Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Ρε ναι, το κατάλαβα ότι εσύ δεν τον πας συναχωμένο...΄

Απλώς εγώ λέω δεν είναι κρίμα να μην μπορούμε να βγάλουμε έξω τα παιδιά μας, να τα πάμε σε έναν παιδότοπο για παράδειγμα, επειδή κάποιοι ανεύθυνοι τα πηγαίνουν αρρωστα;;;;; :evil::evil::evil::evil: Αυτό λέωωωωωωω....

Την τελευταία φορά που πήγα σε παιδότοπο την Ιω, έρχεται μετά από εμάς ένα ζυεγάρι με ένα κοριτσάκι πάνω κάτω 2 χρονών, το οποίο έβηχε σαν τρελό....Με το που το άκουσά, λέω "τη γαμήσαμε"..Sorry για την έκφραση... :oops::oops: Ο άντρας μου με έλεγε υπερβολική και υστερική και μετά από ακριβώς 3 μέρες, άρχισε να βήχει έτσι και η Ιω...Και μιλάμε για βήχα τρε΄λό (πρώτη φορά έκανε έτσι), ο οποίος κράτησε για 10-12 μέρες....

Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν;;;;;;;; :roll::roll:

Να πάω επι τόπου στους γονείς και να πω είστε μεγάλοι μαλάκες που φέρατε άρρωστο παιδί σε παιδότοπο;;;Η να μην ξαναπάω την Ιω σε παιδότοπο;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Κάνω το 2ο... :?:?:?

Πάρκο την πάμε γιατί είναι ανοιχτός ο χώρος, αλλά και πάλι περνά ιωσούλες.... :roll::roll::roll:

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗ....ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Koριτσια ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Επιτελους βγηκε το 7ο δοντακι!!!!Μετα απο 5 μηνες με 6 δοντια(4 πανω κ 2 κατω)

μας εκανε την τιμη να φανει ο κατω αριστερος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ!!!!! :lol::o

Ζητωωωωωωω!!!!!!!!!Ω ρε μασες που θα πεσουν τωρα! 8-}8-}8-}:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::D:D:D:D

Συμπεθέρα η Ιω είναι τρέλα....Μπροστά σε άλλους δε μιλάει πολύ, αλλά έπρεπε να έχω κάμερα στο σπίτι να τη γράφω..Τι λέει το στόμα της δεν μπορω να σου περιγράψω...... :shock::shock:

Και η Ιωάννα χρησιμοποιεί πολύ το αριστερό, αλλά γράφει καλύτερα με το δεξι...Το πιάνει τέλεια το μολύβι..Σαν μεγάλη... :D:D:D

Και η Αννυ!!!Οχι πως λεει κ τοσο πολλα αλλα κ αυτα που λεει σχεδον μονο μεσα στο σπιτι!Εξω κ ειδικα αν βρεθει με αλλο παιδακι που μιλαει πιο πολυ ή ειναι πιο δραστηριο το παιζει μουγκοθοδωρος! :lol::lol::lol:

Γιατι να συμβαινει αυτο?

Kαλημερα!!!!

Λενα σ'ευχαριστουμε που-χωρις πιεση παντα :lol: -ειπς τα καλυτερα λογια για τα παιδακια μας!Και φυσικα δε γραφω συχνα τα κατορθωματα της γτ οπως ειχα ξαναπει με πειραζει πολυ να τα αγνοησουν οι συνομηλιτριες...Και να μετρουν τους Γιωργους :shock: ακους Γιωτα?Και μετα βγαινω κ παραπονιαρα!

esu den me apokaleses lakoniki stis apantiseis mou?

mitsaki elpizo na pane ola kala me to moraki k tin kopela

gogo to toys.gr exei krebatia tis haba,oraia alla akriba opos k ta flexa...

thoulaki diabasa ti grafei i soso sto thema tous polu stenaxorethika re perastika!!

Αχ Δημητρουλα τι να πω?Ελπιζω να πανε ολα οοοοοσο το δυνατον καλυτερα.... :(

Πωπω Γωγω...Τελεια κρεβατακια!!!!!!!!Μη με φουντωνεις!!!! :lol::lol: Θελωωωω!

Ιουλια =))=))=))=))=))=)) τι εχεις πιει κ δε μου εχεις δωσει?????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Που ειναι το ελληνικο κολεγιο?Αντε να μαζευτουμε να παμε!!!Και λυρα οπωσδηποτε!και κλαρινο!Και χορο της κοιλιας!!!!Για την Αννυ εννοειται!

Την επομενη βδ αρχιζω αερομπικ!Εκτος κ αν βαρεθω!!! :P:P:P

Καλε μπερδευτηκατε με τα συναχωμενα σας! :lol::lol::lol:

Αυτο ειναι το σωστο...να μην πηγαινουν σε κλειστους χωρους αρρωστα παιδακια και για

να μην κολλησουν τα αλλα αλλα κ για να μην κολλησουν κ κατι ακομα κ μετα τα τρεχουν στο νοσοκομειο...Αλλα απο ανευθυνοτητα?Ειμαστε κομπλε!

Πριν λιγες βδ πηγα εδω στον παιδοτοπο κ ηρθαν 2 αγορακια τα οποια εβηχαν τοοοοσο πολυ κ η μανα

τους τα παροτρυνε κιολα να πανε να παιξουν με τα αλλα παιδακια...

Ηπια τη σοκολατα μου(εμ τι?! :lol: ) μονορουφι κ την πηρα κ φυγαμε!Κανονικα θα επρεπε κ απο τους παιδοτοπους να τα διωχνουν οσα ειδικα φαινονται αρρωστα...Μυξε-βηχας κλπ?Τη μανουλα τους κ σπιτι!

Γιωτα λακωνικοτατο θα ηταν κ ενα "μπραβο στην Αννυ" ή αντι να κανεις παραθεση την προταση εκεινη να εκανες παραθεση τις λεξουλες που ειπε η μιρκη μου κ να εβαζες πχ ενα χαμογελακι! ;)

Ευχαριστω για τα συγχαρητηρια για την δονταρα μας! :D

katse re anastasia esu proxthes pou penepsa to koritsi mou pou troei mono tou dil apantises? den thelo na mou xaidevoun ta aftia alla den xreiazetai na apologitho kiolas ,kapoia pragmata ta sxoliazo k alla oxi...methaurio dil mporei na min sxoliaso tin xrusa ,tha pareksigithei?

Τζα!!

Ηρθα!!

Αναστασι μπραβο στην Αννυ..τελεια..τωρα θα σε δαγκωνει καλυτερα...χαχαχα..σαν το Λυκο..τελεια ρε..τωρα θα δεις ποσο γρηγορα θα βγουν και τα υπολοιπα..

Α!!! τωρα που σε πετυχα- ειπαμε οτι θυμαμαι χαιρομαι..που ρωτησες για το σασλικ....λοιπον σασλικ ειναι Γεωργιανο σουβλακι..κοινος μεγαλα κομματια χοιρηνου μαρηναρισμενα και ψημενα στα καρβουνα..σερβιρισμενα με κρεμμυδι ξυδη και λαβασ..εγω το κρεμμυδι δε το τροω..

Δυτικα εχει ενα μαγαζι στυο κορδελιο λεγετε Φελεκ και αυτος κανει delevery σε κουβλακαι και κοτοπουλο στα καρβουνα με πατατες και σοσο γιαουρτιου..ειναι λιγο τσιμπιμενο σαν τιμη αλλα για τους λατρεις ειναι νοστημο..λιγο πικαντηκο αλλα τελειο..να φαντασεις εφαγα 3 και δε με πειραξαν καθολου.

Με το καλο στα γεννεθλεια του φοφο θα βαλλω τον αντρα μου να μας ψησει σουβλακια τετοια...και οταν θα κανουμε το Πασχα θα βγαλω φωτο να στειλω τη συνταγη στη Ερη..

Στα δικα μας τωρα...πηγαμε στη κοχεν και παρεγγειλαμε το δοματιο του ΦΟΦΟ..κρεβατι μονο στρομα, προστετευτηκο ξυλινο ενιαιο, ντουλαπα δυφυλλη, κομοδινο συρταριερα και γραφειο 820 ευρω..και ειναι μαρκας Cilek.

Σαυρογιωτα ελπιζω να ερθεις στα γεννεθλει αμας...αλλιως δεν ψηνω...θα φατε απέξω...χαχαχα

Καλε Αναστασι γιατι δε μας γραφεις καλε τα κατορθωματ ατης τσαχπινΑννυ..και τι εγινε που δε θα σχολιασουμε..εδω η Γωγω γραφει...και τη γραφουμε κανονικοτατα...χαχαχα..πλακα κανω...ειδικα την Καρολ δε τι σχολιαζω εγω ποτε...χαχαχα....

Μιτσακη σουγραφω τελευταια γιατι πραγματικα λοιπηθηκα γι'αυτο που θα γινει..μακαρη να πανε ολα καλα..ας το παρουν το μωρακι με καισαρικη..σημασια εχει να ειναι ολα καλα στο τελος..προσευχομαι για σας να πανε ολα καλα...

Εχεις μια μεγαλη αγκαλια απο μενα

Α τωρα καταλαβα!Δλδ οταν παινεψες το κοριτσι σου αφου πρωτα ειχα βαλει εγω φωτο απο το δικο μου???? :lol::lol::lol::lol::lol:

Οκ Γιωτα!Δεν θα σου ξαναπω τιποτα κ θα προσπαθησω να μην ξαναενοχληθω!

Αλλωστε ο καθενας δινει βαρυτητα σε οποιον κ οτι θελει!

Κ εσυ εχεις πει πως σχολιαζεις μονο οτι σου μενει!...

Φυσικα κ δε θα απολογηθεις αλλα...Ουτε εγω!

Αναστασι και που να το φας τι μνιαμ ειναι....

ειναι ενας λογος να ερθετε στα γεννεθλεια μας..αν και οπως σας ειπα δεν θα κανουμε παρτι..απλα θα ψησουμε...χιχιχιχιχιιχ

Ασχετο αλλα εμεις πλεων εχουμε 16 δοντια..αλλα 4 και τελειωσαμε..επιτελους

pebi μου, ευχαριστώ και πολλά περαστικά!

Αναστασία, πολλά πολλά μπράβο στον Σπυράκο!

Γωγούλα, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Και μη λες "αν τα καταφέρω...", αλλά "ΘΑ τα καταφέρω..." (με τον θηλασμό εννοώ!) ;)

Ανασταcia μου, μεγειά το δοντάκι σας! Κι η Β, που είναι μεγάλη πολυλογού (με είχες ρωτήσει κιόλας, συγγνώμη!) :oops: ανέκαθεν ήταν (οκ, όχι ΤΟΣΟ μεγάλη όσο η Μ-Ι της Βίκυς!) :lol: με αγνώστους δεν πολυεκδηλώνεται... Ειδικά στην παιδίατρο, που την τρέμει, δεν έλεγε κουβέντα. Με ρώταγε η γυναίκα, χαιρόμουν εγώ και της έλεγα ότι λέει ΠΟΛΛΕΣ λεξούλες, ότι μίλησε πολύ γρήγορα και πολύ καθαρά και θα νόμιζε ότι είμαι καμιά φαντασιόπληκτη κουκουβάγια!!! :lol:

ΣαβροΓιώτα και Χρύσα, ευχαριστώ μέσα απ' τη καρδιά μου για τις ευχές...

Θα γυρίσω να σας πω τα νέα.........

Ξεχασα να σας πω χτες...ο καθενα ςμε τον πονο του...

μετα τον γυναικολογο λεω του αντρα μου να παμε να δουμε στο bebe- home καρεκλακια..

βλεπουμε το γνωστο της Be safe και αρχιζουμε την συζητηση

- ποσα κιλα ειναι το μωρο σας

-13

-και τι ηλικια εχει

-21 μηνων

-να σα ςπρωτεινω καρεκλακι

-θελλουμε πληροφοριες γι'αυτο το be safe χωρις isofix...που να κοιταζει αναποδα..

-μα μωρο σας ουτως η αλλο ςτο εχετε να κοιταει μπροστα

- οχι το εχω να κοιταει πισω

- μα και αυτο το καρεκλακι απο 9 κιλα λεει ο κατασκευαστης οτι γυριζει μπροστα

- :?:?:? ..τι λετε..αυτα ειναι ειδικα καρεκλακαι που μεχρι 4 ετων κοιτανε πισω...

- οχι ο κατασκευαστης μας λεει πως στα 9 κιλα το γτρναμε μπροστα...

τι να πω τωρα εγω οχι πειτε μου...

αμα δενμπορουν οι ιδιοι οι πωλητε ςνα δωσουν σωστε ςπληροφοριες για ενα καρεκλακι..σωθηκαμε

φυγαμε απο εκει..τι ρωταω οχι πειτε μου;;;;

xrysa τι να απαντησεις οταν δεν υπαρχει ενημερωση! :evil::evil::evil:

απο το μαιευτηριο ειδα να βγαζουν μωρακια στην αγκαλια και μαλιστα στο μπροστα καθισμα! :shock:

αλλα τα βλεπω και στο σπιτι μου....

η μεγαλη μου αδελφη ξαναεβαλε καθισμα στο αυτοκινητο της πριν ενα μηνα που της πηρα δωρο εγω 15-36 για να καλυπτει και τα 3 της παιδια αλλα ακομα και οταν καθεται ο μικρος της(4ετων και 17 κιλα) δεν τον δενει....

η αλλη μου αδελφη εχει βγαλει το παιδικο καθισμα απο οταν ο γιο της περπατησε

τα παιδια τους ειναι απο 4 εως 9

και λενε εμενα υπερβολικη! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

διακρινω ενταση στο τρενακι?

Εμενα παντως μου φαινετε κουφο...

μα ειναι το ειδικο καρεκλακι που δενετε αναποδα...και στη τελικη τι την κοφτει αυτη..για δυο χρονια το παιρνω ..ειμαι και εγω σαν τη Σαυρογιωτα...τρεχουν λευτα απο τα μπατζακια μου...χαχαχα..

επιστευοι ειναι..

το αλλο σαββατο θα παμε Λυτω τελικα..θα παρω και τον μικρο μαζι μας να δω σ εποιο θα χωρεσει

παντως για του μπαμπα το αμαξι θα παρουμε το be safe... θα συνεισφερουν και οι παπουδες λιγακη, θα αδειασουμεκαι το γουρουνακι του φοφο και θα το παρουμε γιατι δεν γινετε...οποιο μωρο και να κατσει εκει ειναι ασφαλεστερο και δεν θα εχω και το αγχος της διαδρομης

Ωωωωωωωωωωω καινούργιο δόντι η Άννυ μας!!!!!

Ζήτωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Και τραπεζίτης;;;; Δηλ κάτω έχει 2 μπροστινά και έναν τραπεζίτη;;;

Ντιπ ανάποδο!! :lol::lol:

Σιδερένιο!!!!!

Χρύσα τί ρωτάς;;;

Αποκλείεται να σου δώσει μια πωλήτρια περισσότερες λεπτομέρειες από αυτές που βρήσκεις στο internet. Παρτο και φύγε!

Βίκυ και μένα η κουμπάρα μου τα παιδιά της τα είχε πάντα χύμα στο αυτοκίνητο. Βέβαια είναι και αυτοί χύμα. Ζώνη δεφοράνε ποτέ. Εγώ πάλι δεν έχω μπει ποτέ χωρίς ζώνη στο αυτοκίνητο από παιδί. Ο μπαμπάς μου είναι στο ΕΚΑΒ και έχουν δει πολλά τα μάτια του. Ή μάλλον όχι πολλά αλλά τα πάντα. Πάντα μου έλεγε αν σε δω ποτέ χωρίς ζώνη σε αυτοκίνητο και αν σε δω πάνω σε μηχανή θα σου κόψω εσένα τα πόδια και του οδηγού το κεφάλι. Με δημοκρατικές διαδικασίες!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ πάρε ένα από το ικεά να κάνεις τη δουλειά σου προσωρινά. Εγώ έτσι έκανα και δεν το μετάνιωσα. Μεγάλο δωμάτιο θα κάνω στην Ειρήνη όταν πάει σχολείο. Έτσι κιαλλιώς είναι στα σχέδιά μας να αλλάξουμε σπίτι σε μια 5ετία οπότε τσάμπα θα πήγαινε.

Λοιπόν για τον μπειμπι σουιμινγκ...

Το Ελ.Κολλέγιο είναι στη Θέρμη. Έχει κάθε Δευτέρα-Τετάτρη 4.30 με 5.30 και είναι 55 ευρά το μήνα. Απαραιτητα: μαγιώ , παντόφλες, μπουρνούζι , πάνα βρακάκι ασδιάβροχη. Εμείς φοράμε και σκουφάκια μαμά και κόρη για να μην βρέχεται πολύ το κεφάλι. Στο χώρο έχει και πιστολάκια για να στεγνώνεις μαλλιά. Αυτά

Αναστασία δεν είναι απλώς θεϊκά;;;;;;;;;Εγώ τα έχω ερωτευτεί..Μακάρι να ηταν λίιιιγο μεγαλύτερη η Ιωάνναααααα...Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια...

'Όσο για το δόντι της Άννυς καλές μάσες ρε...Σιδερένιο... :lol::lol:

Νατάσα αυτό θα κάνω...Θα πάρω ένα μικρούλι (σαν των νάνων που λέει και η ψηλέγκω) και σε 4-5 χρόνια που θα έχουν μεγαλώσει τα κορίτσια μου και πιθανόν να καταφέρουμε να αγοράσουμε ένα σπίτι, να πάρουμε τέτοια κρεβατάκια... :D:D:D:D

Χρύσαααααα εμένα δε θα με καλέσεις στα γενέθλια μωρή;;;;;; :twisted::twisted::lol::lol::lol:

Καλέ μην αρπάζεστε...Καλά λέει και η Χρύσα..Εγώ γράφω γράφω για το αστέρι μου και με κλάνετε... :twisted::twisted: Αλλά δε με νοιάζει...Εγώ τα λέω μόνη μου...Σιγά μη σκάσω αν δε μου απαντήσετε... :?:?:?:?:?

Βίκυ χωρίς κάθισμα;;;;;;; :o:o Και δεν τις κράζεις;;;; :evil::evil::evil:

Κορίτσια ποια επιθέματα να πάρω;;;;;Είχα δοκιμάσει διάφορα στην Ιω, αλλά μόνο από τα chicco, έμεινα ευχαριστημένη...Αλλά είναι λίγο ακριβά... :roll::roll:

Αχ...Νατασα μου..δε με πειραζει που δεν ειχε να μου δωσει πληροφοριες...με ενωχλει που δινει παραπληροφοριες..δηλαδη οι Σουηδοι στη Σουηδια εχουν αλλες οδιγιε ςκαι στην Ελλαδα αλλες για το ιδιο καθησμα;;;;..κουλο τελειως;;;;..και αντε τωρα να μπεις στον κοπο να της εξηγησεις..δεν μπηκα στον κοπο βεβαια γιατι ειναι ματαιο..αλλα σκεψου..παει μια ανυποψιαστη μαμα που δεν εχει κανει την ερευνα της;;;;

τεσπα..

Μαρι Γωγω εσυ στα γεννεθλεια του ΦΟΦΟ θα εισαι ασαραντηστ λεχωνα...αλλα αμα γουσταρεις φυσικα και εισαι καλεσμενη!!!

Παντως το αυτι μου ακομα ποναει...

Α!!! δε σας ειπα..

στην κοχεν παιδια εχει ζωα..και οχι ζωα απλα..εχει Λαμα, κοτες, στρουθοκαμηλους, προβατα, κατσικια, αγριογουρουνα, παγωνια, παπιες, ελαφια, κυκνους..και δεν ξερω τι αλλο γιατι δεν προλαβαμε να τα δουμε. Ειναι ιδιοκτησια της Κοχεν τα ζωα και μολις καλυτερεψει ο καιρος θα παμε στανταρ να τα δουμε..

κοριτσια εβαλα τον μικρο για υπνο και εκεινος αντι να κοιμαται τραγουδαει :lol::lol::lol::lol:

τι κανετε εσεις τι νεα?

ρε χρυσα να ρωτησω? εγω δηλαδη που τον εχω να κοιταει μπροστα κακως κανω?

αν τον ειχα αναποδα δεν θα χωραγαν τα ποδια του ετσι ψηλος που ειναι!!

αααα και μην νευριαζετε για τους σχολιασμους

εδω εγω και περναω σχεδον απαρατηρητη οταν γραφω

τι πρεπει να κανω να μην ξαναμπω?

Εγώ πάντως εδώ είμαι

σας διαβάζω όλες μια προς μια

αλλά συνήθως βαριέμαι να σχολιάσω :oops:

Γωγώ το είδα το κρεβάτι το θέλω κι εγώωωωωω

Aaaaax!!! Καθε βραδυ κ καλυτερα!Σε καμια 30-40 βραδια θα επιστρεψουμε να κοιμαται ησυχα στις 9! :mrgreen:

Γωγουλινι μου αυτα τα επιπλα ειναι απο καποια ηλικια κ πανω?

Παντως ουτε εγω θα επαιρνα κατι ακριβο στη θεση σου!Μακαρι να φτιαξουμε ολοι τα σπιτια των ονειρων μας κ να τα κανουμε παραμυθενια!!!! :D

Χρυσα στο παρτυ σας(αν μας καλεσετε!) θα ερθουμε ακομα κ αν σερβιρετε μονο νιφαδες βρωμης!Ετσι κ αλλιως εχουμε συνηθισει(η Αννυ!) να μην τρωμε τιποτα! :lol::lol::lol:

Δε μου λες..Τωρα αν βγουν τα αλλα 4 δοντια πως θα το καταλαβεις?Δεν σε δαγκωνει?Καθεται να δεις?

Εγω 5 μηνες τωρα( :oops::oops: ) κανω υπερπροσπαθεια για να δω!

Νατασακιιιι!Ζητωωωωωωωωω φιλη μου!!!!Βγαλαμε δοντιιιιιι!!!!Αχ τι χαρα!

Θερμη ειναι το κολυμβητηριο?ταξιδι μακρυνο ως τη τζαμαικαααα!μαλλον θα την παω κολυμβηση...Στον Αξιο(ποταμο) :lol::lol::lol:

Δημητρουλι μου?Κ η Β ετσι?Μαλλον ολα τα παιδακια...Εκτος απο την Ειρηνη! :lol::lol:

Α!Χρυσα!Επειδη η besafe exei k montela που γυρναν μπροστα...Να εισαι σιγουρη ποιο θα παρεις!

Στο Λητω εχουν 2-3 που ειναι τσακαλια!!!Ηταν πολυ ενημερωμενες πριν ακομα τα φερουν τα συγκεκριμενα!

Να σου πω κατι που με ενοχλησε στο καθισματακι?Παρατηρησα οτι απο εκει που βγαινει η ζωνη..εχει τρυπες!Η Αννυ εριξε εκει οοοοολα τα κερματα απο το πορτοφολι μου!Και επισης φαινεται σε ενα σημειο το φελιζολ...Ε γμτ...τοσα λεφτα,,...Δε θα'πρεπε να το εχουν πιο προσεγμενο?

Αλλα η ασφαλεια-ασφαλεια! :)

Εγω ψιλοφρικαρω να βλεπω παιδακια(καλα για νεογεννητα παθαινω σοκ) σε αγκαλιες ή χυμα....

Μια φορα ειδα παιδακι(3ετων) φιλης να το κανει ο παππους του βολτα κ εκεινο ηταν κρεμασμενο το μισο εξω απο το παραθυρο :shock::shock::shock::shock::shock: Κ γελουσαν....Ηθελα να σταματουσε κ να τον εριχνα 10-20 μπουνιες!(οι γονεις δεν το ηξεραν)...

Πωπω που ζω?Ποιο ειναι το κοχεν???? :oops::oops::oops:

Μαρια πλακα κανεις????ΤΟ ΘΕΛΩ η μελαχροινη η μπαρμπι! :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...