Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

χρυσα πως δεν μπορει ...δε θελει να ξεβολευτει ειναι το θεμα και να νιωθει οτι "διωχνετε ".....και που να μην ειχαμε λαπτοπ και να ειχαμε μονο σταθερους .....ασε γιατι μετα αρχιζει η γκρινια και η μιρλα και τα εγω δουλευω εκει και εκει και δεν κοιμαμε σε ιδανικεσ συνθηκεσ και πολλα αλλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα....νεο τρενακι!

αν αργουσ ανα γραψω 1 μςρα ακομα δεν θα επιβιβαζομαουν καθολου σε αυτο!

οι φρεσκομανουλες τι κανουν?

Η Νατασουλα που ειναι?

χαθηκε!

ΔΕΝ διαβασα σχ τιποτα ....μπνο τελευταια σελιδα!

Χρυσα περαστικα///πηγαινε να ξαπλωσεις!

Αφροδιτη....κια των αντρων οι ορμονες χορευουν!

υπονομη!

Γκούχου γκούχου!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι φοιτήτριες του γεωλογικού τμήματος του ΑΠΘ παρακαλούνται όπως παραθέσουν τον αριθμό τηλεφώνου της γραμματείας της σχολής τους. Ευχαριστώ!

Χρυσάκι δε θα ήταν συνετό να αρχίσω ΚΑΙ τα γλυκά τωρα... :oops::oops::oops:

Αφροδιτάκι μου έτσι είναι οι άντρες! :twisted::twisted::twisted: Δυστυχώς!! :cry::cry::cry:

Αν και αυτό με το λαπ τοπ του το κάνω κι εγώ του Παν και το τι συγχίζεται... δε λέγεται! Τον σέβομαι όμως. Με την ορώτη παρατήρηση το κλείνω. Άντε καλά! Με τη δεύτερη! :lol::lol::lol::oops::oops:

Καλημερα όμορφες...

τι κανετε?

χρυσα μου περαστικα..ελπίζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο...πως εισαι τωρα? θα σου :-c ο φοφος τιγρακι?????????? θελω να δω φωτοοοοοοοοοο...δεν ξερω γιατι αλλα fb απο την δουλεια δεν μπορω να μπω με τιποτα..λετε να μας το κλειδωσαν? αν δ ι α ν ο η θ ο υ ν ....να μου κλεισουν και το μαμυ...ισα που σκοτωνω ανθρωπο!!!!!!!!! :twisted::twisted: δεν μπορω μακρια σας....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...... ειστε το παρεακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θου μου καλη επιτυχια για τον μπαμπακα και παλι....να πανε ολα τελεια!

αναστασια μου πολυ γλυκια η Αννυ-γοργονουλα !!!

Μπεμπουλης τι γλυκος ο μικρος ταρντανιαν...

λενακιιιιιιιιιιιιιι τι ευχαριστα ειναι αυτα? δυο αυγουλακιααααααα??μπραβοοοοοοο κοριτσαρα μου...Τόοοοοοοοολη ...!!!!!!!!!!!!πες αλευρι...διδυμακι σε γυρευει... :lol::lol::lol:

σισσακι μου τι κανεις κουκλιτσα μου? γιατι παλι δεν σε βλεπω ον? :roll::roll: σου στειλα μην.στο κιν.σου...θα σ επαρω σελιγακι να τα πουμε... η μανουλα βγαινει την πεμπτη ε? τελεια...αντε δυο μερουλες ακομη...η κουκλιτσα σου καλα? ρε συ δωσε πολλα πολλα μακια στην Τανια...

νατασουλα μου μακαρι να περασει η αλλεργια γρηγορα και να ναι ολα σαν ενα ονειρο...ο γιατρος τι λεει κοριτσακι μου να κοψεις και το κρεας ε? οσο για τον ερπη ρωτα την παιδιατρο καλυτερα να δεις τι θα σου πει...

Lovie...τι κανεις κοριτσακι μου?

παναγιωτα μου γλυκιά που εισαι?

αφρο πως εισαι σημερα με την λεκανη σου? καλυτερα? γιατι δεν λες στον αντρα σου να παει στο σαλονι με τον υπολογιστη και εσυ να μπορεις να κοιμασαι με τη ησυχια σου? λαπτοπ δεν ειναι?

χιονουλα μου καλο ταξιδι..με το καλο να μας ερθετε ελλαδα... η μαρκελλα καλα?

αρτζι...πως ειστε?

μαρακι μου ...χαθηκες εσυ? για πες βρε τιποτα σαν κουκουβα...? :lol::lol:

Γωγακι μου πολλα φιλουνια σε σενα και στις δυο μπεμπες...ακομη μωρηηηηηηηηη :lol::lol: (που λες και εσυ) δεν μου απαντησες για πητ?

γιωτακι/γαλανοματα κωνσταντινα :P:P ...και Γιωτακι/ταλιμπανακο!!!!!! :lol::lol: τα φιλια μουυυυυυυ

μακια σε οποια ξεχασα...

καλημέρα σας!!

έχω δουλίτσα και δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά

Χτες πήγα κομμωτήριο

έκανα βαφή (καστανή ανταύγειες δεν γινότανε ακόμη την επόμενη φορά) και κούρεμα

αγόρασα στολή μίνυ μάους στην Ιωάννα

ξετρελάθηκε χτες ούτε να βάλει πυζάμες δεν ήθελε

και σήμερα ήθελε να τη βάλει στο σχολείο :lol::lol::lol::lol:

Τα φιλιά μου σε όλες σας!!!

Βικακη καλημερα!!

Πως εισαι σημερα;;;;

Πηρα τον γιατρο ο παθολογο ςμου ειπε να παω απο το ιατρειο του το απογευμα να δοσω επιχρησμα για γρηπη αν και λεει δε νομιζει να αρρωστησα, το πολυ πολυ να κρυωσα

ο Γυναικολογος παληειπε να παω σε παθολογο να με δει και βλεπουμε .

Λεω να τα μαζεψω και να παω σπιτακη μου

Kαλημερα κ απο εμας!

Χθες δεν μπηκα αλλα βλεπω δεν εχετε γραψει πολλες σελ...Διαβασα μονο την τελευταια

προς το παρος...

Σισσιω εγω ειμαι γεωλογος πια!οχι φοιτητρια!Οποτε δε σου δινω το τηλ εε? :P:lol:

Βασικα δεν το εχω!Εχω κοψει καθε επαφη!

Τη γνωμη σας...

Εφαγε 1 "νυχακι" αχλαδι,5 κουτ.γαλα με κορνφλεικς,1 νυχακι τοστ με κασερι...

Ακομα δεν ζητησε γαλα αλλα την περιμενω συντομα...

Να της δωσω κατι ακομα χωρις να ζητησει?Κανενα γιαουρτι?Κι αλλο φρουτο?

Κοριτσια ναι θα την αλλαξω τη γοργονα...Αν ηταν πιο μεγαλο κοριτσακι δε θα σερνοταν τοσο η ουρα κ θα ηταν πιο ωραια...Εγω τι αλλο να παρω εκτος απο την περουκα?Θα ντυθω κ εγω κατι!

Περαστικα σας αρρωστουλες!τα μωρα να προσεχετε!!!

Σισσιω το ξαναεγραψες το 'λουκια" αλλα...ηταν πολυ πετυχημενο για να σου το πω! :lol::lol::lol:

Μαγδα(αραγε θα το δεις?) μαυρες τριχιτσες(3-4χιλ) μπορει να ειναι απο μπανανα...Μαυρο αιμα...Δε νομιζω!

Ωραια η μινι κοπελιες????(Δημητρα κ Μαρια)...Ειναι αγαπημενη μας...Λετε να παρω κ εγω μινι?!

Παω για διαβασμα!Γμτ αρχισε παλι να τα σκιζει τα βιβλια της...Κ το ειχε σταματησει./..

Μπράβο Αναστασία!!! :evil::evil::evil: Με άφησες να εκτίθεμαι στη... Λουκία!! :lol::lol::lol:

Ιουλία σόρι ρε συ... :oops::oops::oops:

Σε σένα και την τρελή τη Νατάσα απευθυνόμουν, αλλά αφού εσύ απήντησες!! Νατάσαααααα!!!

Είσαι η ελπίδα μααααααααααςς!!! :lol::lol::lol:

Αναστασία πήρα αυτή από τα κου κου

και είναι πολύ ωραία

ήθελε να τη βάλει σήμερα στο σχολείο

η μικρή θα ντυθεί φραουλίτσα

post-3535-13873936263144_thumb.jpg

η ΛΟυκια σιγουρα καταλαβε!

αλλα το πασχα μην ξεχασεις λαμπαδα...αυγο και τσουρεκι!

Αναστασια η μινι ειναι φοβερη....την πηραμε εμεις φετος...αλλα αν την ρωτας τι εχει ντυθει σου απαντα "σα γατουλα"

Αναστασία μπορείς να της προσφέρεις και κάτι ακόμη, σίγουρα αυτά που έφαγε δεν είναι πολλά, εγώ θα έκοβα φρουτάκια και θα τα έβαζα σε ένα πιάτο μπροστά της και ό,τι φάει....εννοώ δεν θα την έβαζα στο τραπέζι για να τα φάει.....έστι μπορεί να πηγαίνει και να ψιλοτσιμπάει κάτι!!! :idea:

η μίνι ωραία είναι, εμένα μου άρεσε και μια στολή "κοτοπουλάκι" τέλεια και ζεστή, ...και λέω ζεστή γιατί εδώ σήμερα έχουμε -5 μπρρρρρρρ οπότε.......! :roll::roll::roll::roll::roll:

Χρύσα περαστικά...δεν προφυλάχτηκες καθόλου από την συνάδελφο που είχε γρίππη?...εγώ τι να σας πώ? όταν ήμουν έγκυος και ανέβαινα στο λεωφορείο, σχεδόν κάθε μέρα, δεν ακουμπούσα ΤΙΠΟΤΑ και αν μου συνέβαινε τώρα θα έπαιρνα αντισυπτικό για τα χέρια.....

Μαρία μεγειά το μαλλί, ωραίο? ασύμετρο καρέ έκανε τελικά?

Σισσιώ τι να σε διορθώσουμε βρε? αφού ξέραμε ότι θα το έκανε η Ιουλία!!! :lol::lol::lol::lol:

Μάγδα Ελλάδα πού πας?

Συμπεθέρα πού είσαι σήμερα? ακόμη πακετάρεις/ :roll::roll::roll::roll:

Μιτσάκη καλή εξέταση, συνήθως δεν πηγαίνω στον γιατρό, τώρα είμαι καλύτερα αν και όταν βήχω ακούγεται ένα "βράσιμο" από μέσα!!! :?:?

Αφρο το λαπ τοπ έχει και πολύ ακτινοβολία και δεν κάνει να κοιμάσαι δίπλα του!!! :!:

εμείς πάλι δεν το παίρνουμε, ο άντρας μου φοβάται μην το χαλάσουμε :lol::lol::lol::lol::lol: και μάλιστα δεν το κουνάμε από το τραπέζι!!!! :roll::roll::roll::roll:

Η Χαριλίνα σου απαντα Γουίνι αρκουδάκι και θα ντυθεί Γουίνι αρκουδάκι!! :lol::lol::lol:

Της αγόρασα τη στολή τον Μάιο από την Ντίσνευλαντ και είναι τέλεια και σε ποιότητα και σαν σχέδιο. :D:D:D

Αργυρούλα δεν το έκανε!! :oops::oops::lol::lol::lol: Άρα μάλλον δε με διαβάζει! :evil::evil:

Ακούς Ιουλία;;; :evil: Λουκία Λουκία Λουκία!!! :shock::lol::lol::lol:

Αναστασί να της δώσεις, αλλά μην την πιέσεις. Ψωμάκι, τυρί σε κομματάκια, άλλο φρουτο σε κομματάκια πάλι, αν της στίψεις και πορτοκάλι; Αυγό της δίνεις;;

καλε δεν σας ειπααααα...

χθες φαγαμε ομελετα ποσε με ντοματουλα και πιπερια...πρωτη φορα που της την εφτιαξα ετσι και το παπι μου ξετρελαθηκε!!!!!!!!!! :D:D ειμαι πολυ χαρουμενη...μετα απο μηνες ξαναφαγαμε αυγο.... :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

αναστασια μου συμφωνω με το σισσακι...μην την πιεζεις...δοκιμασε την σε λιγακι αν θελει να φαει λιγο ψωμακι και τυρακι σε κομματακια...ρυζογκοφρετα...μπανανιτσα κομματακια δεν της αρεσει?

μαρακι τελεια η στολη της μινυ!!!!!!!!!!!! αχ και εγω ηθελα κατι καλο ποιοτικως και ωραιο! αλλα δεν εψαξα πολυ και τωρα παει...του χρονου....

Σισσιω :lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D

Αν δεν το βρειτε...Παρε τις πληροφ.καταλογου! :lol::lol::P:P:P (ή θα ψαξω καλυτερα!)

Μαρια ειναι παρα πολυ ωραια μινι!!!Οπως καταλαβες το φουξια εχει γινει αγαπημενο μου

χρωμα απο τοτε που εβαψα το μαλλι! :lol::lol::lol:

Σε μεγεθος ενηλικα υπαρχει? :P

Biky h dikia saw mini htan nomizv klassikh kokkinh ee?

Αργυ το πρωινο γευμα(λεμε τωρα) δεν της το προσφερω ακομα στο καρεκλαΚι...

Της παω το πιατακι της στο χαλι στο σαλονι...Ετσι δελεαστικα(υποτιθεται) κομματακια,μπαστουνακια κλπΔεν τρωει ομως...Παλι!

Τεσπα..θα της δωσω μπανανα...

Κατα φωνη!Με πασπαταυει κ φωναζει αλα-αλα(το αλλαξαμε το γαλ-γαλ!)

Αυγο ουτε να το φτυσει...Ουφ κ ξε-ουφ!

Ρε κορίτσια ουτε το το δικό μου το παλιόπαιδο το τρώει το αυγό. :evil::evil::evil: Τώρα τελευταία βέβαια άρχισε να το τρώει μόνο τηγανητό. Τί λέτε να της το δίνω τηγανητό;; Πρόβλημα βάρους δεν έχει. Αντιθέτως. Τωρα για χοληστερίες και τέτοια είναι νωρίς να ανησυχώ ε;;; :oops::oops:

Αναστασί βρήκα ένα 2310 998460 Θεοδωρούδης Πασχαλης. Σου θυμίζει τίποτα μαρή;;;

Καρολ :x:x:x Μπράβο στο μικρό παπάκι! :D

Αργυρούλα δεν το έκανε!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Άρα μάλλον δε με διαβάζει! :evil: :evil:

Ακούς Ιουλία;;; :evil: Λουκία Λουκία Λουκία!!! :shock::lol: :lol: :lol:

καλε Σισσιω,μη με λες Λουκία!!!!Ιουλία!!χα χα χα χα χα!!!

έτσι για την ιστορία :lol::lol::lol::lol:

Σισσιώ ο Λουκάς μου δεν το έτρωγε το αυγό έτσι μια μέρα έκανα για μένα ομελέτα(αλά scrambled egg) και το έφαγε και από τότε μόνο έτσι, από το να μην το φάει και καθόλου, δεν νομίζω να πειράζει.....η δε κοπελάρα μου το τρώει σε κάθε μορφή, μου μοιάζει σε αυτό :roll::roll::roll::roll:

έτσι για την ιστορία :lol::lol::lol::lol:[/quote:2j2pzo8h]

Ρεζίλι έγινα!!! Παλιοίντερπολ Αργυρουλα! :lol::lol::lol::lol:

Μα τα γραφει τόσο πυκνά και αυτή η Λουκία :lol::lol::lol: που σίγουρα μου ξέφυγε... :oops::oops::oops: Ιουλία πλάκα κάνω δεν πιστέυω να παρεξηγηθείς;;

Αλλά οτι τα γράφεις πυκνα τα γράφεις! Πάτα και κανα έντερ βρε αδερφέ, να μη διασύρομαι δημοσίως!! :lol::lol::lol::oops:

Και εγω της τα είχα φτιάξει με καθε τρόπο, αλλά μόνο τηγανητό το τρώει! :roll::roll::roll:

Σισσιω κατι σε -80 βρες!Αλλα κ σε αυτο να παρεις θα σου πουν το νουμερο της γραμματιας..

Καποιος χαραλαμπος νομιζω ειναι....

Τηγανιτο σε αντικολλητικο χωρις λαδι νομιζω ειναι μια χαρα!

Καρολ μου σορρυ που δε βλεπω το τσατ...πηγαινοερχομαι...δεν ειμαι πανω απο το πσ!

χαχαχαχαχαχα τρελλες με την Λουκια!!!!!

Ρεζίλι έγινα!!! Παλιοίντερπολ Αργυρουλα! :lol::lol::lol::lol:

Μα τα γραφει τόσο πυκνά και αυτή η Λουκία :lol::lol::lol: που σίγουρα μου ξέφυγε... :oops::oops::oops: Ιουλία πλάκα κάνω δεν πιστέυω να παρεξηγηθείς;;

Αλλά οτι τα γράφεις πυκνα τα γράφεις! Πάτα και κανα έντερ βρε αδερφέ, να μη διασύρομαι δημοσίως!! :lol::lol::lol::oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ τι κούκλα και έξυπνη νύφη που έχω!!!! :x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG:

η δικιά μου έχει ένα παζλ, το φτιάχνει, το χαλάει, το ξαναφτιάχνει, το ξαναχαλάει κ.ο.κ :shock::shock::shock:

Και πως μωρη τρελή θα τηγανιστει το αυγο το μάτι στο αντικολλητικο;;; Το έχεις δοκιμάσει;;;

μονο ομελετα φτιαχνω χωρις λάδι.

το 998480 Ξανθοπουλος Χαραλαμπος σου κάνει;;;; :lol::lol::lol:

Βικη πολύ μου αρεσει η ΜΙ :D:D:D Και του χρόνου ναράιδα και πριγκήπισσα!! ;):x

εχω αρχισει και διαβαζω το βιβλιο του παπαβεντζη ...πολυ καλο!!!

το πρωι του διαβασα το παραμυθι για το μωρο ,ακουμπουσε πανω στην κοιλια μου και το ακουγε ...δεν ξερω κατα ποσο το ακουγε γιατι μου εδειχε οτι εβλεπε στισ ζωγραφιεσ .....

αργι θελω συνταγη για τα αυγα .

καρολινακι με ρωτησεσ για την λεκανη ,με ποναει ακομα .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...