Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Ε λογικο , για να μοιαζει με γοργονα θελει να ναι στενη κατω στα ποδια και δεν βολευει . Αμαν λε Αναστασι σηριαλ η στολη !!!

Εδω παντως που κοιταξα λιγο δεν εχει καθολου ποικιλια σε στολες . Τα ιδια και τα ιδια , τα περισσοτερα κακογουστα και κιτς . Για να παρεις καλη στολη με καλα υλικα και λιγο πιο ψαγμενο θεμα , πρεπει να παραγγειλεις απο νετ ή σε καποια μαγαζια που εχει εδω , αλλα ειναι πανακριβου !!!!

Αχχχ τωρα ειδα φωτο !!! Λε ειναι γλυυυυυυκαααααα!!! Μωλε Αναστασι δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα δεν θα μου περναγε απο το μυαλο οτι ειναι γοργονα ... Παντως ειναι πολυυυυυ γλυκουλα η Αννη !!!

Σεσιλ τις στολες ζωακια τις βρισκω πολυ καλες για μικρα παιδακια ! Ασε που ειναι και ζεστες γιατι συνηθως ειναι απο φλις . Μμμμ τι ειπες τωρα ....μιαμ μιαμ ψησταρια και κοψιδιααααα !!

Αναστασι χαχαχαχαχαα κουκλααα !!! Καλα δεν προλαβαινω να ποσταρω χαμος γινετε !!!

Αχ και μια κουκλα κοκκινοσκουφιτσα για φαγωμα !!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε Λαμπρινή λες να έχω και εγώ βροχίτιδα? :o:o:o:o

ο βήχα σου μου θυμίζει τον δικό μου!!!!! :?:?:?

πήγαινε δίπλα από το ΙΚΕΑ έχει μαγαζί που πουλά ΜΟΝΟ στολές...δεν έχω πάει ποτέ, αλλά κάτι καλό θα έχει δεν μπορεί!!!! :?

Φλισ ειναι λαλα μου..και ειναι πολυ γλυκα..

θα σας βλλω φωτο μολις ευκαιρισω αν και οι χτεσινες δεν βγηκαν καλες.

του εβαλα μονο ενα λεπτο μακριμανικο κορμακι και το παντελονακι της πιτζαμας απο κατω να τη τον ακουμπαει το συνθετηκο και ηταν για φαγωμα

Αναστασι η Αννυ ηταν κουκλα..αν και οντως ουτε εγω καταλαγα οτι ηταν γοργονα!!!

Γιωτα..η Κωνσταντινα ειναι θεα κοκκινοσκουφιτσα

αχ ποιος παει παιδιατρο σημερα..

μονο και μονο που θα ουρλιαζει με πιανει κρυος ιδρωτας

αλλα η εξεταση μας εινα πληρης οποτε παμε, ακροαστικα, κοιλιτσα, αυτια, ματια, λαιμος, μυτουλα , δοντια υψος βαρος γλωσσα..ολα τα κοιταει..και φυσικα ο ΦΟΦΟ δεν καθετε με τιποτα και αντιστεκετε

Αχ παω..

θα ξαναμπω πιο μετα

Ρε ψηλέγκω δεν είπα τίποτααααα μωρή...Και σας ακούω....Πάντα!!!!!!Απλώς σας βρίσκω υπερβολικές σε ορισμένα θέματα...Αλλά δε μου πέφτει λόγος.....Μπορεί να έχετε δίκιο εσείς, αλλά εγώ λειτουργώ διαφορετικά ρε...Αν και έχω ψιλογίνει σαν εσάς :?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol: ...Δεν μπορώ πλέον να την ακούω να κλαίει κλπ....

Λάλαααααααααα μέχρι 20/4 έχω ΠΗΤ.....Έλα να μαλώσουμε από κοντά....Θα σου λέω "δεν μπορώ να θηλάσωωωωωωωωωω....", θα ουρλιάζω και εσύ θα μου λεςβ "βαλτο παιδί στο βυζί".... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάκι όλα να πάνε καλά με τον μπαμπάκα...Να είσαι αισιόδοξη.. ;);););););)

Εγώ ευτυχώς στο νέο ταμείο δεν έχω χαρτούρα...Σε 5 λεπτά ξεμπερδεύω... :D:D:D:D

Συμπεθέρα τι μαλακισμένη αυτή η γνωστή σαςςςς.................. :o:o:o:o:o:o:o

Γιώτα θεά η Σουηδέζαααααααα..... :D:D:D:D:D

Αρτζι εγώ θέλω να γεννήσω σαν εσένα.... ;);););););););)

ρε Λαμπρινή λες να έχω και εγώ βροχίτιδα? :o:o:o:o

ο βήχα σου μου θυμίζει τον δικό μου!!!!! :?:?:?

πήγαινε δίπλα από το ΙΚΕΑ έχει μαγαζί που πουλά ΜΟΝΟ στολές...δεν έχω πάει ποτέ, αλλά κάτι καλό θα έχει δεν μπορεί!!!! :?

Να σου κανω διαγνωσή ? Γιατι και στον εαυτο μου μονη μου εκανα δεν πηγα σε γιατρο ! χαχααααα

Απλα ξερω μωλε , ειχα παντα βροχικο ασθμα (και αλλεργικο) , αλλα ειχε χρονια να με πιασει. Τωρα ευτυχως δεν ειχα κριση ασθματος αλλα μονο βροχιτιδα .

Ποιο ΙΚΕΑ λες , το παλιο ? Μονο στο καινουργιο παμε τωρα γιατι ειναι πολυ κοντα μας .

Γωγω 13/4 ερχομαι Αθηνα και θα μεινουμε 4-5 μερες ! Μωλε στο νοσοκομειο θα σου ρθω με ανθοδεσμη και θα κοπαναω με αυτην της μαιες που θα σου λενε χαζά !!!! :lol::lol::lol:

Ελα Λαλα! Πως τα κατάφερες; Να σε παρω τηλ ή θα μου απαντήσεις με φωνή νταλικιέρη και θα νομίζω πως πήρα λάθος;

Βρε κορίτσια... Πολλή γκρίνια η Δανάη. Έχει γίνει άλλο παιδί τις τελευταίες δύο εβδομάδες και με ζορίζει απίστευτα.

Με δάγκωσε και η μικρή στο δεξί και πονάω η άμοιρη.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο και ηρθαμε..

ο μικρος ειναι 85 ποντους, βαρος και μυαλο δεν βαλαμε....

ειναι η πρωτη φορα που ο φοφο δεν εβαλε ουτε γραμμαριο..

μου λλει αστον ισυχο,.ξερει ποσο πρεπει να φαει..

λεω να κανουμε εκετασεις..λεει δεν υπαρχει λογος, ειναι ζωητρος, ευδιαθετος, εχει καλο χρωμμα και καθολου θωλο η νυσταλλεο βλεμα..οποτε το παιδι ειναι μια χαρα..αμα εξακολουθει να μη τρωει φερτον απλα να τον δω τον αλλο μηνα..

αυταααα

επισης το οτι κανει ανισυχο υπνο μου ειπε πως τα παιδια κοιμουνται διαφορετικα απο τους ενηληκες και οτι τοσος υπνος του φτανει και αμα δε νυσταζει το μεσιμερη να μη τον πιεζω να κοιμηθει.

και αν κοιμηθει να κανω φασαρια κλπ να κοιμαται μια με μιαμιση ωρα

Αναστασία δεν υπάρχεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Τέλειο το μαλλί!!! Που κάνεις βαφή να παω και γω;;;;;; :lol::lol::lol:

Η Γοργόνα δεν μου φαίνεται και πολύ γοργόνα...

Στα ELC πάντως έχουν 30ευρά.

Λαλα ποσο μας έλειψες καλέ!!!

Σε χάσαμε!!

Κοπελιές εγώ το πρωί ξαναείδα ίνες αιματάκι στα κακά. :(:(:(

Χθες έφαγα μοσχάρι...

Μάλλον δεν το ξανατρώω. Η βλέννες συνεχίζονται πάντως...

Σκατούλες......

κοψε κοψε και δες ...

χρυσα μια χαρα ο φοφο ...κλαιν οι χηρεσ κλαιν και η παντρεμενεσ ...τι δε τρωει καλε !!!εεισ δει παιδι να μην τρωει???? ε αν θεσ να δεισ ελλα για μια μερα εδω :P

Ρε Λάλα μου αυτή τη φορά θα γεννήσω στο Έλενα...Εκεί λένε ότι οι μαιες είναι σούπερ ενημερωμένες σε θέματα θηλασμού... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Και ότι δε δίνουν ξένα γάλατα και βοηθάνε κλπ κλπ... :?:?:?:?:?:?:?:?:? Αφού όταν είχα πάει να δω τα δωμάτια και είπα στη μαία που μας ξεναγούσε ότι δε θήλασα, μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε... :?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol

Χρύσα δε βάζουν κάθε μήνα καλέ βάρος...Μια χαρά είναι το παιδί..Μην τρελαίνεσαι!!!!!!

Νατάσααααα δλδ οι ίνες δείχνουν ότι έχει αλλεργία;;;; :?:?:?:?

Ποιο ΙΚΕΑ λες , το παλιο ? Μονο στο καινουργιο παμε τωρα γιατι ειναι πολυ κοντα μας .

άνοιξε και άλλο ΙΚΕΑ? χαμπάρι δεν πήρα!!!! :?:?

εγώ λέω αυτό έξοδο Godorf εκεί είναι και το Babymarkt και έχει και ένα μόνο με αποκριάτικα!!!

το άλλο πού είναι? :?:

αγόρασα στην κοπελάρα μου εσώρουχα-βρακάκια για να αρχίσουμε σοβαρά την εκπση τουαλέτα, δεν έχω και πολύ ενέργεια για αυτό το θέμα αλλά........ :?:?:?

και τώρα τα δοκιμάζει :lol::lol::lol::lol: ένα ένα :lol::lol::lol::roll::roll::roll: μερικά είναι hello kitty.....!!!!

Χρύσα μια χαρά σου τα είπε η παιδίατρος, τι ανησυχείς? τα ίδια θα έλεγε και ο δικός μας!!! :roll::roll::roll:

αγόρασα και στον Λουκά ένα λαπτοπ και πάω να του δείξω πώς λειτουργεί!!! :roll::roll::roll:

νατασακι και εγω οταν εκανα αποχη απαγορευοταν και το μοσχαρισιο κρεας και για τον πρωτο μηνα και το κατσικισιο γαλα ΚΑΙ κρεας..σηγα σηγα αρχησα τα κατσικισια τυρια,μετα το κατσικισιο κερας και μετα τα αγελαδινα...εαν οντως εχει αλλεργια μπορει να ειναι απο το κρεας.

Ριπαμε καθολικη αποχη...γινε χωρτοφαγος για λιγο...

Καλε δεν εχω προβλημα με το βαρος του..απλα χωρις πλακα αμα δω τις μετρησεις του ειναι η πρωτη φορα που δεν εβαλε οχι μισοκιλο οπως παντα,..αλλα ουτε ενα γραμμαριο...

και μου κανει εντυπωση αυτο.

γεια σας κοριτσια

τι κανετε???

εμεις καναμε ασκησουλες..ειπαμε επαναληψη μερικες λεξουλες και τωρα παιζει στο κρεβατι του και τραγουδαει

αστε που μου εχει σπασει τα νευρα 2 νυχτες τωρα που ξυπναει με πολυ εντονα ουρλιαχτα και δεν ηρεμει με τιποτα!!!!!

εγω θα τον ντυσω νταρτανιαν οπως και περσυ του κανει μια χαρα η στολη

αν παμε βεβαια και πουθενα....

Ax egrapsa kai me petaxe...Loipon emvoliastikame...To Sebini ekane gia ton kitrino pireto kai ego gia ton tifoeidi..Eklapse ligo alla molis eide oti mou ekanan k emena stamatise..O mikros kala einai, alla mas eipan oti mporei na kanei pireto se 4-5 meres..ego palie xo fobero pono se olo to mpratso k exei pristei to xeri mou...Distixos den teliosame...mas kratisan ta vivliaria k den mas afinoun na figoume an den kanei o mikros stis 3 martiou to embolio tou miniggidiokokkou, to opoio tah to kano k ego...K gmt auto to embolio kanonika den ginetai prin ta 2 eti alla autoi epimenoun k tha to kanoume...NA doume...k molis giriso Ellada tha kanei Hep A kai Prevenar 13 to teleutaio...POlla embolioa re koritsia :shock::shock: ..apapapa...

Sorry den sxoliazo...exo poli agxos em olo auto pou ginetai kai den diabasa tipota

Mpemp oraia stoli! teleios einai! na pate s ekamia plateia, oi dimoi olo k kati kanoun..emeis ntiname ton anispio mou otan itan mikros k pigainame se plateies...

Φρανη σοβαρα;;; εμεις του μηνιγκητιδιοκκοκου το καναμε περισυ σε 2 δοσεις

σημερα καναμε της ανεμουλογιας, και μαε εμεινε το πρεβεναρ που θα κανουμε οταν γινουμε 2 και της Ηπατιδας ενα μηνα μετα

και τελος για καμποσο καιρο!!!

επιτελους!!

Μπεμου ειναι κουκλος ο Σπυρος με τη Στολη..του παει τρομερα!!!!!

ευχαριστω σες!!!!

φετος θα εχουμε και καλυτερο χαμογελο...εχουμε ολα μας τα δοντια :lol::lol::lol::lol:

εγω νομιζα οτι ο μικρος κοιμοταν κι εκεινος επαιζε :evil::evil: ελπιζω να κοιμηθει συντομα γιατι νυσταζω!!!

φρανιτακι υπομονη κοριτσι μου αφου πρεπει να τα κανει....εμεις εχουμε τελειωσει με τα εμβολια εχουμε να κανουμε ενα τωρα τον απριλιο

Καλησπέρα,

η Έλενα ευτυχώς είναι καλύτερα αναρρώνει το μωρό μου κι ευτυχώς ξαναβρήκε το χαμογελό της. Μειώθηκε και ο βήχας οπότε σε μερικές μέρες ελπίζω να είναι περδίκι. Το μόνο κακό είναι ότι ότι έβγαλε έρπη στο χειλάκι της και δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να με κολλήσει στο στήθος. Έχετε άκούσει κάτι παρόμοιο????????????????

Έχω να πάω και στη Λάρισα αύριο και βαριέμαι πρέπει να ξεκινήσω στις 7 :evil::evil::evil::evil:

Αναστασία είσαι θεά σούπερ η βγήκε η βαφή :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η στολή όντως δείχνει να την ενοχλεί στο περπάτημα ;)

Θου έυχομαι να πάνε όλα καλά αύριο με τον μπαμπάκα σου. Περαστικά και αγύριστα να είναι. Θα κάνει ολική νάρκωση?

Νατάσα θα κόψεις και τίποτα άλλο τώρα από την διατροφή?

Μπεμπούλης ο Σπυράκος είναι κούκλος να τον χαίρεσαι

Φραν δεν υπάρχει πρόβλημα που θα γίνουν τα εμβόλια σε τόσο σύντομο διάστημα?

Λάλα και Αργυρώ περαστικά

Χρύσα μια χαρά είναι ο Φοφο, δεν πιστεύω να αγχώνεσαι που δεν έβαλε βάρος

Λένα οι διαφημίσεις τον τζάμπο είναι γενικά άθλιες αλλά οι τωρινές έσπασαν κάθε ρεκόρ :twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι έγινε με τον γυναικολόγο όλα καλά?

γεια σας κοριτσαρες1!!!

νατασουλα αντε κ γρηγορα να εισαστε τελειως καλα να ξαναρχισει τις ταρζανιες!!

χρυσα μην αγχωνεσαι καλεεεεε μεχρι ποτε περιμενες οτι θα συνεχισει να παιρνει μισο κιλο???

αυριο αν ερθω 6-6.30 ειναι καλα???

φραν ελπιζω να μγν κανει πυρετο ο μικρουλης

λαλααααααααα περαστικα!!!!!

μπεμπουλης πολυ ωραια η στολη!

πηγα στο γυναικολογο ολα καλα λεει, εχω κ 2 αυγουλακια που περιμενουν τον τολη :lol::lol::lol:

μου εδωσε καποιες οδηγιες για το ποτε να ερχομαστε σε επαφη, αφου τον ρωτησα ενα σωρο βλακειες σε καποια φαση τον ρωτησα μηπως μπορω να παρω καποια χαπια για να βοηθησω την κατασταση?

ναι μου λεει φυσικα θα σου δωσω καποια ηπια ηρεμιστικα μπας κ ξεαγχωθεις :lol::lol::lol:

αχ με ξεαγχωσε τοοοοοοοοοοοοσο πολυ δε μπορειτε να φανταστειτε κοριτσια!!

παω να δωσω το γαλα στο χουλιγκαν κ ερχομαι

Να 'μαι πάλι!

Όλα -ή σχεδόν όλα- έτοιμα για αύριο. Αγχώνομαι λίγο γιατί η πτήση μας είναι στις 6 το πρωί που σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθούμε κατά τις 4... Φοβάμαι μη φύγουμε με πολλά κλάμματα...

Αναστασία μου γοργόνα ήθελες? Περπατάνε οι γοργόνες βρε χαζό? :P

Πάρε και μια πισινούλα και βάλτη να κολυμπάει :lol:

Το μαλλί ψιλοαποτυχία ρε γμτ...αυτό το φουξ σε σκοτώνει. Μήοως να έβαζες μια περούκα? :mrgreen:

Όντως κρίμα που δε συμπέφτουν τα ταξίδια μας. Αθήνα θα ξαναπάω τον Ιούνιο και ίσως και αργότερα μες το καλοκαίρι. Ίσως τότε...

Άργι αλήθεια γέννησες τόσο γρήγορα το μπουμπούκι σου? :o Τι καλά!

Άσχετο...όλο να σε ρωτήσω...σε ποιά πόλη μένεις? Ερχόμαστε αρκετά συχνά Γερμανία.

Λόβι, πώς είναι οι ίνες αίματος? Φαίνεται καθαρά ότι είναι αίμα? :? Ρωτάω γιατί η Μαρκέλλα έχει μερικές φορές κάτι σαν μαύρες κλωστούλες...παίζει να είναι αίμα?

Ρε λες να μην την έχει ξεπεράσει ακόμα την αλλεργία κι εγώ τόσο καιρό είμαι ήσυχη? :?

Φρανίτα μας ήρθες στον παγωμένο Βορά? Πώς ειναι εκεί?

Σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι με τα εμβόλια αλλά δε γίνεται αλλιώς στην περίπτωσή σας. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Άντε να τα τελειώσετε να ηρεμίσετε.

Νατασούλα έρπη τόσο μικρούλα? Δεν έχω ακούσει αν μπορείς να βγάλεις στο στήθος... Μπορείς καλού κακού να πας να της πάρεις τα κομπίντ τα αυτοκολλητάκια για να μην έρθει σε άμεση επαφη με το στήθος.

Φιλιά και στις υπόλοιπες - με καλεί ο άντρας στο σκάιπ

Κουκλίτσες καλησπέρα! Σας διάβασα όλες!

Είμαι πολύ κουρασμένη. Η μαμά μου βγαίνει την Πέμπτη απο το νοσοκομείο.

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαασάσταση. :x:x:x

Έρη κανείς δε μίλησε για μορφωμένες μαμάδες, αλλά για ενημερωμένες. ;)

Αφού το λύσατε με το Μητσάκι δε θα μπω στη διαδικασία να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.

Νομίζω οτι ήσουν "παρμένη" από αλλού και παρανόησες, δε διαβασες σωστά ούτε τι έγραψα, ούτε πώς το εγραψα. :oops::oops::oops:

Σε φιλώ και σ' αγαπώ! :x

Λουκία χρόνια πολλά!! :D:D:D

Α!! Ξέχασα να πω!! Επιβιβάστηκα!! :lol::lol:

Θα σχολιάσω αργότερα.

kati ithela na grapsw kai den thimame .....

ebala (pisteuw) ton mikro gia upno ....

barieme ....thelw na faw ....alla meta skeutome tin kaoura ....oxi oti den exw faei alla thelw kai epidorpio ...

sissiw mou xerome gia thn manoula sou ...ante alo kako na mhn sas tixei ftou ftou makria .

νατασα ξερω οτι ο ερπης κολλαει γενικοτερα στο δερμα αλλα για το στηθος συγκεκριμενα δεν εχω ξανακουσει.. ελπιζω να μη σε κολλησει

σισσιω αντε ειδες θα βγει κ η μανουλα σου κ θα ειναι ολα πολυ καλυτερα!

αχ αφρο εγω θελω τωρα να τσακισω μια θριμπιτ!!!

ρεσυ εκσταση πως ξεχασα να σχολιασω τη μαλλοουρα σου!!!!!!!!

νομιζω οτι στο εκαψε λιγο το μαλλακι - μεταξυ μας- αλλα το χρωματακι σε φωτιζει :lol::lol::lol:

πραγματικα παντως κλανασαι κλανην οικτραν αν νομιζεις οτι αυτο ειναι γοργονα :lol::lol::lol:

μαγδα καλο ταξιδακι αυριο! ελλαδα ερχεστε??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...