Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Σισσακι μου περιμενω τηλ.αυριο...ειμαι σαν παιδι ειναι να μην μου ταξεις... :lol::lol::lol::lol:

Μαρακι μου τι κανεις? καιρο εχουμε να τα πουμε...τα κοριτσια σου?

Θου μου αντε να πανε ολα καλα μωλε με τον μπαμπακα σου...το μικρουλη μπεμπε τι κανει?

χρυσουλινι μου ..σε φιλω ..

Παναγιωτα μου μπορει να σε παρω αυριο να τα πουμε...

τι λετε για την τεταρτη για καφεδια???????????????ειστε μεσα????????

θελω μια μονο λεξουλα...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol::lol::lol::lol::lol: θα περασουμε χαλια...ε Σισσακι? πες πως ειναι οταν βγαινουμε? γελαμε καθολου? οοοοοοοοχι απλα γυριζει και ο τελευταιος να μας δει... :lol::lol::lol:

αναστασια μου τι κανει το οχι πλεον λαγουδακι μας με τα ομορφα και περισσοτερα δοντακια?????

θα παταγα υποβολη..αλλα...

αφρο μου δεν εχεις και αδικο...και το χα πανω σε ενα επιπλο ψηλα οχι στην τραπεζαρια...παει τα κρυψα...δεν λες τελος καλο....αχχχχχχχ...σε φιλω κουκλα...αντε ελα και εσυ την τεταρτη και θα μιλησουμε πιο πολυ αυτη την φορα..εσπασε ο παγος ..την προηγουμενη φορα...θελωνα δω την γλυκια φατσουλα σου...και την γλυκια κοιλιτσα σου....

μακια σε ολες τις υπολοιπες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λέω απλώς μια καλησπέρα και αποχωρώ

Σας διάβασα αλλά δεν έχω χρόνο να γράψω πρέπει να μαγειρέψω για αύριο :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλό βράδυ θα τα πούμε αύριο

:-*:-*:-*:-*

Ιουλια με αφησες αφωνη!Εχω εκπλαγει και με την ανωριμοτητα των παιδιων αλλα ακομα περισσοτερο με τους γονεις...Τι να πω?Χαιρομαι τουλαχιστον που υπαρχουν καθηγητες κ δασκαλοι σαν εσενα κ τη Λενα και ευχομαι η κορη μου να πεσει σε εναν απο εσας κ να εχει το μυαλο να "εκμεταλευτει" οσα θα της προσφερθουν.....

Θυμηθηκα τωρα που (στην 1η γυμνασιου) η αδερφη μου με ρωτησε "Πες μου ρε Στασα κανενα θεμα για καταληψη"

Της λεω "τι εννοεις?"

Λεει "ε να!Θα κανουμε καταληψη κ πρεπει να εχουμε καποιους λογους!"

"Ε αφου δεν εχετε λογους γτ να κανετε καταληψη?"

"Ε...Να μωρε...Εχουμε εναν...Μας λειπει ενας καθηγητης στο ταδε μαθημα και απλα θελουμε μερικους ακομη για να τους γραψουμε κ να τους δωσουμε στον γυμνασιαρχη!"

"Α τοοοοσο απλα!!!!"Ακολουθησε ενα λογυδριο κατσε καλα!!!!! :lol:

Καρολ μου ευτυχως δεν χτυπησε η μικρουλα σου!!!Αχ αχ!Να προσεχεις κοπελαρα μου!

Χρυσα τι μου θυμισες με τα αθλητικα φιλα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σου Νατασουλα!Καλο μαγειρεμα!

Φιλια σε ολες!

Γεια.....

Δεν προλαβαίνω γμτ :(:(:(

Το έχω όλη μέρα ανοιχτό αλλά δεν προλαβαίνω να κάτσω και να διαβάσω -γράψω

Ειρήνη υμιν...

Χρύσα είσαι δυσλεκτική; Γιαυτό έχεις θέμα με την ορθογραφία;

Συγνώμη που ρωτάω έτσι χύμα...

Αναστασία πως είναι η μικρή ζουζούνα;;

Ιουλία πόσο θα ήθελα να είσαι καθηγήτριά μου...

Ελπίζω να σε πετύχει η Ειρήνη!

Νατασούλα φιλάκια!!!

Καρολ αμάν ρε συ...

Μάζεψέ τα όλα. Πόνεσε η ψυχή μου.

Γωγώ το ξαναλέω. Πανε ικεα για να τη βγάλεις προσωρινά.

Αφροδίτη,Μαρία τα φιλιά μου.

Νατασακι μου γλυκο!Μου ελειψες γμτ... :(

Περνατε καλα κουκλιτσες κ μπαμπας?

Η Αννυ καλα ειναι...οι μυξες ελαττωνονται σιγα σιγα,βηχει οταν κομαται(μαλλον απο τις μυξες :? )

αλλα δεν κανει κακα!Στα ειπα ολα!!!! :-*

Δε με πειαρνει ο υπνος με τιποτα!!

Ω ναι ειμαι δυσλεκτικη και δεν ειναι μονο η ορθογραφια...δεν παρατηρεις πως πολλες φορες γραφω ολες τις λεξεις μαζι σε μια, η μπερδευω τη σειρα των γραμματων..στον υπολογιστη μου σημβαινει πιο συχνα ...αλλα εχω να γραψω με το χερη αοτοτε που εδινα πιστοποιση στη σχολη..

Οσο ημουν Λυκειο το ειχα βελτιωσει αρκετα με διαβασμα και εξασκηση...αλλα τωρα τζιφος..

εντω,εταξυ αμα με ρωτησεις πως και γιατι κατι γραφετε και με ποιον τροπο μπορω να σου πω τον γραμματικο η συντακτινο κανονα...χεχεχε

μα ποοοοσα ειπατε?

καλα ειστε?

ιουλια εμεινα ετσι με αυτα που ανεφερες :o:o:o:o πω πωωωω

λαλα τι τελεια τουρτα....καλε κρυφο ταλεντο..παρε οοοοοοοποτε θες..

χρυσα ορθογραφια εγω νομιζα δε ξερεις καλα λογω οτι ηρθες απο ρωσσια :?

επισης θελω κ γω ταβερνα :D:D:D

επισης το οτι μπερδευεις τη σειρα το γραμματων κ γω το κανω γτ γραφω γρηγορα κ μου ξεφευγουν..

λετε να ειμαι δυσλεκτικη? :shock::shock::shock::|:|:o

αναστασια κοιμαται λιιιγο ακλυτεα ο γιαννης? :lol::lol::lol: με το φαι εχουμε προοδο?

γιωτα τα φιλια μου

καρολ εσυ δε εγραψες πολλα αλλα αφιερωσε η ιουλια :evil::lol::lol::lol:

σισσιω κ γω ειδα τις φωτο..κ ναι εισια κουκλα..

συμπεθερα τα κακα πως πανε?ξεχασα να σε ρωτησω :oops::oops:

μαρια τι εφαγες σημερα για βραδυ?εβαλες κανα κιλο καλε?

ρε γωγω τι ωρας ειναι αυτες που ξυπναει η ιω?μιλαμε με στελνεις

ααααααααααα

κ γω επιθεματα κικο εχω..τα καλυτερα μιλαμε..

ερη που εισαι καλε?

μπεμπουλης ολα καλα?

αργι τι κανουν τα παιδακια σου?

παναγιωτα θα σε τηλ αυριοοοοο

αφρο το εφαγε ολο το ψαρι?

πο αυριο το σπλαχνο μου θα πηγαινει απο της 7,30 σχολειο μεχρι 4

δε ξερετε ποοοοοσο με πειραζει..

αφου λεω να ξεπεταχτει ο μικρος να πηγαινω να τον περνω νωριτερα :(:(:(

βικυ καλυτερα εισια?

ννατασουλα τι καλο εκανες?

εγω φακες

λενα που εισια καλεεεεεεεεεεε

μιτσακι καναα νεο???????????

σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα :lol::lol::lol: ως συνηθως!!

το μονο που μου εμεινε ειναι η φωτο της λαλα

πολυυυυυ γλυκια η κορουλα σου!!!!!

εγω ειχα παει στην μικρουλα ανηψουλα μου ειναι 15 ημερων λεχουδακι...πολυ γλυκια και πολυ φαγανη!!!

ρε κοριτσια ξερετε τι με επιασε?

ειδα που εκλαιγε και την επαιρνε η μαμα της αγκαλιτσα,την χαιδευε,της μιλουσε

και σκευτομουν τον δικο μου που ηταν μονος σε ενα κουτι χωρις χαδακια και αγκαλιες....στεναχωρηθηκα!!

Καλά μιλάμε έλιωσα στον ύπνο!! έπεσα το μεσημέρι και ξύπνησα το βράδυ! Το κακό είναι οτι μαζί μου κοιμόταν και το παιδί! :roll::roll:

Γύρισα στις 5 το πρωί και ξύπνησα όταν ξύπνησε και το παιδί οπότε μου το χρώσταγα! :oops::oops::oops:

Καλέ Θου και Γιώτα τα παλιά τα χρόνια το νόμιζα! Τωρα ξέρω οτι είμαι Η συμπάθειά σας!! :D:D:D:lol::lol::lol:

Το 1992 δεν ξεκίνησε όλο αυτό με τις καταλήψεις; :?:roll:

Είναι απίστευτος και θλιβερός συνάμα ο τρόπος που το σύστημα φτιάχνει ανθρώπους χωρίς σκέψη. Θαρώ πως η εκπαίδευση σήμερα έχει πάρει τη θέση της λοβοτομής. Όντως έχει χαθεί το όραμα Χρυσάκι, αλλά αυτό πιστεύω πως είναι δρομολογημένο...

Λαλα να σου ζήσει η Χριστιάνα. Έχει γίνει ολόκληρο κοριτσάκι. :D

Αυτό πιστεύω και γω για το καλοριφέρ, αλλά ο άντρας μου δε λέει να το καταλάβει.

Είχα και άλλα να γράψω, αλλά τωρα το παιδάκι μου ζητάει αγκαλίτσα, οπότε... αρχηγοού πάρόντος... καταλαβαίνετε!

Επίσης, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αλλά πρέπει να τχ άσω τα έρμα τα κιλά!!! :evil::evil::evil:

Φιλάκια!!!

ρε σισσιω ποσα κιλα θελεις?εγω δε βλεπω τιποτα

κ γω νομιζα οτι αν το καις ολη μερα ειναι πιο οικονομικο απ οτι αν το καις λιγες ωρες το 24 ωρο αλλα τελικα καταλαβα το αντιθετο..

α ιουλια δηλ αν κανουν ορθοφραφικα δε μειωνεις το βαθμο σε ενα μαθητη?

καλο βραδυ

γεια σας κοριτσια!!!!

καλα εχετε γραψει τοοοοοοσα πολλα!!

συνηθως τα σκ δεν γραφαμε τοσες σελιδες κ τωρα επαθα πλακα!!

να με συγχωρειτε αλλα δεν παιζει να τα διαβασω ολα :roll:

χτες πηγαμε σινεμα.. ειδαμε την τελετη με τον χοπκινς

αχ μα ποσο τον λατρευω αυτο τον ηθοποιο!!!!!!

το εργο ηταν πολυ καλο, απλα καταλαβα απο πολυ νωρις το τελος (σα γνωστος ψυχακιας)

παιζει να ημουν η μονη μεσα σε ολο το σινεμα που το καταλαβα απο τοσο νωρις..

επισης ειχε ΤΟΝ κοσμο!!!!! αφου οταν ανεβαιναμε τα σκαλια για να μπουμε στην αιθουσα ενιωθα λες κ πηγαινα να προσκυνησω τον επιταφιο στην εκκλησια :lol::lol::lol::lol:

μετα κατσαμε για ποτακι κ γυρισαμε 4.30.. σημερα σηκωθηκαμε 1.30 :shock:

αχ ποσο καιρο εχω να κοιμηθω τοσες ωρες...

τωρα εκτυπωνω κατι φωτο απο τον φεβρουαριο του 2010 :lol::lol:

θουλη πως τα πατε οι 4 σας?

αναστασι πως ειναι η μικρη? θα βρεθουμε?? σας πεθυμησα!!

ιουλιααααααααα τρελο μου μωροοοοοοοο φιλακια πολλα!!!

αφρο τι λεει η κοιλιτσα??

λαλα ολα καλα?

μπεμπουλης πως ειναι ο σπυρακος?

χρυσα πως εισαι τωρα? καλυτερα?

σισσιω μια χαρα εισαι ρε ποσα θες να χασεις??

αχ κ εγω πρεπει να αδυνατισω... χαλια εχω γινει..

αργυρουλα πως εισαστε??

ερη ερχεται η μεγαλη μερα ε?

καρολινακι τι κανετε??

ρε κοριτσια το μπουρεκι τι κανει??

νατασσουλα ποτε θα σας δουμε? πως ειναι η ελενα?

νατασα λαβι πως εισαστε??

μιτσακι πως ειναι η κοιλιτσα? με την κοπελα τι εγινε τελικα??

συμπεθερα μουυυυυυυυυυ σε ειδα στον υπνο μου χτες.. ειδα οτι καπνιζες σα φουγαρο!! :lol:

παναγιωτα πως τα πας με τα αγορακια σου?

βενετια μου φιλακια πολλα!!

πω πω πολλες εισαστε τελικα καλε!!!

αυριο τις 28 κλεινουμε 8.5 χρονια!! πως περναει ετσι ο καιρος..

κ τον αγαπω τοσο πολυ!!!! μακαρι να ειμαστε παντα ετσι αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι..

σας φιλω κοριτσαρες!

που εισαι καλε εσυ;;!

εχω βαλει την αφεντομουτσουναρα σου στο φεις!!χα χα χα!!

γεμισαν οι σελίδες..γιατι αυτη τη φορα ημουν home alone!!χα χα!!

Λενακι θελετε να ερθετε σπιτι τριτη η πεμπτη μαζι κ με αναστασια;;;;μη συμμαζευω κ 2 φορες!χα χα χαχα!!πλακα κανω,ε!!αντε πειτε!!

καλα,αν κοιμηθηκατε,το κανονιζετε κ το πρωι!!

τελικα την ειδε την ταινια ο Τολης;;;;;;;;;;;!!!!

φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα!!

25 γραπτα ακομη κ τελος!!

πρωτη φορα θα ξυπνησω καλε το πρωι για δουλεια κ δε θα ειναι ο γιωργος..θα ετοιμαστω κ χαλαρα χωρις να κανω ησυχια!θα βαλω κ μουσικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

τελικα οι αλλαγες ειναι καλες,για λιγο ομως!!

Καρολ εγω σε διαβαζω,αλλα μεχρι να σχολιασω συνηθως κατι γινεται κ σε αφηνω παραπονεμενη!

ευτυχως που δε χτυπησε η μικρη..!περασε τωρα!

Σισσυ..φαγωθηκατε ολες κ εψαξα φωτο στο φεις!ρε εισαι κουκλα!!!μα αληθεια!!

Θου οχι!δε διορθωνουμε ορθογραφικα λαθη!αν διορθωναμε κ αυτα...!!!απαγορευεται πλεον!

Νατασουλα χαθηκες...η Ελενα ειναι καλα;;φιλακια!!

Νατασα μεχρι να παει γυμνασιο ή λυκειο η ειρηνη..μπορει κ να αλλαξεις γνωμη!

τι κανει η μπεμπουλα;;τα κακακια;;η διαιτα;;

φιλακια σε ολες μια μια!

α!αναστασια-μπεμπουλη σε διαβαζω κ εσενα!δε σε προσπερνω!να σας ζησει η μικρουλα!αχ μη σκεφτεσαι τωρα τα παλια..ο σπυρακος σιγουρα εχει χορτασει αναδρομικα οσες αγκαλιτσες στερηθηκε τοτε!!

καλο βραδυ!!

ρε συ αν δεν διορθωνουν πια ορθογραφικα ξαναπαω σχολειο και θα σπουδασω οτι θελω !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: η καλυτερη μαθητρια θα ειμαι !!!!! :lol::lol::lol::lol:

καληνυχτα κοριτσαρες .

Καλά μιλάμε μπηκα το πρωί λέω εντάξει χαλαρά τα πράγματα στο τρενάκι και μπαίνω τώρα και βλέπω τις σελίδες :shock: Μα εισαστε εντελώς τσίου, κυριακάτικα καλέ :o:lol: Δεν παιζει να σας διαβάσω σημερα... γενικά σας έχω χάσει.. θα σας ξαναβρώ όταν θα βρίσκομαι εκεί και όποτε έχω ιντερνετ εκεί.. :twisted:

Αθηναίες αν καταφέρετε να κανονίσετε που και ποτε πριν την Πέμπτη ερχόμαστε βρε εννοείται εκτός απροοπτου φτου φτου φτου.

Δειτε το μπουκάλι αγουρέλαιο που μας έκανε δώρο η Ελαις για κάθε blog ξεχωριστά.DSC01421.JPG[/attachment:175x46fy]

post-4408-13873936302247_thumb.jpg

Kαλησπέρα μανούλες!

Είχα πολλέεεεες σελίδες να καλύψω, για να μάθω όλα τα νέα σας, τις διάβασα, αλλά -συγχωρέστε με- δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα... :oops:

Μπήκα να σας ενημερώσω για τα νέα μας. Η κοπέλα χθες το πρωί, έπαθε αποκόλληση πλακούντα και μεγάλη αιμορραγία, κινδύνευσε και η ίδια και το μωρό, ή μάλλον θα κινδύνευαν αν δε βρισκόταν ήδη μέσα στο νοσοκομείο... Της το πήραν το μωράκι με καισαρική χθες το μεσημέρι, γεννήθηκε ο ανιψούλης μας, 1500 γρ!!!! Το ψυχουλάκι μου.... Το είδα σε φωτογραφία και συγκινήθηκα τόσο πολύ... Η κοπέλα μπήκε ένα 24ωρο περίπου στην εντατική, αλλά σήμερα βγήκε και δόξα τω Θεώ είναι καλά. Το μωρούλι μας είναι στη θερμοκοιτίδα, η κατάστασή του είναι και θα παραμείνει κρίσιμη για αρκετό καιρό, αλλά η εικόνα του είναι καλή... Εκρρεμούν πολλά ζητήματα με την υγεία του, όμως το 1ο που μας ενδιαφέρει είναι να ξεπεράσει την προωρότητα, προς το παρόν.... Αυτά μέχρι στιγμής...

Σας ευχαριστώ πραγματικά για το ενδιαφέρον, θα σας ενημερώνω και στη συνέχεια και θα επανέλθω για πιο ενεργό συμμετοχή! ;)

Καληνύχτακια, σας φιλώ όλες, μία-μία!!!

KAλημερα καλημερα καλημερα!

Μητσακι ολα καλα να πανε με τη μαμα και το μωρο!

τα προωρακια ειναι μεγαλοι μαχητες στη ζωη τους!

αγαπη και τη φωνη της μαμας του χρειαζονται!

Μπεμπουλης...ακομα και εξω απο το κουτακι οπως λες και εσυ ο Σπυρος ενοιωθε οτι ησουν διπλα του!

τα καταφερε και τωρα ειναι ενα ζωηρο παιδακι!

ειμαι πολυ καλυτερα...επιτελους!

ημουν νυχτα...νυσταζω....!

καλημέρα!!!

Μιτσάκη όλα καλά να πάνε!!

Και για το μωρό και για τη μαμά και να γυρίσουν σπιτάκι τους ευτυχισμένοι

Σήμερα γινόμαστε κι εμείς θείοι

Θα πάει να γεννήσει η αδερφή του Γ

Και αύριο θα πάει να γεννήσει και η γυναίκα από

τον 1ο του ξάδερφο :-bd:-bd:-bd

Kαλημέρα!! :)

Έρη, Βίκυ, Μαρία, Αργυρούλα, ευχαριστώ μέσα απ' τη ψυχή μου για τις ευχές... Μακάρι να πιάσουν και να τα καταφέρει το μικρούλι... Έβλεπα τον κουνιάδο μου, να βουρκώνει, να φιλάει τη γυναίκα του, ενώ της έδειχνε το βίντεο απ' το μωράκι, παραλίγο να με πάρουν τα ζουμιά... Κόντεψε να τους χάσει και τους δύο... :(

Αναστασία μου, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ για το ανηψάκι χθες... Πόσο χρειάζεται την αγκαλιά της μανούλας του, αυτές τις ώρες κι όμως είναι αδύνατο... :( Είναι όμως για καλό του κι είμαι σίγουρη ότι θα χορτάσει ΟΛΗ την αγάπη του κόσμου, αν τα καταφέρει... :x Όπως χόρτασε κι ο Σπυράκος σου, ο μαχητής και μη σου πω ότι σε λίγο θα του περισσεύει κιόλας... ;) (Έλα μαμά, φιλιά κι αηδίες... Είμαι άντρας πια!!") :lol:;)

Μαρία, με το καλό να έρθουν στο κόσμο τα ανηψάκια σας!!!!! :D

Πω, πω, όσο κι αν τρέμω τα νοσοκομεία-μαιευτήρια-χειρουργεία, βελόνες κλπ, βλέποντας όλα αυτά τα μωρούλια, ανυπομονώ να φτάσει κι η δική μου η ώρα, να κρατήσω στην αγκαλιά μου τη μικρούλα! :x Μέσα σ' όλα αυτά βέβαια, τρέμω μήπως κάτι δεν πάει καλά, τρέμω στην ιδέα ότι θα φύγω για το μαιευτήριο και θ' αφήνω πίσω μου τη λατρεμένη μου... Αργυρούλα, χθες σε θυμόμουν και κόντευα να βάλω τα κλάμματα, μόνο στην ιδέα, φαντάσου να έρθει εκείνη η ώρα... :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...