Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

http://www.auth.gr/univ/faculties/conte ... _el.html#5

Σισσιωδες εδω!!!

Ειμαι γραφειο τελικα..δεν εφυγα..ηρθε το αφεντικο..εχει λεει 3 συναντησεις σημερα και δεν υπαρχει καποιος να τις συντονησει..

δηλαδη αμα φυγουμε- και δεν εχουν ψαξει ακομα για γραμματεα τι θα κανει;;;;

Με επιασε και μια ψυχολογικη καταπτωση τωρα..

ολο τον ΦΟΦΟ σκεφτομαι..μη μου παθει κατι...

Μαρια η στολη σας ειναι μουρλια

Βικυ εμεις τα ειπαμε για την τσαχπινογαργαλιαρα κορη σου..ειναι ΘΕΑ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σισσακι μουυυυυυυυυυυ :x:x:x:-*:-*:-*:-*

απο το να μην το τρωει καθολου...καντης το ειτε τηγανητο με πολυ λιγο λαδακι..η σαν και εμας...ποσέ..αν το τρωει ετσι...και για ναμην μυριζει το αυγο...βαζε λαχανικα μεσα..πχ πιπερια ντοματουλα...εμενα το παπι που ουτε να το δει το αυγο...ετσι γλυφοταν και οταν τελειωσε...ελεγε μαμ...μαμ... :lol::lol::lol: δοκιμασε το αγαπη...

μακια πολλα στην χαριλινα μας.....και στην μανουλα της βεβαιως βεβαιως...

χθες χορευαμε σε κατι καινουργια κομματια που κατεβασε ο αντο!!!!!!!!!!!!!!!(ετσι τον λεει η λυδια ...πως λενε τον μπαμπα...αντο...(αντωνη)...και αν την βλεπατε εκανε σαν ξεκουρδιστο παπι... :lol::lol::lol: λυκνιζοταν...!!!!!κουναγε μεση...!!!!!εκανε στροφες....λετε να μου γινει χορευτρια?????????? :lol::lol: εχει τρελα απο μικρη με την μουσικη....

βικακι τι ομορφη φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!και η στολη τελειαααααααα...

Καρολ όλα αυτά τα έχω κάνει. Μόνο τηγανητό το τρώει!!!!

Ρε Χρυσάκι μη δυσοιωνίζεσαι κορίτσι μου!! Δε μπορείς να γίνεις λίγο πιο απόλυτη στο θ/εμα: "Δεν είμαι καλά φεύγω";;

Αναστασίιιιιιιι Θέλω να ρωτήσω αν πέρασε η αδερφή μου τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 1, γιατί αυτή χέζεται και με έβαλε να ρωτήσω!! Μα μαθηματικά 1;; Η ντροπή της οικογένειας!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αν το έχει περάσει, ετοιμάσου, πλύσου (α οχι ξέχασα! Εσύ πλένεσαι) :lol::lol::lol: , ξυρίσου, ντύσου. Πήγαινε και κομμωτήριο να φτιάξεις φράντζα, πάρε και τις αλλες τις τρελές και στρώστε τα κοκκινα χαλιά, σημαιοστολίστε την πόλη, κόψτε την κυκλοφορία στην Εγνατίας και την Τσιμισκή και ετοιμάστε μου μια σοκολάτα βιενουά να την πιω στην υγειά σας!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφρο περαστικα...αν ξαπλωσεις δεν ηρεμει λιγακι...?κανει να παρεις κατι γάυτο? ο μπεμπουλης στην κοιλιτσα τι κανει?

αχχχχχχχ βρε Χρυσα ..ελεοοοοος... :evil::evil::evil: δηλαδη αν δεν ησουν αρρωστη και δεν ησουν εγκυος τι θα σου λεγε...? δεν τους πιστευω τους εργοδοτες ωρες ωρες!!!!!!!!!!! πιστευω..οτι μονο την παρτη τους κοιτανε...και τι ωρες ωρες...παντατααααααααααααα... :evil::evil: δεν σκεφτεται οτι στην κατασταση σου δεν πρεπει να ταλαιπωρεισαι???????ειδικα τωρα? συγνωμη αλλα φορτωσα τωρα...

Αχ Σισσινι μου..

ξερεις ποσες μερες αδεια εχω;;;;;

18 απο περισυ και 22 απο φετος...και γυρησα στο γραφειο τον Σεπτεμβρη του 09..τρελλα γλεντια μηλαμε..

και φυσικα οταν θα γεννησω θα κατσω 5 μηνες συνολο..

δυστυχως το να εισαι καλη στη δουλεια σου εχει και τα μειονεκτηματα του...

γιατι εχω παρατηρησει πως οσοι δενε ιναι και πολυ "θερμοι" στη δουλεια τους..περνανε καλυτερα..

με καιεει το δεξι αυτι..τι θα ακουσω παλη

Στις 12:30 ερχετε το πρωτο γκρουπ.

Τη χαρτουρα τοςυ την εχω ετοιμη απο χτες..παω να ετοιμασω την αιθουσα

αργι θελω συνταγη για τα αυγα .

καρολινακι με ρωτησεσ για την λεκανη ,με ποναει ακομα .

Γιατί θα τα κάνεις και αυτά γέμιση σε τορτελίνια;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτάκι σε πειράζω!!! :x:x:x

Περαστικά μωρε... κάνε λίγο κουράγιο.

Αφροδίτη τι συνταγή καλέ θες για τα σπαστά αυγά? :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

εγώ επειδή είμαι πολύ αυγουλού μα πάρα πολύ, δεν μου αρέσει να προσθέτω τίποτα στο αυγό, θέλω να απολαμβάνω την γεύση του καθαρή χωρίς άλλες γεύσεις να ανακατεύονται!!! =p~=p~=p~=p~=p~ ....και μπορώ να φάω άπειρα....μμμμμμ

Σισσιώ στο αντικολλητικό γίνονται, αν θες μπορείς να βάλεις και λίγο νεράκι!! :|

αναστασακι μου γλυκο...δεν σε παρεξηγω...ξερω οτι το πας το καροτακι... ;);) πολλα πολλα φιλακια στην Αννυ μας...

τωρα που πα αννυ..βρε κοριτσια ..στο νησι!!!!!!!!!!! η αννιω σαν πολυ πουτ@@@ω δεν ειναι?????? :lol::lol::lol: παπαπαπααααααα την βλεπω να την παιρνει οοοοοοολο το νησι... :roll::roll:

Αφρο σκεψου το σαν στραπατσαδα..ανακετευεις τα αυγα αφου τα βαλεις στο τιγανη

Εμενα το αυγο δεν το τρωει σε καμια απολυτως μορφη..μα σε καμια λεμε.

ο Πηρετος επεσε..αλλα αρχισα να εχω πονοκεφαλο..και αυτο δεν ειναι καλο

Αργυρούλα ποσέ δεν τα τρώμε λέμε!!!! :lol::lol::lol:

Και εγώ είμαι αυγουλού! Τα τρώω τα αυγά με κάθε τρόπο! μιαμι μιαμι!!!

Χρυσάκι μου το βλέπω και γω στη δουλειά μου αυτό. Φέτος όμως μου την έχει βαρέσει και κανω πολύ λιγότερα απ' όσα πραγματικά μπορώ, δεν αρνούμαι να δουλέψω, αλλά δε σκάω όπως έκανα παλιά!

Αφρο ναι! Και γίνεται κομματάκια και είναι τέλεια! :D

Καρολ αχαχαχαχαχαχα!!!!

Δεν το βλέω πια γιατί είχα χάσει καποια επισόδει και δε μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη!

Για πες τι έχει γίνει;;

καλημερα..τι κανετε????????

εμεις ειχαμε καλο σχετικο βραδυ..ο θοδωρης δε ξυπναει με το μικρο αλλα κ ο μικρος δε ακουγεται κ πολυ ακομα..αλλα ολο ξυπναει ο μικρος..κατι τον δυσανασχετει..μαλλον η καλαθουνα κ αυτου νου δε του αρεσει..γτ στο κρεβατι μου κοιμαται καλα νομιζω..

ο θοδωρης κ τα 2 πρωινα για να τον παμε σχολειο κλαει..δε θελει να παει..ξεριε η μαλλον καταλαβαινει οτι θα μεινω με το νινι ..κ νιωθω πολλες τυψεις γμτ..

τα μεμε μου εχουν γινει τουβλα,,φερτε μωρα να θηλασωωωωωωωωωωωωω

το θοδωρη δε τον βαζω γτ δε θελω να με ζηταει μετα..οποτε πειρμενω καθε πρωι κ καθε βραδυ να μου αδειασει τα μασταρια...

χθες ουτε βολτα δε ηθελε να παει ο μικρος..

χρυσα μα κ εγκυος κ αρρωστη κ εισαι δουλεια?ελεοςςς

περαστικα ρε..α σε ειχα γραψει για το γαληνο κ τα μαθηματα..το διαβασες ε?

μιτσακι καλη επιτυχια κοριτσαρα..εμαθες φυλο??????το ειδες το αγορι?????? :D:D:D:D:D

αναστασια μεσιμερι τρωει?εστω κ 2-3 κουταλιες?φιλια στο γιαννη :lol::lol:

καρολ γτ καροτακι?δε το καταλαβαα..

ιουλιααααααα..πως πει η οδηγηση?????????

νατασα ακομα δε ξυπνησες/???

Θουλάκι αυτό το θέμα το έχω και γω... Όταν με το καλό μείνω έγκυος και γεννήσω να τη στέλνω τη μικρή στο σχολείο...;;

Αν και λέγετα οτι τα παιδάκια που πηγαίνουν απο πριν σχολείο το αντιμετωπίζουν πιο χαλαρά σε σχέση με τα παιδάκια που αποκτούν αδερφάκι και αρχίζουν και σχολείο την ίδια περίοδο.

Θου ναι το ειδα και πηρα τηλεφωνο. Μου ειπαν να περασω αφου μπω στον 7ο Ευχαριστω πολυ!!Αφρο δεν εφαγε ε;;;

αχ και εγω θα ηθελα μια ομελετα...αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να τη μυρισω

Kalimera!

Xrisa pigaine spiit sou!! min aniisxeis, den simainei oti einai k i grippi..kai stin teliki mia grippi einai, tha perasei..xekourasou kai koimisou. Ego pantos koimomoun me to sebini 2 meres mexri na ton steilo sti mana mou k telika den kollise tipota...aa k etroga k apo to idio koutali k tou edina k nero apo to potiri mou...asta...

Thouli posi adeia exeis?? kai meta poios tha krataei to moro? pos niotheis? O thodorakos to pire kala pantos..eutixos!!

Anastasia ego exo paidi pou misei ta frouta...loipon an kovo kommatakia, ta vazo se piataki k tou dino to pirounaki tou, troei..tou leo kiolas gia na do posa donrakia exeis k masas k niothei perifanos k ta masaei..ok den simbainei kathe mera alla genika pianei...gia dokimase...

Panagiota k mena etsi to sebini..mou roufaei tin energeia..einai k zoiro alla eutixos ipakouo..apla thelei olo me kati na asxoleitai..

Sisio, karol ti kanete???

Aaa akoma zoume apo to embolio alla exei meres mprosta na doume an epirreastike..k exoume k to allo tin alli pempti kai mexri k sto Keelpno pira pali na mou dosoun deuteri gnomi..k ekei eipan na to kanei...i paidiatros mas leei na to kanei alla mporei na epirreastei ligo i anosopoiisi tou..sto Keelpno lene den iparxei tetoia periptosi logika alla 100% den mporei kaneis na pei...kala tha to patho to egkefaliko...

Γεια σας κοπελίες.

Έφυγαν οι επισκέψεις μου........

Δεν το αντέχω ρε γμτ. Είναι πολύ τυπικά όλα αυτά και μου τη δίνουν. Αφήστε που έχω να αλλάξω τώρα 4 δώρα (Θου μη γελάς). Έχω και ένα κουτί πάστες που μου έφεραν να τις χαζέυω αφού δεν μπορώ να φάω...

Επίσης έχω να πω πως κάποιοι άνθρωποι τελικά αν και νέοι υιοθετούν έχουν συμπεριφορές και αντιλήψεις των παπούδων μας. :shock::shock::shock:

Χρύσα τί σε κάνει να πιστεύεις οτι έχω λιβανιστήρι στο σπίτι μου;;;; :lol::lol::lol::lol:

(Θου μη γελάς)

Περαστικά ρε συ.

Πάνε σπίτι σου να ξεκουραστείς.

Θου γιατί δεν ανοίγεις το παρκοκρέβατο;;; Το ξαναλέω......

Αφρο πως είναι τα πόδια σου -λεκάνη;; Πονάς καθόλου;

Κάρολ μια χαρά είμαστε! Φιλάκια στην Παπένια!!

Αναστασία την άλλαξες;;; Για Πέμπτη τί κανόνισές;;;

γεια σας κορίτσια.... σορρυ ουτε σας διαβασα ουτε μπορω να σχολιασω...εχω μια ερωτηση να κανω μονο...η μικρη εβγαλε στα ποδια κατι σαν εκζεμα (ξηρο κομματι στο δέρμα ) αλλα οχι κοκκινο,στο χρωμα του δέρματος ειναι ,λέτε να ειναι απλή ξηροδερμία ή αλλεργία? σήμερα θα φάει πρωτη φορά ψάρι.

Χρυσα περαστικα!

Lovie kalimera!!! ithela na po kairo oti otan to sebini itan 2 minon eidame k emeis ines apo aima sta kaka k blenni...tsi eida arketes fores...alla den ekana tipota..oute kan diaita..sti Dania ton eide paidiatros kai mou eipe na min kano tipota k molis arxisei sterees tah perasei...k oti i diaita einai pio poli psixologiko gia na niosie i mitera oti prosferei kati..den xero ti isxuei...pantos telika ego diaita den ekana k ontos stamatise molis arxise sterees..mporei na einai k asxeto me to diko sou...apla ithela na sto po...

Giota kata kairous to sebini bgazei tetoia..pali simasia den exo dosei k pernane...ti na po...as sou pei i Xrisa pou ta xerei kalitera..telika mallon eimai anaisthiti...

Στα σπαστά αυγά εγώ δεν βάζω τίποτα μόνο αλατάκι-πιπεράκι, στην ομελέτα βάζω πιπεριά, τυράκι, φέτα, κρεμμυδάκι, κομμάτια ντομάτας αλατάκι-πιπεράκι και την τρώω για βραδυνό με 2 αυγά μμμμμ λίγη είναι αλλά......γιατί να βάλω αλεύρι? δεν μου αρέσει, παχαίνει κιόλας!!! :?

θούλη εγώ όταν άφηνα στο σπίτι την Ρέα (όταν ήταν σπίτι ο άντρας μου) και πήγαινα τον Λ. στο σχολείο, ο Λ. ήταν πολύ χαρούμενος που είμασταν μόνοι μας :shock::shock::shock:

η γνώμη μου είναι το 1ο παιδί να πηγαίνει παιδικό πριν έρθει το άλλο έτσι δεν νομίζει ότι η μαμά τον διώχνει για να δώσει περισσότερη προσοχή στο 2ο!!!!

επίσης Θούλη εγώ είμαι κατά της καλαθούνης και ότι άλλο αντικαθιστά την κούνια, την πάτησα με την Ρέα γιατί άκουσα τον άντρα μου!!! :evil: : την βάλαμε στην καλαθούνα και μετά μέχρι να συνηθίσει την κούνια δεινοπάθησα!!!! :evil: άσε που η καλαθούνα δεν έχει το ίδιο καλό στρώμα με την κούνια!!

Νατάσα πες καμμιά ιστορία από τους επισκέπτες σου!!! :D:D:D:D

ρε χρυσα η νατασα ληβανιστηρι????????? :lol::lol::lol::lol::lol: μα δε παμε καλααααααα

νατασα για να ασφαλισεις το μωρο σε μενα τι χαρτια θελει????????

ρε παιδια..τρωει κοιμαται κ μολις το βαλω κατω κλαμα..κ το σηκωνω κ τελος..μαααααα τι να ναι/?

φρα δε γυριζω δουλεια..μου το χε ξεκαθαρισει απ το πρωτο παιδι οτι στο 2 δε γινετε να με κρατησει..οποτε θα δω ποτε θα πιασω δουλεια..

γιωτα ξηροδερμια ειναι..

φρανι δεν ξερω αμα εισαι αναισθητη ,παντως για να μου γραφεις προφανως εχεις τις αισθήσεις σου!! :lol:

επειδη δερματικα θεωρειται ενδειξη αλλεργιας το εκζεμα γιαυτο θορυβηθηκα,και εγω δεν θα εδινα σημασια εαν δεν ηταν αγχωτικος ο παιδιατρος μου... (ο παλιος)

Θου αγκαλιτσας ειναι ρε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Επέστρεψα!! :D

Σας διάβασα, μα δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, πρέπει να ξαναφύγω, να πάω να πάρω το καμάρι μου απ' το σχολείο!

Εν ολίγοις... Όλα καλά, δόξα τω Θεώ και ναι... Θουλάκι και Γωγώ πέσατε έξω!!! :lol:

Κορίτσαρος είναι το μικρούλι μου!!!! :D:D:D Το 'ξερα, το 'ξερα... Πέφτει έξω το ένστικτο της μάνας; :lol:

Λεπτομέρειες θα σας πω αργότερα...

Σας φιλώ γλυκά όλες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...