ekei pou 8a paw gia panes agkalias tis pernw) alla den viazome giati sto carry cot 8a tin koimizw stis arxes k mou ftanoun mia xara oi panes-sentonakia..Hehe oso gia to xarti ugeias toulaxisto einai ftina pragmata, eutixws pou den mas zitisan tipota pio akrivo :lol:..8a parw 6 rolla k 8a pw stous episkeptes na min pigenoun toualeta na mou lei4oune =))..

Elenaki mou sto kratiko etsi doulevoune afou exoun k anakoinwsi sto toixo pou leei pws den kanoun iperixografima se ka8e episke4i mono an einai prwtis anagkis :o ..Skeftou apo ton dekemvri pou paw kratiko mono 2 fores tin eida k itan otan ekana B' epipedou k elegxo traxilou k etsi angkastika mou kanane alliws k ekei mono palmous 8a mou pernane asta eutixws pou paw k ston idiwti ginaikologo mou..

Afrodite mou den 3erw giati ka8e 15 meres den mou vrikane kati anisixitiko aplws itan ligo xamili i aimsofarini mou k exw k stigma anaimias alla mou dwsane na pinw k allo sidiro k folliko o3i :(

Gewrgianna mou tipota den 8a plirwsw, exw tin karta nosileias pou einai ola dwrean..

Gia na ta lew swsta k na min sas mperdevw ta seltedakia k oi panes-sentonakia (panes agkalias) einai to dio? Den ta leme etsi stin Kipro k mporei na kanw la8os..

Τα σελτεδακια ειναι με πλαστικο απο κατω για να αλλαζουμε το μωρο. Οι πανες αγκαλιας ειναι σαν σεντονακια αλλα λιγο πιο χοντρα για να παιρνουμε αγκαλια το μωρο.

Γεια σας και από εμένα!!!!

με γεια όλα τα πραγματάκια!!!

Λοιπόν εγώ θέλω πάρα πάρα πολύ να φύγω από την Αθήνα και να πάω στον τόπο καταγωγής μου τα Ιωάννινα και θα ήθελα πολύ να ζήσω στην εξοχή....

Στην εξοχή άλλωστε μεγάλωσα καθώς οι γονείς μου όταν ήμασταν 3 έως 7 ετών αποφάσισαν να μετακομίσομε λίγο έξω από την πόλη σε ένα υπέροχο σπίτι με τεράστιο κήπο όπου είχαμε και έχουμε τα σκυλάκια μας, τα γατάκια μας και τα ΠΑΠΑΚΙΑ μας :lol::lol::lol::lol:

τα λουλουδάκια μας και όλα τα εις άκια μας ...και το καλό ήταν και είναι ότι παρότι είναι 7 χλμ έξω από την πόλη, σε λιγότερο από 10 λεπτά βρίσκεσαι στο κέντρο.

εκεί λοιπόν παίζαμε με τα ζωάκια μας, με φίλους, ποδήλατα, είχαμε φτιάξει κατά καιρούς διάφορα γηπεδάκια πχ για βόλει, μπάσκετ, τένις και ότι άλλο μας ερχόταν στο μυαλό...

πραγματικά πιστεύω ότι η ζωή στην εξοχή ή στην επαρχία είναι πολύ πιο ανθρώπινη....βέβαια παίζει και ρόλο το που είναι η οικογένειά σου!!! Ωστόσο συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος ή κάποια οικογένεια την μεγάλη απόφαση να αλλάξει τον τρόπο ζωής....εγώ για παράδειγμα ζω 10 χρόνια σχεδόν στην Αθήνα και πραγματικά την έχω 'περπατήσει' και ζήσει από άκρη σε άκρη και ναι μεν την έχω αγαπήσει αυτή την πόλη αλλά την έχω μισήσει κιόλας λόγω των πρακτικών δυσκολιών που παρουσιάζονται σε μια μεγαλούπολη...αλλά έχω χάσει σχεδόν όλους τους φίλους/ες στα Ιωάννινα και φοβάμαι λίγο να ξεκινήσω σχεδόν από την αρχή...γιατί άλλο να είσαι 17-18 και άλλο 27-28 ή και παραπάνω....

ο καλός μου από την άλλη είναι από ΑΘήνα (μεγάλωσε εκτός κέντρου όμως, στην Πεύκη οπότε είναι σαν να ζούσε σε άλλη πόλη...) να φανταστείτε δεν ήξερε κανέναν δρόμο χαχαχα :lol::lol::lol: εγώ του έμαθα να κυκλοφορεί (εντάξει πέρασε και τα φοιτητικά του χρόνια στην Θεσσαλονίκη)...αλλά δυσκολεύεται πάρα πάρα πολύ να φύγει...

αλλά πραγματικά εάν μου έλεγε κάποιος ότι θα περάσω όλη την ζωή μου εδώ, τότε πραγματικά θα με έπιανε κατάθλιψη!!!!!!!!!! :?:?:?:?:lol::lol::lol::lol: γιατί όπως είπα και παραπάνω, το 'σπίτι' σου είναι εκεί που είναι η οικογένειά σου....

αχ κορίτσια πώς να τον πείσω να φύγουμε? Πείτε καμιά καλή ιδέα :lol::lol::lol:

ααα και ήθελα να σας ρωτήσω: πότε θα κανονίσουμε συνάντηση???? (πριν γεννήσουμε ε???) Προτείνω στο κέντρο στο Σύνταγμα κοντά για να έχουν εύκολη πρόσβαση όλες....Ή και όπου αλλού θέλετε!!!

Άντε Άνδρια happy και τα άλλα κοριτσάκια που μένουν εκτός, βγάλτε εισιτήρια :lol::lol::lol::lol::lol:

φιλάκιαααααααααααααααα

Samanthaki mou egw den 8elw k poli parakaliw k piesi, stin fasi pou eimai kleinw k twra eisitirio k sas erxome =))

Ωραία τότε την ημερομηνία τότε την ορίζεις εσύ!!!! :lol::lol::lol:

εγώ πάντως σου βρήκα για το άλλο Σάββατο με 194 ευρώ μετ' επιστροφής :lol::lol::lol::lol:

http://reservations.airtickets.gr/airti ... 9248748680

Ωραία τότε την ημερομηνία τότε την ορίζεις εσύ!!!! :lol::lol::lol:

εγώ πάντως σου βρήκα για το άλλο Σάββατο με 194 ευρώ μετ' επιστροφής :lol::lol::lol::lol:

http://reservations.airtickets.gr/airti ... 9248748680

trelokomeio!!!!

αχ βρε σαμανθακι εισαι οντως τρελοκομειο!!! :lol::lol::lol:

στις 28 μαιου ειμαστε καλεσμενη σε εναν γαμο στην αθηνα αλλα εγω παλι δεν θα μπορω να κατεβω θα εχω βρεφακι :lol::lol::lol::lol: μηπως να τους πω να κανουν τωρα τον γαμο???? :lol::lol::lol:

Εισαι τρελοκομειο Σαμανθα!!! Αλλα μάρεσεις, ετσι ειμαι και εγω τωρα που καει!!

Που μενεις εσυ; Πευκη;

Αφου δεν μπορεις να πας στο γαμο, εννοειται να κανουν τωρα το γαμο και μαλιστα το αλλο Σαββατο!!!

steicy με γεια η πετσετουλα και τα πιπιλακια!!εε δεν πειραζει που ειναι γαλαζια, ολα ροζ θα τα εχει το παιδι;;!!! :D:D:D:D

μαλλον κι εγω πρεπει σιγα σιγα να ρωτησω το νοσοκομειο για το τι χρειαζεται το μωρο οταν γεννηθει...

γεωργιαννα, αν εσυ εχεις ηδη ρωτησει, πες μου κι εμενα!!!!

παντως σαμανθα, τα γιαννενα ειναι μια πολυ ομορφη ζωντανη πολη που συνδυαζει τα παντα!!! στο μυαλο μου δεν ειναι ουτε επαρχια ουτε εξοχη, γιατι και οι ανθρωποι ειναι ανοιχτομυαλοι και η ζωη που προσφερει δεν σε κανει να πληττεις ποτε!!!κι εγω θα μπορουσα να μεινω γιαννενα η ακομα καλυτερα θεσσαλονικη οπου εχουμε και καλους φιλους!!!!

για συναντηση ειμαι μεσα, να μου πειτε που και ποτε, καθως και τι λουλουδι να κραταω για μα με γνωρισετε!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Aφροδιτη μου δεν εχω ρωτησει και δεν θα ρωτησω. Θα βαλω αυτα που εχουμε πει εδω και θα παω. Ετσι εκανα και στο πρωτο. Εκει θα σου δωσουν και σερβιετες και πανες, αλλα παρε και εσυ επιπλεον. Τελικα διαλεξες σε τι δωματιο θα γεννησεις;

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ...ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ,ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!ΠΛ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΑΝΔΡΙΟΥΛΑ,ΣΑΜΑΝΘΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΣΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!ΠΛ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

Aφροδιτη μου δεν εχω ρωτησει και δεν θα ρωτησω. Θα βαλω αυτα που εχουμε πει εδω και θα παω. Ετσι εκανα και στο πρωτο. Εκει θα σου δωσουν και σερβιετες και πανες, αλλα παρε και εσυ επιπλεον. Τελικα διαλεξες σε τι δωματιο θα γεννησεις;

γεωργιαννα εγω ειμαι στραβαδι - χεχεχεχεχε- και θα ρωτησω, αλλα αν δε σου κανει κοπο, γραψε μου τι θα παρεις εσυ μαζι σου σε π.μ. για να μη τα χασω, σε παρακαλω, οποτε μπορεις!!!

σε μονοκλινο λεω, εφοσον υπαρχει διαθεσιμο....σκεφτομαι οτι χρειαζομαι καποιον το βραδυ μαζι μου, μαλλον τη μαμα μου, και καλα θα ηταν να υπαρχει μια σχετικη ηρεμια για να ξεκουραστει κι εκεινη καλυτερα!!!ειναι και το πρωτο μου και δεν ξερω τι με περιμενει.....

Καλησπερα σε ολες....δυστυχως τα δικα μου νεα ειναι δυσαρεστα,ειναι ολοι στο νοσοκομειο γτ ο πε8ερος μου απο στιγμη σε στιγμη 8α καταληξει,η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη....φυσικα εχουν παγωσει ολα,το δωματιο 8α μεινει ετσι,8α παραγγειλω την κουνια κ 8α την βαλω στην κρεβατομμαρα κ εχει ο 8εος...

Δεν μπορεσα να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου οσο 8α επρεπε αλλα το μωρο 8α μας δωσει δυναμη...

Δια8εση για τα τελευταια ψωνια δεν υπαρχει ουτε για δουλειες ομως πρεπει να πιεστω για το μωρο μου,τουλαχιστον για τα απαραιτητα...

Τωρα ειμαι μονη μου σπιτι,δεν 8ελουν να παω κ εχουν δικιο...αυτη την χαρα περιμενουν ολοι πως κ πως κ ανυσηχουν μην πα8ω κατι απο την στεναχωρια,ειναι προτιμοτερο να μην το βιωσω,απο την αλλη 8α η8ελα πολυ να ειμαι διπλα στον αντρουλη μου κ την οικογενεια...

Δεν 8ελω να παω που8ενα ουτε στην μανα μου γτ οπως παντα ειναι στην κοσμαρα της,ειναι καπου μακρυα κ μου λεει πηγαινε σπιτι κ 8α ερ8ω...ακυρο ουτε καν...

8α το αντιμετωπισουμε οπως κ ολα τα αλλα,δεν η8ελα να σας στεναχωρησω γιαυτο κ δεν σας εγραφα...

Απλα τωρα ενοιωσα την αναγκη να το κανω....

Περιμενω το Χριστιννακι μου πως κ πως....φιλακια σε ολες!!!!!

γωγακι μου συλληπητηρια για τον πεθερο σου...δεν ξερω τι να πω κ δεν υπαρχουν λογια...ευχομε η γεννηση της μικρης χριστινας να δωσει χαρα σε ολους!!!

Γωγούλα μου λυπάμαι πολύ..τουλάχιστον να μη ταλαιπωρείται άλλο αφού δεν αλλάζει τίποτα δυστυχώς.. Υπομονή σε όλους μέχρι να έρθει η κορουλα σας να χαμογελάσετε ξανά όλοι!

γωγω μου, δεν υπαρχουν λογια!!!ευχομαι τουλαχιστον ο πεθερος σου να φυγει ησυχα και ανωδυνα!!!

εσεις προσπαθηστε να ειστε δυνατοι για την κορουλα σας, και συντομα η γεννηση της θα φερει το χαμογελο στα χειλη σας!!!! να σκεφτεσαι το μωρακι σου στην αγκαλια σου και τα υπολοιπα θα τα φροντισει ο υψιστος!!! καλη δυναμη ευχομαι !!!

Καλημερα!! Καλη δυναμη να αντιμετωπισετε το δυσκολο γεγονος Γωγω μου. Ετσι η ζωη ειναι για ολους μας. Εχασα τον πατερα μου σαν αυριο και καταλαβαινω. Με το καλο να ερθει η μπεμπα να σας γεμισει χαρα!

Εχει πολυ κρυο και μας κραταει μεσα! Οσες θα φυγετε για τριημερο να περασετε ομορφα! Εχω παρει δανεικο απο την Ευτοκια, ενα υπεροχο βιβλιο για τον θηλασμο και περναω την ωρα μου μαθαινοντας χρησιμα πραγματα για τη ζωη μου μετα με την μπεμπουλα μου.

Φιλια σε ολες σας και να ειστε καλα.

Καλημερα!

Γωγω μου καλη δυναμη σου ευχομαι και οσο μπορεις εσυ να εισαι ηρεμη για την Χριστινα. Καλητερα να μην πας στο νοσοκομειο θα στεναχωρηθεις περισσοτερο. Θα βρεις αργοτερα την ορεξη και την δυναμη να φτιαξεις τα πραγματα της μπουμπους. Ειναι ενα δωρο απο το Θεο αυτη την στιγμη που πονατε περισσοτερο. Καλη δυναμη!

Τι κανετε οι αλλες κοπελες; Πολυ ησυχια εχει απο εχθες, λογικο ειναι εισαστε με τους δικους σας. Ο ανδρας μου καθεται το τριημερο και ετσι θα παμε καμια βολτα σε λουνα παρκ και γενικα.

Να εχετε μια ομορφη μερα, παρ'ολο το κρυο που εχει εξω!

Καλημερα Γιωργο! Δουλευεις και σημερα πως και ετσι; Η Μαριαννα τι κανει; φουσκωνει; Ετσι λενε και την μαμα μου και μου αρεσει πολυ αυτο το ονομα.

Καλημερα!! Ειχα μερες να μπω!!

Γωγω μου συλληπητηρια...κοιταξε να φανεις δυνατη κ για τν αντρα σου αλλα κ για τη μπεμπα γιατι μην ξεχνας τα συναισθηματα περνανε στο εμβρυο... Να μου πεις δεν ειναι κ ευκολο :) εμεις σου στελνουημε μια ζεστη αγκαλιτσα...

Ηλιοδωρα ειδα κατι πραγματακια που ητς πηρες..καλε ειναι τελεια!!!

Εγω με τα ρουχαλακια ακομα 4εχω ενδιασμους.τι πρέπει να της φοράμε? εκτως απο φορμακια? Κ γενικα η φορεσια τους ειναι ενα εσωρουχακι κ απεξω ενα φορμακι η ρουχακι? μπερδευομαι !!

Τζορτζι θελω κ εγω λουνα πααααααααρκ!!

Να σας πω κ εγω τα νεα μου...τελικα προχωρησα σε μυνηση στν εργοδοτη γιατι δεν με πληρωσε στην επιθεωρηση .... μετα φθυγαμε απο την επιθερωηση κ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια οπου του ανακοινωσαν οτι του κοβουν 100 ευρω (!!!) κ μετα ειμασταν σκ@τα!!

Παλι καλα βγηλαμε πηγαμε στα jumbo κ αγορασαμε τα ψιλοπραγματα της μικρής μας! Φορμακια για μεσα , πιπιλες , μπιμπερο , αλυσιδα, θηκη, φορμα εξοδου ( αχ την 3εχω αγαπησει!!!) κ τετοια διαφρορα αλλα κ μας εφυγε λιγο η στεναχωρια..

εγω βεβαια αθυτη τη βδομαδα εβαλα 1 κιλο..ειμαι να σκάσω μιλαμε γιατι δεν εφαγα..κ η μικρη κανι μουτρα γιατρι εχουμε να φαμε γλυκο μερικες μερες κ σου λεει γιατι μαμα?!??!?! κ κλωτσαει δηυνατα...χαχα

Εχουμε επισης παγωνιααλλα δε λεει να χιονισει λιγο....ελεος ε?!

Καλο τριημερο αν δεν ξαναμπω!!

Μη με παρεξηγειτε που δε μπαινω πολυ....εκτως απο τα διαφορα εχω κ γκαβομάρα...τριτη παιρνω τα γυηαλακια μου επιτελους για ναμπορω να σας διαβαζωωωωωωωω!!

ΦΙλακια σε ολες τις κοιλιτσες : Ελενακο , Σουλιτσα , τζορτζι , γιουλι , συμπεθερακο κ οποιον αλλο ξεχασα!

καλημερα φατσακια :D

γιωργο μου τι κανεις?δουλιτσα ε?δεν πειραζει ευχομε να περασετε ενα ομορφο διημερο με το μαριαννακι :x

που εισαι βρε ειρηνακι!!!!κανατε μηνυση τελικα ετσι?στην επιθεωριση εργασιας τι εγινε δεν τον εκραξαν???

εγω εχω απο ολα μεχρι κ φορεματακια μικροσκοπικα της εχω,μολις ερθει η μπουμπου θα της φοραω απο μεσα φορμακι εσωρουχακι κ απο εξω ενα φορμακι κ αν εχει ψυχρουλα θα την σκεπαζω με μια κουβερτουλα λεπτη φλις.

γεωργιαννα μου καλα να περασετε στο λουνα παρκ ζηλευωωωω!!!!

σημερα πηγαμε στο σουπερ μαρκετ πηραμε τα κουλουμιατικα :lol: πηρα κ ενα πακετο λιμπερο κ μωρομαντηλα απο την προσφορα που εχει η παμπερς τα 3 πακετα 4 ευρω :D απο οτι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι περνουν τα λιμπερο τα μπειμπιλινο κ τις καρφουρ πανες,ειναι τα ραφια που ειναι μονιμος τα πιο αδεια σε αντιθεση με τα παμπερς που ειναι παντα γεματα...πολυ ακριβα βρε παιδακι μου....τα παμπερς για νεογεννητο εχουν 6 ευρω κ κατι κ τα λιμπερο εχουν μια πανα περισσοτερη κ εχουν 5 ευρω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...