Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Kalhmera !!!

Μητσακι να σας ζησει το μωρακι !!! Ολα καλα να πανε για το μωρακι και τη μανουλα του !!!

Η γυναικα του ξαδερφου μου στο Βελγιο γεννησε στις 25 Νοεμβρη ενω ειχε ΠΗΤ 14 Φεβρουαριου !!!! Το μωρακι τους γεννηθηκε ουτε 1 κιλο και τωρα ειναι σπιτακι της μαζι με τους γονεις της !!!

Μπεμπου καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα πρεπει να ξεφυγεις απο αυτες τις σκεψεις δεν σε οδηγουν πουθενα και σε θλιβουν. Εχεις το παιδακι σου διπλα σου τωρα και θα κανεις οτι καλυτερο για να μεγαλωσει με αγαπη , στοργη και τρυφεροτητα .

Εγω βεβαια θυμωνω τοσο πολυ με την στρατηγική των ελληνικων μαευτηριων ! Δεν αφηνουν την μητέρα να αγκαλιάσει το μωρο της , να το χει πανω της με τις χαζοδικαιολογιες της αποστειρωσης κλπ . Τα ξαδερφια μου εφαρμοσαν , μετα απο παροτρυνση των γιατρων , το συστημα καγκουρο . Καθε μερα απο την ωρα της γεννησης το μωρο τουλάχιστον για 2 ωρες ήταν σωμα με σωμα με τη μαμα . Γυμνο το μωρο και η μαμα απο τη μεση και πανω !

Σεσιλ μουυυυ δεν σου ευχηθηκα με το καλο να ερθει και το δευτερο αγορακι σου !!!! Λε ηθελα να στο πω , αν εχεις καουρες κακως πινεις αγελαδινο γαλα τις επιβαρυνει παρολο που μπορει να νιωθεις προσκαιρα μια ηρεμια .

Καλα μεγαλη συζητηση αυτη για τους μαθητες και τους εκπαιδευτικους . Καλα που

υπαρχουν ακομα , καποιοι χαρισματικοι ανθρωποι που πραγματικα αγαπουν αυτο που κανουν και δεν το βλεπουν αντε να βγει το ωραριο να ξεμπερδευουμε .

Ερη ειναι καλο το λαδι ? Αυτο δεν το ξερω αλλα γενικα τα λαδια της Αλτις ειναι νεροζουμια δεν μου αρεσουν καθολου .

Μαρια με το καλο να ερθουν τα ανιψάκια σας !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!!

Μιτσακη μου ευτυχως ολα καλα!!

Θα δεις πως και το νινακη θα τα παει επριφυμα..αρκει να αφισουν τη μανουλα να το αγγιζει, να νιωσει οτι το θελει οσο τιποτα στον κοσμο κοντα της..

Ολα θα πανε καλα..ενημερωσε μας για τα νεα σας.

Μπεμπου μη το σκεφτεσαι αυτο..σκεψου οτι ο Σπυρος ειναι αυτη τι στιγμη στο σαλονι σου και κανει αταξιες..και αυτο ειναι το πιο σημαντικο απο'ολα τα πραγματα!!

Θουθου ηρθα μικρη καλε...9 χρονων..προλαβα να μαθω ορθογραφια..μα δεν παρατηρεις οτι κανω χαζα λαθη...αφου τα διαβαζω μετα και λεω..μα τι γραφω...η πως βγαζουν νοημα... :lol::lol::lol:

Λαλα μου σ'ευχαροστω πολυ..σοβαρα τις κανουν χειροτερα;;;;...δεν πινω πολυ γαλα γιατι σε αυτη την εγκυμοσυνη με αηδιαζει λιγο ..δε θα ξαναπιω τοτε

Παντως και σημερα το πρωη αγκαλια με την τουαλετα ημουν

Καλημέρα καλημέρα, μπηκα να σας πω καλημέρα γιατι τρέχω...

Λαμπρινή μου, το Αλτις το κλασσικο δεν ειναι καν κανονικό ελαιόλαδο ειναι πολυ κακό λάδι. Το αγουρέλαιο γενικά ειναι το αγαπημένο μου λάδι και ειναι και αυτό που ειναι τιγκα στις πολυφαινόλες. Εχει ομως εντονη γευση και δεν αρέσει σε όλους. Σε αρκετό κοσμο αρέσει μια ουδέτερη γευση νεροζούμι που λες και εσυ.

Φιλιά σε όλες μα σε ολες μα σε ολες. Το οτι δεν σχολιάζω ειδικά τώρα δεν πιστευω να το παρεξηγήσετε ελεος μανούλες. Χαιρομαι να διαβάζω για ολες σας και ας μην σχολιάζω, ειμαστε και 20 άτομα εδώ μέσα.

Μεσα στην μέρα πάντως σκέφτομαι την καθε μια σας ξεχωριστά για κάποιο λόγο.

θα τα πούμε μετά :x:x:x:x

Lala μου καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...

Είναι παρήγορο το ότι μωράκια ακόμα μικρότερα τα κατάφεραν... Εύχομαι να ισχύσει το ίδιο και με το δικό μας...

Και ναι, κι εγώ "θυμώνω", όμως δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς... Η αγκαλιά της μανούλας θα ήταν θαυματουργή, όμως δεν επιτρέπεται ούτε να το αγγίξουν... :(

Και μιας και σε πέτυχα... :D Ελπίζοντας ότι θα πάνε όλα καλά κι αν το μωράκι τα καταφέρει και βγει σε κανά μήνα.... Η μανούλα θέλει να το θηλάσει και προφανώς γι' αυτό πρέπει να προνοήσει από τώρα, έτσι δεν είναι; Μπορείς να βάλεις μια χείρα βοηθείας; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να της συστήσω τη μαία μου, που είναι αρκετά κατατοπισμένη, αλλά θα ήθελα -αν δε σου κάνει κόπο- και τη γνώμη σου... Θα πρέπει να νοικιάσει νοσοκομειακό θήλαστρο, έτσι δεν είναι; (μάλλον εγώ θα το κάνω για εκείνη, γιατί μέσα στο Αλεξάνδρα ΔΕΝ έχουν νοσοκομειακό θήλαστρο, παρά μόνο ένα mini-κάτι της medela!) :shock::shock::shock: Θα πρέπει να κάνει καθημερινές αντλήσεις φαντάζομαι; Πόσες;

ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ προκαταβολικά! :x

Χρυσουλάκι μου, ευχαριστώ πολύ!!! :YMHUG: Το εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου.... Πάλι εμετούς εσύ; Δεν λένε να σε αφήσουν ήσυχη ε; :?

Έρη μου, καλό κουράγιο με τα τρεξίματα!!! :D Αν κανονίσετε καφεδάκι, να μου πείτε, κι εγώ θα ήθελα να σε χαιρετήσω!!! :D Και μη κοροιδεύετε, αυτή τη φορά, μπορεί και να τα καταφέρω... :P

Μιτσακι μου ο θηλασμος ειδικα για τα προωρα μωρακια ειναι θειο δωρο !

Πρεπει απο σημερα κιολας να νοικιάσετε ενα νοσοκομειακο θηλαστρο και να ξεκινησει τις αντλησεις . Πρεπει να κανει τουλάχιστον 8-10 αντλησεις των 10 λεπτων (διπλη αντληση ) καθε μερα και μαλιστα η μια απο αυτες να ειναι στο διαστημα 12-6 το πρωι . Βεβαια , επειδη σ΄αυτη τη φαση ειναι κουρασμενη και σιγουρα δεν μπορει ολη την ωρα να αποστειρωνει -αντλει , θα ελεγα να κανει οσο το δυνατον περισσοτερες αντλησεις μπορει . Αν δεν μπορει 8 ας κανει 5 για αρχη αλλα θα πρεπει καθε μερα να τις αυξάνει για να τα καταφερει . Θα φυλαει το γαλατακι που βγαζει για να το δωσουν στο μωρακι της , το υπολοιπο στην καταψυξη για αργοτερα . Καλα στην αρχη δεν θα χει μεγαλη παραγωγή , θα δουμε ποσο θα μεινει και το μωρακι στην μοναδα , ποτε και πως θα το σιτιζουν . Σου ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ αγαπες μου και καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εγω δεν ειχα μασκαρευτει τοσες μερες τιποτα...μην πω χρόνια...τελειωνουν και οι αποκριες...αλλα σημερα ΝΤΥΘΗΚΑ.......... ΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΚΟΥΔΑ!!!!!!:lol::lol: :lol: μπρρρρρρρρ...

ειχα βαλει τραγιασκα καφε...κασκολακι πρασινο -λαδι...γαντακια καφε...παλτο καφε ...με γιακα σηκωμενο στυλ...ιππποτη!!!! και ισα που βλέπα μπροστα μου...χαχα

Μιτσακι μου ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου όοοοοοοολα να πανε καλα με το μικρο μωρακι και την μανουλα του και σ ελιγο καιρο να βρισκεται στην θαλπωρη της ομορφης οικογενεια του...να σας ζησει!!!!!!!!!!!

λαλα μου συγνωμη σε ξεχασα καλε να σου απαντησω... :oops: οχι δεν θηλαζω ...εδω και πολυ καιρο...πες λογω αγνοιας ...λογω μη σωστης πληροφορησης... :( επαθα και μαστιτιδα..σηκωσα πυρετο...εδινα και συμπληρωμα μετα απο λιγες μερες στην λυδια μου γιατι εκλαιγε και δεν ηρεμουσε ...αυτο που μου πε και η γιατρος δωσε της και ετοιμο...δεν χορταινει...μην σας κουραζω δεν το εκανα οπως θα θελα...ξερω ποοοοοοοοσο οφελος εχει η μανουλα και το μωρο το ιδιο απο τον μητρικο θηλασμο...αλλα δεν το παλεψα οπως θα πρεπε..μετα απο δυο μηνες το γαλα ολο και λιγοστευε και η ζητηση της μικρης το ιδιο αφου ειχε την ευκολη λυση...το μπιμπερο... :( και εγω εβλεπα οτι εδιωχνε το στηθος με κλαμματα το αντιμετωπιζα ακι με πολυ στεναχωρια...ενοιωθα τελεια όταν την ειχα στο στηθος μου...τι σας λεω τωρα ε? απλα ηθελα να σας ανοιξω την καρδια μου...ελπιζω στο δευτερο να τα παω καλυτερα..οταν θα ρθει με το καλο...και να με βοηθησετε στις αποριες μου..... :D:D αυτα κοριτσακι μου...

σας το χω ξαναπει οτι εδω ηρθα επειδη σας παω πολυ σαν προσωπικοτητες...και σαν παρεακι που στε τοσο ανετες! και με πολυ πολυ χιουμορ...και δεν ντρεπομαι να σας ανοιγομαι...ειστε ολε ςπολυ γλυκιες!!!!!!!!!!!!!! σας φιλωωωωωωωωωωωω :-*:-*:-*:-*

Lovie μου τι κανουν οι πριγκηπισσες σου?

μπεμπουλης μου..μην στεναχωριεσαι και σκεψου εδω και πολυ καιρο τι αγαπη και φροντιδα παιρνει απο σενα ο Σπυρακος σου!!!!!!!!!!!

μακια σεολες τις υπολοιπες..γιατι ηδη εγραψα πολλα...

θουυυυυυυυ μου, μαιμουδακο μου,χρυσουλινι μου,νατασουλα μου,μαρακι μου,σισσακι μου...κατι περιμενω..χαχα, γωγακι μου , παναγιωτα μου,αρτζι μου, Χιονουλα μου,ερη μου,Βικυ μου,Αναστασια μου...πολλα φιλουνιαααααααααααααααααα

Μιτσακι αμα θες σου στελνω τα στοιχεια των ετειριων που νοικιαζουν τα νοσοκομειακα θηλαστρα

Απο εκει μπορει να παρει και μπουκαλακια αποθηκευσης- σακουλες αποθηκευσης-ισοθερμικα τσαντακια και παγοκυστες.

Επισης νομιζω οτι στο νοσοκομειο μια χαρα μπορουν να της αποστειρωσουν ολα τα υλικα.

Καρολινακι , αν ανοιξες την καρδια σου επειδη ετσι ενιωθες και ηθελες να μοιραστεις την εμπειρια σου , χαιρομαι γιαυτο . Νιωθω ομως λες και σε πιεσα να μου πεις γιατι θηλάζεις ή δεν θηλάζεις ...Δεν ηταν τετοια η προθεση μου , με αφορμη τη μαγιά το ειπα μην κανεις υπερπαραγωγή !

Καρολινάκι, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! :D

Χρυσουλάκι, αν δε σου κάνει κόπο, στείλτα!!! :-*

Lala μου, ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις πληροφορίες... :x

ΑΛΛΑ.... Έλεγα κι εγώ, δημόσιο νοσοκομείο, θα την κατατοπίσουν σωστά την κοπέλα, θα την βοηθήσουν με το θέμα του θηλασμού κλπ κλπ! Κούνια που με κούναγε!! ~x( Το θήλαστρο που έχουν δεν είναι νοσοκομειακό... Οι μαίες δεν της έχουν κάνει ΚΑΜΙΑ κουβέντα για το θέμα, για το πως σιτίζεται/θα σιτιστεί το μωρό κλπ... Δεν ξέρω καν αν θα είναι πρόθυμες να της αποστειρώσουν θήλαστρα, εξαρτήματα κλπ, δεν ξέρω ΚΑΝ αν θα της δημιουργήσουν θέμα, αν κουβαλήσει δικό της θήλαστρο εκεί μέσα... [smilie=banghead.gif]

Κι εκείνοι όμως, δεν ακούνε... :( Έβγαλε λέει μια φορά χθες με αυτό του νοσοκομείου, θα της στείλει κι ο αδερφός της ένα "καλό" δικό του.......... :(

Τι κρίμα...........

Πως να τους ΞΑΝΑπεις τώρα ότι ΜΟΝΟ το νοσοκομειακό κάνει, κι ότι ο αδερφός της αποκλείεται να το έχει, γιατί δεν πωλούνται; (έτσι δεν είναι;)

Κουράστηκα ήδη... Και δε μου πέφτει και λόγος. :-s Θα κάνω μία προσπάθεια ακόμα, αλλά δε το βλέπω... [smilie=dontknow.gif]

οχι λαλα μου δεν με πιεσες καθολου...απλα οντως ηθελα να σας πω και εγω την εμπειρια μου...

εδω νοιωθω ευπροσδεκτη ασχετα με το αν στο επομενο θα κανω 2 η 5 η ποσους μηνες θηλασμο....ειμαι εδω για το παρεακι!!!!!!!!!!

να σου ζησει η μικρουλα...ειναι πολυ ομορφη...

απλα αν σας χρειαστω σιγουρα θα θελα να με βοηθησετε σαν πιο εμπειρες στο θεμα του μεμε :lol::lol::lol:

Μιτσακι μου δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα . Γιαυτο φωναζουμε και λεμε πρεπει να ναι ενημερωμένοι οι γιατροι και οι μαιες γιατι κακα τα ψεματα και γω αν βρεθω σε τετοια θεση και δεν εχω ψαχτει απο μονη μου , θα ακουσω τον γιατρο και τη μαια και οχι τους "αλλους" .

Πως να τολμησει μια μαμα να αγγιξει το μωρο της , να το θηλασει , να το χαιδεψει οταν ολοι της λενε πως το βαζει σε κινδυνο ???

Εγω το βλεπω και απο δικους μου ανθρωπους . Μη βλεπεις που στο φορουμ τα λεω εξω απο τα δοντια , στους δικους σου λες οτι νομιζεις πως πρεπει και απο κει και περα κανεις πισω δεν μπορεις με το ζορι να υποχρεωσεις τον αλλο να σε ακουσει και ας ξερεις πως λες το σωστο και για το καλο του .

Σχετικο , ασχετο ... συμπληρωσατε τη φορμα (νομιζω εχει και θεμα στο φορουμ) για τον θηλασμο των παιδιων σας ? Ειναι σημαντικο !

Μιτσακη μου σου τα εστειλε με πμ

Να ξερεις οτι δενε χουν κανενα απολυτως δικαιωμα να εμποδισουν τη συννυφαδα σου να αντλει και να θηλασει..κανεν αομως..να επιμινει σε αυτο- οσο κουραγιο εχει.

Να τονισεις- οσο μπορεις και εσυ- το ποσο σημαντικο ειναι το νινακι να παρει γαλατακι της μανουλας και ποσο σωτηριο θα ειναι για αυτο και για την υγεια του

ειανι σε πολυ δυσκολη συναισθηματικη κατασταση..και σωματικη φτυσικα και ενδεχομενος δεν θα εχει κουραγιο για πολλα πολλα..

το μονο που μπορεις να κανεις και χωρις να περεξηγηθουν οι προθεσεις σου ειναι να τη κατευθυνεις να μελετησει ακι να διαβασει..

υπαρχουν πολλα αξιολογα αρθρα στο http://www.perithilasmou.gr και http://www.mitrikosthilasmos.gr..

εαν εχει φυσικα το κουραγιο..

Καρολ κανε εσυ το δευτερο και θα σε περιποιηθουμε δεοντως!!!!

Να πω την αμαρτια μου..οσα διαβαζω για θηλασμο του δευτερου με ανισυχουν...

και εκει που κοιμομουν τον υπνο του δικαιου - κουνια που με κουναγε- φοβαμαι ..

Στην τελικη ο θηλασμος του ΦΟΦΟ δνε ηταν κατι δραματικα δυσκολο..και φοβαμαι μην ειναι του δευτερου

λαλα εγω τη συμπληρωσα !!!!!

... Αργυρούλα, χθες σε θυμόμουν και κόντευα να βάλω τα κλάμματα, μόνο στην ιδέα, φαντάσου να έρθει εκείνη η ώρα... :?

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

όχι ρε δεν είμαι τόσο τρομακτική, στην πραγματικότητα έχω φιλικό πρόσωπο!!!! :roll::roll::roll:

έβαλες τα κλάματα επειδή με σκέφτηκες? !!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

πλάκα κάνω το κατάλαβα τι εννοείς!!! :x:x:x:x

μην ανησυχείς όταν φτάσεις στην αίθουα τοκετών τα ξεχνάς όλα και επικεντρώνεσαι στον τοκετό για το καλό του νέου μωρού!!! :x:x:D

Lala, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ... Όταν πας να γεννήσεις όμως -ΑΦΕΛΩΣ- έχεις την αίσθηση ότι οι "ειδικοί" θα σε καθοδηγήσουν στο θέμα του θηλασμού, όπως θα σε καθοδηγήσουν στον τοκετό κλπ... Κι εγώ όταν πήγα να γεννήσω τη Β, δεν είχα ιδέα, γιατί -ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ- πίστευα ότι θα έχω την σωστή καθοδήγηση. Δεν μου περνούσε απ' το μυαλό, ότι πίσω απ' την ιστορία του θηλασμού κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα, μαίες πληρωμένες για να σε σαμποτάρουν, γυναικολόγοι που αδιαφορούν και παιδίατροι που σου δίνουν τυπωμένα χαρτάκια με το γάλα που έχουν αναλάβει να προωθήσουν.... :shock: Δεν μου περνούσε απ' το μυαλό, απλά.... :oops: Αν δεν ήταν -κατά τύχη- στο διπλανό κρεββάτι η νύφη μου, που ήταν έμπειρη κι ενημερωμένη, απλά θα είχα ακολουθήσει κι εγώ, τις οδηγίες των "ειδικών", που μου έλεγαν ότι πρέπει να θηλάζω 10 λεπτά από κάθε στήθος, απαγορεύεται ξαπλωμένη γιατί θα πνίξω το μωρό, απαγορεύεται με τις πληγές στο στήθος για να μην καταπιεί αίμα το μωρό κλπ κλπ κλπ........... :evil: Τα θυμάμαι και φουντώνω...... :evil:

Σταματάω γιατί πήρα φόρα.......... :oops:

Χρυσουλάκι μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Για τα site, της τα είχα πει απ' τη πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος! ;) Της είχα στείλει άρθρα, ιστοσελίδες κλπ. Δεν νομίζω να ενδιαφέρθηκε και το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί ΟΛΗ η εγκυμοσύνη της ήταν μια περιπέτεια... :( Αγωνιούσε για το παιδάκι της και φαντάζομαι πως μόνο το να γεννηθεί γερό την ενδιέφερε....

Αργυρούλα... ψάρωσα για μια στιγμή!!!! :lol: Είμαι σίγουρη ότι θα βάλω τα κλάμματα όταν θα φεύγω για το μαιευτήριο -πρώτα ο Θεός- αλλά μετά θα επικεντρωθώ στο μικρουλάκι μου.... :x Τη σκηνή τη φαντάζομαι ακριβώς όπως την έχεις περιγράψει και ελπίζω να έχω και τον ίδιο τοκετό... Να φτάσω στο μαιευτήριο με 8 διαστολή!!!! :D (όνειρο απατηλό!) :lol:

(πω, πω, λογοδιάρροια μ' έπιασε!) :oops:

Και κάτι άλλο ήθελα να πω, απ' τη λογοδιάρροια το ξέχασα! :oops:

Θα πω μία κουβέντα και θα σταματήσω, γιατί τρέμει η ψυχή μου, για το ποιά θα είναι η εξέλιξη με το μωράκι...

Απ 'τη μία σκέφτομαι ότι το να βγάζει γάλα και να του το δίνουν (όταν της το επιτρέψουν), όπως και το να αποθηκεύει, εκτός από καλό στο μωρό, θα κάνει και καλό στην ίδια... Θ' αρχίσει να ονειρεύεται τη στιγμή που θα το πάρει σπίτι κλπ, πράγμα που λογικά τώρα τρέμει να σκεφτεί... :(

Αν όμως -Θεός φυλάξοι- το μικρούλι δεν τα καταφέρει, το να χρειαστεί να διακόψει την παραγωγή, ενώ θα έχει καταφέρει να την "εδραιώσει" (που λέει ο λόγος) και να πετάξει τα αποθηκευμένα γάλατα....... :(:(:( Δεν θέλω να το σκέφτομαι, αλλά δεν θέλω να είμαι κι εγώ ο άνθρωπος που θα την έχει "σπρώξει" προς αυτή τη κατεύθυνση...

Δεν έχει λογική αυτό που λέω, το ξέρω, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ... Μιλάμε για τον πιθανό θάνατο του παιδιού της (το λέω κι ανατριχιάζω) κι είναι τόσο λεπτό το ζήτημα................ :(:(:(

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες

Το ΣΚ περάσαμε πολύ ωραία. Το Σάββατο είχε γενέθλια ο βαπτιστικός μου και κάνανε πάρτυ μασκέ, έντυσα τα παιδιά και το ευχαριστήθηκαν

Και την Κυριακή πήγαμε Σέρρες να δούμε την γιαγιά του Ηλία

Και το πιο ωραίο απόλα είναι ότι η Έλενα εδώ και 4 βράδυα κοιμάται σερί χωρίς να ξυπνάει καθόλου, ελπίζω αυτή την φορά να κρατήσει…….

Χρύσα αγοράκι διάβασα και το δεύετερο, με το καλό αγάπη μου να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί

Αναστασία σιδερένιο το δοντάκι σας, εύχομαι περισσότερες μάσες τώρα

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για τις λεξούλες που άρχισε να λέει η τσαχπίνα

Δημητρούλα εύχομαι ότι καλύτερο για την μαμά και το μωρό και σύντομα να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Γωγώ πως τα κατάφερες ρε κοπελιά κι έπεσες 2η φορά και μάλιστα με την Ιωάννα αγκαλιά? Για πρόσεχε λίγο

Καρολινάκι καλύτερα να μαζέψεις όλα τα βαριά αντικείμενα γιατί είναι πολύ επικίνδυνα άσε που θα έχεις και λθιγότερο καθάρισμα

Μάρθα τώρα το ώρα πηγαίνει παιδικό ο Ντόντος?

Ο μπαμπάς πως είναι? Βγήκε από την εντατική?

Για τα ταξίδια που με ρώτησες αυτό στην Καλαμάτα ήταν το 1ο εδώ και 5 χρόνια που δουλέυω στην εταιρία αλλά από εδώ και πέρα μάλλον θα υπάρχουν πιο συχνά

Σισσιώ πόσες μέρες θα μείνεις Θεσ/νίκη?

Έρη Πέμπτη πετάτε?

Λάλα η Χριστιάννα μεγάλωσε πολύ και είναι πολύ γλυκιά να την χαίρεσαι

Ιουλία εμένα δεν με προσκαλείς για καφέ??????????????

Να το πάρω προσωπικά???????????????

Λένα μια χαρά είμαστε μπορούμε να κανονίσουμε για καφεδάκι όποτε θέλεις

Νατάσα, Αργυρώ, Βίκυ, Αφρο, Γιώτα, Μπεμπούλης, Αθηνά Μαρία και όποια άλλη ξεχνάω τα φιλιά μου

Ιουλία σοβαρά μιλάς ότι απαγορεύεται να διορθώσεις ορθογραφικά λάθη? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: !!!!!!!!!!

αν είναι δυνατόν και πώς θα ξέρει το παιδί ότι αυτό που έγραψε είναι σωστό ή λάθος? :shock:

ο άντρας μου διάβασε μια έρευνα που έλεγε ότι το 2020 τα παιδιά δεν θα ξέρουν να γράφουν με στυλό στο χαρτί αλλά μόνο στον υπολογιστή!!!! :evil::evil::evil: ........

δλδ τα παιδιά μας δεν θα ξέρουν τον γραπτό λόγο!!!!!

εγώ πάντως θα τους δείξω!!!! ;)

εγώ ήμουν πολύ καλή στην ορθογραφία την Ελληνική και την Αγγλική από τότε που άρχισα να γράφω στον Η/Υ υπάρχουν φορές που αναρρωτιέμαι πώς γράφεται μία λέξη και την γράφω στο χαρτί και μετά στον υπολ. όταν επρόκειτο για αγγλική λέξη, ακόμη και αν δεν την ήξερα, ήξερα πώς γραφόταν...τώρα.....!!!

Νατασούλα μπράβο στην Έλενα.....στο σχολείο του Λ. την Πέμπτη είναι η αποκριάτικη μέρα για να δούμε θα θέλει να ντυθεί!!! :?

Μητσάκη μην ανησυχείς βρε ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, μόνο θετικές σκέψεις να κάνεις και όλα θα είναι εντάξει......................

πάντως εγώ είχα πει στον άντρα μου ότι αν υπάρξει κάποια επιπλοκή και δεν μπορώ να μιλήσω και τον ρωτήσουν ποιόν να σώσουμε την μάνα ή το παιδί, του είπα να πει την μάνα!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δήμητρα μου ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ να πανε οοοολα καλα με το μωρακι...μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ολα να ναι σαν ενα δυσαρεστο ονειρο...απο τοτε που γινα μαμα...εχω γινει ακομη πιο ευαισθητη..ημουν που μουν....περιμενουμε ευχαριστα νεα... για το μπεμπουλινακι...

αρτζι μου την καλημερα μου...

νατασουλα μου τα μαζεψα ολα ...μονο στην τραπεζαρια εχω κατι αλλα ειναι στο κεντρο και δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να πεσει..να φανταστεις το αλλο ηταν πανω σε ενα επιπλο ψηλα...αχ αστο γιατι μονο στην σκεψη..μαυριζει η καρδια μου... :( την παπενια δεν την αγαπω απλως!!!!!!!!!! ειναι κατι παραπάνω και απο την ιδια μου τη ζωη....

:x:x παπι και ξερο ψωμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ τι κανεις κοριτσακι μου? μπραβο στην ελενα σου..παντα τετοιους υπνους απο δω και περα....

Καρολινακη μου εμενα το σπιτι μου ειναι αδειο απο διακοσμητικα..

και τωρα που αδειαζω το γραφειο, εβαλα καποια βιβλια "καλα" δικα μου στο σαλονι..κατι λευκωματα κατι για ζωγραφους που εχοω για μουσεια κλπ κλπ κλπ...αμεσως τα ειδε το ατιμο...

Νατασουλα πως εισαι;;;; πως ειναι η Ελενα;;;

Αργη δε σε τρομαζει αυτο..να ειναι τα παιδι αμας τελειως αμορφωτα;;;..εμενα με τρομαζει πολυ

Καλημερα κοριτσάρες μου!!!

Γλυκό μου ΜΗΤΣΑΚΙ να σας ζησει το μωρακι,Να πάνε όλα τελεια. Εγω θα σου ελεγα να της πεις για το θηλασμό και ας γινεις και "κουραστική". Για τα προωρα μωρακια δεν υπαρχει καλυτερο δωρο.

Επισης μια πολυ καλη μου φιλη (η Αφροδιτη την εχει δει) καταφερε και θηλασε αποκλειστικα(απο τον 3ο μηνα και μετα) την κορη της ενω ειχε μεινει αρκετο καιρο στη θερμοκοιτιδα λογω προωροτητας. Της ειχα παρει εγω δωρο το βιβλιο της Πατσουρου.

Αναστασια-Μπεμπ οτι εγινε εγινε.Κοιτα τωρα να σταθεις διπλα του και να ακουσεις τις αναγκες του. :x

Αναστασία-ψηλή :lol::lol::lol: Φωνές ...Ακουω Φωνές.....Τι κανετε;;;

Ερη μου να ξερεις οτι εχεις τα φιλια μου . :x

Πω πω ρε ΙΟΥΛΙΑ τι μου θυμισες χθες.Εχω ξεχασει εντελως τα του σχολειου.Ρε συ αληθεια λες για τα ορθογραφικα λάθη;;; :shock::shock::shock: Εγω που ειμαι Πληρ. οταν ενα γραπτο ειναι τιγκα στα λάθη το γραφω στις παρατηρησεις. Μιλαμε σπαζομαι τρελά .Ο υπολογιστης --> ιπολογιστις Γκρρρρρρρ

Για τη βολτα με τα 2 παιδια...Τελεια ειναι.Σα χαζομαμα περπαταγα. :lol::lol::lol: Να δουν ολοι τα καμαρια μου!!!!!

Νατασουλα μου καιρο εχω να σε πετυχω.Φιλια στα κουκλια σου και μπράβο στην Ελενα!!!!!

Καρολινακι μου πως παει το προσωπο σου;;;Αντηλιακη βάζεις;;;

Χρυσα μου τα φιλιά μου :x:x:x:x:x

Αργυρουλα οντως ξερεις πολυ καλη ορθογραφια.Το εχω παρατηρησει.Ρε συ δεν εχω καταλαβει.Εισαι καθηγητρια αγγλικών;;;

Βενι πως εισαι;;;

Ομορφες κοριτσαρες σας φιλω όλες μα ολες (Αθηναιες και Σαλλονικιες και ξενιτεμένες).Θα τα πουμε πιο μετά.

θελετε να σας πω κατι για την ξαδερφη μου που θα σας κανει να εκνευριστειτε????????εγω παντως ποσο πολυ τα χω παρει μαζι της.. :twisted::twisted: βεβαια κοινωνικη κριτικη κανουμε ετσι...αλλα τηνθεωρω περα απο την πλάκα απαραδεκτη...

εκτος απο τότι λεει ασυστολα ψεμματα ..πραγμα που συχαινομαι σε εναν ανθρωπο...εβρισκε ολο δικαιολογιες για να μην ερθει οταν ειχα την εξωμητριο..πχ...η γιανα φυγει πιο γρηγορα...πχ μεσα σε 20 λεπτα... :evil:

τι ειπε στην γιαγια μου?????καθεστε? οτι της ξινισε το γαλα μετα τους 6 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o και ότι ηταν επιβεβλημενο να διακοψει τον θηλασμο.... ~x(~x(~x(%-(%-(%-( τρελαθηκα οταν το ακουσα..εγω πχ εκτιμω καποιον οταν λεει την αληθεια...σε ότι και αν αφορα αυτο...ακομη και αν για παραδειγμα...δεν με πας για τους χψ λογους πεστο η δειξτο...οχι τετοια γελοια δικαιολογια....δηλαδη τι ηταν το γαλα ληγμενο??????????ελεος...και εγω δεν θηλασα πολυ ...σας ειπα και πιο πριν...αλλα στην τελικη ειναι στον καθεν α αν θα θηλασει η οχι...δεν του το επιβαλει κανεις!!!!!!!!!!!!αναμφισβητητα τα οφελη ειναι τεραστιαααααααααααααααα....αλλα ακομη και αν δεν ηθελε ουτε μια μερα...αν το λεγε...δεν θα την εκρινε κανεις αρνητικα...ενω τωρα... ειαναι γελοιαααααα η όχι???????

και το αλλο κουφο ...καθεστε??????????

δεν τον εβαλε το γιο της να μπουσουλησει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επειδη κατω εχει μικροβια...... :evil::evil::evil::evil: τι να πεις τωρα σε μια τετοια μανα????????? και μετα το αλλο..οτι τον εχιε αφησει ηδη 2 φορες και εχει παει εξωτερικο χωρις αυτον....αχ κριμα για καποιες κοπελες που προσπαθουν χρονια...εχω μια φιλεναδα μου...που δεν μπορει να κανει παιδακι....και αλλες που μπορουν να φερονται ετσι...αφου δεν το θελες πραγματικα μωρηηηηηηηηηηη!!!!!!!! γιατι το κανες?

συγνωμη αν σας ζαλισα :oops::oops: αλλα ηθελα καπου να το πω....σε αυτην δεν μπορω............

παναγιωτα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ να σε παρω να τ α πουμε λιγακι????????καλυτερα ειναι καπως η μουριτσα...ευχαριστω που ρωτας...ανυπομονω να σ εγνωρισω και απο κοντα..... :-*:-*:-*:-*

Αργυρώ τι θα ντύσεις τον Λουκά? και η Ρέα δεν θέλει να ντυθεί?

Καρολινάκι πώς κατάλαβε η ξαδέρφη σου ότι το γάλα ξύνισε? :?:?:?:?:?

Παναγιώτα τι κάνεις κορίτσι μου? με την δουλειά τι θα κάνεις τελικά, θα πάς τον Απρίλιο?

Χρύσα καλά είμαστε ευτυχώς όλοι, εσένα θα σε δούμε πριν γεννήσεις?

εννοειται πως οχι...οχι τουλαχιστον το ιδιο ...και σαφεστατα για την ωρα κοιταω να ηρεμησουν με τις κομπρεσες χρυσα μου και μετα βλεπουμε....οταν με το καλο κανω και δευτερο μπεμπε μετα θαπαρω αντισσυληπτικα...εχω ακουσει οτι βοηθουν πολυ..και θα συνεχιζω και την μαγια μπυρας που ηδη παιρνω εδω και λιγες μερες...πλακα πλακα κοριτσια ειδα βελτιωση στις βλεφαριδες μυ!!!!!!!!!!! :D:D:Dτυχαιο???????δεν νομιζω :lol::lol::lol::lol:

η αθήνα θα σε δει λαβ μου????????

ελα μου ντε νατασουλα μου ...ελα μου ντεεεεεεεεεεεεεεεεεε...και καλα το δοκιμασε ...τι να πω... :twisted::twisted: ειναι για πολυυυυυυυυυ ξυλο...ειναι και μια ψωναραααααααα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...