Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοιμηθηκαμε!!

δε σας διαβασα..αλλα ειμαι ενθουσιασμενη!περασα την πιο υπεροχη τσικνοπεμπτη της ζωης μου!!!!

πηγαμε με χ. κ γιωργο σε εναν τελειο παιδοτοπο στον ευοσμο,οχι αυτον που παμε συνηθως!

ειχε ΤΟ παρτυ!τεραστιος παιδοτοπος,καινουρια ολα κ μπντερνα μεσα,πολλα κ καλα παιχνιδια,κλοουν,που εκανε κανονικο προγραμμα με παιχνιδακια,τραγουδακια,μαγικα!!! κ πολλες κοπελες μασκαρεμενες που επαιζαν με οοολα τα παιδακια,σιγουρα καμια 70αρια παιδακια,ολα σχεδον ντυμενα!!!βαλτε κ τους γονεις..ουυυυυ!!!υπεροχη ατμοσφαιρα,καθαρα αποκριατικη!!

αχ ,οτι κ αν σας πω ειναι λιγο!γινοταν πανικος,αλλα με την καλη εννοια!τοσο μεγαλος χωρος που δεν ενιωθες το συνωστισμο!!!

ο γιωργος για να καταλαβετε,δε βγηκε ουτε μια φορα εξω κ οταν φυγαμε εκλαιγε ,γιατι ηθελε κ αλλο!!!!

Λενα κριμα που δεν ηρθατε..θελετε να παμε αυριο εκει;;να δω μηπως ηταν τοσο τελεια λογω του παρτυ μονο....

το περιβαλλον αψογο παντως!

εβγαλα πολλες φωτο το καρναβαλακι μου,το γλυκο μου αρλεκινακι!!!αχ!!μου περασε κ η πρωινη στεναχωρια...

παω να σας διαβασω,συγγνωμη για το σεντονι κ επανερχομαι να δω τί ειπατε απο το πρωι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω περασε 1.5 μηνας κιολας??????? :o:o

πρεπει να σας ξαναρθουμε συντομα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε αντεεεεεεεεεεε να βγαινουν οι δονταρες!!!!! να μας κοβει κατι δαγκωνιες κ να το ευχαριστιομαστε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως κ ο μικρος οταν εβγαζε δοντια ειχε μυξες-νερο κ ανεβαζε καμια φορα κ δεκατα... το μαναρι μου! τωρα εχει καιρο να βγαλει.. εχει αλλα 3 νομιζω!

θουλαραααααα δεν πειραζει που δεν ηθελε τη στολη μωρε, κ εμενα μονο 2 φορες τη φορεσε κ αυτες ουτε απο 2 λεπτα!!!

οταν γυρισε ο τολης απο τη δουλεια μας εφερε σουβλακια γυρο κ μπιφτεκακια.. να τσικνησουμε!

ο αναστασης τα πηρε γραμμη αμεσως!!! ριμαξε τις πατατες!!!!!

ρεσυ εκσταση τοσο πολυ ζαχαρη εχουν???? :o:o:o

κ καλα σοκολατα δεν του δινουμε συχνα, σπανια κ απο λιγο.. κρουασαν ποτε..

αλλα κ οι χυμοι??

η νατασα μου ελεγε οτιδεν ειναι καλοι οι χυμοι εμποριου (κ οτι μπορει να ενισχυσουν χοληστερινη αν θυμαμαι καλα?) παλι καλα δεν πινει πολλους τωρα τελευταια..

για πες τι αλλο λεει.. κ εγω θελω νατα παρω αυτα τα βιβλια.. αλλα ολο θελω!

καλε εμεις αυριο παμε εκδρομη :lol::lol::lol::lol::lol: θα παμε στο μεγαρο να δουμε μια παρασταση!! τζαμπα εκοβα κ σχεδιαζα ολο το απογευμα :lol::lol::lol:

ιουλια μου τζαμπα το εχασα τελικα τζαμπα το κοψιμο!!!

ναι παμε σε αυτον αυριο!

θα ερθει καμια??? αναστασι????

Τι τελεια Ιουλια!!!!Ενθουσιαστηκα καλεεεε!!!!!! :D:D

Λενα αυριο νομιζω πως δεν θα ερθουμε!Ρε κ αν δεν ειναι απο δοντια?Σε παιδοτοπο να κολλησουμε κ εσας αλλα κ οποια παιδακια βρεθουν εκει>>???Απαπα!

Απ'οτι καταλαβα σακχαρα εχει πολλα(εχω σκοταδι τωρα κ δεν μπορω να ξαναδιαβασω)...πχ

μπορει να μην λεει ζαχαρη στα συστατικα αλλα γλυκοζη,μαλτοζη,μελασα,γαλακτοζη,δεξτροζη κλπ κλπ Αλλα ολα αυτα κανουν την ιδια δουλεια!....Ενα ακομα που μου εκανε εντυπωση ειναιπως 1 μεριδα κρεμας τυπου φαριν λακτε εχει 2ογρ υδατανθρακες δλδ οσο 6 κουτ ζαχαρη οσο δλδ 150 μλ αναψυκτικο ή 30γρ μερεντας!

με το που ανοιξε η πορτα του ιατρειου και ειδε την γιατρο εβαλε κοντρα τα χερια στην πορτα να μην μπει μεσα...το σηκωσα και τον πηγα στο εξεταστηριο ....τον εβαλα στην καρεκλακαι καθοταν με την μουριτσα κατω και εκλαιγε σιωπηλα :cry::cry: εκατσα κατω μπροστα του και με πηρε αγκαλια και εκλεγε το καιμενο μου,με παρακαλουσε να φυγουμε ....η γιατρος τον λυπηθηκε και του κοιταξε μονο ακροαστικα αυτακια και στομα ...εντελωσ επανω μου με επερνε αγκαλια και ηρεμουσε λιγο αλλα συνεχιζε την μιρλιτσα και το παραπονο ...ευτυχος παρκαρε γριγορα ο Κ και ηρθε για το εμβολιο ....εκει εριξε ενα τσιριχτο κλαμα ....

μετα αποροφηθηκε με την μεζουρα τησ γιατρου και ηρεμισε στο τελοσ τησ καθαρισε το γραφειο με υγρο μαντηλακι ,αφησε την μεζουρα και φευγοντασ τησ ειπαι γεια .

μας εγραψε αιματολογικεσ και 2 ευβολια τα αφησαμε για μετα την γεννα και αφου μεγαλωσει λιγο το νινι .

τησ ανεμοβλογιας και το μμρ

πω πω πολλες πληροφοριες βραδιατικα... νομιζω πως αγχωθηκα!!!

ουφ... αντε καλα....

παντως μη με αποφευγεις, σε αγαπω κ δε θελω να σου κανω κακο!!!!

κ ας ειμαι σαικο!!! :lol::lol::lol:

αφρο βρηκα γκρουπ στο φεις

μα να σκοτωσουν το στεφανο στη ζωη της αλλης?? απαραδεκτο!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εν τω μεταξυ διαβαζα πως θα παθει κωμα κ δε θα πεθανει...

καλα που δε βαλαμε το στοιχημα τελικα!

αχου το πουλακι μου...

σε καταλαβαινω κ ο δικος μου ετσι κανει, λες κ τον βασανιζεις!

Afro μια χαρα ηταν βρε!!!Οκ εισαι η μανουλα του κ δε θελεις να κλαιει αλλα

αν σου περιγραψω την τελευταια δικια μας επισκεψη....

"Μπηκαμε μεσα κ μολις ειδε τον γιατρο αρχισε να κλαιει τοσο δυνατα σαν σειρηνα!Χτυπιοταν ταυτοχρονα σαν χταποδακι!Γαντζωθηκε πανω μου κ μου εσπασε το τυμπανο...

Ο γιατρος δεν ΜΕ λυπηθηκε κ θελησε να την εξετασει!

Το κλαμμα δυναμωσε,συνεχισε να κουνιεται σαν χταποδι κ εγω επρεπε να κανω την καρδια μου πετρα κ να κραταω τα χερια της μην ξεμαλλιασει το γιατρο!Οταν την ανεβασε στη ζυγαρια πεθανα απο αγωνια

μην πεσει κατω στο 1 δευτ που την αφηνε για να δει την μετρηση.

Ηρεμισε για 3 δευτ οταν την πηρα αγκαλια κ εκει νομιζαμε ολοι πως ειμασταν κουφοι!

Μετα επρεπε να της κανει εμβολιο....Η τσιριδα της προκαλεσε καρδιακα επεισοδια σε 2 παππουδες που ετυχε να περνουν απ'εξω!...Τα τζαμια εσπασαν,εγω τα εκανα πανω μου κ ο Α ετρεξε να μου βρει σλιπαντ.

Οταν βγηκαμε απο το ιατρειο το κλαμμα συνεχιστηκε κ αφου θηλασε με αναφιλητα το συνεχισε στο ρελαντι μεχρι να φτασουμε στον ευοσμο! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

(οκ υπερβαλλω αλλα ελαχιστα!!! :P )

μα εβλεπα το επεισοδιο σημερα κ στενοχωρεθηκα!!!!

μη μου πειτε οτι ειμαι η μονη που το βλεπει!!!!!!!

ρεσυ αναστασι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τετοια ταραχη προκαλει η κορη σου οταν κυκλοφορειτε?????? :lol::lol::lol::lol:

παντως κ εμενα ετσι κανει..

σαν παλαβος χτυπιεται ουρλιαζει κ κανει κακο χαμο!!

αλλα να σας πω την αληθεια δεν τον λυπαμαι...

ξερω οτι το κανει επειδη δε θελει να τον πασπατευει..

οποτε τον παταω κατω κ τον εξεταζει!!!

καλα στο εμβολιο θα πρεπει να βγαλω φωτο να μας δεις πως τον κραταμε και οι δυο μαζι!! :lol::lol::lol:

απλα δεν υπαρχει αυτο το κεφαλοκλειδωμαγαντζοπιασιμο που του κανουμε!! :lol::lol:

αλλα παμε που παμε, θελουμε να τον εξετασει κανονικα

τι τζαμπα την παιρνει την επισκεψη?? :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρααααα..Τσικνίσαμε κι εμείς σπίτι με παϊδάκια και πατάτες τηγανιτές...Εγώ 2 παϊδάκια εφαγα και δεν είμαι καθόλου καλά...Με πιέζει το στομάχι μου και μου 'ρχεται να κάνω εμετό... :?:?:? Μπορεί να είναι και το μώρό που γυροφέρνει...Μια με πιάνει μια με αφήνει... :(:(

Η μικρη μόλις κοιμήθηκε...Το κάψαμε σήμερα... :lol::lol:

Αφρο γιατί ρε φοβάται τόσο πολύ ο Μανωλάκης;;;; :roll::roll: Το μανάρι μου... :x:x:x Α, δε σου 'πα...Χθες μου λέει η Ιωάννα..."Μαμά πάμε στο Μανώλη;;;;"...Της λεω τι να κάνουμε;;;;Και τι μου απαντάει;;;;; "Να φάμε τούταααααα..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης ρε ο μπέμπης είναι τόοοοσο μεγάλος;;;;; :shock::shock: Πόσα κιλά θα τον βγάλεις μωρή;;;; :lol::lol: Η μπεμπούλα μου την 31η εβδομάδα ήταν 1600.. :?:?:?:?

Τόσο χάλια ο σίδηρος ρε;;;;;Και μετά παραπονιόμουν εγώ με 36... :lol::lol: Να δω σ΄τις 15/3 που θα ξανακανω πως θα είναι... :?:?:?

Αναστασία έλα ρε...Τόσο χάλια;;;;; :?:?:? Μα μόνο η δικιά μου πάει με χαμόγελο στο γιατρό και με χαμόγελο φεύγει;;;;; :D:D:D Του λέει όταν μπαίνουμε μέσα "Μου κάνεις ένεση;;;;".....Της λέω εγώ ναι θα σου κάνει...Κι εσύ τι θα κάνεις;;;; Βάζει τα χέρια στα μάτια της και κοροϊδεύει και κάνει ότι κλαίει.... :lol::lol::lol::lol: Και μετά ξεκαρδιζόμαστε όλοι στα γέλια... :lol::lol::lol:

Μιτσάκι εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά τόσο με τη συνυφάδα σου όσο και με το νινάκι...Δεν έχω λόγια... :(:(

Θου εγώ της έχω πάρει πασχαλίτσα στολή, είναι ΘΕΑ, τη φορέσαμε στο σπίτι για 10 λεπτά όταν την πήραμε...Και δεν έχουμε και κανένα πάρτυ να πάμε... :?:?:?

Νατάσα βόλτα με τις δύο τσούπρες μαζί;;;;;Τι καλά... :D:D:D

Βίκυ ξέχασα ρε να σου πω περαστικα... :oops::oops::oops:

Συμπεθέρα πώς μας είδες στο όνειρο;;;;;;; :D:D:D:D

Φιλιάαααααααααααααααα

αρε αναστασια γελασα με την περιγραφη ....αλλα τραγικο απο κοντα ...

τον προηγουμενο μηνα ειχαμε τσιριδεσ και κακο .....ιδικα στο μετρημα υψους !!!

καλε το βαροσ ακομα σε ξαπλωτη ζυγαρια ? εμενα με βαζει να τον παρω αγκαλια να ζυγιστουμε ετσι και μετα βγαζει το αποβαρο ...εμενα :lol::lol::lol::lol:

παντως ξεχνιετε με την μεζουρα τησ ....και τισ 3 τελευταιεσ φορες

λενα εμασ την πληρωνει το κρατοσ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας διαβασα!!!κ για να μη γινω και σημερα γαιδουρα!,ξεκινω σχολιασμο κ μετα θα γραψω μεταφραση για αυριο κ θα βαλω πλυντηριο πιατων!!

Θουλη μη στεναχωριεσαι για τη στολη..κ ο γιωργος για να τη βαλει θελει να τον ξεγελασω με κατι κ γκρινιαζει,μετα καλα..μηπως ειναι απο τραχυ υλικο;γιατι η πρωτη που του πηρα ηταν ετσι κ ολο ελεγε"τζιμμμμμμμ"=τσιμπαει! κ μετα την αλλαξα κ του πηρα σατεν..

οπως κ να΄χει εχουμε χροοοοοοοοοοοοοοοοοονια μπροστα μας για στολες!!!!!

Λενα θα σε παρω αυριο να σου πω για τον παιδοτοπο,μηπως κ παμε στον αλλο,μη σε παρω κ στο λαιμο μου!!καλε τί κριμα για σημερα..θα σου αρεζε πολυ!!τουλ.εχεις ετοιμες τις μασκες για τη δευτερα!!

Αφρο τί γλυκος ο μανωλακης!χαιρετησε κ τη γιατρο!!νομιζω πως ολα σχεδον τα μωρακια ετσι κανουν,εννοω οσον αφορα στο κλαμμα..κ ο γιωργος γινεται μπλε κ μολις καταλαβει οτι φευγουμε,αρχιζει να γελαει!!αφου οταν μπαινουμε στο ιατρειο,κλειδωνουμε την πορτα του εξεταστηριου,γιατι πιανει το πομολο να ανοιξει να φυγει!!!το τετραπλο mmr το καναμε το σεπτεμβρη κ ηταν το μονο που μας ταλαιπωρησε τοσο πολυ..αλλα παιδακια ομως καθολου!!

Νατασα μου εγω δεν εγραψα στο θεμα-μασαζ επειδη ο γιωργος ποτε δεν καθησε να του κανω..θα μπω ομως να στο γραψω αυτο αυριο!!χα χα!!φιλακια παραπονιαρα!!κ...τί υπεροχη βολτα με τα κοριτσια σου!σε φανταζομαι να περπατας καμαρωτη κ τους υπολοιπους να σε κοιτουν..χα χα χα!!δεν ξερουν τι power μανουλα εισαι!!σε βλεπουν μικρουλα κ αδυνατουλα κ μπερδευονται!!φιλακια πολλα πολλα!καλα να περασεις σημερα!Αναστασια ακουυυυυυυυυυυυυυυς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!! χα χα χα!!

Αναστασια σε σκεφτομουν σημερα,αληθεια!ποσο θα σου αρεζε το παρτυ αυτο!!!να σου πω κατι,αλλα μη βαρας;;εγω θελω να ερθετε αυριο και για εναν ακομη λογο!!

"τεσταρω" τα αντισωματα του γιωργου!καλε αληθεια!θελω να ερχεται σε επαφη με πολλα πολλα παιδακια,ακομη κ συναχωμενα λεμεεεε!,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΏς ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟς ΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!καλα,μεχρι να μου αρρωστησει υποθετω το πειραμα,αλλα το εννοω!!!ελατε βρεεεεε!εγω θα ντυσω καρναβαλακι παντως τον γιωργο,ντυσε την αννυ κ ελατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Μητσακι..απο ο,τι καταλαβα ειναι σοβαρο προβλημα,ε;αχ υχομαι να γινει ενα θαυμα κ να γεννηθει υγιεστατο το μωρακι,ειλικρινα...μεσα απο την καρδια μου!!!

Γιωτα..μα 4 καθισματακια;;ρε εισαι θεοτρελη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!ακου εκει να ταιριαζει με τα ρουχα!χα χα χα!!

εγω εκανα μια πατατα,ναααααααααααααααα με το συμπαθειο!οταν εβγαλα το μαξιλαρακι για νεογεννητο απο το μπριταξ....το πεταξα!!! ω ναιιιιιιιιι!!δε μου εκοψε οτι θα το χρειαστω αργοτερα!!!αραγε,μπορω,οταν χρειαστει,να παραγγειλω μονο το μαξιλαρακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μα ειμαι τοσο χαζη.....!!!!!

Βενετια βλακειες καραμπινατες λεει η γιατρος!!!λυσσα κακια πια να εχει κατι ο φιλιππακος!!ουφ!τα φιλια μου πριγκιπεσσα,που λεει κ η αναστασια!!!!

Χρυσα θα ερθεις αυριο;;;;;;;;;;;;;;;;;

σας φιλω ολες κ πιο πολυ οσες ξεχασα!!!

παω να γραψωωωωωωωω!

ax κα ιεμενα στον γιατρο ετσι κανει, σαν την αννυ και τον ανασταση...αφου χωρις να τον ακουμπησει αρχιζει και κλαιει και δειχνει την εξοδο...και να φαμταστειτε πως η συγκεκριμενη δεν του εχει κανει ουτε εμβολιο..απλα τον εξεταζει και μετραει το υψος..αφηστε την παλη που γινεται εκει..για αυτο βγαινει λαθος και νωμιζουμε πως ειναι πιο πολλυ.. :lol::lol::lol::lol::lol:

με κολλησατε και παρηγγειλα τα βιβλια του παπαβεντζη..

εγω εχω αλλο θεμα..

επειδη μαι ζωη προσπαθουμε να τον ταιζουμε να παχυνει :? κανουμε τα παντα για να φαει..ξεκινηαμε με τα παιχνιδια του και τωρα βλεπουμε βιντεακια...κακοοοοοοο το ξερω!!!!! :oops::oops::oops::oops: και τον ταιζουμε εμεις βεβαιως..αυτο δεν με νοιαζει τοσο οσο το να πιανει εστω το μπουκαλι με το γαλα μονος του..ουτε αυτο δεν πιανει...και μα το αφησω σταματαει και λεει μαμα μαμα.. :?

ρε συ αναστασια τοσο πολυ ζαχαρη εχει ο χυμος???????? :o:o:o:o απατηηηηη!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

καλε ιουλια μαζωχα εισαι???? και αμα κολλησει τι θα το κανεις καλε μετα?? :o:lol::lol:

με επηρεασε η νατασσα και του εκανα ενα μασαζ σημερα..τελειο!!!!!!!!!!!! :D

ρε αφροδιτη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντως για το ταισμα φταιει και η μαμα μου γιατι λεει αμα τον αφηνει θα γινει χαλια :shock::shock:

ναι βρε μανα λεω και πως θα μαθει???? :evil::evil:

καντον εσυ λεει το σ/κ :shock::shock::shock::shock:

μα με να 2ημερο τι να μαθει??και μετα απο δευτερα τα ιδια???αχχχχχ :evil::evil::evil::(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα τι τρελλη αυτη η Λουκια βρε κοριτσια!!!!χαχαχαχαχα

Κ η Λενα δεν παει πισω!Γενικως δεν ειμαστε κ πολυ καλα εδω μεσα!Οι βιδες μας χοροπηδουν στα πατωματα! :lol::lol:

Αφρο μια χαρα σου λεω το γλυκο σου το αγορι!ξεχνιεται με τη μεζουρα,ριχνει κ ενα καθαρισμα το γραφειο...μη λες κουβεντα!!!! :lol:

Λενα ειπαμε...θα τα πουμε σε..10 χρονακια! :P:P

Γωγουλα μου τελεια η Ιω!Κανει κ χιουμορακι με την ενεση ε? :lol:

Βρε κ εγω με την Αννυ κανουμε "τσιμ" κ γελαμε αλλα οταν τον βλεπει παθαινει αμνησια!

Ιουλια ας μην σχολιασω το τεσταρισμα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τα αλλα παιδακια τι φταινε που εσυ εισαι λιγακι "φευγα"????Μπα σε καλο σου με πεθανες!!!!!Ελατε εδω να σας εκτοξευσουμε μυξες να δειτε αν αντεχετε ή αν...πνιγεστε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το μαξιλαρακι...εχω εγω 2!Ε ολο κ καποιο θα ταιριαζει...ελπιζω!

Καληνυχτα κουκλες!

Βενη παρε τα βιβλια θα χαλαρωσεις πολυ κ θα μαθεις ωραια πραγματα!!!!

βρε πριγκιπεσσα!!δεν ειπα οτι τον παω κ στα νοσοκομεια καθε πρωι μια γυρα!!απλα δε τον εχω σε γυαλα!!!!δηλ.τί πειραζει καλε να παιζει με συναχωμενα παιδακια;μπορει να ειμαι παραλογη..δεν ξερω!

κ εγω σπανια δινω του γιωργου να φαει μονος..δεν μπορω αυτο το μπαχαλο παντου..αλλα πρεπει να το ξεπερασω!!

αντε,τωρα σοβαρα,παω να γραψω μεταφραση!!

α μπα!δε το βλεπω!συνεχιζω!!

Αναστασια οταν θα κανω δευτερο,θα πάρω τα μαξιλαρακια σας!!!!κοιτα μην κανεις ταυτοχρονα κ εσυ!!αν κ σε κοβω σαν την αλλη την τρελη τη γιωτα,να εχεις παρει αλλα4-5 καθισματακια..νεας γενιας ως τοτε!!!χα χα χα!!

παταω υποβοληηη!

Μα μόνο η δικιά μου πάει με χαμόγελο στο γιατρό και με χαμόγελο φεύγει;;;;; :D:D:D Του λέει όταν μπαίνουμε μέσα "Μου κάνεις ένεση;;;;".....Της λέω εγώ ναι θα σου κάνει...Κι εσύ τι θα κάνεις;;;; Βάζει τα χέρια στα μάτια της και κοροϊδεύει και κάνει ότι κλαίει.... :lol::lol::lol::lol: Και μετά ξεκαρδιζόμαστε όλοι στα γέλια... :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε ιουλια δεν εισαι παραλογη αλλα μην πιεζεις καλε την τυχη σουυυυυυ!!!! αστο το παιδι γιατι αμα αρχισει να κολλαει εκει κανει την αρχη πιστευω και γινετια πιο ευαλωτο..

τωρα οσον αφορα τον παιδικο ολα περνανε αυτη την φαση νομιζω..

η βαπτισιμια μου 3.5 χρονων πηγε παιδικο και ειναι ολο χαλια το καημενο..οποτε..

αν και δεν ξερω αν παιζει ρολο η συναναστροφη τοσο για να αρρωστησει καθως ο δικος μου τον τελευταιο σχεδον μηνα ειναι ολο μεκατι.. πυρετο..μυξες λαρυγγιτιδα και δεν εχει παει ουτε σε παιδοτοπο :o:o:o:o:o:o:o

μπερδευτηκα καλεεεεεεε :o:o:lol::lol::lol::lol:

καλημερα..λεμε τωρα... :?

ειμαι να ψοφησω..τετοιο βηχα... :(:(:(:(:( με 3 ωρες υπνου ειμαι..τι καραμελες παιρνω τι σιροπι..αχχχχχχ λετε να εχω και εγω λαρυγγιτιδα :o:o:o

θα παω στον γιατρο τωρα το πρωι να με πει γιατι με πνιγει η ιδια μου η αναπνοη..καθε 2 αναπνοες εχω εναν βηχα χαλιααααααα :(:(:(:(:(:(:(

Kαλημερα ! Τι κανετε ?

Μητσακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την συνυφαδα σου ! Περαστικά και στη μικρουλα σου !!!

Νατασάκι μπραβο λε κοριτσι , σε καμαρώνω ! Εδω αυτο το "θεαμα" ειναι τοσο καθημερινο , το μωρο σε σλιγκ και το μεγαλυτερο στο καροτσι ή να περπατα διπλα στη μαμα .

Εγω δεν ειδα φωτο της Αννη ! Αα σας εχω πει ? Η Χριστιάννα εχει μια φανταστική φιλη την Αννη ! χαχαχα

Παιζει μαζι της , τσακωνεται , μιλαει αλλα μονο οταν ειναι μεσα στο σπιτι .

Αφροδιτη δεν ξερω αν επηρεαστηκε ο Μανωλάκης απο το βιβλιο αλλα να ξερεις οτι αυτη η ηλικια εχει πολλα "πισωγυρισματα" . Μεγαλωνουν , κανουν τοσα πραγματα , καταλαβαινουν οτι δεν ειναι πλεον μωρα και αυτο τους δημιουργει μια αναστατωση . Περασε και η Χριστιάννα τετοιες φασεις που δεν "απειλειται" απο τον ερχομο ενος μωρου .

Χτες ηρθε ενα κοριτσάκι φιλη της που μενουν εδω διπλα . Η μικρουλα ειναι 3-4 μηνες μικροτερη απο τη Χριστιάννα και εχει ακομα πιπιλα , μαλιστα 2 , τη μια στο χερι την αλλη στο στομα . Η Χριστιάννα (που δεν ηταν ποτε φαν της πιπιλας και την πεταξε οταν ηταν 1ος) πηρε τη μια , την εβαλε αναποδα (αφου δεν εχει ιδεα) και ελεγε "και γω μπειμπι , πιπιλα" .

Ηθελα και αλλα να γραψω αλλα τα ξεχασα ...

Καλημέρα,

ωραία περάσαμε τελικά χθες, βγήκαμε από την δουλειά για φαγητό και το βράδυ πήγαμε στην μαμά μου. έντυσα την Έλενα με τα χίλια ζόρια γουινι, μα γιατί δεν θέλουν τις στολές δεν μπορώ να καταλάβω :?:?

Βένι τόσο χάλια βρε πουλάκι μου? Περαστικά καλύτερα πάντως να πας να σε δεί ένας γιατρός

Για τον Φιλλιπάκο πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πώ, η αλήθεια είναι ότι όταν ακούς πολλές γνώμες τρελένεσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εγώ νομίζω θα περίμενα κανένα τρίμηνο να δώ πως θα εξελιχθεί η ανάπτυξη με την πλήρη διατροφή και αν δεν υπήρχε εμφανή διαφορά μετά θα πήγαινα σε αναπτυξιολόγο.

Ιουλία ποιον παιδότοπο λες στον Εύοσμο?

Εγώ πάντως δεν το διακινδυνευω να έρθω γιατί η Έλενα είναι ακομα στην ανάρρωση

Καλά να περάσετε:D:D:D

Θου ο μπαμπάκας πως είναι? βγήκε από το νοσοκομείο?

Αναστασία πέθανα με την περιγραφή σου στο γιατρό :lol::lol::lol::lol:

Η Έλενα πάντως μια χαρά κάθεται στην παιδίατρο, μόλις μπούμε μέσα πηγαίνει στο γραφείο της παίρνει την σφραγίδα και μέχρι να φύγουμε σφραγίζει :lol::lol::lol::lol::lol: την τελευταία φορά μάλιστα όταν είπαμε ότι φεύγουμε πήγε στην αγκαλιά της παιδιάτρου και χαιρετούσε εμάς :o:o:o μας έστελνε και φιλάκια

Ιουλία δεν πας καλά ρε φιλενάδα, άκου να τεστάρεις τον Γιώργο, είσαι θεότρελη............

Μιτσάκι δεν μας ζαλίζεις κορίτσι μου, μακάρι να έχεις ευχάριστα νέα να μας πείς σήμερα

Νατάσα βολτίτσα με τις κόρες? Μπράβο σου εγώ δεν ξέρω αν θα το τολμούσα

Με την αποτρίχωση τι έγινε για πες εμπειρίες

Χρύσα περαστικά

Λαμπρινή καλημέρα :D:D

καλημερα κοριτσια ...μαρεσει που ο μικροσ ξυπναει μια ωρα πιο πριν απο μενα αλλα καθετε διπλα μου και με περιμενει να ξυπνησω !!! απλα συνεχεια τριβετε πανω μου :)

καλημερα κι απο εμας

σας γραφω με τον σπυρο αγκαλια...

εχει κολλησει πανω μου τον τελευταιο καιρο

και ξυπναει πολυ τα βραδια αστε που τον βαζω για υπνο το βραδυ και κανει 1 ωρα να κοιμηθει

χθες το βραδυ του φωναξα πολυ και μετα απο τις τυψεις δεν μπορουσα να κλεισω ματι....χαζομαρα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...