Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

δεν εχουμε ξεκινησει ακομη 2 μαρτιου ξεκιναμε!!!!!!!

χρυσα το ειχα παθει και εγω αυτο μικρη και για ενα διαστημα φοβομουν να φυσαω την μυτη μου,ακομα φοβαμαι δηλαδη οταν μπουκωνω βαζω ορο :roll::roll: σαν τα μικρουλια :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέραααααααα....Κι εγώ εδώ.... :D:D:D:D:D

Η Ιωάννα ήταν πολύ ανήσυχη τη νύχτα...Συνέχεια μουρτζόκλαιγε στον ύπνο της, σηκωνόμουν κάθε 2 λεπτά και στο τέλος δεν άντεξα..Την πήρα πάλι στο κρεβάτι μας... :?:?:?:?:oops::oops::oops::oops: Και φυσικά κοιμήθηκε σαν πουλάκι μετά... :twisted::twisted::twisted: Με εκμεταλλεύεται... :?:?:? Αλλά δεν έχω αντοχές ρε κορίτσια... :roll::roll::roll::roll: Τι να κάνω;;;;;; :roll::roll:

Χρυσάκι μου περαστικά ρε....Πήγαινε να ξεκουραστείς. Η ωτίτιδα δεν παλεύεται...

Φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!

Ευτυχώς δεν γράψατε πολλά... :lol::lol::lol::lol:

τα λεω στην αρχη..για να τα δειτε σιγουρα...γιωτακι ακους? :lol::lol::lol:

καινουργιες λεξεις του παπιου μου....

εδω ..εκει...κοιτα.... :D:D

με λιγα λογια θελει λετε να μου δειχνει τα παντα...????? :lol::lol:

και συνεχιζω..

ερη μου καλα να περασετε..και μπραβο για την απωλεια τοσων κιλων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

αρτζι μου θα σσου στειλω πμ...

σισσακι καλη κοπή...και με το καλο να βγει η μανουλα...

μαρακι,μπεμπουλης τι νεα?

Αλλά δεν έχω αντοχές ρε κορίτσια... :roll::roll::roll::roll: Τι να κάνω;;;;;; :roll::roll:

ακριβώς αυτό.... και πού είσαι ακόμη!!!! ξέρεις σε πόσα άλλα θέματα θα πεις "δεν έχω αντοχές τι να κάνω" και θα υποχωρείς? και δεν είσαι καν πάνω από 30!!!! :roll::roll::roll::roll:

Μαρία καλή δουλειά, τι καιρό έχει σήμερα στην πόλη μας? :D

Σισσιώ με το καλό η μαμά στο σπίτι :)

κορίτσια κουράστηκα κάθε πρωί κάνουμε άπειρες φορές το ίδιο παζλ!!!!! :?:?:?:?

Kαλημέρα μανούλες!

Ευτυχώς είχαμε ήσυχη νύχτα, της έδωσα κατά τις 2 panadol και ησύχασε ως το πρωί... Σήμερα είναι καλύτερα, να δούμε πως θα εξελιχθεί...

Ελπίζω να μη κολλήσω, γιατί μ' έχει πιάσει πονοκέφαλος...

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, δεν είμαι πολύ καλά...

Η γυναίκα του κουνιάδου μου, έκανε εισαγωγή τελικά σήμερα... Το παιδάκι έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν ξέρουμε τι εξέλιξη θα έχει, οι γιατροί εφιστούν την προσοχή στο ότι πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο η μητέρα, γιατί κινδυνεύει κι η δική της η ζωή, από πιθανή προεκλαμψία...

Έχω πάθει ψιλοσοκ......... :(

Σας φιλώ όλες!

Ευχαριστώ Αργυρούλα μου...

Ζητώ συγγνώμη που σας στεναχωρώ κι εσάς, έχουμε και πολλές εγκυούλες-συνεπιβάτισες, αλλά στεναχωριέμαι τόσο πολύ και ήθελα να το μοιραστώ... Συνέπεσε κι η δική μου εγκυμοσύνη κι όσο να 'ναι, έχω πάθει διπλό σοκ... :oops:

Στεναχωριέμαι τόσο πολύ, ο κουνιάδος μου είναι φοβερό παιδί κι η γυναίκα του το ίδιο, τους νιώθω τόσο κοντά μου... Ήθελαν τόσο πολύ ένα παιδάκι, χαρήκαμε όλοι τόσο πολύ μ' αυτή την εγκυμοσύνη... Και τώρα φτάσαμε στο σημείο να λέμε, καταρχήν να σωθεί η κοπέλα και κατά δεύτερον............ Δε συνεχίζω, ζητώ ταπεινά συγγνώμη που σας μαύρισα τη μέρα!!! :oops::(

DEN Εχω διαβασει τιποτα!

εχω απο εχθες το βραδυ ππυρετο εως 40,4....πυωδης αμυγδαλιτιδα...παλι!

2 αντιβιωσεις...

ποναει ο λαιμος μου και τα αυτια μου!

ειμαι μονη με την μικρη....κυκλοφορω με μασκα....ειναι στρεπτοκοκκος!

Καλημερα!

ειμαι σχολειο,εχουμε συνελευση κ περιμενω,κ ευτυχως επειδη εχθες ειχα ενα εφιαλτικο βραδυ κ τα νευρα μου δεν ειναι καλα ακομη :twisted::twisted::(:(:(

ο Γιωργος κοιμηθηκε 1 παρα τη νυχτα! :shock::shock::shock::shock::shock:

παλευα απο τις 10 κ τιποτα!1 παρα με πολλες φωνες κ κοπο κοιμηθηκε!γελουσε ο γλυκουλης μου,ηθελε

να παιξει!

κοριτσια..ημουν απαραδεκτη,αληθεια..

μετα τις 12 ουρλιαζα,θυμομουν οτι ειχα βαλει το ξυπνητηρι στι; 6:30 κ ειχα ενα σωρο δουλειες να κανω,αφου θα κοιμοταν,κ το αιμα μου ανεβηκε στο κεφαλι..πρωτη φορα εκανα ετσι..νομιζω οτι σε καποια στιγμη τον ταρακουνησα κ πολυ..εκλαιγε..μετα τον πηρα αγκαλια κ ελεγα συγγνωμη αγαπουλα μου..ααααααααααααααααααααααααχ!σκατα..

κ να φανταστειτε το απογευμα τον εβγαζα φωτο καρναβαλακι κ ημουν τοοοσο χαρουμενη κ γελουσαμε....

αχ κ ξαναβαχ..

Μητσακη λυπαμαι παρα πολυ..ελπιζω ολα να πανε με τον καλυτερο δυνατο τροπο για ολους..

συγγνωμη,δε σχολιαζω αλλα,ειμαι ακομη παρα παρα παρα πολυ στεναχωρημενη..

Δημητρούλα εύχομαι ότι καλύτερο, σε ποια εβδομάδα κύησης είναι?

Μπεμπούλης όπως σου είπε και η Αργυρώ η πλάτη μπορεί να βγεί από τα 5 και μετά αλλά με την πλάτη είναι πιο ασφαλές. Επίσης εγώ αποφεύγω να το βγάλω γιατί ο Μιχάλης πολλές φορές κοιμάται στα ταξίδια και η πλάτη τον κρατάει σταθερό, χωρίς την πλάτη νομίζω ότι θα γέρνει.

Έρη καλά να περάσετε το βράδυ, εμείς μάλλον στο σπίτι θα είμαστε το πολύ πολύ να παραγείλουμε κανένα σουβλάκι να φάμε για να τσικνίσουμε

Σισσιώ με το καλό να βγεί η μανούλα σου

Γωγώ ακριβώς όπως τα λές κάποια στιγμή δεν έχεις αντοχές και υποχωρείς γιαυτό και η Έλενα κοιμάται μαζί μου, απλά κουράστηκα και βαρέθηκα τα πέρα δώθε οπότε κοιμόμαστε αγκαλίτσα ;);)

Καρολινάκι ξεκίνησε να λέει λεξούλες οι παπένια σου? μπράβο στο κοριτσάκι μας να της δώσεις ένα φιλακι και από εμένα

Βίκυ περαστικά

Ιουλία ήταν απλώς μια κακή νύχτα....

40,4???? :o:o:o:o

στρεπτόκοκος? με αντιβίωση την ίδια μέρα βελτιώνεσαι, τουλάχιστον έτσι έγινε με τον Λουκά .....

περαστικά :x

Νατασούλα ναι και αυτό που λες με τον ύπνο στο αυτοκ. έτσι είναι γέρνουν το κεφαλάκι στο κάθισμα και εμείς μάλλον θα αργήσουμε να το βγάλουμε, θα δούμε.......

Ιουλία έτσι με εκνευρίζει ο Λ. για άλλους λόγους βέβαια, και προσπαθώ να ελέγξω τα νεύρα μου και του μιλώ και αμέσως σταματά!!! (αλλά άλλη ηλικία ο δικός μου!!!)

καλημερα!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεις ειχαμε ενα τελειο βραδυ..

ο θοδωρης κοιμηθηκε 10-8 κ το μικρο δε με ξυπνησε πολλες φορες..

καλε τι σκατο κ κακο..απαππα..πανω απο 12 φορες νομζω

για καθισματακια που λετε..λεω εγω..δε ειναι το ιδιο αν σε παιδι 5 χρ κ παω του βαλεις απλως ζωνη αυτοκινητου????

νατασουλα εσενα δηλ καθετα κανονικα σε καθισματακι/?πως ειναι δε μπορω να φανταστω

βικυ τοοοοσο πολυ?γιατι δε παει η μικρη στη μαμα?περαστικα ρε

μιτσακι λυπαμαι πολυ ρε..ποσο βδομαδων ειναι..νομιζω πανω απο 22 ε?

ευχομαι ολα καλα..να μας πεις..

χρυσα ωχ χτιτιδα?λοιπον καποιος σε εφτυσε..δε παιζει..ολο κατι εχεις...

καρολ καλε βαλε τικερ να βλεπουμε τη ηλικια της μικρης σουυυ

συμπεθερα που εισια?σε πηρα σπιτι αλλα...

ερη 7 κιλα?????????αλλα τοσα θελω να χασω εγω :lol::lol: μπραβο ρε

σισσιω τι καλα που βγαινει η μανουλα σημερα

μπεμπουλης γτ 2 μαρτιου κ οχι απο αυριο//??

Μάρθα η ζώνη μόνο δεν είναι ασφαλές σε παιδιά με ύψος κάτω από 150εκ

Εγώ στον Μιχάλη έχω αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=sho ... Itemid=248

στο οποίο αν θέλεις βγαίνει η πλάτη και μένει μόνο η βάση

Τι καλά που κοιμήθηκε το νινί και ο Θοδωρής, πάντα τέτοια

Δημητρούλα εύχομαι ότι καλύτερο, σε ποια εβδομάδα κύησης είναι?

Καρολινάκι ξεκίνησε να λέει λεξούλες οι παπένια σου? μπράβο στο κοριτσάκι μας να της δώσεις ένα φιλακι και από εμένα

ανταποδιδουμε :-*:-*:-*:-*:-* νατασουλα μου...

και οπως λεει και η παπενια μου όταν φιλα... μααααααααα :lol::lol::lol:

θουυυυυυυυ μου πως παει ο μπαμπακας σου????

πολυ καλα που κοιμαται ο μικρουλης σου...πτου πτου πάντα έτσι...αχ μην ξυνεις πληγες και λες για τικερ...δεν ξερω καθολου πως μπαινουν... :oops::oops: να μου πεις μπες και διαβασε...δεν θα χεις αδικο... ;);) απλα καπως μου κολλαγε οταν πηγα να το κανω και το αφησα μετα...παντως η κοριτσαρα μου 6 ιουνιου γινεται δυο χρονων...σιγουρα θα της ανοιξω θεμα...η ποστακι...τετοια χαζοκουκουβαγιοπαπιομανουλα!!!!!!!!!!!! :lol::lol: που μαι...χαχα

βικυ μου περαστικα...

δημητρα μου πολυ στεναχωρηθηκα :(:(:( ελπίζω και ευχομαι όλα να πανε καλα.....

γωγακι μου γλυκο υπομονη κοριτσακι μου...η μπεμπουλα η μικρη τι κανει? εισαι καλυτερα απο τους πονους που ειχες?????

αφρο που εισαι?

η Κωνσταντίνα έχει αυτό

http://www.juniornet.gr/index.php?targe ... t_id=30143

επίσης αυτό

http://www.juniornet.gr/index.php?targe ... t_id=29811

και αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=sho ... Itemid=246

ανάλογα με τα ρούχ που φοράει βάζω και το καθισματάκι που ταιριάζει :D

Καλέ έλεος με τα καρεκλάκια..

Μητσάκι μου πολυ στεναχωρήθηκα με την περιπέτεια που περνάνε τα παιδιά.. Σας ευχομαι ότι καλύτερο να συμβεί να ειναι καλά και η μαμα και το έμβρυο... :(:(

Με πηραν απο την μεταφορική για τα πράγματα που θα στείλω στην Ξάνθη και μου είπαν ότι δεν μπορουν να κάνουν την μεταφορά Δευτέρα αλλα άυριο! :o:o Ειναι γνωστοί μας αυτοι και δεν θα μας πάρουν χρηματα (καονικά ζητάνε 800 - 1000 για μια τέτοια μεταφορά Αθήνα - Ξάνθη). Στην ουσία δηλαδή μας κάνουν και χάρη και δεν μπορούμε να πουμε και τιποτα.. ο μπαμπάς μου αημερα θα έρθει :o Χαμός.

Στο πάρτυ πάντως θα πάω. :mrgreen:

Σισσάκι συγχαρητήρια για την αδερφή σου και το πτυχίο, ζηλεύω που θα γνωρίσεις τις Σαλονικιές.. Εγώ Σαλονικιές θα σας γνωρίσω όταν θ απάρουμε συνταξη και θα γυρίσουμε στην Ξάνθη χαχα..

Φιλάκια ? :-*

η Κωνσταντίνα έχει αυτό

http://www.juniornet.gr/index.php?targe ... t_id=30143

επίσης αυτό

http://www.juniornet.gr/index.php?targe ... t_id=29811

και αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=sho ... Itemid=246

ανάλογα με τα ρούχ που φοράει βάζω και το καθισματάκι που ταιριάζει :D

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o=))=))=))=))=))=)) Ειστε τρελοι!! :D

και ναι τα καταφερα και μπήκα μερααααααα!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Τι μου κανετε!!!!

Θουλιτσα μου να ξερεις οτι σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου.Κρατα γερά .Πολλα φιλακια!!!

Καρολινακι τι κανεις βρε;;;;

ΓΩΓΩ εγω μεχρι 8 μηνων κοιμομουν μπρουμυτα.

ΧΡΥΣΑ ειδα πως γινονται τα καρυδακια.Στο κατι ψηνεται.(Και εννοειται περιμενω το ταπερ :mrgreen::mrgreen::mrgreen: )

Αφροδιτακη,Αργυρουλα,Ερη,Λαμπρινη και Γιωτα σας βλεπω μεσα.Τα φιλακια μου ρε κοριτσαρες.

Που θα το τσικνησετε σημερα;;;

Συμπεθερα πως πας καροτσαδα με τα 2 τα παιδιά;;;Σε μαρσιπο τη βαζεις τη νύφουλα μου;;;

Μητσακι τι εγινε παλι;;;Κατι με τη συνυφαδα σου;;Ελπιζω να πανε ολα καλα;;;

Παω στο μωρο.Θα σας διαβασω το βράδυ!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...