Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καρολ ειχε κανει λιγο ατοπικη δερματιτιδα η μικρη οταν ηταν μικρη και την ξεπερασε πολυ γρηγορα με την ενυδατικη ατοπρελ της φρεζυντερμ,ευχαριστώ πάντως!!!

κοριτσια εχθες που γυρισα σπιτι (εχω την πεθερα εδώ) ειχε σκουπίσει σφουγγαρίσει μαγειρεψει ,εκανε τζαμια κ μπαλκονι ,μας εστρωσε τα κρεβατια και μας περιμενε :shock:

ετσι ειναι να εχεις μαμα κ πεθερα που σε βοηθάει ?μου φάνηκε τοσο περίεργο!!!! ντραπηκα ....

Γιωτάκι, μια φίλη που το παιδί της έχει ευαίσθητο δερματάκι και αλλεργίες, κάνει μπάνιο με κουάκερ! Κάνει φοβερή δουλειά. Σε μια κάλτσα βάζεις όσο κουάκερ θες και τη βουτάς στο μπάνιο του παιδιού. Κάνει το δέρμα απαλό και το ηρεμεί. Το έκανα στην εγκυμοσύνη μου που είχα απίστευτες φαγούρες και ηρεμούσα για λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα καφέ το θέλω!! :lol::lol::lol:

Αργυ νόμιζα οτι συμφωνούσαμε στο θέμα αδερφάκι και αρχή παιδικού, αλλά μάλλον δε συμφωνούμε τελικα!! :lol::lol::lol::lol:

Έχουν και παραέχουν την αντίληψη να τα συνδυάσουν. Εδώ η μικρή μου αν υποψιαστεί οτι δε θα πάω στη δουλειά, δε θέλει να πάει σχολείο. Τσινάει. Φαντάσου να έμενα στο σπίτι με ένα άλλο παιδί! :shock::shock:

Αθηνά :x:D

Άφρο το διάβασα, αλλά δε σου απάντησα γιατί είχα σκοπό να πω οι θεωρω πως αν ένα παιδί είναι να δυσκολευτεί με το αδερφάκι του θα δυσκολευτεί. Κρίνοντας πάντα από μένα και πως κακοπέρασε η αδερφή μου στα χέρια μου. :oops::oops::oops::shock::roll:

Θουλάκι μη χάνεις το κουράγιο σου... Θα το πολεμήσετε! Χρειάζεται θετική σκέψη και ψυχραιμία. Ό,τι χρειαστείς μη διστασεις να το ζητησεις. :x

(έχω πατήσει 5 φορές υποβολή! Εξ ου και οι εναλλαγες συναισθημάτων :oops: )

Σισσιω τι εγινε το περασαμε το μαθημα;;;;

να ετοιμασω τσουρεκια;;;

εφτασεε

Αφρο δεν μπορεις να πεις ομως, ειναι γλυκας ο Μανωλακησ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφροδίτη και εγώ το τι μπλα μπλα έκανα στη Ναταλία για τον ερχομό της αδερφούλας... Τζαμπα σάλιο. Άδικα μάλλιασε η γλώσσα μου. Και φταίω εγώ γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη και τον πρώτο καιρό τη μάλωνα.

Πες του οτι βρηκες ενα σουπερ τηλεκατευθυνόμενο με δύο χειριστήρια και για το λόγο αυτό του κάνεις και ένα αδερφάκι για να παίζουν μαζί!!! :lol:

Θούλη περαστικά στον μπαμπά σου, είναι κάτι που ξεπερνιέται ή όχι?

Σισσιώ φυσικά και το έχει συνδιάσει αφού κάθε φορά που δεν πας εσύ, δεν πάει και εκείνη της έχει γίνει κάτι σαν ρουτίνα....ενώ αν πάει κάθε μέρα παιδικό εκτός του Σαβ/κου και μετά από μήνες έρεθι το παιδί Νο2 και εκείνη συνεχίσει να πηγαίνει σχολείο δεν νομίζω ότι θα το συνδιάσει κάπως διαφορετικά, αφού η ρουτίνα της και το φυσιολογικό για εκείνη είναι το κάθε μέρα σχολείο, τι και αν ήρθε το νέο μέλος? δεν διακόπτουμε, συνεχίζουμε!!!! :)

ΑΦΡΟ ...τι γλυκο...του το λεγες και εκατσε στην κοιλιτσα σου...αχ θα τρελαθωωω..

παντως αν του μιλας ηρεμα ..το βλεπω και απο την δικια μου...και δινεις εναυσματα για κατι...τα κανουν ολα τα μικρα πονηρα...σκατουλια μας.... ;);)

Πες του οτι βρηκες ενα σουπερ τηλεκατευθυνόμενο με δύο χειριστήρια και για το λόγο αυτό του κάνεις και ένα αδερφάκι για να παίζουν μαζί!!! :lol:

:lol::lol::lol::lol: μην πάει χαμένη η αγορά!!!! :lol::lol:

αύριο θα σας πω πώς με σόκαρε ο άντρας μου τις προάλλες!!! :evil::evil:

τώρα έχω φοβερό πονοκέφαλο, πάω να πάρω χαπάκι και να ξαπλώσω λίγο.....

Χρύσααααα με κόλλησες ρε :roll::roll::roll::roll:

φιλιά :x:x

ε ρε θουλη... ελπιζω να το ξεπερασει γρηγορα ο μπαμπακας σου

γιατι δε σχολιαζετε την ομορφια του γιου μου????????? :P

αργυρουλα το εγραψα στη σισσιω αλλα αναφερομουν περισσοτερο στη θουλη

επειδη τα εγραψαολα μαζι ειναι λιγο ανακατεμενα

θελω να πω πως η το ξεκινας 2-3 μηνες πριν γεννησεις η 2-3 μηνες μετα

οχι ομως ενω εχει συνηθισει να το κρατας στο σπιτι επειδη ηρθε το αδερφακι του για να μη γκρινιαζει

δεν εχω ωρα σιδερωνω δεν ξερω αν τα ειπα καλα

τα λεμε πιο μετα φιλακια κοριτσαρες

Λενα κουκλος ο Στασης..ειναι μαναρακη απιστευτο!!!

Θουθου αμα εχει τελικα αυτο ο μπαμπας σου...να φροντισετε να κατευθυνθειτε στο Παπανικολαου. Εχει το καλυτερο τιμ. Το ξερω απο την ξαδελφη μου.

Μακαρη να πανε ολα καλα...

ρε αργι ουτε ελληνικη σειρα να ησουνα !!!

μασ λες απο σημερα τα προσεχως :lol::lol::lol::lol:

πολυ καλο με το τηλεκατευθυνομενο ...μονο που θα ακουσω "οκι μπαμπας "

οχι θα παιξω με τον μπαμπα :lol::lol::lol::lol::lol:

κοιματε τωρα και διαβαζω το βιβλιο του παπαβεντζη ....και ναι ναι εχω κανει ενα πολυ καλο στον μικρο ...ειναι ανεξαρτητοσ και τρωει μονοσ του ....πως θα τον κανω να τρωει ποικιλια ακομα δεν εφτασα και να μην κανει μπιαχ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι κουκλος λενα ...εχει και ωρεο μπαμπα ομως ...αντε τα επομενα να μιαζουν εσενα :D

θου μου δηλαδη τα νεα κοριτσακι μου δεν ειναι πολυ ευχαριστα? θα κανει θεραπεια? πως αντιμετωπιζετε??????

ευχομαι να ναι ιασιμο και με την καταλληλη θεραπεια να γινει οπως πριν...ότι θες εμεις ειμαστε εδω..μπορει να μαι σχετικα καινουργια...αλλα σας νοιωθω κοντα μου...περαστικουλια στον μπαμπακα σου και πολλα πολλα φιλακια απο μενα...

καλησπερα κοριτσακια....

εμενα ο μικρος το ειχε παρει καλα το θεμα...μεχρι κ συρταρι ειχε φτιαξει για τα ρουχακια της :lol:

να φανταστειτε οτι οταν γεννηθει (για πολυ μελλοντικα μιλαμε) το αδελφακι του αυτος θα ετοιμασει κ την κουνια του γιατι την βγαλαμε απο το δωματιο...

σημασια εχει πως τα λεμε κ τι ρολο θα εχει το παιδι οταν θα ερθει το αδελφακι, θελω να πω οτι εγω π.χ. του ειχα πει οτι ''εσυ θα εισαι ο μεγαλος αδελφος κ θα με βοηθας με το μωρο, θα μου φερνεις τις πανες, θα το κανουμε μπανακι παρεα κ αυτο θα χαιρεται για τον αδελφακο του'' κ αλλα τετοια....θα κανεις υπομονη να μεγαλωσει λιγακι κ θα παιζεται μαζι.....παντως το ειχε παρει πολυ ζεστα το θεμα.....κ φυσικα δεν εχει πειραξει κανενα μωρο...εχουν κοιμηθει στο σπιτι μου τα ανηψακια μου κ δεν τα πειραζει...αντιθετως με το που κλαινε τρεχει να δει γιατι κλαινε.... :lol:

δεν ξερω αν πραγματικα οταν θα αποκτησει αδεφακι θα ειναι οντως ετσι αλλα τουλαχιστον βλεπω οτι το θελει κ δειχνει μεγαλη αγαπη για τα μωρα...τουλαχιστον τα ξενα :lol:

αφροδιτη μιλα μιλα κατι θα πιασει..... :lol:

λενακι ειναι κουκλι...να ειναι παντα γερος.....

μα δεν ειναι πολυ ομορφο το μαναρι μου?????????? κουκουβααααααααααααααααααααααααααααααααα

πολυ τον αγαπω!!!!!!

λενακι μου ειναι κουκλος ο ξανθος σου μπομπιρακος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ναι παντα γερος!!!!!!

να σε πω μαιμουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! τι εκανες με τα δυο αυγουλακια???????? :o:o

για τρεξε..!!!!!κλεισε υπολογιστες..τηλεορασεις..κτλ κτλ ....βαλε τον κουκλο για νανα...καιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ορμα στον Τόοοοοοοοοοοοοολη...και καντε σεχ σεχ σεχ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: αντε ακομηηηηηηηηηηηηηη??? φιλουνια και ευχομαι να χουμε συντομα νεααααα...ειδες αγαπη μου που τσαμπα αγχωνοσουν... ;);)

Αχ ωραια ολα αυτα..αλλα στην ουσια ο Μανωλης ειναι και αυτος νινακη ακομα..ειναι ενα μωρακι..λιγο μεγαλουτσικο αλαλ μωρακι

Ετσι τουλαχιστως σκαφτομαι εγω για τον ΦΟΦΟ..

Αρτζ δεν το ηξερες..ο πονοκεφαλςο ειναι κολλιτικος

αντε να εροθν και οι υπολλοιποι να φυγω να παω να κοιμηθω

Αναστασίιιιιιιι Θέλω να ρωτήσω αν πέρασε η αδερφή μου τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 1, γιατί αυτή χέζεται και με έβαλε να ρωτήσω!! Μα μαθηματικά 1;; Η ντροπή της οικογένειας!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αν το έχει περάσει, ετοιμάσου, πλύσου (α οχι ξέχασα! Εσύ πλένεσαι) :lol::lol::lol: , ξυρίσου, ντύσου. Πήγαινε και κομμωτήριο να φτιάξεις φράντζα, πάρε και τις αλλες τις τρελές και στρώστε τα κοκκινα χαλιά, σημαιοστολίστε την πόλη, κόψτε την κυκλοφορία στην Εγνατίας και την Τσιμισκή και ετοιμάστε μου μια σοκολάτα βιενουά να την πιω στην υγειά σας!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Exv akoma 6-7 σελ διαβασμα αλλα...

1ον :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: για το πλυσιμο!!!χαχαχαΕυτυχως πλενομαι κ δε θα με βαλεις σε εξτρα κοπο! :mrgreen:

2ον..δεν ξερω αν στις επομενες σελιδες θα διαβασω αν περασε ή οχι το μαθημα αλλα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα!

Και μη φανταστεις...Μαθηματικα 1 κ μαθηματικα 2 εχουμε κ το 2 ειναι επιλογης!

Αλλα μεγαλο παλουκι :oops: Μαθημα 1ου εξαμηνου που το περασα στο 5ο ετος(4 εχει η σχολη!)

κ μονο αφου παρακολουθησα ενα εξτρα μαθημα(τυπου φροντιστηριο)που ειχε γινει μεσα απο τη σχολη γτ ειμασταν απειροι φοιτητες που το χρωστουσαμε!

Και παλι με 5!!!!! :lol::lol::lol:

Αχχχχ τετοια διαβαζω... Τι παει να πει περασες τα μαθηματικα 1 στο 5ο ετος και μαλιστα με 5;;;;; ΑΑΑΑΑαααα! Ντροπη!!!! ;)

Καποτε εκανα ιδιαιτερα σε φοιτητες. Τωρα χρειαζομαι εγω ιδιαιτερα για να μαθω ξανα την προσθεση...

αργυρουλα το εγραψα στη σισσιω αλλα αναφερομουν περισσοτερο στη θουλη

επειδη τα εγραψαολα μαζι ειναι λιγο ανακατεμενα

θελω να πω πως η το ξεκινας 2-3 μηνες πριν γεννησεις η 2-3 μηνες μετα

οχι ομως ενω εχει συνηθισει να το κρατας στο σπιτι επειδη ηρθε το αδερφακι του για να μη γκρινιαζει

δλδ με απλά λόγια δεν θέλεις να ανοίξουμε ποστ να μαλώσουμε? :o:o:o:shock::shock::shock::shock::?:?:?:lol::lol::lol::lol:

παρεπιπτόντως κουκλάκι, ήθελα να σου το πω αλλά το ξεχνούσα!!! :oops::oops::oops:

πολύ γλυκός ........ και ίδιος ο μπαμπάς!!! :shock::shock::shock: όμως έχει την δικιά σου γλυκύτητα!!! :x

Χαχαχα!Καλε Καρολ τι εννοεις οτι..."το παω το καροτακι"???? :lol::lol::lol:

Πως λεμε..Το γυαλισεις το πομολο?κατι τετοιο??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλαρα μου :-*:-*:-*

Πολλα θα βγαλει ο Θοδωρης αλλα με χαδακια κ αγαπουλες θα συνιθησει τον Παντελακο!!!!

Η Αννυ πλεον δεν δεχεται τιποτα απο εμενα."μο" μου λεει,που σημαινει "μονη μου"...

Να πω την αληθεια μου εφυγε ενα βαρος...Ας παιδευεται μονη της κ ας τρωει λιγο..

Το μεσημερι καθισαμε κ οι 2 να φαμε την κρεατοσουπα μας...

Και ειναι κ καθαροκοιλιας!Δε θελει να βλεπει σταγονα να πεφτει στο καθισματακι!Ολο "Τοοοο" μου ελεγε να το σκουπισω! :lol: ..Ε,εφαγε κατι καροτα,λιγη πατατα...Λιγη σουπα...Ουτε ξερω γτ δεν ηθελα να

την κοιταζω κ σταματησει! :P

Φρανιτα σ'ευχαριστω αλλα το εχω κανει κ αυτο!Νομιζω ολα τα εχω προσπαθησει!!!

Μονο το κολπο της Αφρο δεν εκανα!Να τα βαζω σε τορτελινια μεσα! :mrgreen::mrgreen:

Νομιζω γενικως πως τωρα που θα βγαλει δοντακια(λεμε τωρα!ειναι σαν βουνα τα ουλα της) θα αρχισει να τρωει καλυτερα!

Βρε μην ανησυχεις!Ολα καλα θα ειναι με το εμβολιο!Ετσι νομιζω!

Νατασακι κ εγω γελαω!!!!Βλεπω το μομπιλ που σου πηρα να...θελει αλλαγη!!!! :lol::lol::lol::P

Αυριο θα παω να την αλλαξω!Εχω επιτελους λειζερ το πρωι κ μετα θα παω!Η Αννυ θα παει

στην εταιρεια του μπαμπα της να το παιξει αφεντικο κ να τα κανει ολα λιμπα!

Πεμπτη...Θα μιλησουμε!

Χα!!!!Κ εσυ λειζερ!!!!!χαχαχαχα!!!

Τι θα κανεις???πιπι? :oops:

αχ αυτο που λεει η Φρανιτα το "δεν εδωσα σημασια κ περασε" το εχω ακουσει ξανα..και λεω...Ρε μπας

κ εκανα τζαμπα διατροφη?Αλλα δεν πειραζει!

ρε Θου πλακα κανεις???????????ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΜΑΡΗ??????μωρακι ειναι κ θελει αγκαλια!!!!

Τοσους μηνες ενιωθε ασφαλεια στην κοιλια σου τωρα τι θες?να καθεται μονος κ να χαζευει?

Αααααα!!!Μητσακι κοριτσι?????????τελειαααααααααααα!!!Με το καλο!!!!! :D:D:D:D

Γιωτα εγω βαζω ατροπελ μερα παρα μερα οταν βγαζει...Καλο κανει νομιζω...Εστω κ σαν ενυδατωση!

Γεια σου κ σενα ρε εκσταση!!!! :lol::lol::lol:

Χαιρομαι που..Χαιρεσαι!Εστω κ χωρις ιδ.λογο!!!!!! :mrgreen:

Κουκλος ειναι ρε συ!Μη μας πρηζεις! =))=))=))=))=))=)) Μαναρι μου ξανθο με τις δονταρες σου!!!

Θουθου και τι σημαινει αυτο για τον μπαμπα σου?????? :(

Αθηνα τι να κανω???Καλλιο αργα κ με 5 παρα ποτε,δε λενε? :oops::oops::oops:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Έγραφα μια ώρα....Σας είχα σχολιάσει όλες και την ώρα που πατούσα υποβολή το γ@@@@@ο το λάπτοπ με πέταξεεεεεεε....... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν μπορώ να τα ξαναγράψω....

Θουλάρα κρίμα για τον μπαμπάκα σου... :(:(:(:(:( Αν κατάλαβα καλά, το έχει ξαναπεράσει;;; :roll::roll::roll::roll: Πώς θα το αντιμετωπίσετε;;;;; :?:?:?:? Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια...

Μιτσάκι τέλεια... :D:D:D:D:D Πάλι κορίτσαρο!!!!!!!

Ψηλέγκω προσπαθείς να αποθηλάσεις;;;;; :roll::roll::roll:

Η Ιωάννα κοιμήθηκε πάλι στην κούνια της χθες το βράδυ..Ξύπνησε 2 φορές, με φώναξε,πήγα, της έβαλα πιπίλα και κοιμήθηκε χωρίς να ζητήσει το κρεβάτι μου... :D:D:D:D:D Τι καλά που είναι να έχεις άπλα στο κρεβάτι σου...

Επίσης, πειράζει που κοιμάμαι ακόμα μπρούμυτα;;;;; :?:?:?:?:?:? Μόνο έτσι βολεύομαι... :oops::oops::oops::oops::oops:

Πήγε ο άντρας μου τα χαρτιά για άδεια στη δουλειά μου..Μαζί με το μειωμένο θα γυρίσω Οκτώβρη...Ε, έχω και κάτι υπόλοιπα κλπ Νοέμβρη με βλέπω να ξαναπηγαίνω.. :D:D Θα αντέξω όμως τόσο καιρό σπίτι;;;;;; :?:?:?:?:?:oops::oops::oops::oops:

Βγήκα το πρωί με τη μάνα μου και τη μικρή στα μαγαζια....Αγόρασα κάτι βρακάκια και φανελάκια για μαιευτήριο....Επίσης, μου έχουν πάρει δώρο 2 ολοκαινιυρια ζευγάρια πυτζάμες και έτσι είμαι κομπλέ...Εντάξει,όλο και κάτι θα πάρω ακόμα... :D:D:D:D:D:D

Χρύσαααααα περαστικά ρε..Ελπίζω να μην είναι Η1Ν1..Εγώ εχω τρομοκρατηθεί γιατί λένε ότι οι έγκυες ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου... :?:?:?:?:?:?:?:?

Είχα γράψει παρα πολλά για όλες σας....Συγγνώμη που δεν τα ξαναγράφω... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Σας φιλώ γλυκά όλες όμως... :x:x:x:x:x

ελπιζω να πηρες με κουμπια μπροστα για να θηλαζεις....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είσαι Θεάααααααααααααααα.... :x:x:x:x:x:x:x:x

Η μια είναι ραντάκι κι έχει μπολερό από πάνω και η άλλη με κουμπάκια...Επίσης,όλα τα φανελάκια τα πήρα ραντάκια για να κατεβαίνουν τσακ μπαμ και να θηλάζω...... ;);););););););););););)

Ελπίζω να μην πάνε χαμένα.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Επίσης, ξέρετε πόσο έχει το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
    • Αχ δεν ξέρω... από τη μια είναι κάτι που μπορεί να σας δέσει και μόνο θετικά αποτελέσματα να έχει... αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω... είναι αμήχανο φουλ! Όπως βλέπεις χρησιμοποιώ β πληθυντικό, γιατί προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ 😂😂😂
    • Το Γυμνάσιο δεν έχει καμμία σχέση με το Δημοτικό αλήθεια!! Καλή επιτυχία!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ το έχω ρίξει στη γυμναστική, συνεχίζω διατροφή αν κ ξέφυγα 3 μέρες αλλά οκ πάμε δυναμικά!! Τουλάχιστον δεν πήρα..
    • Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...