Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θου τιποτα ρε συ...Κατι δικα μου!Οχι δικα μου αλλα...Τεσπα...!

Ε ποσο στο πλαι?Εντελως???Μια χαρα!!!

Οπως βολευεται το παιδι!!!!

Το μονο που θυμαμαι ειναι πως 4 μηνων γυρισε απο ανασκελα μπρουμυτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα!Εννοειται!!!! :P:P:P

εμενα αργησε γιατι καταπιαστηκε με εξισωσεις κ βολευοταν καλυτερα ανασκελα... :mrgreen:

ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΣΣ

ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΧΤΗ...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αι μωρε τρελες!!!Με κανατε να γελασω πανω που θα με επιαναν τα ψυχολογικα μου!!

λοιπον...ταραμ ταρααααααααααααααααααααααμ!!Νατασα ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ σπιτι μου την Πεμπτη 3\3!!βαλτε στολες,βαλτε ρομπες,βαλτε ο,τι τελοσπαντων θελετε,ντυθειτε ή γδυθειτε κ κοπιαστε!!ωρα εναρξης 5-5:30,ωρα ληξης...δεν εχουμε!!κοιμομαστε αργαααααααααααααααααααααααα!!!

οποια αλλη θελει,μην περιμενει προσκληση!εξουσιοδοτω Λενα κ Αναστασια να καλεσουν!!

λεω να φτιαξω τυροπιτακια κουρου,κρεπες αλμυρες κ μηλοπιτα..αλλα καλου κακου....δεν ερχεστε φαγωμενες;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!

Σισσυ εγω ειμαι αυτη που λες!!κανε με φιληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

Γωγω εγω δεν ειπα βρε τιποτα για 10λεπτα..μαλλον το μητσακι ηταν!

δεν κρατας χρονο,θηλάζεις μεχρι το μωρο να αφησει μονο του το στηθος κ το ξαναβαζεις οσο συχνα θελει,ακομη κ αν εχουν περασει μολις 5 λεπτα απο το θηλασμο!!!βρε θα τα βρεις στην πορεια!χαλααααααααρωσε!!

Θουλη κ οσες ρωτησαν.στο δημοτικο μαθαινουν κανονες ορθογραφιας!ας πει κ η Λενα ,δεν ξερω για δημοτικο πολλα..

στο γυμνασιο κ λυκειο απαγορευεται να κατεβασεις μοναδες σε μαθητη λογω ορθογραφικων!!μπορεις να διορθωνεις αν θελεις,αλλα ως εκει!χωρις επιπτωσεις στη βαθμολογια!!δε διδασκονται ξανα κανονες!παραλογο...αλλα δυστυχως αληθινο..

σας αφηνω..εχω νευρα..ο χ.αφησε το αμαξι στην πυλωτη,ειναι κατηφορα,πρεπει να βγω με οπισθογωνια κ ειναι κ κοντινη η αποσταση με τον απεναντι..πρεπει να τον ξυπνησω να το ξεπαρκαρει γιατι αληθεια δεν μπορω να το βγαλω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..αι στο καλο...

δε σχολιαζω αλλα,οχι γιατι τα θεωρω ανουσια,αλλα επειδη πρεπει να ξυπνησω τον χ. γκρρρ!!!

καλο βραδυ σε ολες!!

Γειαααααααααααααααααα!!!

Καλαααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τί κάνετε;;;;

Τώρα κάθομαι....

Μανούλες δεν προλαβαίνω...

Επίσης, το έλεγα και στην φίλη μου την Αναστασία, νιώθω οτι το ιντερνετ μου ρουφάει το χρόνο από τα κορίτσια μου. Ειδικά από την Ειρήνη. Και δεν το θέλω καθόλου...

Όσες δουλεύετε μπαίνετε από τη δουλειά και όλα οκ. Όσες είστε σπίτι όμως μπορείτε σίγουρα να με καταλάβετε...

Θα με 'βλέπετε' λίγο πιο σπάνια και μάλλον μόνο βράδυ.

Στα νέα μας τώρα. Σήμερα το πρωί πήγαμε οικογενειακώς βολτίτσα στο ΙΚΕΑ. Πήραμε διάφορες σαχλαμάρες, ψώνησε και η Ειρήνη τα πάνινα φρουτάκια που είναι τέλεια! Είχαμε ήδη τα λαχανικά και τώρα μας μένουν τα φαγητά για να συμπληρώσουμε το σετ. Η μικρούλα κοιμόταν από την ώρα που φύγαμε από το σπίτι και γύρισε επίσης κοιμησμένη. Τίποτα δεν κατάλαβε η καλή μου.

Αύριο λέμε να πάμε στη Θου για καφέ!!!!

Θου μας θέλεις;;;χαχαχα

Αναστασία μου σε περιμένω ε;;;

Άντε παλιομύξες......

Ιουλία θα κάνεις πάρτυ;;;

Mitsaki να σας ζήσει το μπεμπάκι. Να σκέφτεστε μόνο οτι όλα θα πάνε καλά!

Γωγώ είσαι τρελή!!!

Λένα φιλάκια στον Αναστάση!

Καληνύχτα σας!

έλα Νατασακι μου!!τί κανεις;;

αχ σε καταλαβαινω..κ εγω για να μπω κ να κατσω πολλη ωρα,πρεπει ή να κοιμαται ο γιωργος,΄η να μην ειναι σπιτι!!απο δουλεια..δεν προλαβαινω πολυ...

θα μαζευτουμε καλε σε εμενα την Πεμπτη..αλλα παρτυ δε το λες..ξερω κ εγω..αυτες τρελές ειναι!!!

θα ερθετε;;;;;;;;;;;!!!!!

θελω κ εγω να παω ικεα,να παρω κουτια για τα παιχνιδια του γιωργου..ειναι παντου,δεν εχω πού να τα βαλω!!!

σε καληνυχτω ομορφουλα,αφου εσενα μονο βλεπω μεσα!!φιλακια πολλα στα αγγελακια σου!!

Καταλαβαινω τι λες για τον χρονο ...αλλα ανθρωποι ειμαστε και εμεισ θελουμε και τον προσωπικο μας χρονο ....εγω παντως ετσι νιωθω ....αν δουλευα η αν μπορουσα να αφησω καπου το παιδι για να παω βολτα με φιλες δεν θα το εκανα ? ε και τωρα στο σπιτι θελω τον δικο μου χρονο ....ολη μερα μαζι του ειμαι ,τι ειναι να κατσω 2 λεπτα να δω τι ειπατε και να πω αν θελω κατι ...μετα παω παλυ σε αυτον .

καλημέρα σας!!

είμαι στη δουλειά και θα σκάσω

μόλις έφαγα 2 κομμάτια κοτόπιτα (μιαμ) και ενα κομμάτι μπανόφι!!!

καλέ δεν θα ανοίξουμε άλλο???

Καλημερα!!!

τι μου κανετε;;;;

Κοριτσακαι μου φιλια!!!

Ιουλια μου Τεταρτη η Πεμπτη θα μας φερουν τελικα τα επιπλα του Φοφο..οποτε δυσκολα να σας ερθουμε..που θα παει ομως θα σας δω..δεν μπορει ..

Να φαταστειτε ακομα δεν εχω αδειασει τελειως το δοματιο..πρεπει να το παρω αποφαση και να χαρισω η πεταξω πραγματα...ειλικρινα...

Η μαμα μου λλειπως στο θεμα σπιτι ειμαι Δρ Τζεκιλ και Μρ Χαιντ...απο τι μια εχω αφαιρετικο στιλ..ακαι απο την αλλη ειμαι σαβουρομαζωχτρα απο τις λιγες...

παιδια δεν μπορω να το ελεγξω ομως αυτο...

πχ...χτες απο τη βιβλιοθηκη κατεβασαμε 4 μπανανοκυβωτια βιβλια...και ακομα εχω

Αναστασι...δε θα στεναωριεσαι για προβληματα αλλων....

Νατασακι το καλα κοριτσια που εχεις ...φτου φτου!!!

Θουθου περιμενουμε νεα..

Μιτσακη επισης

καλημέρα στο όμορφο μας παρεακι!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηναααααααααααααααααααααααα αγαπες μου!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

σημερα νυσταζωωωωωωωωωωω...ποσο θα θελα να μουν σπιτακι μου και να χουζουρευα με το παπακι μου...

Καλημέρα και καλό μήνα

αχ τι ωραία που είναι να κοιμάσαι το βράδυ χωρίς ξυπνήματα :D:D:D:D:D:D

Είχα απογοητευτεί τόσο που νόμιζα ότι δεν θα το ξαναζήσω ποτέ, μάλλον όμως ήρθε η ώρα....

Μπεμπούλης μακάρι να σε πάρουν στην δουλειά

Μαρία τι είναι το μπανόφι?

Ιουλία εγώ θα σου ερχόμουν και ακάλεστη πάντως, αλλά τώρα που άκουσα και μηλόπιτα δεν το ΄χάνω με τίποτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα έχεις δίκιο κι εγώ ΣΚ μου είμαι σπίτι μπαίνω πολύ λιγότερο, δεν προλαβαίνω

Μάρθα καλή επιτυχία στον μπαμπάκα σου, μακάρι να ακούσετε ευχάριστα νέα. Μόνος του είναι στο νοσοκομείο?

Αναστασία ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που σε απασχολεί.....

Δημητρούλα περιμένουμε νέα

Σίσσυ για 21 δηλαδή να κανονίσουμε συνάντηση

Άφρο επίχρισμα γιατί έδωσες? με την καμπύλη όλα καλά?

Γωγώ στον θηλασμό δεν κρατάς ρολόι τα δεκάλεπτα να τα ξεχάσεις, θα αφήνεις το μωρό στο στήθος όση ώρα θέλει και θα το βάζεις όποτε θέλει

Χρύσα και Καρολινάκι καλημέρα :-*:-*:-*:-*:-*

kalhmera sε ολες τις ομορφες μανουλες!

κοιμηθηκατε?

εγω οχι...η μικρη ξυπνια απο τις 7....εμ χθες κοιμηθηκε 9:00 και ολο το βραδυ δεν ακουστηκε!

μηπως να ανοιξω το επομενο τρενακι?

κοιμαται σερι ολη νυχτα...αλλα ποτε μεσημερι!

Μαρια τι ειναι το μπανόφι?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...