Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

μιτσακι καλα θα κανει να τα πεις στην κοπελα αλλα με λυπη θα σου πω οτι κατα 90% δεν θα δωσουν το γαλα στο μωρακι....δεν υπερτερουν τα ωφελη του για να παρακαμψουν το ξενο γαλα....

αλλα το σιγουρο ειναι οτι οταν θα βγει απο το γυαλινο κουτακι και θα ειναι στην απλη παρακολουθηση θα της επιτρεψουν να θηλαζει....οποτε εκεινη ας το κανει και μονο καλο θα κανει!

στην Ελλαδα δεν δινουν βαση στην επαφη και στο αγγιγμα του γονιου....κι ομως ειναι πολυ συμαντικο...

οταν περιμενα εξω απο την βαρια πορτα της μοναδας...απο μεσα ακουγα πολλα μωρακι να κλαινε...ξςχωριζαμε ποιο ειναι το δικο μας μωρο....και ενοιωθα εκτος απο τα δακρυα να τρεχει και γαλα απο το στηθος μου....

οταν εμπαινα μεσα και της μιλουσα....σταματουσε το κλαμα να με ακουσει...κι ας μην μπορουσε να ανοιξει ουτε τα ματακια της

στην αγκαλια του μπαμπα της ηταν τοσο ηρεμη...

αλλα δεν φτανει για εναν γονιο μιση ωρα το πρωι και μιση το απογευμα ..πολυ σκληρο..!

βουρκωσα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παρακαλειστε οπως επιβιβαστειτε στο τρενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..αναμενω την επιβιβαση σας....που ειστε καλε?????????ελατε και χωρις εισιτηριααααααααααα :lol::lol::lol: μονο μου τα λεω μονο μου τα ακουω?????? :roll::roll: κερναμε και καφεδακι ..εσπρεσακι..γλυκακι... :lol::lol:

αχ βρε βικυ μου συγκινηθηκα με αυτο που πες...

καλησπερα κοριτσουδια!!!

ιουλια εγω μπορω!! κ τριτη κ πεμπτη!!!! αναστασι ποτε βολευεσαι?

αντε μιτσακι να σας ζησει!!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια!!!!!!!! να γυρισουν συντομα σπιτακι τους κ να κανουν πολλεεεεεεες αγκαλιτσες!!! δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα... γαμω τα νοσοκομεια μας!! ας επιμενει, οσο κουραγιο εχει βεβαια.. να το παλεψει! καλα τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι????? ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!

η κοιλιτσα τι κανει?

αντε ερη περνανε οι μερες!!

λαλα κ εγω το συμπηρωσα!!!

πεμπι συγκινηθηκα κοριτσι μου... αχ τι τραβανε μερικες μανουλες...

αχ σημερα ειμαι μεσα στην τρελη χαρα!! χωρις λογο!!

τι καλα να μου συμβαινει πιο συχνα!!!!!!!! σας αγαπωωωωωωωωωω κοριτσια μου!!!!

κ ας εχω τουλαχιστον 2 ωρες να προετοιμαστω για τις αυριανες χειροτεχνιες!!

Kaλησπερα!...

Εχω προσπαθησει να γραψω 2 φορες απο το πρωι κ τα εχασα...Βασικα κολλησε το πσ κ εκανε επανεκκίνηση..

Δεν θυμαμαι τι εγραφα σορρυ...

Καρολ νομιζω οτι η κοπελα που αναφερεις ηθελε να σταματησει να θηλαζει

αλλα δεν ηθελε να τη "κατακρινει" κανεις οποτε ειπε μια βλακεια δικαιολογια!...Θα μπορουσε τουλαχιστον να πει κατι πιο πιστευτο!..τεσπα....

και η μανα μου πριν 14 χρ γι'αυτο σταματησε να θηλαζει(στους 9 μηνες) την αδερφη μου!

Γτ εφτασε να θηλαζουν μονο πρωι βραδυ κ νομιζε πως το γαλα ξινιζει τοσες ωρες μεσα της! :P:P

Λενακι μου οπως ειπα κ στην ιουλια απο το τηλ...Με βολευει κ τις 2 μερες!

Θα δει πως θα ειναι ο Γ σημερα κ θα μας πει κ εκεινη!

Νατασουλα μου σ'ευχαριστω πολυ!!!

Θελω να σε προσκαλεσω στης Τζουλιας αλλα ειναι γαιδουρια!!!! :lol: Θα περιμενω να σε προσκαλεσει εκεινη! :P

Θυμιζω τις μυξες μας...Αν θελετε δεν ερχομαστε εμεις κ φυσικα δεν τρεχει τπτ!

Ντυθηκε τελικα γουινι η Ελενα???!!!!

Κ μπραβο της που κοιμαται!!!!Αχ ας κανει μαθηματα κ στην Αννυ!!!! :P

Ευχομαι ολα τα μωρακια να ειναι υγιη στην αγκαλια της μανουλας τους...

γεια σας κοριτσακια μου

μιτσακι ολα καλα θα πανε με το μωρακι

δες τον σπυρο πως τα καταφερε?

ετσι θα τα καταφερει και το μωρακι σας!!!

Αναστασία την Έλενα την έντυσα γουίνι την ΤσικνοΠέμπτη αλλά με τα χίλια ζόρια κράτησε την στολή 10 λεπτά. Το Σάββατο όμως την έντυσα Χίπισσα και έίχε μεγάλη επιτυχία :D:D:D:D

Εσύ την άλλαξες την στολή της γοργόνας?

Λοιπόν αν δεν με καλέσει η Ιουλία θα έρθω και θα πώ ότι με κάλεσες εσύ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα δεν μπορεί κάτι θα έγινε και είσαι μέσα στην τρελή χαρά

Ομολόγα τώρα :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχα βασικα νατασα εχουμε καταξεσκιστει αυτες τις μερες κ παντα εχω διαθεση στο φουλ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α για την ιουλια μην αγχωνεστε τα κανονιζω εγω οπως κανονισα κ την προηγουμενη συναντηση :lol::lol::lol::lol::lol: κ σε προσκαλω!! 8-)

ιουλιααααααααα να εεθουμε μασκε???????????? δεν εχω που να του τη φορεσω τη στολη :lol::lol:

τις προαλλες τον εβγαλα βολτα γουινι, ε κριμα ειναι η στολη να παει τζαμπα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Μαλλον σεξ θα εκανε η Λενα γι'αυτο πεταει! :P:P:P:P

οκ!Σε καλω εγω! :o:P:P:oops:

ελπιζω να εβγαλες φωτο!!!!Δε θα μας δειξεις???Το φεις δεν το χρησιμοποιεις?(ευτυχως παιζει η φιλη σου τα παιχνιδια :lol: )

Την γοργονα την αλλαξα και πηρα....μια στολη για ενηλικα!!!Κατι ροκ... :oops::oops::oops: Της πηρα κ μια φουστα ροζουλι με φτερα...ετσι για κατι απλο!Δεν ειναι στολη...

Θα κοντυνω την πριγκιπισσα αν παμε καπου...

χαχαχαχαχαχαχαχα βασικα νατασα εχουμε καταξεσκιστει αυτες τις μερες κ παντα εχω διαθεση στο φουλ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α για την ιουλια μην αγχωνεστε τα κανονιζω εγω οπως κανονισα κ την προηγουμενη συναντηση :lol::lol::lol::lol::lol: κ σε προσκαλω!! 8-)

ιουλιααααααααα να εεθουμε μασκε???????????? δεν εχω που να του τη φορεσω τη στολη :lol::lol:

τις προαλλες τον εβγαλα βολτα γουινι, ε κριμα ειναι η στολη να παει τζαμπα!!!

Είσαι θεόμουρλη.....................

χαχαχαχαχαχαχα ωραία τα κανονίζουμε εμείς, να δώ το ξύλο ποιος θα το φάει στο τέλος

:lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα θα ντυθείς κι εσύ?????????????????????????

Είμαι σίγουρη ότι αυτό έκανε η Λένα αλλά είπα να μην το γράψω μιας και είμαστε σε μαμμαδοφορουμ :lol::lol::lol:

Αναστασία το φεις σπάνια το χρησιμοποιώ

Που το ξέρεις ότι δεν παίζω εγώ???????????

Σχολάω κούκλες θα τα πούμε μετά από το σπίτι

Φιλιά

καλησπεραααααααααα

μυτσακι μου να σας ζησει κοπελα μουυ..ολα καλα θα πανε σιγουρα...

μπεμπουλης ο σπυρος εδειξε ποσο δυνατος ειναι..μη σκεφτεσαι τετοια

αναστασι ευριο λεω να κανω σουφλε..μιαμμμμμμ

ιουλια κ στο λυκειο δηλ ισχυει αυτο με ταβ λαθοι?

αργι κ γω βουρκωσα οταν ηταν η ωρΑ να φυγω απ τοσπιτι για τη κλινικη

ερη φιλιααααααα βικυ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

λενα τελεια που εισαι καλααααα

νατασουλΑ μα το θηλασμο καλα?ο μιχαλιος?

χρυσα στα ποσα κιλα εισαι?μα τοοοσο ξερατοοοο

λαλααααα :D:D:D:D:D

αφροοο..που εισαι?

παναγιωτα θα σε παρω το απογευμα

νατασααααααααααα που εισαι καλεεεεεεεεεεε

καρολ δε σχολιαζω για ξαδερφη :twisted:

Ρε Λενα πως εκφραζεσαι ετσι??? :lol::lol::lol::shock:

Μου εστειλε μνμ η φιλη σου Νατασα!

ειδες??? δεν ντρεπομαι καθολου!!

παρολο που ειμαι μικρη αθωα κ τριανταφυλλενια :lol::lol:

Θου ειμαι 71,5 δηλαδη ειμαι στα +3..

μη ρωτα ςπως τα παιρνω τα κιλα..ειναι πολυ απλο....αμα τρως ολη μερα ψωμια μακαρονια ρυζια και ρυζογκοφρετες παιρνεις κιλα..

σημερα θα μου κανει η πεθερα ψαρι να φαω..αντε να δουμε ποσο θα φαω απο αυτο..

ΓΜΤ παλη εχω καουρες..λετε να με πειραξαν οι μπαμιες;;;

Είσαι θεόμουρλη.....................

χαχαχαχαχαχαχα ωραία τα κανονίζουμε εμείς, να δώ το ξύλο ποιος θα το φάει στο τέλος

:lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα θα ντυθείς κι εσύ?????????????????????????

ρε νατασα φτανει, 364 μερες το χρονο ντυμενη ειμαι, παλι να ντυθω?? :lol::lol::lol::lol:

καλα χρυσα εγω αν ετρωγα μπαμιες θα ξερνουσα ολη μερα κ δε θα ημουν κ εγκυος μπλιαχ μπλιαχ!!!

Αργυρουλα οντως ξερεις πολυ καλη ορθογραφια.Το εχω παρατηρησει.Ρε συ δεν εχω καταλαβει.Εισαι καθηγητρια αγγλικών;;;

όχι Παναγιώτα μου, τίποτα δεν είμαι,.....είμαι απλώς μια απλή μητέρα με 2 υπέροχα παιδάκια και πολύ καλό χαρακτήρα!!! ;;);;);;):x

το τρενάκι αυτό είναι λίγο καβουρνιάρης!!!! :lol::lol::lol: , αλλά καλύτερα έτσι τα παρακολουθούμε όλα!!! :roll::roll:

επίσης το σύνολο έχει 941 δημοσιεύσεις!!! :o:o:o

Αργυρώ τι θα ντύσεις τον Λουκά? και η Ρέα δεν θέλει να ντυθεί?

Ο Λουκάς δεν θέλει, δεν του αρέσουν οι απόκριες....μάλλον θα του πάρω στολή ιππότη ή τον Sky Walker!!!!! μπρρρρρ!!!!

το μπουμπούκι δεν ξέρω ακόμη!!!! :?

kalispera koritsia .

to prvi piga sto elena gia na doso oura kai epixrisma ....

girisa magirepsa makaronia fagame kai tora ses diabasa .

mitsaki euxome ta kalutera gia to mwraki .....

den sxoliazw alla thelw na ksaplosw .

ayto to egrapsa stis 3 kai tora eida oti den hrthe akoama :twisted::twisted::twisted:

thessalonikies mhn mou zitate sxoliasmo sta kanoismata sas gia kafe sto pou pigate ntimena ta mikra kai sto an ekane sex h lena .... :P

τον νταρθ βειντερ αργυρο να του παρεισ ...αφοτ δεν του αρεσουν οι αποκριεσ τουλαχιστον δεν θα φαινεται το προσωπο να ντρεπεται :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσουδια που ειστε????

εγω γυρισα απο ενα ραντεβου για δουλεια

ωραιο περιβαλον,ωραια δουλεια με καλο μισθο αλλα....με πααααρα πολλες υποψηφιες

που σημαινει λιγες πιθανοτητες να με παρουν :(:(:(

λετε να ειμαι τυχερη??

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ρε συ λενα παλι στο σεξ το εριξες?? :lol::lol::lol::lol: αντε μπας και πιασεις το σπορακι

εγω περιμενω τον αντρουλη μου

σημερα ειμαστε μονοι στο σπιτι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

αντε να κανουμε και καμια αγκαλιτσα :lol::lol:

Γεια σας κοριτσάκιααααααα...Τι κάνετε;;;;;Δε γράψατε πολλά σήμερα... :?:?:? Τι σας συμβαίνει;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ είμαι πολύ ευδιάθετη σήμερα...Όλη μέρα ήμουν έξω...Το καταευχαριστήθηκα!!! :D:D:D:D:D

Ήρθε η πεθερά μου το πρωί, πήγαμε Χαλάνδρι, την άφησα με τη μικρή στο πάρκο για να παίξει κι εγώ πήγα με τον αδερφούλη μου να πληρώσω λογαριασμούς κλπ....Μετά καθίσαμε για καφεδάκι, κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά, φέραμε την πεθερά με την Ιω σπίτι κατα τις 3 και εμείς ξαναβγήκαμε βόλτα στα μαγαζιά..... :D:D:D:D:D Πήγαμε και στο golden hall...Καλές εκπτώσεις, αλλά οι νέες κολεξιόν πανάκριβες.... :?:?:?:?:?

Θυμάστε για μια τσάντα τέλεια που σας έλεγα;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Ε, τελικά την έβαλαν 50%...Από 540 ευρώ, 270 ευρώ.... :D:D:D:D:D:D Και σκέφτομαι τι να κάνω....Είναι τέλεια...Αλλά και 270 ευρώ ρε γαμώτο είναι πολλά...Τόσα έξοδα έχουμε... :roll::roll::roll:

Επίσης, έχω πρόβλημα...Μίλησα με τον Ιανό που παρήγγειλα τα βιβλία της Πατσούρου και μου είπαν ότι ο Α ΤΟΜΟΣ έχει εξαντληθεί...Είναι υπο επανέκδοση... :cry::cry::cry::cry::cry: Ρώτησα και σε 2 βιβλιοπωλεία και μου είπαν το ίδιο... :cry::cry::cry: Τι θα κάνω;;;;;;; :roll::roll::roll:

Τον β τόμο τους είπα να μου τον στείλουν.......

Ρε κορίτσια μήπως τον Α τόμο τον έχει καμία να μου τον δανείσει;;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops::oops: Το χρειάζομαι.....

Μιτσάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη συνυφάδα σου και το ανηψάκι σου.....Τα προωράκια είναι ήρωες...Μακάρι να τα καταφέρει...... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Λάλα και λοιπές θηλάζουσες με αφορμή αυτά που έγραφε η Ιουλία ή το Μιτσάκι (δε θυμάμαι ακριβώς :roll::roll::roll: ) κι εμένα για 10λεπτα από το κάθε στήθος μου έλεγαν να θηλάζω την Ιω..Και όταν μου μάτωσαν οι θηλές, άρχισα το θήλαστρο.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ποια είναι η αλήθεια;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Τι ακριβώς να κάνω τώρα στο 2ο;;;;; :roll::roll::roll:

Λάαααααααααααααααλλλλλλααααααα βοηθειαααααααααααα.... :lol::lol::lol:

Μωρή συμπεθέρα όλο σεξ;;;;;; :o:o:o Σα δε ντρέπεσαι λίγο ξέκωλο... :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ κάνω με το Γιώργο (όχι και κάθε μέρα βέβαια) αν ο γιατρός είχε πει όχι από τον 7ο και μετά.. :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Αφροοοοο τι επίχρισμα έδωσες;;;; :roll::roll::roll: Για ποιο πράγμα;;;; :roll::roll:

Πες μου κάτι ακόμα...Υπερήχους σου κάνει ο γιατρούς σου στο έλενα;;;;; :roll::roll::roll: Εμένα όχι..Και μου εχει πει να κάνω πριν ξαναπάω στις 20 του μήνα..Που να κάνω ρε;;;; :roll::roll:

Θου τι έγινε με τον μπαμπάκα σου;;;;Όλα καλά;;;;;

Αναστασία η Άννυ;;;;;;Εντάξει με μίξες και βήχα;;;;; :roll::roll::roll:

Καρολάκι ποιο ηλίθια δικαιολογία δεν είχε να πει η ξαδέρφη;;;;; :twisted::twisted::twisted: Φιλιά στην παπένια.... :D:D:D

Νατασούλα βάλε φώτο με την χίπισσα.. :lol::lol::lol:

Μπεμπούλης εύχομαι να σε πάρουν στη δουλειά.... :D:D:D

Τα φιλιά μου όλες στις όμορφες μανούλες...

Καλησπέρα κούκλες! Μόλις καταφερα να μπω. Ήμουν σήμερα στο ΥΠΟΙΟ σε μια σύσκεψη και έχω κάτι νεύραααα....!!! Δεν περιγράφονται! Επίσης δεν ξέρω αν σας το είπα.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΑΑΑ!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Τες πα... θα σχολιάσω ό,τι θυμάμαι.

Νατασσούλα δύο μέρες θα έρθω στη Θεσ/νίκη. 22 Μαρτίου ορκίζεται η μικρή. Θα ερθουμε από την προηγούμενη.

Γωγούλα θα μπορούσε να σου την πάρει ο Γιώργος ως δώρο για την δευτερη κόρη που θα του ξεφουρνίσεις σε λίγο καιρό! :D;)

Θούλη θέλω να χασω 6 κιλά. Ιδανικά επτα, αλλά με τα ζόρια που τραβάω (ψυχολογικά κυρίως) δε με βλέπω... :roll: Είναι καλύτερα ο μπαμπάς;

Μητσάκι μακάρι να πάνε όλα καλά με το μωράκι... με συγκίνησες. :oops:

Άφρο καλά αποτελέσματα.

Καρολ δε σε πήρα, αλλα μη με πυροβολήσεις... ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ!!!

Ρε συ Αναστασί αν ξαναπαραπονεθείς για την Άννυ θα σε χτυπήσω! Τέτοιο μπούτι δεν έχει ούτε η δικη μου που είναι 2,5!!!

Α Λουκίαααααα Εσύ είσαι η Ιουλία που σχολιάζεις την τούμπα της Άννυ;; Αν ναι θα σε κάνω φίλη! :D

Άλλα δε θυμάμαι... το κεφάλι μου είναι 3 τόνοι!

σισσιω ζυγιστηκες?εχασες τιποτα?

μπεμπουλης ευχομαι να σε παρουν..

αργι εμενα ουτε για φωτο δε δεχεται να βαλει τη στολη...κλαψψψψψ

γωγω να στο στιελω αλλα δε βγαινω απο το σπιτι ρε ακομα..οταν βγω αν δε στο δωσει αλλη θα στο στειλω

πρεπει νυφη μου να θηλασει :lol::lol::lol::lol:

αφρο κοιμασαι μεσιμερια ε?

απαπαππα

πρεπει να μαι κοματια για αν κοιμηθω..σα αρρωστη νιωθω μετα

Kαλησπερα!

Τι κανετε?

Δεν εχω κ πολυ κεφι...

Θουλακι πως εισαι?Ο μπαμπας σου?

Θα μεινεις 40 μερες μεσα?

Γωγω ωραια περασες?Ψωνισες τιποτα?

Σε 2-3 βδ πιθανοτατα θα ερθω Αθηνα...θα στο φερω(να στο δανεισω) το βιβλιο εκτος

κ αν μπορει να σου δωσει καμια Αθηναια...

Αναστασια καλη τυχη!!!

Σισσιω ωραια τα μπουτακια μας αλλα δεν ανεβαζουν το σιδηρο! :P

Παντως για δαγκωμα κ ζουληγμα δεν παραπονεθηκα ποτε!!!!

αχ μου ελειψε...Λετε να περναω επιλοχειο κ παλι?!!!!! :oops:

εγινε κατι αναστασια?

εγω βγαινω παω σουπερ κτλ..αλλα πρωι μονη ειμα..

ακομα δε βγηκα με το μωρο εξω..οποτε δε μπορω να παω ταχυδρομειο το απογευμα που μπορω να αφησω το μωρο

ο μπαμπας αυριο θα κανει αξονικη..μακαρι να φτιαχτει το μηχανημα..οποτε κ αυριο αθ ξερουμε

ευχαριστω για το ενδιαφερον σας..

καλε νατασα που εισια?????????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...