Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Αχ Λένα!τί καλα που εγραψες,βαριομουν καλε να τα ξαναλέω!!!

μιλαμε..ηταν τελεια!!μουσικη,χορος,καρναβαλακια,ποσο μου αρεσε!!εχω πολλα οπτικοακουστικα ντοκουμεντα κ μολις τα καταφερω θα τα ανεβασω στο φεις!!Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!ΚΑΛΕ..ΠΗΓΑ ΣΕ 2 ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕς ΗΜΕΡΕς!!

Μα ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟ PARTY ANIMAL!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

Λενα κοιμηθηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!εσεις ευκολα;φιλακια πολλα κ καλη ξεκουραση!!!ειναι γλύκας ο Αναστασης κ τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χαδιαρούλης!!!!ψυχούλα μουυυυυυυυυυυυυυ!!

Αναστασια στον κλασικο παιδοτοπο πηγαμε!αλλα ειχε παρτυ κ πολυ κοσμο!!κ επαιζαν ολη την ωρα κ χορευαν τα ζουζουνια μας!!καλε μιλαγαμε κανονικα με την Λενα,σχεδον χωρις διακοπες!!ζηλευειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!εγω σου ειπα να παρεις τις μυξουλες σας κ να ερθετε..αλλα εσυ δεεεεεεεεν.......................!!!

μπραβο στην Αννυ για τις λεξουλες!!!γινετε γρηγορα καλα γι ανα σας δουμεεε!!!

Χρυσα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!γελαω με την πεθερα κ την κατραπακια της!!!μα κ αυτη..πώς το ειχε σιγουρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!τί θα γινει;;θα εμφανιστεις καθολου καλε ΠΡΙΝ γεννησεις;;;;φιλακια!!!

ααα!αλλα δε θυμαμαι!!α!Γωγω!μου ειπε η Λενα για την πτωση,αλλα για να γελαει η Σισσυ,η περιγραφη σου πρεπει να ειναι απιθανη!!θα ψαξω να τη βρω!!

προσεχε βρε κοριτσακι ομως!!θα μου πεις"μηπως δεν προσεχα;"δικιο εχεις!!

καλε γελαω με την παραγγελια σου!!!αν σου ερθουν 6 ,κρατα τα κ δινε τα δωρο σε οποια φιλη σου γενναει!!!!!!

φιλακια σε ολες!!παω να πιω το κρασακι μου κ να χαλαρωσω για λιγο!!

μπα,δε θα πατησω υποβολη!Λενα το ρωτας για το χερακι,επειδη ειπα του γιωργου να κρατησει το κουταλακι με το δεξι;δεν ξερω για ηλικιες,αλλα επειδη τωρα ξεκινησε,του δειχνω κ τον τροπο να χρησιμοποιει κ τα 2 χερακια,λιγο προστυχο μου ακουστηκε αυτο!!!,ωστε να επιλεξει ποιο θα χρησιμοποιησει τελικα....αν τον εβλεπα ομως να μη θελει το δεξι,δε θα τον πιεζα..απλα,του λεω κ αυτος ακουει κ αλλαζει χερακι!!!

την τυφλα μου δεν ξερω!!

καλε,εγω δεν καταλαβα οτι με βαρεθηκες;;κ γιατι να με βαρεθεις;;;;απλα αυτες τις ημερες εχω ολιγον τι σουργελε ψυχολογια κ ειμαι για τη πανηγυρια..οποτε το ριχνω στα παρτυ!!κουρασμενη ησουν,αλλα στο επομενο παρτυ σε θελω ξεκουραστη!!!θα κανουμε προβα τη χορογραφια της παττυ-las divinas!!!,κ θα τραβηξουμε οοοολα τ αβλεμματα πανω μας!!!χαχα χα χα χα!!!

η Αναστασια το κοβω να χοροπηδουσε κ αυτη σαν κ εμενα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!ασε που θα εκτελουσε κ αυτη χρεη καμεραν μαν!!!

παταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

μπαααααααααααααα!!συνεχιζω!!ΡΕ ΛΕΝΑ....ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.....!!Αλλα αναρωτιεμαι..λες να επρεπε κ να μην πηρα χαμπαρι;;;;;;;;;!!!!!!!!

Θουλη..!!θα σε τηλ.οταν εχουμε μυξες να ερθετε κ εσυ οταν εχετε εσεις να ερθουμε!!!αν εχετε κ βηχαλακι....ουυυυ!το καλυτερο μας!!χα χα χα !τρελη!!ποσο χαιρομαι που ειμαστε 2 οι ανωμαλες!!φιλακια!!!

τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΠΑΤΑΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν ακούω ξαναπες το!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λένα η διάκριση γίνεται από την κοιλιά ακόμη. Αν ο λώρος έχει αριστερόστροφες περιελίξεις το παιδί θα είναι αριστερόχειράς κλπ.

Για έξω από την κοιλιά δεν ξέρω τί ισχύει! :lol::lol::lol:

Θου η ιδιωτική κλινική δεν αναλαμβάνει να τον μεταφέρει;

Αναστασία γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Μπράβο στο κορίτσι μας!!!!!!!!!

Τί καλά!!!!!! Θα αρχίσει να σου τραγουδάει κιόλας!!!!!

Σισσιώ πότε με το καλό θα σε δούμε;;;

Γιώτα φιλάκια πολλά!

Έρη τί καλά!!! Θ αδοκιμάζεται λάδια μόνο ή έχει και φαγητό;;

Χρύα με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Γερό να ναι !!!!

Μπράβο! Ήθελες αγοράκι;;; Είδες το ένστικτο....

Δήμητρα να μας ενημερώνεις για την κουνιάδα. Κρίμα η κοπέλα. Θα τα έχει δει όλα..

Μαρία καράφλα;;;;χαχαχα

Ιουλία μπράβο ρε σεις! Μακάρι να μπορούσαμε να ρθυμε και μεις!

Χιονία πώς τα περνάτε; Θα κάτσετε καιρό;

Ποια ξέχασα;;

Σας είπα ;; Έψαχνα εδώ και καιρό τμήματα γυμναστικής για παιδία και βρηκάαααααα!!!!!!

Έχει στη Γερμανική σχολή!!! Θα πάω να ρωτήσω και να ξεκινήσουμε! Από,τι μου είπαν είναι 1 ώρα τη βδομάδα,η δασκάλα μιλάει και στα γερμανικά, ο γονέας παρόν και 70 ευρώ το χρόνο. Μου το είπαν σήμερα και θα σκάσω μέχρι να έρθει η Δευτέρα για να μάθω...

Θέλω να φάω ΤΩΡΑ 2 βρώμικα παντσετουλα ψωμάκι...........

Μου τρέχουν τα σάλια

Ζεστάθηκα αν και μας τα έχει χαλάσει λίγο ο καιρός :evil:

Μόνο 15 βαθμούς??? Α παπαπαπα :P

Πάντως όταν βγάζει ήλιο, πετάω το μπουφάν και μένω με το κοντομάνικο! Λιάζω τα κατάλευκα μπρατσάκια μου και με κοροϊδεύει ο κόσμος :lol: Σαν τους απελπισμένους τουρίστες :lol:

Δε θα μείνω πολύ... επιστρέφω πάλι την Τρίτη το πρωί. Θα έρθω Αθήνα Δευτέρα απόγευμα και θα μείνω το βράδυ ατο Σόφιτελ γιατί η πτήση είναι πολύ πρωϊνή!

Τι νέα εσείς? Έχω χάσει τίποτα συγκλονιστικό?

καλε μαγδαααα πατρινια εισαι καλε??

κ η μαμα μου απο πατρα ειναι κ μεναμε εκει 11 χρονια!

ιουλιαααααααα ναι θα κανουμε προβες!! :lol::lol::lol::lol::lol:

οχι δε ρωταω για αυτο!! βασικα ουτε καν το προσεξα αυτο που λες!!!!

αχ περασαμε πολυ ωραια!!

κ θα το ξαναπω ο γιωργος ειναι τοοοοοοοοοοοοσο τελειος!!!!!!!!

φοβερο παιδακι!! κοριτσια επρεπε να τον βλεπατε πως χορευε!!!!!!!!!

αντε κ την επομενη φορα να ειμαστε πιο πολλες!!!

αχ πρεπει να πλυνω πιατα... νυσταζωωωωωωωωωω!

ρεσυ θουλη... τι ταλαιπωρια ειναι αυτη??

κ γιατι τον εχουν χωρις ορο? οικονομια κ εκει κανουν τα καθικια?? :evil::evil::evil::evil:

νατασαααα τελεια!! πολυ ωραια πρεπει να ιεναι αυτα τα μαθηματα!!!

ακομα δεν ακους??? :lol::lol: παει αρχισες να μεγαλωνεις κ εσυ :lol::lol::lol:

σας εχω πει οτι θελω να μαθει ο αναστασης βιολι ε?? 8-)

ναι γεννησα..αυτο το συγκλονιστικο γεγονος το ξεριεις μαγδα?το προλαβες? :P:P

τα φιλια μου

αχ το κοριτσι μου θα κανει κ γυμανστικη?κορμαρα θα κανει το σκατουλι..

καλε μονο 70 το χρονο?τελεια..λες να στειλω κ το θοδωρη? :lol::lol::lol:

εχει μπαλα να μαθει ο μικρος?

κ γω θα θελα ν ατο στειλω μια δραστηριοτητα..ακουω εσας..αλλα τι?

εγω λενα θελω να μαθει λυρα..ω ναι..αφου δε εμαθα εγω...

οσο για τον ορο..λεει φοβουντια..να το κανουν αυτοι

θεουν να ειναι παρον καρδιολογος κ παθολογος..κατι τετοι

Κ συνεχιζω γιατι δεν εχω να ετοιμασω τιποτα για το σχολειο για υριο,οποτε....!!!!ξεσαλωνω!χα χα χα!!

Λένα βιολι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!ααααααα!αργησες κιολας!ξεκινα απο τωρα!!!πες να ερθουμε κ εμεις κ να σας συνοδευσουμε χορευτικα!!τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

Αναστασια μη το ξεχασω!εννοειται πως δικαιουσαι να κανεις κουκουβαααααααααααααααααααααααααα!!κ οχι!!δε το συνηθιζεις καλε!!αληθεια,εχω παρατηρησει πως δε μας λες για τα κατορθωματα της Αννυ κ ειμαι σιγουρη οτι ειναι παααααααααααρα πολλα!!

εγω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια..αλλααααααααααααααααααααα..Λένα πεεεες!!!δε λεει πολλες λεξουλες ο γιωργος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!λεγε καλε,αυθορμητα παντα!!!χα χα χα χα χα χα!!!ευχαριστουμε για τους χορευτικους επαινους!!θα βαλω βιντεο του ανασταση στο τρενακι!!πρεπει να εχω,καπου μεσα στον χαμο που τραβουσα!!!!

Νατασα μου αρεσε κ εμενα αυτο με τη γυμναστικη!πες μας λεπτομερειες μολις μαθεις!!

θουλη στεναχωρεθηκα με την ταλαιπωρια που τραβαει ο μπαμπακας σου...ευχομαι ο ανθρωπος να τα ξεπερασει ολα γρηγορα να απολαυσει τα εγγονακια του γρηγορα πάλι γερός κ δυνατός!!!

σας ειπα;η στολη μας εχει γινει μονιμο ρουχο μας!οπου τον παω τα απογευματα του τη φοραω!!!ο χ. με κοροιδευει!!Λένα ντυθειτε ρε την επομενη φορα γουινι να σας βγαλω φωτο!!!

Μαγδα γελαω με τον παραλληλισμο σου με τουριστες!!χα χα χα χι χι χιχ ιχχιχιχι!!

εμ κ εσυ Λένα...εν ετει 2011..να μην εχεις πλυντηριο πιατων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!πλενε τωρααααααααααααααααααααα!!χα χα χα κ ξανα χα χα χα χα!!

Θούλη γέννησες???? :o:o:o

Το πρόλαβα ρε χαζό :P Δε θυμάσαι που σου ευχήθηκι όλας? :evil:

Να πας να βρεις τις ευχές μου και να τις γράψεις 10 φορές για τιμωρία :mrgreen:

Λένα μου αρέσει πολύ το βιολί! Είχα κάνει κι εγώ λίγα μαθήματα σε κάποια φάση... Ένα από τα πολλά χόμπυ που ξεκίνησα και παράτησα μετά από λίγο :?

Είναι πολύ ωραίο όμως!Αν και μέχρι να μάθεις είναι λίγο τραυματική εμπειρία για ...τα αυτιά των γύρω σου :lol: Είσαι σίγουρη ότι θες να τον στείλεις? Έχεις ακούσει τι ήχο βγάζει το βιολί στα χέρια ενός αρχάριου? Το γραντζούνισμα νυχιού στον πίνακα δεν είναι τίποτα μπροστά του :lol:

Σας αφήνω και πώ για νάνι με το μωρό μου :-*

αχ ναι..το ψιλοθυμονουν αλλα λεω να το πω παλι :oops::oops::oops::oops::lol::lol:

εχω πεθανει στ γελιο με το σχολιο των αρχαριων στο βιολιι.εισια τρεληηηηηηηηηηηηηηηηη :lol:

Θου τι μπάλα καλέ;;;

Γυμναστική σου λέω! Ποδόσφαιρο ξεκινάνε αργότερα, στα 4-5.

Βιολί;;;;;;;;;;; Δεν παλέυεται! Ειλικρινα όμως!

Όσο πήγαινα στο ωδείο μικρή άκουγα τα μαθήματα μου σηκωνόταν η τρίχα...

Απαπαπα!

Ιουλία και συ κουκουβάγια;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ ναι!! τρελαινομαι για βιολι βιολα βιολοντσελο κ κοντραμπασο!!!

μαρεσει οταν ακουγονται μεσα σε τραγουδια πεθαινωωωωωωω!!

τον πρωτο καιρο που θα μαθαινει θα σας προσκαλουμε συχνα για καφε μην ανησυχειετε :lol::lol::lol::lol: θα παρακολουθειτε την προοδο μας :lol::lol::lol::lol:

κ εγω μωρε θελω να τον στειλω... αλλα που? ακομα δε μιλαει καλα καλα..

ναι η αναστασι δε λεει πολλα καλα.. κ η μικρη ειναι κ αυτη απο τα τελεια μωρα!!!!!!!

τοσο γλυκιααααααααα τοσο ζουληχτερη κ κουκλαααααα!! φατσααααα!!

αλλα μονο να γκρινιαζει ξερει η μανα της :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο γιωργος λεει πολλες λεξεις!! κ εχει πολυ πολυ γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

αχ αυτο το παιδι... θα το ματιαξω καλε!!!!

αχ αυτο το πλυντηριο πιατων... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε κ την επομενη φορα θα ειμαστε για καφε με εναν αρλεκινο κ εναν γουινι!!

αχ συμπεθερα αν μεναμε κοντα ολη μερα για την ιωαννα θα εγραφα!! αχ αχ αχ!! ελπιζω να κατεβουμε να σας δουμε συντομα!!

καλη ξεκουραση κοριτσαρες!!!! παω για νανακια με την κολωνα μου!!!

καλημερα..μοιραζω τα γαλατα παλι :(:(:(:(:(

χαλια ειμαι κοριτσια χαλια..ολη μερα παλευεται αλλα το βραδυ μου κοβεται η αναπνοη..μεχρι και εμετο κοντεψα να κανω απο τον βηχα :(:(:( τελικα μετα απο ενα 2ωρο τραγικου βηχα πηγαμε στο ιπποκρατειο να με δουν..δεν αντεχα αλλο ποναει το κεφαλι μου τα λαιμα μου και ολα αυτα αον βηχα..δεν περναει με τιποτα..μα κατι με πνιγει μολις ξαπλωνω.. :(:(:(:(

θα παμε 7.00 να παρουμε να αποτελεμσατα και να με πει ο γιατρος τι να παρω..

σας διαβασα εχθες αλλα δεν θυμαμαι τιποτα ετσι που ειμαι...

καλημέρα!!! Βενακι περαστικα ,πολυ πρωινη ρε συ!

έξω εχει παρα πολυ κρύο...

οσον αφορα το βιολί (Λενα εχομε τιην ιδια τρέλλα) , μια φίλη μου ειπε οτι μαθήματα βιολιού ξεκινάνε μετά τα 8 :? αυτηνής το κοριτσακι ειναι 5 και ξεκίνησε γτ ειναι ο δάσκαλος φίλος τους και :? τι να πώ σε θέματα μουσικής συνήθως μου λένε σωστά πράγματα καθότι μουσικός ο μπαμπας κ η μαμά...

Θου μαθήματα λίρας έκανα εγώ!!! :D δε θυμαμαι τιποτα..πολυ δύσκολο όργανο...

Μάγδα καλωσήρθες!!

Νατασσα αγάπη μου!!!!φιλάκια ζουζουνιτσα μικρομανούλα!!! ρε συ τι κανει ο Δημητράκης ?η Μαρία ?θα έγινε ολόκληρο παλλικάρι!!! τα φιλιά μου να δώσεις!!!

Λένα πουλάω ολοκαινουργιο πλυντήριο πιάτων εαν ενδιαφέρεσαι!!!! :lol::lol:

Μάρθα τι έκανες με καθισματάκι?

Θου τι μπάλα καλέ;;;

Γυμναστική σου λέω! Ποδόσφαιρο ξεκινάνε αργότερα, στα 4-5.

Βιολί;;;;;;;;;;; Δεν παλέυεται! Ειλικρινα όμως!

Όσο πήγαινα στο ωδείο μικρή άκουγα τα μαθήματα μου σηκωνόταν η τρίχα...

Απαπαπα!

Ιουλία και συ κουκουβάγια;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρθα ποδοσφαιρο στον ΠΑΟΚ καλε θα πάει!!!

Νατάσσα να φανταστώ οτι εισαι του πιάνου?

κ εγω μωρε θελω να τον στειλω... αλλα που? ακομα δε μιλαει καλα καλα..

στειλε τον μια βόλτα μέχρι τη Χίο μπας κ σας δούμε!!! :D

Κ συνεχιζω γιατι δεν εχω να ετοιμασω τιποτα για το σχολειο για υριο,οποτε....!!!!ξεσαλωνω!χα χα χα!!

Λένα βιολι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!ααααααα!αργησες κιολας!ξεκινα απο τωρα!!!πες να ερθουμε κ εμεις κ να σας συνοδευσουμε χορευτικα!!τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

Αναστασια μη το ξεχασω!εννοειται πως δικαιουσαι να κανεις κουκουβαααααααααααααααααααααααααα!!κ οχι!!δε το συνηθιζεις καλε!!αληθεια,εχω παρατηρησει πως δε μας λες για τα κατορθωματα της Αννυ κ ειμαι σιγουρη οτι ειναι παααααααααααρα πολλα!!

εγω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια..αλλααααααααααααααααααααα..Λένα πεεεες!!!δε λεει πολλες λεξουλες ο γιωργος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!λεγε καλε,αυθορμητα παντα!!!χα χα χα χα χα χα!!!ευχαριστουμε για τους χορευτικους επαινους!!θα βαλω βιντεο του ανασταση στο τρενακι!!πρεπει να εχω,καπου μεσα στον χαμο που τραβουσα!!!!

Νατασα μου αρεσε κ εμενα αυτο με τη γυμναστικη!πες μας λεπτομερειες μολις μαθεις!!

θουλη στεναχωρεθηκα με την ταλαιπωρια που τραβαει ο μπαμπακας σου...ευχομαι ο ανθρωπος να τα ξεπερασει ολα γρηγορα να απολαυσει τα εγγονακια του γρηγορα πάλι γερός κ δυνατός!!!

σας ειπα;η στολη μας εχει γινει μονιμο ρουχο μας!οπου τον παω τα απογευματα του τη φοραω!!!ο χ. με κοροιδευει!!Λένα ντυθειτε ρε την επομενη φορα γουινι να σας βγαλω φωτο!!!

Μαγδα γελαω με τον παραλληλισμο σου με τουριστες!!χα χα χα χι χι χιχ ιχχιχιχι!!

πολλά κέφια βλέπω ...μηπως κατεβάσαμε τιποτα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: σε ποιον παιδοτοπο πήγατε?στο κέντρο?

Γεια σας τρελοκομεία

Χρυσα μου συγχαρητήρια για το νεο σας αγοράκι, αντε με το καλό να στρώσει τελείως η εγκυμοσύνη σου και να κρατήσεις και το δευτερο νινάκι σου στην αγκαλιά σου.

ΓΙΩΤΑ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη σου , ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που δεν σε γνώρισα... Αντε να τα πουμε στον Καναδά ή κάποιο καλοκαιράκι στην Χαλκιδική..

Αυριο το πρωί έχω γευσιγνωσία ελαιολάδου στην Ελαις, με τους Greek Food Bloggers. Τουλάχιστον εκεί θα γουστάρω σίγουρα θα μιλήσουμε και για το μπαλσάμικο και θα φτιάξουμε crema di balsamico και τέτοια..

Φιλάκια σε όλες

όταν με το καλό έρθουμε Αμερική ,θα κοιτάξω να ανηφορίσω,ολοκληρο ωκεανό θα περάσω (αν κ ειπαμε ..ενα ποτακι δρομος!) , στο ΜΟντρεαλ θα πάτε?

Καλημερες!!!ξυπνησα!εγω μονο!!

συνηθισα απο τα ωραρια του σχολειου..ευτυχως κοιμηθηκα 1 ωρα παραπανω!!ωραιο πραγμα ομως να καθεσαι με τις πυτζαμες!!

βρε Γιωτα,ας εχω κ εγω κεφια μερικες φορες!!!!!

βασικα,χαρηκα παρα πολυ που περναει τοσο ωραια ο γιωργος αυτες τις ημερες με τα παρτυ κ τα καρναβαλακια!!!!εχθες πηγαμε στα αστερακια,αλλα προχθες πηγα στο kinder place ή party,εκει εκανες τα γενεθλια της κωνσταντινας μου ειπε η Λενα!ξετρελαθηκα με εκεινον τον παιδοτοπο Γιώτα!!

ειχε απιστευτο κοσμο κ δεν πνιγοσουν!κ πολυ κοσμο να ασχολειται με τα παιδια,ηταν κ τσικνοπεμπτη,οποτε φανταζεσαι τί ωραια που τα ειχαν ολα!!!

α θουλη!θα ειμαστε αντιπαλοι!εμεις θα παμε μπαλα στον αρη!!μμμμμμμ!!

θελει καμια να παμε baby swimming; ο χ. δεν ηθελε,επειδη ειναι στο γηπεδο του παοκ,αλλα τον καταφερα!αν ερθει κ καμια για παρεα παμε μολις ανοιξει λιγο ο καιρος!

σας αφηνω να βαλω καφεδακι!!

Ιουλία να πάτε !!ειναι πολύ ωραία!! εμείς πηγαινουμε στη Μελία!! εγω βαριεμαι απίστευτα και ολο λεω θα τη σταματησω ,μα μετα πηγαινυμε κ λάμπει το προσωπακι της ,κ αλλάζω γνώμη!!!!

καλέ σε πείραζα γ το ξεφάντωμα !προς θεού!!

περσι λεγοταν κιντερ παρκ ,φετος κιντερ ...κατι αλλο! :lol: εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη! κα ιαπο το Μαγικό Κόσμο έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη εδώ στην Χίο!!! και κάνανε κ δώρο στην μικρή ,δεν το περίμενα!! μιση ώρα για να σχολάσω!!!άντε ...θέλω να δω το κορίτσι μου...το αγόρι μου εφυγε για δουλειά,θα τον δολυμε αυριο! :twisted:

ιογενης λοιμωξη μου ειπε ο γιατρος...να πινω σιροπι για τον βηχα υγρασια στο σπιτι, τσαγια και καραμελες..ειναι ιωση του ανω αναπνευτικου και η παθολογος που πηγα το πρωι και μου εδωσε εισπνοες εκανε λαθος και με επιδεινωνε γιατι οι εισπνοες ειναι για το κατω αναπνευστικο..

εντωμεταξυ εγω επαιρνα σιροπι απο μονη μου και το σταματησα γιατι μου ειπε αυτη.. :shock:

τελοσπαντων στο νοσοκομειο που κανε καρδιογραφηκαι και ακιρτινογραφια κια ειδανε καλυτερα τι ειχα..

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

και εμεις μπαλα στον αρη εννοειτε θα παμε!!!!!!!!!!!! ιουλια μαζι στις κερκιδες να καμαρωνουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαρθα περαστικα στον μπαμπα σου..κανενα νεο?

γιατω με 2 ωρε υπνου ειμαι παλι..και παλι αργα ητανε οταν εγραψα....

Καλημερα!!!!

τικανετε;;;;

μηλατε πολυ ειπαμεεεεε

λοιπον, απανταω ενα ενα οσα θυμαμαι...

και φυσικα οσες ειναι μεσα θα θυμαμαι περισσοτερα.

Νατασακη δε με ενοιζε πραγματικα τι θα ειναι και δεν ειχα ιδιαιτερη προτιμιση...ειχα τα υπερ και τα κατατου καθενος αλλα απο την αρχη πιστευα απο ενστηκτο οτι ειναι αγορι..οπως ηταν σηγουρηη πεθερα οτι ειναι κοριτσι-ετσι ημουν σιγουρη εγω απο ενστηκτο οτι ειναι αγορι..

Οχι δεν θα επαιρνε το ονομα της, αμα ηταν κοριτσι θα ηταν Ιωαννα- Μαρια, ΤΩρα θα ειναι Γιαννης σκετο, δε μπορω να πω οτι με τρελαινει σαν ονομα αλλα υπερλατρευω τον μπαμπακα μου και ξερωοτι ο αδελφος μου δεν προκειτε να ονομασει παιδι του Γιαννη εκτος και αν κανει 4-5 αγορια..χαχαχα

Θουλιτσα μου πολυ λοιπαμει γι ατον μπαμπα σου...η βλακεις του ΕΣΥ ειναι ανεπαναλληπτη....σηγα ολοκληρο Θεαγενιο μην δεν ειχε καρδιολογο..μ@λ@κες..συγχηστηκα πρωη πρωη...να τετοια κανουν και εχω συχαθει τους περισσοτερους γιατρους.

Α εμενα και τα δυο μου παλληκαρια θα κανουν κολυμβηση και τενης η βολει για αθλητισμο..και απο μουσικη θα μαθουν οπωσδηποτε κυθαρα και αμα θελλουν πιανο, κολυμβηση θα κανουν γιανα κανουν κορμαρες απολλωνιες και βολει η τενισ γιατι τα θεορω ευγενη αθληματα, κυθαρα για να παιζουν στην παρεα τους οταν πηγαινουν εκδρομες καιπιανο γιατι μου αρεσει εμενα...

Βενη περαστηκα ρε συ..αμαν βρε πουλακι μου, αμαν!!!!

Ερη καλα να περασεις!!!

Μαγδα καυσονας ε;;;

Λενα και Ιουλια ειπαμε..μια μερα- ελπιζω συντομα- θα σας κανω ΤΖΑ!!!!

καλημεραααααααααα!!!

λοιπον ιουλια εγω θελω baby swimming!!!!! θα παμε μαζι1!!!

αλλα θα μοιραζομαστε τις βενζινες, μια εσυ μια εγω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γιωτα το καλοκαιρι θα σας ερθω μια βολτα!! :mrgreen::mrgreen:

βενετια αμαν πουλακι μου μα τοσο χαλια εισαι βρε???

σε σκεφτομουν πολυ χτες ολη μερα, ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!

αχ αχ.. σε σακατεψε η γιατρος δηλ.. τι να πω...

σημερα με ξυπνησε πολυ νωρις ο μικρος απο τις 7. ακους θουλη???

κ νυσταζω ακομαααααααα ουαααααααα!!

σε καμια ωρα θα παμε στη μαμα μου, θελει να του παρει παπουτσακια!

αντε γιατι εχουμε μονο 2 ζευγαρια! κτο ενα του ειναι τσιμα τσιμα..

κ το βραδακι εχουμε εξοδο!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...