Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Kαλημέρα μανούλες!

Τι μου κάνετε;

Είδα πίάσατε συζήτηση περί φαγητού... Πονεμένη ιστορία... :? Απίστευτη φατσούλα η Άννυ! :D Εμείς πάντως, επειδή εκ γενετής δεν έχουμε καλή σχέση με το φαγητό, έχουμε καταφύγει σε ΚΑΘΕ προσπάθεια... Στη κουζίνα, στο σαλόνι, στο πάτωμα, στο καναπέ, κρεμασμένοι απ' το ταβάνι!!!! :lol: Με παραμύθια, με καραγκιοζιλίκια, με παιδικά, με βιντεάκια, με ιστοριούλες βγαλμένες απ' τα βάθη της φαντασίας!!! :lol: Θέλει μόνη της, μόνη της! Θέλει να την βοηθήσω, την βοηθώ!!! ;) (σ' αυτό το σημείο, βοήθησε πάρα πολύ το σχολείο, έμαθε να τρώει μόνη της σωστά!) Γενικώς... παιδαγωγικό ή μη, έχουμε χρησιμοποιήσει ΚΑΘΕ μέσο προκειμένου να φάει η Β!!!!!!!!! 8-)

Σισσάκι μου καλό, πολλά περαστικά στην Χαριλίνα σου! Δεν θέλω να σ' ακούω τόσο απογοητευμένη... Είναι γεγονός, όπως λέει κι ο λαός, "το κακό δεν έρχεται ποτέ μονο του, αλλά παρέα με τη μάνα του και την αδερφή του" :? Όλα θα πάνε καλά από 'δω και πέρα, αυτό να σκέφτεσαι... Η μανούλα σου θα γίνει καλά, η κορούλα σου το ίδιο κι εσύ θα αρχίσεις ξανά να ασχολείσαι με χαρά για το γάμο σου!!! Χαμογέλα, σε παρακαλώ!!! :D

ΣαβροΓιώτα, εγώ νόμιζα ότι κάνεις πλάκα για τα 4 :shock: καθισματάκια αυτοκινήτου!!! :lol:

Άφρο, τέλειος ο Μανωλιός! Το ίδιο κάνει κι η Β! Ξυπνάει το ζουζούνι, έρχεται ξαπλώνει δίπλα μου (αν δεν είναι ήδη εκεί!) ;) πιάνει τον αγκώνα μου και τον τσιμπάει (το βίτσιο μας!) :lol: κουρνιασμένη στην αγκαλιά μου! :x

Δεν θυμάμαι άλλα, γράφω με τη Β αγκαλιά! Θα επανέλθω πιο μετά! Σας φιλώ μία-μία!

Και πάλι ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές σας, ελπίζω σήμερα να μάθουμε κάτι περ/ρο (και λίγο πιο ευχάριστο) για τη συνυφάδα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μητσάκι στεναχωρήθηκα για τη συνυφάδα σου εννοούσα, αλλά και για τη μικρούλα σου. Αμάν πια με τις κωλοαρρώστιες.

Δε θέλω να σας πρήζω... Σταματάω ΕΔΩ! :D

Επίσης πάλι με κάνατε να ντρέπομαι... :oops::oops::oops: Εμείς έχουμε ένα καθισματάκι και το πήραμε από τα Τζάμπο. Το τελευταίο της κίκο και έκανε περίπου 140 € κατι λιγότερο νομιζω... :?:?:?

Γωγούλα θα σε πάρω τηλ! :D

κοριτσια εχω μπερδευτει

ημερολογιακα ειμαι 26 και 5 ευδομαδων

στην β επιπεδου με βρηκε 3 μερες μεγαλυτερη αρα τωρα με βαση την β ειμαι 27 και 1

και χθεσ με βρηκε ακομα μεγαλυτερη ....27 και 6 χθες αρα σημερα 28 .....

τι απο ολλα ισχυει ?

στον μανωλη ποτε δεν ειχα τετεια σκαμπανευασματα .....και ημερολογιακα γεννησα οπως λεγανε και ολλοι οι υπερηχοι

περαστικά σε όλες!!!!!!και όλα τα μωράκια!!!!!!αυριο φευγει η πεθερά μου !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D ωραια να σου κανουν δουλειες αλλα θελω ησυχια μου !!!!!!!!!

βαση περιοδου ειναι η ημερολογιακη που λεει οτι ειμαι 26 και 5 και γενναω 29 μαιου .

ο γιατρος ομως ειπαι οταν ειδε την β να κοιταω την ημερομηνια στην β επιπεδου και χθεσ κοιταξε αυτην που εβγαλε ο υπερηχος ....μπερδευτικα ...δηλαδη εχω νεα πιτ 20 μαιου?

Καρολε παπουλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το εχω ακουσει αυτο με τη μαγια μπυρας...Αλλα δεν ειμαι σιγουρη!

Να πας να δεις κ αλλες φωτο της Α αν θελεις!Νομιζω πως ειχε ξεχασει να σε βαλω στους φιλους που βλεπουν τις φωτο μου!...

Τι κανετε ? Εμεις βγηκαμε βολτα , ψωνισαμε κατι πραγματακια και τωρα η Χριστιάννα τρωει αρακά με καροτακι .

Αναστασί δεν υπάρχουν χειροτερα δημητριακα απο τα φιτνες !!! Να της παρεις βιολογικά χωρις ζαχαρη , αν και γω (καταλαβαινεις τωρα πως θα μπορουσα αλλωστε :lol: ) διαφωνω με το αγελαδινο και τα δημητριακα . Σε καταλαβαινω ομως γιατι εχεις κουραστει !

Μπεμπου , ειναι λιγο φαυλος κυκλος αυτο με τον υπνο . Εγω βλεπω την Χριστιάννα οταν ειναι σε υπερενταση την ημέρα , κοιμαται και πιο ασχημα το βραδυ . Νομιζω ομως οτι ειναι φασεις αυτες , φυσιολογικες σε ολα τα παιδια .

Αφροδιτη , εχεις δικο , μερικα παιδια ειναι πιο επιλεκτικα και εχουν τις προτιμησεις τους . Γιαυτο και γω παντα λεω οτι ειναι λαθος να κρυβουμε τροφες κλπ . Το παιδι πρπεει να ρθει σε επαφη με την τροφη στην φυσική της μορφη και μετα να αποφασισει αν θελει να τη φαει . Παντως να ξερεις οτι αν το δεις χαλαρα (που το βλεπεις ) μετα τα 3 θα αλλαξει πολυ σε θεματα φαγητου .

Οσο για την ημερομηνια τοκετου μη σκας με τετοια . Επειδη το μωρακι σου ειναι μεγαλωσομο γιαυτο γινετε αυτο το μπερδεμα . Στο ντομπλερ θα δειτε παλι πως ειναι η αναπτυξη και αν συμβαδιζει με την ημερομηνια τοκετου .

Καρολινακι θηλάζεις ? Ασχετο , απλα επειδη διαβασα για την μαγια . Επαιρνε μια φιλη μου για πολυ καιρο αλλα τι να σου πω δεν μου χε πει οτι ειδε μεγαλες διαφορες .

Σισσιω ελα μην πεφτεις ! Αν ειναι καλυτερα και εχει ορεξη εγω λεω να την πας την Δευτερα . Δεν ειναι κολλητικά αυτα που εχει , μονο εκεινη να μην ταλαιπωρηθει ! Περαστικά σας γρηγορα !!!

Τι ομορφη που ειναι η ΡΕΑ !!! Γλυκα και τρωει τοσο ομορφα ! Καλα λε Αργκι , εχεις ΑΣΠΡΕΣ καρεκλες με δυο μικρα παιδια ???? Τι να πω , απλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Νατασσουλα σε μπερδεψα μαλλον με τον βραδινο αποθηλασμο . Γενικα αν θελεις να αποθηλασεις , καλυτερα να τον αφησεις τελευταιο . Αν ομως δεν θελεις να αποθηλασεις , δηλ οπως η Αναστασι , τοτε τον κοβεις πρωτο . Για σενα ειναι πιο ευκολο να αποθηλασεις την ημερα , γιατι λειπεις και μπορεις οταν γυρνας να την απασχολεις με κατι αλλο . Το βραδυ αν ηδη κοιμαται πολλες φορες σερι θα ειναι ευκολα τα πραγματα .

Αθηνααααααα που εισαι λε ? Δεν μας προλαβες πριν και τωρα λειπεις ...

Γωγω εσυ εισαι πιο γλυκια απο τη Χρηστιδου !!!

Αντε να σταματησω ....λογοδιαροια ...

α και κατι αλλο που μου ειπανε χθες στον υπερηχο ...οταν ειδαν οτι εχω αγορι και τουσ ειπα οτι και το πρωτο αγορι ειναι μου ειπαν οτι βαση στατιστικης που εχει γινει και το τριτο αγορι θα ειναι (βαση πιθανοτητων) και οτι ειμαι αγορομανα ....υπαρχει φυσικα και μια πιθανοτητα για κοριτσι αλλα η πλαστιγκα γερνει σε αγορι βαση τον δυο πρωτων .

αν ξερετε και το ελαχιστω για το πρωτο μου ερωτημα πεστε μου ε?

Αφρο μην μπερδεύεσαι, να έχεις στο μου σου ότι θα γεννήσεις στα τέλη Μαη και θα κάνεις ένα ωραίο διδυμάκι :x:D θα πας στο νοσ. όταν σε πιάσουν οι 3λεπτοι πόνοι ή σπάσουν τα νερά και τέλος!!!

μην αγχώνεσαι με τις ημερομηνίες!!! :?

Σισσιώ μου περαστικά στην ομορφούλα σου και λίιιιιγη περισσότερη αισιοδοξία :YMHUG::-*

συμπεθέρα μήπως ήπιες πολύ χθες και δεν μας καλημέρισες σήμερα!!! αααα ξέχασα σήμερα έρχεται η μεταφορική !!! :?:x:x

επίσης η συμπατριώτισσά μου πού είναι? :?:

δεν σας είχα πει ότι πέρυσι ο γιατρός είχε πει στον άντρα μου ότι θα ζήσει μέχρι τέλη Δεκ 2010!!!!! :-o:-o:-o:-o:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τα σχόλια δικά σας!!!!

πάω στο ΣΜ για ψώνια και ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ \:D/ \:D/ \:D/ :D:D

τα δημητριακα τα βαζω σκετα και ειναι μαυρα με φρουτα και μουσλι ..και τα δυο μαζι ανακατεμενα .

λαμπρινη μου λογο οτι η περιοδος μου τοτε μολις ειχε ξεκινησει γιαυτο σκευτομαι μηπως εγινε νωριτερα η συλληψη και καπου τωρα διαβασα οτι αν ειναι τοσο μεγαλυτερο ερχετε και νωριτερα ...να ξερω να ετοιμαστω η γυναικα ,να ξερω οτι θα βγει ταυρακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ωρεσ ωρεσ ειμαι ..."θελω να μαθω τωρα ποτε θα γινει αυτο και αυτο αλλιως θα σκασω"...

καλημερα..

σημερα βγαινει ο μπαμπας κ παει σε αλλο νοσοκομειο..εκει τελειωσε η θεραπειακ παμε σε αλλο να κανει θεραπεια για τη καρδια τοθ..δε εχει κοθραγιο να μιλησει να σηκωθει..τιποτα

τεσπα δε λεω τιποτε αλλο αλλα ειμαι καπως..

αναστασια τελεια φωτο ρε συ..τουλαχιστον κατι τρωε..να μου τη φιλισεις

λαλα καλε ποσο ειναι κ κρεμιεται ετσι το σκατο?εμεινα :shock:

αργι ακομα δε βγαλατε τη πανα ε"?

καρολ εισια πολυ αδυνατη ναι..σε ειδα..εγω πηγα να σας βαλω στις φωτο μου εσενα κ τη σισσιω αλλα δε τις βρηκα..

ρε κοριτσια που πηγαν?εσεις οι υπολοιπες τις βλεπετε?

σισσιω εχω να σε πω πως εισια ΠΟΛΛΗ ομορφη ρε..κ καθολου χοντρη καλεεεεεεεεε

σας φιλω οες..

ο μικρος καλα..κοιμοταν ολη μερα χθες κ το βραδυ το ματι γαριδα..αν συνεχιστει ετσι πρεπει να τον κανω να καταλαβει τη μερα με τη νυστα

α του παπαβεντση τα βιβλια με τι εχουν σχεση?διατροφη?ψυχολογια?

ποσα ειναι κ ποσο εχουν?

Τι ομορφη που ειναι η ΡΕΑ !!! Γλυκα και τρωει τοσο ομορφα ! Καλα λε Αργκι , εχεις ΑΣΠΡΕΣ καρεκλες με δυο μικρα παιδια ???? Τι να πω , απλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!...

ευχαριστώ :x:x:x , οι καρέκλες μας είναι σκούρο καφέ, αυτό είναι το κάλυμα και εγώ η έξυπνη πήγα και αγόρασα μπεζ!!!! :lol::lol::lol::lol: , λερώνεται αλλά τα πλένω!!!!....

α και κατι αλλο που μου ειπανε χθες στον υπερηχο ...οταν ειδαν οτι εχω αγορι και τουσ ειπα οτι και το πρωτο αγορι ειναι μου ειπαν οτι βαση στατιστικης που εχει γινει και το τριτο αγορι θα ειναι (βαση πιθανοτητων) και οτι ειμαι αγορομανα ....υπαρχει φυσικα και μια πιθανοτητα για κοριτσι αλλα η πλαστιγκα γερνει σε αγορι βαση τον δυο πρωτων .

γκουχου γκουχου γκουχου......αν θυμάσαι ήταν και η δικιά μου, όπως κάποια είπε "πρόχειρη έρευνα" χαχαχαχα τώρα λοιπόν με επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες!!!! :-bd:-bd \:D/ \:D/

Λαμπρινή δεν έχεις φέεις ε? :?:

τελεικα η νυφη σαν γεννηθει στην πεθερα θα μιασει :lol::lol::lol::lol::lol:

αργι καλα ψωνια :D

εμενα τα μακαρονια τα θελει ασπρα οχι με κοκκινη σαλτσα ...γενικα το κοκκινο το απεχθανετε :?

γεια σας κοριτσια!!!

βενετια μου περαστικα ρεσυ!!!! κ γρηγορα!!

γεια σου λαλα με την μπειμπι κ τις πιπιλες!! :lol::lol:

κουκλιτσα ειναι η κορουλα σου!!! σου εχω πει ποσο χαιρομαι που σε διαβαζω στο τρενακι???

νατασσουλα ελπιζω να εισαστε καλα κ να ερθετε την επομενη βδομαδα!!

ρε αναστασι δεν πεφτει το γαλα μεσα στο τραπεζακι απο το τζαμι???

καλα κανεις κ την αφηνεις ομως, θα λερωσει θα λερωσει κ μετα θα τρωει σαν κιουρια!!

εγω γενικα τον αφηνω κ τρωει μονος του, μονο οταν ειμαστε εξω τον ταιζω, γιατι ετσι θελει αυτος!

καρολινακι γραφε ρε!! σε διαβαζουμε!!!!

λες κ εμενα με διαβαζουν ολες :lol::lol::lol: αλλα γραφω γραφω γραφωωωωω

αργυρουλα τι κανετε? καλα εισαστε??

τι καλα που τρωει η ρεα στη φωτο!! σκετη γλυκα ειναι!!!!

εχω κ εγω καπου κατι φωτο του μικρου που τρωει, αλλα πρεπει να ειναι στο κινητο του τολη.. θα τις ψαξω κ θα σας βαλω να καμαρωσετε κ μας!!

συμπεθερα βαλε φωτο!!!!!!!!!!!!! θελω να καμαρωσω τη νυφη μου!!!

σισσιω περαστικα μωρε... μην απελπιζεσαι κοριτσι μου...

αλλα οταν τυχαινει μερικες φορες κ σε βρισκουν ολα τα αναποδα εεε λογικο ειναι να σε ενοχλει!

θουλη τι να πω για το μπαμπα σου.... ευχαομαι ολα να πανε καλα κ να το παλεψει!!

ουτε εμεις βγηκαμε χτες.. αλλα θα βγουμε αυριο κ θα παμε για σινεμα κ για ποτακι!

θα κοιμηθει ο μικρος στους γονεις μου!! :D:D

σημερα πηγαμε με το σχολειο εκδρομη να δουν μια μουσικοθεατρικη παρασταση στο μεγαρο μουσικης..

η παρασταση ηταν ωραια κ αρεσε στα παιδια αλλα η συμπεριφορα τους ηταν απαραδεκτη!!

ηρθε η κολωνα μου παω να φαμε κ θα επιστερεψω!!

καλημερα..

σημερα βγαινει ο μπαμπας κ παει σε αλλο νοσοκομειο..εκει τελειωσε η θεραπειακ παμε σε αλλο να κανει θεραπεια για τη καρδια τοθ..δε εχει κοθραγιο να μιλησει να σηκωθει..τιποτα

τεσπα δε λεω τιποτε αλλο αλλα ειμαι καπως..

καρολ εισια πολυ αδυνατη ναι..σε ειδα..εγω πηγα να σας βαλω στις φωτο μου εσενα κ τη σισσιω αλλα δε τις βρηκα..

αντε με το καλο βρε Θουυυυυυυυυ μου με τον μπαμπακα...κουραγιο ..υπομονη και ολα θα πανε καλα...σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια... :x:x:-*

καλε ακομη δεν με εχεις κανει φιλη εδω?????????γρηγορααααααααααααααααααα.... :lol::lol::lol: δεν θυμαμαι πως...γαυτο σε !!!!!!!! λεω ... γρηγοραααααα...

ι .

Αναστασί δεν υπάρχουν χειροτερα δημητριακα απο τα φιτνες !!! Να της παρεις βιολογικά χωρις ζαχαρη , αν και γω (καταλαβαινεις τωρα πως θα μπορουσα αλλωστε :lol: ) διαφωνω με το αγελαδινο και τα δημητριακα . Σε καταλαβαινω ομως γιατι εχεις κουραστει !

.

μμμμμμμμμμ υπερβολικη οπως παντα :mrgreen::mrgreen:

Ε αφου δεν υπαρχουν χειροτερα δημητριακα τοτε θα της δωσω εκεινα τα νοστιμοτατα σοκολατενια νεσκουικ ή τσοκαπικ!!!!Μιαααααμ!!!Να μην αναγκαζομαι κ εγω να τα αποφευγω για να μη με βλεπει!!! :lol::lol::lol:

Φυσικα κ εχω κουραστει αλλα κ παλι νομιζω θα εδινα δημητριακα με γαλα... :? Θα παρω βιολογικα αλλα αν δεν της αρεσουν θα συνεχισω με κατι τετοιο!Μη φανταστεις πως τρωει πολυ αλλα...Εστω...5 δημητριακα,λιγο γαλα,ενα κομματακι φρουτο ή λιγο τοστ...βγαινει καπως ενα γευματακι πουλιου!!!!!

Λενα ναι!Μπαινει γαλα κ στο γιαλι γι'αυτο βαζω τον δισκο!Κ τωρα που μου το θυμισες πρεπει να το βγαλω να το καθαρισω! :oops:

Αχ βρε Θουλιτσα μακαρι να πανε οοολα καλα!Τα φιλια μου!

Νατασα που εισαι???Αντε περιμενω να ακουσω νεα απο το λειζερ!

Καρολ σ'ευχαριστω αλλα...Τι λες καλε!4ποντους σε περναω!!!!Σιγα τα αυγα!!!

Και εννοειται πως θα φοραω τακουναρες κ μινι φουστα !Ειδικα αν ειναι πρωι ή απογευμα!ΜΟΝΟ ετσι κυκλοφορω! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο τι επαθες βρε?Πρωτομανα εισαι?Σιγα μην κανουμε προβλεψη για το ποτε θα βγει ο μικρος!Οποτε θελει θα βγει! :P

Σοβαρα τωρα...Κ οι υπερηχοι εχουν αποκλισεις κ τα εμβρυακια αλλαζουν ταχυτητα αναπτυξης!

Θυμαμαι τοοοοτε στην εγκυμοσυνη συγκριναμε με τις υπολοιπες τα βαρη...Απο βδ σε βδ αλλαζανε οι "πρωτιες"!Κ εν τελει βγηκαν αλλα ντ'αλλα! ;)

Να 'μαι ξανά κι εγώ.... :D:D:D:D

Ρε κορίτσια πείτε μου..Πόσες φορες θα σαβουριαστώ σε αυτή την εγκυμοσύνη;;;;;;Γυρίζοντας από το σούπερ μάρκετ, παρκάρω, παίρνω την Ιωάννα αγκαλιά και λέω να την αφήσω στο σπίτι μη γλιστρήσει στη ράμπα και πέσει και να γυρίσω να πάρω τα ψώνια..Και λίγο οριν φτάσω στην πόρτα, γλιστράω και πέφτω κάτω με την Ιωάννα (και πάλι) αγκαλιά.... :shock::shock::shock::shock:

Η μικρή δε χτύπησε, το νινί το νιώθω, εγώ χτύπησα τον κώλο μου και τη μέση, αλλά τώρα δεν πονάω.... :?:?:? Υπαρχει περίπτωση να έχει πάθει τίποτα το νινί;;;;; :roll::roll::roll::?:?:?

Αφροοοο η εβδομάδα κύησης αλλάζει γιατί είναι βαρύ το μωρό...Εγώ βάσει τελευταίας περιόδου, έπρεπε να έχω ΠΗΤ 7/4..Κι όμως έχω 20/4...Από την αρχή αυτή έβγαινε...Και στην αυχενική και στη Β επιπέδου και στο ντόπλερ 20/4...Οπότε κράτα την αρχική ημερομηνία και βλέποντας και κάνοντας... ;);););)

Θουλάκι μου ρε λυπάμαι πολύ...Ξέρω πως νιώθεις...Έμαθαν ότι ο μπαπάς μου έχει καρκίνο 2 μήνες πριν γεννήσω και δε μου είπαν τίποτα...Τελικά, το έμαθα όταν ήμουν λεχώνα....Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, γκρεμίστηκε ο κόσμος μου...Όταν η Ιω συμπλήρωσε 13 μήνες ζωής, τον έχασα... :cry::cry: Ούτε πρόλαβε να ζήσει την Ιω ούτε το 2ο μπεμπάκι που έρχεται.... :cry::cry: Όμως ποτέ δεν έπαψα να ελπίζω...Αν και προς το τέλος βλέποντας την άθλια κατάστασή του, έλεγα μακάρι να τον πάρει ο Θεός να μην υποφέρει... :cry::cry: Κάνε υπομονή, έχε πίστη και που ξέρεις, ίσως πάνε όλα καλά και τα καταφέρει...

Και μες στα άλλα (άσχετο αυτό τωρα) μου λέει η μάνα μου να μην πάω στο ετήσιο μνημόσυνο του μπαμπά μου (11 Μαίου) γιατί θα είμαι λεχώνα, ασαράντιστη, να μη με δουν και με ματιάσουν... :evil::evil::evil::evil: Τι άλλη μαλακία θα ακούσω;;;;; :evil::evil::evil:

Συμπεθέρα όταν κλείσαμε το τηλ μου λέει η Ιω "Τι σου είπε η κυία;;;;"..Της λέω σου στέλνει φιλιά και αυτή και ο Αναστάσης..Επόμενη ερώτηση:"Τι κάνει ο Ανατάσης;;;;"...Καλά είναι, κοιμάται γιατί είναι καλο παιδί, απαντάω....Και μου λέει "Μαμά αγαπάω Ανατάση".... :x:x:x Η ψυχούλα μου!! :lol::lol::lol:

Λάλα είσαι τόσο καλή τελικά.... :x:x:x:x Επίσης, για πες για δημητριακά...Εγώ τρώω τα φίτνες με νιφάδες σοκολάτες... :?:?:? Παλιά τα έτρωγα με φρέσκο γάλα, τώρα με εβαπορέ...Δεν κάνει;;;; :roll::roll::roll:

Επίσης, για πες...Πόσο έχει το βιβλίο της Πατσούρου;;;;; :roll::roll::roll: Λέω αύριο να πάω να πάρω τον πρωώτο τόμο....Αν και ντρέπομαι να το ζητήσω... :oops::oops::oops::oops:

Αρτζι εγώ έχω λαχανί καναπέ....Αλλά δεν το λερώνει...Σκουπίζεται πάνω της... :shock::shock::shock:

Αναστασία δε λερώνεται με μαρκαδόρους;;;;; :shock::shock::shock: Εγώ όπως της έδωσα τους μαρκαδόρους ΄, έτσι τους πήρα...Γίνεται σαν γουρούνα...Την τρίβω με οινόπνευμα...Γι'αυτό δεν τους δίνω... :oops::oops::oops::oops: Της δίνω μολύβια, αλλά μετά κάθομαι και σβήνω με γόμα όπου έχει γράψει...Καρέκλες κλπ... :lol::lol::lol:

Βικάκι ρε μήπως έχεις την Η1Ν1;;;Περαστικούλια!!!!!

Καρολ κορμάρα είσαι ρε..Αλλά η παπένια είναι πιο όμορφη..... :D:D:D:D:D

Επίσης Λάλα για πες...Τι τρώμε όταν θηλάζουμε;;;;;;; :roll::roll::roll: Μπορώ να θηλάζω και να κάνω διατροφή με ψητά και σαλάτες;;;; :roll::roll: \

Και μια ακόμα ερώτηση: Όταν γέννησα την Ιω, ήθελα να αγοράσω ζώνη-κορσέ που μαζεύει την κοιλιά, αλλά μου είπε ο τότε γυναικολόγος όχι.... :?:?:?:? Όλοι μου λένε όμως ότι δεν υπάρχει θέμα..ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ..ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...

Να 'μαι ξανά κι εγώ.... :D:D:D:D

Ρε κορίτσια πείτε μου..Πόσες φορες θα σαβουριαστώ σε αυτή την εγκυμοσύνη;;;;;;Γυρίζοντας από το σούπερ μάρκετ, παρκάρω, παίρνω την Ιωάννα αγκαλιά και λέω να την αφήσω στο σπίτι μη γλιστρήσει στη ράμπα και πέσει και να γυρίσω να πάρω τα ψώνια..Και λίγο οριν φτάσω στην πόρτα, γλιστράω και πέφτω κάτω με την Ιωάννα (και πάλι) αγκαλιά.... :shock::shock::shock::shock:

Η μικρή δε χτύπησε, το νινί το νιώθω, εγώ χτύπησα τον κώλο μου και τη μέση, αλλά τώρα δεν πονάω.... :?:?:? Υπαρχει περίπτωση να έχει πάθει τίποτα το νινί;;;;; :roll::roll::roll::?:?:?

Αφροοοο η εβδομάδα κύησης αλλάζει γιατί είναι βαρύ το μωρό...Εγώ βάσει τελευταίας περιόδου, έπρεπε να έχω ΠΗΤ 7/4..Κι όμως έχω 20/4...Από την αρχή αυτή έβγαινε...Και στην αυχενική και στη Β επιπέδου και στο ντόπλερ 20/4...Οπότε κράτα την αρχική ημερομηνία και βλέποντας και κάνοντας... ;);););)

Θουλάκι μου ρε λυπάμαι πολύ...Ξέρω πως νιώθεις...Έμαθαν ότι ο μπαπάς μου έχει καρκίνο 2 μήνες πριν γεννήσω και δε μου είπαν τίποτα...Τελικά, το έμαθα όταν ήμουν λεχώνα....Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, γκρεμίστηκε ο κόσμος μου...Όταν η Ιω συμπλήρωσε 13 μήνες ζωής, τον έχασα... :cry::cry: Ούτε πρόλαβε να ζήσει την Ιω ούτε το 2ο μπεμπάκι που έρχεται.... :cry::cry: Όμως ποτέ δεν έπαψα να ελπίζω...Αν και προς το τέλος βλέποντας την άθλια κατάστασή του, έλεγα μακάρι να τον πάρει ο Θεός να μην υποφέρει... :cry::cry: Κάνε υπομονή, έχε πίστη και που ξέρεις, ίσως πάνε όλα καλά και τα καταφέρει...

Και μες στα άλλα (άσχετο αυτό τωρα) μου λέει η μάνα μου να μην πάω στο ετήσιο μνημόσυνο του μπαμπά μου (11 Μαίου) γιατί θα είμαι λεχώνα, ασαράντιστη, να μη με δουν και με ματιάσουν... :evil::evil::evil::evil: Τι άλλη μαλακία θα ακούσω;;;;; :evil::evil::evil:

Συμπεθέρα όταν κλείσαμε το τηλ μου λέει η Ιω "Τι σου είπε η κυία;;;;"..Της λέω σου στέλνει φιλιά και αυτή και ο Αναστάσης..Επόμενη ερώτηση:"Τι κάνει ο Ανατάσης;;;;"...Καλά είναι, κοιμάται γιατί είναι καλο παιδί, απαντάω....Και μου λέει "Μαμά αγαπάω Ανατάση".... :x:x:x Η ψυχούλα μου!! :lol::lol::lol:

Λάλα είσαι τόσο καλή τελικά.... :x:x:x:x Επίσης, για πες για δημητριακά...Εγώ τρώω τα φίτνες με νιφάδες σοκολάτες... :?:?:? Παλιά τα έτρωγα με φρέσκο γάλα, τώρα με εβαπορέ...Δεν κάνει;;;; :roll::roll::roll:

Επίσης, για πες...Πόσο έχει το βιβλίο της Πατσούρου;;;;; :roll::roll::roll: Λέω αύριο να πάω να πάρω τον πρωώτο τόμο....Αν και ντρέπομαι να το ζητήσω... :oops::oops::oops::oops:

Αρτζι εγώ έχω λαχανί καναπέ....Αλλά δεν το λερώνει...Σκουπίζεται πάνω της... :shock::shock::shock:

Αναστασία δε λερώνεται με μαρκαδόρους;;;;; :shock::shock::shock: Εγώ όπως της έδωσα τους μαρκαδόρους ΄, έτσι τους πήρα...Γίνεται σαν γουρούνα...Την τρίβω με οινόπνευμα...Γι'αυτό δεν τους δίνω... :oops::oops::oops::oops: Της δίνω μολύβια, αλλά μετά κάθομαι και σβήνω με γόμα όπου έχει γράψει...Καρέκλες κλπ... :lol::lol::lol:

Βικάκι ρε μήπως έχεις την Η1Ν1;;;Περαστικούλια!!!!!

Καρολ κορμάρα είσαι ρε..Αλλά η παπένια είναι πιο όμορφη..... :D:D:D:D:D

Επίσης Λάλα για πες...Τι τρώμε όταν θηλάζουμε;;;;;;; :roll::roll::roll: Μπορώ να θηλάζω και να κάνω διατροφή με ψητά και σαλάτες;;;; :roll::roll: \

Και μια ακόμα ερώτηση: Όταν γέννησα την Ιω, ήθελα να αγοράσω ζώνη-κορσέ που μαζεύει την κοιλιά, αλλά μου είπε ο τότε γυναικολόγος όχι.... :?:?:?:? Όλοι μου λένε όμως ότι δεν υπάρχει θέμα..ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ..ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...

http://www.mwrakia.gr/images/neo-vivliario-igeias.pdf

ρε κοριτσια εβλεπα το νεο βιβλιαριο (εμεις εχουμε το παλιο)

καλε σιγουρα ειναι σωστα αυτα που γραφει μεσα?????

δηλ μεχρι 2 χρονων μπορει να κανει τουμπα στο πατωμα αλλα να περπαταει κ να μεταφερει πραγματα μεχρι 3 χρονων?? η να ξερει το ονομα του μεχρι τα 4??

το διαβαζω κ μου φαινοται πολυ υπερβολικα!!!

Αααα ΓΩΓΩΩΩΩ!!!

Τωρα παρατηρησα πως εχει βαλει η Λενα η αντμιν διαφημιση απο το "Αστερακι" σλινγκ...

Απο εκει παρηγγειλα τον μαρσιππο mei tai που ειδες στη φωτο(βεβαια υπαρχουν πολλα site για να παραγγειλεις)...

Διαλεγεις υφασμα κ αναλογως τον τυπο μαρσιππου μπορεις να διαλεξεις συνδιασμο 2 υφασματων

καθως κ λογοτυπο ή σταμπα!

Τι αλλο να σου πω?

Γωγω κατι εγραψες αλλα θα πατησω υποβολη κ μετα>!

Νατασσουλα σε μπερδεψα μαλλον με τον βραδινο αποθηλασμο . Γενικα αν θελεις να αποθηλασεις , καλυτερα να τον αφησεις τελευταιο . Αν ομως δεν θελεις να αποθηλασεις , δηλ οπως η Αναστασι , τοτε τον κοβεις πρωτο . Για σενα ειναι πιο ευκολο να αποθηλασεις την ημερα , γιατι λειπεις και μπορεις οταν γυρνας να την απασχολεις με κατι αλλο . Το βραδυ αν ηδη κοιμαται πολλες φορες σερι θα ειναι ευκολα τα πραγματα .

quote]

Βασικά εγώ δεν καίγομαι να αποθηλάσω, απλά ακολουθώ την Έλενα. Είναι μέρες που μπορεί να θηλάσει 5-6 φορές και μέρες που θα ζητήσει μόνο 1. Την νύχτα όμως αν ξυπνήσει το απαιτεί κι εγώ της προσφέρω. Απλά νόμιζα ότι κάνω λάθος που της δίνω την νύχτα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...