Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

γι'αυτο ελεγα κ εγω να μην φτιαξω κατι "μονιμο"...για την αθανατη ελπιδα! :D

Κι εγώ έτσι έλεγα Αναστασία όταν μέναμε στο άλλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και τελικά ναι!!!!! Φύγαμεεεεεε!!!!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

και όλα θα πάνε καλύτερα~!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Α ναι!!Τα στρουμφακια τα συμπαθω!!!!Αν και ειναι γκευ οπως ειχε πει..Η Αφρο?Νομιζω! :lol:

Λαλα τι να μας κανουν 80 εκ???ουτε την ΑννΥ μονη της δεν καλυπτουν!Φανταζεσαι να κοιμηθουμε εκει οι 2 μας? :lol::lol::lol:

Καλα η Χριστιαννα ειναι σκετη γλυκα!Μαλλον λεει στο παιδακι καποιο πολυ πετυχημενο ανεκδοτο!!!!!

Η τουρτα???Ενα θα πω...Κριμα που δε ζεις κοντα!!!! :lol::lol::lol:

Μπραβο βρε κοπελα μου!!!!!!

εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!διαβαζω κ εγω για την τουρτα κ τα γενεθλια κλεω θα αρχισει τωρα αυτη να γραφει ο,τι της κατεβει!!μετα ειδα οτι υπηρχε κ συσχετισμος!!!!

τί τουρτα εφτιαξες;;;;θελω γλυκοοοοοοοοοοοοοοοο!!

Αναστασακι ο γιωργος ειναι απο το πρωι στους γονεις μου,εξου κ χαζευω ολη μερα!!ειχα γυναικα για γενική σημερα,οποτε,δε γινοταν να ειναι σπιτι..επιπλεον,η πεθερα μου εφυγε εκδρομη στην Αθηνα,οποτε θα κοιμηθει σημερα στους γονεις μου,το πρωι θα τον κρατησει ο αδερφος μου,το μεσημερι θα γυρισει νωρις η μαμα μου λεει κ σχολωντας θα παω να τον παρω....

ελπιζω να τη βγαλει καθαρη ο αδερφος μου,γιατι ο γιωργος σιγουρα μια χαρα θα περασει!!!!

Λαμπρινηηηηη!!δε της φτανει το κρεβατι!!τα 80 εκ. πλατος ειναι λιγα για 2 ατομα..του γιωργου του εκανα 1,20 πλατος κ ισα που χωραμε ανετα μαζι!!σκεψου οτι πρεπει να εχει κ περιθωριο για σβουρες!!!χα χα χα!!

Η χριστιαννα ειναι μια κουκλιτσα!Πανεμορφο κοριτσακι!!να τη χαιρεσαι κ..συντομα να της χαρισεις ενα αδερφακι!!θα σε κολλησουν οι αλλες εγκυουλες εδω μεσα γκαστριτιδα!!!

καλε τί χρυσοχερα εισαι;;;;εργο τεχνης η τουρτα!!μια εσυ κ μια η αναστασια που τρωει τωρα τουρτα...θα κατεβω να παρω σοκολατινες μου φαινεται!!!!

βρε τα στρουμφακια εχουν το τραγουδακι"λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα"..καταλαβες ποιο λεω;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!

γιατι ενω δε μου εμφανιζει καμια φωτο στο μαμυ,μου εμφανιζει μονο της Λαμπρινης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;σοβαρα τωρα!!!

παω να βρω γλυκο!!

Πχ Η ΡΕΑ της Αρτζι ανεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού από μωρό, η Ιωάννα τώρα έμαθε...Να κατέβει δεν μπορεί... :?:?:?:?:?:?

ναι αλλά εμείς κάνουμε και άλλο: ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΛΕΣ!!!! εσείς? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασια δε στα λεει καλα η Αφρο για να μη σε πληγωσει!!!!

Της ανηψιας σου το παιδι θα σε εχει...Γιαγια!!! :lol::lol::lol::lol: (παρα-γιαγια!)

έτσι μου είπαν και μένα :?:? μάλλον αυτό ισχύει!!! :?

Θούλη εύχομαι στο τέλος ΟΛΑ ΚΑΛΑ να είναι :x:x

Χρονια πολλα για τα μισογενεθλια σας!!!αυριο ομως δεν ειναι;;;;;;;;;;;;;;νομιζα 28..θα δω το τικερακι σου!!χα χα!!κ ξανα χρονια πολλα φυσικα για τον Α. !!!

3 δευτερολεπτα εε!!!!!!!!δε σου φανηκε παντως!!!!!!

ρε τουλ. κανονιστε να ειστε συντομα καλυτερα να ερθετε!αντε,δε θελω να βρωμισει το σπιτι!!χου χουχ ου!βαρεθηκα τα χα κ τα χι!

εμενα πάλι τα παιδια της ανιψιας της,φωναζουν τη μαμα μου θεια κ τον μπαμπα μου θειο!!!

κ ο γιος του ξαδερφου μου,οταν ηταν 7,τον ρωτησε ενα παιδακι στη θαλασσα τί με εχει κ ειπε"παραθεια"!!!!!μαλιστα του το εξηγησε"πώς λεμε προ γιαγια"!!εγω ειχα μεινει καγκελοοοοοοοοο!!!

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ! :D

Αναστασι το ζητημα ειναι να αποκοιμιεσαι μαζι με την ΑννΗ και μετα να φευγεις !

Τι να σας πω ο καθενας ξερει τις δικες του αναγκες αλλα οσο χωρο εχουν τα παιδια τοσο απλωνονται . Το δικο μας κρεβάτι ειναι 2χ2 αλλα δεν μας χωραει και τους τρεις γιατι οταν ερχεται η Χριστιάννα κοιμαται καθετα και μεις εχουμε τα κεφαλια πανω στο κομοδινο μπας και γλιτωσουμε καμια κλωτσια!!!! Το δικο της ειναι 80 εκ φαρδος και δεν της βαλαμε καν προστατευτικο καγκελο , δεν επεσε ποτε .

Αααα τωρα καταλαβα λε Λακι Σταρ !!! Πολυ μου αρεσουν τα στρουμφακια !!!

Τι γλυκο εχεις ???

α Λαμπρινη..εχω ενα πολυ ωραιο γλυκο!!το λενε..αερα κοπανιστο!!!!περιμενω να ξυπνησει ο χ. μπας κ παραγγειλουμε καμια κρεπα,γιατι βαριεμαι να φτιαξω..κ δεν εχω κ μερεντα!!!!!

για το κρεβατι..συμφωνω με το απλωμα,αλλα ο γιωργος απο τοτ που του καναμε μεγαλο,κοιμαται καλυτερα,ενω στην κουνια..απλα δεν κοιμοταν!κ το δικο μας..δε βολευοταν ,γιατι 2μετρα δια 3..εεεεεεεεεε!λιγο του επεφτε!!

xaxaxa!!!εχω φατσουλες αλλα ωραια ειναι κ τα χαχαχα!!!

Ιουλια λες πολλα κ θα κατι θα ξεχασω! :lol:

Στις 28 ειναι τα μισογενεθλια αλλα χθες θα ηταν εδω ο Α! ;) Τι τουρτα να εφτιαξα εγω?Μαντεψε!Παντως δεν εκανα ζαχαροπαστα!

Οκ θα ερθουμε!Ποτε?Ξαναθυμιζω τα μικροβιακια μας!Προκαλεις την τυχη σου...

Τριτη?Τεταρτη??Πεμπτη?(θα πηγαινα στη Νατασα αλλα ειναι νωρις λογω μυξας!)Ε μετα θαβρωμισει το σπιτι σου! =))

Καλα αυτα με τις συγγενιες...Δεν ξερω αν υπαρχουν τιτλοι αλλα θειος ειναι ο αδερφος η ξαδερφος των γονιων...Μετα ειναι..."παππους"...Οχι ακριβως αλλα...Καταλαβατε....

Δεν εκανε και κακα ακομη! :lol::lol:

Πωπω ο Γιωργος θα αλλαξει τοσες "ντανταδς"!Μπιλιες θα τους κανει! :lol:

Λαμπρινη μου,...Να κοιμαται κ να φευγω...Αλλα αν χρειαστει να μεινω???

Κ αν φυγω αλλα θελω σαν τρελλη να γυρισω λογω...ροχαλητου??? :lol: Μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα!!!!

Λαλα πολυ ωραίο το κρεβατάκι...Το έχω δει αυτό στα ΙΚΕΑ αλλά σε μαύρο....Ρε ήθελα κουνουπιέρα...Πως μπαίνει σε αυτό;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Κορίτσια το κρεβατάκι θέλω να το πάρουμε το συντομότερο δυνατό πριν έρθει η μπέμπα και νιώσει η Ιω ότι το νινί της "κλέβει" την κούνια και αφετέρου όταν ξυπνάει να κοιμάμαι δίπλα της μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος...Να κόψει το κρεβάτι μας πριν έρθει η αδερφούλα...Πολλά ζητάω ε;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:? Α, και να κόψει και την πιπίλα.... :lol::lol::lol:

Αρτζι όχι..Ούτε Κινεζούλες κυνηγάμε... :lol::lol:

Κορίτσια η Barbie έχει πολλά δωμάτια...6-7...Δύο μου αρέσουν....Θέλω να πάρω κρεβάτι και μια βιβλιοθηκούλα...Σαν ραφιέρα...Πως να το πω... :?:?:?:?

Μαράκι θα σε καλέσω να κοιμηθείς κιόλας αν τελικά το πάρουμε....

Όσο για σπίτι σε καμια 5 ετία μας κόβω......Εκτός αν κερδίσουμε το τζόκερ... :lol::lol::lol::lol:

Ιουλία τόσο μεγάλο κρεβάτι ο Γ;;;;; :o:o:o:o:o:o Μια χαρα.....

Αναστασία εσύ μου είπες ότι είναι ψηλό το κρεβάτι που λατρεύω για την Ιω;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Ναι και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν το παίρνω...Ασχέτως κόστους..Θα έκοβα το λαιμό μου να το αγοράσω.... :lol::lol::lol::lol:

Α, Λάλα κούκλα η Χριστιάννα ρε....Πανέμορφη!!!!!!Εντωμεταξύ πολύ πιο αδύνατη με το κοριτσάκι που έχεις στο άβαταρ....

Και η τούρτα θεϊκή...Φτιάξε και μια για τα γενέθλια της Ιως μου και στειλτην.... :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια τα γενέθλια μας είναι κανονικά 11/4, αλλά σκέφτομαι να τα κάνω ή 2 ή 3/4....Μη γεννήσω τότε....Καλά δε σκέφτομαι;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Αναστασία τώρα που το θυμήθηκα....Κουραδίτσα εμένα λες;;;Και γιατί παρακαλώ;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Γιωτίνιιιιιι φιλιά μωρό μου... :x:x:x

εμεις στα τρικαλα δεν αλλαζουμε τισ ιδιοτητεσ των σηγγενων ....να σας το εξηγησω η γιαγια και ο παππους ειναι οι γονεισ των γωνιων μας η προ γιαγια και ο προ παππους οι γονεις τουν παππουδων μασ ...ως εδω καλος ?

οταν καποιος ειναι θειος δεν αλλαζει καποια στιγμη γιατι μεγαλωνει η οικογενεια του να γινει παππους για τα ανιψια του ....πχ η αδερφη του μπαμπα μου ειναι θεια μου ,θεια ειναι και για τον Μανωλη και οχι γιαγια ,γιαγιες του ειναι μονο οι γονεις των γονιων του .

Γωγω εγω σου ειπα καλε για το υψος!!μη μου παρει κ τη δοξα η ψηλη!!χε χε χε!!!

εντερ!

Αναστασια να ερθετε..ή τριτη ή πεμπτη..!!οι μυξουλες δε μας πειραζουν!!αρκει να μη βηχετε!!αντε,με προβληματισατε κ εμενα!!!

θα σε παρω αυριο στο κινητο,κ αν δεν εχεις σημα,θα σε στειλω μηνυμα!θα σε παρω απο το σχολειο,οταν θα εχω κενο,γιατι αν γυρισω σπιτι,παλι θα το θυμηθω βραδιατικα!!

τουρτα....ξερω καλε!!ειδα ενα θεμα που το εγραψες!να κανω πώς δεν ξερω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!χο χο χο χο!!!!

Αφρο συμφωνουμε με το συγγενολογιο λοιπον!!!κ εμεις ετσι το ΄χουμε..αλλα δεν ισχυει αυτο παντου..

δεν ειπατε πολλα..κ εχω να διορθωσω πολλα γραπτα...

εδω θα ειμαι..γραψτε εσεις!!

εμεις στα τρικαλα δεν αλλαζουμε τισ ιδιοτητεσ των σηγγενων ....να σας το εξηγησω η γιαγια και ο παππους ειναι οι γονεισ των γωνιων μας η προ γιαγια και ο προ παππους οι γονεις τουν παππουδων μασ ...ως εδω καλος ?

οταν καποιος ειναι θειος δεν αλλαζει καποια στιγμη γιατι μεγαλωνει η οικογενεια του να γινει παππους για τα ανιψια του ....πχ η αδερφη του μπαμπα μου ειναι θεια μου ,θεια ειναι και για τον Μανωλη και οχι γιαγια ,γιαγιες του ειναι μονο οι γονεις των γονιων του .

KAI EMEIS ETSI TO EXOUME!!

Γωγω εγω σου ειπα καλε για το υψος!!μη μου παρει κ τη δοξα η ψηλη!!χε χε χε!!!

εντερ!

Αναστασια να ερθετε..ή τριτη ή πεμπτη..!!οι μυξουλες δε μας πειραζουν!!αρκει να μη βηχετε!!αντε,με προβληματισατε κ εμενα!!!

θα σε παρω αυριο στο κινητο,κ αν δεν εχεις σημα,θα σε στειλω μηνυμα!θα σε παρω απο το σχολειο,οταν θα εχω κενο,γιατι αν γυρισω σπιτι,παλι θα το θυμηθω βραδιατικα!!

τουρτα....ξερω καλε!!ειδα ενα θεμα που το εγραψες!να κανω πώς δεν ξερω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!χο χο χο χο!!!!

Αφρο συμφωνουμε με το συγγενολογιο λοιπον!!!κ εμεις ετσι το ΄χουμε..αλλα δεν ισχυει αυτο παντου..

δεν ειπατε πολλα..κ εχω να διορθωσω πολλα γραπτα...

εδω θα ειμαι..γραψτε εσεις!!

καλό κουράγιο!!

Αχ..ποσα γραψατε παληηηηη...

απαπαπ..πολυλογουδες...και λειπει και η Καρολινα!!

]λαλα κουκλα η Χρισνιαννα...πολυ κουκλα!!!

Ιουλια παρτι ανιμαλ μου εσυ..τελειςο ο μικρος με τη στολη!!!

Θουλιτσα μου με το καλο και καλα αποτελεσματα...

θελλω να σε παρω τηλ καποια στιγμη αλλα να δω ποτε θα βρω χρονο και να μην ενοχλω

Παιδια εσκασα στο φαη..τοσες μερες δεν μπορουσα να φαω σαν ανθρωπος επειδη μου πονουσε το αυτι μου και σημερα πηγαμε ταβερνα με τον αδελφο μου και την κοπελα του και εσκασα..και κατα εναν περιεργο λογο δε με πειραξε τιποτα..πρεπει να τροω καθε μερα σε ταβερνα μου φαινετε..

ρε παιδια ανακαλυπτω οτι εχω τα απιστευτα πραγματα..τι θα τα κανω ολα αυτα;;;..πχ εχω παρα πολλες πετσετες...αν και μερικες φορες νομιζω οτι δ εμου φτανουν...και παρ απολλα σεντονια...ωχωχωχ..

Αφρο κατι ηθελα να σου πω αλλα το ξεχασα..θα σ επω στο τσατ μετα αμα το θυμηθω..

Αρτζ να πω την αμαρτια μου υπηρχαν παντα δυο κυριοι λογοι που θα ηθελα να εχω ενα κοριτσακι...για να της κληροδοτισω τα καλα και επωνυμα ρουχα και κοσμηματα μου..και φυσικα τα αμετρητα βιβλια μου..γιατι ΟΚ ο Φοφο και ο Γιαννακης θα διαβασουν καποια βιβλια..αλλα δε θα διαβασουν και τις μαγησσε ςτης σπυρνης η τα βαμμενα κοκκινα μαλλια....ουτε το ο θεος των μικρων πραγματων και το 7 θαλασσες και 13 ποταμια..

ξερω ξερω μη βαρατε...αλλα εκ βαθεων θα ηθελα κοριτσακι γι'αυτους τους λογους...για ολους τους αλλους θελλω αλλο ενα αντρακι..ζουζουνιαρικο..

ασε που τωαρ τελευταια σε οσους εχω πει..περιχαρης εγω- οτι ειναι δευτερο αγορακι..ακουω το κορυφαιο....ααααα...δεν πειραζει..το τριτο θα ειναι κοριτσι :evil::evil::evil::evil::evil::evil: ....

τι να πεις..

καλα να ειμαστε την υγεια μας να εχουμε

Φιλακια..παω να συνεχισω να αδειαζω την νουλαπα του γραφειου...που θα ανεβει στι πλατισκαλο της ταρατσας....

Λαλα πολυ ωραίο το κρεβατάκι...Το έχω δει αυτό στα ΙΚΕΑ αλλά σε μαύρο....Ρε ήθελα κουνουπιέρα...Πως μπαίνει σε αυτό;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Κορίτσια το κρεβατάκι θέλω να το πάρουμε το συντομότερο δυνατό πριν έρθει η μπέμπα και νιώσει η Ιω ότι το νινί της "κλέβει" την κούνια και αφετέρου όταν ξυπνάει να κοιμάμαι δίπλα της μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος...Να κόψει το κρεβάτι μας πριν έρθει η αδερφούλα...Πολλά ζητάω ε;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:? Α, και να κόψει και την πιπίλα.... :lol::lol::lol:

Αρτζι όχι..Ούτε Κινεζούλες κυνηγάμε... :lol::lol:

Κορίτσια η Barbie έχει πολλά δωμάτια...6-7...Δύο μου αρέσουν....Θέλω να πάρω κρεβάτι και μια βιβλιοθηκούλα...Σαν ραφιέρα...Πως να το πω... :?:?:?:?

Μαράκι θα σε καλέσω να κοιμηθείς κιόλας αν τελικά το πάρουμε....

Όσο για σπίτι σε καμια 5 ετία μας κόβω......Εκτός αν κερδίσουμε το τζόκερ... :lol::lol::lol::lol:

Ιουλία τόσο μεγάλο κρεβάτι ο Γ;;;;; :o:o:o:o:o:o Μια χαρα.....

Αναστασία εσύ μου είπες ότι είναι ψηλό το κρεβάτι που λατρεύω για την Ιω;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Ναι και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν το παίρνω...Ασχέτως κόστους..Θα έκοβα το λαιμό μου να το αγοράσω.... :lol::lol::lol::lol:

Α, Λάλα κούκλα η Χριστιάννα ρε....Πανέμορφη!!!!!!Εντωμεταξύ πολύ πιο αδύνατη με το κοριτσάκι που έχεις στο άβαταρ....

Και η τούρτα θεϊκή...Φτιάξε και μια για τα γενέθλια της Ιως μου και στειλτην.... :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια τα γενέθλια μας είναι κανονικά 11/4, αλλά σκέφτομαι να τα κάνω ή 2 ή 3/4....Μη γεννήσω τότε....Καλά δε σκέφτομαι;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Αναστασία τώρα που το θυμήθηκα....Κουραδίτσα εμένα λες;;;Και γιατί παρακαλώ;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Γιωτίνιιιιιι φιλιά μωρό μου... :x:x:x

φιλακια κουκλάρα μου!!!!! εγω εχω ηδη καταλείξει!! μπες στο λαρό .τζι αρ και θα δεις ενα παιδικο κρεβατάκι με οροφή!!

Λακι σταρ , τι δουλεια εχουν τα στρουμφακια με την κακια μαγισσα ??? :lol:

Αναστασί πιο μακρια απο 2 μετρα εισαι λε??? Αυτο ανοιγει ως 2 μετρα και εχει φαρδος 80 εκκ . Σας φτανει μαζι με την ΑννΗ ! :P

Ψαχνω να βρω μια καλη φωτο απο χτες που να φαινετε η Χριστιάννα αλλα φευ ! Μα ηταν τοσο γλυκια αλλα δεν καθοταν με τιποτα στημενη να την φωτογραφισω .

Να μια με την τουρτα που εφτιαξα , το εορταζων παιδακι και τη Χριστιάννα (χωρις τα φτερα!).

071.jpg

ειναι μια κουκλα στο εχω πει κ στο παρελθον!!!

Αχ..ποσα γραψατε παληηηηη...

απαπαπ..πολυλογουδες...και λειπει και η Καρολινα!!

]λαλα κουκλα η Χρισνιαννα...πολυ κουκλα!!!

Ιουλια παρτι ανιμαλ μου εσυ..τελειςο ο μικρος με τη στολη!!!

Θουλιτσα μου με το καλο και καλα αποτελεσματα...

θελλω να σε παρω τηλ καποια στιγμη αλλα να δω ποτε θα βρω χρονο και να μην ενοχλω

Παιδια εσκασα στο φαη..τοσες μερες δεν μπορουσα να φαω σαν ανθρωπος επειδη μου πονουσε το αυτι μου και σημερα πηγαμε ταβερνα με τον αδελφο μου και την κοπελα του και εσκασα..και κατα εναν περιεργο λογο δε με πειραξε τιποτα..πρεπει να τροω καθε μερα σε ταβερνα μου φαινετε..

ρε παιδια ανακαλυπτω οτι εχω τα απιστευτα πραγματα..τι θα τα κανω ολα αυτα;;;..πχ εχω παρα πολλες πετσετες...αν και μερικες φορες νομιζω οτι δ εμου φτανουν...και παρ απολλα σεντονια...ωχωχωχ..

Αφρο κατι ηθελα να σου πω αλλα το ξεχασα..θα σ επω στο τσατ μετα αμα το θυμηθω..

Αρτζ να πω την αμαρτια μου υπηρχαν παντα δυο κυριοι λογοι που θα ηθελα να εχω ενα κοριτσακι...για να της κληροδοτισω τα καλα και επωνυμα ρουχα και κοσμηματα μου..και φυσικα τα αμετρητα βιβλια μου..γιατι ΟΚ ο Φοφο και ο Γιαννακης θα διαβασουν καποια βιβλια..αλλα δε θα διαβασουν και τις μαγησσε ςτης σπυρνης η τα βαμμενα κοκκινα μαλλια....ουτε το ο θεος των μικρων πραγματων και το 7 θαλασσες και 13 ποταμια..

ξερω ξερω μη βαρατε...αλλα εκ βαθεων θα ηθελα κοριτσακι γι'αυτους τους λογους...για ολους τους αλλους θελλω αλλο ενα αντρακι..ζουζουνιαρικο..

ασε που τωαρ τελευταια σε οσους εχω πει..περιχαρης εγω- οτι ειναι δευτερο αγορακι..ακουω το κορυφαιο....ααααα...δεν πειραζει..το τριτο θα ειναι κοριτσι :evil::evil::evil::evil::evil::evil: ....

τι να πεις..

καλα να ειμαστε την υγεια μας να εχουμε

Φιλακια..παω να συνεχισω να αδειαζω την νουλαπα του γραφειου...που θα ανεβει στι πλατισκαλο της ταρατσας....

μπορεις να τα κληροδοτησεις στην ξανθια γαλανοματα!!!

Aφρο κι εμείς έτσι το έχουμε.... :D:D:D:D:D:D:D

Χρύσα αν είχες ένα κοριτσάκι θα ανακάλυπτες χιλιάδες λόγους για τους οποίους θα ήθελες και πάλι κόρη....Δεν μπορώ να στο περιγράψω...Εγώ το 2ο ήθελα να είναι γιος, επειδή την κόρη την είχα....Αν η Ιω δεν ήταν κορίτσι, θα είχα πάθει κατάθλιψη.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ιουλία κοιτα να βάλεις καλούς βαθμούς στα παιδάκια....Μην τα κάψεις!!!!! :lol::lol::lol:

Γιωτίνι τα έχω δει και τα Λάρο...Μου αρέσουν κι αυτά αλλά με τα Φλέξα έχω πάθει πλάκα..Τα έχω ερωτευτεί....

Σαυρογιωτινι μου που εισαι;;;;;...

παλη δουλευεις..ουτε να γραψεις δεν εχεις χρονο;;;;...

αμαν βρε πουλακι μου...

ναι αμε θα τα κληροδοτισω στην σουηδεζα...βεβεια..αν μας τη δινατε για νυφη..αλλα εσεις προτιματ ετον Μιχαλακη...χαχαχχα

Πλακα κανω..

Κοιτα η Νινα θα γινει διμετρη και αδυνατη κουκλαρα- εχει ποιον να μοιασει..θα της ερθουν ολιγον το κοντα τα φορεματακια και η καμπαρντινα η μπερμπερι...

κατι γινετε με τις τσαντες..αλλα εγω η συντηριτικη μουχλο εχω κολλημα με τις τσαντες τυπου "βαρελακι" αμα τις θελετε....χαλαλη σας

οπως επισης και οι γοβες δεν...θα τις ειναι μικρες..κλαψ κριμα ειναι......

Αχ...η εσυ θα κανεις ενα ακοαμ μινιο κοριτσακη...η εγω θα τα δοσω στα γυφτακια...

Ιουλια κανονησε μη τα καψεις τα παιδια.

Μαρι τρελη Γιωτα...τοσο κανει ενα αυτοκινητο!!!!!!

αχ σε καλο σου Γιωτα!!!!γελαω με τις παραθεσεις κ τα λακωνικα σχολια!!!!!!!!!χα χα χα χου χου χου χι χι χι χε χε χο χο χο!!!!

τωρα το ειδα!!μηπως εννοεις 650ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;γιατι 6500..δε νομιζω να το αγορασει ποτε κανεις!!

συνεχιζω να διορθωνω!

Χρυσα μου δεν το σκεφτηκα!!!! τυχερα γιουφτάκια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλία μου δεν θελω να σας κουράζω με μακροσκελή σχόλια μωρέ ,θα σε κουρκούτιασαν ήδη τα γραπτά μην εχεις κ εμένα!! οχι σοβαρά 6500!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...