Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Γιώτα η Ειρήνη είναι γεμάτη το χειμώτα. Φταίνε το κρύο και τα πολλά μπάνια μην αγχώνεσαι. Το καλοκαίρι θα φύγουν.

Φραν και στην Ειρήνη είχα δει κάποιες φορές. Το κακό με τη μικρή είναι οτι η βλέννες είναι μόνιμες. Δεν κάνει ποτέ καθαρά κακάκια. Τί να πω...

Εγώ την κάνω και ο Θεός βοηθός.

Argi ευτυχώς δεν άκουσα κουλαμάρες.

Θου ξέχασα να στο πω ρε συ. Πρέπει να αφιερώνεις και προσωπικό χρόνο στο Θοδωρή. Να είστε οι 2 σας και να κάνετε κάτι. Ό,τι δήποτε απλά να είστε μόνο οι 2 σας.

Θου δε θέλε τίποτα. Μόνο το βιβλιάριό σου.

Δημητρούλι γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Τέλεια!!! Άντε με το καλό!!!!!!!!!

Πέμπτη έκλεισα ραντεβού για λειζερ!!!

Όχι πια τρίχες.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΕ θουυυυυυυυυυυυυυυ ...δεν εχεις καταλαβει η μαλλον δεν με προσεχεις όταν αυτοαποκαλουμαι με διαφορα ...θα σε μαλωσωωωωωωωωω...χαχαχα....

με λεω...ρυζακι!!!!!!!!!!!!...(καρολινα ρυζι) :lol::lol:

καροτακι...με ελεγε σας ειχα πει απο μικρη μια ξαδερφη μου και μου αρεσε...και ενιοτε αλλα σπανια στρουμφακι πολυμορφικο :lol::lol::lol::lol: μιας και καλυπτω όοοοολη την γκαμα τους !!!!!!!!!!απο λιχουδη,γκρινιαρη,χουζουρη...και φυσικα μελενια και στρουμφιτα...

αχ τι λεω η παπιομανα.... :oops::oops:

αγκαλιτσες μαλλον θελει απο την μανουλα....αυτο λεω και εγω ...

και μετα πειτε μου ειμαι ωριμη γυναικα ,μανα,συζυγος και εργαζομενη μετα απο όλα αυτα???????? :lol::lol::lol: εννοειται η απαντηση ειναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....χαχαχα

τωρα που πα λιγουδη...καλε lovieeeeeeeeeee...αν ειναι να τις κοιτας τις παστες στειλε καμμια και απο δωωωωωωωω... :D:D

εχω κεφιααααααααααααααααααααααα...φαινεται ε? αυριο απεργωωωωωωω...να κατσω και λιγακι με το παπι ...το απογευμα βεβαια θα παιξει καφεδακι....στανταρρρρ.....

μιτσακι μπραβοοοοοοοοοοο που ναι κοριτσαρος....εχω μια μικρη αδυναμια στο ροζ...λογω προτερου παπιου βιου μαλλον... :lol:

Εγραφα εγραφα με πεταξε εξω...γκρρρρρ :evil::evil::evil:

Γιωτα ξηροδερμια ειναι το εκζεμα γινετε κοκκινο και φαγουριζετε πολυ

βαλε λιγο σπαθολαδο η αμυγδαλελαιο πανω να ενυδατωθει και θα ειστε σουπερ.

Επισης αμα θες μη τη φορας καλτσον για μερικες μερες μονο παντελονακια

Θου ουτε εγω δενε χω...παιρνω απο την πεθερα

ΚΑλα Νατασα αυτο δεν το συζητω..μερικοι νεοι δε εχουν αποψεις χειροτερες και απο αυτες των μεγαλων....ασε ασε

Φρανι ξερω..αμα ηταν να τον κολλισω θα τον εχω ηδη κολλησει

το πρωτο γκρουπ ξεκουμπιστηκε...

περιμενω στις 2 τους αλλους και στις 4 τους τελευταιους

με το που θα ερθουν θα φυγω...θα παω σπιτι να κοιμηθω λιγακη μεχρι να ερθει Οδυσσεας και να παμε γιατρο

Ευτυχως προνοω παντα να εχω ετοιμες αναφορες και στοιχεια και κανω μονο εκτυπωσεις ..

αλλιως!!!!!!!!!

Θουθου το νινι σου μου θυμηζει τον ΦΟΦΟ..ετσι ακριβως ηταν...οποτε να ειναι καλα η Λαλα που μου ειπε για τον μαρσηπο..τον εχωσα μεσα και σωθηκα..ολη μερα πανω μου ηταν σαν κολλιτσιδα..και τωρα ουτε να με φτυσει δε γυρναει το σκασμενο...χαιδευετε μονο οταν το θελει αυτο;

Μιτσακη μου τελεια που ειναι κοριτσακι...τελεια θα ηταν οτι και να ηταν!!!!!

γιωτακι μου ...μου θυμιζει αυτα που χει το Λυδιακι μου...μικρα... στρογγυλα σχετικα και όταν τα πιανεις ειναι αρκετα ξηρα...ε? ατοπικη δερματιτιδα μας ειχε πει η παιδιατρος και μας εδωσε μια καλη ενυδατικη της αβεν...δεν θυμαμαι τωρα πια...αν θες την βλεπω σπιτι και μπαινω να στην δωσω... απλα μας ειπε ότι θελει καλη ενυδατωση δυο τουλαχιστον επαλειψεις την ημερα....

καρολ ειχε κανει λιγο ατοπικη δερματιτιδα η μικρη οταν ηταν μικρη και την ξεπερασε πολυ γρηγορα με την ενυδατικη ατοπρελ της φρεζυντερμ,ευχαριστώ πάντως!!!

κοριτσια εχθες που γυρισα σπιτι (εχω την πεθερα εδώ) ειχε σκουπίσει σφουγγαρίσει μαγειρεψει ,εκανε τζαμια κ μπαλκονι ,μας εστρωσε τα κρεβατια και μας περιμενε :shock:

ετσι ειναι να εχεις μαμα κ πεθερα που σε βοηθάει ?μου φάνηκε τοσο περίεργο!!!! ντραπηκα ....

Στειλτες κατα δω ρε Νατασα!!!

Έχω ψοφίσει στην πείνα!! :lol::lol:

Φραν τα φιλιά μου! Χαλάρωσε λίγο όμως ναι; Καταλαβαίνω οτι είναι σημαντικό, αλλά πιστεύω οτι θα πάνε όλα καλά! ;):x

Μητσάκι καλώς να το δεχτείς το κοριτσάκι σου!!

Γιώτα έκζεμα είναι να την βάζεις ενυδατική καθε φορά μετά το μπάνιο. Επίσης καλό θα ήταν για μερικές μέρες να μην την κάνεις μπάνιο κάθε μέρα. Καντην μέρα παραμερα και συχνή ενυδάτωση. Εμείς χρησιμοποιούμε την Οιλάτουμ.

Και ναι!! Έτσι είναι!! :D:D:D Έχω και γω την πεθερά μου!

Αργυρούλα συμφωνούμε. ;)

Κάρολ ούτε ο Ροχάμης δεν έχει τόσο ψευδώνυμα! :lol::lol::x

geia sas again!

Giota ego edosa tsampa lefta me tin atropel..tin eixa parei k apotelesma den eide...telika tou evala mia krema apo vromi sti misi timi apo tin atropel kai perase...apo tote den xoneuo ta proionta frazyderm...

Sissio dikio exeis na xalaroso giati apo tin poli pliroforisi sto telos tha patho kati..eidika sto Keelpno exo milisei toses fores kai eno kanonika den milane me koino gia mena kanoun exairesi k me xeroun k me to onoma mou sto tmima emvolion...fantasou oi anthropoi tha me theoroun trelli k gia auto apantane...

perimeno ton Kasper na erthei apo tis exetaseis tou gia na mathoume pote tha kanei to xeirourgeio..

variemai, to mikros paizei k ego diavazo gia emvolia...asto kalo pia...

Σισσιώ σε ποιό πράγμα συμφωνούμε? στα αυγά? :lol::lol::lol::lol: θυμάμαι είχε αναφερθεί το θέμα "αυγό" σε πιο παλιό τρενάκι και πάλι συμφωνούσαμε!!!! ;) ή στο περί καλαθούνας? :?:

Λοιπόν τι συμπέρασμα έβγαλα ύστερα από τόοοοοοσες κυήσεις και γέννες στο τρένο: όσες το πρώτο παιδί τους είναι κοριτσάκι και το 2ο είναι πάλι κοριτσάκι, ενώ όσες το πρώτο είναι αγοράκι το 2ο δεν είναι σίγουρο τι θα βγει, αλλά κατά μεγάλη πιθανότητα αγοράκι!!! :D ........

άρα Χρύσα ετοιμάσου για 80% αγοράκι!!! :D

Μιτσάκι μπράβο βρε που όλα είναι καλά :):x

mitsaki koritsaki exeis kardia mou !!!!

me to kalo koritsaki mou ,ante tha exeis duo neraides mesa sto spiti !!

telika mono to papaki to katafere to ena kai ena ...oles oi ales ta kaname ta idia :lol::lol::lol::lol:

xrusa esena perimenoume tora na mathoume an tha spaseis kai esu auto to fenomeno .

κοριτσαρες μου!!!

ελα ρε χρυσα... περαστικα ρεσυ, ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να περασει πολυ πολυ γρηγορα..

μα τωρα βρηκες να αρρωστησεις.. να χασω το τσουρεκι με τη μερεντα :lol::lol:

κ ελεος με τη δουλεια... πρεπει να σε δει να σερνεσαι? τι σημαινει ποιος θα τις συντονισει?

αφροδιτη ολα αυτα γενικα σε εκνευριζουν η σε επιασαν τωρα στην εγκυμοσυνη??

κ εγω οταν ημουν εγκυος στον ανασταση εκνευριζομουν τρελα, ειχα παρει ωτοασπιδες για να μην τον ακουω κ ολο τον κλωτσουσα :lol::lol: ποσες φορες τον ειχα στειλει μεσα στο παιδικο να κοιμηθει :lol::lol: ακομα πονας? πως εισαι σημερα?

καλε καρολ κ εσυ διδυμα λες??? :?

μαριαιωαννα ωραια ειναι η στολη της μινι!! και η φραουλιτσα πρεπει να ειναι τελεια!!!

σισσιω κ εγω το ειδα αλλα ηταν τοσο αστειοοοοοο :mrgreen:

επισης γενικα οταν ερχεται ενα δευτερο μωρο καλο ειναι να μην αλλαξει κατι απο την καθημερινοτητα του πρωτου, να μη συνδεσει τις αλλαγες..

λοιπον εγω ετσι για να ανατρεψω τα συμπερασματα σου -που ειναι προιον βιαστικης μελετης- το επομενο που θα κανω θα ειναι κοριτσακι!!

καλως τη γεωλογο μαςς!! :geek: εκστασηηηηηηηηη τι κανετε?? τελικα τι εκανες με τη μικρη? εφαγε μεμε η κατι αλλο?

αυγο ουτε ο δικος μου τρωει. εχω κ καιρο βεβαια να του το δοκιμασω, μονο μεσα σε αλλα φαγητα το τρωει κ καμια φορα αν βαλω βραστο σε καμια σαλατα τρωει λιγο κροκο

θουλαρα γιατι δε δοκιμαζεις να τον βαλεις να κοιμαται στο παρκοκρεβατο? η να κυκλοφορεις με μαρσιππο

μη στεναχωριεσαι που κλαιει ο θοδωρης, θα προσαρμοστει στα νεα μπεμποδεδομενα σε λιγο καιρο

μιτσακιιιιιιιιιιιι κοριτσακι???????????? αντε ρε με το καλο!!!!!!

γιωτα το εκζεμα δεν ειναι απλα ξηρο δερμα, ειναι κ σαν πληγουλα, οποτε μαλλον ειναι ξηροδερμια

το εκζεμα φαγουριζει τρομερα! καλη ενυδατωση θελει.. μιλησε η ντοκτορ!! :lol::lol:

νατασα λαβι καλο κουραγιο με τη διαιτα...

φρανιτα δε μας ζαλιζεις καλεεεεεεεεε δηλαδη παιρνει στην κελπνο κ λες ναι γεια σας φρανιτα εδω :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ εχω τρελα κεφια σημερα!! αυριο απεργω! κ εγω κ γαμω τις χαρτοκοπτικες να κανω!!

θα κανω στα παιδια κατι μασκες του τιγρη απο τον γουινι κ την παρεα του! ελπιζω να βγουν καλες!!!

αχ οσες με εχετε στο φεις ειδατε τη φωτο του χουιγκαν?????????????????? μα δεν ειναι πανεμορφος?????

αχ μα πως βγηκε τοσο ωραιο αυτο το παιδι ενω δε μου μοιαζει??? :lol::lol::lol::lol:

πριν εγραψα (δεν ξερω ποσες το ειδατε :P ) οτι του διαβασα το παραμυθι με το μωρο και ακουμπουσε το κεφαλι του πανω στην κοιλια μου ...ευχομαι να καταλαβε εστω τα μισα .

αυτοσ μου εδειχνε κατι καναπεδεσ μεσα στο παραμυθι και κατι παιχνιδια :lol::lol::lol::lol:

μαρεσει που αρχιζουμε και καταλαβαινομαστε ....πχ του ειπα οτι θα παμε σουπερ μαρκετ και αρχισε να κανει γεια τα παιχνιδια του ...εμαθε την λιστα !!! και εκει που τον εντυνα και τσινισε στην πανα και εφυγε του ειπα οτι αν δεν αλλαξουμε δεν θα παμε και δε θα παρουμε χυμο και ηρθε αμεσος να τον αλλαξω :lol::lol::lol:

μακαρι να συνενοηθουμε και στο θεμα φαγητο ....

επισης γενικα οταν ερχεται ενα δευτερο μωρο καλο ειναι να μην αλλαξει κατι απο την καθημερινοτητα του πρωτου, να μη συνδεσει τις αλλαγες..

διαφωνώ!!!! :lol::lol::lol::lol: και αν θέλεις ανοίγουμε και ένα καινούργιο ποστ για να μαλιοτραβηχθούμε!!!! :lol::lol::lol::lol:

δλδ περιμένεις να γεννήσεις το 2ο και μετά από ένα χρόνο, περίπου, στέλνεις το 1ο σχολείο?

μιλάμε αν το παιδί είναι 2,5 ή 3 το στέλνεις πριν γεννήσεις έστι ώστε να συνηθίσει την καινούργια του κατάσταση....δεν θα το στείλες μία μέρα πριν γεννήσεις το 2ο!!! και δεν νομίζω ότι τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία έχουν την αντίληψη του χρόνου και μπορούν να συνδυάζουν έτσι εύκολα καταστάσεις!!!!

Λενακη μη μασας..θα σου φτιαξω αλλο..και αμα δεν φτιαξω θα φτιαξει ο τερκενλης...να μου πει ςμονο αν θες ασπρο η καφε.

Εχω απιστευτο πονοκεφαλο

Δενω τωρα τα χαρτια για την αναλυση εξοδων του ξενοδοχειου να τις δοσω για την συσκεψη των 4..και αντιος!!!

δε τη παλευω...

ρε παιδι αμονο εμενα δ εμε καιει τι θα ειναι..

δε με χαλαει καθολου να ειναι αγορακι παλη..μα καθολου ομως..ουτε κοριτσακι...ας ειναι οτι θελει..ας γεννησω φυσιολογικα, ας ειανι γερο και υγηες...και δε με νοιαζει ειλικρινα..ουτε εχω πλεων καποια εστω την παραμικρη προτιμιση.

Λενακη γιατι τις απεσηραν;;;;;

Φρανι τι θα κανει ο Κασπερ καλε;;;;

Μια γρήγορη καλημέρα και από μένα!!!

ΜαμαΘουλ, εγώ είμαι συνέχεια με δυο παιδιά στην αγκαλιά!!!! Ω ναι! Ιδίως τα πρωινά είναι άλλη φάση. Παίρνω κουράγιο επειδή θα μείνω μόνη με την Ιλιάνα και ξεκινάω: Βάζω την Ιλιάνα στον μάρσιπο, την Δανάη αγκαλιά και τη Νατ από το χέρι και πάμε παιδικό. Ευτυχώς ο παιδικός πόρτα - πόρτα είναι δύο λεπτά οπότε αντέχεται. Με βλέπουν οι αλλοι γονείς και με λυπούνται, αλλά δεν είναι και τίποτα.

Ερώτηση: Γιατί όποτε πάω να κοιμηθώ κάποιος θα πάρει τηλέφωνο ή θα έρθει ο ταχυδρόμος να αφήσει πακέτο για τον γείτονα;;;;; Είναι κάποια κατάρα αυτό;

Προσπαθώ να σας διαβάσω όλες αλλά λέτε πολλά!!!

Κισσες!

Στειλτες κατα δω ρε Νατασα!!!

Έχω ψοφίσει στην πείνα!! :lol::lol:

Κάρολ ούτε ο Ροχάμης δεν έχει τόσο ψευδώνυμα! :lol::lol::x

=))=))=))=))=))

εισαι θεααααααα...εμ αγαπη μου ετσι ειναι...αν δεν γελασουμε...και αν δεν το ριξουμε και λιγακι στο αστειο...δεν λεει...ειναι ομορφο να γελαμε...

εσυ που με ξερεις και απο κοντα...εχεις δει τι αδιστακτο καροτακι ειμαι!!!!!!!!!!! :lol::lol:

οποια θελει ας μου στειλει πως ειναι στο φβ...θα βαλω συντομα παπιοφωτογραφιες...μαλλον αυριο δηλ..περιμενω τον αντο μου!

περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωω συμμετοχες.....πιο ενεργες απο την αλλη φορα...που το ξαναπα.. :lol::lol::lol::lol:

αθηνουλι μου με τις ομορφες πριγκηπισσες!!!!!!!!! τα φιλια μουυυυυυυυυυυυ

Φιλάκια κοπελούδες δεν σας προλαβαίνω εννοείται.. εχω δουλειές με φούντες - που λέει ο λόγος - ετσι δεν σας προλαβαίνω...

Φιλάκια ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ σε όλες

Αθηνά εγώ αν πρόκειτε να κοιμηθώ το μεσημέρι, βάζω το τηλεφωνο στην κουζίνα πάνω σε πετσέτα για να μην ακούγεται και χαμηλώνω το κουδούνι και δεν ανοίγω ;)

Αφρο και τα δικά μου παιδιά έτσι σαν τον Μανωλάκη σου, π.χ. χθες ο Λ. ήταν απασχολημένος με το λαπ τοπ του και δεν ήθελε να φάει, του είπα πρώτα θα φάει και μετά θα ασχοληθούμε με το λ.π αλλιώς τζίφος, σηκώθηκε και το έφαγε όλο!!!!.....η κοπέλα μου κάθεται με τις ώρες και θαυμάζει τις πάνες της, πώς τις τακτοποιεί κ.λπ., της λέω φέρε μια πάνα και αν δεν κάνω κάτι μπορεί να κάθεται εκεί για καμμιά ώρα!!! :shock::shock::shock::o:o:o επομένως της λέω "εντάξει θα την πάρω εγώ" και τότε καμπανάκι αμέσως μου φέρνει!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

δεε εχω χρονο πολλα να γραψω..παρκοκρεβατο δε μπορω να βαλω στη κρεβατοκαμαρα γτ δε χωραει..μονο αν βγαλω τη συρταριερα οπως τοτε με το θοδωρη ...αλλα δε με αρεσει η ιδεα..δε ξερω.θα δω..

νατασα φυσικα κ με το μικρο ασχολουμε οταν γυρναει απ το σχολειο..

δε ειμαστε κ ολο το απογευμα μαζι αλλα παιζουμε αρκετα..

αθηναααααααααααααα

ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΩΛΟΟΟΟΟΟΟ

περιμενω τη μαια απο κλινικη

ο μπαμπας βγηκε..παμε στα χειρπτερα μου φαινετε..μαλλον παλι εχει λεμφωμα..ειχε πριν 3 χρονια στη μυτη στομα..τωρα εκει..μα ποσα να αντεξει ενας οργανισμος?γιατι γμτ τωρα?

μιτσακι να σου εχηθω με το καλο το νεο κοριτσακι..δε κρατηθηκες το εμαθες ε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
    • Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...