Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

επιτέλους τελείωσα με αυτα που ειχα να κάνω!!!!!

τωρα (σε λίγο γτ τωρα πινω μια ζεστή σοκολάτα!!!εδώ εχει ψοφόκρυο!!) θα μετρήσω επιτέλους αποδείξεις!! το εχει κάνει καμμια?

Παναγιώτα μου φιλάκια,καλά περασανε 2 μήνες απο τοτε που γένησες?

Μαρθα σήμερα ο μπεμπάκος γινεται (σε λιγοτερο απο μιση ώρα) μιας εβδομάδος!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γνωρίζει καποια εαν τις αποδείξεις απο το βρεφονηπιακό μπορώ να τις βάλω σαν δίδκτρα ιδιωτικού σχολείου ή κατω στον πίνακα με τις αλλες παροχες υπηρεσιών?

Καλησπέρα μαμα..

Ειμαι κομμάτια.. πολλά.. ενα εδώ ενα εκεί, ενα παραπέρα.. Εστειλα τα πραγματα στην Ξάνθη σημερα.. Εχω μια θλίψη τρομερή. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει απο χθες το βράδυ μεπιασε. Ημουν στο πάρτυ, στην αρχή ημουν καλά, έπεσα σαν το γουρούνι σε ΟΛΑ τα φαγητά, μιλησα ήπια και μετά μ'επιασε ενα πράγμα και δεν μπορουσα να αρθρώσω κουβέντα. Εφυγα απο την παρέα και πηγα και έκατσα στην ακρη να χαζεύω τα ψαράκια στο ενυδρείο.. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει..

Ειδα κάτι απαίσια ονειρα οτιναναι πραγματικά.. :(:(:(

Δεν σας διάβασα όλες συγνώμη.. δεν μπορώ...

Γωγώ δεν νομίζω βρε να επαθε κάτι το νινάκι, πρόσεχε όμως βρε πουλάκι μου.

Κάτι πήρε το μάτι μου για τα δημητριακά, εγώ αυτο που ξέρω ειναι ότι ειναι φουλ στην ζάχαρη και φυσικά όλες οι βιταμίνες τους έχουν τεχνιτή σύσταση δεν ειναι φυσικές.. λογικό βεβαια δεν γινεται αλλιως.. Προσωπικά δεν τα τρώω, η πεθερά μου ξεκίνησε να δίνει στον μικρό αλλά αυτη του δίνει να φάει τα πάντα όλα καραμέλες σοκολάτες τα πάντα. Μολις ξεκουμπιστούμε απο εδώ κομμένα όλα αυτα.

Το μονο δημητριακό που ειναι σχετικά ακατέργαστο και χωρίς ζάχαρη ειναι η βρώμη απο οσο ξέρω,

Μα καλά καλέ Γωγω γιατι με συμπικωμένο γάλα?

Ταο Ταο μου περαστικά στον πατερούλη σου, σας ευχομαι ότι καλύτερο να συμβεί και να είσαστε όλοι δυνατοί.

Φιλάκια

Γεια σας!

Τα κατάφερα!!!

Σας γράφω!!!

Δεν ακούω τίποτα, είμαι μια κουφή. Από τη λαχτάρα μου να βγώ έκατσα από τις 10.30 μέχρι τις 2.30 κάτω από ένα ηχείο το ζώον...

Σήμερα όλη μέρα μου μιλάνε και απαντάω χαρακτηριστικά και ευγενκότατα 'Ε;;;;;;'

Περάσαμε πολύ ωραία. Είμασταν κοριτσοπαρέα , μιλήσαμε,χορέψαμε, κάναμε τις χαζομάρες μας!!!

Τέλεια, αν άκουγα κιόλας θα ήταν ακόμη καλύτερα!

Έκανα και λέιζερ χθες. Πονάειιιιιιιιιιιιιιιιι....

Ευτυχώς κρατάει λίγο. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που έγραψε η Αναστασία. 80 ευρά, επαναλληπτικό σε 15 μέρες δωρεάν, επόμενη επίσκεψη σε 2 μήνες. Με 6 επισκέψεις ξαμπερδεύεις. Μπορεί και λιγότερες. Το καλοκαίρι αν μαυρίσω μου είπε πως δεν μπορώ να κάνω. Αυτάααα...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥ:

1) να σκέφτεσαι οτι πηγαίνεις να συναντήσεις τον άντρα σου!!! τον πατέρα του Κώστα !!ειμαι σίγουρη οτι σας λείπει πολύ!!!!

2) ούτως ή άλλως οι ικοί σου μενανε Ξανθη οποτε δεν τους έβλεπες κάθε μέρα!

3) ναναι καλά το τηλ,το ιντερνετ και το αεροπλάνο !!τι σκατά ...ενα ποτάκι δρόμος είναι !!!!!

κα ιμην ξεχνάς!!! το 4) θα ερθω να σε δω!!!και εσένα και την άλλη την μουρλή στην Ουγκάντα!!! γνωστούς να έχω και έρχομαι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ma poso ilithia eimai re gamwto????

Prwti fora pariggeila moni mou kai ta ekana skata..Mpika sto ianos.gr na paraggeilw ta duo vivlia tis patsourou kai telika ekana tin paraggelia 3 fores.... :evil::evil::evil: Pws ta katafera????? :evil::evil::evil: Meta kopwn kai vasanwn esteila minima giati upirxe kapoio provlima kai tous eipa na akurwsoun tis alles 2 paraggelies kai na me eidopoiisoun..Pira kai til alla o upeuthunos gia to internet eixe sxolasei, afisa ta stoixeia mou kai mou eipan na xanaparw kai ti deutera...... :evil::evil::evil:

Poy na imoun kai xanthiaaaaa...Eimai xaziiiii.... :evil::evil::evil::evil: Prwti fora pariggeila apo net....Ksini mou vgike...

Elpizw na akurwthoun...Kai oi duo tomoi ekanan 50 eurw mazi me metaforika...Polu kala nomizw e????O 1os tomos leei exei kai dvd mazi.... :D:D:D:D:D

Elpizw mono na min mou erthoun 6 tomoi kai plirwsw 150 eurw... :evil::evil::evil:

A thessalonikies ston iano sti thessaloniki pira til.....Ekei einai ta kentrika.... :roll::roll::roll:

Natasa mia xara pernas vlepw...Re egw den mporw na vgw vrady xwrisn to stefani mou..Niwthw misi... :oops::oops::oops::oops: Prwina kai apogeumata den exw provlima....Vrady pote!!!1To idio kai autos!!! :roll::roll:

Maraki pou eisai mwri??Gurises stin pethera??? :lol::lol::lol:

εδώ είμαι καλέ!!! :lol::lol::lol::lol:

σας διαβάζω!!!

πάντως αν τελικά έρθουν και οι 3 παραγγελίες θα 'θελα να ήμουν μπροστά

να δω τη φάτσα του Γ σου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nα 'μαι κι εγώ!

Για τα δημητριακά, αν και τα είχα σε εκτίμηση, ο γυναικολόγος -που είναι ΠΟΛΥ της υγιεινής διατροφής!- μου είχε πει ότι είναι αμφιβόλου επεξεργασίας, ψήνονται υπό "περίεργες" συνθήκες κλπ... Παρόλαυτα, συνεχίζω να τα τρώω κι εγώ κι η Β! :oops: Όχι καθημερινά, αλλά αραιά και που.

Νατασούλι, μπράβο που πέρασες όμορφα, αν και κουφή!!! :lol: Πάντα τέτοια! ;)

Έρη μου, να χαμογελάς και να σκέφτεσαι μόνο ότι θα συναντήσεις τον αντρούλη σου και θα ξεκινήσετε μια όμορφη, νέα ζωή!!! :D

Ήθελα κι άλλα να σχολιάσω, αλλά συγχωρέστε με, το Αλτσχάιμερ καλά κρατεί! :oops:

Θουλάκι μου, εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά με τον πατερούλη σου... :x

Γωγούλα, πρόσεχε με τις πτώσεις! :? Βρε κομπλεξικό, γιατί ντρέπεσαι να το ζητήσεις το βιβλίο;;;;; :lol: Αν γίνει καμιά στραβή και σου έρθουν 6 τόμοι :? θα το σκεφτώ να σε απαλλάξω από τους 2! ;) Είχα σκοπό να το πάρω δώρο στη συνυφάδα μου, αλλά... :( Παρόλαυτα, θα το σκεφτώ! Πες μου αν είναι!

Περί συνυφάδας ο λόγος... Η ίδια δεν κινδυνεύει αφού είναι υπό στενή παρακολούθηση (στην αίθουσα υψηλού κινδύνου) :? και σύμφωνα με το γιατρό, πιθανόν τα παιδάκι να ξαναπάρει μπρος ως προς την ανάπτυξή του, ειδικά αν καταφέρει να μπει και στον 9ο... Ο Θεός να βάλει το χέρι του.....

Έχω κι άλλη ερώτηση... Μετά την έρευνα, έχω σχεδόν καταλήξει σε λινό ring sling, μιας και ο βασικός λόγος που το θέλω, είναι για τις βόλτες μας και για δημόσιο θηλασμό ΠΑΝΤΟΥ!!! :D Η διαφορά του με το SlingEzee, είναι ότι το 2ο έχει και μαξιλαράκια;;; Θα είναι λίγο πιο άνετο μήπως; Πήρε κάπου το μάτι μου, Lala, είπες ότι είσαι κατά των sling με μαξιλαράκια; Γιατί; Δεν έχω ιδέα...

Ξαναμαναευχαριστώ προκαταβολικά! :D

kai na erthoun apla den paralambaneis tis 2 ....

to exw kanei ston eleutheroudaki pou ekane ena mhna gia ena biblio ...to parigila apo alou meta apo 2 euodades pou perimena kai to parelaba amesa kai meta apo 2 eudomades hrthe apo auton ...apla den to parelaba ....ai sto diaolo ena mina !!!

Τζαααααα...

λοιπον θα το πω λακωνικα και παω να κανω μπανιο τον ΦΟΦΟ...

ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!!!!!!!!!!!!

Το ενστηκτο τςη μανας δεν κανει λαθος

η Πεθερα νταμπλας της ηρθε...γιατι ηταν τοσο σηγουρη που προχτες πηγε και αγορασ εκατι κορμακια ροζουτλι και ασπρα με γιακαδακι και δεντελλιτσες

χαχαχαχαχα

μηλαμε για τρομερη απογοητευση η πεθερα...αχαχαχαχαχ

επιστρεφω σε λιγο

Επίσης σήμερα έφυγε η μάνα μου πριν καν ξυπνήσουμε, είμαστε οι δυο μας με τη μικρή και είναι ένα αγγελουδάκι..Τόσο ήσυχη, τόσο γλυκιά..Δεν γκρινιάζει καθόλου...Όταν είναι οι γιαγιάδες της εδώ δεν καταλαβαίνω τι παθαίνει και γκρινιάζει.... :roll::roll::roll: Περνάω τέλεια..Λες και δεν έχω παιδί...Μήπως να πω στην πεθερά μου να κάτσει εκεί που είναι και να μην έρθει;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτή τη στιγμή το play room είναι βομβαρδισμένο...Τα έχει γκρεμίσει όλαααααααααααααααα.......Αλλά δεν τα μαζεύω...Το βράδυ μια και καλή...Κουράστηκα να σκύβω..Με πιέζει το νινί... :?:?:?

Και ΣΚ μόνες μας θα είμαστε..Ο Γιώργος δουλεύει...Λέω να πάω να ψωνίσω τίποτα, αλλά δεν ξέρω τι.... :lol::lol::lol::lol: Να πάρω σουτιέν θηλασμού (έχω δύο από την Ιω αλλά ρε κορίτσια είναι πολύ κλασικά)..Κατι σεξι για θηλασμό δεν υπάρχει;;;;;; :roll::roll::oops:

Καλέ με πήρε και το Σισσάκι μόλις τώρα... :x:x:x:x Τι καλά....

Κοριτσάκια μου χάρηκα πολύ που σας άκουσα σήμερα.... :D:D:D:D

Χρύσα αλήθειαααααααααα;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o Να σου πω ήμουν κι εγώ σαν την πεθερά...Σίγουρη ότι έχεις κόρη.... :roll::roll::roll: Με το καλό λοιπόν ο 2ος κούκλος!!!!!! :D:D:D

Αφρο γίνεται να μην τα πάρω;;;;Ευτυχώς που είχα δηλώσει να τα πληρώσω με αντικαταβολή και όχι με πιστωτική γιατί θα πάθαινα εγκεφαλικό.... :shock::shock::shock:

Καλησπέρα!!!!

Μωρή Γωγώ!! Ξερό σκατό δεν κρατεί το στόμα σου!! :lol::lol::lol:

Θέλω να πάρω και την Παναγιώτα, αλλά ντρέπομαι μη ξυπνήσω το μικράκι της. :oops::oops::oops:

Η Χαριλίνα βλέπει τη φωτό της Αναστασί με την Άννυ και λέει: "ποιά είναι αυτή με τη μαμά της", μετά βλέπει την Κωνσταντίνα και λέει: "ποια είναι αυτή μόνη της" :lol::lol::lol::lol:

γεια σου βρε Χαριλίνα τσεπερδόνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

λοιπον ετσι οπως ειναι το αβαταρ μου ,ειναι λες και η κορη μου λογοκρινει οτι γράφω!!!! παρατηρήστε το!!! :lol::lol::lol:

Μωρή Σισσιώ τι είναι αυτό το ξερό σκατό;;;; :roll::roll: Πρωτη φορά το ακούω.... :lol::lol::lol:

Όταν το κλείσαμε, η Ιωάννα μου λέει "Τι σου είπε η νονά;;;;"... :shock::shock::shock: Πως της ήρθε, δεν ξέρω.... :lol::lol::lol::lol:

Εγώ κατάλαβα οτι μιλάς τόσο που το σκατό δεν θα προλαβαίνει να ξεραθεί

Βλακεια είπα?? :roll:

Θεσσαλονικιές πάιζει να ανέβω για τατουάζ στην πόλη σας

δεν ξέρω πότε

κάποιο σκ

όχι αυτό πάντως δουλεύω :(

Βρήκα το σχέδιο λέω να ανέβω εκεί αν δεν τα βρω εδω όπως τα θέλω

θα δω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...