Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

μπεμπουλης γτ 2 μαρτιου κ οχι απο αυριο//??

πρεπει να τελειωσω κατι δουλειες πρωτα ετσι ωστε να μπορω να ειμαι συνεχως στο σπιτι και στον σπυρο.

εν το μεταξυ πρεπει να μαγειρευω το φαγητο απο το βραδυ για να εχω την προσοχη μου στον μικρο

πρεπει να ειμαι απο πισω του συνεχεια και να μην με απασχολουν δουλειες και μαγειρεματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο πάρτυ πάντως θα πάω. :mrgreen:

:ymparty::-bd:-bd

.. Εγώ Σαλονικιές θα σας γνωρίσω όταν θ απάρουμε συνταξη και θα γυρίσουμε στην Ξάνθη χαχα..

:lol::lol::lol::lol::lol:

σήμερα διακόπτεις το ιντερνετ ε? :?

Παναγιώτα καλημέρα :x

Γίωτα είσαι τρελή???????????????

3 καρεκλάκια, όταν κάνεις και 2ο παιδί πόσα θα έχεις???????????

Να μου φιλήσεις την νυφούλα μου, δεν δούλευες σήμερα?

Οχι Οχι Αργυρώ σημερα θα στείλω το φαξ αλλα δεν το κοβουν αμέσως.. Θα έχω μέχρι να φυγω. Και μολις φτάσω πάλι θα έχω εκεί εννοείται..

Αναστασία χαλάρωσε ρε συ, αν είσαι διαρκώς από πίσω του θα τον αγχώσεις.....το πολύ πολύ να έχει ατυχήματα, που θα τα έχετε σίγουρα, αλλά χαλαρά 8-)8-)

μιτσακι μου ευχομαι να γεννηθει το μωρο εστω και πιο νωρις και α ειναι καλα ....ποσο ευδομαδων ειναι ?

αργι κουραγιο με το χιονι και με το παζλ :lol:

χρυσα ευχομαι να εισαι σπιτι τωρα και να περασει το αυτακι

βυκη περαστικα .

δεν θα σχολιασω για τα καθισματακια ...αρκετα ...

πηρα σημερα τισ εξετασεισ ολλα οκ εκτως απο το αιματοκριτη μου ...ειναι 30 :( 2 χαπια απο εδω και περα

θα παω και την δευτερα στο Ελενα να κανω κατι....απο οτι καταλαβα να δωσω ουρα για να κανουν καλεργια ...

το μωρο ειναι 1247 !!!!!!!!!!!!!!!!!

βοδακι θα βγαλω παλυ :o:shock:

και μετα ελεγα γιατι πηρα κιλα αυτον τον μηνα ...στην 22 ευδομαδα στην β επιπεδου ηταν 550 γραμμαρια ...

α επίσης Γωγώ να ακούσεις τον άντρα σου και να πάρεις μεγάλο κρεβατάκι για την Ιω γιατί το 140 σε λίγα χρόνια θα το αλλάξετε πάλι, πάρε κάτι καλό για να το έχεις και πιο πολύ.....εκτός και θέλεις κάτι για λίγα χρόνια ώστε να το αλλάξεις και να αλλάξεις και την διακόσμηση ;)

πολύ φαίνομαι σε μία σελ. ε? :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ρε συ δεν εννοω οτι θα ειμαι κυριολεκτικα απο πισω του αλλα θα πρεπει να εχω την προσοχη μου εκει και οχι σε δουλειες γιατι με τις δουλειες ξεχνιεμαι και θα ξεχασω και τον μικρο :roll:

καλε γιωτα 3 καθισματακια????????? αν ειναι δυνατον!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...καροτακι εν δραση!!!!!!!!! :lol::lol:

αν βρειτε στο φβ κατι σε Lina....αυτη ειμαι εγω...βρηκα κοινους φιλους και σας εκανα αιτημα... ;);) σας φιλωωωωωωωωωωωωωωω...

παναγιωτα μου καλημερουδια κοριτσακι μου ....τι κανεις? τρεχεις με τα μωρα ε?

αφρο μεγαλωσε ο μπεμπης ε? οσο για τον αιματοκριτη αν παιρνεις τ α χαπακια δεν θα ανέβει?

γιωτουλιιιιιιιι τρια καθισματακια ??????? δεν παιζεσαι :lol::lol::lol: τι κανει η γαλανοματα κουκλιτσα μου???????

πηρα σημερα τισ εξετασεισ ολλα οκ εκτως απο το αιματοκριτη μου ...ειναι 30 2 χαπια απο εδω και περα

Einai λογικο σ΄αυτη την εβδομαδα που εισαι γιατι το μωρο εχει ραγδαια εξέλιξη . Συμβαινει σε ολες , μην σε αγχωνει . Σε 2-3 βδομάδες θα ανεβει ο αιματοκριτης , ειναι μηχανισμος της φυσης για να μας προστατευει . Εσυ θα νομιζεις απο τα χαπια αλλα θα χει γινει απο "μονο" του ;)

Καλημερα !!!

Θα επανελθω

κοριτσια εχει 3-4 μερες τωρα που ο μικροσ ειναι πολυ κολλημενοσ πανω μου ..ολο αγκαλια ,στηθος,να κοιμομαστε μαζι (με παιρνει αγκαλια μην του φυγω) ...πανω κατω απο τοτε που του διαβασα το παραμυθι για το μωρο ...λετε α αρχισε να φοβατε ?

καλησπερα σας!

Εγω νομιζω πως εχει πανσεληνο ή κατι τετοιο γτ πολλα

απο τα μωρακια μας εχουν..σεληνιαστει,να το πω?Εχουν παθει πατατρακ,να το πω?

Κατι τετοιο!!! :P

Δεν θα πω τιποτα για την κορη μου γτ δε θα σταματησω να γραφω!Εχουμε ξεφυγει λεμεεεε!!!!

Υπομονη μανουλες!Κατι τραβανε τα παιδακια μας...!

Θα επανερθω λιγο αργοτερα...οταν κ αν κοιμηθει!Μα τι party animal?

καλημερα

σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας σχολιασω...ειμαστε αδιαθετοι..εγω με τρελο βηχα και ατονια και ο μικρος με ελαφρια λαρυγγιτιδα..εντωμεταξυ δυσευρετο το φαρμακο απ οεχθες το ψαχνουμε ειναι σε ελειψη λογω επιδημιας.. :shock:

τι κανετε? θα σας πω οσα θυμαμαι..

μαρη γιωτα 3?????????? καλα που εγορασα κοψοχρονια το αλλο δηλαδη αλλιως θα ειχες μαρη τρελη 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ιουλια μην σκας ρεεεεεεε, ερχονται τετοιες στιγμες..ανθρωποι ειμαστε κουρασμενοι με ορια..και εγω οτο εχω περασει και τωρα οοοοσο μπορω κρατιεμαι και δεν δινω σημασια..ασε που οσο τσατιζεσαι τοσο πιο δυσκολα ηρεμουν και κοιμουνται τελικα..το εχετε παρατηρησει αυτο?

φρανιτα καλη επιστοφη...

λαλα να σε ευχαριστησω ρε συ για οσες φορες σε χρειαστηκα με την κουμπαρα και μου απαντησους αμμεσα!!! :D να μπαινεις να σε βλεπουμε :):) λεει αμα δεν ημουνα εγω δεν θα θηλαζε τωρα...δηλ. εσυ και το μαμμυ :D:D:D:D:D:D

βρε καρολινακι εμενα δεν με χαιρετας ποτε!!!!!!!!!!!!!!

μα την γιωτα μπουρικ που εχει να μπει κανα μηνα ολο φιλια της στελνεις!!! δεν θα τα δει η κοπελα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αντεεεεεεε!!!

σου εστειλα στο φεις ειμαι η venetia!

α σας πω και τα ωραια μου παλι???

εχθες η γιατρος του τεβε με ειπε πως πολυ κακως σταματησαμε την διατροφη αν και αρνητικες εξετασεις και πως πρεπει αμμεσα να τον παρακολουθησει αναπτυξιολογος γιατι δεν θα αναπτυχθει :shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:?:?:?:?:?

μα ειναι δυνατον???????

αααα θα ακουω μονο την γιατρο που τον εβλεπε και αυτην θα την εχω για εμβολια και ιωσεις..ε,μααααααααααα!!!! πως εινα ιτοσο σιγουρη δηλ?? ρε κοριτσαι ειναι 2ετων 10-10500 κιλα και 83 ποντους..ρε μαρια εσενα ποσο εινα ιη μικρη????????? μα ειναι τοοοοσο μικρος ωστενα εχει αναγκη απο αυξητικες ορμονες που με ειπε αυτη?? :?::?::?::?::?:?:?:?:shock::shock::shock::shock::shock::(:(:(:(:(:(:(

αχχχ σας εχω πρηξει αλλα... :(:(:(

ο μικρος τρωει τα παντα πλεον εκτος μοσχαρι και ολα καλα..

εχθες εκανε βεβαια 3 φορες κακα αντι μια που κανει και ητανε πολυ μαλακα και κιτρινα αλλα λεει ο κωσταεμ ποριε επιδη ειναι αρρωστος..και οχι απο την διατροφη..σημερα δεν εκανε καθολου :?

να τον βλεπατε οταν εφαγε γιαουρτι!!! τρελαθηκε το μαναρι μου!!! :):):):)

αφροδιτη και εμενα ετσι ειναι..μηπως εινα ιαδιαθετος? εγω τον λεω παντως μαιμου πλεον..ή πιθηκο..μα τοσο κρεμασαμ 2 χρονων παιδι..σαν νεογεννητο κανει.. :(

καλε αναστασια πεεεεεεες για τη νμικρη τι εκανε??

την γοργονα τη ναλλαξες(οτι θμαμαι χαιρομαι που λενε...!!!!!)

ααααα νατασσα πως παει η μικρη με την διατροφη??? τελικα ειναι αλλεργια???

μαρθα παντα τετοια με τον υπνο!!!!

εγω καταλαβαινω τι λες ..και εμενα το εκανε αλλα μαλλον ητανε αυτο που σου ειπα με το τυλιγμα..το δοκιμασες? σε εμενα επιανε παντως..

φιλια σε ολες και ελπιζω νατα ξαναπουμε συντομα!!

Kαλησπέρα μανούλες!

Το 'ριξα στην καθαριότητα για να ξεχαστώ... :shock:

Κουζίνα, ντουλάπια κλπ. Κουράστηκα λίγο τώρα!

Η συνυφάδα μου είναι 34 εβδομάδων... Δυστυχώς όμως, το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι φοβούνται για πρόωρο τοκετό... Φοβούνται για προεκλαμψία, γι' αυτό και πρέπει να είναι υπό στενή παρακολούθηση... Και εκτός αυτού, το έμβρυο δεν έχει αναπτυχθεί σωστά... :( Ας μην πω λεπτομέρειες, για να μη τα μεταφέρω και λάθος, δεν χρειάζεται και να ακούτε τέτοια, όμως δεν ξέρουμε αν το έμβρυο θα επιβιώσει, αν ναι τι προβλήματα θα έχει κλπ κλπ................ :(

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, μπήκα γιατί μου αρέσει να σας διαβάσω και απάντησα, γιατί με ρωτήσατε! Συγγνώμη που σας μαυρίζω τη ψυχή! :(

Πάω να φάω λίγο και να ξεκουραστούμε μια στάλα.

α σας πω και τα ωραια μου παλι???

εχθες η γιατρος του τεβε με ειπε πως πολυ κακως σταματησαμε την διατροφη αν και αρνητικες εξετασεις και πως πρεπει αμμεσα να τον παρακολουθησει αναπτυξιολογος γιατι δεν θα αναπτυχθει :shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:?:?:?:?:?

μα ειναι δυνατον???????

μα ειναι τοοοοσο μικρος ωστενα εχει αναγκη απο αυξητικες ορμονες που με ειπε αυτη?? :?::?::?::?::?:?:?:?:shock::shock::shock::shock::shock::(:(:(:(:(:(:(

κατά αρχήν μην συγκρίνεις τα κοριτσάκια με τα αγοράκια έχουν διαφορετικές τιμές!!!

επίσης πρόσεξε αυτό με τις αυξητικές ορμόνες γιατί πρόσφατα διάβασα ότι προκαλούν καρκίνο, είναι πολύ επικίνδυνες!!! :?

Συγγνώμη που σας μαυρίζω τη ψυχή! :(

Πάω να φάω λίγο και να ξεκουραστούμε μια στάλα.

δεν μας μαυρίζεις ρε συ (τουλάχιστον εμένα) αφού κάπου πρέπει να τα πεις, είναι καλό να τα λες σε μας :x

καλή ξεκούραση :x:YMHUG:

καλησπέρα σας!

Πήγα στο κόσμος σήμερα για να αλλάξω τα 5 δώρα μαζί με τα κορίτσια μου. Η Ειρήνη στο καρότσι(με πολύ πρόλογο από χθες το βράδυ για να κάτσει έστω και λίγο) :D:D:D

και η μπουμπού μπάνω μου. Το καρότσι φορτωμένο σακούλες...

Έβλεπεα κάποιους που με κοιτούσαν με ένα περίλυπο ύφος...

Εγώ όμως το χαιρόμουν τόόόόόόόσο πολύ!!!!

Πρώτη φορά βγήκα με τις αγάπες μου για ψώνια!!!!!!!!!!! ;););)

Στις 5 έχω λέιζερ και το βράδυ θα βγώωωωω!!!! Θα το τσικνήσουμε με τις νονές της μπέμπας και μια κουμπάρα και πολύ φίλη μου!!!! Έβγαλα τα γαλατάκια μου και είμαι πανέτοιμη!!

Θου τέλεια ρε συ!!! Ξεκουράστηκες!!!! Πάντα τέτοια!

Δημητρούλι λυπάμαι πολύ...

Εύχομια όλα καλά να πάνε! Περαστικά στη βασιλικούλα!!!

Καρολ εμένα μου έκανες;;;

Γωγώ πως νιώθεις στο σπίτι;;;; Χαίρεσαι που κάθεσαι;;;

Χρύσα πως πάνε οι αναγούλες;;

Αφροδίτη εγώ δεν πήρα καθόλου σίδηρο...

Argi και γω θέλω χιόνι!

Παναγιώτα μου βγαίνω με την Ειρήνη στο χεράκι και το νινί πάνω μου.

Αναστασία σε φιλώ.

Κουράγιο μάνα...

Γιώτα πατατάκια;; Καλέ θα λυσσάξει....

Έρη έχεις να μαζέψεις πολύ πράγμα;;

Βένι δεν ξέρω πως πάμε. Χθες το μεσημέρι έφαγα ένα bitter σοκολατάκι που έλεγε πάνω οτι ίσω ςπεριέχει γάλα και το βράδυ που έβγαλες λίγες κουκίδες αίμα στα κακά. Τέτοια τύχη πια;;;

Βίκυ πέθανα στο γέλιο με την κασκαρίκα που σαν έκανε στο κρεβάτι η Μ-Ιω...

Να πω και το παράπονό μου;;;

Άνοιξα το θέμα με το μασάζ και πέρασε στα αζήτητα και αυτό. Μόνο 7 απαντήσεις.... :(:(:(

αργυρω δεν θελω να σκεφτομαι τετοια πραγματα..σιγα μωρε πια!!!! θεωρω πως το εχουμε παρατραβηξει το ολο θεμα και πως πρεπει να σταματησω να ακουω εδω και εκει και να τελειωνουμε...

απλα αυτη μου ειπε χωιρς να ρωτησω με τοοσοοο σιγουρια πως δεν αναπτυχθει και με στεναχωρησε..για αυτο ρωταω..δεν μου αρεσουν οι συγκεισεις και κανονικα δεν κανω αλλα με βαλανε σε ενα τρυπακι αστα να πανε.. :evil::evil::evil::evil:

δημητρα δεν μας μαυριζεις μεσα στη νζωη ειναι ρε συ να μας λες νεα..ελπιζω να εχουμε καλη καταληξη :):(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ρε συ νατασσα σε θαυμαζω!!!!!!!!! :D:D

αντε καλες βολτες τωρα που πηρατε το κολαι!!!!!!(ετσι γραφεται??? :lol::lol::lol: )

αμα εχει αλλεγια και τα ιχνη απαγορευονται να προσεχεις..αμαν ρε το μωρακι πια..και εσυ μαζι..κοψε και τα ιχνη και δες.. :(:(:(

Να πω και το παράπονό μου;;;

Άνοιξα το θέμα με το μασάζ και πέρασε στα αζήτητα και αυτό. Μόνο 7 απαντήσεις.... :(:(:(

εγώ έγραψα :lol::lol::roll::roll::roll:

και για να σας πω για το χιόνι: μία ώρα μετά ΕΛΙΩΣΕ ναι, επιτέλους.....κορίτσια εμείς το βαρεθήκαμε, δεν μπορούμε άλλο, καλό είναι για 1 ή 2 εβδομάδες όχι πιο πολύ και εμείς είχαμε ενα μήνα !!! :?:evil:

εγώ σε "έκανα-δέχθηκα ως φίλη" μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κουκλάκι η κόρη σου, μοιάζει στον μπαμπά της όμως :roll::roll::roll:

και εσυ εισαι μια κουκλιτσα!!!!!!!σε ειδα στο φβ.. αλλα ρε συ ποσο στεναχωριεμαι όταν λενε όλοι σχεδον ..ιδια ο μπαμπας... :(:( οκ δεν λεω ομορφος ειναι ο αντο μου αλλα απο μενα τι πηρε ..?

μονο το ναζι και την ομιλιτικότητα μου :lol::lol::lol::lol:

βενετια μου εχεις απόοοοοολυτο δικιο κοριτσαραμου....σε ξεχναγα πολλες φορες.. :oops::oops::oops: αλλα μου στε πολλες ΜΩΛΕ ΜΩΛΕΕΕΕΕΕ...αλλα απο δω και περα δεν θα το ξανακανω ποτε ποτε ποτε... :lol::lol: που λεω και στην παπενια μου...κατσε να σε δω στο φβ ...

αγαπηηηη...lovie!!!!!!!!!!!! βρηκα την φωτο σου και σε εκανα...για δες....μακιαααααααααααααα...πολλααααααααααααα...κοριτσαρα μου...

οσο για το θεμα που το βαλες ...να παω να γραψω τωωωωωωωωωρα!!!!!!!!!!!!!!παραπονιαρικο μου...(ποια μου θυμιζεις...ποια....χαχα)

και οποια αλλη θελει και δεν την εχω βρει...ας μου στειλει πμ...να της πω πως ειμαι...

εγω τσικνισα στην δουλεια... :lol::lol: κατι μιαμιιιιιιιιιι μπιφτεκακια απέξω....και το καλυτερο με κερασαν....χαχα

Νατασακι μου φυσικα κ μπορει να ειναι το αιματακι απο το σοκολατακι!

Σου εχω πει αλλα μαλλον δεν το πηρες σοβαρα!

Η Σοφια(της Λινας) εβγαζε αιμα κ με τα ιχνη!Δεν ειναι απλο πραγμα η παλιοαλλεργια...

Επισης ηθελα να σου πω να αποφευγεις κ τη σογια κ τους ξηρους καρπους...

Παντα ευχομαι(ξαναλεω) να μην ειναι αλλεργια αλλα τα συμπτωματα αυτο δειχνουν...

Δημητρουλα μου δε μας μαυριζεις!Πες οτι θελεις αρκει(για εμενα) να μην ειναι θεμα κακοποιησης...

Ευχομαι να πανε ολα καλα...

Βενη μου συμφωνω με την Αργυ...Μην συγκρινεις...

Να σου πω τι θα εκανα στη θεση σου?

Αν στις καμπυλες ειναι κατω απο το 10% θα ειχα το νου μου αλλα οχι

με υπερβολες...Οτι κ αν προκυψει να κανεις ή να ΜΗΝ κανεις να ειναι διασταυρωμενο απο

τους γιατρους κ φυσικα βασισμενο σε εξετασεις κ οχι σε εικασιες!

Η Αννυ επεσε 2 φορες από το κρεβατι...Σημερα!Ξυπνια! :o

Δεν μ'ακουει κ δεν προσεχει καθολου αυτες τις μερες..Ολο χτυπαει(ακομα κ στον ισιο δρομο)

ή με χτυπαει(κατα λαθος!δε με κακοποιει! :P )...Τα ουλα της ειναι σαν :P να την τσιμπησε μελισσα...

Βλεπω κ ασπρες κουκιδες(μαλλον καποια δοντια) αλλα οχι εκει που "εχουν σειρα"... :?

Επισης εχει μυξες...Κοριτσια αν συνεχισει ετσι δεν θα ερθουμε αυριο...

Ιουλια μου σε νιωθω!Προσπαθησε να ξεχασεις οτι φωναξες...Σιγουρα την επομενη φορα

θα εχεις περισσοτερη υπομονη!Κ εγω ετσι ειμαι...

Ειδικα οταν εισαι κουρασμενη,σε πιεζει ο χρονος...Αν εχεις κ καμια πιτσα στο φουρνο που

ετοιμαζεται να καει κ το παιδι δεν κοιμαται...Ε πολυ θελει ο ανθρωπος? =))=))

Θουλιτσα χαιρομαι πολυ που περνατε ηρεμα βραδια!Φτου φτου!

Γωγουλα μου?Χαλαραααααα κοριτσι μου!Απολαυσε οτι συμβαινει κ μην αγχωνεσαι

να παει στο κρεβατι της!Νομιζω πως οσο καταλαβαινει πως δεν τη θελεις μαζι σας(αν κ τη θελεις αλλα νιωθεις οτι δεν πρεπει) τοσο θα επιμενει!...

δημητρα μου δεν μας πρηζει ςκαθολουυυυυυυυυυυ...αυτο δεν θελω να το λες...!!!!!!!!!!!ολες ειμαστε εδω οχι μονο για τα κουκουβα...και τα ευχαριστα...αλλα και γι α μια συμβουλη ...στους προβληματισμους μας ...στα δυσκολα... ;);)

εγω παντως σας λεω ότι νοιωθω και δεν ντρεπομαι γάυτο...ειστε τα φιλαρακια μου και ας μην σας ξερω ολες απο κοντα..και πολλες φορες ισως σας ζαλιζω με την πολυλογια μου... :oops::oops: μακαρι ολα να πανε καλα με το μωρακι και να τα καταφερει....

βενι μου μην συγκρινεις οπως λεει και η Αρτζι μας τις τιμες μεταξυ αγοριων και κοριτσιων...ειναι τελειως διαφορετικες... ;);) πχ εμενα ειναι 10.600 και 86 εκ..και τι μάυτο? δεν σημαινει κατι...ισα ισα που ναι το βαρος της πιο κατω απο το μ.ο...αλλα η γιατρος μα ς εχει πει μην αγχωνεστε....και οντως προσεξε αυτο με τις ορμονες...διασταυρωσε γνωμη και αλλη γιατρου...και βλεπεις....περιμενουμε νεα...

κοριτσια εχει 3-4 μερες τωρα που ο μικροσ ειναι πολυ κολλημενοσ πανω μου ..ολο αγκαλια ,στηθος,να κοιμομαστε μαζι (με παιρνει αγκαλια μην του φυγω) ...πανω κατω απο τοτε που του διαβασα το παραμυθι για το μωρο ...λετε α αρχισε να φοβατε ?

ωχ Αφρο μάλλον ρε συ καταλαβαίνει ότι απειλείται!!!! :?

μήπως να μην του το διάβαζες καθόλου?

ή αποφάσισε να σε χαρεί τώρα πιο πολύ πριν έρθει ο αδελφούλης!!!! :?:roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...