Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Α οχι μανδαμ..να μας κουραζετε..εμεις πως σας πριζουμε με τα δικα μας σχολια, παραπονα. πικρες και καημους;;;;;;;..

Ιουλια πες ρε κανενα μαργαρηταρη απο αυτα που εχουν γραψει τα καμαρια σου;;; δεν μπορει..ολο και καποιο θα εχεις;;;;..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω κληροδοτω ανετα την βιβλιοθηκη μου στα αγορια μου :D:D:D:D:D

θα ειναι και κατα ευχαριστημενα :D:D:D:D:D

φανταστικη λογοτεχνια και ξερω ψωμι τα αγορακια μου :D:D:D:D:D

Χρυσααααααααααα!απειρα μαργαριταρια!νομιζω οτι μονο μαργαριταρια βλεπω!!!

δε θα πω για γραμματικη κ συντακτικο στα αρχαια,αυτα ειναι κ βαρετα!

στην εκθεση ομως;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!

θεμα-γ γυμνασιου:ρατσισμος!μιλατε στους συμμαθητες σας ως προεδρος 15μελους κ τους συμβουλευετε πώς να φερθουν σε ενα συμμαθητη τους που ηρθε απο ξενη χωρα..

αναμεσα σε αλλα..βλεπω.."κ να μη του κανετε τρακες τσιγαρα κ του λετε δεν εχω ή εχω μονο 4!!!!να του δινετε κ να τον καλειτε μαζι στις τουαλετες να καπνισετε"!!!!!!!!!!!!!!!!

θεμα-α γυμνασιου:περιγραψτε το διπλανο σας,μιληστε για χαρακτηρα,προσωπικοτητα!

η διπλανη μου ειναι χοντρη κ ντυνεται χαλια,καθολου γουστο δεν εχει.ψωνιζει απο το παζαρι κ δε φοραει αποσμητικο!!!!!!!!

κ ηθελε η μαθητρια να διαβασει κ την εκθεση της στην ταξη!!!!!!!

θεμα:α γυμνασιου:συμβουλες υγιεινης διατροφης σε φιλο

να πας να κανεις λιποαναρροφηση!!!!!

κ ποοοσα αλλα....!!!αμετρητα σας λεω!!!τα διαβαζω στον χ.καμια φορα κ λυνεται στο γελιο!!

καλε 6500!!!!!!!κ ποιος το εχει αγορασει;;οχι πειτε,εσεις θα τα δινατε τοσα λεφτα;;;;;;;;;;!!!!!

Αχ Ιουλια =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

θα με κανεις να πνυγω με το μηλο...

:lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ ειναι απαιχτα...αλλα δειχνει και ποσο σκληρα μπορει να γινουν τα παιδια ωρες ωρες!!!!!

Κανω μπαμιες τωρα στην κατσαρολα την οποια μεταθα βαλλω στο φουρνο...

Ιουλια ακομα γελλαω....

Αφρο δυστυχως το επιπεδο της νεολεας οσο παει κ πεφτει...

κ γνωστικα κ συναισθηματικα..οταν ημουν μαθητρια τιποτα δεν ηταν ιδιο,ενταξει εχουν περασει κ 12 χρονια,αλλα παλι..

φταινε πολλα,για το γνωστικο το εκπαιδευτικο συστημα που πλεον επιβαλλει να μην διορθωνουμε ορθογραφικα λαθη!ερχονται απο το δημοτικο κ γραφουν τα ρηματα με ο τα ι,η,υ,δε το συζητω..δεν ξερουν να συλλαβιζουν..κ στο γυμνασιο σου λενε"μη δινεις σημασια"!!κ θα βρεις κ τον μπελα σου αν το κανεις γιατι ειναι παρανομο!!!!

οι γονεις επισης..τί να σας πω..η πληρης αδιαφορια..υπηρξε γονιος που τον καλεσαμε επειδη ο γιος του,α γυμνασιου καπνιζε στο σχολειο,κ μας ειπε"καλα κ για αυτο με φωναξατε κ θα αργησω στη δουλεια;"!!

υπαρχει μητερα που προωθει την κορη της καλλιτεχνικα,β γυμνασιου,κ θα παρει μερος σο"ελλαδα εχεις ταλεντο"..το κοριτσακι το εχει κανει ψωνιο,καμια δε το θελει για παρεα,κ η μαμα βαζει τη γιαγια να το πηγαινοφερνει σχολειο μη τυχον κ συναναστραφει με κανεναν..κατωτερο!!

απουσιες..παιρνω τηλ.κ πραγματικα παρακαλαω τους γονεις να ερθουν να δικαιολογησουν γιατι το παιδι θα μεινει κ αυτοι με γραφουν!!

καθε μερα μετραω απουσιες του τμηματος που ειμαι υπευθυνη κ τρεχω πισω απο οσους κινδυνευουν κ λεω,λεω,λεω,λεω,λεω..

φταινε οι γονεις,φταινε κ οι εκπαιδευτικοι,αλλα τα παιδια εχουν απαξιωσει τα παντα..ακομη κ αυτα που ειναι επιμελη,το κανουν απο φοβο..δεν εχουν γενικα δικη τους αποψη,κινητρα,ιδανικα..

κανουν αποχη επειδη δεν υπαρχουν λεωφορεια για μαθητες κ λενε μερικα"εγω γιατι να κανω;αφου δεν παιρνω λεωφορειο!"

τις προαλλες για να χασουν μαθημα μπηκαν στο σχολειο κυριακη βραδυ,εσπασαν λουκετα,εκοψαν καλωδια με αλυσοπριονο,χωρις να κατεβασουν γενικο,ευτυχως επεσε η ασφαλεια,ρημαξαν καγκελα..κ ολα αυτα για να χαλασουν τον εγκεφαλο του λεβητα κ να χασουν μαθημα λογω κρυου!!!κ ειναι γυμνασιο!!!

τιμωρηθηκαν ολοι με 5ημερες αποβολες,θα χασουν τη χρονια..αλλα τί να το κανεις;;;στο συλλογο που εγινε καταλαβαινες οτι κ αυτα δεν καταλαβαιναν τη σοβαροτητα οσων εκαναν..

αφηστε τα..χαλια μαυρα..ευχομαι τα παιδια μας να ζησουν σε ενα καλυτερο κ πιο ανθρωπινο περιβαλλον..

Η τούρτα ήταν από τη Νίκη Καβαδάτου που κάνει τέλεια γλυκά!!

Είχα πάρει μπισκότα για τη βάφτιση της Φαίδρας

Μένει και λίγο παραπάνω από μένα :mrgreen:

ιουλια !!!! :o:o:o:o

12 χρονια δεν ειναι πολλα για τοσεσ αλλαγες .....

τωρα καταλαβαινω μια φιλη μου που ειναι δασκαλα σε δημοτικο και λεει οτι στο γυμνασιο ξεφευγουν ΟΛΛΑ !!!

ορθογραφικα εκανα και εγω ....(κενα απο δημοτικο για σοβαρουσ λογουσ) αλλα οι εκθεσεισ μου ηταν αψογες ...μια καθηγητρια μου την εστειλε στο υπουργειο ηταν τοτε το θεμα για την κλωνοποιηση και απο καθε ταξη στελνανε μια ...

οκ κανανε διαφορα παιδια "αταξιες" αλλα οχι ετσι !!!

Ε ρε Ιουλια....τι τραβας και εσυ..

ρε παιδι αομως τετοιου ειδους προβληματ ακριβουν και καποια αλλα..πχ εγω εχω δυσλεξια..και το ειχα ανακαλυψει στο γυμνασιο..οπως επισης και στο γυμνασιο εμαθα ορθογραφια γιατι αρχησα να κανω αρχαια αλληνικα..επειδη ηρθα στην Ελλαδα 9 ετων ουσιαστηκα γραμματικη εμαθα στο γυμνασιο..

Τα βλεπω και απο υτην κουνιαδ αμου που κινηγαει τους μαθητες γυμνασιου να διαβασουν..

ρε παιδια ελεος ομως...

ΟΚ εγω δεν τρελαινομαι να μου φερνουν τα παιδια μου βαθμους..γιατι απο την εμπειρια μου πιστευω οτι το σχολειο καθαυτο δεν εχει να τους προσφαιρει γνωσεις γι ατην ζωη τους...

αλλα θελλω να ειναι καλληεργημενα και μορφωμενα..να τους αρεσει το διαβασμα..και να μαθαινουν κυριως απο τα βιοματα τους..

πιο πολυ με ανισυχει η ολοενα αυξανομενη βια που εντοπιζω στα σχολεια παρα το ουσιαστικο μορφωτικο επιπεδο του σχολειου....που πιστευω οτι οι γονεις εχουν το μεγαλυτερο επιπεδο ευθυνης γιατι ουτε ελεγχουν τα παιδια ουτε τους παρακινουν να ασχοληθουν με ουσιαστηκα θεματα..

ναι το παραδεχομαι και το καταλαβινω..δενε χουν χρονο δουλει ααγχος κλπ κλπ..αλλα μερικοι απλα αδιαφορι..ερχονται και βλεπουν τηλεωραση κλπ και αδιαφορουν τι κανει το παιδι τους στο δοματιο του, που πηγαινει..με τι φιλους συναναστρεφεται..αν εχει προβληματα...

αντε μη πω πολλα παω να βαλλω τις μπαμιες στο φουρνο

Τι λες ρε Ιουλία;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τόσο χάλια;;;;;; Για όλα φταίνε τα λάθος πρότυπα που προβάλλει η τηλεόραση...Όταν τα παιδιά βλέπουν ότι οι σπουδές τους δεν θα τους εξασφαλίσουν δουλειά και χρήματα και βλέπουν ΜΟΝΟ τα ξέκωλα να προβάλλονται, αυτά τι θα κάνουν;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Συν τοις άλλοις, οι γονείς είναι αδιάφοροι...

Αν κι εγώ πιστεύω ότι φταίει ότι πλέον τα παιδιά έχουν τα πάντα..Όλα τους προσφέρονται απλόχερα, οπότε γιατί να κοπιάσουν;;;;

Αν δεν έχουν ζήσει δύσκολα και δεν έχουν πεινάσει, δεν εκτιμούν....

Δεν ξέρω τι να πω ρε συ......Εγώ τελείωσα πριν 9 χρόνια το λύκειο....Νομίζω ότι έχουν περάσει 20... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Κορίτσια, άσχετο με αυτό που συζητάμε...

Η Ιωαννίτσα μου έχει 3 μέρες που δε θέλει να την ταϊζω εγώ...Θέλει να τρώει μόνη της...Της δίνω μια μπουκιά και μετά μου αρπάζει το πιρούνι και μου λέει "Α φάω μόνη μου"...Και αν δεν της το αφήσω, σφραγίζει το στόμα και δεν τρώει.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Κάθε μέρα τρώει και καλύτερα..Χωρίς να λερώνεται ιδιαίτερα...

Όμως εγώ στενοχωριέμαι... :(:(:(:( Νιώθω ότι δε με χρειάζεται..Δε με έχει ανάγκη.... :cry::cry::cry::cry::cry: Μεγάλωσε το αστεράκι μου....Μόνο μπάνιο πλέον με αφήνει να την κάνω... :?:?:?:?:? Τελικά να χαίρομαι που θέλει να κοιμάται μαζί μου;;;;;;; :?:?:?:?:?

Χρύσα τις μπάμιες γιατί τις βράζεις;;;; :roll::roll::roll::roll: Εγώ κατευθείαν στο φούρνο τις βάζω και γίνονται σούπερ.... ;););)

Χρυσα ακομα να τις βαλεις στο φουρνο;;!!!!

αλλη ιστορια η δυσλεξια!!ΟΛΑ πια εχουν χαρτι για δυσλεξια!!κ φυσικα κανουν μπαμ οι περιπτωσεις αυτες!!

ομως,στα προφορικα δε δικαιολογειται!!ενταξει,μη μου γραφεις σωστα,ετσι κ αλλιως,δε θα σε διορθωσω..

αλλα να μην μπορεις προφορικα να μου απαντησεις με μια σωστη απλη προταση;;σε νεα ελληνικα!!!!

σε νοηματικη ερωτηση,οχι γραμματικης φυσικα!!

για μαθητες που ηρθαν τωρα απο αλλη χωρα,δε βαζουμε για 2 χρονια βαθμο σε γλωσσικα μαθηματα..!

γενικα,απο αυτα που βλεπω,οι γονεις ή θα ειναι πολυ πιεστικοι ή τελειως αδιαφοροι..

εχει τυχει μητερα,ασχετης δουλειας,να ειναι πανω απο το κεφαλι μου,να αναλυουμε το διαγωνισμα του γιου στην οδυσσεια,να θελει να της ΕΞΗΓΗΣΩ,οχι απλα να πω,τις σωστες απαντησεις,κ ουσιαστικα να καθομαι να ξανακανω παραδοση μαθηματος για να καταλαβει το μαθημα εκεινη!!!!

αλλη μανουλα ηρθε να μου πει να ξαναπαραδωσω παρακειμενο κ υπερσυντελικο στα αρχαια γιατι ΕΚΕΙΝΗ δε το πολυκαταλαβε κ θελει λιγο χρονο μεχρι να παμε παρακατω!!το παιδι ελεγε"βρε μαμα,αφου στα ειπα στο σπιτι!"!!

αλλοι παλι στην κοσμαρα τους!ελεγα σε μια μητερα οτι ογιος της δε φερνει ποτε τετραδιο στο σχολειο,κ εκεινη επι 10 λεπτα,οσο κρατουσε το διαλειμμα μου ελεγε"μα εχουμε τετραδια στο σπιτι!!!"!!!!!!

τί να πεις τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;οχι τί να πεις!!!εγω απλα χαμογελαω κ συνεχιζω να μιλαω..μονη μου οπως καταλαβαινω πολλες φορες!!

εγω γιατι κανω μπαμιες στη χυτρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!

χαχαχαχ..Γωγω πρωτα τις κανω στην κατσαρολα και στο τελος τα χωνο στο φουρνο μαζι με την κατσαρολα, ετσι αρεσουν στον αντρα μου τι να πω..και εγω κατευθειαν στο φουρνο τις εβαζα αλλα ο καλος μου λεει οτι ετσι γινονται ποιο ζουμερες..τι να πω..

Ρε συ γωγω μεγαλωνουν τα παιδια..μη στεναχωριεσαι απο τωρα..τι θα κανεις οταν σου πει ..μαμα φυγε θελλω να διαβασω μονη μου..η ακομα χειροτερα..μαμα θα βγω σημερα και δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω..... :!::!::!::!::!:

Ιουλια μου δεν ξερω...κανονικα τα δυσκεκτικα παιδια εχουν συγκεκριμενς δυσκολιες..

πχ εγω σε μαθηματα οπως η Ιστορια και η Λογοτεχνια - εκριβως επειδη ειχαν αρκετα προφωρικα ημουν πολυ καλη...

κυριςω δε στην Ιστορια που ηταν η μεγαλη μου λατρεις...δεν διαβαζ ατο μαθημα γιατι ηθερα το γεγονος απο πριν και επειδη διαβαζ απολλα ιστορικα μυθηστορηματα και μου αρεσε ιδιαιτερα να αντιπαραβαλλω γεγονοτα και να διαβαζω την "μυθοπλασια " πισω απ το γεγονος ηξερα παντα περισσοτερα απο τους συμμαθητες μου..αλλα δυσκολευομουουν να οργανοσω τις σκεψεις μου..

κυριως δε η ιστορια δεσμης με τον τροπο που διδασκονταν σαν καθαρη αποστηθιση πολυ με εκνευριζε..

ακριβως Χρυσα μου!!!η δυσλεξια αφορα συγκεκριμενες μαθησιακες δυσκολιες,γραφη,αναγνωση!

δεν κανει λιγοτερο εξυπνο καποιον!ισα ισα!

ο αινσταιν ηταν δυσλεκτικος!δε νιμιζω να μην ειχε φαντασια!!!

οταν ομως το παιδι δε σου απαντα σε ερωτηση τυπου"πώς ενιωθε η Μαρια την πρωτη ημερα στο σχολειο;;"

κ ξαναπροσπαθεις κ του λες"ενιωθε φοβο,αγχος,λυπη,χαρα"

κ αυτο παλι δεν απαντα...εεεε!!ειναι προσβολη για τη νοημοσυνη καθε ανθρωπου να ισχυριζεται οτι φταιει η δυσλεξια!!ειδικα οταν αμεσως μετα γελαει κ δε δειχνει να ντρεπεται,καταλαβαινεις οτι δεν ειναι οτι κολλησε απο το αγχος του!

που σιγα δηλ.το αγχος που προξενω στα παιδια μεσα στην ταξη!!!

επισης..εγω δεν τραβαω τιποτα..θεωρω οτι αυτη ειναι η υποχρεωση μου..δεν ειμαι στο σχολειο κ δεν πληρωνομαι για να πινω καφε κ να μπαινοβγαινω στις αιθουσες.."δουλεια"μου ειναι να προσεχω τα παντα,οσο μπορω,που αφορουν απουσιες,ψυχολογια,μαθηματα,εντασεις,προβληματα αλλα κ χαρες..να ειμαι εκει,να ακουω,να συμβουλευω,να λυνω κ οχι να μπερδευω..

κ στο τελος της ημερας γυριζω σπιτι μου στην οικογενεια μου..κ τα ξεχναω κ κραταω τα καλα μονο..γιατι κ αυτα ειναι πολλα!!

τα παιδια ειναι τα μονα θυματα..

EXV λυθει στα γελια!

δεν παιζεστε!

ΟΣΟ για τα παιδια....

διπλα απο το πσιτι εχω δημοτικο και απεναντι λυκειο...

στο δημοτικο τα κοριτσακι ειναι ντυμενα ολα ΑΝτωνελλα απο την γνωστη Παττυ και τα αγορια Ματιας απο τον γκομενο της αντωνελλα.

λογικα θα ετοιμαζονται κανα 2ωρο πριν πανε σχολειο...

τι ανιδιατσικο στορυ αυτη η παττυ!

τι μηνυματα ερνα στα παιδια που καταλαβαινουν....

η Μ-Ι χορευει με τα τραγουδια...τα εχει μαθει απο τις ανηψιες μου...

στο δε λυκειο...το μινι στο κ%%^ο!

το τσιγαρο οσο δεν παει...

και υποτιθεται ειμαστε...μικρη κοινοτητα και ολα μαθαινονται....!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ειδα φως και μπηκα :lol::lol::lol::lol:

θα πρωτοτυπησει το ρυζακι...δεν θα βρασει πολυυυυυ :lol::lol::lol: δηλ.δεν θα πω πολλα...

τι μου κανετε αγαπες μου ομορφες???????

στελνω σε ολες εναμεγαλο φιλακι...

και θα συμφωνησω με τη γωγω...με διαβαζετε ή δεν με διαβαζετε όλες...εγω απο το τρενακι δεν κατεβαινω...εδω θα μεινωωωωωωωωωω ... :D:D γιατι σας παω πολυ όλες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ας ειμαστε ολες διαφορετικες...το μαμμυ ειναι μια μικρη όμορφη κοινωνια...αλλα ολες μας εχουμε ενα κοινο....ειμαστε λιγοτερο η περισοτερο κουκουβααααααααγιες...και στα δυσκολα η μια στηριζει την αλλη...

να χετε ενα ομορφο βραδυ....

Εγω παλη το βλεπω απο τα ανυψια μου..οσχι τοσο απο τα αγορια που τα περισσοτερα χεστηκαν και ασχολουνται περισσοτερο με ποδοσφαιρο μουσικη κλπ κλπ..αλλα τα κοριτσια με εχουν αφισει αναυδη..πιο πολυ γιατι;;;..παλια τα κοριτσια ειχαν ονειρα ανεξαρτητοποιησης..να βρουν μια δουλεια, να ταξηδεψουν να σουδασουν να χαρουν τη φοιτητικη ζωη..στα χρονια μου ετσι..

εμεις λυσσγαμε να περασουμε σε καποια ενδιαφερουσ ασχολη που να σου εξασφαλησει εκτος απο μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση και ωραια χρονια...λεφαμε θα κανουμε Ερασμους, θα ταξηδεψουμε στην Ευρωπη..θα κανουμε διακοπες στην Αλλονισσο και στα κουφονυσια...πηγαιναμε καμπινγκ "τα χιλια αστερια", καθομασταν με τις ωρες στην παραλια..στις διακοποπες καναμε φιλους οπωσδηποτε και το πρωτο μας μελημα δεν ηταν να κανουμε σεξ με οσους περισσοτερους γινοταν..αλλα να εχουμε "αγορι" η κοριτσι"

στο σχολειο ελαχιστες ηταν εκεινες που δεν τυρουσαν τον κανονα " μαθητικη στολη" κοινος Τζιν, φουτερ μπουφαν και αθλητικα φιλα...κοινος ειμασταν σχεδω ολοι ντυμενα ιδια..με τις ιδιες φουτερ φορμες αντιντας με το "λουλουδι " απο πισω...

Τωρα βλεπω τις ανυψιες μου....πιο πολυ ενδιαφερονται για γκομενοδουλιες παρα για τα μαθηματα..και τις ρωτας τι θα κανεις στη ζωη σου ρε παιδι μου..και σου απαντανε..κομμωτρια, αισθητικος, νηπιαγωγος.....

δεν εχω τιποτα με αυτα τα επαγγελματα...οι καλυτερες μου φιλες ειναι..αλαλ λειπει αυτο το σπιρτο..η φιλοδοξια..ασε που δεν εχουν διαβασει ουτε ενα κομιξ στη ζωη τους..για λογοτεχνια μη μιλησω

Καρολ ευτυχως που δεν ειπες πολλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλια στο παπι....

κατι ακομα ηθελα να πω..αλλα ξεχασα..αλτσχαιμερ λεμεεεεε

επαθα ενα σοκ...επαιζε η λαλια ! γυρω γυρω απο την τραπεζαρια και ξαφνικα ακουω ενα θορυβο δυνατο..επεσε ενα διακοσμητικο πανω σε ενα επιπλο και μετα ευτυχως εσκασε στο χαλι...ευτυχως που για κλασματα δευτερολεπτου η μικρη μου ειχε ερθει διπλα μου...για χιλιοστα,,,την γλιτωσε...το σκεφτομαι και τρελαινομαι... :(:(:(:(:( αν της επεφτε στο κεφαλι...ηταν πολυ βαρυ..εγω φταιω γιατι ειχα στηριξει μια φωτο που χε χαλασει η κορνιζα ...και καπως κουνηθηκε και επεσε... :twisted::twisted::twisted::twisted: ειμαι πολυ χαζηηηηηηηηηηηηηηη...ευτυχως ολα καλα....

το βιβλιο κανει θαυματα ...τρωει ψαρι !!!!!!!!!!!!!!!!

ρε καρολ τι τα θεσ τα διακοσμητικα!!!!????καταχωνιασετα .

απο μια αποψη λεω ...καλα που δεν εχω κοριτσι :lol::lol::lol::lol:

και ευχομαι τα αγορακια μου να μην γινουν αλητακια ...αλλα αυτο ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης.

Γενικά, είναι λίγο "κουραδίτσα" κινητικά σαν τη μάνα της..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφού τώρα που ξέρει και ανεβαίνει τα σκαλιά, κάθομαι από πίσω της και παρόλα αυτά μου ζητάει να την πάρω αγκαλιά γιατί "κουάστκε"..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι να κάνω η έρημη μάνα με την κοιλιά στο στόμα;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα!!!!Γωγουλα μου εσυ ΣΕ αποκαλεσες κουραδιτσα κ εγω το επανελαβα! :lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...