Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Ses den einai to idio. Auto to exei kanei o Seb kai to exei oloklirosei. Auto pou prepei na kanei einai gia diaforetikous tipous, tous A, C, Y W135 to opoio kanonika den ginetai prin ta 2 eti kai stin Europi sinithos to kanoun meta ta 11. Opote tora prepei na to kanoume.Ego to exo xanakanei alla krataei 3 xronia opote prepei na xanaginei tora.

Snowgirl poli krio...-15 ti nixta...xioni den exei, psofokrio exei..afou to autokinito pagose...eutixos exoume vioklimatiko tzaki kai zestainei olo to spiti...

Sissio kala i mama sou? Eri i diki sou mama? kapou diavasa gia gastrenteritida...

Afro kai ego thelo na fao..mallon tha tin peso sta patatakia...

Anastasia koureutikes?? kai ego :P prin ertho Dania!!

Lena ti kaneis?? poios exei erpi???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μακαρι αφρο μου!!!

αν κ με ξεαγχωσε τοσο πολυ σημερα αυτος.. ελπιζω να συνεχισω να ειμαι ετσι χαλαρη κ να μη με πιασει καμια κριση παλι :lol::lol::lol:

μην ξεχνιεσαι εσυ, τριβε τριβε κοιλιτσα :mrgreen:

φρανιτα εβγαλε ερπη η ελενα της νατασουλας στο στομα της κ ρωταει η νατασουλα αν μπορει να κολλησει στο στηθος..

Τρόντχαϊμ είμαι ακόμα. Πάω αύριο Ελλάδα για μια εβδομάδα :ymparty:

Να ζεσταθεί λίγο το κοκκαλάκι μου!

Σισσιώ σιδερένια η μανούλα!

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κατηγορήθηκε η Μαρκέλλα μου για τη γαστραντερίτιδα της μαμάς της Έρης? :evil: Εγώ λέω ο Κώστας θα την κόλλησε ΚΑΙ αυτήν! :lol:

Περαστικά της 'Ερη!

Λένα πας για διδυμάκια? :D

Εγώ πάω για ύπνο πάντως :P

Τα λέμε από Ελλάδα αύριο!

Λένα μου αβγουλάκια;;;;;

Και τί κάνεις εδώ καλέ;;; Όρμα του!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ εύστοχο το σχόλιο του γυναικολόγου!!!!

Φτου φτου (φτύνω και γω να πιάσει)!!!

Σισσιώ χαίρομαι πολύ που είναι καλύτερα η μανούλα σου!!! Να το ξεπεράσει το συντομότερο και να ναι πάλι ακμαία!!!!

Aφρο αργά τον βάζεις για ύπνο;;;

Xιονούλα είναι αίμα. Κόκκινες ίνες και κόκκινα κακά σε κάποια μικρά σημεία. Τα βλέπω κάτω από τη λάμπα...

Καλό ταξίδι εύχομαι!!! Προφητικός ο τίτλος τελικά!!

Nατάσα θα κόψω και το μοσχάρι.

Για τον έρπη δεν έχω ιδέα. Τα επιθέματα που λέει η Χιονούλα ίσως βοηθούσαν.

Χρύσα Αρνί-κατσίκι έτσι και αλλιώς δεν πολυμαγειρεύω οπότε δεν έφαγα. Γαλακτοκομικά έχω κόψει φουλ και αγελαδινά και κατσικίσια.

Αναστασία γλύκας ο Σπυράκος!!!

Φρανίτα αφού πρέπει να τα κάνετε δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα καλά θα πάνε. Μόνο αυτό να σκέφτεσαι...

Εγώ αύριο έχω χαζοεπίσκεψη για να δουν το μωρό. Κάτι ξαδέρφες και η Νονά του Δην. Η μια μάλιστα ακόμη όταν πρωτοείμασταν μαζί με το Δημήτρη, πριν καν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, είχε έρθει στο άσχετο στο σπίτι για να το δει. Μεγαλύτερη κοτσάνα δεν υπάρχει;;; Τί να δει δηλαδή;;;;; Τη χέστρα μου;;;

Αφου είδε τον κάτω όροφο κοντοστάθηκα και της είπα και 'Πανω έχουμε 3 υπνοδωμάτια,μεγάλο μπάνιο και απόθηκη'. για να μην ανέβει. Δεν θα πιστέψετε τί έκανε...

Ανέβηκε μόνη της. :lol::lol::lol:

Έλεος.........

Τί θα λέμε αύριο;;;;;;;;;;;;;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα πηδήξω από το μπαλκόνι...

Και ο τυχερός ο Δ δουλεύει..........

:twisted::twisted::twisted:

Λέω τον πονο μου εγώ...................

ηρθα...μα με ξεκανε ο μικρος..εχει κανα 2 ωρο τρωει κοιμαται τον βαζω κατω κ κλαμα..τον περνω αγκαλια τελος..ααααααααα

τελικα κοιμηθηκε..να δω τι ωρα θα ξυπνησει..ο θοδωρης με το θηλασμο το χει παρει καλυτερα..δε ασχολειται

να δουμε αυριο..

αργι τι λαπ τοπ?κανονικο?????????

λαμπρινη ειδες?τα καταφερα ρεεεε

καλε η φακη με ροζ?απαππα δε το πιστευω..μα κ συ εμ πεθαινες εμ γυρισες πλευρο?>?

νατασουλα αυριο πιες καφε με μαρια ρε..καλο ταξιδι..οσο για τον ερπη μπηκες γκουγκουλ να δεις?

αναστασια γαματη φωτο η μιρκη..αλλα ναι αν τη στενευει γυρνα την..ειναι γλυκα..αχ μπουτεεεεςς

οσο για το χρωμα..εμενα με αρεσε..αυτο ειναι τη μοδας βρε.. :lol::lol::lol::lol: τρελξηηηηηηηηηξ

λενα τι γιαγια ειναι αυτη??????απαπ αληθεια να δε σε γνωριζα δε θα σε πιστευα,,θα λεγα αποκλειεται

αντε ορμα στο τοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

αφρο κ μενα δε με τρελενουν οι αποκριες..

σισσιω τελεια με τη μανουλα ρεε

ερη η μαμα καλυτερα?

χρυσα βαλε φωτο με το μικροοοτιγρηη

Σισσάκι μου άντε ρε..Τέλειααααααα τα νέα της μανούλας σου... :D:D:D:D Περαστικά και αγύριστα να είναι... :D:D:D:D:D:D

Συμπεθερούλααααααα φου φου φουυυυυυυυυ....Άντε βουρ στο ψητό.... :D:D:D:D:D Με δίδυμες κόρες τώρα.... :lol::lol::lol::lol::lol: ρε :lol::lol: είδες που αγχωνόσουν άδικα;;

Νατασούλα περαστικά στην Έλενααααα....Ρώτα παιδίατρο για έρπη...

Μάγδαααα καλό ταξίδιιιιιιι.......Καλώς να μας έρθεις... :D:D:D

Φρανι ηρέμησε ρε..Όλα καλά θα πάνε..Θα το δεις... ;););)

Νατάσα τι ηλίθια είναι αυτή;;;;; :shock::shock::P Πωπωπωπω θράσοςςςςςς.... :evil::evil::evil: Καλά θα περάσετε αύριο.... :lol::lol::lol::lol: Βάλε ματάκια στις μικρές κι εσύ φόρα το βρακί σου ανάποδα... :lol::lol::lol:

Αρτζι αληθινό λάπτοπ;;;;Από τώρα;;;; :roll::roll::roll::roll: Εγώ Μάιο με Ιούνιο θα της κόψω πάμπερς...Τα κακά τα κάνουμε τουαλέτα, αλλά τα τσίσα τέτοια εποχή είναι δύσκολο... :roll::roll::roll:

Εγώ θα φάω λίγη λάκτα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ασε θουλη ασε.... αυτη απο παλια θυμομουν οτι ηταν αθυροστομη αλλα δεν περιμενα οτι θα μιλουσε ετσι κ στο παιδι!!! δηλ καναμε να τη δουμε καιρο κ οταν μας εβλεπε ελεγε στον τολη αντε ρε μαλακισμενο που χαθηκες τοσο καιρο επεσες στα γαμησια κ μας ξεχασες κλπ κλπ ηταν παντα αυτου του στυλ

αλλα δεν περιμενα ΠΟΤΕ οτι θα μιλουσε ετσι σε ενα παιδακι σας λεω επαθα μεγαλη πλακα!!

συμπεθερουλα μουυυυυυ αγαπη μου!!

αντε καλεεεε δε θελω διδυμα!! θελω εναν κοριτσαρο!!!!

να' μαι κ εγωω!!

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!καλε Σισσιω,μη με λες Λουκία!!!!Ιουλία!!χα χα χα χα χα!!!

Λενα ευχομαι τα αβγουλακια να γινουν εμβρυακια!!!!αντε..κατακορυφα να βλεπω σημερααααα!!

Αναστασια μη βγαλεις τις φωτο!θα παω αυριο νωριτερα σχολειο για να προλαβω να μπω απο τον υπολογιστη εκει κ να σας θαυμασω!!!!

Γωγω κ οποια αλλη ρωτησε..μπηκα αισιως στα πρωτα μου -αντα!!30 δηλαδη!!ουφ!!πρεπει να δρομολογησω την αφιξη νεου μελους αμεσα γιατι ψιλοαγχωθηκα..ελπιζω μεχρι αυριο να μου περασει!!σημερα εκοψα 3 τουρτες!!

1 μου εκανε εκπληξη ο συλλογος καθηγητων!

1 τα παιδια σε ενα τμημα μου!

1 ο χαρης στο σπιτι!!

βαρεθηκα να τρωω κ να σβηνω κερακια!!

Νατασα ποσο ζηλευω!!τί ωραια που θα περασετε!!!!!!χα χα χα!!!δε σε φοβαμαι εσενα!θα τα βγαλεις περα μια χαρα κ θα νομιζουν κ πως τις κατασυμπαθεις!!!

εγω στολη του πηρα απο την μοναστηριου,ενα με αποκριατικα ειδη,εκει που ηταν τα Λητω παλια,καπου εκει τελοσπαντων..40ε κ δε με ξετρελανε..αλλα δεν αντεχα να ψαξω αλλου..οταν θα αρχισει να λεει τί θελει να ντυθει,θα ψαξω περισσοτερο!παντως κ εμενα με το ζορι τη φοραει..αλλα το σπιτι το στολισα οοολο αποκριατικα,πανηγυρτζιδικο κανονικα!κ εχει ξετρελαθει!ολο πανω κοιταει!!!

Θου σε ταλαιπωρει λιγακι το νινι,ε;;ωχχ..ευχομαι να ειναι για λιγο μονο..αυτο με το κλαμα κ το σταματημα στο στηθος κ στην αγκαλια μονο,κ φτου κ απο την αρχη..κατι μου θυμιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!φιλακια πολλα πολλα πολλα!!

παω να πιω μι ακοκα κολα να χωνεψω τα γλυκα που εφαγα!

α!!μαρια πολυ καλα του απαντησες του πεθερου!εγω δε τον λυπηθηκα καθολου!!εσενα δηλ.ποιος σε λυπηθηκε οταν υπεφερες οσα υπεφερες;;;;;!!!!σε αυτα ειμαι απολυτη/μπραβο σου που κρατησες κ ενα επιπεδο στην συζητηση!!!!!!

αχ σας αφηνω για λιγο,νομιζω..

φιλακια!!

Μωρή Γωγώ δεν ντρέπεσαι να τρως λάκτα τέτοια ώρα και να μου το λές;;;;;;;;;;;

Που έχω να φάω σοκολάτα από το αγελαδοκούρεμα......

Πτου σου!! :lol::lol:

Ιουλιά 3 τούρτες χ 30 (που κλείνεις) = 90!!!!! :shock::shock::shock:

Παλιόγρια!!!

Λένα θα πιω πρωί πρωί ένα ουισκάκι για να την παλέψω........

Θου σα δε ντρέπεσαι...

Έγραψε ςγια όλες εκτός από μένα.....

:lol::lol::lol:

Ααααααααααααχ!!!θελω πισω τη μανα μου!!!!! :lol::lol::lol:

τι κανετε ρε κοριτσαρες;;;;

Ιουλια χρονια πολλα κοριτσακι μου!!!!!

Θου καλη τυχη αυριο με το μπαμπα σου!!!!θα σε τηλ.Ο Θεος μαζι σας!!!!

Σας διαβασα,γελασα και τωρα την πεφτω.

Ο Ν. ρε κοριτσια μου ρουφαει ολη την ενεργεια.να ναι καλα το μανα ρι μου αλλα με στελνει.Ευτυχως ο μπεμπακος ειναι πιο καλοβολος.

Οτι θετε στειλτε πμ ή τηλ.

Καληνυχτα!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x

Μάγδα καλά να περάσεις στο Ελλάντα, εγώ Βόννη μένω εσείς κατά πού έρχεστε? :)

Νατασούλα ευκαιρία να γνωρίσεις και την Μαρία....τυχερή πας Λάρισα!!!! :mrgreen::mrgreen:

ο βήχας μου καλύτερα και εδώ έχει πολύ κρύο και χθες που πήγαμε κέντρο μιλάμε πάγωσα, ήταν για γάντια και εγώ δεν τα είχα!!!!

Θούλη όχι πραγματικό λαπτοπ, παιδικό που μαθαίνεις λέξεις, γράμματα, μαθηματικά, γεωγραφία και άλλα......

σας αφήνω δεν ΄'εχω χρόνο τα υπόλοιπα μετά!!! :D:x

Kαλημέρα μανούλες! :D

Θουλάκι μου, καλή επιτυχία στον πατερούλη σου, να πάνε όλα τέλεια στην εγχείρηση! Σ' έχω στο νου μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του και να κυλήσουν όλα κατ' ευχήν! Θα περιμένουμε νέα! :x

Μάγδα, καλό ταξίδι, με το καλό να μας έρθεις!! :D

Πέθανα στο γέλιο με τον υπολογισμό της Νατάσας.... Ιουλία.... 90;;;;;;;;; :lol::lol::lol: Τι ωραία που έκοψες 3 τούρτες όμως, έτσι καταλαβαίνεις γενέθλια!!! :D

Anastacia μου, κούκλα η Άννυ-γοργονίτσα, εγώ το κατάλαβα ότι είναι γοργόνα, γιατί πήγα χθες jumbo και είδα τη στολή! :lol: Ευτυχώς που δε την πήρα! :lol: Εμείς πήραμε minnie, χθες δεν πολυασχολήθηκε και σήμερα έκλαιγε γιατί ήθελε να τη φορέσει! :shock: Νάυλον σκέτο, τις σιχαίνομαι τις αποκριάτικες στολές! :? (Είμαι στριμμένη!) :lol: Αλλά η γιορτή του σχολείου δεν μας άφησε άλλο περιθώριο! :lol:

Νατασούλι μου, πάλι αιματάκι; :( Πιθανότατα το μοσχάρι θα ήταν, κομμένο κι αυτό, ε; :?

Αργυρούλα, αν δεις ότι δεν υποχωρεί, να πας στο γιατρό, μη το αφήνεις μωρέ, σ' έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, κρίμα είναι! ;)

Μπεμπούλης μου, καλημέρα! Κούκλος και ο Σπυράκος, τι φατσούλα γλυκιά!!! :D

Σε μία ώρα έχω ραντεβού με το νινί μου!! Β' επιπέδου! Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Ετοιμάζομαι και φεύγω! Σας φιλώ γλυκά όλες, θα τα πούμε μετά!!!!! :D

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;;

εγω χαλια..ξυπνησα με πυρετο 38,9 , πηρα ντεπον και τωρα εχω παλη 37,8 και φυσικα εχω απιστευτη καταρροη μονο που δενειναι απο τηναλλεργια γιατι η μηξα ειναι πηχτη.

Θα παρω τηλ πρωτα στον γυναικολογο σε λιγο και μετα στον παθολογο μου να δω τι θα κανω.

ελπιζω να μη κολλησα κατι γιατι μια κοπελα ητανα ρρωστη τυην πρωηγουμενη ευδομαδα στο γραφειο με γρηπη .

Φυσικα δυστιχως θα ακυροσω τονκαφε με τη Λενα...ΓΜΤ και ηθελα τοσο να τη δω να ξεσκασω λιγο ..αλλα φοβαμαι..μη κολισω αυτην...και κυριως τον Ανασταση..

ρε παιδι ατι γκαντεμια ειναι αυτη που με δερνει..

να θες να βγεις, να θες να δεχτεις κοσμο και να μην..

οχι τιποτα αλλο εφτιαξα χτες ενα τσουρεκι γεμμυστο με μερεντα και δεν αφισα τον Οδυσσεα να το φαει.

Νατασουλα καλο ταξιδι και να προσεχεις..οχι καλε σηγα μην αγχωθω που δεν πηρε βαρος..μια χαρα ειναι φτου φτου δεν εχει αναγκη αυτος..θα του κανει καλο να πεσει λιγο ο σκεμπες ..

Ιουλια μου ηρθες στη γειτονια μου και δεν ηρθες για καφε...φτου σου!!! δε ντρεπεσε λιγο...τωρα αρρωστησα καλε..δεν ημουν πριν.

Μαγδα καλο ταξιδι και σε σας

Λενακι μου βουρ στο ψητο...ξερεις εσυ...πιασε τον Τολη...στειλε τον σταση στη μαμα μου....

Νατασα κοψε και κρεας σοβαρα τωρα.

Καλε η θεια ηθελε να δει αν δινεις καλη προικα στον Δημ...αχαχαχ...

Καλο κουραγιο σημερα..

αμα φυγουν ρηξε ενα λιβανισμα στο σπιτι..μη γελας..και εγω δεν ειμαι φαν της εκκλισιας και των "ιστεριων" αλλα οταν ερχοντουσαν κατι περιεργοι επισκεπτες εβαζα λιβανι και μυρο στο λιβανιστιρι και περνουσα οοοολλλοοο το σπιτι...ΟΚ ηταν και καλοκαιρι και ξεμυρηζε...χαχαχα

Παω να κανω ενα τσαι..ελπιζω να μη με πιασει καουρα..

ευτυχως ακομα δεν εχω πονοκεφαλο..αλλιως δουλεια δε θα ερχομουν

Θουλιτσα μου ολα καλα θα πανε με τον μπαμπακουλη σου!!!

Θα δεις

Τα φιλια μου

καλημερα τσουπρες ...πρωι πρωι ηρθε ο κουριερ με τα βιβλια ...του μανωλη δεν του αρεσαν και τα εκανε γεια και τα ξανα εβαζε μεσα :lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα τρωει δημητριακα με γαλα και εχει γινει γουρουνι ....

χθεσ με τσατισε πολυ ο Κ ...ποτε θα καταλαβει ποσο σημαντικοσ ειναι ο υπνοσ και οτι πρεπει να τον σεβεται ...θελει να καθεται στον υπολογιστη μεχρι αργα (1-2) μεσα στο δωματιο μας ,εγω δεν μπορω να κοιμηθω με κουλερακια να παιζουν με το πλικ πλικ απο το ποντικι και το πλικτρολογιο και το φως της οθονης ...εδω με ταλαιπωρουνε καουρεσ η μεση και η κοιλια μου θα εχω και ολλα αυτα !!!!

λεει οτι νιωθει σαν φυλακισμενοσ μεσα στο σπιτι ..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: και οτι αυτοσ δουλευει αλλα δεν κανει ετσι .....

πεσαμε για υπνο στισ 2 και δε μπορουσα να βολευτω ουτε να τον εχω διπλα μου να ροχαλιζει απο το πρωτο δευτερολεπτο !!! ουτε να με ακουμπαει ....πηγα και ανοιξα τον καναπε στο παιδικο και κοιμηθικα εκει ...τελειοσ υπνος χορτασα η γυναικα!!!

Ναι και μαλλων θα φυγω σε λιγο

θα κανω μονο κατι δουλιες απαραιτηετς να δουλεψουν πο αλλοι και θα παω σπιτακη μου.

Αφρο δεν μπορει να παρει το λαπτοπ και να παει στο σαλονι ..και μετα να παερι να κοιμηθει στο παιδικο αυτος;;;;

Καλημέρα!!! :D:D:D

Λάκι +Ιουλία= Λουκία;;; :shock::shock::shock::oops::oops:

Καλά βρε γαϊδάρες, είδατε οτι έγραψα Λουκία την Ιουλία και δε με διορθώσατε;;; :lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας! :x

Θουλάκι καλή επιτυχία στον μπαμπακα σου. Καλή δύναμη και σε σένα!

Καλα Λένα η τύπισσα δεν παίζεται! :shock::shock::shock: Μίλαγε έτσι στοπαιδάκι και το κατηγορούσε για βρωμόστομο η δευτεράντζα η τριτοτέταρτη;;; :shock::shock::twisted::twisted::twisted:

Πόσο με εκνευρίζουν κατι τέτοιαααααα!!!!!! Άσε που δε τ' αφήνω να πέσουν κάτω... :oops::oops: συνήθως απαντάω!

Μητσάκι μου να μας φιλήσεις το νινί! :x

Γωγλω τη λάκτα δεν τη ζηλεύω... Να έτρωγες κανενα κιντερ μπουένο, ναι. Καμία ΙΟΝ Αμυγδάλου, ναι. Καμία Λίλα Πάουζε ναι ναι ναι, αλλά τη λάκτα σου τη χαρίζω! :lol::lol:

Ρε κορίτσια με τούτα και με εκείνα έχω χαλάσει τη δίαιτα μου. Δεν έχω ζυγιστεί καθόλου από τότε που άρχισα και έχω μια εντύπωση οτι δεν τα παω καθόλου καλά... :cry::cry::cry: Λέτε να χάσω πέντε κιλα σε δύο μήνες;; Τον Μάιο πρέπει να διατηρήσω τα κιλά μου...

Έχω δυσοιωνιστεί και με το γάμο... σκατα...! :roll::roll::roll:

Λοιπον Σισσιω εχω κιντερ μπουενο..ελα να σου δοσω...

κατα δευτερον τσικνοπεμπτη θα βγει η μαμα..να πατε να το γιορτασετε..μια ζωη την εχουμε!!!!!

Λεω εγω τα δικα μου τωρα...

ο πηρετος πηγε στα 38,5..

δε παμε καλαααααααα

αντε να παει 10 να αρχισω τα τηλεφωνα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...