Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

εγω τον ανασταση θελω να τον στειλω ποδοσφαιρο βιολι κ καποια πολεμικη τεχνη

τοεπομενο που θα ειναι κοριτσι θελω να το στειλω βολευ χορο κ κολυμπι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω τα θελω αυτα, τωρα τι θα θελει αυτος.. :lol::lol:

θα δουμε οταν θα μεγαλωσει λιγο ακομα!!

ποδοσφαιρο απο ποτε τα παιρνουν?? μετα τα 5?

καλημερα κοριτσια .

ο μικροσ ολο και ξυπναει γριγοροτερα το βραδυ για να κοιμηθει διπλα μου ...ναι ναι φταιω και εγω και ο κωστας που υποκειπτουμε ...και ειπα χθεσ το βραδυ στον κωστα "ασε παω να τον βαλω πισω ,δεν πρεπει να το συνεχισουμε " και μου απανταει "οχι αποψε εισαι κουρασμενη" ...ε το ακουσα αυτο και δεν σηκωθηκα ...

εφυγε αυτοσ κοιμηθηκε στο παιδικο και εγω με το κολιτσιδακι μου...

εγω δεν σκευτομαι τι θελω εγω για οταν μεγαλωσει ...θα αποφασισει αυτος .

φετος θα τον πηγεναμε σε πισινα αλλα εμεια εγκυος και δεν μπορω να τον παω μονη μου ...οταν με το καλο γεννηθει και ο δευτεροσ θα το ξαναδουμε

θελω να δω τι αλλες δραστηριοτητες εχει εδω κοντα για μικρα .

ποδοσφαιρο μονο μην θελει να κανει !!!! το σιχαινομαστε και εγω και ο μπαμπας μας

καλημερουδια!!!!!

ξυπνησαμε κι εμεις

χθες ειχα ενα φρικτο πονοκεφαλο..εβαλα τον μικρο για υπνο και ουτε που κοιταξα αν κοιμαται η αν παιζει

πηγα κατευθειαν στο κρεβατι

ο σπυρος επαιξε λιγο απο οτι ειδα το πρωι και μετα κοιμηθηκε

τωρα πινω καφεδακι...φαγητο εχουμε ετοιμο οποτε αραχτηηηηηηη

Kαλημερα!!!!

Εχω πεθανει στα γελια...χτυπιεμαι στα πατωματα!!!

Να 'σαι καλα Λουκια μου!!!Αααααχ κοριτσαρα μου ειχες ρεντα!Ηθελα να κανω παραθεση

τοσα πολλα για να τα ξαναδιαβασω! =))=))=))=))=))=))=))=))

Λενα σ'ευχαριστουμε που-χωρις πιεση παντα :lol: -ειπς τα καλυτερα λογια για τα παιδακια μας!Και φυσικα δε γραφω συχνα τα κατορθωματα της γτ οπως ειχα ξαναπει με πειραζει πολυ να τα αγνοησουν οι συνομηλιτριες...Και να μετρουν τους Γιωργους :shock: ακους Γιωτα?Και μετα βγαινω κ παραπονιαρα!

Τεσπα συνεχιζω το γελιο κ τον ενθουσιασμοοοο!!!!

Θελω κ εγω γυμναστηριο(Νατασακι να μου πεις),θελω κ κολυμβητηριο αλλα ειχα ακουσει οχι πολυ θετικα σχολια για του ΠΑΟΚ(αν κ ειμαι μΠαοκι)...Ρωτηστε κ πειτε μου οτι κ αν κανετε!Οχι για βιολι!!!! :lol::lol::lol: (Λενα :-BL-)=)) )

Χρυσα εσυ μ'αρεσει που θελεις να τα κανουν ολα αυτα οπωσδηποτε τα αγορια σου! :lol: Ναι στανταρ!!!! :P

Ωραια θα ειναι οταν ξεκινουν να πηγαινουν καπου κ μετα βαριουντε κ η μαμα επιμενει κ

αυτα κοβουν φλεβα κλπκλπ!χαχαχαχαχα Ο αδερφος μου ειχε κανει απειρα χομπυ...ολα για κανενα μηνα!!!!! :lol::lol: Η αδερφη μου(η ατιμη) οτι εκανε σε αθλημα ηταν κορυφη...κ ομως βαριοταν μετα απο 1-2 χρ....Εγω 2 πραγματα εκανα κ τα διεκοψα αναγκαστικα(σταματησαν να υπαρχουν στο χωριο)...Σταματησα ν :lol: μιλαω για την κορη μου κ αρχισα να μιλαω για ολο μου το σοι! :lol::lol::lol: Φευγα!!!!!

Θουλη μου στη γενικη θα παει για...Ποιο λογο?Θα τον πηγαινατε εσεις για καλυτερα?

Και τωρα γτ αλλαξατε γνωμη?Επειδη δεν τον παει ασθενοφορο?Σορρυ που ρωταω αλλα αν δε θες μην απαντας!

Ο μικρουλης?Καλα??Θηλαζει καθε ωρα οπως ξεκινησε?

Κουφαλογακι?Σε "βλεπω' εχεις αρχισει να γερνεις προς τα...Βρωμικα!Αχ κ εγω να δεις...Που ποτε δεν ετρωγα πολλα τετοια,η διατροφη με ειχε κανει τρελλη!Χαλαρα τα ετρωγα 2!

Μαγδαααα!!!!Γεια σου φιλη μου!!!!!!Αντε να μας γραψεις κ πως περασες κ πως ειναι η Μαρκελλα με την αλλαγη περιβαλλοντος!ελπιζω να εχει λιωσει στον υπνο! :mrgreen:

βενη περαστικα κ υπομονη...

καλημερα διαβασα οσα μπορεσα....ηταν και πολλες οι σελιδες!

Χρυσα συγχαρητηρια για τον γιο......!

ασε την πεθερα να φορεσει τα ροζ δαντελωτα φορμακια!

θεσσαλονικιες δεν παιζεστε με τιποτα!

εχετε απιστευτο γελιο!

ΘΟυλη υπομονη με τον μπαμπα σου...αλλα περιεργο μου φαινεται οτι δεν του εχουν ορο...ουτε φλεβοκαθετηρακι?

σημερα ειμαι καλυτερα...εχ 38, 5...!

τελεια....απλα ζαλιζομαι και παραπαταω...!

εμεις απο σεπτεμβρη θα παμε την γραψουμε ρυθμικη

και απο τονα λλο μηνα αν την παρουν ζωγραφικη...!

Καλημέραααααααααααααα......Ξυπνήσαμε κι εμείς κατά τις 10, μάζεψα λίγο, έβαλα να φτιάξω φαγητό της Ιωάννας και κάθισα να σας διαβάσω...Έλιωσαααααααααααααααααααααααααααααααααα στα γέλια.... =))=))=)):((:))

ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΣ.....

Μωρή ψηλέγκω μα να στείλω τον άντρα μου φυλακή;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Θα μου μάθεις ίντερνετ;;;;;;;;Ουαααααουυυυυυυ... :lol::lol:

Ρε συνήθως θέλω να ψωνίζω από σάιτ του εξωτερικού και επειδή πρέπει να πληρώνω με πιστωτική, μια φορά μου παρήγγειλε ο Γ μπότες Ugg.... :oops::oops::oops::oops: Τώρα έβαλα αντικαταβολή...Και επειδή με βλέπω να κάνω πολλές αγορές, όλες με αντικαταβολή θα τις κάνω....Ευτυχώς που θα έρθει και η πεθερά τώρα και θα μου πάρει και αυτή τίποτα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάρααααααα έτσι λες να πουν μωρή, τι λύσσα να θηλάσω...Ρε έχει και DVD..Θα ξεστραβωθώ να βλέπω βυζιά και γάλατα και μωρά... :lol::lol::lol: Αλλά με ποιον να κάνω πρόβα;;;;;;Με την Ιω;;;;Μεγάλη είναι.... :roll::roll::roll:

Για τον μπαμπά σου τι να πω...Είναι μαλάκες οι άνθρωποι..Τζάμπα τον ταλαιπωρούν..... :evil::evil::evil:

Μαγδα μείνε εδώ ρε και άσε το Νορβηγό να κρυώνει μόνος του..Στο πανεπιστήμιο είχα έναν γκόμενο Πατρινό για λίγο... :D:D:D Ωραίος, αλλά μαλάκας...Μετα από αύτόν τα έφτιαξα με τον άντρα μου..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Βίκυυυυυ άντε σύνελθε μωρή...

Ιουλία είσαι μεγάλο νούμερο..Πόσο γέλασα μαζί σου...... :lol::lol::lol::lol: Μου αρέσει που θες και βήχα... :lol::lol::lol:

Κορίτσια εγώ αν δω μίξα και ακο'ύσω παιδί να βήχει και είναι η Ιω στον ίδιο χώρο μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο....Δεν το αντέχω!!!!!!! :?:?:? Και όλοι με λένε υπερβολική.... :twisted::twisted:

Παιδότοπο κάθε μέρα ζητάει η μικρή, αλλά δεν την πάω...Να ακούω τα άλλα να βήχουν και να κολλήσει το αστέρι μου;;;;;;;; :shock::shock::o:o:o

Χρύσαααααααα μωρή τι θα κάνεις με τόσα τσουτσούνια μεσα στο σπίτι;;;;;;;; :lol::lol:

Συμπεθέρα η Ιω είναι τρέλα....Μπροστά σε άλλους δε μιλάει πολύ, αλλά έπρεπε να έχω κάμερα στο σπίτι να τη γράφω..Τι λέει το στόμα της δεν μπορω να σου περιγράψω...... :shock::shock:

Και η Ιωάννα χρησιμοποιεί πολύ το αριστερό, αλλά γράφει καλύτερα με το δεξι...Το πιάνει τέλεια το μολύβι..Σαν μεγάλη... :D:D:D

Στην αρχή που έκανε τα πάντα με αριστερό η μάνα μου η βλαμένη αναστέναζε και μου έλεγε "Λενε ότι οι αριστερόχειρες πεθα'ίνουν νέοι..." :?:?:? Τι άλλο θα ακούσω.... :evil::evil:

Βένι μου περαστικούλια σου.....

Αφρο κι εμένα κλασικά κοιμήθηκε μαζί μας από τις 4.30 και μετά... :roll::roll::roll:

Γιώτααααααααα έφυγες από δουλειάααααααααα;;;;;;;; :D:D:D

Ήθελα να πω κι άλλα, αλλά δε θυμάμαι....'

Θα επανέλθω.... :-*:-*:-*

Ξαναγειά σας μανούλες! :D

Σας διάβασα, αλλά δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα... :?

Μου κόπηκαν τα πόδια.

Τα νέα δεν είναι καλά. Η κοπέλα έπαθε αιμορραγία και δεν ξέρουμε τι θα γίνει... Την έβαλαν στο χειρουργείο, ίσως της το πάρουν το παιδάκι σήμερα με καισαρική, ίσως προσπαθήσουν να περιμένουν έστω 1-2 μέρες.... Δεν ξέρω λεπτομέρειες..... :(:(:(

Θουλάκι μου, ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον πατερούλη σου.

Χρυσοκουμπαρίτσα μου, με το καλό ο γιόκας!!! Καλή υπόλοιπη εγκυμοσύνη!

Δεν μου απάντησε καμία περί ring sling και SlingEzee... :(

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω άλλα, είμαι πολύ ταραγμένη.............. :?:?:?

Δήμητρα ένα απλό sling πάρε. Είναι το πιο εύχρηστο.

Εγώ έχω ένα λινό και το είχα λιώσει στην Ειρήνη. Τώρα έχω ένα wrap που είναι πάραπολυ σταθερό αλλά πιο δύσκολο στο να το φορέσεις και ένα mei tai που επίσης είναι πιο σταθερό από το σλινγκ.

Θα το βολευτείς πολύ και θα πάρεις και άλλα. Θα το δεις.

Τη μπουμπού μέσα στο σπίτι έτσι την έχω για να κάνω δουλειές.

Κρίμα για την κοπέλα. Εύχομαι να ΄βγει γερό το μωράκι της και να ξεπεράσουν το πρόβλημα...

Αφροδίτη και Νατασούλι, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...

Μάλλον η καισαρική σήμερα δεν αποφεύγεται...

Ας βάλει ο Θεός το χέρι του.

Νατασούλι μου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ένα λινό ring sling θα πάρω λοιπόν! Αν καταφέρουμε να συναντηθούμε και με την Παναγιωτο-συμπεθέρα μου, να το δοκιμάσω, ακόμα καλύτερα. Αν και αυτή τη στιγμή, δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα, έχω παγώσει..............

Εμείς ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα. Στις 8.15 η μπουμπού και στις 8.30 η Ειρήνη. Της φόρτωσα στο αυτοκίνητο και πήγαμε λαική,σμ, στον ψαρά. Τελειώσαμε τις δουλειές μας και τώρα καθόμαστε στο σπίτι. Επιτέλους ακούω!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω ναι!!!!!!!!!!

'Εχω βέβαια ένα βουητό στα αυτιά αλλά καμιά σχέση με το χθεσινο.

Θεσ/νικιές εμείς πάμε babyswimming στο Ελληνικό Κολέγιο!

Αναστασία θα σου πω! Θα πάω Δευτέρα απόγεμα! Τί λέει σήμερα η ζουζούνα;;;

Γωγώ χαχααχ θα σου ψωνήσει η πεθερά;; Τα βιβλία κράτα τας να τα μοιράζεις δώρα σε έγκυες!!!!

Θα σε φωνάζουν και πορωμένη μετά!! :lol::lol:

Βένι περαστικά ρε συ. Τόσο χάλια;;;

Παναγιώτα με τη Μαρία μιλάμε 3-4 φορές τη βδομάδα αλλά έχω να τη δω από την Πρωτοχρονιά. Από τότε που γέννησα δε βρεθήκαμε γιατί είναι όλο άρρωστος ο μικρό και η Μαρία δουλεύει.

Βίκυ και συ ακόμη πυρεττό; Περαστικά και αγύριστα.

Αφρο πως είσαι; Αποφάσισες τί θα κάνεις; Θα αποθηλάσεις;;;

Μην το κάνεις! Ελάτε να γίνουμε club!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Iουλία είσαι τρελή! Σου το είπα;; :lol::lol::lol:

μολις εφαγε μονος του :ymapplause::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

δεν ηταν τιποτε δυσκολο τελικα και του μικρου μου του αρεσε παααααααρα πολυ

αφου πηρε και το δικο μου κουταλι και ετρωγε και με τα δυο =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

ααααχχχχχ ειμαι τοσο χαρουμενη!!!!!

Μιτσάκι μου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά για τη συνυφάδα σου...Να μην υπάρξει καμία επιπλοκή και να γεννήσει ένα υγιέστατο μωράκι που θα διαψεύσει όλους τους γιατρούς....

Ό,τι χρειαστείς, είμαστε κοντά σου...

Νατάσα λινό να πάρουμε λες ε;;;;;;Ωραίαααααααα.....Εγώ για βόλτες το θέλω και δημόσιους θηλασμούς (εφόσον τα καταφέρω πρώτα με τους ιδιωτικούς :lol::lol::lol::lol: )....

Επίσης, ξέρεις κανένα καλό ελληνικό ή ευρωπαϊκό σάιτ (προτιμώ ελληνικό) για περίεργα κρεβατάκια που ψάχνω για την Ιω;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Είδα κάτι τέλεια σε αμερικανικά, αλλά έχουν δασμούς και φόρους... :?:?

Βικάκι υπομονή....

Αναστασία μπράβο στο Σπυράκο... :D

πως σου ηρθε οτι θελω να αποθηλασω :shock:

οχι καλε δεν θελω ...ηθελα απο την αρχη να κανω παραλληλο θηλασμο και το πετυχαινω ...αφου του αρεσει και το πρωτογαλο μια χαρα .

η απορια μου για το αργοτερα ειναι απλα απορια τιποτα περισσοτερο .

Αφρο μου τα έχω δει όλα αυτής της εταιρίας, αλλά δεν τρελαίνομαι.... :roll::roll::roll:

Γενικά, δε με τρελαίνει τίποτα από τότε που είδα κατι κρεβατάκια (flexa λέγονται), τα οποία ωστόσο δεν είναι για την ηλικία της.... :(:(:(:(:( έχω φάει κόλλημα...Γι'αυτό λέω και στο Γιώργο να της πάρουμε τώρα ένα μικρό που έχω βρει σε σάιτ του εξωτερικού και μου αρέσει και όταν πάει δημοτικό να της πάρω και το ονειρεμένο κρεβάτι.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δείτε τα λίγο...

www.flexa.dk

Μου αρέσει αυτό της πριγκίπισσας με τη σκάλα και την τσουλήθρα....

Τα βλέπω και θέλω να κλ'αψω που δεν είμαι μικρή... :(:(:lol::lol::lol:

Βικάκι ούτως ή άλλως η Ιω εχει δικό της δωμάτιο...Απλώς τώρα θέλουμε να της πάρουμε ένα κρεβατάκι για να δώσουμε κούνια και αλλαξιέρα στο νινί.... :?:?:?

Με βλέπω να καταλήγω στα ΙΚΕΑ... :lol::lol:

Εχω να πω πως τελικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι θεμα ψυχολογιας!!

θυμαστε τη μερα που ημουν χαλια επειδη φωναξα του μικρου που δεν κοιμοταν;;

την επομενη κ μεθεπομενη,ισως μετρησε κ το οτι βγηκα εξω,ημουν τοσο καλα ψυχολογικα κ τοοσο ηρεμη..κ ο γιωργος κοιμαται σαν πουλακι!!σημερα σηκωθηκε 10 παρα κ πριν λιγο ξανακοιμηθηκε για μεσημερι!!

Αχ Λενα,θα βγαινουμε οπωσδηποτε καθε εβδομαδα,μη σου πω κ 2 φορες!!!

κ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!θα παμε μαζι baby swimming!οργιοοοοοοοοοοοοοοοοο!!εχω πεθανει στο γελιο με τη βενζινη!!!!!εγω λεω καλυτερα να την πληρωνω εγω κ να οδηγεις εσυ,πιο ασφαλες μου φαινεται!!!!!!χα χα χα χα!!!!!!!!!!!αληθεια..μπικινι θα βαλουμε ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!αχ,να κ ενας ακομη λογος να σουλουπωθω!!!!!!!!

'καλα να περασετε σημερα!!ελπιζω ο τολης να μην κοιμηθει στο σινεμα!!!!!!!χα χα χα χι χι χι!!!!

δηλ.Αναστασια για τα μαθηματα λυρας να σε ενημερωσουμε;;;!!!μονο το βιολι σε χαλαει;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!

το ηξερα για τον λογο που δεν εγραφες για την Αννυ,επιτηδες το ειπα για να το ξαναγραψεις!!!!χα χα χα!!σπαστικο ειναι να μην εχω φατσουλες..ολο χα χα χα γραφω...........ουφ!!!!!

Νατασα που καλε στο ελληνικο κολλεγιο;πες τηλεφωνα,ωρες,εχει τα απογευματα;ποσες φορες την εβδομαδα;φορατε σκουφακια;;μην ισιωνω κ τζαμπα το μαλλι!!!!!α χα χου χα!!!

κ λαικη κ σ.μ. κ ψαρά με τα κοριτσια σου;;;α εσυ εισαι πολλη θαραλλεα!!!οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

Γωγω κ οταν θα παει παιδικο,θα βλεπεις αν βηχει κανενα παιδακι κ μετα θα την αφηνεις;;;;;;;;;;;!!!

κοιτα,κ εγω προσεχω,αλλα δεν μπορω να ειμαι υπερβολικη γιατι ξερω οτι κπ πραγματα δεν αποφευγονται..δηλ.να μην εντυνα καρναβαλακι τον γιωργο κ να εχανε τα παρτυ ,μηηηηηηηηηπως κ καποιος ειναι συναχωμενος κ κολλησει;;δηλ.ολο τον χειμωνα μεσα θα ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καλε,ασχετο,τί ψωνια θα σου κανει η πεθερα;απο το ιντερνετ;;μπερδευτηκααα!!!!

Βενη βλαμενη η γιατρος...τωρα με τη σωστη θεραπεια ελπιζω να συνελθεις γρηγορα!!!

Χρυσααααααααααααααααααααααα!!!αντε,να δω ποτε θα σε δουμε!!!!εμεις παντως θα αναφερουμε ολα τα ραντεβου μας για να ξερεις που ειμαστε καθε φορα!!!!!α!πολυ μου αρεσαν οι προσδοκιες για τα αγορια σου!!!συμφωνω πολυ με την κιθαρα..τελειο να παιζει σε εκδρομες για φιλους!!τωρα που το λες..κ εγω θα τον στειλω!!!!!!!!!!!!

εεεεεεε!βρηκα γιατι δεν επινε το νου νου!!δε θελει το μπιμπερο!χθες βραδυ μου ηρθε φλασια,ειχα περασει κ ωραια!,κ το ξεβιδωσα,αφου εβλεπα οτι πιπιλουσε αλλα δεν ρουφουσε κ του το εδωσα με καλαμακι!!!!το ηπιε ολο ,μετα θηλασε, κ κοιμηθηκε σαν πουλακι!!!!Λενα με εμπνεειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!που να ειχες κ κεφια!!!!!

Πάω να κανω καμια δουλιτσα!!

Ιουλία πλάκα με κάνεις;;;;;;;;;Ούτε εγω καλέ την κρατάω κλεισμένη μέσα στο σπίτι... :?:?:? Κάθε μέρα πάρκο πάει (τωρα βασικά καμια εβδομάδα δεν την πάω γιατί είπε ο γυναικολόγος προσοχή για μενα που είμαι έγκυος και λόγω έξαρσης Η1Ν1), αλλά ρε συ όσες φορές την έχω πάει σε παιδότοπο, δεν υπάρχει φορά που να μην έχω ακούσει παιδιά να βήχουν..... :?:?:?:?

Τη μια μάλιστα κόλλησε και είχε το χιερότερο βήχα που πέρασε ποτέ... :roll::roll::roll::roll:

Κάθε 2 εβδομάδες εξάλλου ίωση περνάμε... :?:? Βαρέθηκα!!!!!!!!

Στον παιδικό δε θα μπορώ να κάνω αλλιώς αν και νομίζω ότι τόσες φορές που έχει κολλήσει φέτος πόσο χειρότερα να είναι στον παιδικό;;;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Αλλά αν μου πεις πχ ο Γιώργος είναι άρρωστος, πάμε για καφέ, όχι δε θα τη φέρω τη μικρή.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Είμαι υπερβολική, το ξέρω, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου, να 'χεις τα μισά....

Και να σου πω κάτι;;;Νευριάζω με τους γονείς που ενώ τα παιδιά τους είναι άρρωστα, τα πάνε σε χώρους με παιδιά...Έλεος δηλαδή!!!!Πόσο ανεύθυνοι είναι;;;;; :twisted::twisted::twisted: Δεν είναι κρίμα να κολλήσουν τα υπόλοιπα;;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Γωγω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΑΧΩΜΕΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΥΝΑΧΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!!γραφω με κεφαλαια,για να μην παρεξηγηθω κιολας!!!!

φυσικα κ ειναι ανευθυνοτητα απο μερους των γονεων,σε αυτο συμφωνω!!!εγω ομως αλλο ειπα!

κοιτα,αν κ εμενα αρρωσταινε ο γιωργος ετσι οπως περιγραφεις,υποθετω οτι θα φοβομουν κ τη σκια μου!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...