Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας!!! Πως ειστε?Κυριακατικη διαθεση?

Καποτε χαιρομουν την κυριακη σαν...Γιορτη!Τωρα μελαγχολω λιγακι λες κ θα παω στη δουλεια αυριο!...

Η Αννυ κοιμαται αλλα βηχει πολυ οποτε μαλλον θα ξυπνησει συντομα..

Καρολινακι μου στις 3παρα ετρωγες?ή δεν κοιμηθηκες επειδη δεν χωνεψες? :o

Αφρο κ εσυ δεν ντρεπεσαι?Παστες???χαχαχαχ

Αναστασια δε στα λεει καλα η Αφρο για να μη σε πληγωσει!!!!

Της ανηψιας σου το παιδι θα σε εχει...Γιαγια!!! :lol::lol::lol::lol: (παρα-γιαγια!)

Χρυσα ξενυχτι παλι?Εμεις ευτυχως καααπως καλα!

Εγω η ασχετη γιατι χωνω τη χερουκλα μου στο στομα του παιδιου μου για να βρω δοντια? :oops::oops::oops:

Γωγω παρολα τα ναζακια που σας κανει..Ειναι ευκολη στον υπνο!Αφου με τοσα πανε ελα συνεχισε να κοιμαται στον καναπε!

Παναγιωτα :lol::lol::lol::lol::lol: Ωραια πεθερα εχεις κ εσυ!Να την χαιρεσαι!

Μπραβο για τη βολτα σας!!!!!!!!!!!

Επισης.... =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Ολα εξηγουνται αλλα....Που να εξηγω!!!!!

Ειμαι κυκλοθυμικη αλλα κατα βαση παλευω μεσα μου...Να κρατηθω?να μην κρατηθω?

Να δωσω σημασια?Να μη δωσω???/...Ε...Τα λουζεστε εσεις..... :lol::lol::lol::P

Καλε γιατι το συνεχιζεις για τα κατορθωματα???

Ασε με να 'αγιασω"!!!!!!!Θελεις να σου απαντησω?

Σισσιω ισα ισα με βολευει!Μην αλλαξετ ημερομηνια! :lol::lol:

Ααααα συνεχιζεις κ εσυ!!!!!

Εγραψα κ εσβησα ολοκληρη παραγραφο....Ακουω φωνες στο κεφαλι μου που μου λενε να μην απαντησω...Να μη δωσω συνεχεια....(Παναγιωτα γελας? :lol: )

Θα εξηγησω για αλλη μια φορα αν κ το ξερω πως παλι δε θα καταλαβει κανεις...Εκτος απο εκεινες που συμφωνουν μαζι μου! :P

Με ενοχλησε που η συζητηση για το ποσους Γιωργους εχει η παρεα ηταν πιο σημαντικη για τα 3 απο τα 5 ατομα που ειμασταν ονλαιν απο τις 5-10 λεξουλες που ειπε η Αννυ!Οκ..Ολα τα παιδια του κοσμου

τις λενε καποια στιγμη...Αλλα το δικο μου τις ειπε για 1η φορα...

και στην τελικη ειχα πει απλως οτι "δεν θα απευθυνθω στις κοπελες"....δεν τις εστησα στα 3 μετρα! :shock::shock:

Εγω τις περισσοτερες φορες κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια...Οκ...Μαθαινω απο τα λαθη μου! ;)

Και ενα τελευταιο!Γιατι συγκρινετε ανομοια πραγματα?

Δλδ μια κοπελα που γραφει μονο για τον εαυτο της θα επρεπε να την σχολιαζουμε ολες οσο μια που

απανταει,σχολιαζει,ρωταει?

Βρε Νατασακι ελα να μου πεις να σκασω να τελειωνουμε! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας..

δε εχω ορεξη για πολλα..

ρε σισσιω που συμπαιρανες οτι δε σε παω? :twisted::twisted::shock::shock::shock::oops::oops:

λαθοςςςςς :x:x:x:x:x

ο μπαμπας μεταφερθηκε αχεπα..μπηκε εντατικη αλλα θα βγει..η καρδια του δοξα τ θεο ειναι καλα..θα τον κανουν αξονικη αυριο μεθαυριο γιατι οπως παντα τωρα δε μπορουν ειναι χαλασμενο το μηχανημα :twisted:

να δουν αν ειναι καθαρος στη κοιλια..παμε για αλλα..αχ τι να πω...

σας φιλω..

αναστασια εγω τον κοροιδευω..λεω ελα να μετρησουμε τα δοντια κ χωνω χερι να δω μπας κ εβγαλε

:evil::evil::evil::evil:

μια ωρα εγραφα και πατησα υποβολη και μου λεει δεν ειστε συνδεμενος.. :evil::evil:

δεν μπορω να τα ξαναγραψω...

ειμαι καλα παντως τωρα εχω βηχα αλλα νορμαλ και επιτελους κοιμηθηκα :) ευχαριστω για τα περαστικα σας!! :x

μαρθα περαστικα ρε συ :(:(:(:(:(

το μωρο τι κανει??

αναστασια εγω δεν ξερω ποσα εχει :oops::oops::oops::oops: νομιζω λεπουνε τα τερμα πισω..μπροστα παντως ειναι ολα :lol::lol::lol:

σας ειπα πως εχω παιδι βιολι??????? απο το πρωι...εχει ριξει ενα καφε στο χαλι και εχει σπασει το βαζο με τα καρυδια..επιτηδες οχι κατα λαθος..επιτηδες :?:?:o:o:shock::shock::evil::evil:

ρε παιδια δεν ξερω αλλα εμεις πρεπει να εχουμε :evil: στον κωλο ματια κανονικα ομως...

Θουλακι μου γλυκο....Υπομονη αγαπη μου!Ολα καλα να πανε..

Κ εσυ χωνεις χερουκλα?Ουφ!Δεν ειμαι η μονη...

Βενη μου φιλια στο ζημιαρουλη! :D

Αναστασία να σου πω εγώ "ΣΚΑΣΕ" να τελειώνουμε;;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έτσι κυκλοθυμική σαν εσενα είμαι κι εγώ....... :D:D:D:D:D

Και θα διαφωνήσω με αυτές που λένε ότι όλα τα παιδάκια κάνουν τα ίδια πράγματα πάνω κάτω.......Απλώς το καθένα έχει διαφορετικές δεξιότητες..Οκ, τα περισσότερα παιδιά κάνουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα στην ίδια ηλικία, αλλά άλλα έχουν πιο ανεπτυγμένη κίνηση άλλα αντίληψη άλλα ομιλία....

Πχ Η ΡΕΑ της Αρτζι ανεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού από μωρό, η Ιωάννα τώρα έμαθε...Να κατέβει δεν μπορεί... :?:?:?:?:?:?

Της Αφρος ο Μανωλάκης τρώει μόνος του και κοιμάται σε κρεβάτι από μικρός, η Ιω έχει λίγο καιρό που τρώει μόνη της...

Και για να παινέψω και τα γένια μου, εγώ θεωρώ (κρίνοντας από άλλα παιδάκια) ότι η Ιωάννα μιλάει σούπερ για την ηλικία της..Λέει τα πάντα, φτιάχνει προτάσεις κλπ...Αλλά είναι πίσω κινητικά...Και ότι έμαθε νωρίς σχετικά να κάνει κακά στην τουαλέτα.....

Εγώ τα λέω τα "κατορθωματά" μας και δεν τα λέω για να μου πει καμια σας μπράβο ή για να "ζηλέψει"...Τα λέω επειδή χαίρομαι μόνη μου.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή όταν λέω ότι ξυπνάει και θέλει να κοιμηθεί μαζί μας (πράγμα που θεωρώ κακό εγώ), τι σημαίνει;;;;;

Εδώ γι'αυτό είμαστε...Να λέμε και τα καλά και τα κακά....Να μοιραζόμαστε εμπειρίες κλπ...

Αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασία μια χαρα πάει η Αννυ...Μήνα με το μήνα θα λεει περισσότερα..Θα εντυπωσιαστείς από τις αλλαγές... ;););););););););););););););)

Αντε κουκουβαγιες τώρα δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τέτοιααααααααα..Η καθεμια σχολιάζει ότι θέλει και Ο,ΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με "πατε", δε με "πατε", σας νευριάζω, δε σας νευριάζω, εγώ εδώ θα μείνω..Δεν κατεβαίνω απ΄ό το τρενάκι που να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ:Αρτζι αναρωτιόμουν που χάθηκες...

ΔΕΥΤΕΡΟΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΘΟΥΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ;;;;;;;;

ΣΑΒΡΟΓΙΩΤΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΤΩΡΑ ΟΧΙ.... :lol::lol::lol::lol:

θου κανονισε να γενησεισ επιτελος ...μας γκαστροσες :lol::lol::lol::lol::lol:

ολλα καλα με την καρδια τελικα ε?αρε δημοσιο με την τεχνολογια !!!

και εγω εχωνα χερι μεχρι που με δαγκωσε και τα ειδα ολλα :lol::lol::lol::lol:

αναστασια εμεισ θεια το εχουμε μακρινη ...γιαγια για ποιον λογο ?

η γιαγια της κολλητης μου (κουμπαρας) ειναι νοσοκομειο βαρια ...την περιμενουν απο μερα σε μερα ...κριμα ηταν σαν γιαγια μου ....

γωγω οσο για τα κρεβατακια οπως σου ειπα και χθεσ απο οτι δειχνει η σελιδα αλλαζουν με τα χρονια πχ στην αρχη χαμηλο κρεβατι και μετα αλλαζεισ 4 ποδια και ειναι πιο ψιλο...εγω στην θεση σου αυτο θα επερνα ...αφου οικονομικο θεμα δεν υπαρχει θα εκανα ενα ονειρεμενο δωματιο .

Α, Αναστασία κι εγώ ρε βάζω χέρι στο στόμα της... :oops::oops::oops::oops::oops: Και μετά ουρλιάζω γιατί με δαγκώνει και πεθαίνω... :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάρα μακάρι να πάνε όλα καλά ρε μαναράκι με τον μπαμπάκα σου..... : :P:P:P:P Ο μπεμπούλης καλά είναι;;;;;;Αλήθεια πώς θα τον βγάλετε;;;;;;; :D:D:D:D:D Να μην ξέρω το όνομα του γαμπρού...;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βενάκι χαίρομαι που είσαι καλύτερα...ΘΕΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ..... :D:D:D:D

Καλά Αφρο όχι ότι δεν υπάρχει και οικονομικό θέμα...... :?:?:?:?:?:? 400 ευρώ μόνο ο σκελετός για το μικρό.... :?:?:?:?:?:?:?:?:? Ασε που θα το κάνει δώρο η θεία του Γιώργου..Πόσα να της πούμε για ένα κρεβατάκι;;;;;;;; :?:?:?:?:?:lol::lol:

ρε συ τα επιπλα μαζι θα τα παρεισ ...τα κρεβατια παντα ειναι 2*1

μπορεισ να δεισ αν σε συμφερει να πασ σε επιπλοπιο να σου κανει το ιδιο σχεδιο .

Kαλησπέρα , τι κανετε ????

Σας διαβασα λιγο χτες και λιγο σημερα αλλα ειναι αδυνατον να θυμηθω τι εχετε γραψει . Εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο απο χτες το πρωι , σαν μεθυσμενη την επομενη μερα νιωθω και χω πιει μονο νερο .

Πηγαμε και μεις σε μασκε παρτυ γενεθλιων χτες και περασαμε υπεροχα ! Η πεταλουδιτσα μου ηταν μια γλυκα , αν και στα 5 λεπτα με το που φτασαμε εβγαλε τα φτερα να παιξει με την ησυχια της , λερωθηκε στο 10λεπτο αλλα η κακια μαγισσα (εγω ντε !) την καμαρωνε !

Γωγω τι λες ? Πολυ πετυχημένο το ντυσιμο μου ε? Ετσι με βλεπες παλιά ???? χαχαχαχχαααα Γμτ δεν εδωσα σε καποιον τη μηχανη να μας βγαλει μια φωτο μαζι :(

Σισσιω ειναι πιο οικονομικο να καιει χαμηλά ολη μερα !

Παναγιώτα μου ετσι μπράβο , μη μασας πουθενα !!! Μελι σταζεις γιαυτην την πεθερα ! χααχαχααα

Αναστασι εβγαλε δοντακι η Αννη ? Σιδερένιο αντε και κοντοσουβλια τωρα ! Τις λεξεις που ειπε η Αννη η Χριστιάννα της ειπε στα 2 !!!!! Συμφωνω απολυτα με τη Γωγω , ολα τα παιδακια πανω κατω κανουν τα ιδια αλλα το καθενα εχει διαφορετικες δεξιοτητες και διαφορετική αναπτυξη σε θεματα κινησης , ομιλιας κλπ .

Θου μου τι κανεις ? Θα σε παρω να τα πουμε μονο δεν θελω να ενοχλησω :*

Βενη αν πιασει βαρεμαρα και τη φακή μου ετσι κανει ολο ζαβολιες . Περαστικά σου !

Καλα μη ξεχασω να πω οτι το Λακυ Σταρ του τρενου τα σπάει !!!! Εισαι απιστευτη , κρυφο ταλεντο τωρα ξεδιπλωνεις τον τρελο εαυτο σου !!!

Πάντως, αφού ο Γιώργος αποκλείει το γεγονός να πάρουμε μικρό κρεβατάκι (νάνων που λέει και η Αναστασία), έχω δει κάποια που μου άρεσαν στο ίντερνετ....

Το ένα σε allegro και το άλλο είναι της Barbie...Θα πάμε να τα δούμε από κοντά και θα πάμε σίγουρα και στα Flexa στη Γλυφάδα και βλέπουμε..... :roll::roll::roll::roll::roll:

Λάλα βλεπεις ότι συμφωνούμε και σε κάτι;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:x:x:x:x

Α, λέω για κρεβατάκι που θέλω να αγοράσω στην Ιωάννα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο σε κάτι σάιτ του εξωτερικού έχω δει κρεβατάκια στις διαστάσεις που έχει τώρα η κούνια μας...1,40*78 νομίζω.... :?:?:?

Α, Λάλα κι επειδή λέμε για δεξιότητες....

Η Ιωάννα μου δε νομίζω να κάνει ποτέ την "άσκηση" που έκανε η Χριστιάννα και μας είχες βάλει φώτο.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Γενικά, είναι λίγο "κουραδίτσα" κινητικά σαν τη μάνα της..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφού τώρα που ξέρει και ανεβαίνει τα σκαλιά, κάθομαι από πίσω της και παρόλα αυτά μου ζητάει να την πάρω αγκαλιά γιατί "κουάστκε"..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι να κάνω η έρημη μάνα με την κοιλιά στο στόμα;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμείς φάγαμε και τώρα ο Γ μαζεύει και γω κάθομαι

Πήγαμε σε φίλους μας το πρωί αργήσαμε λίγο αλλά περάσαμε πολύ ωραία

Το πρωί ήρθε και ο μπαμπάς του Γ να πιούμε καφέ

Ρε Σισσιώ ζηλέυω

Θέλω κι εγώ πάρτυ αποκριάτικο :evil:

Γωγώ πότε λέτε για σπίτι?? Κι εμείς λέμε αλλά τα λεφτά που βγάζουμε δε λένε

αλλά θα πάρουμε μόλις σπρώξουμε το άλλο 8-)

Το ξέρατε ότι τα κορίτσια μου ξετρελένονται για Locomondo??

Αμ πως??? Τις βάζουμε μουσική και ξεβιδώνονται στο χορό

Βέβαια οι locomondo είναι οι αγαπημένοι μας :mrgreen:

Αααααχχχ Γωγώ το κρεβάτι της Μπαρμπι είναι τέλειο

Έχει εδώ σε ένα μαγαζί όλο το δωμάτιο μπάρμπι σε μια βιτρίνα

και το χαζεύω συνέχεια :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Αμα το πάρετε θα μαε καλέσεις σπίτι σου να το δω από κοντά??? μ'αρέσει πολύ :ympray::ympray::ympray::ympray:

Γωγω δεν ξερω τι εχετε πει μεχρι τωρα για τα κρεβατάκια και τι ποσο διαθετετε αλλα ενα απο τα αγαπημένα μου ειναι ενα μεταλλικο ασπρο του ΙΚΕΑ . Κατσε να βρω φωτο να το βαλω ...

http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S59827956

Το βρισκω πολυ ρομαντικο και κοριτσιστικο .Με εναν ωραιο ουρανο θα δειχτε τελειο !

Εγω δεν πηρα αυτο γιατι το δωματιο της μικρης μου δεν ειναι τοσο "κοριτσιστικο" και πηρα σε απλο χρωμα ξυλου παλι απο το ΙΚΕΑ .

Συνεχιζω ....

Αφου το ξερεις λε δεν γινετε να ειναι τοσο αναπτυγμένη σε ολα ! Θα ερθει και η κινηση σιγα σιγα , εξάλλου οπως το λες "σαν τη μανα της" , τα παιδια μας καπου μοιαζουν . Βεβαια αυτο δεν αποκλειει τιποτα για αργοτερα τα παιδια εξελισονται !!! Η δικια μου ειναι πισω στο θεμα ομιλια , ειναι και η διγλωσσια που την μπερδευει ...

Γεια σας πενταμορφες!!!

εδω Λουκία-Λακι Σταρ!!Λαμπρινη πολυ με αρεσε το ονομα που με εδωσες καλεε!!!κακια μαγισσα ησουν,ε;;;χμμ!!καλα λενε πως εχουν διαισθηση τα παιδια!!χι χι χι!!φιλακια!!λα λα λα λα λα λα λα λα!αληθεια,με τα στρουμφακια πώς τα πατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!

πουλακια μουυυυυυυυυυυυυυ!σας εξεπληξα διαβαζω,εε;;;χα χα χα!!

βασικα,ετσι ειμαι κανονικα..αλλα απο τοτε που γεννησα μεχρι κ λιγο μετα το χρονο..με ειχε παρει πολυ απο κατω η κατασταση..μεσα στα κλαμματα κ τη μελαγχολια ημουν,με ενα μονιμο αγχος κ κόμπο στο στομαχι..

δε θα ξαναπω για το ποσο ζωηρο,απαιτητικο μωρακι ηταν ο γιωργος,οι περισσοτερες το ξερετε,καπως ετσι ξεκινησα το τρενακι..οι υπολοιπες..υποθετω πως δε θα καιγεστε κ για να μαθετε!!!

τωρα λοιπον,μετα απο τοσο καιρο,αισθανομαι ξαφνικα κ παλι ο εαυτος μου..περιεργο,ε;;!!!μακαρι να μου κρατησει!!

Σισσυ..παταω εντερ..βλεπεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!

για τα καθισματακια ,δεν εχω σχολιασει κατι,κ απορω που η ψηλεγκω κρατιεται κ δε λεει τιποτα!!χα χα!!

τον γιωργο δεν τον εδενα σχεδον ποτε,ουτε στο καροτσι,ουτε στο καθισματακι του..εκλαιγε σπαρακτικα!συνηθως,τον κρατουσα πισω κ τον θηλαζα,ΜΟΝΟ ετσι ησυχαζε..εχει τυχει να κανουμε αποσταση 1,5 ωρας κ ο γιωργος να θηλαζει διαρκως,κ δεν ηταν βρεφακι,ε!!

τεσπα!το καλοκαιρι στις διακοπες,βρεθηκαμε με Αναστασια!!μου αρεσε που δεν κολλησε κ μου τα εχωσε,ευγενικα παντα!!!κ απο τοτε....ο γιωργος ειναι παντα δεμενος!!κ δεν κλαιει!μου εδωσε,αθελα της,μια ιδεα!

μου ειχε πει,θυμασαι καλε;;;;;!!,οτι οταν ηταν μονες στο αμαξι με την αννυ ηταν πιο ησυχη απο οταν ηταν κ ο αντρας της μαζι κ καθοταν η αναστασια πισω με την μικρη!ε κ εγω,σκεφτηκα να καθησω μπροστα,να δεσω στο καθισματακι τον γιωργο πισω κ...μια χαρα!!!ολα καλά!!

Αναστασακι σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

μακιαααααααααααααααααα!!

παρακαλω μονο κατι,μην αρχισετε τα"τί εγκληματικο αυτο που εκανες" κ τα σχετικα ,γιατι εγω πρωτη απο ολους το αναγνωριζω κ τα γραφω μονο επειδη..τωρα τα θυμηθηκα παλι με οσα λεμε για καθισματακια!!!!

Γωγω..για το κρεβατακι..εγω θα το επαιρνα!να σου εξηγησω!στον γιωργο πηρα απο τωρα κανονικο κρεβατι με την προοπτικη να το κρατησει για παντα..τωρα ειναι στο μικρο παιδικο,οταν με το καλο κανω δευτερο,θα μετακομισει στο μεγαλυτερο παιδικο..το κρεβατι του θα το παρει φυσικα μαζι κ ολα τα αλλα θα τα αλλαξω!γιατι το να μετακομισετε σε δεσμευει να μηνκανεις το ονειρεμενο δωματιο που λες;;μηπως κ δε χωραει στο αλλο δωματιο;;

το μονο που με προβληματιζει με αυτο που σου αρεσε,το εχω δει απο κοντα,ειναι οτι ειναι ψηλα,κ η ιωαννα ειναι μικρουλα ακομη για να κοιμαται σε τετοια υψη!!

νομιζω το δωματιο της μπαρμπι μου αρεσει πολυ περισσοτερο!!αν ειχα κοριτσακι,αυτο θα εκανα!κ θα τραγουδουσα ολο" μεταμορφωσου,μεταμορφωωωωωωωωωωσου"!!!

Χρυσα με γεια τα επιπλακια σας!!με το καλο να τα χαρειτε!!ειδικα ο φοφο!!

ρε συ,τί τελειες τιμες!εμενα τοσο σχεδον μου βγηκε μονο το κρεβατι!!!!!!!!!καλοριζικα!!φιλακια!!!

Θου τουλ. ο μπαμπας σου ειναι καλα;εννοω ψυχολογικα,με ολα αυτα τα πηγαινε ελα...

μακαρι να μας γραψεις συντομα ευχαριστα!

Παναγιωτα..κ δεν ειπες τιποτα;;για το κρυο κ το καλοριφερ;;α!πολυ ευγενικη σε βρισκω!!!!!

σε παρεσυρε κ εσενα η νατασα κ βγαινεις με τα 2 παλικαρια σου;;!!μπραβο κοριτσια,ειλικρινα μπραβο σας!!

κουραστηκα καλε..παω να..χαζεψω..κ θα ξαναρθω!!

φιλακια!!

Bre "koyraditsa" δεν γραφω ελληνικα?σε ποια γλωσσα να γραψω για να καταλαβεις τι λεω???

Θελεις ΜΩΡΗ :lol::lol::lol: να σε παρω τηλ να σου τα κανω λιανα?????

Τωρα θα δειτε!Οτι να'ναι θα γραφω!

Αφρο "παρα-γιαγια" δηλ σαν γενία δε θα ειναι θεια....Αφου ειναι θεια της ανηψιας...Του παιδιου της ανηψιας θα εινια σαν θεια αλλα οχι θεια!Θα ειναι...Παρα-γιαγια!Αν καταλαβες να με χεσεις! :lol::lol::lol: Και το εχω μεγαλη καουρα να με χεσει η Αννυ η οποια ειναι η 3η μερα χωρις... :lol::lol: Κ στανταρ ζοριζεται αυτη τη φορα...

Και τωρα που ειπα ΑννΥ!ΑννΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! :P

Λαμπρινη αυτο το κρεβατακι ειναι πολυ ωραιο...Εγω βεβαια θελω πιο φαρδυ κ πιο μακρυ...Για να κοιμαμαι κ εγω! :P

Αυτο με την αναπτυξη των παιδιων...ειναι σωστο...Το καθενα εχει το ρυθμο του!(ακους "ματακια")Τι να κανουμε?Θα κατσουμε να συγκρινουμε κ να τρελαθουμε?Οκ!Το αγχος κ η λαχταρα ειναι θεμιτα...Νομιζω!

Μαρια με locomodo-γαμηλιο παρτυ-καναμε εισοδο την ημερα του γαμου μας!!!της γαμοβαφτισης για την ακριβεια!!

πολυ μου αρεσουν κ εμενα!

Ααααχ Ιουλια μου!!!!Χθες σβησαμε κερακια(ο Α κ η Α!) για τα γενεθλια κ τα μισο-γενεθλια τους!Την πετυχα πολυ η ρουφιανα...Ετσι λοιπον,με το που ειδα μνμ-σεντονι σου,πηρα την τουρτα μπροστα μου!!!Ευτυχως ρε φιλεναδα που σε καποια σημεια με εκανες να γελασω οποτε εκανα παυσεις απο την γουρουνιαση μου!

Διαφορετικα θα την ειχα τελειωσει! =))=))=))=))=))

Χαιρομαι παααρα πολυ που βρηκες παλι τον εαυτο σου!Βασικα νομιζω εχεις γινει 10 φορες καλυτερη λογω ευτυχιας!Παντα ετσι!!!!

Για το θεμα καθισματακι φυσικα κ τα θυμαμαι ολα!!!!Και εννοειται πως ΔΕΝ κρατιεμαι αλλα φυσικα κ δεν ειχα κατι να πω!Ειναι δικο σου θεμα! ;)

Να σου πω,το καλοκαιρι,αν κ δε σε ηξερα πολυ....Ειχα σκεφτει για 3 δευτερολεπτα να κρατηθω κ να μην πω τιποτα! :lol: Μετα ομως το ξεπερασα επειδη σε συμπαθουσα απο τοτε πολυ-πολυ!Και χαιρομαι που κααααπως σε βοηθησα!!!

Για το πριγκιπικο κρεβ των ονειρων μας θα πω οτι...θα'θελα στο σπιτι των...ονειρων...να φτιαξω εξ αρχης το χωρο!Να ειναι μια περιπετεια ολο το δωματιο!Κρεβατι ουρανος,κρυψωνες,παραβανκλπκλπκλπ...γι'αυτο ελεγα κ εγω να μην φτιαξω κατι "μονιμο"...για την αθανατη ελπιδα! :D

Αντε παρε τον Γ κ ελατε!κερναμε μικροβια που γουσταρεις! :P

Λακι σταρ , τι δουλεια εχουν τα στρουμφακια με την κακια μαγισσα ??? :lol:

Αναστασί πιο μακρια απο 2 μετρα εισαι λε??? Αυτο ανοιγει ως 2 μετρα και εχει φαρδος 80 εκκ . Σας φτανει μαζι με την ΑννΗ ! :P

Ψαχνω να βρω μια καλη φωτο απο χτες που να φαινετε η Χριστιάννα αλλα φευ ! Μα ηταν τοσο γλυκια αλλα δεν καθοταν με τιποτα στημενη να την φωτογραφισω .

Να μια με την τουρτα που εφτιαξα , το εορταζων παιδακι και τη Χριστιάννα (χωρις τα φτερα!).

071.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...