Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

καλε δεν θα κανω τιποτα...δεν τον ταλαιπωρω αλλο τον καημενο..

αναστασια μου δυστηχως με εικασιες μιλανε ολοι..τις ιδιες εξετασεις βλεπουνε αλλα συμπερασματα βγαζουνε :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

εμπειρικη ιατρικη μαλλον... :o:o:o:o

για αυτο θα ακουω την ΜΙΑ που τον παρακολουθει και τελος!!!!!

σιγα μην μπλεω με ορμονες κτλ... :?:?:?:shock::shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1) Argi kai Natasoula , exo 4 kathismatakia ,to 0-13 den to upologisa , exoume ena kitrinomauro (AEK OLE!!!) ena kokkino , ena kafe me deftero ntusimo mple kai ena mauro ,nomizo oti tairiazoun me ola!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

2) Venaki ti na po? mia leksi mou erxetai : PEIRAMATOZOO!!!!! 10 giatrous na rotiseis 10 diaforetika tha sou poun!!!

3) molis sikothika apo 2oro upnako ,estrosa epidermida...

4) Carol i Konstantina einai kala!!!

Αναστασια αν βγαζει δοντακια τοτε οι μυξεσ ειναι απο αυτο και δεν κολλανε αλλα παιδακια .

Αργυρο μου δεν ειμαι απολυτα σηγουρη ...μπορει να ειναι απλα περιεργες οι μερες του τωρα ...

σημερα θα παμε παιδιατρο ....εχουμε εμβολιο ...και παρα πολυ κλαμα :(

κουράστηκα και τι δεν έκανα για τον παλιοφούρνο, τι θέλω και ασχολούμε? αυτή είναι δουλειά του άντρα μου!!! ;)

εγώ να μαγειρεύω και να λερώνω και εκείνος να τον καθαρίζει!!!! ;)

Αφρο καλό εμβόλιο και λίγο κλάμα!!!

Γιώτα :lol::lol::lol::lol: δεν πάτε καλά εσείς οι Χιώτες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll: ε συγνώμη Χιωτοπόντιοι!!! :lol::lol::lol:

σας φιλώ :x

γεια σας ρε κοριτσια!!!!!

καλα ετσι δε σας διαβασα απο χτες κ τωρα εχω τοοοοοοοοοοοσα πολλα!!!! :geek::geek::geek:

προς το παρον θα σχολιασω μονο οσα θυμαμαι απο τις τελευταιες σελιδες

εκσταση η αννυ ειναι θεα!!!!!!!!! κουκλαρα!!!! αχ το μαναρι μου, σας πεθυμησα [smilie=love2.gif][smilie=love2.gif] θα ερθετε αυριο στον παιδοτοπο??

επισης προσεχε αυτα τα ασπρακια, μηπως ειναι αφθες? εχε το νου σου αν τα δεις να αυξανονται!

γιωτα ρεσυ 4 καθισματακια?????? :shock::shock::shock::shock:

μια χαρα θα το κανετε το δευτερο, σαν κ μας εισαστε, μια λεει ο ενας ναι μια ο αλλος :lol::lol:

σταθεροι στις αποφασεις μας [smilie=icon_salut.gif]

ερη πως παει? μαζεψες τα πραγματα?

μιτσακι ευχομαι ολα να πανε καλα με την κοπελα... πολυ δυσκολο πρεπει να ειναι

αχ ρε κοριτσια δε θυμαμαι αλλα... να με συγχωρειτε..

σημερα βγηκαμε με τους συναδερφους για φαγητο..

ηταν λιγο κωμικοτραγικη η κατασταση :lol::lol::lol:

αφησα κ τον μικρο στη μαμα μου, επειδη αργησα να γυρισω και εχω να ετοιμασω κατι μασκες κ χαρταετους για δευτερα.. ειναι τοσα πολλα!! :shock: ειναι 24 παιδακια κ πρεπει να κοψω τα περισσοτερα εγω, πχ τα ματια της μασκας, καποια σχεδιακια... να σχεδιασω με το μολυβι αυτα που πρεπει να βαψουν... ουφ!!!

εκανα μακαροναδα με ψαρονεφρι με μανιταρια!! εγινε τελειο!!! αν κ μας επεσε λιγο βαρυ :roll:

συμπεθερααααααα σας ειδα παλι στον υπνο μου :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάρες μου, χίλια ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, πραγματικά όπως είπε κι η Θούλη, είμαστε και γ@@@ τα παρεάκια!!! :YMHUG:

Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος ρε γαμώτο, μια θλίψη... :( Δεν το περίμενα, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω απ' το μυαλό μου... Και δεν μπορώ να πάω να τη δω, γιατί αρρώστησε και το ζουζούνι μου! :(

Έχω κι αυτή την ανησυχία........... :( Αν και είναι καλύτερα σήμερα, να μη παραπονιέμαι. Σήμερα δεν ανέβασε ακόμα πυρετούλη, μόνο δέκατα κι έχει και λίγες τσιμπλίτσες...

Ελπίζω ότι είναι ιωσούλα και εύχομαι να την περάσουμε ξώφαλτσα. Κρίμα μόνο η χαζοστολή της Μίνυ, την χάσαμε την αυριανή γιορτούλα στο σχολείο! :?

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, σας διάβασα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, το μυαλό μου είναι κουρκούτι... :(

Ρε συ Μιτσάκι πολυ κριμα, δεν ειχαν ιδέα για όλα αυτα? Μα πως εφτασε στην 34η εβδομάδα? :o Με συγχωρείς μπορεί να έχεις αναφέρει όλη την ιστορία και να την έχασα.. Μιλάμε εχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ. :(:(

Αφροδίτη ειναι πολύ πιθανον να επηρεάστηκε απο το βιβλίο.. Νομίζω ότι ειναι πολύ δυσκολο να προετοιμάσεις το έδαφος σε ενα διχρονο για την ελευση του νινακίου...

Βενι μου ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του λέει μου φαινεται. Θα συμφωνήσω (και πάλι) με την Αναστασία, αν η απόκλιση δεν ειναι μεγάλη ισως ταλαιπωρείσαι αδικα...

Αργυρώ , Καρολε, Νατασα, Παναγιωτα, Θουλάκι, Γιωτούλα, Λενάκι, Χρυσα, Βικυ, Γωγώ, Λάλα, Αναστάσι, Αναστασία, Φρανίτα, Σισσάκι, Ιουλία (Λουκία :mrgreen: ) , Μαράκι, Μαγδα και σε ολα τα κορίτσια τα φιλιά μου :-*

μιτσακι περαστικα σας κοριτσακι!!! δεν πειραζει για τη στολη, εσεις να εισαστε καλα κ εχετε χρονια μπροστα σας για να παρετε στολες!!

ολα καλα θα πανε με την κοπελα, μη στεναχωριεσαι..

ναι αφροδιτακι ειναι μικρουλης ακομα δε μπορει 100% να καταλαβει τι προκειται να συμβει

μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε με το κουκλακι σου

Αφρο μην του το ξαναδιαβάζεις, άστον λίγο να ηρεμήσει, να ξεχαστεί και να σε απολαύσει και χαρεί!!! :D:D

Συμπεθέρα καλά να περάσεις σήμερα :x

Μητσάκη η αδελφή μου, μου είπε σήμερα ότι πολλοί γονείς στέλνουν τα άρρωστα παιδιά τους στο σχολείο όταν έχει μασκέ πάρτυ για να μην το χάσουν!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::o:shock::shock::shock:

Τζα...να μαι!!

Καταρχας Μητσακι μου να μας πεις νεα..

ολα αυτα ειναι μεσα στη ζωη...πραγματικα ευχομαι ολα να πανε οσο καλυτερα γινετε για την συνυφαδα και το μωρακι

Θα περιμενουμε να μας πεις νεοτερα..και φυσικα μια μεγαλη αγκαλια απο μενα

Παναγιωτα εγω εχω συνταγη χωρις μαγιονεζα..αυτη ειχε ηλεκτρικη η κλασσικη φορμα;;;;;

γιατι εγω βρηκα την κλασσικη..

Αν ειμαι καλα..το ΣΚ θα φτιαξω εστω λιγα και θα σας στειλω..απο 10 στην καθεμια...

δε θυμαμαι να σχολιασω αλλα γιατι ειμαι καπως..

Καταρχας πριν φυγω ξερασα στη δουλεια..ρε γμτ κορν φλεικσ με γαλα εφαγα...α τωρα που το θυμηθηκα..Νατασα απαγορευετε και η Μπιτερ σοκολατα αφενος γιατι εχει ιχνι- και οχι μονο- αφετερου εχει και καποιο αλλο γαλακτοειδες που δε θυμαμαι πω ςτο λενε..

σου λεω πληρης αποχη...και εγω δενε ιχα αιμα...

ειχα γινει χορτοφαγος..την εβγαζα με φρουτα και ζαρζαβατικα..και για γλυκο...ζελε φρουτων..να σου πω ομως οτι δε με πειραζει και πολυ///περισσοτερο μου ελειψε το τυρι..και επειδη μπορεσα να το τυρισω τοσο αυστηρα- ΟΚ δεν ειχαμε τοσο σοβαρο προβλημα, το ξεπερασαμε καλα

Α..βενετια...σορυ αλλα μ@λ@κιες σου λεει η γιατρος..θα δει ςτωρα που θα τρωει φαγητα πως θα αναπτηχθει το μωρο..σηγα και ο φοφο ειναι 85 και η γιατρος μας τον θεωρει και ψψιλο...σηγα το υψος δηλαδη..

Α..να σας πω για το αυτη...πηγα σε ΩΡΛ..μ'αρεσει που λενε οτι και καλα δε γραφουν στο κεντρο..παραλιγω να τη φαω την κλιση παρκαρα στο Πεταλακι στην Αγιας Σοφιας..

ευτυχως δεχτηκε να με δει το μεσημερακι..

δεν εχω ωτιτιδα καθαρη αλλα αρχη ωτιτιδας και ο πονος ηταν υγρο που μαζευτκε και θα εκανα ωτιτιδα γιατι θα εσκαγε και θα ετεχε..οτι ειχε παθει και ο ΦΟΦΟ μικρο..

παιδια τωρα καταλαβινω γιατι εκλεγε το καημενουλικο..αυτος ο πονος δεν υποφερετε..

με μια βελονιτσα μου αφαιρεσαι το υγρο και μου εκανε μασαζ, μου εδωσε σταγονες- με ελαφρια αντιβιωση- γι ατο αυτη να βαζω μιση δοση - ειναι σε δοσεις- σε καθε αυτη για 10 μερες και μετα να περασω να με δει..

γι'αυτο και ο πηρετος παιδια..και ο βλακας ο παθολος μου ελεγε χτες απο το τηλεφωνο οτι μπορει να ειναι και γυναικολογικο και να το ψαξω με τον γιατρο μου..τεσπα...

Ακομα εχω 38 σταθερα αλαλ μου ειπε πως αυριο λογικα δεν πρεπει να εχω αλλο πηρετο..

ηρθα σπιτι και επεσα για υπνο..μεχρι τωρα κοιμομουν

Εμεις θα παραγειλουμε σασλικ για να τσικνισουμε...λιγα πραγματα γιατι το αυτι ακομα ποναει λιγακη και δεν μπορωνα μασουλισω.

Αυτα τα νεα μας

Κορίτσια μου και πάλι σας ευχαριστώ, μέσα απ' τη καρδιά μου για τη συμπαράσταση... :x

Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις, αύριο πιθανόν να ξέρουμε περ/ρα...

Έρη μου, ενδέχεται να έχουν σημειωθεί και λάθη ιατρών σ' αυτή την ιστορία, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα... :? Θα έλεγα καμιά κουβέντα, αλλά... Τώρα πια... Ας βάλει ο Θεός το χέρι του...

Χρυσουλάκι, ήθελα να σου πω ότι είδα κι εγώ τα "καρυδάκια" στο Κάτι ψήνεται και μάλιστα η κοπέλα έφτιαχνε διάφορα Ρωσο-ποντιακά πιάτα και είπα... "Ρε μπας κι είναι η κουμπάρα μου;" Αλλά δεν την έλεγαν Χρύσα και δεν έμενε Θεσ/νικη!!! :P

Αργυρούλα... ΕΛΕΟΣ!!! :evil: Για να μη χάσουν τη γιορτή, στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο; Λίγη κοινωνική συνείδηση; Ο πρώτος λόγος που δεν στέλνω τη Β σχολείο πριν αναρρώσει πλήρως, είναι γιατί σκέφτομαι τα υπόλοιπα κακόμοιρα παιδάκια... Και φυσικά τις μαμάδες τους! ;)

Τώρα που το θυμήθηκα... Οι γονείς των ξαδερφιών μας, που λέγαμε, είναι τ' αδέρφια μου. Συνηθίζουμε να τρώμε μαζί σχεδόν κάθε Κυριακή και καταλαβαίνεις ότι όλο και κάποιο μικρόβιο/ίωση θα σέρνεται με τόσα παιδιά! Δεν πηγαίνουμε αν είμαστε άρρωστοι, αλλά όλο και κάποιο παιδάκι μπορεί να ΗΤΑΝ άρρωστο και να μπορεί να το μεταδώσει, κάποια μυτούλα να τρέχει, κάποια ιωσούλα να είναι στην αρχή ή στο τέλος της. Κατάλαβες!!! ;) Γι' αυτό θεωρώ ότι δεν έχει όφελος να κόψω το σχολείο, αφού εμείς έχουμε πολύ συχνή επαφή με παιδάκια, ΠΟΛΥ συχνά! ;) Και "παίρνει" τόσα πράγματα μωρέ απ' το σχολείο, έχει μάθει τόσα πολλά, περνάει καλά, αλλάζει παραστάσεις, δεν βαριέται, εκτονώνεται.... Α! Και τρώει!!!! :D (όχι πάντα, αλλά τις περ/ρες φορές τρώει το γεύμα των 12, ενώ αν είναι μαζί μου δεν το συζητά καν!!!) :?

Άσχετο! Εμείς απόψε θα τσικνίσουμε με κοτόσουπα!!!!!! :ymparty:

Αφροδίτη, καλή δύναμη στο εμβόλιο! :YMHUG:

Συγγνώμη που απαντώ επιλεκτικά, μόνο ό,τι θυμάμαι...

Καλησπερεες!!!

Κ εμεις χασαμε το παρτυ μασκε στον παιδοτοπο γτ οι μυξες ρεουν αφθονες...

Ισως εκανε κ δεκατα...Δεν ειναι αφθες στο στομα της!Ειναι τα δοντακιαααααα!Τα βλεπω!

Σημερα μου εκανε τη χαρη κ εφαγε κατιτις!!!Λιγο μπιφτεκακι(ειχε να φαει εδω κ αιωνες!),λιγη πατατα,ηπιε μισο ποτηρι χυμο πορτοκαλι,λιγα κορνφλεικς με γαλα,λιιιγο μηλο...Κατι εγινε!

Γιωτα τι ειναι το κοχυλι?Η Αννυ ειναι 85,5εκ(πριν 2 βδ αλλα ποσο να πηρε!μαλλον καθολου!)

Χρυσα τι ειναι το σεσλικ?κ απο που θα παραγγειλετε?

Λεναρα νοστιμο φαγακι εκανες!

Αχ τι τελεια που ειναι τα μωρα μας!Ηθελα να βαλω κ με τον Θοδωρη κ την Ειρηνη αλλα ειναι στο κινητο

κ το εχω στο αυτοκινητο! :lol:

Διαβαζω στο βιβλιο του Παπαβεντση πως 1 σοκολατα/1 χυμος 100% φυσικος εμποριου/1 κρουασαν περιεχουν σακχαρα οσο 12 κουταλακια ζαχαρη!Και πως τα πολλα σακχαρακλπ κανουν τα κυταρα

να μετατρεπονται σε λιπαρα και ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος για διαβητη κ παχυσαρκια στο μελλον!

Νομιζω πως πρεπει να προσεχουμε αρκετα...

γιωτα ναι πρεπει να αλλαξω..το ξερω.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε που ειστε ολες?

απαπαπ

εγω σε λιγο θα φαω τη πιτσα μου..αν κ δε πειναω αλλα ειναι τσικνοπεμπετη :mrgreen::mrgreen:

αφρο πως πηγε στο εμβολιο?αληθεια λες να ταραχτηκε με το βιβλιο?εμενα εγινε με το ερχομο του μπεμπουλη μου πιο τρυφερος ωρες ωρες :P:P

αργι καθαρισε τελικα ο φουρνος?κ γω το εσωτερικο εβαλα τον αντρα μου να τριψει..εγω δε τη παλεψα

αχ μιτσακι μακαρι να πανε καλα.οσο για τη στολη..ενα θα σε πω..με πηραν δωρο στολη..τι το θελαν?

κ στο σχολειο δε θα κανουν γιορτη :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ σημερα πηγα να του τη βαλω να βγαλω φωτο κ δε ηθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

αναστασια τελειες φωτο..ρε πολυ ψηλωσε η μικρη..κ αδυνατησε επιτελους η μου φιανεται?

ερη τα μαζεψες τα πραματα?

βικυ εισια κλυτερα?

βενι ρε μη το ψαξεις αλλο..καλα λες..μια θα ακουλουθιες κ τελος..τα φιλια μου στο φιλιππακο

χρυσα παλι καλα το προλαβες..

Θουλη υπονοεις κατι για το κοριτσι μου????Ακους εκει "αδυνατισε επιτελους"! :twisted::twisted::lol::lol:

Εγω δεν την βλεπω να ψηλωσε...Βασικα οι φωτο ειναι 1,5 μηνα πριν(ε Λενα?)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...