Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ti kanete?

Gogo alli fora kane upovoli 15 fores to terastio munima sou!!!! :P

Αμέσως να μου την πεις μωρή κακίστρω... :twisted::twisted::lol::lol: Αλλά το 2ο το έσβησα πριν το πεις... :twisted::twisted:

Αναστασία το πιστεύεις ότι αυτό θα σε ρωτούσα τώρα;;;Για το σλινγκ;;;;; :lol::lol: Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται... :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης, για πες...Πόσο έχει το βιβλίο της Πατσούρου;;;;; :roll::roll::roll: Λέω αύριο να πάω να πάρω τον πρωώτο τόμο....Αν και ντρέπομαι να το ζητήσω... :oops::oops::oops::oops:

Αναστασία δε λερώνεται με μαρκαδόρους;;;;; :shock::shock::shock: Εγώ όπως της έδωσα τους μαρκαδόρους ΄, έτσι τους πήρα...Γίνεται σαν γουρούνα...Την τρίβω με οινόπνευμα...Γι'αυτό δεν τους δίνω... :oops::oops::oops::oops: Της δίνω μολύβια, αλλά μετά κάθομαι και σβήνω με γόμα όπου έχει γράψει...Καρέκλες κλπ... :lol::lol::lol:

Επίσης Λάλα για πες...Τι τρώμε όταν θηλάζουμε;;;;;;; :roll::roll::roll: Μπορώ να θηλάζω και να κάνω διατροφή με ψητά και σαλάτες;;;; :roll::roll: \

Και μια ακόμα ερώτηση: Όταν γέννησα την Ιω, ήθελα να αγοράσω ζώνη-κορσέ που μαζεύει την κοιλιά, αλλά μου είπε ο τότε γυναικολόγος όχι.... :?:?:?:? Όλοι μου λένε όμως ότι δεν υπάρχει θέμα..ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ..ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...

Μονο τη Λαμπρινη ρωτας ή να σου απαντησω?

Καταρχην...Προσεχε βρε τρελλαμενο μου!Παλι στα πατωματα?ΠΡΟΣΕΧΕ!

Με τους μαρκαδορους λερωνεται αλλα μετα απο 1-2 πλυσιματα με κρεμοσαπουνο βγαινουν.

Πηρα αυτους που εχουν βαση το νερο(η κατι τετοιο) κ ειναι καλυτεροι...Ακομα δε ζωγραφισε τα επιπλα!

Γιατι ντρεπεσαι να ζητησεις το βιβλιο της πατσουρου?Για να μη σε δειξουν με το δαχτυλο κ σε κατηγορησουν για εγκλημα που σκεφτεσαι να θηλασεις το παιδι???? :lol::lol::lol::lol:

Δεν παιρνεις τσοντοπαριοδικο...βιβλιο παιρνεις! :P

Κανει περιπου 25-30 ε...Μπορεις να το παρεις απο το ιντερνετ..."θηλασμος μια υπεροχη σχεση"

Τρως οτι θελεις οταν θηλαζεις!Και χανεις κ κιλα(συνηθως) πολυ πιο ευκολα κ ας σαβουριαζεις πραγμα!!!

Αφροδίτη και εγω είχα λόγω θηλασμού άστατη περίοδο. Να φανταστείς τελευταία περίοδο είχα 10 Ιανουαρίου και γέννησα 1 Νοεμβρίου! Σχεδόν 10 μήνες μετά!!! Με βάση την τελευταία περίοδο ΠΗΤ ειχα στις 17 Οκτωβρίου!

Παρόλα αυτά ο ένας υπέρηχος το έβγαζε 23 Οκτωβρίου, ο άλλος 29. Και τι κατάλαβα; Απλά αγχώθηκα περισσότερο όταν περάσαμε την δευτερη ΠΗΤ και με επιασε η αγωνια να γεννησω. Ζητουσα προκληση και τέτοιες χαζομάρες. Το μωρό θα έρθει όταν θα είναι η ώρα του!!!

Χαιρετω!

Λαλα σπίτι ήμουν αλλά κόπηκε το ρεύμα και δεν δουλευε το ασυρματο.

Θουλάκι ευχαριστώ για το "όμορφη", αλλά υπερβάλλεις. :oops::oops:

Ρε συ εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον μπαμπα... να γίνει ο,τι καλύτερο.

Σου στέλνω τα φιλιά μου! :x

Μου έστειλε ένα φίλος κάτι φωτος μου από παραπροχθές που τους επισκέφθηκα, μένουν κοντά στο νοσοκομείο που ήταν η μαμα, και καθώς τις κοίταζα είδα μια θλίψη στα μάτια μου, που πραγματικά με στεναχώρησε... :cry::cry::cry:

Γωγώ θα σε πάρω τηλέφωνο λέω! :D:D Ρε συ μη με βρίσεις, αλλά πρώτα γέλασα που έπεσες και μετά έψαξα να διαβάσω αν είσαι καλά... :oops::oops: Ήταν αστείο!! Σόρι ε;!;

Φεύγω! Θα τα πούμε μετά!

Λεναρα δεν ειναι σαφη τα ορια...Ε στο περιπου!Τι τα ψαχνεις κ εσυ?

Εχεις αμφιβολιες???

Ρε κοριτσια τα νευρα μου!!!!Η πεθερα βγηκε εξω(ηρθαν επισκεψεις) κ φωναζε σαν τρελλη στο Μαγκα κλπ...Βγηκα κ της ειπα πως κοιμαται το μωρο κ ευτυχως σταματησε...μα στις 3 το μεσημερι?????Ελεος!

Και τωρα βγηκε ο αντρας της(ο αχαρακτηριστος) κ βρονταει τοσο δυνατα την πορτα που τρεμουν τα ποτηρια...Τον μισω....Πραγματικα.... :twisted::twisted::twisted:

Γεια σου βρε Γιωτα!λακωνικη οπως παντα!

Νατασουλα? :-*

αρα αθηνα η δευτερη ημερομηνια ηταν και η πιο σωστη ...

ο μικροσ απο το πρωι ειναι μονο με την πανα ...δεν θελει να ντυθει με τιποτα :evil: και ολο λεει "κυο" αλλα μπλουζα δε θελει :twisted::twisted::twisted::twisted:

AAAA LENAKI H KORH MOU LEEI IDI TO ONOMA TIS!!!! ΝΙΝΑ ΠΗΔΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! αμα το χασουμε το παιδι τη βάψαμε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: σορρυ που δε γραφω πολλά ,εχω πολύ δουλειά να βγάλω και καθόλόυ όρεξη!!!! νοιωθω κατι σε στερητικο (κ ταχυπαλμια) μαλλον απο τη διαιτα! :shock:

ρε παιδιά οκ να περιμένουμε αλλα το μηκώνιο δεν το φοβάστε?

Ψηλέγκω ξέρω πως λέγεται το βιβλίο...Ο άντρας μου είναι σε θέμα στο κέντρο και σκέφτομαι να του πω ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να πεταχτεί να μου το πάρει, αλλά φοβάμαι μη με βρίσει....

Ντρέπομαι γιατί όλα τα ζώα έτσι σκέφτονται... :evil::evil: :evil Μηπως πουν "το ζώον θέλει και βιβλίο για να θηλάσει;;;;;" :roll::roll::oops::oops::oops: ....

Επίσης μόλις διάβασα στο περί θηλασμού ένα απόσπασμα απότ ο βιβλίο της Πατσούρου και λέει ότι πρέπει να εκθέτεις όσο πιο συχνά γίνεται τις θηλές στον αέρα και στον ήλιο.... :?:?:?:?:? Πως θα κυκλοφορώ ρε με τα βυζιά έξω με τη μαμά και την πεθερά στο σπίτι;;;;; :shock::shock: Και μόνη να ήμουν βέβαια, δε θα μπορούσα.... :?:?:?:?:?

Και τον ήλιο πως;;;Να βγαίνω στο παράθυρο και να τα λιάζω;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Κι επίσης, στην Ιωάννα το γάλα έτρεχε ασταμάτητα..Αλλαζα επιθέματα ανα μισή ώρα.... :?:?:?

Αν τα έχω "ελεύθερα" δε θα τρέχει γάλα;;;;; :?:? Μη γελάσετε!!! :oops::oops:

Γιώτα η Ιω λέει Ιωάννα Πακωνσταντίνου.... :lol::lol: Τρώει ένα πα στην αρχή, αλλά οκ... :lol::lol: Και αν τη ρωτήσεις "και το άλλο;;;;"...Λέει και το δικό μου επίθετο χωρίς το λ.... :lol::lol::lol::lol::lol: Η μάνα μου της το έμεθε και όποτε το ακούει ο Γιώργος του σηκώνεται η τρίχα.... :lol::lol:

Αναστασία ο πεθερούλης μου είναι μια ηχορύπανση σκέτη όλες τις ώρες....Φωνάζει μόνος του λες και είμαστε κουφοί... :twisted::twisted::twisted:

Σισσάκι πάρε όποτε θες ρε...Εγώ δεν έχω το τηλ σου... :?:?

Σήμερα χάρηκα πολύ γιατί με πήραν και η Παναγιώτα και η Λένα.... :D:D:D Εγώ αν μπορούσα όλες θα σας έπαιρνα (τηλ εννοώ :lol::lol: ), αλλά ντρέπομαι μην ενοχλήσω... :oops::oops::oops:

Γιωτα τι εννοεις????Για το μηκωνιο? :shock:

Γωγω παρτο απο το νετ αν δε στο φερει!

Θα σου πω αυτο που εκανα εγω κ αυτο που προτεινα σε μια φιλη που την ειχε καταληγωσει

κ ετρεμε στη σκεψη του θηλασμου...

Ναι!!!Τα μεμε εξω κ τα γαλατα να τρεχουν κ επειτα να βαζεις μαμα κ πεθερα να σφουγγαριζουν!

Δε θα ειναι για παντα!για λιγες μερες θα το παιξεις γυμνηστρια! :P:P

Βεβαια μπορει κ να μην χρειαστει ρε συ!Μπορει να θηλαζει καλα η μπεμπουλα κ να μην σε πληγωσει...Λεμε τωρα! :lol::lol::lol:

Αληθεια απο που προεκυψε το mpempoula16???

ενοω το να κανει το μωρο κακα στην κοιλιά και να καταπιει μηκώνιο ,ειναι πολυ επικίνδυνο...μπορει να συμβεί οταν το παιδί ειναι "παραγινωμένο"!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ενοω το να κανει το μωρο κακα στην κοιλιά και να καταπιει μηκώνιο ,ειναι πολυ επικίνδυνο...μπορει να συμβεί οταν το παιδί ειναι "παραγινωμένο"!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν εχω διαβασει κατι γι'αυτο αλλα...Δεν εχει λογικη!

Δλδ τι προτεινεις?να γινει προκληση ή καισαρικη πχ στις 40 εβδ βασει υπερηχου(?) ή ΠΗΤ(?) για να μην τυχει 1/1000 να συμβει αυτο?

Αυτό θα κάνω Αναστασία αν και δεν εχω παραγγείλει ποτέ από νετ μόνη μου... :?:?:oops::oops::oops:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ..Όχι ρε..Δε θα βάλω να σφουγγαρίζουν..Θα κρατάω μια λεκάνη από κάτω και θα το μαζεύω να το δίνω στο Γιώργο που του αρέσει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το μπεμπούλα16 προέκυψε επειδή όταν μπήκα στο μάμμυ ναι μεν δεν ήξερα ότι είχα κόρη, αλλά ήθελα απεγνωσμένα ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ......Και το 16 από την ΠΗΤ που είχα... ;);)

Να σου πω μπήκα και έριξα μια ματιά στα αστεράκια..Έχει σούπερ σλινγκ...Υπέροχα..Αλλά μπερδεύτηκα... :roll::roll::roll: Μου αρέσουν πολλά και δεν ξέρω τι θέλω...Μπορώ να πάρω τηλ την κοπέλα που τα φτιάχνει απ'ότι είδα..Αλλά τι να της πω;;;;Αφού δεν ξέρω τι θέλω... :roll::roll::roll::roll::roll: Σχέδιο εννοώ...

Δεν εχω διαβασει κατι γι'αυτο αλλα...Δεν εχει λογικη!

Δλδ τι προτεινεις?να γινει προκληση ή καισαρικη πχ στις 40 εβδ βασει υπερηχου(?) ή ΠΗΤ(?) για να μην τυχει 1/1000 να συμβει αυτο?

δεν το εγραψα τυχαία ,εχω διαβάσει (οταν ημουν εγγυος) για αυτό και το ειδα κ σε ντοκυμαντερ στον ΣΚΑΪ ... δεν μπορω να προτεινω κατι καθοτι δεν ειμαι γιατρός ..... για μένα ηταν πολύ μεγάλος φόβος και ένας λόγος που έκανα κ πρόκληση στις 40 εβδομάδες...προσωπικά ήξερα την ημερομηνία σύλληψης...

Αυτό θα κάνω Αναστασία αν και δεν εχω παραγγείλει ποτέ από νετ μόνη μου... :?:?:oops::oops::oops:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ..Όχι ρε..Δε θα βάλω να σφουγγαρίζουν..Θα κρατάω μια λεκάνη από κάτω και θα το μαζεύω να το δίνω στο Γιώργο που του αρέσει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το μπεμπούλα16 προέκυψε επειδή όταν μπήκα στο μάμμυ ναι μεν δεν ήξερα ότι είχα κόρη, αλλά ήθελα απεγνωσμένα ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ......Και το 16 από την ΠΗΤ που είχα... ;);)

Να σου πω μπήκα και έριξα μια ματιά στα αστεράκια..Έχει σούπερ σλινγκ...Υπέροχα..Αλλά μπερδεύτηκα... :roll::roll::roll: Μου αρέσουν πολλά και δεν ξέρω τι θέλω...Μπορώ να πάρω τηλ την κοπέλα που τα φτιάχνει απ'ότι είδα..Αλλά τι να της πω;;;;Αφού δεν ξέρω τι θέλω... :roll::roll::roll::roll::roll: Σχέδιο εννοώ...

χαχαχαχα Σωστα!!!ξεχασα τον Γιωργο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακριβως αυτο να της πεις!!!"δεν ξερω τι θελω,τι θα με βολεψει,αν θα θελω να θηλαζω,να την φοραω ολη μερα ή μονο στη βολτα κλπ κλπ"!!!!Ειναι τοοοοσο καλη κ ευγενικη που θα σου τα εξηγησει ολα κ θα βρεις την ιδανικοτερη λυση! ;)

Εγω θα προτεινα σλινγκ αλλα η αληθεια ειναι πως ειχα αλλο μαρσιππο...Δεν θηλασα σε σλινγκ νεογεννητο...Μονο στο μειται ολοκληρη "γυναικα"!

Γιωτα φυσικα κ δε ζητησα την ιατρικη σου προταση! :lol::lol::lol:

Παρολαυτα δεν συμφωνω σαν σκεψη...νομιζω πως ειναι υπερβολη κ ακυρωνει την φυση...

Υπαρχουν 1000δες φοβοι για μια ετοιμογεννη...Να αλλος ενας ετσι για να βρισκεται...

Και ακομα κ αν ηξερες την ημερομηνια συλληψης δε σημαεινει πως το μωρο ειναι ετοιμο να βγει ακριβως στις 40εβδ αλλιως θα κανει κακακια του κ θα κινδυνεψει...

Αναστασία σλινγκ θέλω κι εγώ...Για βόλτα κυρίως..Και αν τα καταφέρνω να θηλάζω μέσα στο σλινγκ όταν θα είμαι έξω, σε κόσμο... :?:?:? Στα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα τι θέλω...Χρωμα, σχέδιο, ύφασμα κλπ.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα και για μενα στην Ιω οι 40 εβδομάδες ήταν η dead line... :lol::lol::lol: Τώρα ο γιατρός λέει ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες παραπάνω αν και είναι σχεδόν σιγουρος ότι θα γεννήσω μέχρι τις 20/4... :?:?:?

Κι εγώ θα ήμουν αν δεν ηξερα τη Θούλη και τη Νατάσα... :lol::lol::lol:

γιωταρααααααα τικανετε???

νομιζω οτι ειναι υπερβολικο αυτο που σκεφτεσαι για το μηκωνιο..

αυτο θεωρητικα μπορει να συμβει κ πριν τη γεννα.. συνηθως συμβαινει μετα αλλα αν κατσεις κ μετηρησεις ολους τους θεωρητικους κινδυνους μιας εγκυμοσυνης και μιας γεννας θα τρελαθεις!!

αχ συμπεθερεαααα αγαπιουνται τα παιδια μας!!!!

μα τι ερωτας!!! εχω κατι φωτο της μικρης απο το καλοκαιρι εκτυπωμενες κ ο μικρος παει κ τις παιρνει τις φιλαει κ τις αγκαλιαζει!!!

κ λεει απαω απαω (αγαπαω)

λαλα κ εγω τα φιτνες του δινω.. γιατι λες οτιδεν ειναι καλα??

Μα ποσα γραψατε;;;;;

δεν προλαβαινω να σχολιασω...

τρεχω στον γιατρο...μετα που θα γυρισω

τα φιλια μου σε ολες.

Θου σε σκεφτομαι..Σισσιω αμαν βρε πουλακι μου...την ατυχια σου μεσα...

Θα επανελθω..ελπιζω σημερα να μας πει τι ειναι

Γεια σας!!!! Σας διαβασα επιτελους!!!!

Καταρχην να πω κουραγιο στη Θουλη και περαστικα.Ολα να πάνε καλά βρε κοριτσακι.Δυσκολες καταστασεις.

Γιωτα εισαι θεομουρλη!!! :lol::lol::lol:

Γιατι δεν κανει να τρωμε γαλα με δημητριακα;;; :?:?:?

Λαμπρινη ο Ν. αυτο που κανει η Χριστιαννα θα το κανει στο γυμνασιο.Εχει ενα θεμα με τα ύψη.Φοβαται οτι θα πέσει.

Ρε Γωγω πώς επεσες;;;Και επισης καλα σου λεει η ψηλή.Τι ντρεπεσαι να ζητησεις το βιβλιο;;;

Ψηλη, καθαριζεις δηλαδη ολον αυτο το χαμο.ΜΠΡΑΒΟ.Κοριτσια εγω δεν αντεχω να το κανω αυτο.Το εχω αφησει για το καλοκαιρι.

Ρε Λενα αμαν με το Στεφανο!!!Εσυ και η μανα μου. :lol::lol::lol::lol:

Χρυσα μου τι ειπε ο γιατρός;;;

Σισσιω, Ερη και λοιπές αν κανονισετε κατι παρτε τηλ μπας και ερθω.

ΕΡΗ τι κανεις;;ετοιμαζεσαι;;Πως νοιώθεις;;Μου φαινεται περιεργο που την αλλη Παρασκευη θα εισαι στον Καναδά.

Ρε Αργυρουλα στο χω πει πολλες φορες.Η κορη σου ειναι απιστευτη.Και τι καλα που τρωει μονη της.

Ρε συ ολο αυτο το τρωει;;;ΜΠΡΑΒΟ.Τοσο τρωω εγω.

Νατασα εγω θα βαλω μαρσιπο και τον Ν. στο καροτσι.Στο χερι φοβαμαι ρε συ. :?:?

Σας αφηνω.Εχω και το μπωτε μου σημερα.Κομμωτηριο.Φιλακιααααααααααα!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...