Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Kαλημερα!!!

Περαστικα Βενετια μου!!!

Που χαθηκαν ολες????Οχι ολες αλλα...πολλες!!

Οσες βγηκατε χθες...Δε σας μιλαω απο τη ζηλια μου!!!Γενικως δε θα μιλαω οσες

βγαινουν!χαχαχα

Νατασουλα μου θα κανονισουμε καφεδακι οταν ειναι καλα τα κοριτσια μας εε?

Λαμπινη μου εχετε αννυ φιλη?!Κριμα που δε θα καταφερεις να γινουν φιλες κ με τη δικη μου ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ κορη η Χριστιαννα!

Φωτο εβαλα στο φεις...

Θα σας βαλω κ εδω με βαση την κουβεντα που κανατε για το αν αφηνετε τα παιδια να τρωνε μονα!

Βεβαια εγω δεν εχω επιλογη...Οπου με παει ο ανεμος(Αννυ) παω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γαλα κ κορν φλεικς...Και αυτο συμβαινει 1-2 φορες τη μερα ειτε στο τραπεζακι φαγητου ειτε στο τραπεζακι σαλονιου..Ειτε βεβαιως στο πατωμα!

post-6933-13873936274894_thumb.jpg

καλημερουδια όμορφες!!!!!!!!!!!!!

και εγω δεν μιλαω σε καμμια που βγηκε εξω... :lol::lol: οπως η αναστασια μας...

εμεις κατσαμε σπιτι και δεν καναμε τιποτα...ακομη ποναει το χερι μου απο το χτυπημα... :(:(

λεω υπομονη ...αλλα τ α βραδια βαραινει και με ποναει αρκετα και στον καρπο και στον ωμο...εκοψα και τις αλοιφες γιατι δεν μου καναν και τιποτα...

Βενι μου εισαι τοσο χαλια μωλε? :( περαστικα βρε κοριτσακι μου...ειδες πρωτη πρωτη σε θυμηθηκα ε? δεν μπορεις να πεις... :lol::lol:

χρυσα μου παλι καλα που το προλαβες στην αρχη...περαστικα και σε σενα...

αννυ μουυυυυυυυυυ τα κανες γαλο-μουσκεμα... :lol::lol::lol: τρελα η σαλιαρα με τις μερες...μην μου πεις οτι εχεις ολες τις μερες?????? θα τρελαθωωωω...

δεν γραφω πολλα γιατι νομιζω ότι δεν με διαβαζετε τσουπρες μουυυυυυυυυυ... :cry::cry:

μακια σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες...

ΤΕΛΕΙΑ αναστασια ,μην σε χαλαει το χαλι που θα κανει ....μπραβο .

και μενα μια απο τα ιδια ειναι ....τωρα προσπαθω (μετα το βιβλιο) το μεσημεριανο του και το βραδυνο του να το τρωει στο τραπεζι ....και τα καταφερνω ...αν θελει α το φαει :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: για το χθεσινό σου σχόλιο!!! :D

Αναστασία :lol::lol::lol::lol::lol: την επόμενη φορά που θα πάτε παιδίατρο βγάλτε ανακοίνωση έτσι θα την γλυτώσει και κανένας παππούς που περνά απ΄έξω!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Μητσάκη :lol::lol::lol: , το κατάλαβα ότι είναι τα αδέλφια σου!!! :lol::lol::lol: να σου πω μου αρέσει η κυριακάτικη συνήθειά σας, αλλά μάλλονν δεν θα άρεσε στον άντρα μου!!!! :roll::roll::roll:

εμείς είμαστε και πολλοί, φαντάσου 6 απιδιά + 13 ξαδέλφια!!!! :lol::lol::lol: χαμός θα γινόταν!!! 8-}8-}8-}8-}:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: , αφού όταν μαζευόμασταν (πριν παντρευτώ και γεννήσω) γινόταν Ο χαμός ποιός θα πρωτομιλήσει!!!! :roll::roll::roll: αλλά ωραία!!! ;)

χθες ξάπλωσα στον καναπέ, το μεσημέρι, και έρχεται η Ρέα μου και με σκεπάζει με την κουβέρτα :x:x , προσποιούμαι ότι κοιμάμαι και έρχεται και μου βάζει πάνω μου το ΠΑΖΛ!!!!! :roll::roll::roll::roll: , μετά κάθησε πάνω στα πόδια μου και άρχισε να το κάνει μόνη της!!!! αυτό το παζλ θα το βλέπω στον ύπνο μου τελικά!!!! :roll::roll::roll:

και η δικιά μου δεν κλαίει όταν πάμε γιατρό, βέβαια πάμε μόνο για τις προγραμματισμένες επισκέψεις αλλά......

ρε Αφρο τέτοιου είδους μέτρηση κιλών την έκανα και εγώ μόνη μου στο σπίτι!!!!

αχχχχχχ Αναστ. τι χαμός!!!!, θα είχα πάρει τα βουνά!!!! αλλά και τι να κάνεις προκειμένου να φάει?!!! :!:

στην φωτό πού κάθετε?

καλημερα κι απο εμας

σας γραφω με τον σπυρο αγκαλια...

εχει κολλησει πανω μου τον τελευταιο καιρο

και ξυπναει πολυ τα βραδια αστε που τον βαζω για υπνο το βραδυ και κανει 1 ωρα να κοιμηθει

χθες το βραδυ του φωναξα πολυ και μετα απο τις τυψεις δεν μπορουσα να κλεισω ματι....χαζομαρα!!!

Μπεμπου μου , σκεψου ποση προοδο κανει σε ολα ο Σπυρακος τον τελευταιο καιρο . Ολες αυτες οι αλλαγες τα αναστατωνουν τα μικρα μας , θελουν να νιωθουν την σιγουρια . Ξερω πως ειναι "περιεργο" , κοπιαστικο , δυσκολο αλλα κανε υπομονή σε λιγο καιρο θα αλλαξουν τα πραγματα.

Αναστασι το Αννη (εγω επιμένω με Η) σαν ονομα το χρησιμοποιει πολυ , ειδικά αν γνωρισει καποια και δεν μπορει να πει το ονομα της ή απλα ετσι στην αρχη ολους "Αννη" τους λεει ! χαχαχα

Μεχρι στιγμης Αννη λεει την φανταστική της φιλη και την δασκαλα της γυμναστικης που την λενε

Σ(Ζ)ιλικε και δεν της βγαινει .

Καλα ποσα γραψατε ενδιάμεσα !!! Σχολιαζω μονο τη φωτο της ΘΕΑΣ Αννη και τα αλλα μετα .

Ειναι τελεια Αναστασί !!!! Τι γαλα της δινεις ? και τι κορν φλεικς ?

Καρόλ :lol::lol::lol::lol::lol: , ήθελα να σου πω και χθες, ρε συ είσαι μια χαρά αδύνατη, μπράβο σου!!! :ymapplause::ymapplause:

Βένη περαστικά, ο δικός μου βήχας πέρασε, αν και μερικές φορές όταν βήξω ακούγεται ένα χρου χρου :?

Χρύσα ωραία διάγνωση ο παθολόγος!!! περαστικά

και εγώ είχα σαλιάρες με τις μέρες τις εβδομάδες από τα τζάμπο και ήταν πολύ άχρηστες-χάλια ποιότητα!!!!

χαχα θεα η αννη!!!!!!!!!!

εμενα χθες καταφερε να φαει με το κουταλι 4 κουταλιες :ymapplause::ymapplause::ymapplause: ειχα

ενα κουταλι εγω και ενα ο σπυρος!!!

ετσι θα κανω καθε φορα που εχει σουπα και στα υπολοιπα φαγητα θα προσπαθησω και με πιρουνι

λαλα μου τι κανεις???

ναι μωρε αυτο σκευτικα κι εγω μετα και ελιωσα απο τις τυψεις

προσπαθει τοοοοοσο πολυ το παιδακι μου,ολη μερα κανει μονος του οοοολα οσα του μαθαινει η δασκαλα του και ειναι συνεχεια σε μια εξαψη

ισως γιαυτο να μην μπορει να κοιμηθει

παω να παρω ψωμι και επανερχομαι

μην γραψετε πολλα ε??? να σας προλαβαινουμε :lol::lol::lol::lol::lol:

και ξυπναει πολυ τα βραδια αστε που τον βαζω για υπνο το βραδυ και κανει 1 ωρα να κοιμηθει

χθες το βραδυ του φωναξα πολυ και μετα απο τις τυψεις δεν μπορουσα να κλεισω ματι....χαζομαρα!!!

Αναστασία μου, να σου πω την σκέψη μου?

μήπως το βιβλίο που ακολούθησες για την εκπση του ύπνου έφερε αντίθετο, αρνητικό αποτέλεσμα?

δεν το έχω διαβάσει, βέβαια, και δεν ξέρω τι λέει και ποια είναι η μέθοδος που προτείνει....αλλά είναι απλά μια σκέψη μου....πολλές φορές οι μέθοδοι που προτείνουν κάποια βιβλία απλά δεν ταιριάζουν σε όλα τα παιδάκια....γιατί όλα τα παιδάκια δεν έχουν το ίδιο καθημερινό πρόγραμμα, π.χ. ο Σπύρος έχει να προσπαθήσει να πετύχει πολλά, όπως οι λογοθ. που κάνει και οι φυσιοθ., άρα ίσως η συγκεκριμένη εκπση του ύπνου να ήταν για αυτόν λίγο δύσκολη και πάρα πολύ!!!!.......είναι πάντα η δικιά μου άποψη....

εγώ ακολουθώ πάντα την μέθοδο του τι θέλει το παιδί το "ακούω" και είμαι υπέρ του προγράμματος όσον αφορά στο ωράριο του ύπνου....ο Λουκάς δεν με ταλαιπώρησε καθόλου, η Ρέα όμως αρκετά!!!

Αναστασία εννοείται ότι θα κανονίσουμε καφεδάκι μόλις γίνουμε όλοι καλά ;)

Αναστασία χαρά στην υπομονή σου αν αυτό το πράγμα γίνεται 2 φορές την μέρα ούτε να το διανοηθώ δεν θέλω, έχει κι αυτό το αθώο βλέμμα η γλυκούλα μου σαν να λέει εγω δεν έκανα τίποτα :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως της δίνω να φάει μόνη της μόνο στερεές τροφές που μπορεί να φάει με το πιρούνι και να είναι και στεγνές να μην έχουν δηλαδή σάλτσες :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ξέρω ότι δεν είναι το σωστό αυτό που κάνω αλλά δεν μπορώ ρε κορίτσια όλη την μέρα να καθαρίζω, ας μάθει να τρώει με κουτάλι και στα 3 δεν με πειράζει............

Βέβαια ε΄γω μιλάω έξω από τον χορό γιατί δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με το φαγητό αν ήταν σαν την Άννυ μάλλον θα είχα άλλη άποψη επί του θέματος ;)

Και μια και τό φερε η συζήτηση χθες το βράδυ η Έλενα έφαγε μισό αρνίσιο παϊδάκι και ένα συκωτάκι( το άρπαξε πριν προλάβω να της το πάρω) σκέφτηκα ότι θα το φτύσει αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη το έφαγε :o:o:o

Μα είναι δυνατόν να μην τρώει μοσχάρι και κοτόπουλο και να της άρεσε τα αρνάκι (φαντάζομαι βέβαια γιατί είχε μπόλικη αλατορίγανη από πάνω αλλά τέσπα)

Σας ζάλισα δεν γράφω άλλο, Αναστασία μην βαράς μήπως να δώσεις κανένα κοψίδι της Άννυς? :lol::lol::lol::lol::lol: όπως κατάλαβες εγώ σου μιλάω:lol::lol::lol::lol::lol:

Άφρο τι καλός που είναι ο Μανωλάκης και σε περιμένει να ξυπνήσεις..........

Καρολινάκι, Αργυρώ, Μπεμπούλης καλημέρα

Εψαχνα να βρω φωτο απο τη Χριστιάννα οταν ηταν στην ηλικια της Αννη και ετρωγε μονη της αλλα δεν τις εχω εδω . Να μια φωτο απο τη γυμναστική , κρεματζουλιεται στους κρικους ! χαχα

009.jpg

Νατασσουλα εγω δεν υπήρχε περιπτωση να κανω κατι αλλο απο το να την αφησω να φαει μονη της γιατι απλα δεν δεχοταν . Οχι στην ηλικια που ειναι τωρα τα μικρα σας αλλα απο ΠΑΝΤΑ ! Βεβαια ειμαι πολυ υπερ αυτης της μεθοδου , γιατι εκτος απο ολα τα αλλα και στην καλη σχεση που αποκτα το παιδι με το φαγητο , ενισχυει παρα πολυ την αυτονομια και την ανεξαρτησια . Για μενα ειναι σα να λεει καποιος "α δεν αφηνω το μωρο μου να περπαταει αφου θα πεσει , θα περιμενω να περπαταει σταθερα για να το αφησω" .

Καποια πραγματα ερχονται απο μονα τους , πρεπει να δοκιμάσουν και σιγα σιγα να μαθουν . Αυτα τα γραφω απλα για να πω την αποψη μου και χωρις καμια διαθεση να σχολιάσω ή να κρινω τον δικο σου (σας) τροπο .

και εγώ αυτής της άποψης είμαι για αυτό όταν τρώει και κάτι με σάλτσα της βάζω τα ρούχα του σπιτιού, φορμούλες και να τα λερώσει δεν με νοιάζει, αυτό όμως που τους λέω είναι ότι πάντα τρώμε στο τραπέζι και όχι στο σαλόνι!!!....η δικιά μου δεν τρώει σούπες :( μόλις βλέπει το πιάτο το σπρώχνει μακρυά!!!! :shock::shock::?:?:?

Λαμπρυνή κούκλα η κόρη σου, θυμάμαι είχες βάλει μια πιο παλιά, που είναι με τον μπαμπά της!!!

ωχ έφερε το παζλ :-s:-s:-ss:-ss@-)@-)#:-s#:-s

Καρολ βρε τι να κανουμε ειμαστε πολλεεες! :D

Καλα εκανες κ τις σταματησες τις κρεμες..Τωρα τι θα κανεις?

Αφρο το βιβλιο κ εμενα μου αρεσε παρα πολυ!Σου διωχνει κ τις παραμικρες αμφιβολιες βρε παιδι μου...Βεβαια εχω σκοπο να παω να μιλησω μαζι του απο κοντα λογω θηλασμου...Να μου εμβαθυνει για την δικη μας περιπτωση!

Αργυ τι καλα που σου φερεται!!!Αν εφτιαχνε κ πιο περα το παζλ!!!! :lol:

Λαμπρινακι μου εδω κ 1 βδ περιπου αρχισα να της δινω γαλα με κορν φλειςκ...Κ οτι φαει...

Βασικα για εναλλακτικη!

Παιρνω φρεσκο γαλα(κουκακη) κ δημητριακα φιτνες ολικης...Θελω να παω σε βιολογικα να βρω καποια καλυτερα...

να ρωτησω...Μηπως να επαιρνα εμπλουτισμενο παιδικο γαλα?Οχι πως με καιει αλλα...Ρωταω!

Επισης ΕΡΩΤΗΣΗ!

Λεμε πως ασβεστιο+ σιδηρος=μια τρυπα στο νερο!

Ε...τα δημητριακα υποτιθεται εχουν σιδηρο...Οταν τα βαλεις με γαλα?Απλα δεν απορροφαται?

Αναστασια κ εγω αυτο νομιζω για τον Σπυρακο!Απο υπερενταση το παθαινει...

Αλλα δεν τρεχει κ τιποτα ε?Λιιιγη υπομονη παραπανω!Στο λεω εγω που με εχει ταραξει στο μπιρι μπιρι κ στις κλωτσιες τη νυχτα!Κ μουτς μουτς θηλαζει σαν νεογεννητο! :lol:

Νατασουλα συκωτακι???Τι καλα!Τιγκα στο σιδηρο! :lol::lol::lol::lol: Ο καθενας με τον πονο του! :P:P

Α!Ηθελα να γραψω πως αυτο συμβαινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1-2 φορες!Αλλα κοριτσια δε γινεται αλλιως!

Ευχομαι τουλαχιστον να αξιζει τον "κοπο" κ σε λιγους μηνες να τρωει σωστα κ μονη της!

Αααααχ αγαπουλα μου!!!Κρεμεται αναποδα 1,5 ετους??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Ταρζανακι μου γλυκο!Κ εγω θελωωωωωωωωω(να κρεμαστω αναποδα =))=))=))=))=))=)) )

Καρόλ :lol::lol::lol::lol::lol: , ήθελα να σου πω και χθες, ρε συ είσαι μια χαρά αδύνατη, μπράβο σου!!! :ymapplause::ymapplause:

ααααααρτζιιιιιιιιιιιι καλα μωρη και εσυ αν βαλεις ενα "Ι" στο καρόλ με βριζεις :lol::lol::lol: αχ θα το υποστω και αυτο το δηλητηριο!!!!!!!χαχαχα :)):))

ευχαριστω για τα καλα σου λογια... :-*:-* :και εισαι πολυυυυυυυυ γλυκιααααααα....

καποια αλλη ψυχη...δεν θυμαμαι ποια ..με ειπε καρολε... :lol::lol: οποτε ειμαι και Παπουλιας!!!!!!!!!!!!!! :)):))

αφρο ,lovie ,λαλα..(δεν εχουμε ξαναμιλησει ε?) την καλημερα μου κοριτσακια μου....

αναστασια μου ξεχασα να σχολιασω την περιγραφη του φαινομενου ΑΝΝΥ-ΚΑΤΡΙΝΑ :lol::lol::lol: τα σπαει ολα στο διαβα της η κοριτσαρα σου ε????

καλα με τις φωτο στο φβ τι να πω....ειναι γλυκες!!!!!!!!! λενακι και ο γιος σου νοικοκυρης ?

καροτο-ερωτηση!!!!!!!!!!!!!! παιρνω μαγια μπυρας σε χαπακια πρωι μεσημερι βραδυ..μου παν οτι θα δω μακροχρόνια βελτιωση σε δερμα και μαλλια...ξερετε αν ισχύει? :roll::roll: παντως συμπληρωμα βιταμινών λεει ότι είναι..

λαλα και μενα απο 12 μηνων ηθελε μονοσ του ...και τρωει μονοσ του ...αλλα καλη σχεση δεν εχει ...δειχνει οτι σιχαινετε να πιασει καποια πραγματα και ποσο μαλιστα να τα φερει στο στομα ...τωρα αρχιζει λιγακι να τα παστατευει εστω αλλα αν ειναι ετσι που τα εχει απορριψει απο το ματι και μονο δεν τα ακουμπαει καν ....διαβασα στο βιβλιο οτι μωρα που ηταν πολυ επιλεκτικα και δεν θελανε πιπιλεσ και μπουκαλια ειναι ετσι ο χαρακτηρασ τουσ και ειναι επιλεκτικα και στο φαγητο με αποτελεσμα να μην δοκιμαζουν κατι με το στομα αν δεν το βρησκουν οπως το θελουν οπτικα .

Καλημέρα και από μένα. Από τα λίγα σχόλια που διάβασα πρέπει να έχει κέφι σήμερα η παρέα. Μόλις κάθησα στο λαπτοπ ακούστηκε το ΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ της Ιλιάνας. Η δέυτερη δόση μέχρι τώρα. Πάω να τη φροντίσω και ευχηθητε μου να καταφέρω να σας διαβάσω!

Καρολε παπουλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το εχω ακουσει αυτο με τη μαγια μπυρας...Αλλα δεν ειμαι σιγουρη!

Να πας να δεις κ αλλες φωτο της Α αν θελεις!Νομιζω πως ειχε ξεχασει να σε βαλω στους φιλους που βλεπουν τις φωτο μου!...

Αφρο συνεχισε!Πορωθηκαμε κ οι 2 με το βιβλιο! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα Αθηνα!Καλη...Ανανεωση πωπου!

Δεν εχω μαγειρεμα,δεν εχω καθαριοτητα..

Μονο παιχνιδι με την αννυ κ πσ!!! :D

Τις αρεσει πολυ να μετραμε-χαζευουμε καρτουλες(αυτες με τηλ) που εχω βαλει σε ενα κουτακι!

Μου τις δινει 1-1,τις της δινω πισω...Ωραια!!!!

Επισης αρχισαμε ζωγραφιες με μαρκαδορους κ εκνευριζεται να βλεπει "λερωμενα" τα χερακια της!!!

Αχ!!!Το παιδι ΜΟΥ!!!Να τι πηρε απο μενα!Τη σιχαμαρα κ την παραξενια μου! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παιρνω μαγια μπυρας σε χαπακια πρωι μεσημερι βραδυ..μου παν οτι θα δω μακροχρόνια βελτιωση σε δερμα και μαλλια...ξερετε αν ισχύει? :roll::roll: παντως συμπληρωμα βιταμινών λεει ότι είναι..

ρυζάκι :lol::lol::lol::lol: , είναι αλήθεια αυτό, το είχαμε διαβάσει σε ένα ρεπορτάζ και μάλιστα αν πιεις την μπύρα που έχουμε εδω: hefeweizen μπύρα (βρίσκεις και χωρίς αλκοόλ) είναι ό,τι πρέπει!!!! ;)

ενταξυ δεν λεω σιγουρα εχει υπερενταση αλλα πρεπει και να κοιμομαστε και καποια στιγμη

οσο κοιμοταν σερι ηταν πιο ηρεμος τωρα μια βδομαδα ειναι παλι νευρικος γιατι δεν κοιμαται καλα

το βιβλιο δεν λεει τραγικα πραγματα απλα σε βοηθαει να δωσεις στο παιδι να καταλαβει τι ειναι ο υπνος

ποσο ωφελιμος ειναι και πως να μπορουν ν κοιμουνται ηρεμα και μονα τους

δεν του εκανα τιποτα κακο

αντιθετα εμαθε να καθεται και να λεμε τραγουδακια

να ειναι ηρεμος και χαρουμενος πριν τον υπνο

μαλλον κατι απο ολα οσα κανει τον κραταει σε υπερενταση

Λαμπρινή είναι η απίστευτη η μικρή, τέλεια η φώτο

Το ξέρω ότι ότι γράφεις το γράφεις πάντα με καλή διάθεση και όχι για να μας κρίνεις :D:D

Το ξέρω άλλωστε ότι το σωστό είναι να αφήνουμε τα παιδιά να τρώνε μόνα τους αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου και λόγω της δουλειάς μου είναι ελάχιστος και ευτυχώς η Έλενα δέχεται να την ταϊζω ακόμα εγώ, τρώει μόνη της μόνο ότι μπορεί να φάει με πιρούνι

Επίσης θέλω να σε ρωτήσω για τον αποθηλασμό. Θεωρείς ότι είναι απαραίτητο να γίνεται πρώτα νυχτερινός αποθηλασμός?

Καλημέρα!

Είμαι άυπνη. Μετά τη γιαγιά και τη μαμά τώρα και η μικρη μου. Είναι με αντιβιώση εχει αμυγδαλίτιδα και ωτίτιδα, έχει πυρετό, όλο το βράδυ μου ζήταγε πότε νερό πότε πιπίλα, πότε φαρμακο, ό,τι θυμόταν γενικότερα το παιδάκι μου.

Δεν παραπονιέμαι, αλίμονο. Αντιθέτως όταν με έχει ανάγκη αισθάνομαι πιο πολύ μαμά... αν καταλαβαίνετε τί εννοώ.

Θέλω όμως να μου πάνε μιά ΜΙΑ ΜΙΑ!!!! γ@....μένη φορά και μένα όλα καλά!! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρεπει μια ζωή να... τραβάω την ανηφόρα!

Και εδώ τελειώνει το κρεσέντο του Ξανθόπουλου!

Μητσάκι δεν πρήζεις κανένα. Μακάρι ρε γμτ να πάνε όλα καλά. Σταναχωρήθηκα που το διάβασα.

Οπως θα διάβασες πάει και η δική μας στολή. Θα χάσει το μωράκι μου και το αυριανο πάρτυ και το πάρτυ της Δευτέρας.

Να σας πω ρε κορίτσια... αν είναι καλά να την πάω μόνο στο πάρτυ του παιδικού τη Δευτέρα και μετά να την παρω;; Θα έχουν κλόουν, μουσική και θα ντυθούν μασκαράδες. :cry::cry::cry:

Έρη δε θα σε προλάβω;; Θα σου τηλ μήπως μπορέσεις μέσα στον πανικό σου να βρεις χρόνο για ένα καφεδάκι. :roll::roll:

Κορίτσια συγχωρήστε με που δε σχολιάζω άλλα. Είμαι στεναχωρημένη και δε σας κρύβω και λίιιιιγο απογοητευμένη...

Καλημέρρρρααααααααα..Εμείς ξυπνήσαμε στις 10.15 το πρωί...Η Ιωάννα τι πρωτότυπο ξύπνησε τη νύχτα και ήθελε να κοιμηθούμε μαζί... :? μου έλεγε ψέματα ότι θέλει κακά για να την πάρω.... :lol::lol::lol: Τελικά κοιμηθηκαμε μια χαρά αγκαλιά... :roll::roll::oops::oops:

Αναστασίααααααα ψηλέγκω σε είδα στον ύπνο μου...Εσένα και την Αννυ...Μου έλεγες πως να θηλάσω και μου έδειχνες ένα σούπερ πριγκιπικό κρεβάτι της Αννυς...Σαν αυτό που θέλω εγώ για την Ιω... :D:D:D:D

Καλά πως την αφήνεις και τρώει έτσι;;;;;Εγώ δεν μπορώ...Τρελαίνομαι..Δεν την αφήνω..Μόνο στέρεα φαγητά τρώει μόνη της...Κορν φλεικς της τα βάζω σε πιάτο χωρίς γαλα εννοείται και όταν αρχίζει να τα σκορπάει, της τα παίρνω... :oops::oops:

Αφρο πέθανα με το σχίλιο σου για τα α@@@@@@@@α..

Νατασα ξέχασα να σου απαντήσω χθες σε αυτό που ρώτησες...Δεν τρελαίνομαι κιόλας που είμαι σπίτι...Χαίρομαι που είμαι με τη μικρή, αλλά πλήττω..Δεν έχω τι να κάβω...Αφού δουλειές κλπ μου κάνει η μαμα... :lol::lol::lol: Και βόλτες δεν έβγαινα γιατί είχα αναρρωτική..Μη με πετυχαινε κανένας από δουλειά... :?:?:? Τώρα όμως που ξεκινάει η άδεια τοκετού και θα αρχίσουμε ετοιμασίες για δωμάτια και αγορες κλπ θα βγαίνω... :D:D:D:D :

Λάλα τι ευλυγισία έχει ρε η κόρη σου...Απίστευτη είναι.... :D:D:D

Αρτζι πόσο καλά τρώει ρε η ΡΕΑ...... :o:o:o:o

Έχω νέες φωτος της Ιωάννας, αλλά δεν τις έχω περάσει στο pc...Όταν τις περάσω θα βάλω να τη δείτε.... :D:D:D:D

Πάω να ετοιμαστώ και να πάρω τη μικρή να πάμε σουπερ μαρκετ...Λίστα δεν έχω φτιάξει ακόμα...Πόσα πράγματα θα ξεχάσω πάλι... :lol::lol::lol:

Σισσάκι μου υπομονή ρε..Και περαστικά στη Χαριλίνα...Συμβαίνει σε όλους ρε...Κι εμάς πολλές φορές μας πάει γ@@@.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Εγώ λέω να μην την πας παιδικό..Κρίμα να κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια... :?:?

Είναι η Σίσσυ Χρηστίδου στη Μενεγάκη...Τι απίστευτο μαλλί έχει... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Είπα στο Γιώργο να τα βάψω έτσι και μου είπε μόνο αν τα ξαναμακρύνω τόσο πολυ σαν της Σίσσυς... :cry::cry: Καταλάβατε;;;Παίρνει την εκδικησή του τώρα...Είχα ΤΟ μαλλί, πήγα τα έκοψα, ενώ διαφωνούσε και από τη στιγμή που τα έκοψα το μετανιωσα και συνέχεια γκρινιάζω.... :cry::cry::cry::cry::lol::lol::lol:

Καλημερα κ στις υπολοιπες!

Ρυζακι ξεχασα να σου πω οτι αυτες οι σαλιαρες ειναι τις πλακας απο τζαμπο...Τις ειχα παρει αφου ειχαμε καταστρεψει ολες τις πανεμορφες σαλιαριτσες μας με τις φρουτοκρεμες...και ειναι οι μονες που δεχεται!

Αν και οπως βλεπεις τζαμπα τις φοραει αφου γινεται χαλια ολη η υπολοιπη! :lol::lol:

Γωγω επηξες? :lol::lol::lol: Για πες τι κρεβατακι ειδες!Κ εγω θελω να κανω στην Αννυ(για να κοιμαμαι εγω :P ) αλλα δεν ξερω τι θα κανω...Ηθελα με ουρανο ομως δεν ξερω αν θα με παρει λογω χωρου...Μην μπαινεις στο δωμ κ πεφτεις πανω στη γκουμουτσα!....

Σισσιω τι να πω?Περαστικα της!Μην απελπιζεσαι μωρε...πες πως 3ωσε το κακο! ;)

Αργυ κανω υπερπροσπαθεια να κρατησω τα σαλια μου κ να μην αρπαξω το πιατο απο τη Ρεα!!!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...